maretina 30.11.04, 15:04 znacie kogos kto jest od niego "lepszy"( czytaj jeszcze bardziej absurdalny i po prostu glupi)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliot Re: Giertych 30.11.04, 15:11 maretina napisała: > znacie kogos kto jest od niego "lepszy"( czytaj jeszcze bardziej absurdalny i > po prostu glupi)? Tak! Jego Tatuś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremiasz Re: Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:17 Ten kto lży Wielkiego Romana, bedzie sie w piekle poniewieral. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Giertych 30.11.04, 15:19 Gość portalu: Jeremiasz napisał(a): > Ten kto lży Wielkiego Romana, bedzie sie w piekle poniewieral. gdyby marzenia bolaly to bys sie z bolu skrecal ( razem ze swoim romanem) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jeremiasz Re: Giertych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 17:36 > gdyby marzenia bolaly to bys sie z bolu skrecal ( razem ze swoim romanem) Ostre to slowa, corko, ale ze szczerego serca plynace. Pomodle sie za Ciebie do sw. Bazylego. Niech Cie Bog prowadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giertych jest okjropnie glupi 30.11.04, 18:51 To dlaczego to przemadre SLD obawia sie tego glupola tak bardzo . Chyba, ze go zastapia Anitka Blochowiak, ktora to jest niezwykle enteligentna osoba . Bo Ziobro dla Millera to tez bylo zero swojego czasu. Tylko lewica prosze panstwa, uczciwa, madra , stawiajcie na lewice , czerwone szturmowki w dlon i pod sejm!! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Giertych jest okjropnie glupi 30.11.04, 20:54 gini napisała: > To dlaczego to przemadre SLD obawia sie tego glupola tak bardzo . Bylem niedawno w Polsce. Po nocy sluchalem "komisyi". Z SLD nie jestem. Przesluchiwali wtedy znienawidzonego przeze mnie Olejnika. Ta swolocz prokuratorska byla szczytem intelektu w porownianiu z poselkami. Jedynym rozwiazaniem jakie zauwazalem bylo rozstrzelanie "komisyi" natychmiast. Sadzisz DROGA GINI, ze obawiam sie w czymkolwiek, jak to napisalas "Giertycha"? pROSZE O KOREPETYCJE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Giertych 30.11.04, 19:48 Gość portalu: Jeremiasz napisał(a): Pomodle sie za Ciebie do > sw. Bazylego. Niech Cie Bog prowadzi... ENTER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Giertych IP: 213.199.219.* 30.11.04, 15:17 maretina napisała: > znacie kogos kto jest od niego "lepszy"( czytaj jeszcze bardziej absurdalny i > po prostu glupi)? Do dziś "wesoły Romek" był najlepszy! Po dzisiejszych występach jestem zdania, że Wasserman idzie z Romciem łeb w łeb!!! ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Giertych 30.11.04, 15:20 gruszka tez byl niezly zobaczcie jaka konkurencja)) romek pewnie czuje ich oddechy na karku) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Tak znamy - poseł WRZODAK ;-))))))) 30.11.04, 15:21 a on jeszcze zyje ( politycznie oczywiscie)?) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Tylko pan Celinski 30.11.04, 15:31 To wspanialy czlowiek no i ten Rozanski , coz to za wspaniali uczciwi ludzie, a jacy madrzy . Bronia tego SLD , jak niepodleglosci i pewnie wybronia z pomoca wspanialej prokuraturki kapuscianej . Wtedy sobie przemianujecie Polske na Aferaland i bedziecie placic i placic na rozne Jakubowskie , Millery Ungiery i Olekse. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: akurat celinski dzis byl najsensowniejszy tam 30.11.04, 15:56 Naturalnie, ze tak przeciez broni tylka swoich czerwonych kolezkow i swojego pewnie przy okazji . Odpowiedz Link Zgłoś
gini Celinski i przyjaciele czyli sami swoi 30.11.04, 16:05 www.wprost.pl/ar/?O=60896&C=57 Bezpośrednio przed zawarciem kontraktu pomiędzy PERN i Prochem-Megagaz wiceprzewodniczącym rady nadzorczej w tej ostatniej spółce był również Andrzej Celiński, obecnie jeden z liderów SDLP. W spółce Megagaz aż się roi od byłych funkcjonariuszy SB, UOP i emerytowanych wysokich oficerów Wojska Polskiego. W Megagazie zatrudniony jest m.in. generał w stanie spoczynku Andrzej Ratajczak, jeszcze rok temu pełnomocnik dowódcy wojsk lądowych ds. mienia wojskowego, a wcześniej odpowiedzialny za logistykę w Śląskim Okręgu Wojskowym, oraz gen. Marian Robełek, były zastępca szefa Sztabu Generalnego Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: akurat celinski dzis byl najsensowniejszy tam 30.11.04, 19:48 gini napisała: > Naturalnie, ze tak przeciez broni tylka swoich czerwonych kolezkow i swojego > pewnie przy okazji . nie zauwazylas, ze najwiecej mopwil o PRAWIE OBYWATELA zagwarantowanym przez konstytucje. prawie do adwokata, pelnomocnika? to zmarnowalas czas ogladajac Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: akurat celinski dzis byl najsensowniejszy tam 30.11.04, 19:53 maretina napisała: > gini napisała: > > > Naturalnie, ze tak przeciez broni tylka swoich czerwonych kolezkow i swoj > ego > > pewnie przy okazji . > > nie zauwazylas, ze najwiecej mopwil o PRAWIE OBYWATELA zagwarantowanym przez > konstytucje. prawie do adwokata, pelnomocnika? > to zmarnowalas czas ogladajac Wyobraz sobie, ze nie ogladalam bo nie mam mozliwosci, poczytam jutro na spokojnie stenogram. Starcza mi wystepy pana Celinskiego obroncy komuchow, jakie byly jego udzialem do tej pory by sie nie dac nabrac na jego obrone panstwa prawa . Chodzilo zdaje sie o konkretnego pelnomocnika zamieszanego w jakies mafijne uklady. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 do zobaczenia w Wandei 30.11.04, 21:01 gini napisała: > Starcza mi wystepy pana Celinskiego obroncy komuchow, jakie byly jego udzialem > do tej pory by sie nie dac nabrac na jego obrone panstwa prawa . Nie rozumiem Cie. Ale nie musze. Panstwo prawa Cie sie nie podoba. Na co liczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Giertych 30.11.04, 17:16 O nie, Romuś jest dostojny (jak przedsiębiorca pogrzebowy), cwany (jak pięcioletnie dziecko), ambitny (jak małomiasteczkowy aparatczyk) i inteligentny (jak prymus liceum z tego samego miasteczka) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=17588584&a=17592639 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=17588584&a=17595790adas Podobno Netykieta zabrania wtracania sie do sygnaturek, ale... gdyby drzwi czymś zaklinować, choćby osobą Uroczej Pani? choć wtedy to by było morderstwo Błagam o wybaczenie a. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina a.adas:) 30.11.04, 19:50 znasz taka piosenke? " o mnie sie nie martw, o mnie sie nie martw, ja sobie rade dam...")))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Droga Pani 30.11.04, 22:55 Gdyby na Aktualnosciach pojawił się cyborg wykreowany przez szalonego demiurga z najlepszych cech Matki Teresy, Arnolda Schwarzeneggera, Napoleona Bonaparte, Marilyn Monroe oraz Alberta Einsteina, to i tak bym sie o takie stworzonko martwił Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 do blondynki Maretiny 30.11.04, 21:09 maretina napisała: > myślisz, że możesz wszystko...to trzaśnij drzwiami obrotowymi))) Moge zademonstrowac z TWOIM udzialem. Pod warunkiem, ze sie wczesniej ubezpieczysz i zwolnisz mnie z odpowiedzialnisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Wiekszych bucyfalow od Gietrycha nie znamy. IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 21:34 ale gdzies tam w poblizu jednak Rokita, Lepper i ten, no jak mu tam, Ziobro sie buja.... Za to musze powiedziec, ze tacy ludzie, jak Jurek i Kropiwnicki pozytywnie politycznie sie rozwineli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Giertych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 21:57 maretina napisała: > znacie kogos kto jest od niego "lepszy"( czytaj jeszcze bardziej absurdalny i > po prostu glupi)? Akurat przyczepiłaś sie do niego w dniu którym nie zabierał prawie wcale głosu (z własnej woli). Dziwne. Proponuję większy dystans, to nie konkurs piękności. Żeby było jasne. Moim zdaniem dzisiaj komisja skompromitowała się prawie cała z przewodniczącym na czele. Najrozsądniejszym (o dziwo) okazał sie Witaszek. P.S. Giertych nie jest bohaterem mojej bajki ale jak słyszę Celińskiego (którego kiedyś b.ceniłem) i Różańskiego to sprawa jest jasna. Nic nie ma prawa wyjść na wierzch. Tobie też o to chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 instrukcja Swietgo Oficjum 30.11.04, 22:02 Gość portalu: wikul napisał(a): > Nic nie ma prawa wyjść na wierzch. Tobie też o to chodzi ? Faktycznie nie sprawiono goracym olejem aby obrzydliwec wyznal prawde. Jednak tacy jak Wikul sa niezawodni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Twoje konfabulacje są powszechnie znane IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 02:16 rycho7 napisał: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > > Nic nie ma prawa wyjść na wierzch. Tobie też o to chodzi ? > > Faktycznie nie sprawiono goracym olejem aby obrzydliwec wyznal prawde. > Jednak tacy jak Wikul sa niezawodni. Ty jesteś bardziej niezawodny, nigdy nie zawiodłem sie czytając twoje posty. Wszystkie były jednakowo glupie. Twoje konfabulacje są powszechnie znane. Wyciągasz z kontekstu jedno zdanie i dokładasz swoją głupotę. Smutne jest tylko że wydaje ci się, że jesteś dowcipny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Re: Giertych IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 22:28 Wikul, moze ja "nie w kursie"... a co mialoby wyjsc na wierzch? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Giertych 30.11.04, 22:48 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Wikul, moze ja "nie w kursie"... > > a co mialoby wyjsc na wierzch? Jak to co?To co maja tancerki flamenco pod sukniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Eeeeh Gini, nie zartuj IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 22:59 bo znowu sie zaczne chwalic... Celinskiego znam osobiscie (slabo, bo slabo - dawne czasy 1981...) ale w jego uczciwosc nie watpie.... Gietrych jest dla mnie "pozornie-katolickim" palantem - zadnym wladzy. I tyle. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Eeeeh Gini, nie zartuj 30.11.04, 23:01 Gość portalu: J.K. napisał(a): > bo znowu sie zaczne chwalic... > Celinskiego znam osobiscie (slabo, bo slabo - dawne czasy 1981...) > ale w jego uczciwosc nie watpie.... > > Gietrych jest dla mnie "pozornie-katolickim" palantem - zadnym wladzy. > > I tyle. > > dobranoc. Straszna rekomendacja, Ty zdaje sie juz sie tu chwaliles, ze Rakowskiego znasz , tez pewnie porzadny czlowiek wg Ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Jak najbardziej, znam Rakowskiego i nawet IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 23:05 przepraszam za zarozumialosc - lubimy sie. Ten czlowiek doprowadzil (na rowni z Jaruzelskim) do oddania przez PZPR wladzy i pokojowego przeksztalcenia PRL w kraj demokratyczny. Dr. J.K. (dzialacz "Solidarnosci" w Warszawie w r. 1981) dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jak najbardziej, znam Rakowskiego i nawet 30.11.04, 23:08 Gość portalu: J.K. napisał(a): > przepraszam za zarozumialosc - lubimy sie. > > Ten czlowiek doprowadzil (na rowni z Jaruzelskim) > do oddania przez PZPR wladzy i pokojowego przeksztalcenia PRL > w kraj demokratyczny. > > Dr. J.K. > (dzialacz "Solidarnosci" w Warszawie w r. 1981) > > dobranoc. No i wszystko jasne .Czerwone popiera czerwone . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kobieto kim wtedy bylas Ty? - nie opowiadaj bajek. IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 23:16 Ja, bedac przwodniczacym Solidarnosci w r. 1981 w jednym z warszawskich zakladow przemyslowych i przeciwstawiajac sie komunie, ryzykowalem zyciem, lub zdrowiem... i to tyle uwag, kochanie... Ale przejdzmy do wspolczesnosci... Jak tam twoje islamuski, i BANDYCI z Hamasu?? dobrze dostaja lanie od Izraela? (nadmieniam, ze nie jestem Zydem, ale podoba mi sie wprowadzanie sila zachodnich wartosci w islamskim Swiecie...) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kobieto kim wtedy bylas Ty? - nie opowiadaj b 30.11.04, 23:32 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Ja, bedac przwodniczacym Solidarnosci w r. 1981 w jednym z warszawskich > zakladow przemyslowych i przeciwstawiajac sie komunie, > ryzykowalem zyciem, > lub zdrowiem... Chyba tak bardzo nie ryzykowales skoro Miecio cie lubil. > > i to tyle uwag, kochanie... To kochanie to ja sobie wypraszam , wtyko . > > Ale przejdzmy do wspolczesnosci... > Jak tam twoje islamuski, i BANDYCI z Hamasu?? Martw sie o swoich bandziorow z IDF komuszku, mam nadzieje, ze przyslali ci jakas fotke z glowka albo raczka, zebys sie mial czym podniecac. > > dobrze dostaja lanie od Izraela? > (nadmieniam, ze nie jestem Zydem, ale podoba mi sie wprowadzanie sila > zachodnich wartosci w islamskim Swiecie...) No to dobrze, ze ci sie podoba , tylko dlaczego jeczysz, jak w Izraelu wysadzi sie jakis. Nie zmieniaj tematu komuszku . Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 zbrodnia najwieksza ze wszystkich 30.11.04, 23:23 Gość portalu: J.K. napisał(a): > pokojowego przeksztalcenia PRL > w kraj demokratyczny. Bog, honor i ojczyzna mu tego nie wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K. Kupa smiechu. IP: *.arcor-ip.net 30.11.04, 23:26 dobranoc. wybacza mu ludzie, ktorz nie zgineli w kolejnej wojnie domowej. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Bez praw nie ma sadow 30.11.04, 23:03 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Celinskiego znam osobiscie (slabo, bo slabo - dawne czasy 1981...) Ja wrecz odwrotnie. > ale w jego uczciwosc nie watpie.... Zlego slowa co do jego uczciwosci nie powiem. Ale nawet paznokcia nie dam sobie obciac. Ludzie sa tylko ludzmi. Nie chodzi o konkretnych ludzi lecz o zasady. Od ludzi sa sady. Ale bez zasad (praw) nie ma sadow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Giertych IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.12.04, 02:20 Gość portalu: J.K. napisał(a): > Wikul, moze ja "nie w kursie"... > > a co mialoby wyjsc na wierzch? Myślałem że wiesz po co została powołana ta komisja śledcza. Widocznie przeceniłem twoje możliwości. Starałem sie pisać jak najprościej. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś