Dodaj do ulubionych

Okres zimowy - standard

14.01.04, 16:45
JAk co roku o tej porze ,czuję się ja coraz gorzej,
raz gorączka ,a raz dreszcze ,co mnie dzisiaj czeka jeszcze?
Może wirus lub bakteria? może chłód a może gorąc,
Coś mnie wzięło nie chce puścića ja mza pieniędzmi goniąc
raz na dworze ,a raz w wozie ,ciepło - zimno ,zimno ciepło - no i macie
coś mnie siekło :]]]]]]]]]]]]]]
Z chorobowego do końca tygodnia pozdrowienia przesyła -wasz chory ,ale
świadomy magikos :]]]]]]]]]]]
Obserwuj wątek
    • chetor Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 17:10
      Pięknie opisałeś swój stan ;)
      Życzę powrotu do zdrowia i zarobkowania. A może to i dobrze, że czas ślizgawic
      przeleżysz w pieleszach i częściej zajrzysz na forum.
      Pozdrawiam świadomego chorego ;)
      • qba26 Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 17:34
        no teraz to Ci się na pewno polepszy :-)
        ja również życzę powrotu do zdrowia :-)
        • naata Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 19:06
          A mówiłam, że Magikos marnuje się? No Kolego! Masz czasu dużo, jak to w
          chorobie, skrobnij cos ciekawego jeszcze a zobaczysz, jak polepszy się
          Tobie! ;))))) no a my będziemy miec tą radochę, że w końcu coś ciekawego
          poczytamy trochę! :)))
          No i zdrowiej szybko! Pozdrawiam ;-]]]
          • toja50 Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 21:40
            A to zaskoczenie spore,odezwal sie Magikos swiadomy w chorobie i mowi, ze mu
            bedzie lepiej juz po trzeciej dobie, czekamy wiec na zdrowienie Magikosa w
            swiadomosci no i z tej okazji zyczymy duzo gosci. Tez zycze z tej okazji
            szybkiego wyzdrowienia i szkoda, ze nie moge mowic: to do zobaczenia. Ale
            standard to standard i trzeba to przezyc, zeby po tej chorobie calkiem fajnie
            pozyc.]]]]]]]]]]
            • parkowy Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 23:03
              Trzymaj się stary!! Jesteśmy z Tobą!!...no ,no świadomy pacjent:)) To by się były min Łapa ucieszył.:))
              • naata Re: Okres zimowy - standard 14.01.04, 23:05
                Magikos spi? A może nie wytrzymał i na....piwko skoczył??? ;)))
                • chetor Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 10:39
                  Może tego posta pisał przy resztce świadomości i zaraz potem ją stracił ;))
                  • toja50 Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 15:02
                    Spokojnie, dajcie Mu troche pochorowac, jak juz sie dostal do lozka, to niech
                    se polezy, niech Go troche poobsluguja, herbatki z cytrynka do lozeczka
                    podadza, jedzonko dobre, gazetki i spokoj, spokoj, uwielbiam.
                    • magikos Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 18:22
                      Toja jak na doświadczoną kobitke trafiła w sedno ,najbardziej to mi brakowało
                      tej herbatki do łózka i okładów ..... z czego to już moja słodka i gorąca
                      tajemnica :D:D:D:D:D:D:D - dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do
                      zdrowia ,ale mi tu dobrze i nie chce mi się wstawać :]]]]]]]]]]]
                      • naata Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 18:29
                        :-))
                        no tak, wiadomo, chory chłop w domu, okłady przede wszystkim :PP
                        Życzę powrotu do zdrowia :-)
                        • magikos Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 18:33
                          okłady to podstawa :]]]]]]]]]]] dziękuję :*:*:*
                          • chetor Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 19:58
                            Oooooo, te okłaaaady - kilkanaście latek temu ;)
                            • naata Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 20:53
                              ...tez Tobie, Chetorze, robiono? >)))
                              • toja50 Re: Okres zimowy - standard 15.01.04, 22:02
                                A teraz juz nie???????????????? Niemozliwe, a moze nie chorujesz?
                                • chetor Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 07:58
                                  Właśnie to jest przyczyną - choruję baaardzo rzadko, raz na kilkanaście lat.
                                  Wtedy korzystam z okładów zdrowotnych a tak na codzień to okłady podtrzymujące
                                  witalność ;))
                                  • toja50 Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 11:21
                                    Ha, to widac, zes zdrow jak ryba i humor Ci dopisuje, tylko zazdroscic.
                                    • naata Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 17:14
                                      Czyli? Niczego nie brakuje, pod Takim to, zdrowie sie podpisuje! ;))))
                                      • allexaandra Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 20:58
                                        Chetorek dobrze robi, że piFko pije, będzie długo zył! ;)))))
                                        • naata Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 21:31
                                          Z chmielowym pozdrowieniem powinno jeszcze być, Alex! ;))
                                          • toja50 Re: Okres zimowy - standard 16.01.04, 22:14
                                            No cos czuje, ze Magikos po tych okladach ma kryzys, pewnie sie poci?Zdrowiej!!!
    • toja50 Re: Okres zimowy - standard 21.01.04, 21:53
      Magikos nawet sie nie odmeldowal, zdrowy czy chory do pracy sie stawil? coz to
      tak ciezko kilka slow napisac i powiadomic o stanie aktualnym. Czy to standard?
      Takie zachowanie? I tak pozdrawiamy]]]]]]]]]]]]]]
      • naata Re: Okres zimowy - standard 22.01.04, 00:25
        Prawda i juz! Mógł skrobnąc słówko! :]]]]]] Też pozdrawiam a co mi tam :]]]]]
        • qba26 Re: Okres zimowy - standard 22.01.04, 00:28
          Pewnie walczy z zaspami na drogach i nie ma zbytnio czasu pisać :-)
          • naata Re: Okres zimowy - standard 29.01.04, 14:23
            Czy juz sie odkopał? A Qba? Co to Was zima tak zniechęciła do netu? czy wam
            łacza pozamarzały? ;-))
            • toja50 Re: Okres zimowy - standard 29.01.04, 17:54
              Oni mysla, nie przeszkadzaj Naata.
    • toja50 Re: Okres zimowy - standard 01.02.04, 20:10
      Po wczorajszej zimie dzisiaj mamy wiosne i troche wieje.
      • magikos Re: Okres zimowy - standard 02.02.04, 20:44
        Może wreszcie nie będzie sniegu :>:>:>:>:>::>
        • naata Re: Okres zimowy - standard 02.02.04, 21:05
          Będzie, jeszcze, na wiosnę za wcześnie ;]]]
          • toja50 Re: Okres zimowy - standard 02.02.04, 21:12
            I po sniegu sladu nie ma. Ale to co zostalo wola o pomste do nieba. Takiego
            g.... dawno nie widzialam. Nie wiem jaki na to jest sposob,to juz nawet o psy
            nie chodzi, tylko to co robia ludzieeeee.
            • naata Re: Okres zimowy - standard 02.02.04, 21:31
              Noooo...straszne i u nas...ale tu co drugi ma pieska....
              należy cos z tym zrobić, nie wyobrażam sobie, jak dzieci będą sie bawic i
              biegac po tych os..nych trawnikach...:(
              • toja50 Re: Okres zimowy - standard 02.02.04, 21:37
                Mysle, ze tak cala Polska jest zas..na. I nikt nie wymyslil na to zadnego
                sposobu, ale to jest wynikiem ogolnego chamienia nas wszystkich, nie sprzata
                sie nie tylko po psach, ech............
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka