Dodaj do ulubionych

do obroncow maciusia giertycha

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 21:10
co sie z wami stalo ? czy nagle okragly stol jest powodem do dumy ?
czy wspolpraca z kiszczakiem i jaruzelskim, obrona gorbaczowa i zwiazku
radzieckiego, sowiecka litwa itd. itp. sa szczytem waszych marzen ?
czy te brzydkie ludzie demonstrujace pod domem jaruzelskiego sa dla was
obrzydliwymi typami, co nie doceniaja zaslugi wielkiego generala ?
moze do was wreszcie przemowila argumentacja michnika o ludziach honoru ? smile
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: do obroncow maciusia giertycha 27.01.05, 21:27
      Gość portalu: Blong napisał(a):

> co sie z wami stalo ? czy nagle okragly stol jest powodem do dumy ?
      > czy wspolpraca z kiszczakiem i jaruzelskim, obrona gorbaczowa i zwiazku
      > radzieckiego, sowiecka litwa itd. itp. sa szczytem waszych marzen ?

Widzę, że nie rozumiesz dialektyki.

Współpraca z Jaruzelskim przy okrągłym stole - powód do wstydu.
      Współpraca z Jaruzelskim w Radzie Konsultacyjnej - powód do dumy.

Bo nie ważne CO się robi. Ważne KTO to robi.

S.
      • Gość: Blong Re: do obroncow maciusia giertycha IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 21:38
        nie psuj moich nadzieji smile

myslalem ze doszlo do jakiegos wielkiego przelomu w mysleniu roznej masci
        narodowcow smile
        moze nawet do marszow mlodziezy wszechpolskiej z portretami jaruzelskiego i
        kiszczaka
    • Gość: piotrq giertychy... IP: *.238.116.82.adsl.inetia.pl 27.01.05, 21:34
      ...to nacjonalkomunistyczne wory, przydupasy systemu komunistycznego, alibi
      spawacza. To lewica pełną gębą. Wystarczy się przyjrzeć ich pojęciu o prawach i
      swobodach obywatelskich, a zwłaszcza pojęciu o gospodarce rynkowej.

Dla ciebie, lewaka, ich poglądy - poza ostentacyjną religijnością - powinny być
      czymś zachwycającym.

To co, wstępujesz do Młodzi Wszechgiertyszej?
      • Gość: Blong Re: giertychy... IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 21:36
        wiesz trudno rozmawiac z kims kto zyje w swiecie roznych urojen na temat innych
        ludzi

tak samo moge stwierdzic ze jestes zwolennikiem pol pota
      • Gość: Abaddon UPRowiec, jak mniemam? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 22:32
        A wasi idole - Franco, Pinochet - bardzo dbali o swobody obywatelskiesmile
    • Gość: siedem wiesz blongus ja odpowiem IP: *.idea.pl 27.01.05, 21:58
      wyobraz sobie ze do czasu tej hucpy koszernych z giertychem nie wiedzialem ze
      maly giertych ma jakiegos znaczacego tatusia. ot pejsaki posunely sie o krok za
      daleko to ich kopie. leza i kwicza, zastanawiaja sie jak cofnac czas a forumowa
      czerwonka bulgota bezradnie.

5040

znajdz choc jeden post w ktorym ktos z druzyny pierscienia popiera macieja [czy
      jak mu tam] giertycha
      • sas15 No to polecimy po mieczu. 27.01.05, 22:05
        Wystarczy wpisać w google "Stolzman" i głowa boli
      • snajper55 Re: wiesz blongus ja odpowiem 27.01.05, 22:23
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> znajdz choc jeden post w ktorym ktos z druzyny pierscienia popiera macieja
        > [czy jak mu tam] giertycha

Nikt z drużyny pierścienia nie popiera Giertycha, bo nikt z drużyny pierścienia
        nie popiera takich narodowców jak ci spod znaku LPR. Drużyna pierścienia
        potępia rasistowskie, antysemickie poglądy polskich faszystów.

S.
      • nurni Re: wiesz blongus ja odpowiem 27.01.05, 22:30
        >
        > znajdz choc jeden post w ktorym ktos z druzyny pierscienia popiera macieja
        [czy
        >
        > jak mu tam] giertycha

Mysle ze zamysl jest bardzo prosty. Giertych starszy to nikt. Zero.
        Ale to sposob by dobrac sie do mlodego ktory przypalil juz w komisji czerwonym
        piety.

Pouczajace. Czyzby juz wolno bylo pochylic sie nad dzialalnoscia Bermanow i
        Szechterow? Czyzby ?

Ja tam jestem za....
        • Gość: siedem tak załosna wpadka jak ta z giertychem IP: *.idea.pl 27.01.05, 22:36
          swiadczy o tym ze judo-ubecjo-postepowcom kra pod nogami peka. ministerstwo
          prawdy gazety koszernej rzadko wczesniej tak sie majtało.

5040
          • Gość: piotrq to miłe popatrzeć... IP: *.238.117.57.adsl.inetia.pl 27.01.05, 22:58
            ...na spektakularną klęskę tzw. "linii politycznej" gazety W. Szkoda tylko, że
            nie kilka lat wcześniej.

pozdrowka7
            • Gość: siedem wywineli orła aż milo popatrzeć IP: *.idea.pl 27.01.05, 23:10
              kretyn52, debil55 zawsze tryskają pewnoscią siebie i kałmuckim humorem dziś
              pętaja sie po forum i cos pierdzą bez ladu i skladu. szabasówa nie mogla zrobic
              lepszego prezentu na nowy rok

5040
              • nurni Re: wywineli orła aż milo popatrzeć 27.01.05, 23:26
                Kieres powiedzial ze czeka nas weryfikacja historii ostatnich 15 lat.
                Weryfikacja odbedzie sie na podstawie dowodow jakimi sa DOKUMENTY.

Nie bedzie to przemowienie Giertycha starego, sredniego czy mlodego. Tylko
                dokumenty.

Bedzie duzo bolu.
                Ja tam lubie jak klamcom jest ciezko.
                Taki znak ze nie zyjemy w Matrixie.
        • nurni zjadanie wlasnego ogona cz 721278312470 27.01.05, 22:37
          nurni napisał:

> Pouczajace. Czyzby juz wolno bylo pochylic sie nad dzialalnoscia Bermanow i
          > Szechterow? Czyzby ?

Zyjemy w ciekawych czasach. Bankructwo etosiarzy.
          • snajper55 Nurni rozmawia z najmądrzejszym. ;) 27.01.05, 22:44
            nurni napisał:

> nurni napisał:
            >
            > > Pouczajace. Czyzby juz wolno bylo pochylic sie nad dzialalnoscia Bermanow i
            > > Szechterow? Czyzby ?
            >
            > Zyjemy w ciekawych czasach. Bankructwo etosiarzy.

Zgadzasz się z przedmówcą ? wink))) No drugi Józuś. wink))

S.
        • snajper55 Re: wiesz blongus ja odpowiem 27.01.05, 22:42
          nurni napisał:

> Mysle ze zamysl jest bardzo prosty. Giertych starszy to nikt. Zero.

Jak możesz tak mówić o naszym posle oraz europośle z ramienia LPR. O naszym
          kandydacie na prezydenta popieranym przez LPR ???

>Nadzwyczajny zjazd pomorskiej Ligi Polskich Rodzin jednomyślnie wybrał w
          Gdańsku eurodeputowanego LPR, 69-letniego prof. Macieja Giertycha jako
          kandydata partii na prezydenta Polski.<

Zero na prezydenta ?

>Pouczajace. Czyzby juz wolno bylo pochylic sie nad dzialalnoscia Bermanow i
          > Szechterow? Czyzby ?

Czyżby Szechter lub Berman byli kandydatami jakiejś parlamentarnej partii na
          prezydenta ? Czyżby byli posłami jakiejś partii ? A może przynajmniej
          działaczami ?

S.
      • Gość: Blong ty ich kopiesz ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 00:28
        to macius z romusiem was kopia smile
        do tej pory to ich zwolennicy mieli patent na grzebanie sie w zyciorysach, no
        to dostaja swoja metoda
        jesli przodkowie i krewni dyskwalifikuja jednych politykow czy dziennikarzy no
        to logicznie musi to samo dotyczyc i drugich
        oczywiscie to dla normalnych ludzi nie wyznawcow prawa kalego
        • Gość: siedem tyle ze giertych IP: *.idea.pl 28.01.05, 00:40
          nie wystepowal w tej radzie jako "bolek" olin czy inna menta dzis podajaca sie
          za opozycjoniste i patriote. az dziw bierze ze tow. micnik nie calowal sie z
          nim jak z urbanem, spawaczem, kiszczakiem, milerem i ch.. wie jeszcze z kim
          slimaka robil...

5040
          • Gość: Blong no macius otwarcie kolaborowal i IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 00:45
            gloryfikowal jaruzelskiego i gorbaczowa
            to rzeczywiscie powod do dumy
            • Gość: siedem prosze, blagam nie blaznuj, nie rznij glupa IP: *.idea.pl 28.01.05, 01:35
              i nie udawaj ze nie wiesz o co nam chodzi. nie znajdziesz tutaj zwolennikow
              giertycha poza zawackim. relatywisci, klamcy, zwykle szuje z wybiorczej
              poslizgnely sie na wlasnych wymiocinach.

o tym tu jest od trzech dni

5040
              to juz naprawde wszystko. przelknij gorzka pigulke i daj juz spokoj
              • Gość: patience To gdzie sie podzialy te Moherowe Berety? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 01:37
                poszly sobie?
                wink
                • Gość: siedem pateient czy ja sie waz zapytowywuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:10
                  gdzie macie jarmułkę

5040
              • Gość: Blong kto tu rznie glupa ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 01:40
                a czemuz to jednym wolno grzebac sie w zyciorysach, badac krewnych a drugim
                nie ?
                ty pisz o szechterach ja sobie bede pisal o giertychach
                • Gość: patience Re: kto tu rznie glupa ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 01:41
                  > a czemuz to jednym wolno grzebac sie w zyciorysach, badac krewnych a drugim
                  > nie ?
                  > ty pisz o szechterach ja sobie bede pisal o giertychach
                  • Gość: patience Re: kto tu rznie glupa ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.05, 01:45
                    > > a czemuz to jednym wolno grzebac sie w zyciorysach, badac krewnych a drug
                    > > imnie ?
                    > > ty pisz o szechterach ja sobie bede pisal o giertychach

za szybko powyzej kliknelam.
                    Pisz pisz, teraz to do LPRu nikt sie przyznac nie chce, hehe
                    • Gość: Blong Re: kto tu rznie glupa ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.01.05, 01:53
                      > Pisz pisz, teraz to do LPRu nikt sie przyznac nie chce, hehe

no ciezko sie przyznawac do sympatii do partii lustratorow zyciorysow, kiedy
                      szefunia dziadzio podziwial hitleryzm czy proponowal rozstrzelac powstancow
                      poznanskich
                      smile
                      • snajper55 Re: kto tu rznie glupa ? 28.01.05, 03:22
                        Gość portalu: Blong napisał(a):

> no ciezko sie przyznawac do sympatii do partii lustratorow zyciorysow, kiedy
                        > szefunia dziadzio podziwial hitleryzm czy proponowal rozstrzelac powstancow
                        > poznanskich

Nie tylko poznańskich. Ale oddajmy głos Giertychowi:
                        >Uważam, że szkoda, że polski sąd nie skazał na rozstrzelanie (po uprzedniej
                        degradacji) zarówno sprawców powstania listopadowego, jak powstania
                        styczniowego. Nie inny jest mój pogląd i na sprawców obecnego powstania
                        poznańskiego.<
                        www.jerzyrobertnowak.com/artykuly/Nasza_Polska/jrn_vs_giertych_2.htm

S.
                        • Gość: siedem snajperowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:14
                          ja ci przypomne jakimi autorytetami sie podpierasz... w odpowiedniej chwili

5040
                          • snajper55 Re: snajperowicz 28.01.05, 09:40
                            Gość portalu: siedem napisał(a):

> ja ci przypomne jakimi autorytetami sie podpierasz... w odpowiedniej chwili

Nie jest to dla mnie żaden autorytet. Ważna jest informacja, a nie źródło. Ty
                            siedem dalej po bolszewicku rozumujesz. Dla Ciebie nie ważne CO się mówi, ale
                            KTO to mówi. Czas już się pozbyć nawyków czerwonoarmijnego politruka.

S.
                        • nurni zjadanie wlasnego ogona cd 28.01.05, 09:05
                          Bardzo podoba mi sie to zrodlo i to podejscie.

Naprawde warto wiedziec skad komu wyrastaja nogi.

Cieszy tez ze autorytetem staje sie Nowak. Mnie bardzo cieszy.
                          • snajper55 Re: zjadanie wlasnego ogona cd 28.01.05, 09:43
                            nurni napisał:

> Bardzo podoba mi sie to zrodlo i to podejscie.
                            > Naprawde warto wiedziec skad komu wyrastaja nogi.
                            > Cieszy tez ze autorytetem staje sie Nowak. Mnie bardzo cieszy.

Kolejny bolszewik, dla którego ważne jest KTO mówi, a nie CO mówi. Nurni, ty
                            chyba z siedem byłeś w jednej organizacji partyjnej. Macie takie samo
                            dialektyczne bolszewickie podejście. Musieliście mieć dobrego nauczyciela. Po
                            tylu latach linię partyjną trzymacie... Podziwiam. wink)

S.
                            • nurni Re: zjadanie wlasnego ogona cd 28.01.05, 10:00
                              snajper55 napisał:

> nurni napisał:
                              >
                              > > Bardzo podoba mi sie to zrodlo i to podejscie.
                              > > Naprawde warto wiedziec skad komu wyrastaja nogi.
                              > > Cieszy tez ze autorytetem staje sie Nowak. Mnie bardzo cieszy.
                              >
                              > Kolejny bolszewik, dla którego ważne jest KTO mówi, a nie CO mówi.

Roztropnosc kaze mi czytac zapewnienia takiej np Jakubowskiej z przymruzeniem
                              oka. To oczywiscie bolszewizm.

Nurni, ty
                              > chyba z siedem byłeś w jednej organizacji partyjnej.

Przejrzales nas geniuszu.
                              Tylko ktory z nas trzech lka dzis z powodu klopotow jakie maja czerwoni ?

Napisalem bardzo wyraznie ze warto wiedziec skad komu nogi wyrastaja.
                              Reprezentujesz interesy komunistow z przemalowanej PZPR.

Polakozerco.
                              • snajper55 Re: zjadanie wlasnego ogona cd 28.01.05, 10:16
                                nurni napisał:

> Roztropnosc kaze mi czytac zapewnienia takiej np Jakubowskiej z przymruzeniem
                                > oka. To oczywiscie bolszewizm.

Jeśli będzie cytować fragmenty publikacji, które będę znać już z innych źródeł,
                                to jej uwierzę.

> > Nurni, ty chyba z siedem byłeś w jednej organizacji partyjnej.
                                >
                                > Przejrzales nas geniuszu.
                                > Tylko ktory z nas trzech lka dzis z powodu klopotow jakie maja czerwoni ?

Spróbuję zgadnąć. Ty ?

> Napisalem bardzo wyraznie ze warto wiedziec skad komu nogi wyrastaja.
                                > Reprezentujesz interesy komunistow z przemalowanej PZPR.

Cytując Giertycha idę na pasku komunistów z przemalowanej PZPR. Pisz tak dalej,
                                nurni. wink))))

> Polakozerco.

Głupcze.

S.
                                • nurni Re: zjadanie wlasnego ogona cd 28.01.05, 10:21
                                  snajper55 napisał:

> nurni napisał:
                                  >
                                  > > Roztropnosc kaze mi czytac zapewnienia takiej np Jakubowskiej z przymruze
                                  > niem
                                  > > oka. To oczywiscie bolszewizm.
                                  >
                                  > Jeśli będzie cytować fragmenty publikacji, które będę znać już z innych
                                  źródeł,
                                  >
                                  > to jej uwierzę.

Uwierzysz we wszystko co bedzie ci odpowiadac polakozerco.

> > > Nurni, ty chyba z siedem byłeś w jednej organizacji partyjnej.
                                  > >
                                  > > Przejrzales nas geniuszu.
                                  > > Tylko ktory z nas trzech lka dzis z powodu klopotow jakie maja czerwoni ?
                                  >
                                  > Spróbuję zgadnąć. Ty ?

Nie zgadles. Masz jeszcze dwie proby polakozerco.

> > Napisalem bardzo wyraznie ze warto wiedziec skad komu nogi wyrastaja.
                                  > > Reprezentujesz interesy komunistow z przemalowanej PZPR.
                                  >
                                  > Cytując Giertycha idę na pasku komunistów z przemalowanej PZPR. Pisz tak
                                  dalej,
                                  >
                                  > nurni. wink))))

Manipulujesz tekstem polakozerco.

> > Polakozerco.
                                  >
                                  > Głupcze.
                                  • Gość: siedem ja bym nie pisał "polakozerca" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 10:34
                                    to robi z kretyna55 potwora o wielkiej paszczy, nobilituje ta czerwoną pluskwę
                                    wręcz.

5040
                • Gość: siedem tez nie o tym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 08:12
                  podejmuje ostatnia heroiczna probe: szabasówa wrote: giertych jest bydlakiem bo
                  wspolpracował z najwiekszym bohaterem narodowym w dziejach polski, egiptu,
                  babilonu, i ku.. mezopotamii

5040

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka