Dodaj do ulubionych

Sztolcman spuscil wode!!!!

07.03.05, 19:40
Nie lube Prezydenta III (nieslusznej) RP. Ale numer jaki wycial nurnikom z
szmba jest przedni. Trojpodzial wladz zostanie zlikwidowany dopiero w IV RP
(tak im dopomoz Bog). Prawo nie dziala wstecz chyba, ze dziala. Pozyjemy
zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • perla Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 19:47

• rycho7 Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 19:51
        Lekarz wojskowy z Bialogardu. Ogolnie znany i szanowany. Nie slyszales?
        • owca_czarna Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 19:53
          rycho7 napisał:

> Lekarz wojskowy z Bialogardu. Ogolnie znany i szanowany. Nie slyszales?

o 20.00 spotyka się "Prosto w oczy" z Moniką O.
          • owca_czarna Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 19:57
            owca_czarna napisała:

> rycho7 napisał:
            >
            > > Lekarz wojskowy z Bialogardu. Ogolnie znany i szanowany. Nie slyszales?

o 20.00 spotyka się "Prosto w oczy" z Moniką O. syn lekarza

czarna)owca
        • perla Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 20:01
          rycho7 napisał:

> Lekarz wojskowy z Bialogardu. Ogolnie znany i szanowany. Nie slyszales?

z Białogardu? Nie, nie słyszałem.
          No i popatrz Rysiu jak to jest. To ja Cię za światowca miałem, a Ty hemoroidy u
          jakiegoś wiejskiego łapiducha leczysz właśnie.
          • rycho7 Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? 07.03.05, 20:09
            perla napisał:

> z Białogardu? Nie, nie słyszałem.

Widzisz Perlo. Ty nie wiesz zazwyczaj, ktore informacje maja znaczenie.

> No i popatrz Rysiu jak to jest. To ja Cię za światowca miałem, a Ty hemoroidy
            > u jakiegoś wiejskiego łapiducha leczysz właśnie.

Bialogard jest tak samo zacnym miastem jak Lublin. Nie wiem nawet czy starszy
            pan jeszcze zyje. Ale na pewno praktyki nie prowadzi bo od dziesiatkow lat na
            emeryturze.
      • allegro.con.brio Rzecz idzie o 07.03.05, 19:57
        czerwonego olka (niektórzy wołają na niego "abstynent" inni "magister", a
        jeszcze inni "goleń").
      • 7em Re: Rysiu, a kto to jest Sztolcman? /ntx 07.03.05, 20:42
        "Sztolcman" siedem - wszelkie prawa zastrzezone. ja wprowadzilem to słówko do obiegu.

5040
        • rycho7 7milowe buty fikcja literacka? 07.03.05, 20:48
          7em napisał:

> "Sztolcman" siedem - wszelkie prawa zastrzezone. ja wprowadzilem to słówko do
          > obiegu.

Czyzby 7emko nie istnialy, zadne fakty i zaden lekarz z Bialogardu? Na ile
          wyceniasz swoja litentia poetica?
          • 7em Re: 7milowe buty fikcja literacka? 07.03.05, 21:28
            rycho7 napisał:

> Czyzby 7emko nie istnialy, zadne fakty i zaden lekarz z Bialogardu? Na ile
            > wyceniasz swoja litentia poetica?

istnieje, pewnie, ze istnieje. a moze i nie. mało istotne. ten mityczny tato to STOLCMAN. ja dodałem literke Z żeby bardziej gó..ano brzmiało. jakies 2 lata temu. ku mojej radosci slowko sie przyjelo.
            5040

ps czytam blogi pedałów by udowdnic snajperowi 55 ze teoria braku lub zlego taty ma tutaj zastosowanie. nie jadlem nawet kolacji bo mi slabo po kazdym wpisie, ale czuje juz smak viktorii. wszystkie pedzie maja pokancerowanych ojcow. w najlepszym wypadku alkocholikow w najgorszym nie znaja ich wcale.
            • rycho7 Re: 7milowe buty fikcja literacka? 08.03.05, 13:28
              7em napisał:

> ten mityczny tato to
              > STOLCMAN. ja dodałem literke Z żeby bardziej gó..ano brzmiało.

Jidisz to dialekt niemieckiego. Wiec St wymawia sie jako szt. Proste zasady
              transliteracji na polski sprawiaja, ze jezdzi sie do Sztutgartu. Masz jakies
              patenty na transliteracje? A licencje dla ISO zaplaciles?

> ps czytam blogi pedałów by udowdnic snajperowi 55 ze teoria braku lub zlego
              > taty ma tutaj zastosowanie.

Ja jak patrze na Giertycha to widze sfrustrowanego pedala. Bo Macierewicz
              odrzucil jego zaloty. Przeciez ich ojcowie nie sa NN.
              • lala.laleczna Ty to masz jednak spaczony gust. O Giertychu 08.03.05, 13:46
                trudno powiedzieć, że nie jest przystojny. Facet nie kuśtyk ;-D
                • ewa8a Re: Ty to masz jednak spaczony gust. O Giertychu 08.03.05, 13:58
                  lala.laleczna napisała:

> trudno powiedzieć, że nie jest przystojny. Facet nie kuśtyk ;-D

Bardzo specyficzny gust. Gratuluję Lalu !
                  • lala.laleczna No nie pitol. Kawał faceta, było nie było.Żadna 08.03.05, 14:03
                    ze znajomych mi kobiet z łóżka by go nie wykopała!
                    • ewa8a Re: No nie pitol. Kawał faceta, było nie było.Żad 08.03.05, 14:08
                      Jeśli wysoki = przystojny, to masz rację.
                      • lala.laleczna A co? Dopatrzyłaś się u niego jakiejś wady fizycz- 08.03.05, 14:31
                        nej? Tak na oko sądząc, to wysoki i dobrze zbudowany, ale pewnie są takie, co
                        go lepiej obadały ;-D
                        • ewa8a Re: A co? Dopatrzyłaś się u niego jakiejś wady fi 08.03.05, 14:38
                          przystojny -
                          «odznaczający się przyjemną powierzchownością; postawny, ładny, urodziwy»

tyle słownik języka polskiego. Z tych wszystkich przymiotów widzę tylko jeden -
                          postawny, a to trochę zbyt mało, by uzyć w stosunku do niego słowa przystojny.

• lala.laleczna De gustibus est non disputandum, czy jak tak się 08.03.05, 14:55
                            mówi w takiej okoliczności ;-D Ciekawe w takim razie, kto jest twoim mężem -
                            Austriacki Dąb, czy co? big_grin
                            • ewa8a Re: De gustibus est non disputandum, czy jak tak 08.03.05, 15:01
                              No cóż Lalu, róznimy się jak widać poglądami w każdej dziedzinie.
                              • lala.laleczna I bardzo się z tego powodu cieszę ;-D 08.03.05, 15:05
                                • porter11 Uwaga, drogie panie 08.03.05, 15:08

Przeprowadziłem przed chwilą u mnie we firmie anietę, czy Roman Giertych jest
                                  przystojnym mężczyzną. Oto wyniki:
                                  Udział wzięło: 19 pań.
                                  11 uznało, że jest przystojny
                                  2 - że tak sobie
                                  2 - że nie jest przystojny
                                  4 - nie mam zdania, albo nie wiem, o kogo chodzi.

-----------------------------------------
                                  Kibice piłki nożnej lubują sie w dobrych zespołach, nieważne skąd pochodzą.
                                  (c) bzyk7
                • rycho7 O Giertychu trudno powiedzieć, że nie jest przysto 08.03.05, 22:16
                  lala.laleczna napisała:

> przystojny. Facet nie kuśtyk ;-D

Nie wiedzialem, ze pedaly nie sa przystojne (nieprzystojne). Maja tez przymilna
                  emfaze.
              • 7em Re: 7milowe buty fikcja literacka? 08.03.05, 14:01
                > Jidisz to dialekt niemieckiego. Wiec St wymawia sie jako szt.

i ty wlasnie sie kierowalem wymyslajac sztolcmana.

Proste zasady
                > transliteracji na polski sprawiaja, ze jezdzi sie do Sztutgartu. Masz jakies
                > patenty na transliteracje? A licencje dla ISO zaplaciles?

nie pekaj. nic do ZAIKSu nie musisz placic. chwale sie prywatna satysfakcja.

5040
                • andrzejg tak siem zastanawiam,co było pierwsze 08.03.05, 14:35
                  siedem,czy sztolcman?

Jesteś w stanie udowodnić prawa autorskie?

A.
            • porter11 Re: 7milowe buty fikcja literacka? 08.03.05, 14:52

Ja mam równie wielkie osiągnięcie: wymyśliłem cytat ze zmyślonej przeze mnie
              książki Hemingwaya (tylko sam Hemingway był prawdziwy). I się przyjął, parę
              razy do mnie wrócił.

(c) bzyk7
              • 7em Re: 7milowe buty fikcja literacka? 08.03.05, 14:58
                > Ja mam równie wielkie osiągnięcie: wymyśliłem cytat ze zmyślonej przeze mnie
                > książki Hemingwaya (tylko sam Hemingway był prawdziwy). I się przyjął, parę
                > razy do mnie wrócił.

człowiek złamanego grosza z tego nie ma a cieszy jak diabli, nieprawdaz?

5040
                • porter11 Re: 7milowe buty fikcja literacka? 08.03.05, 15:04

Otóż to.
                  (c) bzyk7
    • abprall Re: Sztolcman spuscil wode!!!! 07.03.05, 19:54
      odpalantuj sie od wojskowych...

----------------
      pieprzone cywile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka