Dodaj do ulubionych

Ciezkoslowie

06.12.23, 10:09
Kontrola nad slowem pisanym czy mowionym jest dla mnie podstawa zycia spolecznego. Moja zasada jest "Traktuj innych, jak chcialbys zeby inni cie traktowali". Dlatego tez nie nawiazuje rozmow z przeklinajacymi z tego forum.

Ale ciezkoslowi zyskuje swoich zwolennikow i tak przezydent francuskiego senatu Gerard Larcher uzyl zwrotu "stul pysk" do awanturnika politycznego Jana Lukasza Melanchona.

Widze zatem, ze ciezkoslowi dochodza do wysokich pozycji politycznych.

Niedobrze.

PF
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 11:52
      polski_francuz napisał:

> Dlatego tez nie nawiazuje rozmow z przeklinajacymi z tego forum.

Mam zacytować profesorze twojego kumpla z Oregonu?
      • polski_francuz Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 15:12
        oleg3 napisał:

"Mam zacytować profesorze twojego kumpla z Oregonu?"

Czytuje Jego wpisy. Przy tej okazji, mozna i trzeba Mu pogratulowac zmiany wladzy w Polsce. Walczyl o to i wygral.

PF
        • boomerang Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 21:13
          "Mam zacytować profesorze twojego kumpla z Oregonu?"

Czytuje Jego wpisy. Przy tej okazji, mozna i trzeba Mu pogratulowac zmiany wladzy w Polsce. Walczyl o to i wygral.

To profesorowi trzeba pogratulować poglądów inspirowanych przez łazika z Oregonu.

• polski_francuz Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 23:12
            boomerang napisał:

" To Tobie trzeba pogratulować poglądów inspirowanych przez kolege z Oregonu."

Inspiruje mnie glownie prasa, ktora czytam (Spiegel, Figaro, GW) i fakty, ktore tam wyczytuje. To prawda, ze fora pomagaja mi w tym, zeby poglady potwierdzic albo sie od nowa nad nimi zastanowic.

Dobranoc.

PF

• boomerang Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 23:34
              Masz łazika za kolegę. Gratuluję jeszcze raz.

• benek231 Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 15:21
        oleg3 napisał:

> polski_francuz napisał:
        >
        > > Dlatego tez nie nawiazuje rozmow z przeklinajacymi z tego forum.
        >
        > Mam zacytować profesorze twojego kumpla z Oregonu?
        >
        **
        Wypraszam sobie podobne insynuacje. A drugiego z Oregonu nie widze na forum. Ponadto najwyrazniej nie rozumiesz, ze czepiasz sie swojego kumpla-pisiorka, ty pisowskie gowno. A bedac pisiorkiem PF zadna miara nie moze byc moim kumplem.
        A to ci niespodzianka, co? Wlasnie przybyl ci nowy kumpel, ty antydemokratyczne gowno.

Swoja droga gdy tylko zobaczylem post PFa, nim zdazyles sie wpisac, wiedzialem co jest grane. Gdyz post ten jest powtorka tego samego numeru sprzed (bodaj) 2 lat, kiedy to podobnie wystawil mnie na wasza pastwe, po czym dal nura w szuwar. By z boku przygladac sie, niewiniatko, jak mnie opluwacie badz wzajemnej nawalance. Po to wlasnie napisala menda trzecie zdanie w swoim tekscie.Gdyby chodzilo mu tylko o nawalanke we francuskim senacie to czesc poprzeedzajaca byla kompletnie zbedna.

Mowi PF, ze jego zasada jest "Traktuj innych, jak chcialbys zeby inni cie traktowali". Czyli wrecz prosi sie by mu dac kopa w dupe lub plasnac go po pysku. Bo moja zasada brzmi "Traktuj innych tak jak oni traktuja ciebie", czego i tak nie zrozumiesz, ty pisowska swinio.

--
        KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. .
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24
        • boomerang Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 21:05
          >
          **
          Wypraszam sobie podobne insynuacje.

Wypraszać już umiesz Krzyżfobie a teraz jeszcze musisz nauczyć się przepraszać.
      • benek231 Re: Ciezkoslowie 06.12.23, 15:21
        oleg3 napisał:

> polski_francuz napisał:
        >
        > > Dlatego tez nie nawiazuje rozmow z przeklinajacymi z tego forum.
        >
        >
        **
        Wypraszam sobie podobne insynuacje. A drugiego z Oregonu nie widze na forum. Ponadto najwyrazniej nie rozumiesz, ze czepiasz sie swojego kumpla-pisiorka, ty pisowskie gowno. A bedac pisiorkiem PF zadna miara nie moze byc moim kumplem.
        A to ci niespodzianka, co? Wlasnie przybyl ci nowy kumpel, ty antydemokratyczne gowno.

Swoja droga gdy tylko zobaczylem post PFa, nim zdazyles sie wpisac, wiedzialem co jest grane. Gdyz post ten jest powtorka tego samego numeru sprzed (bodaj) 2 lat, kiedy to podobnie wystawil mnie na wasza pastwe, po czym dal nura w szuwar. By z boku przygladac sie, niewiniatko, jak mnie opluwacie badz wzajemnej nawalance. Po to wlasnie napisala menda trzecie zdanie w swoim tekscie.Gdyby chodzilo mu tylko o nawalanke we francuskim senacie to czesc poprzeedzajaca byla kompletnie zbedna.

Mowi PF, ze jego zasada jest "Traktuj innych, jak chcialbys zeby inni cie traktowali". Czyli wrecz prosi sie by mu dac kopa w dupe lub plasnac go po pysku. Bo moja zasada brzmi "Traktuj innych tak jak oni traktuja ciebie", czego i tak nie zrozumiesz, ty pisowska swinio.

--
        KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. .
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24
        • polski_francuz Z szuwar 06.12.23, 15:47
          benek231 napisał:

" Gdyz post ten jest powtorka tego samego numeru sprzed (bodaj) 2 lat, kiedy to podobnie wystawil mnie na wasza pastwe, po czym dal nura w szuwar. By z boku przygladac sie, niewiniatko, jak mnie opluwacie badz wzajemnej nawalance. Po to wlasnie napisala menda trzecie zdanie w swoim tekscie.Gdyby chodzilo mu tylko o nawalanke we francuskim senacie to czesc poprzeedzajaca byla kompletnie zbedna.

Mowi PF, ze jego zasada jest "Traktuj innych, jak chcialbys zeby inni cie traktowali". Czyli wrecz prosi sie by mu dac kopa w dupe lub plasnac go po pysku. Bo moja zasada brzmi "Traktuj innych tak jak oni traktuja ciebie", czego i tak nie zrozumiesz, ty pisowska swinio."

Nie jestem ani nie bylem pisorkiem. A slowa Larchera mnie zmotywowaly po wczorajszym watku n/t klimatu i po wprowadzajacym wpisie. Wracajac to 3-go prawa Newtona (ze prowokuje do tego by mnie bic) to sie nie boje sie atakow bom wytrenowany sportmen i nie boje sie walki. To ze prowokuje do tego, to przyznam sie po raz pierwszy w zyciu to czytam.

Wracajac do klimatu, to masz wiele racji. Macie po stronie West Coast, z tego co czytam, i wysokie temperatury i huragany. Pacyfik niezbyt pacyfikujesmile. Ale znam jedynie troche Seattle i troche Kalifornie. W Oregonie nie bylem jeszcze.

Proponuje na tym zakonczyc rozmowe.

PF

• benek231 Re: Z szuwar 06.12.23, 22:21
            polski_francuz napisał:

> Nie jestem ani nie bylem pisorkiem.
            **
            Niedawno napisales, ze bedziesz popieral PiS z uwagi na wzrost dochodow Polakow do 33tys. euro, ktory mial byc ich zasluga. Czyli, rozumiem, glosowales na nich, badz poparles w inny sposob - znaczy jestes pisior. Tyle wiedzialem na dzien dzisiejszy, ale moze cos sie zmienilo pomiedzy tamtym wpisem a dzis.

--
            • polski_francuz Oddawanie sprawiedliwosci 06.12.23, 23:06
              benek231 napisał:

" Niedawno napisales, ze bedziesz popieral PiS z uwagi na wzrost dochodow Polakow do 33tys. euro, ktory mial byc ich zasluga. Czyli, rozumiem, glosowales na nich, badz poparles w inny sposob - znaczy jestes pisior. Tyle wiedzialem na dzien dzisiejszy, ale moze cos sie zmienilo pomiedzy tamtym wpisem a dzis."

Dostaje czesc emerytury z Polski za lata tam przepracowane. I jestem z tej czesci zadowolony. A na emeryture przeszedlem za wladzy PiSu. Mysle, ze czescia populizmu Kaczynskiego byly wlasnie korzystne place i renty. Trzeba bylo zatem im oddac sprawiedliwosc.

Co do reszty, to populizm jest populizmem. Klotnie z Niemcami nie byly w jakimkolwiek polskim interesie. Raczej, to byla prywatna zemsta, ze i jego i jego brata potraktowano kiedys tam lekcewazaco. Bilans rzadow PiSu jeszcze zostanie zrobiony ale obywatele polscy zechcieli innych wladz i przychodza inne wladze.

W koncu, osobiscie nie zyje i nie glosuje w Polsce, ale we Francji. Moj glos w polskich sprawach wynika z tego, ze jestem zadowolony z bycia Polakiem i ze chce zachowac mentalny kontakt z Polska.

Zgaduje, ze takie sa tez Twoje motywacje?

PF
              • boomerang Re: Oddawanie sprawiedliwosci 06.12.23, 23:44
                obywatele polscy zechcieli innych wladz

Obywatele nie wyrazili tego zdecydowanie i zagłosowali w większości na PiS. Wygrała koalicja zawiązana ponad głowami wyborców. Nie sądzę żeby obywatele zechcieli pederastów.
                • polski_francuz Re: Oddawanie sprawiedliwosci 07.12.23, 08:53
                  boomerang napisał:

" Obywatele nie wyrazili tego zdecydowanie i zagłosowali w większości na PiS. "

W wiekszosci na inne partie. Kolega z Wroclawia mi mowil, ze stali do 3 nad ranem by oddac glos. Wlasnie na inne partie. Wielu glosowalo po raz pierwszy i frekwencja wyborcza byla okolo 70% uprawnionych do glosowania. Ponoc, rekord historyczny (za komuny bylo wiecej a le wladza klamala jak najeta n/t).

PF

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka