Dodaj do ulubionych

kiedy przeprosimy neandertalczyków

IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 14:00
Nasi przodkowie, ludzie z Cremagnon są winni ludobójstawa neandertalczyków.
Należą się im przeprosiny, za krzywdy wyrządzone oraz zwrot bezprawnie zajętych
jaskiń im potomkom, licznie obecnym na tym forum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bambo Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków IP: *.telia.com 10.06.01, 15:02
      Ja zadam przeprosin od mojego bylego narzeczonego, ze mnie objadal i prosze o przeprosiny i zwrot pieniedzy!
      Bartlomiej, slyszysz!!!
    • Gość: P.C. Przepraszam dinozaury w imieniu ssakow. P.C. IP: *.chem.usu.edu 10.06.01, 23:30
      smile
      • Gość: PAWEL Re: Przepraszam dinozaury w imieniu ssakow. P.C. IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 23:34
        przepraszam płazy w imieniu gadow
    • Gość: luka Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 09:02
      Uważam, że powinniśmy przeprosić Pana Boga za to, że w Niego nie wierzymy.
      • eliot Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków 12.06.01, 14:51
        Gość portalu: luka napisał(a):

> Uważam, że powinniśmy przeprosić Pana Boga za to, że w Niego nie wierzymy.

Sadzac po tych osiagniecia jakie ma Ludzkosc, to raczej powinismy Go przeprosic
        zato, ze w Niego wierzymy! W wiekszosci przeciez...

Eliot

• Gość: TY Re: NARESZCIE !!!! Dość głupocie na forum ...cieszę się ... IP: 212.191.128.* 11.06.01, 09:12
      Cieszę się ,że wreszcie pojawiają się ludzie na forum którzy coraz mocniej chcą
      walczyć z głupotą niektórych forumiarzy .
      Posunąłbym się dalej w tym pytaniu : ,, Kiedy przeprosi Nas Stwórca za to , że
      stworzył głupich ludzi "...
      Maurycy - wątek o niczym był świetny...tak trzymać !
      Pozdrawiam .
      TY
      • Gość: maurycy Re: NARESZCIE !!!! Dość głupocie na forum ...cieszę się ... IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 11.06.01, 09:32
        Dzięki. Pracuję nad następnym.

Pozdrowienia,

Maurycy

Gość portalu: TY napisał(a):

> Cieszę się ,że wreszcie pojawiają się ludzie na forum którzy coraz mocniej chcą
        >
        > walczyć z głupotą niektórych forumiarzy .
        > Posunąłbym się dalej w tym pytaniu : ,, Kiedy przeprosi Nas Stwórca za to , że
        > stworzył głupich ludzi "...
        > Maurycy - wątek o niczym był świetny...tak trzymać !
        > Pozdrawiam .
        > TY

• Gość: ethanol Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków IP: 151.152.101.* 12.06.01, 01:52
      Ja ethanol, jako ze jestem pardzo popularny w naszym pieknym kraju przepraszam
      methanola, ktory nie jest tak popularny i tylko nieliczni go pija i to
      zazwyczaj raz w zyciu

• eliot Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków 12.06.01, 14:53
        Gość portalu: ethanol napisał(a):

> Ja ethanol, jako ze jestem pardzo popularny w naszym pieknym kraju przepraszam
        > methanola, ktory nie jest tak popularny i tylko nieliczni go pija i to
        > zazwyczaj raz w zyciu
        >

Tak jest! Niech przejza na oczy...wink
        Eliot
    • eliot Re: kiedy przeprosimy neandertalczyków 12.06.01, 14:48
      A co? Jakas rodzinka? Liczysz na odszkodowanie?

Eliot
    • Gość: Fnoll Re: kiedy przeprosimy za przepraszanie IP: *.ds.uj.edu.pl 12.06.01, 16:17
      A ta kultura przeprosin to skad wlasciwie sie wziela? Czy nie z USA jako czesc
      "political correctness"? Oni tez maja takie dziwne cykle, ze najpierw kogos
      wyzynaja (Indian czy Wietnamczykow), a potem kreca o tym wzruszajace filmy
      i jest im przykro. Za niedlugo moze stanie sie tak, ze zlodzieje w okradzionym
      sklepie beda pozostawiac dluga epistole przepraszalna, albo bandzior w ciemnej
      bramie po kazdym ciosie bedzie cie przepraszal. Mysle, ze to naprawde duzo zmieni.
      Przepraszam ze to napisalem. Glupie palanty. Przepraszam. Bezmozgie polaczki.
      Przepraszam. Chorzy na czerwonke. Przepraszam. Zydokomuchy. Przepraszam.
      Katole kanibale. Przepraszam. Szmaty i dziwki. Przepraszam. Prymitywne samce.
      Przepraszam. O Boze, jak mi przykro! Przepraszam, przepraszam, przepraszaaa....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka