kropekuk 26.02.05, 04:47 sie, do diabla! www.rzeczpospolita.pl/dodatki/plus_minus_050226/plus_minus_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.nutka1 Re: Czy sa granice polskich upokorzen? Ludzie,obu 26.02.05, 07:50 ups do góry! o polskich upokorzeniach należy też pamiętać, aby im przeciwdziałać zawczasu Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Hannibal Lecter.../nt 26.02.05, 10:54 But who is Hannibal Lecter? Hannibal Lecter, the serial murderer created by author Thomas Harris, has captured the public’s fascination like no other fictional character in recent years. Dr. Hannibal “the Cannibal”....... Odpowiedz Link Zgłoś
7em swiat w ktorym drobiazgi 26.02.05, 11:15 łączą się w logiczną całość. kilka lat temu gazeta wyborowa 40% przekonywała nas o 120% winie polaków w jedwabnem i -20% winie jurgena sztropa i jego kamratów. niedawno w papierowym dużym szabasie czytałem jak klawo jest założyć preparowalnię trupów, jak to postępowo i ełropejsko. koszerniaki mało się nie spuściły nad tą wielką ideą. dziś dowiadujemy się, że liebchen sluzyl sztropowi. pięknie wybornie palce lizać miód z niekoszernym boczkiem żydziaki przejechaly sie na wlasnym gó..e rewelacja! 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: swiat w ktorym drobiazgi 26.02.05, 11:21 7em napisał: > żydziaki przejechaly sie na wlasnym gó..e > rewelacja! > 5040 > to gó...o to drobiazg? jak dla kogo! ja pamiętam stosy "żydziaków" odwiedzających Oświęcim w celach rekreacyjnych oraz ich mniejsze już górki popiołow w jedwabnych koszulkach w mniejszych zadupiach Polski Odpowiedz Link Zgłoś
7em droga denatko 26.02.05, 11:25 ja bym chcial zebys sie ustosunkowala do tego co napisalem, dlaczego cebulowi bronia ss 60 po zakonczonej wojnie a przyklaskuja preparowaniu polakow. jesli nie odpowiesz jak czlowiek bede cie musial pouczyc o szkodliwosci niebrania przepisanych psychotropow. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience drogi denacie 26.02.05, 11:27 Z ubolewaniem zapytam, na jakiej nalepce jakiej butelki z plynem wzmacniajacym przeczytales o teorii koszernosci preparowania polskich nieboszczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
7em o! 26.02.05, 11:38 moze pejszens nie ma choroby afektywnej dwubiegunowej jak debilka1. wiec duzy format zachwycal sie kilka dni [gora dwa tyg] temu nad preparowalnia zwlok. wlasciciel jest SSmanem. 3 lata temu z innymi pejsakami bronilas komand jurgena sztropa i ww biznesmena. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: o! 26.02.05, 11:45 Ze co!? Zachwycalam sie preparowaniem zwlok!??? Panie siodmy. Moze i mam skleroze. Ale moze by tak pan zechcial podlinkowac, to moze mi sie Alzhaimer zmniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: o! 26.02.05, 12:02 "wiec duzy format zachwycal" to jest wiazace zdanie zwracam sie do ciebie jako znanej bojowniczki szabasowej 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: o! 26.02.05, 12:56 > "wiec duzy format zachwycal" > to jest wiazace zdanie > zwracam sie do ciebie jako znanej bojowniczki szabasowej No dalej nie kapuje. Ta pierwsza linijka to cytat? Z czego? Czy kazdy wyraz trzeba z ciebie wyduszac? Odpowiedz Link Zgłoś
7em jeszcze raz 26.02.05, 15:12 duży format będący przerzutem, mutacją gazety wybornej jakiś czas temu zachwycał się biznesem tego eSeSmana. zwracam sie do ciebie o komentarz poniewaz jestes znanym napastnikiem Pejsatych Dynamo-Czerska. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: o! 26.02.05, 14:01 7em napisał: > moze pejszens nie ma choroby afektywnej dwubiegunowej jak debilka1. czy masz coś przeciwko chorującym na CZAD? a może wolisz tych, którzy zaczadzali innych w ciężarówkach? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: o! 26.02.05, 14:02 7em napisał: > moze pejszens nie ma choroby afektywnej dwubiegunowej jak debilka1. jesteś diagnostą z licencją? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: o! 26.02.05, 14:05 d.nutka1 napisała: > 7em napisał: > > > moze pejszens nie ma choroby afektywnej dwubiegunowej jak debilka1. > > jesteś diagnostą z licencją? a może masz dostęp do tajnych teczek medycznych? chciałeś mnie przestraszyć? oto moja odpowiedź a nawet dwie odpowiedzi )))))))))))))0 to pierwsza odpowiedź spadaj chłoptaś-to druga Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: o! cytat z listu 26.02.05, 14:14 "No i pokazał!Pokazał mi, co to cierpienie graniczące z obłędem" ktokolwiek NIGDY nie cierpiał nie zrozumie tego też nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: o! cytat z listu 26.02.05, 15:15 d.nutka1 napisała: > "No i pokazał!Pokazał mi, co to cierpienie graniczące z obłędem" > > ktokolwiek NIGDY nie cierpiał nie zrozumie tego też nigdy. błagam cie przynajmniej od 3 lat. wybełkocz jedno sensowne zdanie, pytanie, cokolwiek. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: o! cytat z listu 26.02.05, 17:13 7em napisał: > błagam cie > 5040 ...zanosim błaganie.... chyba rozumiesz komu i gdzie ciebie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: niedrogi 7em 26.02.05, 11:36 7em napisał: > ja bym chcial zebys sie ustosunkowala do tego co napisalem, dlaczego cebulowi b > ronia ss 60 po zakonczonej wojnie a przyklaskuja preparowaniu polakow. jesli ni > e odpowiesz jak czlowiek bede cie musial pouczyc o szkodliwosci niebrania przep > isanych psychotropow. > 5040 > jak rozmnożysz się do liczby 77 w jednej osobie,to ja obiecuję, że...psychotropy będę brać do śmierci...liczby 666 a może nawet 44 a może nawet, na pewno nawet, liczby 144 tylko nie wiem czy w tysiącach czy jako kierowca autobusu z tym numerem Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: niedrogi 7em 26.02.05, 11:41 d.nutka1 napisała: > jak rozmnożysz się do liczby 77 w jednej osobie,to ja obiecuję, > że...psychotropy będę brać do śmierci...liczby 666 a może nawet 44 a może > nawet, na pewno nawet, liczby 144 > tylko nie wiem czy w tysiącach czy jako kierowca autobusu z tym numerem bul bul bul, ze ble ble ble i wtedy bla bla bla, 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: niedrogi 7em 26.02.05, 13:10 7em napisał: > bul bul bul, ze ble ble ble i wtedy bla bla bla, > > 5040 > weżźż tabletkę, o tej porze i przy takich objawach polecam czerwoną najlepiej działa na bul bul ...red bulla Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: swiat w ktorym drobiazgi 26.02.05, 11:21 7 -ma nie tykaj davidow, to fajne chlopaki...gdybys byl otoczony przez islamidow. inaczej bys gadal, tera masz polit-militar-komfort.... davidy dupe nadstawiaja za europejczykow, ale france , helmuty i inni tego nie ponimaja, gdyby nie istrael tam na bliskim wschodzie, swiat bylby dzis opanowany przez bin osame... israel ma na swoich barach ten swiat....yanki moga sie w dupe pocalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: do statystyków 26.02.05, 11:51 abprall napisał: > 7 -ma nie tykaj davidow, to fajne chlopaki...gdybys byl otoczony przez > islamidow. inaczej bys gadal, tera masz polit-militar-komfort.... > davidy dupe nadstawiaja za europejczykow, ale france , helmuty i inni tego nie > ponimaja, gdyby nie istrael tam na bliskim wschodzie, swiat bylby dzis > opanowany przez bin osame... > israel ma na swoich barach ten swiat....yanki moga sie w dupe pocalowac... czy są dane statystyczne na temat nadawania po IIWŚ imienia Dawid nowo narodzonym chłopcom w Polsce? kiedy znowu imię Dawid stało się modne? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: do statystyków 26.02.05, 11:54 david to najpiekniejsze imie swiata, choc mam inne, brdziej yankesowe,,ale to fault przodkow... Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: do statystyków 26.02.05, 12:56 abprall napisał: > david to najpiekniejsze imie swiata, choc mam inne, brdziej yankesowe,,ale to > fault przodkow... tak Dejwidzie, to JEDNO Z NAJPIĘKNIEJSZYCH imion świata-podobnie jak Maria (Miriam) Odpowiedz Link Zgłoś