jswm Re: strona z nalepkami??? Pomocy! 19.12.04, 16:12 Linn_linn kiedyś podawała ale wiesz, że ja nie umiem wklejać :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: strona z nalepkami??? Pomocy! 19.12.04, 16:12 JSWM... - to moze masz wątek gdzie byla? Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: strona z nalepkami??? Pomocy! 20.12.04, 09:49 Kazdy kiedys nie umial wklejac: jedziesz strzalka na URL, potem kopiujesz / np. prawa czesc myszy i kopiuj /, potem wklejasz / modyfikuj i wklej /. Ja mam wszytsko pow wlosku, wiec za dokladna nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: strona z nalepkami??? Pomocy! 19.12.04, 16:12 sorry... Podawal ktos milego lina do takiejż. Zapisalem sobie ja w pracy... a zaraz idziemy do znajomych i nie mam nalepki na śledzie cytrynowe prezentowe... A widzialem tu i mam TAM. Moze ktos zapisal? Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
jswm Re: strona z nalepkami??? Pomocy! 19.12.04, 16:14 wyszł,ale numer ale było dużo a tu tylko 1 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f Re: strona z nalepkami??? Dzieki!! 19.12.04, 16:16 Piekne uklony! Cos zaraz z tego sprokuruje. Serdecznie pozdrawiam.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś