Dodaj do ulubionych

Miriam odpowiada na listy

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 19:29
Kochani, wiedzę macie ale niezupełną. Chętnie pogadam czasami. Jeśli odezwiecie
sie na forum wymienimy się adresami. I od razu podkreslam że faktycznie jestem
kobietą, po chasydzkich szkołach, religijna i z dużą wiedzą - to nie podpucha
tylko propozycja w stylu szalom alejchem.
Obserwuj wątek
    • jurek1 do Miriam 14.06.01, 21:45
      Widać, że masz dużą wiedzę. Akurat nie ma podstaw, aby wątpić w Twoje
      wykształcenie. O ile się dobrze orientuję to żydowskie dziewczyny zawsze były
      lepiej wykształcone od chłopców. Poza tym piszesz bardzo rozsądnie. Może Twoja
      regularna obecność na forum stonuje niektóre wypowiedzi. Mało jest tu kobiet.
      Pisz jak najczęściej i daruj niektórym nieznajomość kultury żydowskiej. Naród
      ten jest dosyć hermetyczny i osobie z zewnątrz trudno wiele rzeczy zrozumieć.
      Oczywiście taki osobnik nie powinien silić sie na znawce problemu, ale taka
      jest bolączka forum, że wielu pisze byle co, byle tylko pokazać się na liście.

Pozdrawiam

P.S. Zapraszam do korespondencji. Adres jest w nagłówku.
    • luzer Re: Miriam 14.06.01, 21:57
      Miriam, proszę, przyślij mi swój email. Bardzo chętnie z Tobą porozmawiam i
      wiem, że dowiem się od Ciebie mnóstwa ciekawych spraw.
      Bardzo serdecznie pozdrawiam. Luzer.
      • Gość: Edward Re: Miriam IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 22:43
        Bardzo będzie mi miło z Tobą prowadzić korespondencję. Fajny pomysł.
        Kortan@geo.to
    • Gość: Rych Re: Miriam odpowiada na listy IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 18:05
      Miriam. Nie jestem w stanie przyznać się do pełnej wiedzy. Byłbym kłamcą.
      Człowiek do końca życia się uczy. Chętnie podałbym Ci mój e–mail i wszystkie
      namiary, ale nie mogę z pewnych ważnych względów. Jesteś bardzo wrażliwą osobą
      jak wszyscy Żydzi, których w moim życiu poznałem. Szalom
    • Gość: Gienio Odpowiadasz na pytania o przepisy kucharskie? IP: 209.187.169.* 16.06.01, 21:05
      Odpowiadasz na pytania o przepisy kucharskie?
      Mam nadzieje, ze nie na temat judaizmu. Bo twoja wypowiedz na temacie "Wazna
      zydowska..." zakonczyla sie calkowita kompromitacja.

To raczej ty powinnas zadawac pytania. Zeby odpowiadac, trzeba cos wiedziec.
      • Gość: Blong Do Gienia, Gixa itd. itp. IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 16.06.01, 21:12
        Co znow zaczynasz uzywac starego nicka? Ile masz jeszcze przygotowanych pod
        reka do swoich dyskusji sam z soba?
        Albo ci sie juz anonymizer znudzil?
        • Gość: Gienio Re: Do Gienia, Gixa itd. itp. IP: *.dialinx.net 17.06.01, 06:50
          Oczywiscie podpisuje sie jako Gienio, albo Gix albo ".". Bynajmniej tego nie
          ukrywam, paranoiku.
          Kazdy to zauwazy.

Ale twoje paranoje o antyzydowskim swiatowym spisku juz ci sie na mozg rzucily.
          Juz mowiles , ze jestem Bergiem, Gladmarem, i jeszcze kilkoma innymi.
          Zaiste, diabelski Gienio jest sztansko zdolny i przemyslny.
    • Gość: max oooo? IP: *.net.bialystok.pl 16.06.01, 21:21
      oooooooooo! jak jeszcze napiszesz ze słuchasz israelic goa trance to szczena mi
      opadnie z wrazenia! :]

Ps. to byl zart
    • Gość: Graczyk Re: Miriam odpowiada na listy IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 16.06.01, 23:35
      Droga Miriam!
      Bardzo cenie Twoja wiedze itd.
      Jestem takim przyslowiowym antysemita. Przy calym szacunku dla Twojego wybranego Narodu modle sie
      (prawie) codziennie o smierc calego Twego plemienia. Obawiam sie, ze to jeszcze troche potrwa - tymczasem
      zycze kary boskiej
      • jurek1 Do Graczyka 17.06.01, 00:00
        Rozumiem, że Ty tak z chrześcijańskiej miłości bliźniego fiutku jeden. Dobrze
        mówili o Tobie, że ojciec Cię na próbę zrobił i zapomniał utopić, ale nigdy za
        późno.
        • Gość: Blong Re: Do Jurka IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 00:04
          Jurek1 to jakis psychol co od dwoch godzin grasuje na tym forum i zasmieca
          wszystkie watki podobnie kretynskimi wypowiedzmi - ten sam adres 1000
          nickow /zaczal chyba od Miriam a w koncu dodal nawet moj smile/. Nie warto na
          niego zwracac uwage.
      • luzer Re: Do przysłowiowego antysemity Graczyka 17.06.01, 00:12
        Gość portalu: Graczyk napisał(a):

> Przy calym szacunku dla Twojego wybranego Narodu modle sie
        > (prawie) codziennie o smierc calego Twego plemienia. Obawiam sie, ze to jeszcze
        > troche potrwa - tymczasem zycze kary boskiej

Na karę bym, na twoim miejscu, nie liczył, bo Bóg jest filosemitą (w końcu Żydzi
        to naród, który sobie upodobał). Poza tym uważaj trochę co mówisz, bo wiesz - syn
        tego filosemity - Żyd zresztą, sądził cię będzie na Sądzie Ostatecznym i, gdy cię
        oskarżą o życzenie śmierci plemieniu jego Matki, możesz się wtedy nie załapać na
        niepoczytalność... Choćbyś wówczas idiotę udawał nawet jeszcze lepiej niż teraz.

• Gość: Graczyk Luzer tak trzymac! Dostaniesz medal w Tel Avivie IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 17.06.01, 00:16
          • luzer Re: Graczyk (nie-Roman) - przysłowiowy antysemita i przysłowiowy matoł 17.06.01, 00:35
            Gość portalu: Graczyk napisał:

Niestety gość portalu: Graczyk niczego nie napisał, bo prócz tego, że
            jest "przysłowiowym antysemitą", jest (i to najczęściej idzie w parze)
            przysłowiowym matołem, który nie potrafi napisać wypowiedzi dłuższej niż te 60
            znaków w temacie.

• Gość: piotrq graczyk IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 00:16
        Po pierwsze ćwiartko chuja złamanego to bardzo nieładnie używać czyjegoś
        nazwiska jako nicka, używaj skurwysynu swojego. Po drugie mam nadzieję, że cię
        kiedyś przejebią twoi wlasni koledzy (jako brudne debile zarażą cie AIDSem i
        rzeżączką, i zdechniesz w swoim własnym gównie i rzygowinach na sto trzy
        zakażenia). Po trzecie nie jesteś przysłowiowym antysemitą tylko pierdolonym
        tasiemcem-bąblowcem w nędznych resztkach twojego własnego mózgu. Po czwarte -
        piszesz do samego siebie w wątku o Annie Bikont trzy razy. Jeżeli to choroba,
        to proszę, nie lecz się. Zdechnij jak najszybciej.

PS. Polecam samobójstwo przez wepchnięcie sobie długiego sękatego patyka w
        odbyt i skok na dupę.
        • Gość: Graczyk Re: graczyk IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 17.06.01, 00:25
          Ten skok na dupe najbardzie mi sie podoba. Wyglada, ze juz sam tego probowales.
          Dlaczego jestes taki wulgarny - Europejczyku?
        • luzer Re: sraczyk 17.06.01, 00:41
          Jasny gwint, Piotrqu, ależ Cię wyprowadził z równowagi. Niezłą wiąchę mu puściłeś
          (czytając, dwa razy sprawdzałem czy to naprawdę Ty), ale myślę, że takie zboczki
          tylko się cieszą, gdy kogoś porządnego doprowadzą do tego, że "wyjdzie z siebie".
          Chociaż... z drugiej strony... może nieźle jak czasem parę słów prawdy usłyszą.
          Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: Mosze Do Garczyka ? IP: *.inter.net.il 17.06.01, 14:01
    • Gość: Graczyk Blong to SSman IP: *.as6.chcg1.il.voyager.net 16.06.01, 23:36
      • Gość: bykk Re: do Piotrq IP: *.chello.pl 17.06.01, 02:53
        Piotrq,po naszemu to klarnet bosy lub kawał buca ten "graczyk" i tyle.
        miłej niedzieli
    • Gość: Graczyk Graczyk do reszty IP: *.as0.chcg1.il.voyager.net 17.06.01, 14:58
      Kochani! Moj post byl do Miriam i nie wiem dlaczego odpowiadacie mi na list, ktory nie byl adresowany do Was.
      Widocznie takie to nowe , unijne zwyczaje.Bawcie sie dobrze i nie zapomnijcie przeprosic zaa Jedwabne i rok 39

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka