Dodaj do ulubionych

---------- Czy mozna obrazic zlodzieja? ---------

IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 06:52
Nie watpie, ze domyslacie sie o kim mowa - znamy sie przeciez. Urban moze
wykrecac sie jak mu sie podoba (oskarzenie jest smieszne swoja droga), ale
prawda jest taka, ze zlodzieja po prostu obrazic sie nie da. A papiez, tak
sie sklada odpowiedzialny jest za najwiekszy skok na skarb panstwa polskiego
w powojennej historii. Nawet sowieci nie wyrabali Polski na tak zawrotne sumy
(5 miliardow dolcow rocznie). Konkordat i podlaczenie sieci rurociagow,
przelewajacych kase z kieszeni podatnika do kieszeni w sutannach, to nic
innego jak zlodziejstwo.
Zgadza sie, bardziej wyrafinowane to zlodziejstwo niz wyciagniecie komus
portfela w tramwaju, ale wyrafinowanie kradziezy bynajmniej nie ujmuje jej
przestepczego charakteru. Powiedzialbym ze przeciwnie, albowiem od czlowieka
biednego, niewyksztalconego, prostego, oczekiwac sie zwyklo znacznie mniej
niz po ludziach z uniwersyteckim przygotowaniem, oraz certyfikatami moralnych
autorytetow. Zlodzieja na tak wysokim poziomie obrazic nie sposob, przy czym
w wykonaniu Wojtyly nie jest nawet zlodziejstwem lecz najzwyklejszym
bandytyzm. Wprawdzie w rekawiczkach ale...
Kasa wyrywana jest od podatnika ktory niejednokrotnie wlasna piescia wolalby
sie zabic niz dac na ten parszywy kosciolek.
.

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2494489.html
Obserwuj wątek
    • Gość: silesius funkulo [...] IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:24
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: waticano Re: ---------- Czy mozna obrazic zlodzieja? ---- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:22
        Silensiusu, jak na rezydenta przestępczej watykańskiej organizacji na Polskę
        nie wykazujesz specjalnej błyskotliwości.
        • Gość: silesius funkulo Staram sie jak moge, choc to nie moja dzialka, bo IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:47
          nie pracuje w pionie propagandowym jeno dochodzeniowo-rozpoznawczym tej
          organizacji (w sekcji d/s inwigilacji niewiernych). Wiec gdy pewnego dnia
          zobaczysz pod swoim domem czarna beemke ze zloconymi felgami i przyciemnianymi
          szybami, badz pewien, ze to nie przypadek.
          • Gość: Krzys52 Nie dosc zes zlodziej to w dodatku kretyn a wiec IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 02:01
            obrazic ciebie absolutnie nia da rady, Slazaku.
            • silesius.funkulo Re: Nie dosc zes zlodziej to w dodatku kretyn a w 16.01.05, 16:24
              Drums keep pounding rhythms to your brain...
              La-dee-da-dee-dee...
              La-dee-da-dee-da...

wink
    • antyk52 Guess who: 15.01.05, 13:43
      bi.gazeta.pl/im/2425/z2425918N.jpg
      www.rota.cz/tra/faust/mefisto.gif
      • Gość: sas Wysokie czoło.Sięga aż do kręgosłupa. IP: 80.51.255.* 15.01.05, 13:47
        • Gość: Krzys52 W stroju gumowym bardzo naturalnie w Ostatki bedzi IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 16:27
          bedzie wygladal...
          • maniekxxxx K52 w stroju gumowym (kondom)wygląda b.naturalnie 17.01.05, 00:53
            A ten cycek na czubku glowy jest bardzo twarzowy .
      • Gość: --- Re: Guess who: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 13:49
        hihi antyk, ale jesteś do Urbana podobny
        • Gość: gg Re: Guess who: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 15:37
          Antyk pokazal nam swoja fotografie.
          • Gość: kolega Silesius.funkulo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:07
            To w dosłownym tłumaczeniu brzmi
            • Gość: silesius funkulo Re: Silesius.funkulo IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:19
              Od tylu? Przyznam sie, ze wole bardziej klasyczne konfiguracje. I tylko w
              wydaniu damsko-meskim, koniecznie dwuosobowym. Natomiast w to jak Ty ze swoimi
              chloptasiami z Racji i FiM spedzasz wolny czas nie chce mi sie wnikac. A juz na
              pewno nie w tej chwili, albowiem po smacznej kolacyjce jest. Wiec prosze Cie -
              uprzedzajac ewentualny repost - oszczedz mi szczegolowsmile
    • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 15:50
    • Gość: ubu_roy [...] IP: *.nyc.rr.com 15.01.05, 18:49
      • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 15.01.05, 23:06
    • hawaian [...] 15.01.05, 22:12
      • Gość: .. O, sam sie wykasowal, ciemienga :)) IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 15:50
    • perla Krzys52 to fanatyk religijny jest 15.01.05, 22:29
      tylko fanatyk religijny może założyć taki wątek.
      Chesz pomóc jakiejś sprawie? To najlepszym sposobem jest założenie wątku
      wulgarnie i prostacko atakując tą sprawę. I to robi ciągle Krzys52 właśnie.
      Czym wspiera sprawę bo każdy normalny człowiek będzie sercem za zaatakowanym w
      tak prymitywny i prostacki sposób.
      Nie ulega więc wątpliwości, że Krzys5 to fanatyk religijny jest, a przed
      napisaniem postu godzinki odśpiewuje właśnie.
      • czyzunia Re: Krzys52 to fanatyk religijny jest 15.01.05, 23:10
        perełko a tak konkretnie to o co cievbie biega.
        • Gość: Krzys52 Perla to fanatyk religijny jest - integrysta jest IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 00:22
          Mozesz byc pewien, ze on sam nie wie biedak. Wlasnie wyskoczyl z konopi.
          • Gość: Krzys52 Prezencik dla Perly jest IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 06:33
            Perło, jeszcze długo po "studence Kasi" Ty pozo-
            tomek.giebultowicz 15.01.2005 23:39 + odpowiedz

stawałeś Wołodyjowskim i d'Artagnianem forum tego. A moje uwagi sa z dobrego
            serca, nie ze złosliwości. Ja naprawde twoje popisy słownej szermierki ceniłem
            i szukałem po Forum Twoich postów. Dzis czesto ich już nawet nie otwieram.

Niestety tak sie dzieje tutaj, że kto zaczyna wojnę z Krzysiem52, to sam staje
            sie "Krzysiem a rebours". Weź takiego Sceptyka. Ja z przykrością obserwowałem
            degrengoladę tego nietuzinkowego niegdyś umysłu. Nie warto iśc w jego ślady.

Mnie też inni wytykali, ze "obniżam loty". Brałem to zawsze do serca.
        • krzy52 Czyzunia mam dla ciebie nowinkę 20.01.05, 01:43
          Czyzunia mam dla ciebie nowinkę seksualną . No , może nie taka wielka nowinka ,
          bo ja stosuję to już od kilku lat ale zawsze .
          Oczywiście my geje nie ograniczamy się do stymulacji genitaliów - dla całej
          rzeszy równie ważna jest stymulacja odbytu. Odbyt można drażnić za pomocą
          preparatów - nieustające swędzenie krocza i odbytu stanowi dla wielu totalną
          przyjemność. Stymulacji odbytu służy także noszenie specjalnie skrojonych
          slipów, wrzynających się w bruzdę międzypośladkową, oraz skórzanych uprzęży
          wykonanych z szerszych lub cieńszych pasków, tak samo wrzynających się między
          półdupki.
          Wielu gejów uwielbia, kiedy są w środku wypełnieni. Służą temu wibratory lub
          kulki analne. Kulki nosi się stale w odbytnicy, a jeżeli są odpowiednio
          wykonane, efekt stymulacji jest zagwarantowany. W odbytnicy można nosić
          również atrapy członków. Nie mogą być zbyt duże, bo przeszkadzają wtedy w
          chodzeniu, lecz jeśli posiadają odpowiednią średnicę i długość, dają wiele
          przyjemności. Już sama świadomość, że ma się szczelnie wypełniony tyłek, gdy
          np. jedzie się w tramwaju, sama w sobie jest podniecająca.
          Należy pamiętać, że wibratory i atrapy muszą być wykonane z odpowiednich
          materiałów, nie wchodzących w reakcję z ludzkim ciałem. Zdrowie przede
          wszystkim.
          K.P.
    • Gość: Krzys52 ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 15:36
      Co jedna koscielna ku.. na Cenzorowce, to coraz bardziej wrazliwa na
      religijnych uczuciach... Ciekawe...
      • Gość: v2 Re: ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:44
        jak tam wielbłądzica krzysiu52??
        • Gość: Krzys52 Re: ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 15:50
          jak tam wielbłądzica krzysiu52??

;;
          Zwlaszcza na wzrok nie narzeka - w odroznieniu od ciebie widzi te mnozace sie
          bez powodu nawiasy, swiadczace o poboznym skrzywieniu Cenzora Spolecznego
          Gazety Wyborczej, online.
          A w ogole to cos ty za jeden...
          • Gość: v2 Re: ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:57
            Jak to kto? v2, czytać nie umiesz? Czyli wielbładzica ok? Dopuszcza Cię jeszcze?
            • Gość: Krzys52 Re: ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 16:07
              Jak to kto? v2, czytać nie umiesz? Czyli wielbładzica ok? Dopuszcza Cię jeszcze
              .
              ...
              Nie. Ona teraz wylacznie z katolickimi swiniami - takimi jak ty.
              • Gość: v2 Re: ADMIN znow zezwala Czarnej Sotni na harce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:13
                No popatrz jaki mądry zwierz- na islamistach sie wreszcie poznał... I jak sobie
                radzisz?
                • Gość: Krzys52 Teraz opowiedz cos o swych Pedofilnych Ksiezach IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 16:23
                  katolickich. O zoofilnych juz wiem, bo mam niezly ubaw gdy widze ich
                  obskakujacych wielbladzice.

No wiec jak, kradna kaplani co...?

Powiedz no mi, czy hostie nadal podaja wam w palcach? Z czystej ciekawosci
                  pytam gdyz wszyscy wiedza gdzie taki ksiadz zwykle trzyma kciuka....
                  • Gość: v2 Re: Teraz opowiedz cos o swych Pedofilnych Ksieza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:29
                    Twoją wielbłądzicę? A niewierna paskuda.... Może się spróbuj przebrać za
                    białego- tylko ten smród... To chociaż ust nie otwieraj. No i są jeszcze kozy...
                    • Gość: Krzys52 Re: Teraz opowiedz cos o swych Pedofilnych Ksieza IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 16:36
                      no tak, nie dosc zes obrzydliwie wulgarny katol to jeszcze wiesniak... sad(

A czy czasem, przy podawaniu ci w palcach hostii, trafi ci kaplan kciukiem do
                      do ust? No coz skoro to lubisz to i masz... Przekonany jestem, ze po
                      rodzicach... Ktorzy zielonego pojecia nie maja po jaka cholere kupili ci ten
                      komputer.
                      • Gość: v2 Re: Teraz opowiedz cos o swych Pedofilnych Immamac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:41
                        Jak Ci się przyjrzeć to w sumie dosyć zabawny palant jesteś... szkoda, że
                        monotematyczny. Potrafisz może jeszcze o czymś innym oprócz Kościoła
                        Katolickiego pogadać? Patrzyłem na FA ale coś biednie u Ciebie z pomysłami na
                        forum i... inteligencją. Może się do szkoły jakiejś zapisz... byle nie
                        talibańskiej...
                        • Gość: Krzys52 No to moze cos o twych Ksiezach Zboczencach IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 18:18
                          czyli twoich moralnych autorytetach...

Swoja droga...

Praktyka wykazala, ze zlodzieja rzeczywiscie obrazic nie sposob smile) - splywa po
                          tobie jak slina po szybie, zlodzieju integrystyczny.

Jak na razie nie doszukalem sie ani jednej dziedziny, w ktorej mialbys cos do
                          powiedzenia. Inteligencja nie wykazales sie za to wcale. Ot typowy tepy katol
                          jestes - i to jest cala tajemnica wiary...
                          • Gość: v2 Re: No to moze cos o Immamach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 18:44
                            Ty za to masz wyjątkowo szerokie zainteresowania sprowadzające się do bredzenia
                            na temat księży i katolików czyli na tematy na które nie posiadasz żadnej
                            wiedzy skoro skrzętnie omijasz Kościoły i duchownych. Twoja wiedza to gazetowe
                            ścieki, które tylko dla wysoce ograniczonych ludzi mogą być jakimś
                            wyznacznikiem.. Trybuna Ludu dzięki takim jak Ty jeszcze funkcjonuje.... czytaj
                            dalej matołku, i tak jak będziesz na łożu śmierci to poprosisz o rozgrzeszenie.
                            I dostąpisz tego zaszczytu, bo nasza religia nie ma w sobie mściwości tylko
                            miłośc nawet dla bładzących i odszczepieńców.
                            • Gość: V$ Re: No to moze cos o Immamach.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:02
                              O rozgrzeszenie?, w ostatniej chwili?, chyba ,że miałbym mózg półgłówka jakim
                              ty jesteś. W ostatniej chwili mieć jeszcze kontakt z tymi degeneratami i
                              zboczeńcami i w ostatniej chwili zarazić sie jeszcze AIDS-em?.
                            • Gość: Krzys52 Albo tez o tym twoim Zlodziejskim Kosciolku... :)) IP: *.proxy.aol.com 16.01.05, 19:57
                              " i tak jak będziesz na łożu śmierci to poprosisz o rozgrzeszenie.
                              I dostąpisz tego zaszczytu, bo nasza religia nie ma w sobie mściwości tylko
                              miłośc nawet dla bładzących i odszczepieńców."

;
                              ;;
                              Wczesniej wykazales dobitnie ile warta jest ta twoja religia. Swoja postawa i
                              obrzydligie chamskim oraz grubianskim zachowaniem wykazales. Lepiej chyba nie
                              mogles wykazac, ze twoja religia warta jest takiego gowna jak ty - a ty wart
                              jestes swej religii.

Swoja droga, bo trudno mi uwierzyc w twoim przypadku - czy ty naprawde wierzysz
                              w te kretynizmy??? W te Krasnoludki, zmartwychwstania, stoliczku nakryj sie,
                              cuda niewidy...
                              Ciekawe... Bo do inteligencji roscisz sobie pretensje... Dlatego pytam.

• Gość: v2 Re: Albo tez o tym twoim Zlodziejskim Kosciolku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 21:11
                                Moja wiara to moja osobista sprawa i spadaj od tego tematu. Lepiej zastanów sie
                                nad soją wirą lub jej brakiem... Chociaż po poziomie wypowiedzi sądząc to Twoje
                                obydwie szare komórki nie są w stanie sie skoncentrować na problemie wiary.
                                Jedno co potrafisz to powielać slogany, powtarzać brednie nawet przez moment
                                nie zastanawiając się nad ich treścią. Głównie dajesz linki do jakichś
                                peryferyjnych stron na któych podobni Towbie krzysie buzują się nawzajem.
                                Spróbuj kiedyś zacząć myśleć samodzielnie - to nie boli, naprawdę. Chyba, że
                                immamowie całkowicie Cię odmóżdżyli- a to chyba jest jedyna słuszna diagnoza...
                                • Gość: baletnica Re: Albo tez o tym twoim Zlodziejskim Kosciolku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 22:31
                                  Gość portalu: v2 napisał(a):

> Spróbuj kiedyś zacząć myśleć samodzielnie - to nie boli, naprawdę.

mozesz krzysowi zarzucac rozne rzeczy, ale nie to,ze mysli
                                  niesamodzielnie.takie myslenie z pewnoscia tobie by nie zaszkodzilo,bo klepiesz
                                  frazesy.

• Gość: Krzys52 Re: Albo tez o tym twoim Zlodziejskim Kosciolku.. IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 06:26
                                    Dzieki za wsparcie, Baletnico. Bardzo to mile z Twojej strony.

Katole atakuja mnie jak wsciekle psy i nawet najwieksi sposrod nich kretyni,
                                    miernoty oraz debile, najwieksi analfabeci, czuja sie wystarczajaco silni by
                                    napadac na mnie zza swoich nickow.

Ja przyzwyczailem sie do tego juz dawno i olewam, oni pojawiaja sie tu i
                                    znikaja. W miedzyczasie odkrywaja moja tu obecnosc i musza sobie ulzyc. Nie
                                    majac nic do powiedzenia, niemniej w celu zaspokojenia wlasnych psychicznych
                                    potrzeb pyskuja.
                                    Popatrz na tego v2 - dzis pod przynajmniej 10cioma roznymi nickami. Mowi ze
                                    jest wierzacy, staje w obronie swojego kosciola, a w rzeczywistosci pokazuje
                                    tylko ile warta jest ta jego wiara, oraz ow parszywy kosciolek.
                                    Serce ma puste.
                                    .
                                    Pozdrawiam smile
                                    K.
                                • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 00:23
                                  • Gość: v2 Re: Albo tez o tym twoim Zlodziejskim Kosciolku.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 07:49
                                    pienisz się durniu jak proszek IXI... i tak jedynym przekonanym do swoich
                                    głupot jesteś Ty sam i Twoja ... wielbłądzica...
                                    • Gość: Krzys52 [...] IP: *.proxy.aol.com 17.01.05, 15:20
                                      • gretshen Ciekawe czy ten v2 zdazyl wszystko przeczytac??? 17.01.05, 20:54
                                        A jesli zdazyl to ciekawe czy dotarlo do niego cokolwiek???

A jesli nawet dotarlo to ciekawe czy zostalo mu cos z tego w glowce???
                                        • Gość: v2 Re: Ciekawe czy ten v2 zdazyl wszystko przeczytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:02
                                          a to Ty jestes wielbłądzicą Krzysia? Gratulacje....
                                          • Gość: X Re: Ciekawe czy ten v2 zdazyl wszystko przeczytac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 21:36
                                            Ja z pewnością nie jestem wielbłądzicą a zgadzam się z Krzysiem co do określenia
                                            kk mianem złodziejskiego!!! A od siebie dodam że jest także organizacją od
                                            wymóżdżania istot ludzkich!
                                            • Gość: v2 Re: v2 zdazyl wszystko przeczytac i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 22:49
                                              W takim razie ciekawym jest:
                                              - jaka organizacja Ciebie wymóżdżyła, że podobją Ci się brednie k52,
                                              - czy jesteś istotą ludzką czy może jednak wielbłądzicą???
                                              • Gość: Krzys52 Re: v2 zdazyl wszystko przeczytac i IP: *.proxy.aol.com 18.01.05, 05:02
                                                wiesz co, glendzisz o tej wielbladzicy i glendzisz jakbys uznal kiedyc toto za
                                                wspanialy wrecz dowcip Czy ty nie jestes jakims klerykiem chlopcze, albo innym
                                                pedofilnym ksiedzem? Tylko osobowosc ktora lezie na kleche jest w stanie
                                                zapamietac jeden dowcip i klepac go przez cale zycie, bedac swiecie przekonana
                                                ze to czym przynudza jest nieslychanie zabawne. Bo wszyscy sei smieja.
                                                Wszystkie dewotki ktore na nim wisza wraz ze swymi platfusowatymi mezami
                                                pantoflarzami.

Albo tez czesto slyszysz w domu jak twoj tatus zwraca sie twojej mamusi
                                                per "wielbladzico juczna", albo ty kamelo. Tez musi byc niezle rozwiniety... sad(
                                                • Gość: J.K. Krzysiu, ale kto Ci kaze w Boga wierzyc? IP: *.arcor-ip.net 18.01.05, 06:36
                                                  dopoki jest demokracja i sila nie gonia mnie do Kosciola,
                                                  nie widze zadnego problemu...
                                                  Co Cie gryzie, Krzysiu?
                                                  Ze kosciol zrobil skok na kase?
                                                  Ano zrobil...
                                                  W koncu za "posluge" nalezy sie jakas zaplata...

Naprawde lzej Ci, jak sie tu wyplaczesz?
                                                  Popatrz, komuna 70 lat walczyla z Kosciolem i padla,
                                                  a kosciol ma sie nadal dobrze...

jakies wnioski, moze?
                                                • Gość: v2 Re: v2 zdazyl wszystko przeczytac i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 06:54
                                                  Widzisz więc swoje odbicie w moim ględzeniu. Tak samo ja odbieram Ciebie-
                                                  jakikolwiek temat nie byłby poruszony Ty i tak ględzisz o jednym: kościół=
                                                  wróg. Nic nowego, nic konstruktywnego, nic smiesznego ani mądrego... tylko
                                                  jedno kościól= wróg... Więc lepiej wróćmy do wielbłądzicy!
                                                  • Gość: Krzys52 A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza? IP: *.proxy.aol.com 18.01.05, 14:59
                                                    Na ten temat pisalem juz do ciebie przy roznych okazjach. Np:
                                                    .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19440081&a=19522449
                                                    .
                                                    i nie widze sensu zaglebiania sie w to raz jeszcze. Jestes koscielny integrysta
                                                    a wiec zlodziej wiec nie interesuja ciebie zadne argumenty przeciwko okradaniu
                                                    podatnika. Bedziesz zwalczal osoby wychodzace z podobnymi pretensjami.
                                                    Na swoj prymitywny sposob zwalczal bedziesz, ale niemniej.

Porozmawiajmy wiec moze o wielbladach czyli o tobie. Bo ktoz inny jak nie
                                                    wielblad ciagle o wielbladach i wielbladach...

• Gość: v2 Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 18:48
                                                    Otóż myslisz się, dotychczas nie poniżałem się do rozmowy z Tobą- tym razem
                                                    jakoś tak wyszło, widocznie poziom Twoich bredni przekroczył mój poziom
                                                    akceptacji. Przywaołany link świadczy tylko o tym, że jesteś ograniczony
                                                    umysłowo i przez to monotematyczny. Zacznij od prostych ćwiczeń umysłowych np
                                                    rozróżniania. I tak rozróżnij: podatnika od darczyńcy, urząd skarbowy od
                                                    Kościoła, kradzież od darowizny... Oczywiście ćwiczenia są trudne uważaj więc
                                                    na przegrzanie zwojów mózgowych... Potem brniemy dalej w kierunku pojęć
                                                    złożonych: pobór podatków przez państwo odróżniamy od datków dobrowolnie
                                                    złożonych na tacę Kościelną. I jak idzie? Może następne tematy poruszymy
                                                    pźniej. I na zakończenie trochę relaksu: co słychać u wielbłądzicy?
                                                  • gretshen Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza 18.01.05, 20:58
                                                    Czy to znaczy ze udowodniles juz, ze bezpodstawnie czepia sie Krzys twojego
                                                    kosciolka czy tez jeszcze nie udowodniles - bo ci sie nie chce...??? smile))))

Co oczywiscie swiadczy zaledwie o twoim rozleniwieniu w momencie pisania, a nie
                                                    o tym ze jestes na przyklad glab - nic podobnego... O ile, ma sie rozumiec nie
                                                    udowodniles,jednak, do tej pory...

Cos ci podpowiem. Gdy przekonujesz Krzyia to koniecznie dodawaj jeszcze do
                                                    swych wywodow "chlopczyku", albo "synus", lub "malenki",
                                                    albo "pierwszoklasisto"... Na niego bardzo dzialaja takie argumenty nie do
                                                    obalenia smile)

A z pytaniem o wielbladzice zwroc sie do swego tatusia. smile

• Gość: v2 Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:49
                                                    Słusznie przywołałaś(eś)tutaj słowo "czepia". Otóż ten "synek" czepia się
                                                    wypisując prowokacyjne brednie i licząc na odzew ze strony normalnych ludzi.
                                                    Pozwoliłem sie wciągnąć- moja wina.
                                                    Argumentami zacznę się posługiwać w momencie kiedy zrobi to "synek", przywołany
                                                    przez niego artykuł ma się do tematu wątku jak przysłowiowa pięść do nosa...
                                                    jest wyłącznie pretekstem do bredzenia.
                                                    Może ta wielbłądzica tylko Go nadepnęła? Następnym razem uważaj podczas
                                                    miłosnych zapasów, gretshen.
                                                  • gretshen Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza 18.01.05, 23:12
                                                    rozumiem ze zmieniles zdanie i nie udowodnisz, ale nie dlatego ze ci sie po
                                                    prostu nie chce, lecz dlatego, ze nie chce ci sie udowadniac byle komu.

Genialny jestes i juz samo to wystarczy bys nie musial udowadniac czegokolwiek
                                                    i kiedykolwiek. Nie pomne ci ja ilu takich geniuszy przewinelo sie juz przez
                                                    lapki Krzysia...

Buziaki dla animuszu smile
                                                  • Gość: Krzys52 Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 05:24
                                                    I nie wyplakuj sie Gretshen w dekolt (a obtarla ci nos chociaz?) bo ty wlazles
                                                    do tego watku i bynajmniej nie zaczales merytorycznie, lecz bezceremonialnie
                                                    zaatakowales mnie przy pomocy wielbladzicy.
                                                    Czy twoj tata naprawde zwraca sie do twej mamy per kamelo?
                                                  • Gość: Krzys52 Re: A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 05:20
                                                    Otóż myslisz się, dotychczas nie poniżałem się do rozmowy z Tobą- tym razem
                                                    jakoś tak wyszło, widocznie poziom Twoich bredni przekroczył mój poziom
                                                    akceptacji.
                                                    .
                                                    ;;
                                                    No prosze jaki rezolutny mlodzieniec z ciebie, no no... Znizasz sie do dyskusji
                                                    jedynie wtedy gdy staje sei ona najgorsza ze swoich karykatur. Przypuszczam ze
                                                    czujesz sie w takich dyskusjachniczym ryba w wodzie. Dyskutant przez duze 'd'
                                                    robisz sie po prostu. surprised))
                                                    .
                                                    ;;

Przywaołany link świadczy tylko o tym, że jesteś ograniczony
                                                    umysłowo i przez to monotematyczny. Zacznij od prostych ćwiczeń umysłowych np
                                                    złożonych na tacę Kościelną. I jak idzie? Może następne tematy poruszymy
                                                    pźniej. I na zakończenie trochę relaksu: co słychać u wielbłądzicy?
                                                    .
                                                    ;;
                                                    No bardzo ladnie wykazales sei wiedza i bardzo ciekawi mnie czy to juz jest
                                                    wszystko co wiesz. Doszedlem otoz do wniosku, ze latwiej nam bedzie porozumiec
                                                    sie, jesli ty mi hurtem powiesz wszystko co wiesz a ja postaram sie o
                                                    znalezienie wlasciwych zwiazkow, dobrze?

Smaruj wiec jak leci - dam przyklad: czym rozni sie drzewo od krzesla, woda od
                                                    piasku, ssak od grzyba... - i nie probuj powstrzymywac swej burzy mo... no
                                                    mniejsza. Tej burzy!
                                                    Zwiazki znajdziemy pozniej.

• Gość: v2 Re: A jak tam twoi homo immamowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 08:25
                                                    To teraz ćwiczenie dla Ciebie: jaki jest związek postu nr 1 z treścią artykułu
                                                    przywołanego w linku? Jak ów związek znajdziesz to możemy zacząc część
                                                    merytoryczną. Cieszy mnie, że robisz powoli postępy ograniczając w treściach
                                                    ilość słów ogólnie używanych za wulgarne... Mam nadzieję, że to siła mojej
                                                    perswazji...
                                                    A w kwestii wielbłądzicy- czytaj nie tylko swoje posty ale też cudze;
                                                    wielbładzica to przykłąd dyskusji z Tobą ale z punktu widzenia oponenta: na
                                                    każdy temat wielbładzica- fajnie się tak gada, no nie?
                                                  • Gość: Krzys52 ____ A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 15:29
                                                    "Zacznij od prostych ćwiczeń umysłowych np
                                                    złożonych na tacę Kościelną"
                                                    .
                                                    ;
                                                    Powyzej przytoczylem fragment twojego balwanienia sie gdyz nadal czekam na
                                                    reszte tego co wiesz. Czy moze wiesz tylko tyle co powyzej? Hmm, czy moze masz
                                                    jakies sugestie co z powyzszego ma wynikac, bo nie chcialbym urazic twoich
                                                    uczuc, integrystyczny zlodzieju koscielny.
                                                    Ze swej strony do twych madrosci dodalbym, za frico, ze kotek ma cztery nozki a
                                                    zwlaszcza prawa. smile)

Jestes przykladem typowego katola ktory totalnie bezkrytyczny jest w stosunku
                                                    do wlasnego kretynizmu - jak to kretyn.
                                                  • Gość: sa Re: ____ A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:33
                                                    Krzysiu, jeszcze nie zorientowałeś się, że v2 to przeciez magdusia?
                                                  • Gość: Krzys52 Re: ____ A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci k IP: *.proxy.aol.com 19.01.05, 15:57
                                                    Co za roznica,ktora to integrystyczna swinia oraz zlodziej, calkowicie
                                                    nieprzemakalna na argumenty - jak to zlodziej, ktoremu nalezy dac w leb, a nie
                                                    przekonywac by nie kradl.
                                                  • Gość: Krzys52 ____ A jak tam twoi pedofilni zlodziejowaci ksieza IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 05:21
                                                    Gość portalu: sa napisał(a):

> Krzysiu, jeszcze nie zorientowałeś się, że v2 to przeciez magdusia?
                                                    .
                                                    ;;;;;;

Czlowieku, a co za roznica czy ten sam debil jest pod wieloma nickmi, czy tez
                                                    jest to wielu debili - Madzia, Antyk52, Smierducha, Kretyn52, Milcia, V2,
                                                    Biedronka, Pokraka52, abe, Hawaian, czy z dziesiec przynajmniej innych
                                                    kretynek, i debili nie ma najmniejszego znaczenia. Przetrzymalem kazda z tych
                                                    mendoweszek - przetrzymam jeszcze kilka podobnych tlumokow. smile)
                                                  • Gość: v2 Re: ____ A jak tam twój pokój bez klamek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 22:27
                                                    Ponieważ nie czytasz tego co sie do Ciebie pisze więc powtarzam ( ewentualnie
                                                    poproś kogoś żeby Ci przeczytał)
                                                    >jaki jest związek postu nr 1 z treścią artykułu
                                                    przywołanego w linku? Jak ów związek znajdziesz to możemy zacząc część
                                                    merytoryczną.<
                                                    Ponieważ jesteś dureń, który nie ma nic do powiedzenia oprócz bluzgów więc
                                                    naturalnie nie podjąłeś wątku merytorycznego. Ale masz jeszcze jedną szansę i
                                                    wykaż związek artykułu o Urbanie i "kradzierzy" kasy przez Watykan.
                                                    Jeśłi nie potrafisz tego zrobić to po prostu spadaj z FA do swego uroczego
                                                    pokoju bez klamek.
                                                    Jesteś przykładem typowego durnia który totalnie bezkrytyczny jest ( cóż za
                                                    składnia...) w stosunku do własnego kretynizmu- jak to krzyś 52 ( a może kpt
                                                    Piotrowski? )
                                                  • Gość: sa Re: ____ A jak tam twój pokój bez klamek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 00:16
                                                    magdusia co ty o tej porze robisz na plebani?
                                                  • Gość: Krzys52 Ona jest wulgarna i klamliwa jak to katoliczka IP: *.proxy.aol.com 21.01.05, 04:48
                                                    Mam juz za soba podobnych psycholi przynajmniej kilkanascie - ta takze zawzeila
                                                    sie ze umili mi zycie. Tyle, ze mnie to nie przeraza. Licze na jej wytrwalosc.
                                                  • Gość: @ Re: v2 zdazyl wszystko przeczytac i IP: *.chello.pl 24.01.05, 21:40
    • Gość: x Czy idzie dogadac sie z murzynem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 16:37
      • hawaian Re: Czy idzie dogadac sie z murzynem? 19.01.05, 22:19
        Którym murzynem ? Tym kochankiem Kretyna52 ?
    • Gość: JAN. Re: ---------- Czy mozna obrazic zlodzieja? ---- IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 19.01.05, 16:53
      uroczyste podniesienie wątku !
      • gretshen Zachowanie zlodzieja Typowe i Przewidywalne 19.01.05, 20:46
        Bezceremonialnie atakuje osoby wskazujace go palcem badz krzyczy "lapaj"
        pokazujac kogos innego. Napasc po liniach personalnych jest jednak najczesciej
        widziana reakcja zlodzieja.

W realu, zlodziej ucieka, chowa sie udaje ze go nie ma, znacznie czesciej niz
        na anonimowym F. Tu moze pozwolic sobie na wszelkie oslizgle i wstretne numery
        jakich nauczyli go w ramach katechezy. Tfu!
      • ruff "jan.", kolejny wyrobnik sexualny krzyska. ile on 19.01.05, 22:10
        ich jeszcze ma?smile)
        • hawaian Re: "jan.", kolejny wyrobnik sexualny krzyska. il 19.01.05, 22:22
          ruff napisał:

> ich jeszcze ma?smile)

Oprócz konkubenta , wielkiego murzyna z Oregonu , ma ich wielu , m.in. tego
          przygłupa i papugę - Jana .
    • Gość: Krzys52 Ze stalinowskiego artykulu ciagaja Pana Urbana :(( IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 02:32
      Kler przepchnal stalinowskie prawo do nowego systemu, spodziewajac sie
      znalezienia sie na cenzurowanym oraz w ogniu krytyki. Artykuly tego typu, w
      Kodeksie Karnym, to zamykacze ust - wystarczy na ogol, ze stoja w odwodzie a
      spoleczenstwu przypomina sie o ich istnieniu, od czasu do czasu.
      .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=16082922
      • Gość: v2 Re: Ze stalinowskiego artykulu ciagaja Pana Urban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 09:12
        Ojej, przeczytałes wreszcie ( po kilku dniach co prawda) artykuł który
        komentujesz. Wielkie brawa. Teraz spróbuj zrozumieć co przeczytałeś a potem to
        co napisałeś. Generalnie rzecz biorąc robisz postępy. Pracuj dalej.
        • Gość: Krzys52 Re: Ze stalinowskiego artykulu ciagaja Pana Urban IP: *.proxy.aol.com 20.01.05, 15:29
          Taka smierducha jak ty nie trafila mi sie dotad smile)
          Pokaz no jezyk, katolski wodoglowiu surprised))
          • Gość: v2 Re: Ze stalinowskiego artykulu ciagaja Pana Urban IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 18:06
            Cały czas nic nowego... tyle razy prosze o teksty merytoryczne a Ty ciągle
            swoje... obsesję jakąś masz czy co? Tym bardziej, że ze dwa logiczne zdania z
            całości Twoich wypocin jakoś by szło wypreparować.... Sprawiłeś mi zawód,
            matołku...
            • gretshen No od katolika leci wylacznie bluzg i klamstwa :( 20.01.05, 18:37
              ladnie was wychowuja, nie ma co
              • Gość: sa Re: No od katolika leci wylacznie bluzg i klamstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:22
                Magdosia v2, o której wszyscy wiemy, ze jest gosposią u ksiedza musi sobie
                ulżyć pomiedzy gotowaniem zupy a dawaniem dupy
              • ruff greczen, a ty juz na ten kwadratowy leb upadlas? 20.01.05, 19:39
                "matolku" to dla ciebie nagle bluzg?
                posluchaj no rad grzesznego katolika i yebnij sie durna hermafrodyto w ten
                szescian, ktory na szyi taszczysz. albo lepiej - niech cie w tym wyreczy twoj
                domestic negro, wtedy na pewno poskutkuje.
              • Gość: v2 Re: No od Krzysia52 lecą wylacznie bluzgi klamstw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 21:15
                Krzyś52 to katolik- kiedyż to się nawrócił?
                • Gość: . Czy ci sie nie myli WIARA z KLERYKALIZMEM? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 21.01.05, 05:03
                  Sam jestem praktykujacym anglikaninem (ale mnie Krzys jakos nie tepi w sprawach
                  mej wiary), ale zagorzalym antyklerykalem nawet wobec wlasnego anglikanskiego
                  kleru. A o papizm anglikanina sie lepiej nie pytaj, choc osobiscie do Wojtylly
                  nic nie mam - szanuje go i zal mi staruszka, wystawianego ku uciesze ciemnego
                  motlochu - ta jego ostatnia pielgrzymka moze i nie byla Urbanowym obwoznym sado-
                  macho, ale napewno byla dla staruszka DROGA KRZYZOWA...CZYS TY OCZU NIE MIAL?
                  CZY ZAL CI SERCA NIE SCISKAL, GDY JAN PAWEL MDLAL, GLOS MU SLABL, SLOWA
                  PRZECHODZILY W BELKOT, GDY PODAWONO MU WODE? Widac serca czlowieku nie masz!
                  • Gość: Krzys52 Niemiec z Ruskim nie okradli Polski jak Wojtyla IP: *.proxy.aol.com 21.01.05, 05:08
                    Podsumuj jedynie 5 miliardow dolcow rocznie przez lat dziesiec. Toz cala 45cio
                    letnia komuna takiego dlugu zagranicznego nie narobila Polsce co nakradly te
                    bydlaki watykanskie.
                    • Gość: ciekawy Re: Papiery na stół! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:16
                      Pokaż źródło tej wyliczanki. Wiarygodne!
                    • Gość: v2 Re: Niemiec z Ruskim nie okradli Polski jak Wojty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 08:25
                      A Ty Krzysiu znowu swoje... Oczywiście bez dowodów ale głośno. Nic innego nie
                      jesteś w stanie wymyślić? Cienias jesteś straszny ( jeśli 52 to rok urodzenia )
                      to może to już demencja starcza? Może jakiś lekarz coś by jeszcze mógł dla
                      Ciebie zrobić? Masz forsę, jestes ubezpieczony? Jak nie to będziemy pomagać!
                      • Gość: Krzys52 Re: Niemiec z Ruskim nie okradli Polski jak Wojty IP: *.proxy.aol.com 21.01.05, 15:47
                        spadaj zlodziejko
                        • Gość: v2 Re: Urban okradł Krzysia52 z rozumu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:07
                          A widzisz też białe myszki... albo pająki, duże... czarne pająki... Jeśłi tak
                          to:
                          - przestań pić wódkę,
                          - zacznij sie leczyć ( niestety schizofrenia nie jest łatwa do wyleczenia...
                          współczuję)

miałem ponowic prośbę o dowody na podstawie których bredzisz ale chyba nie ma
                          po co... bo ich przecież nie masz, prawda?
                          Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia...
                          • gretshen Re: Urban okradł Krzysia52 z rozumu... 21.01.05, 18:39
                          • gretshen A katoliczke stac wylacznie na klamstwa i bluzgi 21.01.05, 18:41
                            spadaj wywloko
                            • Gość: v2 Re: A gretshen stac wylacznie na klamstwa i blu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:42
                              Rozumiem, ze mówiąc to patrzyłaś (...eś ) w lustro. Fakt to musi być sytraszne
                              przeżycie.
                              Nie mniej jednak ponawiam apel:
                              dowody na bzdury opowiadane w watku- tylko tyle! I aż tyle.
                              • Gość: Krzys52 A katoliczke stac wylacznie na klamstwa i bluzgi IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 05:34
                                spadaj smieciu
                                • Gość: v2 Re: A katoliczke stac wylacznie na klamstwa i bl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 10:00
                                  Jestem cierpliwy i ponawiam apel do krzysia52: przedstaw dowody swoich
                                  oszczerstw s stosunku do Kościoła.
                                  Będę Cię ścigał w tej sprawie aż odszczekasz te brednie.
                                  • Gość: Krzys52 Tu jest Madziu tekst o ktory sie domagasz IP: *.proxy.aol.com 22.01.05, 16:15
                                    Twoja strategie znam od dawna: gdy zatkac gebe jednemu z twoich nickow to
                                    natychmiast pojawiasz siepod kolejnym i apiac te same "argumenty". Mnie nie
                                    zalatwisz na zmeczenie, a wykazujesz sie jedynie jako wredny katol. Ponadto
                                    rozmowa z toba pozbawiona jest sensu.

Dzieki za podbijanie niniejszego watku.
                                    .

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18847222&a=18847222
                                    .
                                    Ten tekst oczywiscie znasz juz jako Magdusia08 chociazby, czy Milcia. No chyba
                                    ze natychmiast po zmianie nicka zapominasz wszystko o swym poprzednim wcieleniu
                                    oraz jego przygodach. Pokazalas jakie dno skorumpowania moze osiagnac katol.
                                    • Gość: v2 Re: Tu jest Krzysiu tekst ktory Ci sie przyda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 19:48
                                      www.biologia.pl/leksykon/Schizofrenia.phtml
                                      Jak się zapoznasz to daj znak. Pewnie sporo z tego wykładu dla podstawówki nie
                                      zrozumiesz- służe pomocą.
                                      v2- może masz jeszcze jakieś inne skojarzenia???
                                      • hawaian Re: Tu jest Krzysiu tekst ktory Ci sie przyda 23.01.05, 00:24
                                        A tu jest życiorys Urbana - idola Kretyna52 :

Z domu Urbach urodzony 3 VIII 1933 r. w pół roku po dojściu Hitlera do władzy w
                                        szpitalu niemieckim w Łodzi. Pochodzi z rodziny zasymilowanych od pokoleń Żydów
                                        o skłonnościach socjalistycznych i kosmopolitycznych. Ojciec Jan - dziennikarz,
                                        przed wojną właściciel i szef gazety.
                                        Jerzy U. w czasie wojny udawał katolika. Łącznie uczęszczał kolejno do 17
                                        szkół, w tym po wojnie do czterech średnich. Z dwóch go wyrzucono, a dwie sam
                                        opuścił. Studiował na dwóch fakultetach Uniwersytetu Warszawskiego, z obu go
                                        wyrzucono. Pracował kolejno w redakcjach "Nowej Wsi", "Po
                                        prostu", "Polityki", "Życia Gospodarczego", znów "Polityki". "Po prostu"
                                        zamknięto, z "Polityki" był wyrzucony. W drugiej epoce Gomułki przez 6 lat miał
                                        zakaz pracy w dziennikarstwie a przez 9 nie mógł podpisywać tekstów swoim
                                        nazwiskiem. Pseudonimy: Rem, Kibic, Klakson i in. W 1980 r. opowiedział się
                                        przeciw "Solidarności". W sierpniu 1980 r. został rzecznikiem rządu
                                        Jaruzelskiego. Od 1988 r. minister bez teki w rządzie Rakowskiego i
                                        Przewodniczący Komitetu ds. Radia i Telewizji. Kandydując w Warszawie przegrał
                                        wybory do Sejmu 4 czerwca 1989 r.
                                        We wrześniu usunięty z funkcji rządowych. W 1990 r. założył tygodnik "NIE".
                                        Wydał 21 książek w tym w roku 1990 "Alfabet Urbana", sprzedany w 750 tys.
                                        egzemplarzy. Wydano też pięć książek o Urbanie: "Jaja kobyły", "Zwierciadło
                                        Urbana", "NIE Urbana w walce z Kościołem katolickim", "Urban, byłam jego żoną"
                                        i "Urban" Anny Bojarskiej.
                                        Bezpartyjny do stycznia 1990 r., kiedy to nie przyjęto go do PZPR, poczem
                                        przyjęto do SdRP. Obecnie członek SLD.
                                        Nagrody: Wiktor telewizyjny 1987 r. oraz liczne ordery, które w latach 90.
                                        odesłał.
                                        Trzykrotnie żonaty, obecnie z Małgorzatą Daniszewską, dziennikarką i wydawcą. Z
                                        trzech małżeństw jedna córka Ola-Magda, dzięki niej dwoje wnuków.
                                        Języki - tylko polski, wersja wulgarna.
                                        Upodobania do: jedzenia, pieniędzy, picia, spania, Jaruzelskiego, rozgłosu,
                                        lenistwa i Rosji. Niechęć do: sportu, religii, wysiłku fizycznego, nudziarzy,
                                        nacjonalizmu, marchewki, papieża, poezji romantycznej, prozy patriotycznej,
                                        klusek, dzieci i prezydenta Busha.
                                        Wygląd - łysy, 163 cm wzrostu, otyły, nadziany golonkami i forsą.
                                        • Gość: --- Urban o sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 00:38
                                          - Wobec pana używano już chyba wszystkich możliwych epitetów. Czy jest może coś,
                                          co pominięto lub co szczególnie pan lubi?

J.U. Nie udowodniono mi jeszcze złodziejstwa i zdrady, nie nazywano mnie również
                                          pedofilem. Pamiętam, że w okresie stanu wojennego krążył w podziemiu pewien
                                          paszkwil na mój temat. Przedstawiano mnie tam jako niezłego ogiera, który
                                          przechadza się po salonach, ma na sobie frak i wyprawia niezłe seksualne harce.
                                          Strasznie mi się to podobało, bo w rzeczywistości byłem znacznie spokojniejszy.

kiosk.onet.pl/art.html?NA=1&ITEM=1194020&KAT=239
                                          • Gość: Krzys52 Re: Urban o sobie IP: *.proxy.aol.com 24.01.05, 06:47
                                            - Wobec pana używano już chyba wszystkich możliwych epitetów. Czy jest może coś,
                                            co pominięto lub co szczególnie pan lubi?

J.U. Nie udowodniono mi jeszcze złodziejstwa i zdrady, nie nazywano mnie również
                                            pedofilem. Pamiętam, że w okresie stanu wojennego krążył w podziemiu pewien
                                            paszkwil na mój temat. Przedstawiano mnie tam jako niezłego ogiera, który
                                            przechadza się po salonach, ma na sobie frak i wyprawia niezłe seksualne harce.
                                            Strasznie mi się to podobało, bo w rzeczywistości byłem znacznie spokojniejszy.
                                            .
                                            ;;;;;

No wlasnie, a autorytety moralne, latami szczujace na Urbana, smialo i bez
                                            obrazy oblepic mozna wszystkimi trzema epitetami.

Dzieki za link smile)

• Gość: v2 Re: Urban o sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 07:58
                                              Na wszelki wypadek nie zwróciłeś, synuś, uwagi na słowa "nie udowodniono mi
                                              jeszcze". Badź więc cierpliwy- wszystko przed Urbanem. A czytałeś sobie
                                              biografię swojego idola? Też miał kłopoty ze szkołą...
                          • hawaian Re: Urban okradł Krzysia52 z rozumu... 23.01.05, 00:39
                            Gość portalu: v2 napisał(a):

> A widzisz też białe myszki... albo pająki, duże... czarne pająki... Jeśłi tak
                            > to:
                            > - przestań pić wódkę,
                            > - zacznij sie leczyć ( niestety schizofrenia nie jest łatwa do wyleczenia...
                            > współczuję)
                            >
                            > miałem ponowic prośbę o dowody na podstawie których bredzisz ale chyba nie ma
                            > po co... bo ich przecież nie masz, prawda?
                            > Trzymam kciuki za Twój powrót do zdrowia...

Nie było co kraść .
                            • Gość: y ciebie nie miał z czego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 11:04
                              od dawna go nie masz
    • Gość: Krzys52 Czy ktos wie kiedy Sad oglosi wyrok? IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 05:42
      Bardzo mnie to ciekawi a przegapic nie tak trudno...
    • Gość: Krzys52 Ciekawe ile wedlug cennika kosztuje naplucie w oko IP: *.proxy.aol.com 25.01.05, 15:35
      papciowi? Albo rzut jajeczkiem swieconym, w swieta lysinke?

20 tys. to zabezpieczenie przez te sedzine wlasnego tylka wiec znalazla
      salomonowe wyjscie, niemniej, tym samym, zapoczatkowala swego rodzaju cennik.

Co wy na to, Najmilsi.
      • Gość: czarna_owca cennik jest stały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 16:05
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> 20 tys. to zabezpieczenie przez te sedzine wlasnego tylka wiec znalazla
        > salomonowe wyjscie, niemniej, tym samym, zapoczatkowala swego rodzaju cennik.

Monika Olejnik: Sąd w Krakowie uznał, że Andrzej Lepper znieważył prezydenta
        Aleksandra Kwaśniewskiego oraz dwóch wicepremierów Leszka Balcerowicz i Janusza
        Tomaszewskiego. Sąd Okręgowy w Łodzi zdecydował, że Andrzej Lepper znieważył
        byłego premiera Janusza Tomaszewskiego. Gdański sąd apelacyjny zdecydował, że
        Andrzej łepper ma zapłacić 20 tysięcy złotych za znieważenie Aleksandra
        Kwaśniewskiego. Sąd w Słubicach skazał, i tak dalej i tak dalej...

tvp.pl/2216,20050118161404.strona
        czarna_owca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka