Gość: Kir ODPOWIEDŹ DLA POLICJI POLITYCZNEJ FORUMOWEJ POLSKI IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.02, 16:47 Widzisz Nurni, Kir dość długo "bełkotał" o różnych sprawach na Forum i wszystko byłoby w porządku gdyby nie zaczął "bełkotać" na sprawy będące w zainteresowaniu "forumowej policji politycznej".W wyniku jej działań a także innych członków tego państwa forumowego skierowanych przeciwko niemu zmuszony był odejść.Jego zamiarem nie było zostanie "kimś" chciał tylko tak jak inni przedstawić swoje poglądy na ważne jego zdaniem sprawy.Zapomniał jednak o pewnych sprawach chociaż mógł i powinien je przewidzieć.Dlatego był głupcem. Zresztą i tak przez Stoika został jako "pisarz forumowy" przeciwstawiony Izydorowi (bez komentarza).Spotkał się jednak też z dowodami życzliwości wielu osób,o przyjaźni przecież trudno mówić gdy tak naprawdę się nie znamy.Chciałem żeby taki Kir pozostał i żeby kiedyś taki sam mógł może kiedyś wrócić.Teraz niech sami dokonają oceny. Nie miałem zamiaru powracać do dyskusji na Forum ale kiedyś zacząłem przeglądać wątki i przeczytałem jak D_nutka pisze o sobie "kundel" z powodu pochodzenia i te dwa określenia Hasza i Euromira. Nie wytrzymałem,wiedziałem co się stanie gdy wrócę do starego nicku a nie chciałem się logować.Miałem zamiar napisać tylko 2 posty.Sądziłem że przemknę niezauważony pod nickiem Diogen,sprawdziłem wcześniej inne ale taki był tylko wolny.Nie doceniłem jednak politycznej policji Forum.Spotkałem jednego jej agenta,który pisał do Ciebie jak tropi komunistów na Forum zmieniając nicki i logując się pod różnymi nickami.To było chyba w którymś wątku o Kuklińskim. Teraz nie pamiętam.Sądziłem wówczas,że to tylko jakiś paranoik,dzisiaj widzę że to prawda.Teraz już wolny jestem od emocji.Nie jesteś dla mnie Nurni nikim lepszym od ludzi których tak potępiasz z okresu czasów swojej młodości, postępujesz tak samo jak oni.Pobudki Twojego działania są tylko inne,metody te same:wytropić i zniszczyć w imię jedynej słusznej ideologii.To Ty chyba jesteś chory.Moje widzenie świata jest inne i nie zmusisz mnie żadną siłą abym przyjął punkt widzenia który prezentujesz.Jako policjant polityczny możesz być z siebie dumny,jako człowiek powinieneś zastanowić się nad sobą.Przypominasz mi w tej chwili jednego mojego znajomego,który cieszył się że człowiek który źle kiedyś o nim mówił ma raka krtani.Teraz cieszy się,że mu dobrze tak bo spotkała go zasłużona kara.Możesz się nie cieszyć,ten z rakiem krtani to nie ja).Teraz definicja natręctwa w psychiatrii: jest to myśl,uczucie lub impuls,które bezustannie lub tylko na jakiś okres wbrew woli osoby opanowują świadomość. Twoją opanował chyba Kir.Chciałem Ci tego oszczędzić.Słowa "niech mnie szlag trafi" pisałem w odpowiedzi na Twój post "haraKIRi" o mojej "Heurece" gdzie negowałeś zawarte w niej treści.To co pisałem o znajomych i sąsiadach oraz tym synu jest prawdą dlatego tak mogłem powiedzieć.Przytoczenie i powiązanie ich z nickiem Kir to głupia,dziecinna,chamska manipulacja.Jeżeli uważasz,że jest to postępowanie człowieka któremu znane są zasady honorowej walki to dla mnie nim przestałeś być.Jednak moje zasady nie pozwalają mi abym zniżył się do Twojego poziomu,tak jak nie mogłem zniżyć się do poziomu Hasza.Stałbym się wtedy taki sam jak Wy.Nie miałbym więc moralnego prawa odwoływać się do zasad których przestrzegam w swoim życiu.W swoich oczach stałbym się nikim a to byłoby dla mnie najgorsze.Nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumieć,jeżeli tak to przestań wypisywać w końcu te bzdury.Atakuj moje poglądy a nie moją osobę,zostaw też w spokoju osoby które moje poglądy poparły.Dla mnie jesteś typowym policjantem politycznym i kropka.Ciebie może i wyrzucili z ogólniaka,Ty za wszelką cenę chcesz zrobić tak samo ze mną jeżeli chodzi o Forum i to z tych samych powodów:za poglądy.Odpowiedz sobie kim jesteś.Jeżeli masz zamiar odpowiedzieć mi w swoim dotychczasowym stylu to naprawdę bardzo Cię proszę nie odpowieadaj,ja zrozumię. Ps Do przyjaciół jeżeli czytają: nie chciałem swoim pojawieniem psuć wątku atakami personalnymi na siebie a także z czysto egoistycznych pobudek.Jeżeli uważacie, że postąpiłem źle to serdecznie wszystkich przepraszam."Heurekę" pisałem w formie tragifarsy.Jednak chyba przesadziłem i za to też przepraszam. Kir Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: ODPOWIEDŹ DLA POLICJI POLITYCZNEJ FORUMOWEJ POLSKI 01.06.02, 19:01 Kir: > Sądziłem że przemknę niezauważony pod nickiem Diogen,sprawdziłem wcześniej inne ale taki był tylko wolny. ------------------------ W zasadzie nie czytam Twych postow, bo cos kiepskie recenzje zbierasz. Ale dzis pobieznie przescanowalem Twoj tekst (do polowy, mniej wiecej) i ku mej radosci znalazlem cos naprawde cennego, a moze raczej tajemniczego. Bylbys laskaw te mysl, zawarta powyzej, rozwinac nieco. Az nie chce mi sie wierzyc, ze wszystkie kombinacje z zasadniczego zestawu 24 liter w polskim alfabecie sa juz zajete. Ale moze sie myle. W koncu forumowiczow sporo. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni HALO TU POLICJIA POLITYCZNA FORUMOWEJ POLSKI 01.06.02, 22:51 Gość portalu: Kir napisał(a): > Widzisz Nurni, Kir dość długo "bełkotał" o różnych sprawach na Forum > i wszystko byłoby w porządku gdyby nie zaczął "bełkotać" na sprawy będące w > zainteresowaniu "forumowej policji politycznej". a to już widzę wiecie co was zgubiło > Nie wytrzymałem,wiedziałem co się stanie gdy wrócę do starego nicku a nie > chciałem się logować.Miałem zamiar napisać tylko 2 posty.Sądziłem że przemknę > niezauważony pod nickiem Diogen,sprawdziłem wcześniej inne ale taki był tylko > wolny.Nie doceniłem jednak politycznej policji Forum. dziękuje za słowa uznania > Spotkałem jednego jej agenta,który pisał do Ciebie jak tropi komunistów na > Forum zmieniając nicki i logując się pod różnymi nickami. nie bardzo wiem o kogo chodzi....hm heureka! Limak! nasz zaufany konfident > Nie jesteś dla mnie Nurni nikim > lepszym od ludzi których tak potępiasz z okresu czasów swojej młodości, > postępujesz tak samo jak oni.Pobudki Twojego działania są tylko inne,metody te > same:wytropić i zniszczyć w imię jedynej słusznej ideologii. tylko zgodzić się zawsze nienawidziłem kłamców i zdrajców nie wiedzieć czemu ZAWSZE te cechy idą w parze > To Ty chyba jesteś chory.Moje widzenie świata jest inne i nie zmusisz mnie > żadną siłą abym przyjął punkt widzenia który prezentujesz. mylisz się chłopczyku w brudnych majtkach kłamców tępiłem i będę tępił nie przychodzi mi teraz do głowy jakieś szczytne wyjaśnienie tego hobby > Jako policjant polityczny możesz być z siebie dumny,jako człowiek powinieneś > zastanowić się nad sobą. zastanowić to będziemy musieli się wszyscy jeszcze nikomu to nie zaszkodziło o tym jeszcze na koniec do wszystkich > Twoją opanował chyba Kir.Chciałem Ci tego oszczędzić.Słowa "niech mnie szlag > trafi" pisałem w odpowiedzi na Twój post "haraKIRi" o mojej "Heurece" gdzie > negowałeś zawarte w niej treści.To co pisałem o znajomych i sąsiadach oraz tym > synu jest prawdą dlatego tak mogłem powiedzieć.Przytoczenie i powiązanie ich z > nickiem Kir to głupia,dziecinna,chamska manipulacja.Jeżeli uważasz,że jest to > postępowanie człowieka któremu znane są zasady honorowej walki to dla mnie nim > przestałeś być. wyżej była /uciąłem/ definicja natręctw teraz coś o chamskiej manipulacji o prawdzie o honorowej walce....hm "Twoja obsesja na temat Kira mnie nie obchodzi.Jeżeli nie rozumiesz co piszę to twój problem,napisałem swój komentarz do przeczytanych postów i trochę przykładów z życia.Niech mnie szlag trafi jeżeli mam tak bujną wyobraźnię.Myślisz,że ludzie już nie myślą i każdy jest idiotą Kirem,który myśli że normalna rozmowa ma sens. O Kirze radzę zapomnieć,mam nadzieję że tamten głupiec nie wróci.A teraz się odstosunkuj od mojego nicka." hm...zadanie okazało się dla mnie za trudne > Jednak moje zasady nie pozwalają mi abym zniżył się do Twojego > poziomu,tak jak nie mogłem zniżyć się do poziomu Hasza.Stałbym się wtedy taki > sam jak Wy. pragnę Cię uspokoić prędzej chyba w totka wygrasz > Nie miałbym więc moralnego prawa odwoływać się do zasad których > przestrzegam w swoim życiu.W swoich oczach stałbym się nikim a to byłoby dla > mnie najgorsze. jakie to zasady nie pytam bo już znam nie nie jesteś nikim jesteś Napoleonem Bonaparte > Nie wiem czy jesteś w stanie to zrozumieć,jeżeli tak to przestań > wypisywać w końcu te bzdury. ok gest dobrej woli wycofuje swoje kłamliwe insynuacje że Kir to diagon a diagon to Kir tako samo odszczekuje uroczyście sugestie że kol.Kir jest urodzonym kłamcą oszczercą mitomanem a przede wszystkim idiotą bardzo żałuje swojej haniebnej postawy nie mam i nie miałem najmniejszych dowodów zresztą na co nam faszystom dowody > Atakuj moje poglądy a nie moją osobę,zostaw też w spokoju osoby które moje > poglądy poparły. czyli poczucie wstydu jeszcze mamy tako samo jak poczucie humoru o którym zapewniasz /ty albo ten drugi/ że masz > Dla mnie jesteś typowym policjantem politycznym i kropka. do usług acha jeszcze jedno wszystko to robie społecznie jako postormowiec > Ciebie może i wyrzucili z ogólniaka,Ty za wszelką cenę > chcesz zrobić tak samo ze mną jeżeli chodzi o Forum i to z tych samych > powodów:za poglądy. tak w ogóle to słabo zrozumiałem właśnie tłumaczyłem że nawet z LO nie chcieli mnie przegonić taki niefart dodatkowo zgubiłem się z jakiego paragrafu wpadliście w nasze ręce jako osoba o czym wyżej raczyliście czy za poglądy o czym niżej sprawdzę wasze dossier potem odpowiem > Odpowiedz sobie kim jesteś.Jeżeli masz zamiar odpowiedzieć > mi w swoim dotychczasowym stylu to naprawdę bardzo Cię proszę nie > odpowieadaj,ja zrozumię. nie ma szans łgarzu przed frontalnym atakiem kiedy już wiedziałem że jesteś kłamcą i mitomanem pisałem że mylisz się straszliwie że w tzw sytuacjach ludzkich stalibyśmy po jednej stronie bo kopanie Polaka przez innego Polaka tak naprawdę mnie boli pisałem po wielokroć że ataki na wszystko co polskie oparte są na kłamstwie ktoś by powiedział że Kir spadł mi z nieba > Ps > Do przyjaciół nie do mnie więc nie komentuje ale słowo do przyjaciół Kira też mam odpowiedzi tym razem nie czekam bo i określać się już nie trzeba serio będzie ja zrobiłem to co uważałem za słuszne rozpoczynając tę batalie wiedziałem że poczucia triumfu miał nie będę i wszystko się zgadza Kir potrzebuje pomocy najlepiej na privie nurni Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ODPOWIEDŹ DLA POLICJI POLITYCZNEJ FORUMOWEJ POLSKI 01.06.02, 23:16 Teraz kolej na mój” bełkot” o pewnej pułapce. Często popadamy w pułapkę struktury naszego myślenia. Pułapka zatrzaskuje się, gdy dajemy się wyręczać, bo cała struktura naszych współczesnych społeczeństw polega na wyręczaniu: wyręczaniu w pracy, wyręczaniu w odpowiedzialności, w wyręczaniu w ponoszeniu kary itd. itp. To wyręczanie doprowadza nas do uzależnienia, także uzależnienia w myśleniu. Sztuką staje się wiec pozbycie tego uzależnienia moim zdaniem najpoważniejszego i największego jakie jest mi znane we współczesnym świecie. Ja d_nutka przyznaję się publicznie, że nie jestem wolna od tego uzależnienia. Przekonałam się o tym jak myślenie(pisanie) o antysemityzmie prezentowane tu na Forum wpływało przez tyle lat na moje myślenie w kwestii tożsamości narodowej. Przeglądając tylko dzisiejsze wątki i posty zauważyłam, iż nie tylko ja jestem uzależniona od narzuconego mi myślenia w tym temacie. I sama też się przyczyniłam do utrwalania uzależnionego myślenia. Parę dni temu , tu na forum, określiłam się jako „kundel pochodzeniowy” Dzięki Ci Kirze za zwrócenie mojej uwagi na to określenie. Popełniłam nieprecyzyjność w określeniu, czego skutkiem( miłym zresztą) okazała się przynależność do liczniejszej sfory kundli(przy okazji dziękuję śmiałym i odważnym). A teraz się poprawiam. Miałam na myśli kundla tożsamości narodowo-pochodzeniowej, a to określenie znacznie rozszerza problem i nakierowuje na myśl o uzależnieniu w myśleniu odziedziczonym po przodkach. Mnie przynajmniej naprowadziło. Pozdrawiam tych, którzy zechcieli zapoznać się z moim „bełkotem”- zwłaszcza Kira, który swoją wypowiedzią wywołał mnie z nicka do tablicy. Z poważaniem już nie bełkotliwym D_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Suplement "kundla pochodzeniowego" 02.06.02, 10:46 Drodzy Forumowicze! Przyjaciele i nie tylko! Czy określając się pochodzeniowo na forum i w ankiecie spisu powszechnego mam się wyprzeć: 1.Przodków, którzy tworzyli kulturę judeo-chrześcijańską w Europie? 2.Dziadków, wujków, cioć, kuzynów i ich sąsiadów za to, że komuś spodobało się ich unicestwić? 3.Mojej obecnie żyjącej w Izraelu rodziny? 4.Moich żyjących w Polsce dzieci, sąsiadów, kolegów i koleżanek oraz moich Przyjaciół bez przymiotników tożsamościowych( nie znam ich, tych przymiotników tożsamości narodowej bo nie zaglądałam do ich ankiet)? Kto mi odpowie na moje pytania? Kogo mam się zaprzeć? Czekam. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
lustrator w czym problem??????? 02.06.02, 11:00 d_nutka napisał(a): > Drodzy Forumowicze! > Przyjaciele i nie tylko! > Czy określając się pochodzeniowo na forum i w ankiecie spisu powszechnego mam > się wyprzeć: > 1.Przodków, którzy tworzyli kulturę judeo-chrześcijańską w Europie? > 2.Dziadków, wujków, cioć, kuzynów i ich sąsiadów za to, że komuś spodobało się > ich unicestwić? > 3.Mojej obecnie żyjącej w Izraelu rodziny? > 4.Moich żyjących w Polsce dzieci, sąsiadów, kolegów i koleżanek oraz moich > Przyjaciół bez przymiotników tożsamościowych( nie znam ich, tych przymiotników > tożsamości narodowej bo nie zaglądałam do ich ankiet)? > Kto mi odpowie na moje pytania? > Kogo mam się zaprzeć? > Czekam. > d_nutka na forum określiłąś się jako semitka, więc jaki problem?? lustrator Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: w czym problem??????? 02.06.02, 14:05 lustrator napisał(a): > > na forum określiłąś się jako semitka, więc jaki problem?? > > lustrator > Ja nie mam problemu, ale ty jeszcze tak! d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir GDZIE JEST PRAWDA?DLACZEGO FORUM JEST TAKIE?!! IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 15:29 Oto cała filozofia Forumowej Polski i metody walki.Nigdy nie zwracałem uwagi na daresy IP a może powinienem.Interesowała mnie zawsze treść postu,to ją starałem się zrozumieć.Czasami odpowiadałem dzięki czemu udawało mi się prowadzić całkiem ciekawe dyskusje.Ostatecznie temu celowi służy też Internet.Jednak gdy sam stałem się przedmiotem bezpardonowego ataku zacząłem kojarzyć pewne fakty z którymi stykałem się już wcześniej na Forum a które po prostu ignorowałem. Błąd.Teraz widzę,że Forumowa Polska sama tworzy wrogów i sama ich zwalcza niszcząc przy tym wszystkich którzy myślą inaczej.Nie będę jak Nurni bawił się w policjanta politycznego,szkoda mojego czasu.Chcecie to sprawdzajcie jakie adresy IP powtarzają się przy podobnych wypowiedziach ale innych nickach.Ilu takich ludzi na Forum,sztucznych wrogów,sztucznych zagrożeń, pozorowanej walki i prawdziwych jej ofiar.W realu się trochę uspokoiło to trzeba było wszystko przenieść do Internetu.Kto tutaj się samorealizuje?kto realizuje swoje niespełnione ambicje?Nie można się bawić kosztem innych ludzi!Nie wyobrażałem sobie czegoś takiego.Teraz to wiem,dlatego też inaczej reaguję.Jednak żebym do tego doszedł sam musiałem stać się przedmitem ataku bo tak byłem normalnym "ślepcem" i rzeczywiście głupcem. Rzeczywiście - Forumowa Polska w całej swojej krasie.Myślał ktoś o takiej realnej?Ma teraz możliwość,zachowania nawet podobne:delikatność,kultura,tolerancja,nie robienie sobie wrogów z przyjaciół.Rzeczywiście bo niby i po co?To tylko wirtualny świat!Tutaj Nurniemu winny jestem przeprosiny,post nie był adresowany do niego ale do Demaskatora, chociaż w tym samym wątku "Płk Kukliński ujawni nowe szczegóły".Dopiero dzisiaj sprawdziłem.OCENIAJCIE SAMI KTO KŁAMIE.JA JUŻ NICZEGO NIE MAM ZAMIARU DOWODZIĆ. Nie piszcie tego w postach,może Wam uda zmienić się to Forum bo ja nie dam rady.Chyba lepiej żeby mnie tutaj nie było i abym po cichutku zniknął.Jednak skoro powiedziałem A musiałem powiedzieć B,już mam taki wredny charakter,który zawsze mnie gubi.Zresztą i tak niczego nie zmienię,zrobiłem tylko trochę zamieszania za które przepraszam. Kir • do Demaskatora adres: *.torun.dialup.inetia.pl Gość portalu: Nowy 18-03-2002 13:04 odpowiedz na list odpowiedz cytując Ty to mi wyglądasz na typowego idealistę.A wiedz, że to nie idealiści wojny wygrywali. Wprawdzie stanowisko bardzo piękne ale mało skuteczne.Chyba nikt (nawet zwolnnicy SLD i komuny) nie zaprzeczy, że najpierw komuniści a teraz postkomuniści stosują najbardziej świńskie i kurewskie metody walki politycznej (zresztą nie tylko politycznej) i trzeba przyznać, że są mistrzami. Ciągle wygrywają - bo komuna nigdy niestety nie przegrała i nie została osądzona. Żeby komunę zwyciężyć trzeba ją zwalczać jej własną bronią.Wielokrotnie na tym forum jako Nowy próbowałem jakoś komunie (wg mnie totalnemu złu) przyłożyć i co i nic, rozwadnianie wątku, obelgi i prawie żadnych rezultatow. Jednak, gdy zacząłem pisać jako Marcelin używając argumentcji i stylistyki postkomunistów osiągnąłem o wiele więcej (wręcz przerosło to moje oczekiwania).Przeciwnicy postkomuny zjednoczyli się przeciwko marcelinowi i nastąpiła (mam wrażenie) świadomość tego, że obecna postkomuna stosuje jakieś dziwne chwyty, z którymi trudno się uporać i nie wiadomo jak walczyć.Teraz powstaje problem czy walczyć szlachetnie ale nieskutecznie czy walczyć by wygrać, stosując metody przeciwnika. A zwycięstwem byłaby normalność w tym naszym zmanipulowanym narodzie,więc jest o co walczyć. <<<<< Wiadomo dzisiaj inne zagrożenia inny "wróg"- przyp.własny Kir. <<<<< Re: Chamie!!! To jest plagiat moich tekstów z foru Autor: Gość portalu: Marcelin Data: 26-03-2002 13:02 adres: *.torun.dialup.inetia.pl -------------------------------------------------------------------------------- Szanowna nutko! Z oszustami nie można dyskutować. Ich rozdwojony język powinien być odcięty. Skąd tyle u "socjalisty"(zmieniłby ksywę bo obraża wszystkich uczciwych ludzi), tego chama tyle jadu i nienawiści. Żeby posunąć się do takiej niegodziwości. Mam nadzieję, że czytając jego tekst wszyscy będą mieli świadomość prowokacji. On wyśmiewa tych wszystkich, którzy za sprawę socjalizmu poświęcili życie; walczyli, umierali... Marcelin A to żeby nie było wątpliwości, to z mojego wątku "Dlaczego będzie lepiej" ale to było na Forum Kraj.Wtedy opieprzyłem go o szerzenie demagogii i zrobiłem z tej wypowiedzi (po paru przeróbkach) uniwersalny slogan dla wszystkich partii. Będzie lepiej!!! Autor: marcelin@poczta.gazeta.pl Data: 05-03-2002 23:05 -------------------------------------------------------------------------------- Dlatego, że wszystko co najgorsze skończyło się wraz z poprzednim (solidarnościowym) rządem i z SLD może być już tylko lepiej.Jest wręcz niemożliwe, by obecnemu koalicyjnemu rządowi - sądzę, że nawet przy minimum wysiłku - nie udało się poprawić sytuacji Polski zarówno w sferze polityki wewnętrznej jak i zewnętrznej. Większość osób biorących udział w tym forum doskonale zdaje sobie sprawę jakie główne cele stawia sobie SLD. Przede wszystkim dobro wszystkich Polaków.I przecież wszyscy dostrzegają nieustanne zabiegi SLD pod przewodnictwem premiera Millera mające na celu naprawienia szkód w sferze politycznej jak ogólnospołecznej wyrządzone przez poprzednią ekipę nieudaczników i ludzi stawiających "prywatę" ponad dobro Polski i jej obywateli.Jeszcze raz mogę powtórzyć cytując program wyborczy SLD: "koniec z niekompetencją, koniec z patologią życia politycznego, z Nami zwycięży dobro wszystkich obywateli Rzeczpospolitej Polskiej" Marcelin (Czy ja się nachlałem czy co?) Pozdrowienia dla nurniego Odpowiedz Link Zgłoś
nurni GDZIE JEST PRAWDA?DLACZEGO FORUM JEST TAKIE?!! 02.06.02, 17:23 bardzo dobry tytuł i oba pytania i tyle nurni Nowy uprawiający swoje sztuki jako Marcelin co najmniej dwkrotnie dostał za to prztyka w nos od kogo? nie powiem Kir byłby jeszcze bardziej zdezorientowany a towarzystwo skonfundowane Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: GDZIE JEST PRAWDA?DLACZEGO FORUM JEST TAKIE?!! 02.06.02, 20:31 Gość portalu: Kir napisał(a): (Czy ja się nachlałem czy co?) > Pozdrowienia dla nurniego Może nachlejemy się razem? Dobrze, że zostałeś. Pozdrawiam d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: GDZIE JEST PRAWDA?DLACZEGO FORUM JEST TAKIE?!! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 03.06.02, 07:30 d_nutka napisał(a): > Gość portalu: Kir napisał(a): > > (Czy ja się nachlałem czy co?) > > Pozdrowienia dla nurniego > Może nachlejemy się razem? > Dobrze, że zostałeś. > Pozdrawiam > d_nutka Z sympatii do naszego kochanego Kira, ktory musial sie nachlac by pozdrowic Nurniego, w obawie by sie nie przemienil jak Nowy w Marcelina tez sie hyba z radosci naklam z Wami. (dla pan pouczycielek #-a "" mi sie znow nieodbilo) Forum podoba sie coraz bardziej. A zycie jak widze, dosc sprawnie nadaza za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Od dawna chciałem coś takiego napisać, ale lenistw IP: *.mofnet.gov.pl 03.06.02, 14:02 Szkoda, że wcześniej nie zauważyłem Twojego nicka. Gość portalu: Kir napisał(a): >Nigdy nie zwracałem uwagi na >daresy IP a może powinienem.Interesowała mnie zawsze treść postu,to ją starałem >się zrozumieć.Czasami odpowiadałem dzięki czemu udawało mi się prowadzić >całkiem ciekawe dyskusje. Staram się tak samo >Ostatecznie temu celowi służy też Internet.Jednak gdy >sam stałem się przedmiotem bezpardonowego ataku zacząłem kojarzyć pewne fakty z >którymi stykałem się już wcześniej na Forum a które po prostu ignorowałem. >Błąd. A ja sądzę, że konsekwentnie tak trzeba postępować. Doświadczenie nauczyło mnie, żeby nie odpowiadać na posty ignorujące temat wątku. Rzadko teraz ulegam pokusie, której właśnie uległem, aby pisać nie na temat, bo zauważ, ten wątek jest o wybitnych Polakach żydowskiego pochodzenia, których źli ludzie próbują w złym świetle przedstawiać. A Ty tu co? Takie rzeczy o IPach powinieneś pisać w nowym wątku, przez siebie utworzonym. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba 281? Wielki Brat jest pod wrażeniem! IP: 213.17.161.* 03.06.02, 08:02 goralski_syn napisał(a): > Co i rusz różne mędrki bełkocą cosik o polskim antysemityzmie. Popierdują tak i > > w Polsce i za granicą. To ja się pytam: jak to możliwe żeby Polacy byli > antysemitani jak pono prawie nie ma u nas Żydków a ci którzy są to zajmują > najwyższe stanowiska? Przecie gdyby my byli antysemitami to by my im na to nie > pozwolili! A gdzie jest taki drugi kraj tak kochający obrzezańców? Przecie to u > > nas i dzięki nam do dudków doszli takie Żydki jak: > > A. Kwaśniewski (prezydent) – syn Zdzisława Stolzmana, oficera UB i lekarz > a z > Białogardu > > Aron Michnik (szef GW, multimilioner) – syn Ozjasza Szechtera i Heleny Mi > chnik > > E. Skalski (dzienniarz GW, multimilioner) – syn Jerzego Wilkiera i Zofii > Nimen > (śledcza w KW MO w Krakowie) > > K. Gebert (Dawid Warszawski; dziennikarz, lobbysta żydowski) –ojciec: Bol > esław > (Bill) Gebert - współzałożyciel Komunistycznej Partii USA, szpieg sowiecki i > agent NKWD (kryptonim "Ataman") > > E. Krzemień (dziennikarz) - syn Maksymiliana Wolfa > > L. Wujec (dziennikarka GW) - córka Reginy Okrent członkini KPP > > H. Łuczywo (dziennikarka GW, multimilionerka) - córka Doroty Guter, ojciec to > Ferdynand Chaber, także wybitny działacz komunistyczny, był synem bogatej > rodziny żydowskich handlarzy winem > > W. Rapaczyńska (prezeska Agory, multimilionerka) - emigrantka z 1968 roku > > M. Borowski (marszałek Sejmu) – syn Jakuba Bermana dziennikarza Trybuny L > udu > (nie mylić z członkiem KC) > > Bracia Smolarowie – dzieci Hersza (Grzegorza) Smolara i Walentyny Najdus > – > działaczy KPP i WKP(b) > > Inne syny (i córy) Mojżesza, które trzęsą Polską: H.Waltz, rodzina Wiatrów, > J.Kuroń, A.Lepper, T.Mazowiecki, B.Geremek, H.Suchocka, J.Urban. > > I jak mogą różne parchy zarzucać nam antysemityzm? Przecie my ich tak > dopieszczamy! One są na samej górze i trzymają całą naszą kasę. Niech sobie > różne gęgałki z zagranicy i z kraju popatrzą na Francję bo to stamtąd zalatuje > > spaloną Bożnicą! > > Paweł > Odpowiedz Link Zgłoś
pabla Wjelka Siostra tesz! Pod wrażeniem jestem właśnje 04.06.02, 18:08 Pszeczytałam kompementancje od Perły. Te z dygresji. Ale to na wyrost, jeszcze wjele nje rozumjem. Może nigdy nje załapje, postuf za dużo i menczonce. Wy to tak na serjo te problemy macie? Hyba lepjej dać se na luz. Co do miłości - bez kremancji, zawsze kiedy tylko mam wybur. Koronancja mnie intrynguje ale moszsz zapytam kjedy indziej. A lucki głos Perły jest niczego sobje. Pszyjaciel Tyua tesz ma żal o panjenke? Pozdrawjam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil o perle PSIE GÓWNO tu jest IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 05.06.02, 09:29 Tyu . Nic to .Ja tez mam treme przy kobietach i sie tego nie wstydzę...to jest taki zwykłe - ludzkie. ..a Psie Gówno? ...w każdej sytuacji zostaje Psim Gównem Trzym się jak mówi mój ostatnio coraz bardziej przyjazny podkrakowski buhaj. LIMAK ps.chyba to Gówno z Lublina nie ma najciekawszej miny...bo i z plusa można je zrobić... Tyu . Widziałes Ty kiedyś Psie Gówno jeżdżące samochodem?Szkoda , że odmówiłem mu spotkania - byłaby to uczta dla moich oczu- Gówno za kierownicą !!! HAHAHA..... ...A Miriam przekazałes moje ciepło ?Czy Ona już też otwarła oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam __________s ł ó w k o___________________ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 19:37 Panie, Panowie, zaczynacie niektórzy być nimi tylko z nazwy kurtuazyjnej - to wniosek po czytaniu Waszych postów. Może powiecie, że nie mam prawa zwracac uwagi, ponieważ sama wpadłam niegdyś w sidła nastroju zwanego "nieciekawym" Nie. Nie mielibyście racji. Właśnie dlatego,że kiedyś weń wpadłam, wiem, co piszę. Nie sięgnęłam jednak nawet brzegu tego, co tutaj pisane. I nie ku samozadowoleniu ta dygresja. Czytam uporczywe i śliskie inwektywy wobec Perły. Tylko nie chciejcie iśc na skrót (ewent. myślowe , i nie interpretujcie tego w sposób, który myśl niweczy: oho, Miriam i Perła - itd. To jest wbrew zasadom pewnej grupy, który stworzyła "formację" tu na forum. I dlatego, apeluję do nas, do "starych forumowiczów' - pilnujmy poziomu forum, nie dajmy się wciągnąć w lokalne bagienka, tworzone zwykle - choć to nie jest zasadą - przez "nowych", i nie pozwalajmy obrażać innych, tych naszych i nie naszych znajomych. Obrażać dla obrażania. Pomimo przyjaźni, a może właśnie ze względu na nią, dziwię Ci sie tyu, że rozmawiasz z tym sfrustrowanym facetem rozsiewającym wokoło fekalia. Nawet w ramach terapii zaczyna to być toksyczne dla forum i osób w nim uczestnicząch. Życzę wszystkim lepszego nastroju, byle nie kosztem innych. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: __________s ł ó w k o___________________ 06.06.02, 00:17 Panie i Panowie! Z nazwy nie tylko kurtuazyjnie. Całą historie(histerię raczej) wywołal nic(niKt)"przyjaciel". Moja reakcja wtedy była natychmiastowa i jednoznaczna. Szkoda, że mój prawdziwy przyjaciel nie usłuchał mojej dobrej rady i dał się podstępem wciągnąć w tę nieladną (brudną wręcz) historię. Perło! Miriam! Limaku! Odczepcie się od tyu, bo jak ja się wtrącę to zostanie z Was plama. d_nutka P.S. dzięki Ci nieznany przyjac.elu za ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: __________s ł ó w k o___________________ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.06.02, 00:35 Kluczu wiolinowy, akordzie zacny ! Każdy swój rozum POWINIEN mieć. Tym bardziej, że..... Serdecznie, S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: __________s ł ó w k o___________________ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:01 d_nutka napisał(a): > Panie i Panowie! > Z nazwy nie tylko kurtuazyjnie. > Całą historie(histerię raczej) wywołal nic(niKt)"przyjaciel". > Moja reakcja wtedy była natychmiastowa i jednoznaczna. > Szkoda, że mój prawdziwy przyjaciel nie usłuchał mojej dobrej rady i dał się > podstępem wciągnąć w tę nieladną (brudną wręcz) historię. > Perło! > Miriam! > Limaku! > Odczepcie się od tyu, bo jak ja się wtrącę to zostanie z Was plama. > d_nutka > P.S. > dzięki Ci nieznany przyjac.elu za ostrzeżenie Danutko! Nawet nie Wiesz ile dobrego zrobiłaś swoim odezwaniem się. Bardzo Ci dziękuję. Nie lącz mnie jednak z Limakiem, ulubionym - oprócz Perły - ośrodkiem zainteresowań tyu,; przy czym nie bądź przewrażliwiona! nikt nie atakuje tyu - przeciwnie, po przyjacielsku, PRZYJACIELSKU, na te przyjaźń On wyraził ZGODĘ zwraca się uwagę Nieuważnemu. Zareagowałaś ostrzej od Tyu, zastanawiające ))) To "ostrzeżenie" zabrzmiało klinicznie danutko. jakieś tajemnicze zagrożenia, jakieś szepty, głosy, pomówienia, krążące tajemniczo fotografie, listy, PsssT WRÓG CZUWA?!! Co się Z Wami dzieje?! Pozdrawiam Cię, i proszę - rób z nas mokrą plamę, czy inną, jestesmy rozbawieni, oczekujemy - jeśli oczywiście widzisz w tym działaniu - w kwestii plamy - działanie sensowne. Więcej poczucia humoru dla WSZYSTKICH! I mniej pieniactwa! Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
tyu __________s ł ó w k o_d o_M i r i a m__________ 06.06.02, 10:24 Gość portalu: Miriam napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Panie i Panowie! > > Z nazwy nie tylko kurtuazyjnie. > > Całą historie(histerię raczej) wywołal nic(niKt)"przyjaciel". > > Moja reakcja wtedy była natychmiastowa i jednoznaczna. > > Szkoda, że mój prawdziwy przyjaciel nie usłuchał mojej dobrej rady i dał się > > podstępem wciągnąć w tę nieladną (brudną wręcz) historię. > > Perło! > > Miriam! > > Limaku! > > Odczepcie się od tyu, bo jak ja się wtrącę to zostanie z Was plama. > > d_nutka > > P.S. > > dzięki Ci nieznany przyjac.elu za ostrzeżenie > Danutko! Nawet nie Wiesz ile dobrego zrobiłaś swoim odezwaniem się. Bardzo Ci > dziękuję. Nie lącz mnie jednak z Limakiem, ulubionym - oprócz Perły - ośrodkiem > zainteresowań tyu,; przy czym nie bądź przewrażliwiona! nikt nie atakuje tyu - > przeciwnie, po przyjacielsku, PRZYJACIELSKU, na te przyjaźń On wyraził ZGODĘ > zwraca się uwagę Nieuważnemu. Zareagowałaś ostrzej od Tyu, zastanawiające ))) > To "ostrzeżenie" zabrzmiało klinicznie danutko. jakieś tajemnicze zagrożenia, > jakieś szepty, głosy, pomówienia, krążące tajemniczo fotografie, listy, PsssT > WRÓG CZUWA?!! Co się Z Wami dzieje?! > > Pozdrawiam Cię, i proszę - rób z nas mokrą plamę, czy inną,jestesmy rozbawieni, > oczekujemy - jeśli oczywiście widzisz w tym działaniu - w kwestii plamy - > działanie sensowne. > Więcej poczucia humoru dla WSZYSTKICH! I mniej pieniactwa! > Miriam Witaj Miriam, Przyjaciółko! Widzę, że oczekujesz poczucia humoru od innej mojej Przyjaciółki - D_nutki. Czy jednak, uwzględniając sytuację, nie oczekujesz zbyt wiele? JA - do pewnych żartów TWOJEGO przyjaciela Perły jestem przyzwyczajony. Np. do oświadczania w Waszym wspólnym imieniu, że będziecie mnie przyjmować w przedpokoju, że będziecie mi zrzucać za swego stołu Wasze resztki, że jestem wściekłym psem... itd. TY - prawdopodobnie też, bo nawet nie zwracasz już uwagi na te żarty. Ale ONA - sama wprowadziłaś zróżnicowanie na "starych" i "nowych" forumowiczów - jest wciąż "nowa". Nie zna pewnych reguł, od miesięcy rządzących rozwojem żartów na Forum. ONA odbiera to zapewne tak, jak odebrałby to przeciętny przypadkowy czytelnik: jako chamski atak. Wyjaśnij Jej, proszę Cię, Przyjaciółko, subtelności Waszego humoru, a - jestem pewien - nie powtórzy już swego błędu. Wtedy nie tylko Wasza Dwójka, ale i ona będzie szczerze rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psie. Piszesz też o wyrażeniu przeze mnie ZGODY na Twoją przyjaźń. Wydaje mi się, że stawiasz sprawę niewłaściwie. Przyjaźń albo JEST albo jej NIE MA. Ja ZAOFEROWAŁEM Ci, bez pytania Cię o zgodę, MOJĄ przyjaźń - a to zupełnie co innego. Teraz Ty zrobisz z nią, co zechcesz. I też bez pytania mnie o zgodę. Twój tyu Odpowiedz Link Zgłoś
tyu __________s ł ó w k o_d o_M i r i a m__P.S. ______ 06.06.02, 10:50 Wczoraj i dziś zwróciłaś uwagę na moje relacje z Limakiem. Fakt ten przypomniał mi pewną lekturę z czasów młodzieńczych. Autor - pisarz i podróżnik Arkady Fiedler - przebywał na Madagaskarze, gdzie zwierzęta (przynajmniej wówczas) traktowano jak rzeczy i pogardzano nimi. On natomiast chlubił się przyjaźnią z dwoma lemurami, które trzymał w domu. Uzyskał za to hańbiące w tamtym środowisku miano "jadanikumba" - wujek małp. Mając szansę zrzucenia tego miana - pod warunkiem usunięcia z domu lemurów - poszedł na środek rynku i tam zaczął się z nimi bawić... Rozdział kończy się słowami (pamiętam, jak wiele innych rzeczy, które uderzyły mnie swą trafnością): Biały vazaha kocha czasem niezrozumiale, ale przyjaźni dochowuje zawsze. Nawet zwierzętom. Dodam tylko, że Limak zwierzęciem nie jest i - kiedyś zadeklarowawszy przyjaźń również jemu - TYM BARDZIEJ wypada mi być wobec niego lojalnym, czy postępuje dobrze, czy źle. Jest, owszem, enfant terrible Forum i ja o tym wiem, ale to już zupełnie inna historia... tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: __________s ł ó w k o_d o_Tyu__________ IP: 212.191.6.* 06.06.02, 12:49 tyu napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > d_nutka napisał(a): > > > > > Panie i Panowie! > > > Z nazwy nie tylko kurtuazyjnie. > > > Całą historie(histerię raczej) wywołal nic(niKt)"przyjaciel". > > > Moja reakcja wtedy była natychmiastowa i jednoznaczna. > > > Szkoda, że mój prawdziwy przyjaciel nie usłuchał mojej dobrej rady i > dał się > > > podstępem wciągnąć w tę nieladną (brudną wręcz) historię. > > > Perło! > > > Miriam! > > > Limaku! > > > Odczepcie się od tyu, bo jak ja się wtrącę to zostanie z Was plama. > > > d_nutka > > > P.S. > > > dzięki Ci nieznany przyjac.elu za ostrzeżenie > > > > > Danutko! Nawet nie Wiesz ile dobrego zrobiłaś swoim odezwaniem się. Bardzo > Ci > > dziękuję. Nie lącz mnie jednak z Limakiem, ulubionym - oprócz Perły - ośro > dkiem > > zainteresowań tyu,; przy czym nie bądź przewrażliwiona! nikt nie atakuje t > yu - > > przeciwnie, po przyjacielsku, PRZYJACIELSKU, na te przyjaźń On wyraził ZGO > DĘ > > zwraca się uwagę Nieuważnemu. Zareagowałaś ostrzej od Tyu, zastanawiające > ))) > > To "ostrzeżenie" zabrzmiało klinicznie danutko. jakieś tajemnicze zagrożen > ia, > > jakieś szepty, głosy, pomówienia, krążące tajemniczo fotografie, listy, Ps > ssT > > WRÓG CZUWA?!! Co się Z Wami dzieje?! > > > > Pozdrawiam Cię, i proszę - rób z nas mokrą plamę, czy inną,jestesmy rozbaw > ieni, > > oczekujemy - jeśli oczywiście widzisz w tym działaniu - w kwestii plamy - > > działanie sensowne. > > Więcej poczucia humoru dla WSZYSTKICH! I mniej pieniactwa! > > Miriam > > > > Witaj Miriam, Przyjaciółko! > > Widzę, że oczekujesz poczucia humoru od innej mojej Przyjaciółki - D_nutki. > Czy jednak, uwzględniając sytuację, nie oczekujesz zbyt wiele? > > JA - do pewnych żartów TWOJEGO przyjaciela Perły jestem przyzwyczajony. Np. do > oświadczania w Waszym wspólnym imieniu, że będziecie mnie przyjmować w > przedpokoju, że będziecie mi zrzucać za swego stołu Wasze resztki, że jestem > wściekłym psem... itd. > TY - prawdopodobnie też, bo nawet nie zwracasz już uwagi na te żarty. > > Ale ONA - sama wprowadziłaś zróżnicowanie na "starych" i "nowych" forumowiczów > - > jest wciąż "nowa". Nie zna pewnych reguł, od miesięcy rządzących rozwojem żartó > w > na Forum. ONA odbiera to zapewne tak, jak odebrałby to przeciętny przypadkowy > czytelnik: jako chamski atak. Wyjaśnij Jej, proszę Cię, Przyjaciółko, subtelnoś > ci > Waszego humoru, a - jestem pewien - nie powtórzy już swego błędu. Wtedy nie tyl > ko > Wasza Dwójka, ale i ona będzie szczerze rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psi > e. > > Piszesz też o wyrażeniu przeze mnie ZGODY na Twoją przyjaźń. > Wydaje mi się, że stawiasz sprawę niewłaściwie. Przyjaźń albo JEST albo jej NIE > > MA. Ja ZAOFEROWAŁEM Ci, bez pytania Cię o zgodę, MOJĄ przyjaźń - a to zupełnie > co > innego. Teraz Ty zrobisz z nią, co zechcesz. I też bez pytania mnie o zgodę. > > Twój tyu Jestem zdania, że nasze Przyjaciółki i nasi Przyjaciele nie powinni włączać się w spory, w rozmowy między nami. Pozdrawiam Cie przyjacielsko, skromnie, szczerze i bez patosu Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
tyu __________s ł ó w k o_o d_T y u_do_M i r i a m__ 06.06.02, 13:48 Gość portalu: Miriam napisał(a): > tyu napisał(a): > > > > Witaj Miriam, Przyjaciółko! > > > > Widzę, że oczekujesz poczucia humoru od innej mojej Przyjaciółki - D_nutki. > > Czy jednak, uwzględniając sytuację, nie oczekujesz zbyt wiele? > > > > JA - do pewnych żartów TWOJEGO przyjaciela Perły jestem przyzwyczajony. Np. > > do oświadczania w Waszym wspólnym imieniu, że będziecie mnie przyjmować w > > przedpokoju, że będziecie mi zrzucać za swego stołu Wasze resztki, że jestem > > wściekłym psem... itd. > > TY - prawdopodobnie też, bo nawet nie zwracasz już uwagi na te żarty. > > > > Ale ONA- sama wprowadziłaś zróżnicowanie na "starych" i "nowych" forumowiczów > > - jest wciąż "nowa". Nie zna pewnych reguł, od miesięcy rządzących rozwojem > > żartów na Forum. ONA odbiera to zapewne tak, jak odebrałby to przeciętny > > przypadkowy czytelnik: jako chamski atak. Wyjaśnij Jej, proszę Cię, > > Przyjaciółko, subtelności Waszego humoru, a - jestem pewien - nie powtórzy > > już swego błędu. Wtedy nie tylko Wasza Dwójka, ale i ona będzie szczerze > > rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psie. > > > > Piszesz też o wyrażeniu przeze mnie ZGODY na Twoją przyjaźń. > > Wydaje mi się, że stawiasz sprawę niewłaściwie. Przyjaźń albo JEST albo jej > > NIE MA. Ja ZAOFEROWAŁEM Ci, bez pytania Cię o zgodę, MOJĄ przyjaźń - a to > > zupełnie co innego. Teraz Ty zrobisz z nią, co zechcesz. I też bez pytania > > mnie o zgodę. > > > > Twój tyu > > > > Jestem zdania, że nasze Przyjaciółki i nasi Przyjaciele nie powinni włączać się > w spory, w rozmowy między nami. > Pozdrawiam Cie przyjacielsko, skromnie, szczerze i bez patosu Miriam Jestem gotów poprzeć Twoją propozycję, Droga Przyjaciółko, Skromna i Szczera. Ale: 1. O ile dobrze pamiętam, do niedawna byłaś nieco odmiennego zdania: propozycje oraz opinie Twego Indywidualnego Przyjaciela dotyczące mojej osoby, nawet te dość kontrowersyjne, popierałaś bez zastrzeżeń - w razie potrzeby służę przykładami. Czy obecnie, konsekwentnie, uważasz to podejście za nieoptymalne ? 2. Co sądzisz o mojej prośbie dotyczącej D_nutki? Jeśli pozwolisz, ponowię ją. Brzmi ona następująco: Wyjaśnij Jej, proszę Cię, Przyjaciółko, subtelności Waszego humoru, a - jestem pewien - nie powtórzy już swego błędu. Wtedy nie tylko Wasza Dwójka, ale i ona będzie szczerze rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psie. Chodziło, przypomnę, o określenie użyte przez Twego Indywidualnego Przyjaciela Perłę wobec mnie w Waszym - Twoim i Perły - imieniu. Do prośby uprzednio wyrażonej dodam, że i ja sam chętnie przeczytam wyjaśnienie, Twą ręką i Twym niepowtarzalnym stylem napisane. Czy zechciałabyś, Przyjaciółko, w dowód przyjaźni zrobić to dla mnie? Pozdrawiam Cię, wciąż wspominając niepowtarzalny nastrój naszej wczorajszej rozmowy. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: __________s ł ó w k o_o d_Kamila do Tyu_______ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 14:12 tyu napisał(a): > > Pozdrawiam Cię, wciąż wspominając niepowtarzalny nastrój naszej wczorajszej > rozmowy. > tyu Przepraszam , ze sie wcinam , ale wyddzieliłem ta rozmowe od Twojej. Ty to jesteś chyba masochistą ...Rozmowa z tą " ona wie o co chodzi" przyjemnością !!!! HA ,ha, ha... Przepraszam za mocne słowa ,ale zgodnie z zaleceniem Al-a nie użyłem w stosunku do niej powiedzenia - KOCIE GÓWNO. Ja gdybym ją zobaczył to bym od jej widoku poniósł smierć...toz to wstretne jak Bazyliszek hej...dobrze mi juz dziś...a wczoraj uległbym juZ magii Twoich słów. Kamil ps. to list tylko do Ciebie ...jak ono przeczyta to nie moja wina...nikt ono o to nie prosiło. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu __________s ł ó w k o_DO_Kamila od Tyu_______ 06.06.02, 14:28 Gość portalu: Kamil napisał(a): > > Przepraszam , ze sie wcinam... Kamilu!!! To się nie wcinaj!!! JA WIEM, CO PISZĘ. Ty nie zawsze. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: __________s ł ó w k o_DO_Kamila od Tyu_______ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 14:31 tyu napisał(a): > Gość portalu: Kamil napisał(a): > > > > Przepraszam , ze sie wcinam... > > > Kamilu!!! > To się nie wcinaj!!! > > JA WIEM, CO PISZĘ. > Ty nie zawsze. > tyu WIEM Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: __________s ł ó w k o_DO_Kamila od Tyu_______ 06.06.02, 14:55 Gość portalu: Kamil napisał(a): > WIEM > Kamil A ja wiem, że masz coś w skrzynce na listy. Proponuję na tym dziś zakończyć. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: __________s ł ó w k o_o d_T y u_do_M i r i a m__ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:49 tyu napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > tyu napisał(a): > > > > > > Witaj Miriam, Przyjaciółko! > > > > > > Widzę, że oczekujesz poczucia humoru od innej mojej Przyjaciółki - D_ > nutki. > > > Czy jednak, uwzględniając sytuację, nie oczekujesz zbyt wiele? > > > > > > JA - do pewnych żartów TWOJEGO przyjaciela Perły jestem przyzwyczajon > y. Np. > > > do oświadczania w Waszym wspólnym imieniu, że będziecie mnie przyjmow > ać w > > > przedpokoju, że będziecie mi zrzucać za swego stołu Wasze resztki, że > jestem > > > wściekłym psem... itd. > > > TY - prawdopodobnie też, bo nawet nie zwracasz już uwagi na te żarty. > > > > > > Ale ONA- sama wprowadziłaś zróżnicowanie na "starych" i "nowych" foru > mowiczów > > > - jest wciąż "nowa". Nie zna pewnych reguł, od miesięcy rządzących ro > zwojem > > > żartów na Forum. ONA odbiera to zapewne tak, jak odebrałby to przecię > tny > > > przypadkowy czytelnik: jako chamski atak. Wyjaśnij Jej, proszę Cię, > > > Przyjaciółko, subtelności Waszego humoru, a - jestem pewien - nie pow > tórzy > > > już swego błędu. Wtedy nie tylko Wasza Dwójka, ale i ona będzie szcze > rze > > > rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psie. > > > > > > Piszesz też o wyrażeniu przeze mnie ZGODY na Twoją przyjaźń. > > > Wydaje mi się, że stawiasz sprawę niewłaściwie. Przyjaźń albo JEST al > bo jej > > > NIE MA. Ja ZAOFEROWAŁEM Ci, bez pytania Cię o zgodę, MOJĄ przyjaźń - > a to > > > zupełnie co innego. Teraz Ty zrobisz z nią, co zechcesz. I też bez py > tania > > > mnie o zgodę. > > > > > > Twój tyu > > > > > > > > Jestem zdania, że nasze Przyjaciółki i nasi Przyjaciele nie powinni włącza > ć się > > w spory, w rozmowy między nami. > > Pozdrawiam Cie przyjacielsko, skromnie, szczerze i bez patosu Miriam > > > > Jestem gotów poprzeć Twoją propozycję, Droga Przyjaciółko, Skromna i Szczera. > Ale: > > 1. O ile dobrze pamiętam, do niedawna byłaś nieco odmiennego zdania: propozycje > > oraz opinie Twego Indywidualnego Przyjaciela dotyczące mojej osoby, nawet te do > ść > kontrowersyjne, popierałaś bez zastrzeżeń - w razie potrzeby służę przykładami. > > Czy obecnie, konsekwentnie, uważasz to podejście za nieoptymalne ? > > 2. Co sądzisz o mojej prośbie dotyczącej D_nutki? > Jeśli pozwolisz, ponowię ją. Brzmi ona następująco: > > Wyjaśnij Jej, proszę Cię, Przyjaciółko, subtelności Waszego humoru, a - jestem > pewien - nie powtórzy już swego błędu. Wtedy nie tylko Wasza Dwójka, ale i ona > będzie szczerze rozbawiona czytając o tyu-wściekłym psie. > > Chodziło, przypomnę, o określenie użyte przez Twego Indywidualnego Przyjaciela > Perłę wobec mnie w Waszym - Twoim i Perły - imieniu. > > Do prośby uprzednio wyrażonej dodam, że i ja sam chętnie przeczytam wyjaśnienie > , > Twą ręką i Twym niepowtarzalnym stylem napisane. Czy zechciałabyś, Przyjaciółko > , > w dowód przyjaźni zrobić to dla mnie? > > Pozdrawiam Cię, wciąż wspominając niepowtarzalny nastrój naszej wczorajszej > rozmowy. > tyu Tyu, Danutka chyba zbyt wielu rzeczy nie wie, historię jednej znajomości, możesz opowiedzieć Jej sam. Nie będę wyciągać tamtych spraw znowu na forum, tylko dlatego, że danutka zakwalifikowała się jako "nowa". Niech poczyta archiwum, daj Jej nasze listy do poczytania, streść rozmowy ze mną telefoniczne, i z Perłą. I to byłoby na tyle Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: __________s ł ó w k o_d o_Miriam__________ 06.06.02, 18:32 Miriam! Ja w przeciwieństwie do innych nigdy nie ofiarowałam Ci swojej przyjaźni. Przyjaźń to nie ofiara, więc nie mogłam tego uczynić. Ale teraz już wiem, że moją przyjaciółką nigdy nie będziesz. Kobiety z reguły nie nadają się na przyjaciółki nie tylko dla mężczyzn. A że bywają wyjątki? One tylko potwierdzają regułę. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: __________s ł ó w k o_d o_Miriam_suplement 06.06.02, 19:08 I zapomiałam dodać, bo to dla mnie takie oczywiste! Ja ko normalna kobieta jestem nieczuła na twój sexapil, więc tej twój argument w dyskusji ze mną odpada. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: __________s ł ó w k o_d o_danutki_suplement IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:40 d_nutka napisał(a): > I zapomiałam dodać, bo to dla mnie takie oczywiste! > Ja ko normalna kobieta jestem nieczuła na twój sexapil, więc tej twój argument > w dyskusji ze mną odpada. > d_nutka Dobrze, już dobrze. Ok. Życzę Ci, żeby Tyu przestał zajmować się Limakiem - terapeutycznie, oczywista... pozdro uspokajające choć z wicem! Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: __________s ł ó w k o_d o_Miriam_suplement IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.06.02, 07:39 d_nutka napisał(a): > I zapomiałam dodać, bo to dla mnie takie oczywiste! > Ja ko normalna kobieta jestem nieczuła na twój sexapil, więc tej twój argument > w dyskusji ze mną odpada. > d_nutka To też jest dla mnie zrozumiałe. Oj Danuśka , Danuśka! Jestes tu jedyna która posługuje się swoimi własnymi uczuciami i własnym rozumem...To jest bardzo cenne u kobiety - więcej niż sexapil podejżanego autoramentu. Posłuchaj uważnie: " ja w domu mam piękną sukę maści wilk, ale nie mogę powiedziec , ze ona ma sexapil..." Zdziwiony mile KAMIL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: _____danutka__________ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:35 d_nutka napisał(a): > Miriam! > Ja w przeciwieństwie do innych nigdy nie ofiarowałam Ci swojej przyjaźni. > Przyjaźń to nie ofiara, więc nie mogłam tego uczynić. > Ale teraz już wiem, że moją przyjaciółką nigdy nie będziesz. > Kobiety z reguły nie nadają się na przyjaciółki nie tylko dla mężczyzn. > A że bywają wyjątki? > One tylko potwierdzają regułę. > d_nutka Dobrze, już dobrze. Pozdro)) Miriam ps. Aha, potwierdzaj regułę, masz moją haszkachę)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: __________s ł ó w k o_d o_Miriam__________ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.06.02, 07:33 d_nutka napisał(a): > Miriam! > Ja w przeciwieństwie do innych nigdy nie ofiarowałam Ci swojej przyjaźni. > Przyjaźń to nie ofiara, więc nie mogłam tego uczynić. > Ale teraz już wiem, że moją przyjaciółką nigdy nie będziesz. > Kobiety z reguły nie nadają się na przyjaciółki nie tylko dla mężczyzn. > A że bywają wyjątki? > One tylko potwierdzają regułę. > d_nutka ?????????????????-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-????????????????? BRAWO. KAMIL ps. ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 07:57 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Panie, Panowie, zaczynacie niektórzy być nimi tylko z nazwy kurtuazyjnej - to > wniosek po czytaniu Waszych postów. Może powiecie, że nie mam prawa zwracac > uwagi, ponieważ sama wpadłam niegdyś w sidła nastroju zwanego "nieciekawym" Nie > . > Nie mielibyście racji. Właśnie dlatego,że kiedyś weń wpadłam, wiem, co piszę. N > ie > sięgnęłam jednak nawet brzegu tego, co tutaj pisane. I nie ku samozadowoleniu t > a > dygresja. > Czytam uporczywe i śliskie inwektywy wobec Perły. Tylko nie chciejcie iśc na sk > rót > (ewent. myślowe , i nie interpretujcie tego w sposób, który myśl niweczy: oho > , > Miriam i Perła - itd. > To jest wbrew zasadom pewnej grupy, który stworzyła "formację" tu na forum. > I dlatego, apeluję do nas, do "starych forumowiczów' - pilnujmy poziomu forum, > nie dajmy się wciągnąć w lokalne bagienka, tworzone zwykle - choć to nie jest > zasadą - przez "nowych", i nie pozwalajmy obrażać innych, tych naszych i nie > naszych znajomych. Obrażać dla obrażania. > Pomimo przyjaźni, a może właśnie ze względu na nią, dziwię Ci sie tyu, że > rozmawiasz z tym sfrustrowanym facetem rozsiewającym wokoło fekalia. Nawet w > ramach terapii zaczyna to być toksyczne dla forum i osób w nim uczestnicząch. > > Życzę wszystkim lepszego nastroju, byle nie kosztem innych. > > Miriam Nie będę wymieniał imienia tej wstretnej baby( chociaz bywaja niektórzy nią zafascynowani) , bo i nie taki jest cel mojego przesłania. Ta baba nie ma żadnych skrupułów. Myślałem do dzisiaj , że jest to sfrustrowana zagubiona i nieświadomie ślepa żmijka, a okazuje się , ze są to jej swiadome poczynania. Ta sfrustrowana łódzka żmija ( wstyd mi , ze pochodzę z tego samego województwa!),ma czelność po wrednym zagraniu Psiego Lubelskiego Gówna , w stosunku do Tyu miec jakiesd uwagi! Ty wstrętna XXXXXXXA babo ( 1.Zgadnijcie jakie słowo chciałem tu wpisać?- Qwiz!) masz jeszcze czelność pisać , że ktoś robi inwektywy wobec obszczymurka capa lubelskiego perły?!Co? Chodzi Ci o PSIE GÓWNO ( to on się tak sam nazwał tu na forum , pisząc , że go tak ktoś nazywAł na WP)...;jeżeli chodzi o kobiete to do tego Psiego pasuje tylko Kocie Gówno ! Ktoś na tym forum napisał o stworzonej " formacji"...wiem o co chodzi, ale z pewnych względow tej sprawy nie będę tu poruszał...ta osoba która wie dlaczego , zrozumie. I tu drugi Qwiz dla forumowuiczów: 2. O jaka "formacje" lub pewna grupę pewnej babie tu chodzi? 3. Jaką grupę narodowosciowa ta wstretna baba nazywa "starymi forumowiczami"? 4. Kogo żmija nazywa "nowymi" i jakim słowem w ich środowisku nazywa się nie swojego...np. po góralsku to ceper? 5. Kto z forumowiczów wchodzi tej " formacji" zwanej przez ta babę "pewna grupą "? Proszę podac nicki. ZAPRASZAM do Qwizu przyjaciół nieprzyjaciół LIMAKA !!! Do tych którzy prawidłowo odpowiedza na te pytania LIMAK już więcej ( mimo zadawnionych urazów) nie będzie czynił osobistych wycieczek...oczywiście o ile powtórnie nie zostanie zaczepiony. Rekapitulacja: PSIEGO GÓWNA bardzo się brzydzę , ale KOCIE GÓWNO bardziej śmierdzi! To tyle na temat fekalii o których z takim XXXXXXXXm miłośierdziem pisała ( szczególnie do Tyu) ta żmija. A teraz uwaga do tej pewnej grupy : Kochani tu jest Polska. A forum w "gazecie" nie może stanowic własności tylko jednej - Waszej grupy narodowościowej! Ja ( myślę , że i inni czujący się Polakami) nie staram się zawładnąc żadnym forum w Israelu,i nie nazywam Was w Waszym kraju gojami (wg. wstretnej baby- nowymi). Takie przesłanie śle tym , którzy chcą zrozumieć , bo na tą wstrętną babę, jak i jej nieodrodnago przyjaciela z Lublina ( piękne miasto , miasto bólu- Majdanek) , że zrozumieją nie liczę. LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak ty jesteś w grupie "skorupiaki" podrodzina IP: *.tgory.pik-net.pl 06.06.02, 08:11 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > Panie, Panowie, zaczynacie niektórzy być nimi tylko z nazwy kurtuazyjnej - > to > > wniosek po czytaniu Waszych postów. Może powiecie, że nie mam prawa zwraca > c > > uwagi, ponieważ sama wpadłam niegdyś w sidła nastroju zwanego "nieciekawym > " Nie > > . > > Nie mielibyście racji. Właśnie dlatego,że kiedyś weń wpadłam, wiem, co pis > zę. N > > ie > > sięgnęłam jednak nawet brzegu tego, co tutaj pisane. I nie ku samozadowole > niu t > > a > > dygresja. > > Czytam uporczywe i śliskie inwektywy wobec Perły. Tylko nie chciejcie iśc > na sk > > rót > > (ewent. myślowe , i nie interpretujcie tego w sposób, który myśl niweczy > : oho > > , > > Miriam i Perła - itd. > > To jest wbrew zasadom pewnej grupy, który stworzyła "formację" tu na forum > . > > I dlatego, apeluję do nas, do "starych forumowiczów' - pilnujmy poziomu fo > rum, > > nie dajmy się wciągnąć w lokalne bagienka, tworzone zwykle - choć to nie j > est > > zasadą - przez "nowych", i nie pozwalajmy obrażać innych, tych naszych i n > ie > > naszych znajomych. Obrażać dla obrażania. > > Pomimo przyjaźni, a może właśnie ze względu na nią, dziwię Ci sie tyu, że > > rozmawiasz z tym sfrustrowanym facetem rozsiewającym wokoło fekalia. Nawet > w > > ramach terapii zaczyna to być toksyczne dla forum i osób w nim uczestniczą > ch. > > > > Życzę wszystkim lepszego nastroju, byle nie kosztem innych. > > > > Miriam > > Nie będę wymieniał imienia tej wstretnej baby( chociaz bywaja niektórzy nią > zafascynowani) , bo i nie taki jest cel mojego przesłania. > Ta baba nie ma żadnych skrupułów. Myślałem do dzisiaj , że jest to sfrustrowana > > zagubiona i nieświadomie ślepa żmijka, a okazuje się , ze są to jej swiadome > poczynania. > Ta sfrustrowana łódzka żmija ( wstyd mi , ze pochodzę z tego samego > województwa!),ma czelność po wrednym zagraniu Psiego Lubelskiego Gówna , w > stosunku do Tyu miec jakiesd uwagi! > Ty wstrętna XXXXXXXA babo ( 1.Zgadnijcie jakie słowo chciałem tu wpisać?- Qwiz! > ) > masz jeszcze czelność pisać , że ktoś robi inwektywy wobec obszczymurka capa > lubelskiego perły?!Co? Chodzi Ci o PSIE GÓWNO ( to on się tak sam nazwał tu na > > forum , pisząc , że go tak ktoś nazywAł na WP)...;jeżeli chodzi o kobiete to do > > tego Psiego pasuje tylko Kocie Gówno ! > Ktoś na tym forum napisał o stworzonej " formacji"...wiem o co chodzi, ale z > pewnych względow tej sprawy nie będę tu poruszał...ta osoba która wie dlaczego > , > zrozumie. > I tu drugi Qwiz dla forumowuiczów: > 2. O jaka "formacje" lub pewna grupę pewnej babie tu chodzi? > 3. Jaką grupę narodowosciowa ta wstretna baba nazywa "starymi forumowiczami"? > 4. Kogo żmija nazywa "nowymi" i jakim słowem w ich środowisku nazywa się nie > > swojego...np. po góralsku to ceper? > 5. Kto z forumowiczów wchodzi tej " formacji" zwanej przez ta babę "pewna grupą > ŚLIMAK mięczaki co wygrałem ślimak? do tyu: ja niestety tez nie rozumiem czemus ta bełchatowską kurwę wzion na wojne z perłą 7,01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK brzydzę się tobą ZOOFILU , ale miałes rację !!! IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 08:40 Niestety wygrałeś...szkoda że zacząłes od wojny...twoja sprawa - post mój przeczytałeś. Tyu do tego nie wciągaj , bo dostaniesz w tą kozią dupe kopa , ZOOFILU z Tar. Gór. Kartą Tyu , próbuje rozgrywać juz ta wredna żmija z Łodzi...pokaż , że Polak ma klasę ...nie próbuj tak jak ona. LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem jebaj się nazistowski ślimaku jeśli masz czym /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 06.06.02, 08:45 7,35 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ 06.06.02, 08:20 Limaku! Nie sfrustrowana baba nie z Łodzi Cię pozdrawia. A Majdanek jest mi znany tylko z domowych opowieści. pozdrawiam NOWA d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 08:33 d_nutka napisał(a): > Limaku! > Nie sfrustrowana baba nie z Łodzi Cię pozdrawia. > A Majdanek jest mi znany tylko z domowych opowieści. > pozdrawiam NOWA > d_nutka D_nutko. Po co te kłamstwa...czy to już genetyczne w Waszym narodzie?! Potrafię odróżnić Łódź od wybrzeża...więc i ironia nie na miejscu...a i post fałszywy. Majdanek to miejsce bólu Polaków i Żydów( i nie tylko...)...bez względu na to czyje symbole będą TAM GÓRĄ- ja TAM byłem ! Pozdrawiam GOJ LIMAK ps. a co? qwiz za trudny?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 06.06.02, 08:43 Gość portalu: ŚLIMAK napisała: > Po co te kłamstwa...czy to już genetyczne w Waszym narodzie?! ślimak biolog molekularny > Potrafię odróżnić Łódź od wybrzeża...więc i ironia nie na miejscu...a i post > fałszywy. ślimak wnikliwy obserwator > czyje symbole będą TAM GÓRĄ- ja TAM byłem ! ślimak a to było przed twoim wstąpieniem do "solidarności" czy po wstąpieniu do PZPR? > Pozdrawiam GEJ > LIMAK oj wiemy wiemy 7,19 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: ślimak-LIMAK? 06.06.02, 08:50 Limaku! Masz dowody na moją fałszywość? Pozywam Cię na Sąd Forumowy jeśli takowy jest. A jeśli go jeszcze nie ma, to proszę o jego powołanie. d_nutka Żądam wyroku odszczekania zarzutu o moje fałszerstwo przez Limaka. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem danka! IP: *.tgory.pik-net.pl 06.06.02, 08:56 d_nutka napisał(a): > Żądam wyroku odszczekania zarzutu o moje fałszerstwo przez Limaka. > d_nutka widziałaś kiedyś szczekającego ślimaka [ ? ? ? ] jak mi kiedyś Kwasa podrzucili to widziałem winniczki grające w "klasy" wiesz taki grzybek narysowany kredą na ziemi - no ale to się nie liczy 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK FORUMOWY SĄD - jednoosobowy na prośbę d_anutki IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 09:24 d_nutka napisał(a): > Limaku! > Masz dowody na moją fałszywość? > Pozywam Cię na Sąd Forumowy jeśli takowy jest. > A jeśli go jeszcze nie ma, to proszę o jego powołanie. > d_nutka > Żądam wyroku odszczekania zarzutu o moje fałszerstwo przez Limaka. > d_nutka Oto pierwszy dowód- patrz IP. Re: suplement -do Miriam Autor: Gość portalu: d_nutka Data: 23-05-2002 20:57 adres: 2.4.STABLE* / 193.91.10.* -------------------------------------------------------------------------------- Droga Miriam! Ja nie miałam tyle szczęścia co Ty w miłości Polaków. Może brakło mi sexapilu. d_nutka Oto drugi dowód- patrz IP. Re: Można jaśniej Autor: Gość portalu: d_nutka Data: 23-05-2002 10:27 adres: *.port.gdynia.pl -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Galba napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Na razie do ambiwalencji uczuć. > > d_nutka > > --- > > Wobec kogo? > > Galba A o kim jest ten wątek? d_nutka OTO TRZECI DOWÓD- patrz IP. autor: Gość portalu: d_nutka *.port.gdynia.pl Re: Kamilu Najdroższy autor: Gość portalu: d_nutka *.port.gdynia.pl Re: Kamilu Najdroższy autor: Gość portalu: d_nutka *.port.gdynia.pl d_nutko.Już Ci ta łajza siedem pisała , ze ślimaki nie potrafią szczekac - więc po tych dowodach zrób to publicznie sama...prokuratorem i śedzią forumowym jestem JA - KAMIL. Jakem gentelmen , takem nie uruchomie w formie dowodów naszej prywatnej poczty...bo i nazwisko Twoje tam jest...Więcej ? Czy już szczekasz! Znasz taki post: " podziękowania przyjaciołom"- czy chcesz więcej na ten temat? Po co ? Pytam Po co? Jakem gentelmen - nie ta siwa niezrównoważona lubelska szuje , kt6órą raczysz także znać . No to zaczynaj szczekac . Twój Najdroższy Kamil. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: FORUMOWY SĄD - jednoosobowy na prośbę d_anutki 06.06.02, 09:32 Co najwyżej mogę zaśpiewać i to nie całą melodię. Górniak nie jestem. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilek Re: FORUMOWY SĄD - jednoosobowy na prośbę d_anutki IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 09:39 d_nutka napisał(a): > Co najwyżej mogę zaśpiewać i to nie całą melodię. > Górniak nie jestem. > d_nutka I za to Cię Danusiu kocham.Wiadomo kobieta! A tą pioseneczkę to może tylko mnie na ucho...? Ja też nie jestem ,ani Twoim sędzią , ani prokuratorem...al;e honor swój mam- a wogóle po co Ci to było kochanie? Najdroższy Kamilek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:06 d_nutka napisał(a): > Limaku! > Nie sfrustrowana baba nie z Łodzi Cię pozdrawia. > A Majdanek jest mi znany tylko z domowych opowieści. > pozdrawiam NOWA > d_nutka Przykre, że z mojego pisania zapamiętałaś słowa: tyu i nowi, nowa. Czy nic nie zrozumiałaś? Danutko, nam: Tobie i mnie, nie wypada przemawiać się. Z różnych względów. Pozdrawiam Cię Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam s u p l e m e n t IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 10:14 Gość portalu: Miriam napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Limaku! > > Nie sfrustrowana baba nie z Łodzi Cię pozdrawia. > > A Majdanek jest mi znany tylko z domowych opowieści. > > pozdrawiam NOWA > > d_nutka > > Przykre, że z mojego pisania zapamiętałaś słowa: tyu i nowi, nowa. Czy nic nie > zrozumiałaś? Danutko, nam: Tobie i mnie, nie wypada przemawiać się. Z różnych > względów. Pozdrawiam Cię Miriam Majdanek, to miejsce dla mnie sczególne, nie słowo martyrologiczne, ale miejce sierpień, leku, bólu, moich Najbliższych, seniorów mojej rodziny. Zwierzam się wam z tego, wciąż wierząc, że uszanujecie moje słowa. Szczególnie ostatnie zdania. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ 06.06.02, 10:17 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Przykre, że z mojego pisania zapamiętałaś słowa: tyu i nowi, nowa. Czy nic nie > zrozumiałaś? Danutko, nam: Tobie i mnie, nie wypada przemawiać się. Z różnych > względów. Pozdrawiam Cię Miriam Ja nie mam względu na osobę. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.06.02, 10:36 " Majdanek, to miejsce dla mnie sczególne, nie słowo martyrologiczne, ale miejce sierpień, leku, bólu, moich Najbliższych, seniorów mojej rodziny. Zwierzam się wam z tego, wciąż wierząc, że uszanujecie moje słowa. Szczególnie ostatnie zdania. Miriam " Nie wystarcza Ci czynow, poswiecen zycia setek tysiecy Polakow, oficjalnej polityki rzadu - by wreszcie wiare zastapic pewnoscia? Z odrobina wdziecznej o nich pamieci w powodzi niewdzieznosci i oszczerstw? Coz maja Ci Polacy, zapomniani do dzisiaj, "zolnierze wykleci", mordowani przez najblizsze rodziny dzisiejszego establishmentu? KTO SIE O NICH UPOMNI? Instytut Polskiej Niepamieci ? Na oficjalnych uroczystosciach z klatwami na polski narod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK do # IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 10:49 Gość portalu: # napisał(a): > " > Majdanek, to miejsce dla mnie sczególne, nie słowo martyrologiczne, ale miejce > sierpień, leku, bólu, moich Najbliższych, seniorów mojej rodziny. Zwierzam się > wam z tego, wciąż wierząc, że uszanujecie moje słowa. Szczególnie ostatnie > zdania. > > Miriam > " > Nie wystarcza Ci czynow, poswiecen zycia setek tysiecy Polakow, > oficjalnej polityki rzadu - by wreszcie wiare zastapic pewnoscia? > > Z odrobina wdziecznej o nich pamieci w powodzi niewdzieznosci i oszczerstw? > > Coz maja Ci Polacy, zapomniani do dzisiaj, "zolnierze wykleci", > mordowani przez najblizsze rodziny dzisiejszego establishmentu? > > KTO SIE O NICH UPOMNI? > > Instytut Polskiej Niepamieci ? > Na oficjalnych uroczystosciach z klatwami na polski narod? > > Dla mnie cała polska ziemia ma znaczenie szczególne, nie tylko Oswięcim i Majdanek gdzie zgineli moi dziadowie ( oboje !!!), ale i Lwów gdzie poległ wuj mający 17 lat, lasy kieleckie gdzie poległ stryj ...lasy częstiochowsko - radomszczanskie gdzie w partyzance polskiej walczył w AK mój Ojciec...i po wojnie wcale nie narzekał , że jakaś podła żydzina dała namiary Niemcom na ich miejsce odpoczynku ( to było za kromkę chleba)...Ojxciec spotykał w lasach grupkim partyzanckie BCh , AL...nawet jakieś tam ruskie spotkał pod Jackowem koło Radomska , ale zawsze się dziwił DLACZEGO nie ma partyzantki złożonej z bohaterskich żydów...to jedno pytanie mu zostało do smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do # 06.06.02, 11:14 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Dla mnie cała polska ziemia ma znaczenie szczególne, nie tylko Oswięcim i > Majdanek gdzie zgineli moi dziadowie ( oboje !!!), ale i Lwów gdzie poległ wuj > mający 17 lat, lasy kieleckie gdzie poległ stryj ...lasy częstiochowsko - > radomszczanskie gdzie w partyzance polskiej walczył w AK mój Ojciec...i po > wojnie wcale nie narzekał , że jakaś podła żydzina dała namiary Niemcom na ich > > miejsce odpoczynku ( to było za kromkę chleba)...Ojxciec spotykał w lasach > grupkim partyzanckie BCh , AL...nawet jakieś tam ruskie spotkał pod Jackowem ko > ło > Radomska , ale zawsze się dziwił DLACZEGO nie ma partyzantki złożonej z > bohaterskich żydów...to jedno pytanie mu zostało do smierci. > Pora na to ostatnie pytanie Twojego Ojca odpowiedzieć! Uprzedzam ewentualny mylny trop. To nie z ich wrodzonego tchorzostwa. Dowód. Współczesna walka Izraela o przetrwanie że nie wspomnę o wcześniejszej historii Tego Ludu. d_nutka d_jasiniecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: do DANUTKI IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 11:45 d_nutka napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > > Dla mnie cała polska ziemia ma znaczenie szczególne, nie tylko Oswięcim i > > Majdanek gdzie zgineli moi dziadowie ( oboje !!!), ale i Lwów gdzie poległ > wuj > > mający 17 lat, lasy kieleckie gdzie poległ stryj ...lasy częstiochowsko - > > radomszczanskie gdzie w partyzance polskiej walczył w AK mój Ojciec...i p > o > > wojnie wcale nie narzekał , że jakaś podła żydzina dała namiary Niemcom n > a ich > > > > miejsce odpoczynku ( to było za kromkę chleba)...Ojxciec spotykał w lasach > > > grupkim partyzanckie BCh , AL...nawet jakieś tam ruskie spotkał pod Jackow > em ko > > ło > > Radomska , ale zawsze się dziwił DLACZEGO nie ma partyzantki złożonej z > > bohaterskich żydów...to jedno pytanie mu zostało do smierci. > > > > Pora na to ostatnie pytanie Twojego Ojca odpowiedzieć! > Uprzedzam ewentualny mylny trop. > To nie z ich wrodzonego tchorzostwa. > Dowód. > Współczesna walka Izraela o przetrwanie że nie wspomnę o wcześniejszej historii > > Tego Ludu. > d_nutka > d_jasiniecka Danusiu Ja na historie Żydów patrze z pewnego oddalenia - niezaangażowany z urodzenia i myśle , ze moje spojżenie jest bardziej obiektywne niż Twoje.Ja czuje się Polakiem i to nas rózni. Na historie Francji tez patrzę podobnie , mimo tego że ród mój się z tamtąd wywodzi...lecz ja jestem przede wszystkim POLAKIEM. Drażni mnie tu podział na Żydów , Katolików, Ateistów...a ja ani Żyd ani Ateista ...ale chrześcijanin! ...i też jestem zły dla jednych i drugich...a dlaczego ...- że nie uznaję hierarchi kościelnej - tylko tyle i aż tyle. Naprawdę Ci współczuje ...bo przechodzisz wielką indoktrynacje przez tą "ona wie o co chodzi"...ona działa na Was jak przywódca sekty Niebo...opamiętajcie się ! Danuśka lubisz lody ? Jakie - waniliowe ? kaklaowe?... Wiesz ja miałem dziewczynę Żydówkę( była biedna- córka krawca teatralnego) ...ją sprzedali pobratymcy...teraz jest w Izraelu...właśnie takim kanalią tego nie zapomnę... oni tak jak perła , miriam dobrze bryluja na polskiej ziemi siejąc nienawiść..a ona?... Jakie kwiaty lubisz najbardziej Danuśka? Ja konwalie , bzy ( mogą być i łódzkie), piwonie... Znam historie Żydów od wyjścia z miasta Ur do teraz ...jest ona bardzo złożona i nie zawsze jednoznaczna...na forum to nie miejsce by pokazywać swój punkt widzenia na ten temat...to forum ptrzez Twoich przyjaciół jestb chore... Mam wiele przemyśleń na temat Żydów, ale tu jest zbyt mało miejsca by o tym mówic ...to nie jest tak , że tylko Żydzi są winni( choc wg mnie dużo ich winy)...to nie jest tak , że tylko ich bracia ( tak Ci z odnogi rodowej) są bez winy...ale winy odkupuje sie MIŁOŚCIĄ BLIŹNIEGO, a nie mordami. Lubisz poezje ? Kogo ? Mickiewicza? Słowackiego ? Norwida?.... Pamietasz Tuwim mówił: " ...że [pod słońcem Twoim , nie masz Greczyna , ani Żyda...". Ziobacz ile jest miejsca jeszcze na tej ziemi , że i dla nas wszystkich jego starczy ...TOBIE i MNIE ! Potrafisz Danuśka kochać? A potrafisz byc kochana?...Widzisz ta która musiała wyjechac przez pobratymców do Izraela ( tu ich zaszczuto) też miała na imie DANUTA!!! To tyle w kwestii mojego Ojca...my też musieliśmy swego czasu kluczyc po różnych miastach Polskich właśnie przez żydów...prosiłem kiedyś Tyu , aby odnalazł w jegio mieście moją rodzinę ...może zapomniał ...mieszkała tam moja ciotka ( ta przez żydów też)była dentystką - jak żyła. LIMAK ps.Danutka , lubisz góry ? Bo ja je kocham!One pozwalają mi zapomnieć o takich pod łych ludziach jak perła i miriam. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: oo DANUTKI 06.06.02, 12:08 Ja kocham brzeg morza. Ale czy musiałeś upublicznić nie "moje" nazwisko? d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: oo DANUTKI IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 12:17 d_nutka napisał(a): > Ja kocham brzeg morza. > Ale czy musiałeś upublicznić nie "moje" nazwisko? > d_nutka KIEDY UPUBLICZNIŁEM ? DANUŚKA TO JAKIŚ ABSURD!!! Ździwiłem się że je podałaś ... No wiesz...z Tobą rano nad brzegiem morza...też bym pokochał .... Dzisiaj jestesw niewyspana po tej nieptrzespanej nocy...już więcej Cię z pod kołdry nie wypuszczę . Najdroższy Kamilek Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: od DANUTKI do Limaka 06.06.02, 12:33 Przez moje nieobeznanie z magią komputerów tylko ty z tego co wiem niechcący weszłeś w poznanie mojego nie tylko imienia. Trudno-mea culpa! d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK do Mojego Szczęścia IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 12:43 d_nutka napisał(a): > Przez moje nieobeznanie z magią komputerów tylko ty z tego co wiem niechcący > weszłeś w poznanie mojego nie tylko imienia. > Trudno-mea culpa! > d_nutka Żałujesz kochanie? Drugi raz odcztali je na naszym ślubie. Danuś - gdzie tu Twoja wina? Ale gdyby nie ta Twoja nieznajomość , to przed Sądem Forumowym do którego mnie pozwałas uznano by mie za winnego . I co ? nasze dzieci by miały ojca kryminaliste. A tak to widzisz ...tylko mi na uszko zaśpiewasz hymn w łóżku i bedzie nam obu miło...a dzieci będa zrodzone w śpiewie. Najdroższy Kamilek ps.Twoje hobby?Lubie spacery po lesie , czytać , pisać ... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do MOJEGO Szczęścia. I Limaka też 06.06.02, 13:50 Hmm... Witaj, D_nutko, ZNOWU jestem przy Tobie! Czy nie przeszkadzam, Limaku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Do MOJEGO Szczęścia. I Limaka też IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 13:55 tyu napisał(a): > Hmm... > Witaj, D_nutko, ZNOWU jestem przy Tobie! > > Czy nie przeszkadzam, Limaku? Tyu Nain...ale czy ja Tobie? D_nutka milczy bo dostała reprymende od szefowej...no wiesz od tej " ona wie o co chodz' ( tak zalecał Al) LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: _ostatnie słówka do sfrustrowanej baby z Łodzi_ IP: 212.191.6.* 06.06.02, 12:44 d_nutka napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > Przykre, że z mojego pisania zapamiętałaś słowa: tyu i nowi, nowa. Czy nic > nie > > zrozumiałaś? Danutko, nam: Tobie i mnie, nie wypada przemawiać się. Z różn > ych > > względów. Pozdrawiam Cię Miriam > > Ja nie mam względu na osobę. > d_nutka Tylko nie bądź bezwzględna, proszę. Nie uchodzi )) z pozdro Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEBO nagana od Buncyngiera dla Danusi IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 13:40 Gość portalu: Miriam napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > Przykre, że z mojego pisania zapamiętałaś słowa: tyu i nowi, nowa. Cz > y nic > > nie > > > zrozumiałaś? Danutko, nam: Tobie i mnie, nie wypada przemawiać się. Z > różn > > ych > > > względów. Pozdrawiam Cię Miriam > > > > Ja nie mam względu na osobę. > > d_nutka > > Tylko nie bądź bezwzględna, proszę. Nie uchodzi )) z pozdro Miriam No i tak ta " ona wie o co chodzi" dała kopa swojej poddance za niesubordynacje Guru sekty NIEBO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Guru sekty przemówiło...ale QWIZ trwa IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 06.06.02, 10:30 Guru -ŻMIJA przywraca do porządku swoje owieczki...bo zaczynały byc zbyt bardzo samodzielne QWIZ trwa ...jak nie , to nagrody biorę do domu Odpowiedz Link Zgłoś
pabla Alesz głośny melanż! 06.06.02, 18:39 Ale za duzo tu dzis komplikancji i jusz nie wjadomo o co poszło. Wtedy domyślac się należy, że o kesz. Albo wjelkie uczucia, tylko wszystko się komplikuje, jak facet pisze do panjenki, ze byłoby im obu dobrze. Strasznie zakrencone. A ona na to, ze weszłes i mea culpa. Perła dalej lucki pan jest. Tylko jednak Tyu nie jest jego pszyjacielem, jak myslał Perła. Tyu tak chyba nie myślał jednak. To tylko tesz taka mała dygresja, nie tłumaczcie mi co i jak, bo i tak hyba nje załapje. Jak zaczynacie tłumaczyć to się fszystko strasznie komplikuje i okazuje się, że sami nie za bardzo wjecie co i jak. To ja na razie ide do Euromira. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Alesz głośny melanż! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.02, 22:53 pabla napisał(a): > Ale za duzo tu dzis komplikancji i jusz nie wjadomo o co poszło. Wtedy domyślac > > się należy, że o kesz. Albo wjelkie uczucia, tylko wszystko się komplikuje, jak > > facet pisze do panjenki, ze byłoby im obu dobrze. Strasznie zakrencone. A ona n > a > to, ze weszłes i mea culpa. > Perła dalej lucki pan jest. Tylko jednak Tyu nie jest jego pszyjacielem, jak > myslał Perła. Tyu tak chyba nie myślał jednak. To tylko tesz taka mała dygresja > , > nie tłumaczcie mi co i jak, bo i tak hyba nje załapje. Jak zaczynacie tłumaczyć > > to się fszystko strasznie komplikuje i okazuje się, że sami nie za bardzo wjeci > e > co i jak. > To ja na razie ide do Euromira. ))) pabla! dawno się tak nie smiałam! fajnie to napisałaś i - masz rację w tym, co piszesz. pozdrafiam Cie serdecznie Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ do tyu słów kilka jest 06.06.02, 23:08 Słuchaj no, stare sprawy wyjaśniliśmy sobie, przeprosili wzajemnie, i ręce podali nawet. Twoje obsesyjne przypominanie ich, przy każdej okazji coraz bardziej żałosne jest. Po naszym spotkaniu w "realu" zaatakowałeś mnie brutalnie, i wulgarnie też. Nie prowokowany oczywiście. Co widać na tym wątku nawet. Ponieważ pozwoliłeś sobie zacytować pod moim adresem "fachowe" określenia z literatury medycznej dot., chorób nerwowych, to na pozwoliłem sobie na cytaty z klasyki literatury polskiej właśnie. Nie rozpoznałeś "Chłopów" i "Lalki"? to swiadczy nie tylko o Twoim upadku moralnym ale i intelektualnym. No cóż Tyu, nie możesz mnie obwiniać za brak mozliwości ujścia Twoich chorych żądz. Pozdrawiam litosciwie Perła ps wszelkiego rodzaju dyskusje w tym stylu, który reprezentujesz obecnie, mogą mnie mierzić tylko. Dlatego - z góry dziękuję. Jak sie poprawisz - napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do tyu słów kilka jest IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 07.06.02, 07:26 perla_ napisał(a): o Twoim upadku moralnym > ale i intelektualnym. No cóż Tyu, nie możesz mnie obwiniać za brak mozliwości > ujścia Twoich chorych żądz. > > Pozdrawiam litosciwie > > Perła > . Jak sie poprawisz - napisz. hihihihihiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
tyu ___Poprawiony tyu do Perły słów kilka też__$&# 8364;$&# 8364;$&# 8364;$ 07.06.02, 16:02 perla_ napisał(a): > Słuchaj no, stare sprawy wyjaśniliśmy sobie, przeprosili wzajemnie, i ręce > podali nawet. Twoje obsesyjne przypominanie ich, przy każdej okazji coraz > bardziej żałosne jest. Po naszym spotkaniu w "realu" zaatakowałeś mnie > brutalnie, i wulgarnie też. Nie prowokowany oczywiście. Co widać na tym wątku > nawet. Ponieważ pozwoliłeś sobie zacytować pod moim adresem "fachowe" > określenia z literatury medycznej dot., chorób nerwowych, to na pozwoliłem > sobie na cytaty z klasyki literatury polskiej właśnie. Nie > rozpoznałeś "Chłopów" i "Lalki"? to swiadczy nie tylko o Twoim upadku moralnym > ale i intelektualnym. No cóż Tyu, nie możesz mnie obwiniać za brak mozliwości > ujścia Twoich chorych żądz. > > Pozdrawiam litosciwie > > Perła > > ps wszelkiego rodzaju dyskusje w tym stylu, który reprezentujesz obecnie, mogą > mnie mierzić tylko. Dlatego - z góry dziękuję. Jak sie poprawisz - napisz. Perło! Przez parę godzin intensywnie się poprawiałem. Dla Ciebie! Mam nadzieję, że docenisz to i przeczytasz. Przeczytasz? Przeczytasz! Zatem - po kolei. Najogólniej - w Twoim piśmie widzę spore materii pomieszanie. Widzę w związku z tym, że muszę Ci pewne sprawy wytłumaczyć gruntownie, jak mawia pewna moja znajoma z "realu" - pochodząca z Twoich stron, więc może koncept znasz i chwytasz - jak krowie na granicy. To nie żadna aluzja, zapewniam. 1. Podanie rąk. Jeśli ktoś ma je w miarę umyte, a nie wygląda na urodzonego mordercę, to zazwyczaj podania ręki na dzień dobry mu nie odmawiam. Z czego jednak nie należy wyciągać wniosków zbyt pochopnych. Wnioski należy natomiast wyciągać ze wspólnych pisemnych ustaleń. Kiedyś ustaliliśmy na piśmie i nie zmieniliśmy tego do dziś, że przyjaźni między nami nie ma i nie będzie, ale rozstaniemy się w spokoju. Pamiętasz to na pewno. Ja w każdym razie pamiętam i - w miarę dawanych mi przez Ciebie możliwości - staram się stosować. I w realu i tutaj. Tak! Ten mój brak zapału do rozmów z Tobą w realu to było właśnie to! 2. Prowokacja. W dyskusji z Limakiem dwukrotnie insynuowałeś, że ja - coś tam... Po co Ci to było? W przyszłych dyskusjach uwzględniaj, proszę Cię, fakt, że ja sobie tego nie życzę i że użycie mojego nicka w takich okolicznościach uważam właśnie za prowokację. W razie kolejnej prowokacji licz się więc z tym, że ponownie odpłacę Ci tą samą monetą - tak, jak to zrobiłem w odpowiedzi na Twoją insynuację, że ja insynuuję, że dawna poważna choroba Limaka ma "coś z głową". Zabolało Cię to? Taki "niewinny żarcik"??! Przecież sam lubisz robić takie żarciki innym! Podać przykłady? 3. Chore żądze oraz znajomość terminów medycznych. Przypisywanie SWOICH wad innym nazywa się w fachowej terminologii projekcją. TĘ Twą projekcję świetnie podsumowała D_nutka w miejscu, które - jeśli tylko wykażesz zainteresowanie - chętnie Ci wskażę. Warto! - myślę, że bezbłędnie trafiła w typ poczucia humoru, który wielokrotnie sam reprezentowałeś. 4. Wreszcie - znajomość literatury. Perło drogi! Czy Ty aby nie przesadzasz w swych żądaniach? Czy ja - czytając Twe posty - mam zastanawiać się nad ich TREŚCIĄ, czy wykonywać i publikować ich rozbiory semantyczno-literaturoznawcze?? Czy, jeśli np. w Twoim liście znalazł się zwrot "szukać człowieka" - mam, odpisując Ci, zaznaczyć, że w tym oto miejscu Perła cytuje Miriam, która cytuje Tischnera, który cytuje Ezopa, który cytuje Diogenesa, który... Czy AŻ TAK, mimozo miła, trzeba Cię dopieszczać, żeby za każdym razem pisać: ach, Perło, och - widzę, że znasz nawet treść "Chłopów" i "Lalki" - gdzież mi do Ciebie! Ach, ach, ach - z tego, co napisałeś - widzę, że znasz NAWET śpiewnik z piosenką o Dżonie Brałnie! (Sorry - o Johnie Brownie, oj ta Pablita potrafi w głowie zawrócić!) Itd? Kiedyś w dobroci swego serca radziłeś mi wypoczynek od Forum (nie pamiętasz? - chętnie wskażę!) Wydaje mi się, że nadszedł czas, bym to ja Tobie zaproponował to samo. Widzę bowiem, że zbyt wiele spraw wywołuje tutaj Twe reakcje zupełnie nieadekwatne do spraw tych sensu oraz wagi. Brak stałej, przyjaznej opieki kogoś bliskiego, kto wesprze, poprze, potwierdzi, poprawi i adjustuje - występujący ostatnio u Ciebie - też z pewnością ma tu swe znaczenie: wszak frustracja rodzi agresję... Pomyśl. W miarę możności, oczywiście. A na razie pozwól, że Cię pozdrowię tak, jak zazwyczaj Ty mnie pozdrawiasz - serdecznie. Twój zawsze poprawny, a teraz jeszcze bardziej poprawiony tyu Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: ___Poprawiony tyu do Perły słów kilka też__$&# 8364;$&# 8364;$&# 8 08.06.02, 14:57 tyu napisał(a): > Perło! tyu! > Przez parę godzin intensywnie się poprawiałem. Dla Ciebie! Mam nadzieję, że > docenisz to i przeczytasz. > Przeczytasz? Przeczytasz! Zatem - po kolei. > przeczytam, chociaż mógłbyś krócej pisać > Najogólniej - w Twoim piśmie widzę spore materii pomieszanie. Widzę w związku z > > tym, że muszę Ci pewne sprawy wytłumaczyć gruntownie, jak mawia pewna moja > znajoma z "realu" - pochodząca z Twoich stron, więc może koncept znasz i > chwytasz - jak krowie na granicy. To nie żadna aluzja, zapewniam. > > 1. Podanie rąk. Jeśli ktoś ma je w miarę umyte, a nie wygląda na urodzonego > mordercę, to zazwyczaj podania ręki na dzień dobry mu nie odmawiam. a ja podaję nawet tym co wygląd bandyty mają. To nie żadna aluzja, zapewniam. Z czego > jednak nie należy wyciągać wniosków zbyt pochopnych. Wnioski należy natomiast > wyciągać ze wspólnych pisemnych ustaleń. Kiedyś ustaliliśmy na piśmie i nie > zmieniliśmy tego do dziś, że przyjaźni między nami nie ma i nie będzie, ale > rozstaniemy się w spokoju. Pamiętasz to na pewno. Ja w każdym razie pamiętam i > - > w miarę dawanych mi przez Ciebie możliwości - staram się stosować. I w realu i > tutaj. Tak! Ten mój brak zapału do rozmów z Tobą w realu to było właśnie to! no i cały tyu. takie lekkie dygresje. niby to ja zabiegałem o rozmowę z Tobą? Grzeczny tyko chciałem być. Powinieneś wiedzieć, że jak ktoś dla mnie uprzejmy jest to ja dwukrotnie dla niego. A jak ktoś niemiły jest to ja czterokrotnie właśnie. ale Ty lubisz takie niedopowiedzenia, prawda? A wtedy zjawia się zły Perła i prostuje. Stąd Twa wściekłość jest. > > 2. Prowokacja. W dyskusji z Limakiem dwukrotnie insynuowałeś, że ja - coś tam.. > . > Po co Ci to było? W przyszłych dyskusjach uwzględniaj, proszę Cię, fakt, że ja > sobie tego nie życzę i że użycie mojego nicka w takich okolicznościach uważam > właśnie za prowokację. > W razie kolejnej prowokacji licz się więc z tym, że ponownie odpłacę Ci tą samą > > monetą - tak, jak to zrobiłem w odpowiedzi na Twoją insynuację, że ja insynuuję > , > że dawna poważna choroba Limaka ma "coś z głową". Zabolało Cię to? Taki "niewin > ny > żarcik"??! Przecież sam lubisz robić takie żarciki innym! Podać przykłady? > przedewszystkim to Ty zaatakowsałeś mnie i Miriam po naszym wspólnym poście z Gminy Żydowskiej. A na tym wątku to widać jak na dłoni. Tym razem to Ty zacząłeś. > 3. Chore żądze oraz znajomość terminów medycznych. Przypisywanie SWOICH wad inn > ym > nazywa się w fachowej terminologii projekcją. TĘ Twą projekcję świetnie > podsumowała D_nutka w miejscu, które - jeśli tylko wykażesz zainteresowanie - > chętnie Ci wskażę. Warto! - myślę, że bezbłędnie trafiła w typ poczucia humoru, > > który wielokrotnie sam reprezentowałeś. jeżeli uważasz za dowcipny ten ohydny post d_nutki o tym, iż Żydówki w poprzek mają, to Ci wspołczuję. To nie poczucie humoru jest, tylko obleśne i wstrętne. > > 4. Wreszcie - znajomość literatury. > > Perło drogi! > Czy Ty aby nie przesadzasz w swych żądaniach? Czy ja - czytając Twe posty - mam > > zastanawiać się nad ich TREŚCIĄ, czy wykonywać i publikować ich rozbiory > semantyczno-literaturoznawcze?? > Czy, jeśli np. w Twoim liście znalazł się zwrot "szukać człowieka" - mam, > odpisując Ci, zaznaczyć, że w tym oto miejscu Perła cytuje Miriam, która cytuje > > Tischnera, który cytuje Ezopa, który cytuje Diogenesa, który... > Czy AŻ TAK, mimozo miła, trzeba Cię dopieszczać, żeby za każdym razem pisać: ac > h, > Perło, och - widzę, że znasz nawet treść "Chłopów" i "Lalki" - gdzież mi do > Ciebie! Ach, ach, ach - z tego, co napisałeś - widzę, że znasz NAWET śpiewnik z > > piosenką o Dżonie Brałnie! (Sorry - o Johnie Brownie, oj ta Pablita potrafi w > głowie zawrócić!) > Itd? > Kiedyś w dobroci swego serca radziłeś mi wypoczynek od Forum (nie pamiętasz? - > chętnie wskażę!) > Wydaje mi się, że nadszedł czas, bym to ja Tobie zaproponował to samo. Widzę > bowiem, że zbyt wiele spraw wywołuje tutaj Twe reakcje zupełnie nieadekwatne do > > spraw tych sensu oraz wagi. Brak stałej, przyjaznej opieki kogoś bliskiego, kto > > wesprze, poprze, potwierdzi, poprawi i adjustuje - występujący ostatnio u Ciebi > e - > też z pewnością ma tu swe znaczenie: wszak frustracja rodzi agresję... > > Pomyśl. W miarę możności, oczywiście. > > A na razie pozwól, że Cię pozdrowię tak, jak zazwyczaj Ty mnie pozdrawiasz - > serdecznie. > > Twój zawsze poprawny, a teraz jeszcze bardziej poprawiony > tyu Twoja ironia mnie nie wzrusza. Poparcie wulgarności d_nutki o twej bazsilności świadczy właśnie. pozdrawiam (serdecznie oczywiście) Perła Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Melanż, oranż, ecru, chamois, ą, ę - ole! Do Pabli 07.06.02, 15:56 pabla napisał(a): > Ale za duzo tu dzis komplikancji i jusz nie wjadomo o co poszło. Wtedy domyślac > się należy, że o kesz. Albo wjelkie uczucia, tylko wszystko się komplikuje, jak > facet pisze do panjenki, ze byłoby im obu dobrze. Strasznie zakrencone. A ona > na to, ze weszłes i mea culpa. > Perła dalej lucki pan jest. Tylko jednak Tyu nie jest jego pszyjacielem, jak > myslał Perła. Tyu tak chyba nie myślał jednak.To tylko tesz taka mała dygresja, > nie tłumaczcie mi co i jak, bo i tak hyba nje załapje. Jak zaczynacie tłumaczyć > to się fszystko strasznie komplikuje i okazuje się,że sami nie za bardzo wjecie > co i jak. > To ja na razie ide do Euromira. ...i ja tam byłem, lecz nie pozdrowiłem, słowa pozdrowienia dzisiaj wykrztusiłem. A gdzie i dlaczego tam - napisałem Ci tam. Znajdziesz na pewno, o ile uznasz, że w ogóle warto. Pablito! Nie myślałem, że myślałaś, że nie myślałem, ale bo też w ogóle to było tak jakoś, tłumacząc to bez żadnego komplikowania, przyznasz sama, prawda? Otóż lucki pan Perła wziął mnie za kogoś innego, a to u mnie zazwyczaj wywołuje reakcje nieszablonowe, stąd może Twoje chwilowe zrozumienie nieco inaczej w czym rzecz, a w czym co innego. Za kogo? Wziął, znaczy. A za kogóż mógł mnie wziąć pisząc "...naszym przyjacielem jest"? Wiadomo - za Dżona Brałna. A ja to nie on, a on to nie ja i na dodatek w duchy też nie wierzę, a że "jego duch żyje pośród nas" już, już w powietrzu wisiało, przyznasz sama... to co miałem robić? A cóż teraz? Pozdrawiam - tego podobno nigdy za wiele, pozwolisz? To ja na razie idę do Przyjaciół Przyjaciół. Nie, nie jąkam się. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
pabla Boszsz....Tyu, co tu się dzieje.....nje wjadomo 07.06.02, 21:21 tyu napisał(a): > A gdzie i dlaczego tam - napisałem Ci tam. Znajdziesz na pewno, o ile uznasz, ż > e w ogóle warto. No mówię, że nje wjem, a ty tam i tam. I czy warto. > Pablito! > Nie myślałem, że myślałaś, że nie myślałem, ale bo też w ogóle to było tak jako > ś, tłumacząc to bez żadnego komplikowania, przyznasz sama, prawda? Tyu, ja jusz nje będę Tobie denerwowac, pszysięgam. >Otóż lucki pan Perła wziął mnie za kogoś innego, a to u mnie zazwyczaj wywołuje >reakcje nieszablonowe, stąd może Twoje chwilowe zrozumienie nieco inaczej w czym >rzecz, a w czym co innego. Staram się nje wzywać imjenja na daremno, ale nje wjem czy wytrfam... > Za kogo? Wziął, znaczy. > A za kogóż mógł mnie wziąć pisząc "...naszym przyjacielem jest"? Wiadomo - za > Dżona Brałna. A ja to nie on, a on to nie ja i na dodatek w duchy też nie wierz > ę, a że "jego duch żyje pośród nas" już, już w powietrzu wisiało, przyznasz sama.. Nie wytrfam jednak....Boszszsze!!!!! > to co miałem robić? > A cóż teraz? Słowo chonoru, ze nje wjem. >Pozdrawiam - tego podobno nigdy za wiele, pozwolisz? Ziom > To ja na razie idę do Przyjaciół Przyjaciół. Czy oni są naszymi pszyjaciólmi tesz, i czy tym razem to pewne na bank? > Nie, nie jąkam się. > tyu Tyu, a jakie to ma w tej sytuancji znaczenie? Pozdrawjam zmartfjona. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Boszsz.... znaczy - Pablito... bez alteracji! 12.06.02, 09:18 Limak podniósł, więc leń tyu wykorzystał i... pabla napisał(a): > tyu napisał(a): > > A gdzie i dlaczego tam - napisałem Ci tam. Znajdziesz na pewno, o ile uznasz, > > że w ogóle warto. > > No mówię, że nje wjem, a ty tam i tam. I czy warto. No, TAM. W wątku, który dziś jest gdzieś tam - głęęęęęęęboko pod, a w którym D_nutka wita Cię, pozdrawia itp. I ja też. Nie upilnowałaś, spadł, a taki był ładny! Czy podnieść (w ten sposób pośrednio oddam dług Limakowi. Rozumiesz - "łańcuch ludzi dobrej woli" i te rzeczy) > > Pablito! > > Nie myślałem, że myślałaś, że nie myślałem, ale bo też w ogóle to było tak > > jakoś, tłumacząc to bez żadnego komplikowania, przyznasz sama, prawda? > > Tyu, ja jusz nje będę Tobie denerwowac, pszysięgam. Ależ - bez krępacji. > > Otóż lucki pan Perła wziął mnie za kogoś innego, a to u mnie zazwyczaj > > wywołuje reakcje nieszablonowe, stąd może Twoje chwilowe zrozumienie nieco > > inaczej w czym rzecz, a w czym co innego. > > Staram się nje wzywać imjenja na daremno, ale nje wjem czy wytrfam... To nie wytrywaj! Po co się męczyć. > > Za kogo? Wziął, znaczy. > > A za kogóż mógł mnie wziąć pisząc "...naszym przyjacielem jest"? Wiadomo - > > za Dżona Brałna. A ja to nie on, a on to nie ja i na dodatek w duchy też nie > > wierzę, a że "jego duch żyje pośród nas" już, już w powietrzu wisiało, > > przyznasz sama.. > > Nie wytrfam jednak....Boszszsze!!!!! Słucham! > > to co miałem robić? > > A cóż teraz? > > Słowo chonoru, ze nje wjem. Ja też - dlatego właśnie to zrobiłem. > >Pozdrawiam - tego podobno nigdy za wiele, pozwolisz? > > Ziom ??? > > To ja na razie idę do Przyjaciół Przyjaciół. > > Czy oni są naszymi pszyjaciólmi tesz, i czy tym razem to pewne na bank? Niestety! Co przez to rozumiem napisałem wczoraj, Borsukowi zdaje się. Streszczając klu (kló?): życie niesie, że niekoniecznie są, zwłaszcza, gdy chodzi o bank. > > Nie, nie jąkam się. > > tyu > > Tyu, a jakie to ma w tej sytuancji znaczenie? Ma. Dla meritum i potomności... > Pozdrawjam zmartfjona. Nie ma o co! Martwić się, znaczy, nie pozdrawiać. Pozdrawiać to i ja z chęcią i wzajemnie. I pojaw się znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do_Miriam:_uśmiech_i_prośba_gorąca_a_nieustająca 07.06.02, 16:10 Miriam, Przyjaciółko! Piszesz: Tyu, Danutka chyba zbyt wielu rzeczy nie wie, historię jednej znajomości, możesz opowiedzieć Jej sam. Nie będę wyciągać tamtych spraw znowu na forum, tylko dlatego, że danutka zakwalifikowała się jako "nowa". Niech poczyta archiwum, daj Jej nasze listy do poczytania, streść rozmowy ze mną telefoniczne, i z Perłą. I to byłoby na tyle Miriam Miriam - Przyjaciółko Miła! Czyżbyśmy - pomimo setek listów: Twoich do mnie i moich do Ciebie - aż tak nie mogli znaleźć wspólnego języka? Jestem pełen wzruszenia, że wyrażasz - i to publicznie - swoją zgodę na udostępnienie D_nutce naszej korespondencji. Tylko - czy to coś pomoże sprawie, o rozwiązanie której WCIĄŻ Cię proszę? Mnie chodzi WYŁĄCZNIE o typ poczucia humoru reprezentowany przez Was Oboje TUTAJ, NA FORUM ! Oraz - co dla mnie byłoby szczególnie cenne - o TWOJE wyjaśnienie i TWÓJ komentarz do sprawy. Wyjaśnij, proszę, Miła Przyjaciółko, dlaczego TE SAME działania jednego z Twoich Przyjaciół ZAWSZE znajdują Twoją aprobatę - bardzo często pisemną, a w wykonaniu innego, mniej być może godnego, ale też Twojego - dezaprobatę?? Dla przykładu, by łatwiej mi było ująć myśl, którą pragnę Ci przekazać: Parę dni temu - odpowiadając na "sugestie" Perły, gdzie użyty został mój nick - zasugerowałem, że adresatem tych sugestii powinien być on właśnie. Wzbudziło to Twój niesmak i protest. Jego natomiast identyczna sugestia pod moim adresem została przez Ciebie poparta, a mój protest spotkał się z Twym niezwykle ostrym odporem. Jeśli nie pamiętasz - przypomnę. Oto te właśnie teksty - zamieszczam je tuż poniżej mojego tekstu. Podobnym przykładem jest kwestia użycia inwektyw kierowanych bezpośrednio. Twój słuszny gniew wzbudziło porównywanie przez Limaka ludzi do g... Jak sądzisz - czy określenie "wściekły pies", użyte wobec mnie przez Twego Indywidualnego Przyjaciela Perłę, jest dużo mniej obelżywe? Przypuszczam, że jedyną przyczyną dotychczasowego braku merytorycznej odpowiedzi z Twojej strony na poruszane przeze mnie tematy - odpowiedzi, na której, powtarzam, bardzo mi zależy - jest wyłącznie niezrozumienie moich intencji, a nie np. brak cywilnej odwagi. Ostatecznie - przyznanie, nawet publiczne, że każdy, nawet istota tak doskonała, jak Perła, może niekiedy nieco przesadzić w ekspresji - aż takiej odwagi przecież nie wymaga? Pozdrawiam Cię niezwykle serdecznie. tyu P.S. Gdyby Twój Indywidualny Przyjaciel miał wątpliwości, to powiedz mu, proszę, że wiem, kto jest autorem cytowanego przez Ciebie pożegnalnego zwrotu. Nie wiem czy będzie Go to interesowało, ale wiem nawet - i cenię, że autor ów ma tytuł naukowy Profesora Mniemanologii Stosowanej. Czy mam rację? A oto już obiecane archiwalne teksty. Nie zaprzeczysz - myśl zawarta w poscie Perły została w pełni zaaprobowana, a nawet znacznie rozwinięta, w Twoim poscie. Przyznam, że pomimo feerii perlistych dowcipów, Twą ręką tam skreślonych, jest to dla mnie do dziś zaskoczenie. Czy nie zechciałabyś zatem, Miła Przyjaciółko, uchylić rąbka tajemnicy: jakie są kryteria TWEGO poczucia humoru i TWOJEJ oceny stosowności, bądź niestosowności pewnych zachowań? t. o SAMOUWIELBIENIU tyu tu jest Autor: perla! Data: 09-02-2002 01:23 Drogi tyu trzepocząc niewinnie rzęsami i wpatrując się w zwierciadło (z rączką oczywiście) zapytuje: "zwierciadełko powiedz przecie czym najpiękniejszy na świecie?". A zwierciadełko (z rączką oczywiście) ściskaną uroczą i płochą rączką tyu piszczy doń: tiu, tiu, tiu!!! Twój nick podniecający dla niektórych kobiet jest, tylko mnie już tak nie ściskaj. Ostatecznie bywają inne obiekty, niekoniecznie latające acz mobilne do ściskania, np rączka sciskana rączką tudziez inne członki naszego NAPRAWDĘ drogiego Tyu. dla Tyu potrzebny z forum urlop jest. Perła Re: o SAMOUWIELBIENIU tyu tu jest Autor: Gość portalu: Miriam Data: 09-02-2002 01:55 adres.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl Przepraszam Panstwa, że się wcinam, ale w tak pięknych okolicznosciach przyrody (i niepowtarzalnych) nie moge inaczej! Zwierciadło posiada Tyu ma podlew jaki? Krzywy, prosty, czytelny, złocony, przyciemniany? a ramy? Jakie ma ramy? Bo przeciez nie proste, czarne? jakies art deco? Tyu - jesteś - to raz. I to raz jest - najważnioejsze. Dwa - jesteś uroczy - to trzy. Acz jesteś i jesteś uroczy, wnoszę iż jesteś przyjacielem uroczym. Wolno mi? wolno! Jesteś - niepowtarzalny, nietuzinkowy, męski ( w postach religijnych) szlachetny, bojownik, imponujący, piekielnie inteligentny, bystry, żwawy, czujny jak żuraw, wnikliwy, trzeźwy (a politycznie? czy nie politycznie? a a politycznie?) bezkompromisowy, szczery, "jesli szoł on z taboj kak w boj, na wierszynie stajał chmielnoj i tak dalej"... Czy już wystarczająco duszno? czy jeszcze coś widać w zwierciadle? "Motylek, goździk, biedronka, myyyyyyyszka! Miś, karaluszek, chrząszczyk, papuuuuuuużka, Jelonek, cipiurek, bażancik, liiiiiiiiiiiiszka! Poziomka, malinka, jagódka, modliiiiiiiiiiiiiiiszka! i tak dalej ( to zweryfikowany tekst zaczerpniety z cennych annałów T. Chyły - i nie dotyczy "starej") Drogi Tyu, a teraz serio, nie stać mnie na szabes, rada pedagogiczna się skończyła, i czytam (iż) Perła wcale nie radzi źle! Wszak On już po urlopie jest i wie, co pisze, a tak w ogóle, to On wielokrotnie wiedział co pisze. To tak na marginesie ( nie społecznym Tyu, nie! wiemy, że jesteś wielki Szu), żeby nieporozumien nie było a la Anna Karenina. pozdro Miriam ps. resume dot. pisma wyjsciowego od niestrudzonego Tyu: forma - szkielet z osteoporozą. Treść - jest to "mięso" - powiedzmy sobie - (ale haka nie ma cyt. za Kawalerowiczem reżyserem) (slang filmowy), przyznam ale - zmielone i na miły Bóg - za dużo go!!! (tego tekstu) ja osobiscie mam dużą pojemność przyswajania intelektualnego ale ale ale - jak mawia nasz Prezydent - trzy razy ALE - to jednak zbyt długie mielone pęto. Recipe: siwucha 100 gram raz! - dodaj siwucha 100 gram dwa! ( bo nam się do szkoły śpieszy!) ogórek kiszony raz! dodaj siwucha trzy! dodaj duża blondyna ( dowolna ilość razy, razów i blondynek) rozumiejąca życie typu: bo ja jestem prosz pana, na zakręcie. Ewentualnie - dziewczynka z zapałkami. Lektura - Wspólny Pokój Uniłowskiego. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam wyjaśnienie dla Tyu od Miriam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.02, 17:17 Wyjaśnij, proszę, Miła Przyjaciółko, dlaczego TE SAME działania jednego z Twoich Przyjaciół ZAWSZE znajdują Twoją aprobatę - bardzo często pisemną, a w wykonaniu innego, mniej być może godnego, ale też Twojego - dezaprobatę?? Dobrze, odpowiem. Czemu nie? Wyjęłam to pytanie bo to clou całego Twojego pisania. Bo z Perłą łączy mnie przyjaźń do sześcianu, a z Tobą taka mnie nie łączy. Bo mamy wiele wspólnych cech ( vide poczucie humoru wymieniane przez ciebie) bo kochamy te same filmy, książki, zachody słońca o tych samych barwach, kolor nieba też, lody o takich samych smakach i nie lubimy także tych samych rzeczy: flaków w niedzielę na przykład, filisterstwa, nie uważamy Joyce' a za geniusza tylko bierzemy go za nudziarza i jeszcze w tym samym momencie ziewamy i wstajemy czego puentą jest wyjście. Tak już mamy. I dobrego jest więcej niż złego. A z Tobą nie. A listy? są dowodem próby zaprzyjaźnienia się wzajemnego, Twojego i mojego. Nie są stricte dowodem przyjaźni. Mogą być dowodem znajomości epistolograficznej. Foniczne próby zrozumienia się kończyły się zawsze fiaskiem. Ostatnie dwa fiaska: w jednym niemożliwość porozumienia, w drugim już niechęć porozumienia. Sugerowałabym zakończenie między nami komeraży i zaprzestania prób zaprzyjaźnienia się ze sobą. Myślę, że bardziej będziemy przyjaciółmi, im bardziej nimi nie będziemy, idąc za rozumowaniem moim i Kubusia Puchatka. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: wyjaśnienie dla Tyu od Miriam IP: 2.4.STABLE* / *.pl-net.pl 09.06.02, 18:49 Miriam! Jak możesz nazywać swoim przyjacielem kogoś kto lz i ubliża innym ludziom/ Czy nie znasz powiedzenia :"pokaż mi swoich przyjaciół a powiem ci kim jesteś?" Biorę twoją wypowiedź jako wynikającą z młodego wieku i niedoświadczenia. Uważaj, żeby ten twój nowy "przyjaciel" Perła kiedyś nie potraktował cię w podobny sposób. Jeśli tylko będziesz niegrzeczna- na pewno tak się stanie.To tylko kwestia czasu. przestroga życzliwej mrówki Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: wyjaśnienie dla Tyu od Miriam 09.06.02, 20:18 Zmiana nicka nic nie pomoże ci. Jesteś nachalna i obrzydliwa w tym co piszesz. To ty, absolutnia nie prowokowana skierowałaś pod adresem moim te wulgarne, nawet jak na ciebie teksty: "Czy ty aby nie z tych co lubią sprawdzać czy Żydówki mają w poprzek? To nie jest retoryczne pytanie." "Ten wieprz jeszcze nie załapał. Odlicznie trwa a ja korzystam z przerwy weekendowej.Pogoda sprzyja zasłużonemu wypoczynkowi. d_nutka" "Perło, mieniąca się blaskiem tylko po wierzchu! Czyżbyś zaczął dorabiać reklamując sprzęt sexszopów? Czy masz problemy z impotencją cielesną także? Bo o impotencji twojego rozumu mieliśmy się okazję zapoznać wszyscy. d_nutka Jeszcze ci mało? Do poniedziałku przedwa na odlicznie. Tylko do 10-ciu." więc kto tu lży i obraża ludzi? Po tym co napisałaś tylko kopa w dupę mogłem zaofiarować ci. Jesteś bezczelna i wulgarna. poszła won Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: wyjaśnienie dla Tyu od Miriam IP: 2.4.STABLE* / *.pl-net.pl 09.06.02, 21:35 Kiedyś było "łapać Żyda'. Teraz jest "łapać mrówkę"? A może tak teraz pora na powtórkę z chemii? Co się dzieje jak się włoży kij w mrowisko? Czy jesteś pewien, że taki kwas nie działa na perełki? Czy znasz dokładnie swoją strukturę? Jesteś pewien, że na twoją nie zaszkodzą? mrówka troskliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: wyjaśnienie dla Tyu od Miriam IP: 2.4.STABLE* / 193.91.10.* 09.06.02, 22:39 A może z Perły zamieniłeś się w mrówkojada? Ale czy ci jedna mrówka wystarczy do zaspokojenia głodu? chuda mała mróweczka Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ do nikogo czyli do d_nutkji jest 10.06.02, 00:02 posłuchaj no, twoje żydowstwo nic a nic mnie nie interesuje. jeżeli jednak tak bardzo się na to powołujesz to naucz się hebrajskiego (czy to nie ironia jest, że ja Polak Katolik z definicji twojej antysemita od razu, piszę do ciebie, Żydówki po hebrajsku a ty ni w ząb?). imputowanie, iż z tego powodu Polacy prześladują cię, świadczy tylko o jednym. Prawdziwy Żyd nigdy nie napisał by tego właśnie. jesteś żałosna z tym. poszła won Perła Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka10 Re: do nikogo czyli do d_nutkji jest 10.06.02, 06:47 perla_ napisał(a): > posłuchaj no, twoje żydowstwo nic a nic mnie nie interesuje. jeżeli jednak tak > bardzo się na to powołujesz to naucz się hebrajskiego (czy to nie ironia jest, > że ja Polak Katolik z definicji twojej antysemita od razu, piszę do ciebie, > Żydówki po hebrajsku a ty ni w ząb?). imputowanie, iż z tego powodu Polacy > prześladują cię, świadczy tylko o jednym. Prawdziwy Żyd nigdy nie napisał by > tego właśnie. jesteś żałosna z tym. > > poszła won > > Perła Perło po metamorfozie w mrówkojada ! idę won. jestem grzeczną mrówką. a czy grzeczne mrówki mają jakieś szanse na przeżycie u mrówkojada? jeśli nie, to ciężki mój los. to już nawet nie kopniaki. jak nie masz apetytu na mrówkę mrówkojadzie to możesz zawsze ją rozdeptać. ale tej rady chyba nie potrzebujesz. idę won. mrówkojad się zbliża. bojaźliwa mrówka PS. Zauważ jednak, że jest nas już 10. musiałeś już zjeść dużo mrówek by mieć siłę i ochotę gonić za tą jedną. a może ty nie lubisz mrówek? mrówkojad co nie lubi mrówek? przeciesz ty je kochasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Psie Gówno i Kocie Gówno.... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 10.06.02, 07:09 wasz czas na forum się skonczył to nie jest wychodek w którym się dobrze czujecie idzcie kompać się do szamba w fekaliach tam się dobrze czujecie dwa wieprZe w jednym barłogu oto historia przyjaźni do szescianu a paszli Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka10 Re: Psie Gówno i Kocie Gówno.... 10.06.02, 07:39 Kochany Limaku! Podziękowania od mrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ do LIKMKA i d_nutki jest 10.06.02, 10:45 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > wasz czas na forum się skonczył > to nie jest wychodek w którym się dobrze czujecie > idzcie kompać się do szamba w fekaliach > tam się dobrze czujecie > dwa wieprZe w jednym barłogu > oto historia przyjaźni do szescianu > a paszli Nie bardzo wiem kogo na myśli masz. Ale twój post skłonił mnie do ogólnej refleksji właśnie. Co ja robię tu. Na forum czas dla ciebie i d_nutki jest. Mnie przepychanki z tobą nie intersują. Chciałem w realu to wyjaśnić, ale boisz się. To akurat rozumiem. Na d_nutke uważaj. Diabli wiedzą kiedy i na ciebie wyskoczy z chamskim postem aby później łzy ronić. do d_nutki. Na twojego (cóż za tłok! tyu, LIMAK i ... nie widzę więcej nikogo) LIMAKA też uważaj. JEgo "merytoryczne" teksty są w stylu: "Żydzi to urodzeni mordercy" miłego dnia Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK klasyka chamstwa na Forum IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 10.06.02, 12:26 są to posty Psiego Gówna ( perły) do D_nutki, było nie było kobiety i jego koleżanki . Poczytajcie jest to ciekawa lektura , pokazująca obraz największego degenerata na tutejszym forum Warto też przeczytać wątki niejakiej miriam , jego przyjaciółki...jest to tez ciekawe studium kobiety - potwora. Z uszanowaniem LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Panie (Pani?) LIMAK! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.06.02, 18:33 Jestem tu nowa ale zdążyłam się już zorientować, że klasyką chamstwa Pan tu jest! Pańskie(?) nieznośne nawroty psychozy są odrażające dla tak delikatnej i niedoswiadczonej kobiety jak ja! Brzydzę się Pana (?) i oświadczam Panu (?), że jest Pan zgniłą namiastką mężczyzny, która zazdrości innym ich intelektu i klasy. Iwona Gość portalu: LIMAK napisał(a): > są to posty Psiego Gówna ( perły) do D_nutki, było nie było kobiety i jego > koleżanki . > Poczytajcie jest to ciekawa lektura , pokazująca obraz największego degenerata > na tutejszym forum > Warto też przeczytać wątki niejakiej miriam , jego przyjaciółki...jest to tez > ciekawe studium kobiety - potwora. > Z uszanowaniem > LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Panie (Pani?) Iwon IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 11.06.02, 07:12 Gość portalu: Iwona napisał(a): > Jestem tu nowa ale zdążyłam się już zorientować, że klasyką chamstwa Pan tu jes > t! > Pańskie(?) nieznośne nawroty psychozy są odrażające dla tak delikatnej i > niedoswiadczonej kobiety jak ja! Brzydzę się Pana (?) i oświadczam Panu (?), że > > jest Pan zgniłą namiastką mężczyzny, która zazdrości innym ich intelektu i klas > y. > > Iwona > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > są to posty Psiego Gówna ( perły) do D_nutki, było nie było kobiety i jego > > > koleżanki . > > Poczytajcie jest to ciekawa lektura , pokazująca obraz największego degene > rata > > na tutejszym forum > > Warto też przeczytać wątki niejakiej miriam , jego przyjaciółki...jest to > tez > > ciekawe studium kobiety - potwora. > > Z uszanowaniem > > LIMAK > panie Iwon. pan może z nickiem jest NOWY ( GOI?), ale obecnością na F stary (obrzydliwy drań)... sex z panem mnie nie interesuje i dlatego na ręke jest pana niechęć do mnie zboczeńców w pana stylu zapraszam na stronę siedem( do kozy)...bo tam jest miejsce na pana intelekt...no może jeszcze nadaje sie pan ze swoją urodą do wzajemnych orgietek z perłą i miriam , panie szambienny Kamila ps. jestem tu stara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Pani Iwon , niech pani coś napisze_______nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 12.06.02, 09:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Ten artykuł jest jak powiew świeżego powietrza! IP: *.jovoo.nl / 212.187.53.* 07.10.02, 08:29 Czytam dużo wartościowych pozycji ale ta jest naprawde godna reklamy. Warto odświerzyć temat i przewietrzyć to żydowskie forum. goralski_syn napisał(a): > Co i rusz różne mędrki bełkocą cosik o polskim antysemityzmie. Popierdują tak i > > w Polsce i za granicą. To ja się pytam: jak to możliwe żeby Polacy byli > antysemitani jak pono prawie nie ma u nas Żydków a ci którzy są to zajmują > najwyższe stanowiska? Przecie gdyby my byli antysemitami to by my im na to nie > pozwolili! A gdzie jest taki drugi kraj tak kochający obrzezańców? Przecie to u > > nas i dzięki nam do dudków doszli takie Żydki jak: > > A. Kwaśniewski (prezydent) – syn Zdzisława Stolzmana, oficera UB i lekarz > a z > Białogardu > > Aron Michnik (szef GW, multimilioner) – syn Ozjasza Szechtera i Heleny Mi > chnik > > E. Skalski (dzienniarz GW, multimilioner) – syn Jerzego Wilkiera i Zofii > Nimen > (śledcza w KW MO w Krakowie) > > K. Gebert (Dawid Warszawski; dziennikarz, lobbysta żydowski) –ojciec: Bol > esław > (Bill) Gebert - współzałożyciel Komunistycznej Partii USA, szpieg sowiecki i > agent NKWD (kryptonim "Ataman") > > E. Krzemień (dziennikarz) - syn Maksymiliana Wolfa > > L. Wujec (dziennikarka GW) - córka Reginy Okrent członkini KPP > > H. Łuczywo (dziennikarka GW, multimilionerka) - córka Doroty Guter, ojciec to > Ferdynand Chaber, także wybitny działacz komunistyczny, był synem bogatej > rodziny żydowskich handlarzy winem > > W. Rapaczyńska (prezeska Agory, multimilionerka) - emigrantka z 1968 roku > > M. Borowski (marszałek Sejmu) – syn Jakuba Bermana dziennikarza Trybuny L > udu > (nie mylić z członkiem KC) > > Bracia Smolarowie – dzieci Hersza (Grzegorza) Smolara i Walentyny Najdus > – > działaczy KPP i WKP(b) > > Inne syny (i córy) Mojżesza, które trzęsą Polską: H.Waltz, rodzina Wiatrów, > J.Kuroń, A.Lepper, T.Mazowiecki, B.Geremek, H.Suchocka, J.Urban. > > I jak mogą różne parchy zarzucać nam antysemityzm? Przecie my ich tak > dopieszczamy! One są na samej górze i trzymają całą naszą kasę. Niech sobie > różne gęgałki z zagranicy i z kraju popatrzą na Francję bo to stamtąd zalatuje > > spaloną Bożnicą! > > Paweł > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuni A co to jest?Przymiarka do rocznicy watku? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 14:55 Langsam. Poczekajcie jeszcze te 3 tygodnie i wtedy bohatersko podbijajcie! Zuni Odpowiedz Link Zgłoś
net4 Re: Jaki tam antysemityzm? My ich kochamy! 04.05.03, 22:51 Czy ktos na tym forum zna genaelogiczne drzewo Rydzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Jaki tam antysemityzm? My ich kochamy! 04.05.03, 23:15 net4 napisał: > Czy ktos na tym forum zna genaelogiczne drzewo Rydzyka? Albo Glempa i Pieronka? Szatańskie dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś