sz0k
29.05.24, 11:48
Wszedłem na forum i zostałem z miejsca zaatakowany 5 (słownie: pięcioma) identycznymi reklamami z ryjcem ryżego Dona: "Tarcza Wschód. 10 mld zł na bezpieczeństwo Polaków. Rząd przeznaczy 10 mld złotych na umocnienia i fortyfikacje wschodniej granicy":
platforma.org/aktualnosci/tarcza-wschod?gclid=EAIaIQobChMIzvWQnseyhgMVMSxVCB2UdgOGEAEYASAAEgLYgPD_BwE#0
Na portalu natomiast wstrząsający news:
Mocna deklaracja Tuska: Nie ma przestrzeni na negocjacje. "Polska granica musi być chroniona"
- Chciałbym, żeby wszyscy wreszcie przejrzeli na oczy i zobaczyli, o jaką stawkę tu chodzi - mówił premier Donald Tusk podczas wizyty w placówce Straży Granicznej w Dubiczach Cerkiewnych na Podlasiu. Konferencja prasowa była pokłosiem niebezpiecznego incydentu, w którym ciężko ranny został jeden ze strażników granicznych. Szef rządu zapowiedział przekazanie "wszelkich dostępnych środków" na obronę granicy. - Wszelkie środki są do waszej dyspozycji - podkreślił także minister obrony narodowej Władysław Kosiniak-Kamysz.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,31014356,dubicze-cerkiewne-donald-tusk-tu-nie-ma-przestrzeni-na-negocjacje.html#s=BoxOpMT
Orwell się chowa przy tej hucpie jaką odstawia KO. Mi tylko pozostaje niezmienne podziwianie stanu umysłu wyborców oraz klakierów tejże koalicji.