Dodaj do ulubionych

Żydzi krytykują kard. Meissnera za porównanie a...

IP: 195.6.228.* 07.01.05, 17:36
Zrozumiale! oni sa za aborcja dzieci chrzescijanskich a to nie to samo co
dzieci zydowskie!!!UWAGA HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC !!
Obserwuj wątek
    • Gość: Darekk A ja mam gdzieś ich głupie protesty. Wszędzie się IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 07.01.05, 17:40
      szarogęszą uncertain
      • Gość: Danziger Aborcja jest gorsza od holokaustu ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.01.05, 19:24
        Żydzi szli "do pieca" w zasadzie nie podejmując żadnego oporu, z wyjątkiem
        niewielkiego powstania w Gettcie Warszawskim. Nie uciekali w dużej mierze, choć
        z początku mogli, z Europy choćby do Ameryki. Liczyli że "jakoś to będzie",
        że "Ameryka na pewno na rzeź nie pozwoli".
        Aborcja, z punktu widzenia biskupa jest morderstwem, tylko że popełnianym na
        osobie która nie ma jak uciec, bronić się umierając z honorem.
        Żydzi znowu pokazują swoją dwulicowość. Niech lepiej zobaczą, czy do holokaustu
        raczej nie jest podobne zrzucanie przez nich bomb na targowiska palestyńskie i
        strzelanie do dzieci na palestyńskich ulicach przez izraelskich żołdaków.
      • Gość: niewierzący Ktoś powinien bezzwłocznie wypić szklankę wody... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 10:26
    • Gość: Zenon Re: Żydzi krytykują kard. Meissnera za porównanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:45
      Tak to zrozumiales Bogusiu, dziecino specjalnej troski? A z plodow
      chrzescijanskich utaczana bedzie przez Zydow krew do produkcji macy?
      Historia rzeczywiscie lubi sie powtarzac - najczesciej w postaci podobnych do
      ciebie becwalow.
      • Gość: Esmeralda Re: Żydzi krytykują kard. Meissnera za porównanie IP: *.onlink.net 07.01.05, 17:55
        no wlasnie wszyscy maja robic i mowic tak jak chca Zydzi bo jak nie to zle.Bo
        jak nie to zaraz okrzykna go antysemita. Bo Zyda nie wolno krytykowac, nie
        wolno sie z nim niezgadzac bo jak nie to jestes antysemita. I dobrze nam tak.
        Tak bedziemy nazywani ,jak dlugo bedziemy spuszczac uszy po sobie i bic sie w
        piesi za winy i czyny niepopelnione.A moze czas najwyzszy krzyknac
        SPER......moze wtedy przestana nas krytykowac za to ze mowilismy Zyd to tez
        stworzenie boze, Zyd to tez czlowiek.
        • Gość: BOGUS do Esmeraldy Re: Żydzi krytykują kard. Meissnera za porównanie IP: 195.6.228.* 07.01.05, 18:10
          Nie denerwuj sie dzieciaku, szkoda Twego zdrowia. Mimo tego co pisze j.w. Zenon
          to i tak HISTORIA LUBI SIE POWTARZAC. Trzeba spokojnie poczekac i nawet nie
          odpowiadac tym beszczelnym prowokantom ( to ich specjalizasja).
    • Gość: Junkier Tym bezczelnym k.. wydaje sie ze sa niewiadomo kim IP: 195.117.157.* 07.01.05, 17:55
      Jak taki fajans smie pouczac katolickiego biskupa? Wymyslili sobie historyjke o
      wlasnej "wyjatkowosci" i domagaja sie, zeby kazdy te ich zydowskie mantry
      powtarzal. Gonic sie!!!
      • abprall Re: Tym bezczelnym k.. wydaje sie ze sa niewiadom 07.01.05, 17:57
        Gość portalu: Junkier napisał(a):

