Gość: WZZ IP: *.am.poznan.pl 21.12.04, 08:39 jeden z założycieli WZZ , w oparciu o materiały na swój temat w IPN, ustalił , kto był agentem bezpieki o pseudonimie Nowak ! Kto mi odpowie zatem kim jest agent bezpieki Nowak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ekran Re: Krzysztof Wyszkowski IP: *.am.poznan.pl 21.12.04, 16:25 Jakbym ja raczył powiedzieć ,że odwiedziła mnie jakaś baba zjawa , która mi powiedziała, ze jest jakaś moja teczka w IPN, we wszystkich tzw. mediach niezależnych ,to na pewno by mnie wpuścili na ekran ! A tej agentce na to pozwolono w tzw. niezależnych mediach ! Na złodzieju czapka gore. Odpowiedz Link Zgłoś
polish.ham Wyszkowski jest sensat w stylu Staniszkis 21.12.04, 17:04 Oczywiście, Niezabitowska musiała to i owo podpisywać z racji częstych wyjazdów, sami podpisujecie jakieś gówna zapisdane drobnym drukiem w środku umów ubezpieczeniowych, kredytowych czy innych, których się kiedyś możecie powstydzić; zresztą taka była szkoła z różnymi deklaracjami: podpisywać i olewać: władza nas, my władzę też; same jej podpisy to mała sensacja, bycie jednak agentem w TS to zupełnie inny czyn. To nie przebiegłość czy oportunizm, tylko niegodziwość. Zakładam, że Wyszkowski tym razem wie, co mówi, bo nie zawsze tak bywało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaskoczony A TW "Bolek" jak się czuje ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 17:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Wyszkowski jest sensat w stylu Staniszkis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 19:29 Wie, co mówi z powodu tego, że nie zawsze tak bywało. Jakoś dziwnie i mało przekonywująco to brzmi, a nawet wręcz głupawo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymek Re: Ktrzysztof Wyszkowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.04, 09:05 Gość portalu: WZZ napisał(a): > jeden z założycieli WZZ , w oparciu o materiały na swój temat w IPN, Drobne sprostowanie: 1. Nie "założycieli WZZ" lecz: "etatowych pracowników SB" 2. Nie "na swój temat w IPN" lecz: "wyniesione z SB" W sumie więc ten fragment powinien brzmieć: "jeden z etatowych pracowników SB, w oparciu o materiały wyniesione z SB" A poza tym reszta jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawie prawda Re: Ktrzysztof Wyszkowski IP: *.am.poznan.pl 23.12.04, 09:11 Szymku prawie prawda, poza faktem, ze IPN uznał Wyszkowskiego za poszkodowanego i udostęnił mu akta zebrane na niego przez SBecje Pozatym wszystko prawda Odsyłam do do postu odnowienie kadr ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekontra możesz przybliżyć problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.04, 11:29 Gość portalu: szymek napisał(a): > Drobne sprostowanie: > 1. Nie "założycieli WZZ" lecz: "etatowych pracowników SB" > 2. Nie "na swój temat w IPN" lecz: "wyniesione z SB" > W sumie więc ten fragment powinien brzmieć: > "jeden z etatowych pracowników SB, w oparciu o materiały wyniesione z SB" > > A poza tym reszta jest OK Odpowiedz Link Zgłoś