Jak taki fajans smie pouczac katolickiego biskupa? Wymyslili sobie historyjke
        wlasnej "wyjatkowosci" i domagaja sie, zeby kazdy te ich zydowskie mantry
        > powtarzal. Gonic sie!!!
        -----------------------------------------------------------
        to ty z ku - klux-klanu ? czemu chowasz się za flagą obcego kraju ?
        eur.news1.yimg.com/eur.yimg.com/xp/afpde/20050107/15/3686911800.jpg
    • Gość: Tytus Kochani Zydzi IP: *.ipt.aol.com 07.01.05, 18:04
      Kardynal Meissner relatywizuj - czyli przyrownuje - holokaust do aborcji. To
      nie umniejsza zbrodni holokaustu. To pokazuje jak zbrodnicza jest aborcja - i
      wielu, zwlaszcza zwolennikow, aborcji czuje sie wtedy niekomfortowo. Kardynal
      nie ma za co przepraszac. Mozna sie z nim nie zgadzac, ale jest to powazne
      wyrazenie przekonania.

PS.
      Ja sam mam ambiwaletny stosunek do aborcji. Normalnie jestem przeciw. Ale jak
      slysze zwolennikow aborcji - to staje sie za. Taka mysl sie nasuwa: przeciez
      mozna byloby przekonac matki zwolennikow aborcji, zeby tym swoim dzieciom,
      zwolennikom aborcji daly zakosztowac ich wlasnych przyszlych przekonan. Ale to
      fantazja - czasu nie cofniemy. Ale co na przklad przesuniecie terminu legalnej
      aborcji do 100 lat od chwili poczecia. Przeciez to tylko kwestia czasu - rzecz
      zupelnie umowna. 24 tygodnie, 24 tygodnie i 1 dzien ca za roznica - i tak
      dodajac dzien po dniu mozemy dojsc ddo stu lat. Jezeli nie to niech mi ktos
      powie, w ktorym dniu jest granica i dlaczego? Ale dalej majac aborcje
      dopuszczalna do 100 lat od chwili poczecia moznaby zastosowac to na
      zwolennikach aborcji. Tak dla jaj. Albo ich przekonac, ze sa w sumie strata
      zycia, albo moze uzyskac diagnoze lekarska zalecajaco taki zabieg.

Kurcze nie lubie jak sie dyskryminuje plody w stosunku do ludzi - to smierdzi
      zasciankowym rasizmem.

Ej, mozna pomarzyc. Fajnie byloby aborcja po calej linii do stu lat od chwili
      poczecia. Czy swiat nie bylby lepszy.
      • Gość: x Re: Kochani Zydzi IP: 195.6.228.* 07.01.05, 18:51
        Ale z Ciebie jakis ciezki filozof, Tytusie. Proponuje zejsc blizej ziemi, albo
        przestac trawke.
        • Gość: Tytus Re: Kochani Zydzi IP: *.ipt.aol.com 07.01.05, 19:13
          Trawki (i innych takich wynalazkow) w zyciu nawet nie skosztowalem. Od czasu do
          czasu zaimprezuje. Ale do ciezszej wodki sie ograniczam.

A to nie filozofia - tak czasami lubie sobie podywagowac. Bo aborcja to ciekawy
          temat. A ja nie moge sie zdecydowac. Bo niby jestem przeciw, ale zwolennicy
          aborcji przekonuja mnie by byc za. I staje sie za, miedzy innymi po to by
          zastosowac aborcje na zwolennikach aborcji. Prodste.
    • abprall Re: foto kardynała Kolononii 07.01.05, 19:42
      • abprall Re: foto kardynała Kolononii 07.01.05, 19:42
        www.zdf.de/ZDFheute/img/30/0,1369,2434590,00.jpg
    • Gość: ubu_roy Re: Żydzi krytykują kard. Meissnera za porównanie IP: *.nyc.rr.com 08.01.05, 13:34
      Dla mnie nie ma roznicy. Jako dziecko z probowki, produkt inzynierii
      gentenetycznej i zmutowanych przez radioaktywnosc rodzicow uwazam, ze nie ma
      roznicy pomiedzy chrzesijanskimi zarodkami a zydowskim plodami. Niechciane
      dzieci trzeba poddawac aborcji, bo na ziemi nie ma juz miejsca dla wiekszej
      ilosci nieszczesliwych i nie kochanych przez rodzicow ludzi.
      • Gość: sas A czy niechciane jednostki ludzkie też należy IP: 80.51.255.* 08.01.05, 13:47
        likwidować? Jeśli tak,to jakie przyjmiemy kryteria?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka