Gość: borsuk do hawka, Perly Miriam, a kto chce niech poczyta IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.02, 20:17 Lady , a raczej hawk, Rozbawilas sie widze przednio. No i chlopa wreszcie masz. Witam Krzysiu bo napewno to czytasz. Juz wiesz jak sie znajduje adresy w Ameryce? Ale ty mnie tym razem nie interesujesz . Mozesz sobie spokojnie dac wyraz swoim dowcipuszkom. Bo "dowcipasy" sa zarezerwowane dla lady, a raczej hawka. Nie mialem czasu odpowidziec na Twoj ist. Bo przyznaje z bolem, mialem cos lepszego i wazniejszego do roboty. Ale dzis mam czas. A wiec: Co drugie slowo, ktore piszesz jest nawet prawdziwe, i to gorsze od calej nieprawdy, bo niezorientowanych myli. Zreszta napewno dobrze o tym wiesz. Piszesz: „Ja napisalam juz, ze nie robilam tajemnicy ze swoich wrazen.” Moge potwierdzic – prawda. Piszesz: „ A troska moja bylo, zeby tak prowadzic "debate" z atakujaca mnie wszedzie, gdzie sie pojawil moj nick wasza "gwiazda", zeby nie uderzyc "ponizej pasa."” Tej troski jakos nie zauwazylem, raczej zagladalas jej pod spodnice, robactwa szukalas. Nawet kiedy Cie milo witalem, zawsze znalazlas jakis powod zeby obrazic Carmine. Piszesz: „Podziwiam Miriam za wewnetrzna cierpliwosc i za lagodnosc, sympatie, ktora odczulam podczas kolejnego z nia spotkania. Ja nie umialabym sie zdobyc na wymienienie uscisku reki z osoba, ktorej przypisywalabym takie emocje.” Prawda. Podziwu godne. Chyba mamy cos wspolnego lady_hawk: Ja tez „nie umialbym sie zdobyc na wymienienie uscisku reki z osoba, ktorej przypisywalbym takie emocje.” Dlatego tez Ci dloni nie scisne. Czyny mozna wybaczac, jezeli sprawca zaluje, motywow sie nie da. Zwlaszcza takich motywow. W cywilizowanym swiecie, osobom niepelnosprawnym sie pomaga. W najgorszym razie zostawia sie ich w spokoju. Chyba, ze sie jest skinem. Faszysci bowiem dbaja o uwolnienie ludzkosci od elementow niepelnowartosciowych. Zakladajac, z calym zapasem dobrej woli, ze nie chcialas oczyscic forum z elementow niepelnowartosciowych pytam, dlaczego, jezeli juz sobie cos takiego ubzduralas, nie zaprzestalas natychmiast niewybrednych akcji, nie uzbroilas sie w cierpliwosc i nie sprobowalas pomoc kalekiej osobie. To takie proste by bylo i ludzkie. Czlowiek - czlowiekowi. Feministka (dobrze mowie?) – kobiecie w potrzebie. A w najgorszym juz razie , dlaczego nie zostawilas jej spokoju. Obojetnie czy dopieprzalas domniemanej kalece ze wzgledu na jej kalectwo, czy mimo , u mnie zrozumienia nie znajdziesz. Dlatego ja Miriam nie podziwiam, tylko sie jej dziwie. Piszesz: ” Odgrzebales i upubliczniles nasza korespondencje. Napisales, co prawda "przepraszam", ale dla mnie to sprawy nie zalatwia.” Trudno, stalo sie, jest mi niewymownie przykro, ale nie odgrzebalem tej korespondencji. Bylo dokladnie tak jak napisalem. To horrendalne zdanie zwiazalo mi sie z Twoja osoba tak na stale, ze stale mialem je przed oczami, kiedy widzialem Twoj nick. Naprawde nie pamietalem juz, ze pochodzilo z prywatnej korespondencji. W koncu nie bylo az tak duzo gorsze od „robactwa pod spodnica” . Piszesz: „Jak Ciebie musi bolec wysmiana przez l-h "kogutosc", ze jestes z tego powodu w stanie przypisac mi wszystko, co najgorsze. I jaki jestes msciwy! „ Nieprawda. Proste porownanie dat wskazuje, ze „kogutosc” zaczelas mi przypisywac w odpowiedzi na moje zarzuty. A dowcipasy byly i pozostana niewybredne. Piszesz: „...bo mialam powody, zeby sadzic, ze Carmina nie pod jednym nickiem sie pojawia. „ Faktycznie, przy Twoim bogactwie nickow i przebieranek, moglas rzeczywiscie sadzic, ze wszyscy sa na Twoim poziomie. To nawet dosc typowe. Niemcy maja takie ladne powiedzienie. „Jak ktos siedzi w szklanej wiezy, to nie powinien rzuca kamieniami”. Co do apelu do admina, tete Ci juz wyczerpujaco odpowiedziala, wiec pomijam to. Piszesz: „Odzywac sie, kiedy bede chciala, to bede. Tlumaczyc za "ostrosc" wypowiedzi sie nie zamierzam. Jaka zreszta to ostrosc? „ Prawda. Jaka to ostrosc? Ostra moze byc szpada, szabla, nawet noz bandyty. Orczyk w zadnym wypadku nie bywa ostry. Ale rownie skuteczny. Piszesz: „Dla mnie panna polozyla sie panom Zielona Polana. Trywialne to i generalnie kobiecosc obrazajace. Za to, to bym sie wstydzila, gdyby mi sie taka rozwiazlosc wypsnela.” Czy Tobie sie wszystko z seksem kojarzy? Czy to znowu jakas feministyczna fantazja. Gdzies ty tam erotyzm znalazla. Ja, kogut, w kazda bruzde tam zajrzalem, erotyki za grosz nie bylo. Poza pieprzeniem bertoldiego moze. Piszesz: „bertoldi napaskudzil.” Co prawda, to prawda Piszesz: „Zadrwil z was moi mili i tu Cie Borsuk boli. Bo jak ktos celnie trafia - to hawk tylko.” No nie. Jest jeszcze Krzys52. Piszesz: „Na swojej nienawisci do mnie chcesz zbudowac mit?” Nieprawda, Ja tylko nienawidze Twoich mitow. Sa mi obce i budza odraze. Teraz do Perly. Naskakujesz na Hiacynta ze sie roznie podpisuje. To taki sam jego znak rozpoznawczy, jak Twoje zmagania z polska skladnia. Gorzej , ze piszesz: „ Każdego zanudzić potrafisz. Nawet tak cierpliwą dziewczynę jak Carminę. Miała serdecznie dosyć twojej natarczliwości. To było widać gołym okiem na wątkach Jej. Ona chciała nowych ludzi u siebie, ale twoja natarczywość wiekszość odpychała.” Przypisywanie Hiacyntowi tego, ze Carmina prze niego odeszla jest tylko troche mniej niz szczytem bezczelnosci. W jednym tylko masz racje. Carmina chciala nowych ludzi i w jej watkach bylo miejsce dla wszystkich, nawet dla tych, ktorzy przychodzili sie awanturowac. Najlepszym przykladem, jak Carmina traktowala ludz,i jest przypadek Kryski. Zobaczcie – jak nie wiecie – z jaka cierpliwoscia i lagodnoscia Carmina traktowala nieznana chamke, ktora swoj forumowy zywot zaczela i zakonczyla na obrazaniu przyjaciol. Czy to znowu l_h byla u kogos ze znajomych z wizyta? I na zakonczenie do Miriam: Piszesz do tete: „ Tete, Czy nie czujesz, że jestem już znękana działaniami Hiacynta?... ... Zaatakowano mnie ze wszystkich stron. ZE WSZYSTKICH ! Nikogo na forum tak nie atakowano, jak mnie - nigdy chyba.... ... Ja - naprawdę - nie czuję w sobie nienawiści, nie jestem pamiętliwa i... szybko zapominam to, co było złego; Zrobiliście wszyscy ze mnie straszliwego potwora, musiałam się bronić.” To prawda. Tak jak w Ciebie teraz solidarnie bijemy, nikt nie byl na forum atakowany. Ale nie opowiadaj, ze bez przyczyny to jest. Pracowalas na to dlugo. Tylko nieprawda, ze musialas sie bronic. Wystarczylo sie wycofac, i uznac swoj blad. Tak jak to probujesz robic w nastepnym zdaniu do tete. „ ....Spróbuj mnie zrozumieć. Jesli teraz mnie zaatakujesz, Ty właśnie, to będzie mi nie-klawo. Cały czas atakuje mnie "dla sportu" snajper, no i hiacynt, który wdeptałby mnie w ziemię. Tak się nie robi. Porównajcie sprawę z Carminą, z moją sprawą i oceńcie swoje postepowanie. Jak Wam wyjdzie, że ok - znaczy ja się - pomyliłam.” Czy Snajper naprawde atakuje Cie dla sportu? Czy zadalas sobie pytanie dlaczego Hiacynt chce Cie wdeptac w ziemie? Dlaczego tete, chodzaca lagodnosc, czuje sie zmuszona ostro do Ciebie pisac? Bo nam, Miriam, na Twoje ostatnie pytanie wychodzi, „ze OK – znaczy Ty sie pomylilas”. Ale u Ciebie to i tak figura retoryczna byla, bo zaraz pod tym napisalas „Nie czuję się pokonana, czuję się zmęczona.” Wyglada, jakbys o zawieszenie broni prosila. Odpoczniesz i znowu sie zacznie. Wszystkie rejestry zagraja, od inteluktualistki do M-me Sans-Gene. I jastrzebia sie spusci z rekawiczki koronkowej. I zacznie sie od poczatku. Ty ciagle myslisz w kategoriach walki, zwyciestwa, przegranej. Tak bylo caly czas z Toba i P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt BINGO ? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 20:52 Gość portalu: borsuk napisał(a): > Najlepszym przykladem, jak Carmina traktowala ludz,i jest przypadek Kryski. > Zobaczcie – jak nie wiecie – z jaka cierpliwoscia i lagodnoscia Carmina > traktowala nieznana chamke, ktora swoj forumowy zywot zaczela i zakonczyla na > obrazaniu przyjaciol. > Czy to znowu l_h byla u kogos ze znajomych z wizyta? Bingo? Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Do Borsuka. 08.07.02, 21:59 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: borsuk napisał(a): > > > > Najlepszym przykladem, jak Carmina traktowala ludz,i jest przypadek Kryski > . > > Zobaczcie – jak nie wiecie – z jaka cierpliwoscia i lagodnosci > a Carmina > > traktowala nieznana chamke, ktora swoj forumowy zywot zaczela i zakonczyla > na > > obrazaniu przyjaciol. > > > Czy to znowu l_h byla u kogos ze znajomych z wizyta? > > > Bingo? > > Hiacynt Borsuk, przy calej mojej "niecheci" do Ciebie jest tyle lubienia, ze nie wierze, ze te slowa kierowales do mnie. L_H Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Od L_H do Borsuka 08.07.02, 21:48 Gość portalu: borsuk napisał(a): > > Lady , a raczej hawk, > Rozbawilas sie widze przednio. No i chlopa wreszcie masz. Mam dwoch synow. Bez chlopa sie nie odbylo. Do tej pory sie raczej opedzam. A zwlaszcza ostatnio - to prawda. > Bo "dowcipasy" sa zarezerwowane dla lady, a raczej hawka. Ach! Dziekuje! > Nie mialem czasu odpowidziec na Twoj ist. Bo przyznaje z bolem, mialem cos > lepszego i wazniejszego do roboty. Bardzo sie ciesze, ze wreszcie co milego Ci sie zdarzylo realnie. > Ale dzis mam czas. > A wiec: > > Co drugie slowo, ktore piszesz jest nawet prawdziwe, i to gorsze od calej > nieprawdy, bo niezorientowanych myli. > Zreszta napewno dobrze o tym wiesz. > Jak mi przyznajesz 50% racji, to mysle na maxa poszedles. Piszesz: > > „Ja napisalam juz, ze nie robilam tajemnicy ze swoich wrazen.” > > Moge potwierdzic – prawda. > > Piszesz: > > „ A troska moja bylo, zeby tak prowadzic "debate" z atakujaca mnie wszed > zie, > gdzie sie pojawil moj nick wasza "gwiazda", zeby nie uderzyc "ponizej pasa." > 8221; > > Tej troski jakos nie zauwazylem, raczej zagladalas jej pod spodnice, robactwa > szukalas. Nawet kiedy Cie milo witalem, zawsze znalazlas jakis powod zeby > obrazic Carmine. A Ty oczywiscie juz nie pamietasz jak mnie przed nia broniles, tlumaczac, ze on uwaza, ze to Miriam w innym przebraniu. Zeby odpowiedziec na to, co nizej napisane - doadam - bo sama nie pod jednym wcieleniem wystepuje i wystepowala > Piszesz: > > „Podziwiam Miriam za wewnetrzna cierpliwosc i za lagodnosc, sympatie, kt > ora > odczulam podczas kolejnego z nia > spotkania. Ja nie umialabym sie zdobyc na wymienienie uscisku reki z osoba, > ktorej przypisywalabym takie emocje.” > > Prawda. Podziwu godne. > Chyba mamy cos wspolnego lady_hawk: > Ja tez „nie umialbym sie zdobyc na wymienienie uscisku reki z osoba, kto > rej > przypisywalbym takie emocje.” > Dlatego tez Ci dloni nie scisne. Jakos z tym zyc bede dalej........... > Czyny mozna wybaczac, jezeli sprawca zaluje, motywow sie nie da. > Zwlaszcza takich motywow. > W cywilizowanym swiecie, osobom niepelnosprawnym sie pomaga. Co Ty o mnie wiesz? > W najgorszym razie zostawia sie ich w spokoju. > Chyba, ze sie jest skinem. > Faszysci bowiem dbaja o uwolnienie ludzkosci od elementow > niepelnowartosciowych. > Zakladajac, z calym zapasem dobrej woli, ze nie chcialas oczyscic forum z > elementow niepelnowartosciowych pytam, dlaczego, jezeli juz sobie cos takiego > ubzduralas, nie zaprzestalas natychmiast niewybrednych akcji, nie uzbroilas sie > w cierpliwosc i nie sprobowalas pomoc kalekiej osobie. Bardzo dlugo trwalo, zanim odpowiedzialam na jej zaczepki. Kto byl wtedy w forum pamieta jatke wokol atakow carminy na mojego nicka. > To takie proste by bylo i ludzkie. > Czlowiek - czlowiekowi. > Feministka (dobrze mowie?) – kobiecie w potrzebie. > A w najgorszym juz razie , dlaczego nie zostawilas jej spokoju. Bo ona nie zostawila zadnego mojego postu w spokoju. Odzywalam sie dwa, trzy razy na dzien a ona kilkadziesiat. > Obojetnie czy dopieprzalas domniemanej kalece ze wzgledu na jej kalectwo, czy > mimo , u mnie zrozumienia nie znajdziesz. > Dlatego ja Miriam nie podziwiam, tylko sie jej dziwie. > Piszesz: > ” Odgrzebales i upubliczniles nasza korespondencje. Napisales, co > prawda "przepraszam", ale dla mnie to sprawy nie zalatwia.” > > Trudno, stalo sie, jest mi niewymownie przykro, ale nie odgrzebalem tej > korespondencji. Dla Ciebie to tylko - trudno. I co mi po tWOIM PRZYKRO? rOZPETALES CALA WOJNE. > Bylo dokladnie tak jak napisalem. To nie tlumaczy nic. > To horrendalne zdanie zwiazalo mi sie z Twoja osoba tak na stale, ze stale > mialem je przed oczami, kiedy widzialem Twoj nick. > Naprawde nie pamietalem juz, ze pochodzilo z prywatnej korespondencji. W koncu > nie bylo az tak duzo gorsze od „robactwa pod spodnica” . > Piszesz: > > „Jak Ciebie musi bolec wysmiana przez l-h "kogutosc", ze jestes z tego po > wodu > w stanie przypisac mi wszystko, > co najgorsze. I jaki jestes msciwy! „ > > Nieprawda. Proste porownanie dat wskazuje, ze „kogutosc” zaczelas m > i > przypisywac w odpowiedzi na moje zarzuty. Tak. Bo mam wrazenie, jakbys chcial sie przysluzyc i za wszelka cene do powrotu jej doprowadzic. Patryzlam jak jestes manipulowany i bylo mi czasem nawet glupio to pokazac. Zarzuty z tego glupio mnie wyleczyly. Bo Ty nie miales takich skrupulow. W tamtym momencie, bywalo mi bardzo przykro po komentowaniu moich z glebi serca plynacych wypowiedzi, ze BLEUHHH, nie na temat, zwijajmy sie bo tutaj niema z kim gadac - tylko zakpturzony hawk szponiasty itp. Bylo to chamskie. Ale Ty mnie forumowa chamka nazwales, co wyciagnal Hiacek, Twoj przyjaciel. Dla mnie forumowa chamka byla i bedzie carmina. > A dowcipasy byly i pozostana niewybredne. > Piszesz: > > „...bo mialam powody, zeby sadzic, ze Carmina nie pod jednym nickiem sie > pojawia. „ > Faktycznie, przy Twoim bogactwie nickow i przebieranek, moglas rzeczywiscie > sadzic, ze wszyscy sa na Twoim poziomie. To nawet dosc typowe. Ja zaluje. Tego poziomu. Chcialabym rownac w gore. > Niemcy maja takie ladne powiedzienie. „Jak ktos siedzi w szklanej wiezy, > to nie > powinien rzuca kamieniami”. Wlasnie dlatego nie powinienes mnie atakowac. Musiales przeczytac. A dlugo sie wstrzymywalam,bo Borsuk "rycerski". Ale rycerz dla swojej wybranki innej by nie podeptal, jak Ty moj wizerunek. > Co do apelu do admina, tete Ci juz wyczerpujaco odpowiedziala, wiec pomijam to. Nie wiem o co Tete chodzilo. > Piszesz: > „Odzywac sie, kiedy bede chciala, to bede. Tlumaczyc za "ostrosc" wypowie > dzi > sie nie zamierzam. Jaka zreszta to ostrosc? „ > > Prawda. > Jaka to ostrosc? > Ostra moze byc szpada, szabla, nawet noz bandyty. > Orczyk w zadnym wypadku nie bywa ostry. Ale rownie skuteczny. OK. Zlosliwosc za zlosliwosc. > Piszesz: > „Dla mnie panna polozyla sie panom Zielona Polana. Trywialne to i general nie > kobiecosc obrazajace. > Za to, to bym sie wstydzila, gdyby mi sie taka rozwiazlosc wypsnela.” > Czy Tobie sie wszystko z seksem kojarzy? Tak. Wszystko. Bo to najwieksza sila, jaka czlowiek wykrzesac z siebie moze. Wiedza to ludy peirwotne i wiedza psychoanalitycy 21 wieku. > Czy to znowu jakas feministyczna fantazja. > Gdzies ty tam erotyzm znalazla. Wszedzie. > Ja, kogut, w kazda bruzde tam zajrzalem, erotyki za grosz nie bylo. > Poza pieprzeniem bertoldiego moze. > Piszesz: > > „bertoldi napaskudzil.” > > Co prawda, to prawda > > Piszesz: > > „Zadrwil z was moi mili i tu Cie Borsuk boli. Bo jak ktos celnie trafia > - to > hawk tylko.” > > No nie. Jest jeszcze Krzys52. > To chyba miala byc najwieksza zlosliwosc. Ok. L_H Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt KOLEJNE KŁAMSTWA HAWKA IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 08.07.02, 22:21 lady_hawk napisał(a): > Bardzo dlugo trwalo, zanim odpowiedzialam na jej zaczepki. Kto byl wtedy w foru > m pamieta jatke wokol atakow carminy na mojego nicka. Bezczelnie kłamiesz. Zacytuj JATKĘ. Pojawiłaś się znikąd i naśladowałaś Miriam, (dla mnie jest oczywistym, że to Miriam pisał te listy, może IP się pojawią), zaatakowaliście wątek "W korzeniach starego dębu", Perła pisał o gangsterze i jego dziewczynie, a ty z miriam cyrk odstawiałaś. Było to po WSTRĘTNYM ataka na Piwnicę pod Buranami. Zacytuj słowa tych ATAKÓW Carminy. W ciągu tygodnia już co najmniej 5 razy udowodniłem ci KŁAMSTWO > Bo ona nie zostawila zadnego mojego postu w spokoju. Odzywalam sie dwa, trzy ra > zy na dzien a ona kilkadziesiat. WSTRĘTNIE KŁAMIESZ hawku, ty latałaś do każdego wątku gdzie pisała Carmina. PODAJ ADRES JEDNEGO WĄTKU w którym Carmina CIEBIE ZAATAKOWAŁA. JEDNEGO hawku, jeden TEMAT WĄTKU, przekonamy się BECZELNIE KŁAMIESZ Hiacynt ps. Kurz wzniecasz hawku? okruszki ze stołu spadają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk Hiacynt/lustrator - OSZCZERCA PARANOICZNY JEST IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:37 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > lady_hawk napisał(a): > > Bardzo dlugo trwalo, zanim odpowiedzialam na jej zaczepki. Kto byl wtedy w > foru > > m pamieta jatke wokol atakow carminy na mojego nicka. > > Bezczelnie kłamiesz. Zacytuj JATKĘ. Jatka byla w watku Herbatka u Tumisi. Nie pamietasz swoich oszczerstw chocby? Oszczerstwa to dla Ciebie codziennosc i wobec kolejnych tamte zbladly. > Pojawiłaś się znikąd A ty sie pojawiles z planety kretynow. O referencje i pochodenie pytasz? Ciekawe jak by twoje wygladaly przy moich papierach wygladaly. Ktos mowil do ciebie ("ciebie" z malutkiej litery celowo) zes ubek. Ty musisz byc ubek. i naśladowałaś Miriam, To ty oszczerco tak pisales. (dla mnie jest oczywistym, że to > Miriam pisał te listy, może IP się pojawią), O jakiego Miriama ci chodzi? zaatakowaliście wątek "W korzeniac > h > starego dębu", W korzeniach debu to carmina bloto urzadzila. Perła pisał o gangsterze i jego dziewczynie, a ty z miriam cyrk > odstawiałaś. Było to po WSTRĘTNYM ataka na Piwnicę pod Buranami. Piwnica pod Baranami nie jest mi znana poza kilkoma postami, ktore mnie do zagladania nie zachecily. Moze napisalam tam raz albo dwa do kogos ale nie uczestniczylam w tym blekocie. Co do moja ataka na piwnica, to nica o tyma nie wiema. > Zacytuj słowa tych ATAKÓW Carminy. A co ona klasyka jaka? Marksa? Lenina? Voltairea? > W ciągu tygodnia już co najmniej 5 razy udowodniłem ci KŁAMSTWO Udowodniles wszystkim, ze jestes w niedyspozycji. > > Bo ona nie zostawila zadnego mojego postu w spokoju. Odzywalam sie dwa, tr > zy ra > > zy na dzien a ona kilkadziesiat. > > WSTRĘTNIE KŁAMIESZ hawku, ty latałaś do każdego wątku gdzie pisała Carmina. SNILO CI SIE? > PODAJ ADRES JEDNEGO WĄTKU w którym Carmina CIEBIE ZAATAKOWAŁA. > JEDNEGO hawku, jeden TEMAT WĄTKU, przekonamy się Przeciez to ty zalozyles teczki lustratorze parszywy > BECZELNIE KŁAMIESZ > > lustrator > > ps. Kurz wzniecasz hawku? okruszki ze stołu spadają? chcesz posprzatac? a moze zlustrowac? lustruj, lustratorze niezrealizowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk od borsuka do l_h IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.02, 23:05 hawku, (ta lady mi jakos nie chce przjsc przez gardlo) oczywiscie ,kiedy trzeba bronilem Cie, bo ja taka mam wade, ze strasznie dlugo trwa zanim uwierze w czyjac zla wole. W Twoim przypadku tak bylo. Tak jak Ciebie usilowalem przekonac, ze nie masz racji insynuujac Carminie antysemityzm, tak probowalem zmoderowac nieco jej niechec do Ciebie. Nie dlatego, zebym uwazal ja za nieusprawiedliwiona, (ta niechec) tylko dlatego, ze wierzylem iz mozna Cie jeszcze przekonac. A jak sie nagle pojawilas jako lady_hawk to rzeczywiscie w pierwszym momencie myslalem ze to Miriam. Natomiast Carmina w czasie calej swej bytnosci na forum nie zmienila nicka ani razu. Ja to wiem. Piszesz: "Bardzo dlugo trwalo, zanim odpowiedzialam na jej zaczepki. Kto byl wtedy w forum pamieta jatke wokol atakow carminy(Carminy przyp. moj, borsuk) na mojego nicka." I dalej "Bo ona nie zostawila zadnego mojego postu w spokoju. Odzywalam sie dwa, trzy razy na dzien a ona kilkadziesiat." Czy nie zechcialabys - dla dobra mlodych forumowiczow - wskazac nam pare tych skandalicznych miejsc. borsuk Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Kto mnie wołał, czego chciał? 08.07.02, 21:48 Przez kilka dni nie było mnie w zasięgu rażenia Internetu. Cudowne uczucie - zapewniam Was! Wracam - wątek rozwinął się. Usiłuję czytać - jest tu i ówdzie i o mnie. Może nie wszystko dojrzałem, ale tam, gdzie dojrzałem, że ktoś coś o mnie czy do mnie - odpowiadam. Pisze Miriam: Tyu pisze NIEPRAWDĘ. Nigdy nikogo nie napuszczałam na Carminę, sama pisałam to, co chciałam Jej napisać. Co to znaczy napuszczać, przede wszystkim? Niechaj Tyu dokładnie napisze ,co przez to słowo rozumie i w jakiż to sposób Go "napuszczałam" na Carminę. Z pewnych słów, które napisał, wycofał się, przeprosił. Wypada, żeby, jako honorowy człowiek, nie tyle przepraszał, ale nade wszystko SPROSTOWAŁ tę nieprawdę, jaką napisał. Miriam! Przyjaciółko była! Wybacz, że wypomnę, ale nie jesteś konsekwentna. Jak ktoś, kto W TWOIM IMIENIU został nazwany wściekłym psem i którego Ty możesz przyjmować co najwyżej w przedpokoju - może być równocześnie TWOIM ZDANIEM "honorowym człowiekiem"? Gdzie indziej znowu piszesz coś o wspólnym ze mną zjedzeniu beczki soli, czy czegoś tam. Czy nie uważasz, że zjadanie takich ilości soli z obsesjonatem seksualnym, który podobno nękał Cię nie odbieramymi telefonami po 20 razy dziennie - nie jest czynnością, którą Damie wypada się chwalić? Chyba, że ktoś - jakiś Błękitnooki Rycerz Księżniczki Estery np. - z lekka przesadził. Ktoś, kto - podobno - nie kontroluje Twej komórki, nie podgląda treści SMS-ów... Ale skąd zatem ma te informacje? Chyba nie od Ciebie - Ty przecież nigdy nie kłamiesz! (Nawiasem: gdzie kupiłaś komórkę, która pokazuje aż 20 ostatnich połączeń? Moja pokazuje tylko 10!) Jak zatem sądzisz - czy Rycerz ów przesadził? Reasumując: nie wiem, co w tej sytuacji czynić, bo nie wiem, kim dla Ciebie jestem: psem, czy człowiekiem honoru. W związku z czym - do wyjaśnienia tej sprawy u źródła, czyli przez Ciebie - w zacytowanej kwestii wstrzymam się z zajęciem stanowiska. Pozwolisz, mam nadzieję? Dalej: Gdzieś w pobliżu Hiacynt i Luka rozważają fakt nazwania mnie swego czasu "ciotą" przez w/w błękitnookiego. Przez Lukę TEŻ. Hiacyncie! Pamiętam Ci z wdzięcznością Twoją postawę, gdy ówczesna moja Przyjaciółka oraz Jej Rycerz z niewinnymi uśmiechami na licach używali sobie na mnie ile wlezie. Pozwól jednak, że Lukę potraktuję łagodniej, niż Ty. Powody mam co najmniej dwa: 1. Wyzywaliśmy się nawzajem "od zawsze" - co prawda "średnia smaku" była zazwyczaj wyższa od tej, która zezwala na takie porównania, 2. Jak ongiś nauczały osoby godne szacunku - wybaczyłem mu, albowiem nie wiedział, co czyni. Hasło do TAKICH wyzwisk rzucił Perła, Luka potraktował to, jako żart, nie jako element znęcania się. W związku z tym o nadzwyczajne złagodzenie osądu proszę i Ciebie, nawet wbrew podsądnemu. I - trzymam kciuki za Ciebie. Poza tym pozdrawiam wszystkich pozdrawialnych. Już oni sami wiedzą kogo. I - znowu w drogę! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Kto mnie wołał, czego chciał? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 02:33 tyu, widzę, że podróżujesz właśnie. To dobrze, bo podróże kształcą ponoć. "Wściekły pies" tylko moim postem był. Bo wiem, że "Chłopów" czytujesz. Ale Miriam z tym nie ma wspolnego nic. Bo na Jagusię nie nadaje się. Miłych wakacji (nie odczytaj tego jako ironii - błagam!!!) Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re:Czego? - pytam grzecznie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 20:41 tyu napisał: > Pozwól jednak, że Lukę potraktuję łagodniej, niż Ty. Bez łaski. Z takimi jak Ty poradzę sobie sam. >Powody mam co najmniej dwa : > 2. Jak ongiś nauczały osoby godne szacunku - wybaczyłem mu, albowiem nie > wiedział, co czyni. Hasło do TAKICH wyzwisk rzucił Perła, Luka potraktował to, > jako żart, nie jako element znęcania się. Mój drogi, dobrze wiesz, że gdybym chciał na serio użyć takiego epitetu - to bym go użył. A znęcać się nad Tobą wolę bogactwem argumentacji - co bez trudu mi przychodzi. Sprawa ta została już dawno wyjaśniona przez naszą trójkę kilkoma cierpkimi postami, więc nie musisz drapować się w szaty Jedynego Sprawiedliwego Na Krzyżu. > W związku z tym o nadzwyczajne złagodzenie osądu proszę i Ciebie, nawet wbrew > podsądnemu. Ponownie - bez łachy. Nie wpływaj na Hiacynta w ten sposób, On ma swój pogląd na tę sprawę. I bez przesady - to nie w Jego jurysdykcji. Pozdrawiam, sam wiesz dlaczego, luka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła zdemaskowanie Hiacynta jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:28 Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusiłes mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów zostawiłeś tu, nieprawdaż? O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dalszej kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne było. Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. Nie dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu był. Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiście. Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie jednej? LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako kobieta tu, i komunistą jest tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Polaków o zbrodnie na Żydach Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, że grzańca umie zrobić. Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludzi za poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruchu sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludzi w brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. I te zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jacku. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 zdemaskowanie Hiacynta jest, oraz Perly tez, jest IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 00:40 Gość portalu: Perła napisał(a): .. > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową > Perła .. .... .. .....Bo widzicie, Perla, Hiacek na chroniczne niedokrwienie cierpi. Wprawdzie Bozia wyposazyla Hiacka w czlonka oraz mozg, ale kwi poskapila. I to wlasnie podczas erekcji wychodzi. .....Podobnie jest w waszym przypadku Perla - gdy onanizujecie sie w tych swoich debilnych watkach pt. "Co kto komu?", lub tez "Jedna baba drugiej babie". .. Wiecej marchwi oraz szpinaku obydwu Wam, chlopcy, zycze. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: zdemaskowanie kretyna52 jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 00:55 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > .. > > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową > > Perła > .. > .... > .. > .....Bo widzicie, Perla, Hiacek na chroniczne niedokrwienie cierpi. Wprawdzie > Bozia wyposazyla Hiacka w czlonka oraz mozg, ale kwi poskapila. I to wlasnie > podczas erekcji wychodzi. > .....Podobnie jest w waszym przypadku Perla - gdy onanizujecie sie w tych swoic > h > debilnych watkach pt. "Co kto komu?", lub tez "Jedna baba drugiej babie". > .. > Wiecej marchwi oraz szpinaku obydwu Wam, chlopcy, zycze. > .. > K.P. > Ach witaj kretynie52, dawno nie widzieliśmy się. Pytanie mam: jak mogłeś podrabiać mnie na forum lubelskim? Takie info mam. Nieładnie, to że kretynem52 jesteś to nie znaczy, że świnią masz też być. A przciecież mimo Twojego kretynizmu52 to jednak ja lubiłem Cię. Szkoda, że tak postąpiłeś... Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam chwilowa niemoc ujawnienia IP? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 01:07 Witam, niestety nie mozemy ujawniac IP zalogowanych osob, zgodnie z ustawa o danych osobowych. Pozdrawiam, Marta Sikora Malgorzata Burzynska wrote: > Drodzy Panstwo, <...> Witam, Dziekujemy za list. Zostal on przeslany do redaktora serwisu Forum. Pozdrawiam, Michal Walczak www.gazeta.pl infolinia - tel. 022 555 50 50 Moje starania wszakże nie zakończą się na tych odpowiedziach. Od jutra zaczynam rozmawiać z "wyżynnymi" osobami GW. Zobaczymy. Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam proszę, przyłączcie się do... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 01:24 Z tego, co mi odpisano nie wynika nic. Co mają IP do ochrony danych osobowych. Napisałam mimo wszystko przed chwilką do Marty Sikory raz jeszcze. Czy możecie, wszyscy, którym na tym zależy, dołączyć do mojej prośby i pisać na adres pomoc@agora.pl Może będzie szybciej, skuteczniej? Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Ja tam sie nie przylaczam do tego apelu 09.07.02, 01:38 Bo faktycznie, w wielu przypadkach, to jest przedstawienie sie z imienia, nazwiska, miejsca pracy. A my tu sobie rozne rzeczy gadamy. Mysle, ze panna Sikora ma tu racje. Choc przewaznie jej nie ma. Zwlaszcza w sporach ze mna. To, ze chcesz kogos tam namierzyc, czy podejrzenia od siebie odsunac nie jest wystarczajacym powodem, aby tak nam wszystkim mila anonimowosc na Forum zlikwidowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 ___Jesli Mozna Ci Pomoc, Miriam, To...___ IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 02:01 ...to sadze, ze Perla wymaga podkucia, oraz przypilowania rogow. ....Natomiast na te jego dreszcze i rozgoraczkowanie polecalbym Perle banki oraz pijawki. Lewatywa co drugi dzien, takze mu nie zaszkodzi. .. Szczerze zatroskany stanem Perly .. K.P. .. PS....Bede niewymownie wdzieczny jesli krzykniesz to do Perly, przez sciane, w miejsce zalaczania dodatkowego posta. Gość portalu: Miriam napisał(a): > Z tego, co mi odpisano nie wynika nic. Co mają IP do ochrony danych osobowych. > > Napisałam mimo wszystko przed chwilką do Marty Sikory raz jeszcze. Czy możecie, > > wszyscy, którym na tym zależy, dołączyć do mojej prośby i pisać na adres > pomoc@agora.pl > Może będzie szybciej, skuteczniej? > > Miriam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 _O! Znow Ci Krew Odplynela z Glowy..._ IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 01:52 ...tylko tym razem do palucha z lewej nogi. A toz ci zaambarasowanie, oj, oj. .. Gdyby nie to, wpadlbys moze Kozia Glowo na pomysl, ze akurat Ty nie do podrobienia jestes. Nawet bym sie nie staral. W matolstwie ktore uprawiasz - nie do podrobienia jestes po prostu. I tu przyznaje Ci glowke kapusty. Albo i dwie. Jetes bowiem bezkonkurencyjny. ....Czy przy okazji nie spadlo Ci cos na leb? Takie bzdury mozna wygadywac tylko w stanie kompletnego zamroczenia. Pokaz no jezyk Perla? Bo w glowce chlupie Ci glosniej niz zazwyczaj? No i galy bardzo wybaluszasz... ....Acha, skoro juz tak uparles sie, ze bedziesz robic takze za Miriam to moze te poufne wiadomosci wykrzykujcie do siebie bezposrednio - przez sciane. Kogo to obchodzi, idioto. .. Jak zwykle, serdecznie K.P. .. .. Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > .. > > > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > > > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia g > łową > > > Perła > > .. > > .... > > .. > > .....Bo widzicie, Perla, Hiacek na chroniczne niedokrwienie cierpi. Wprawd > zie > > Bozia wyposazyla Hiacka w czlonka oraz mozg, ale kwi poskapila. I to wlasn > ie > > podczas erekcji wychodzi. > > .....Podobnie jest w waszym przypadku Perla - gdy onanizujecie sie w tych > swoic > > h > > debilnych watkach pt. "Co kto komu?", lub tez "Jedna baba drugiej babie". > > .. > > Wiecej marchwi oraz szpinaku obydwu Wam, chlopcy, zycze. > > .. > > K.P. > > > > Ach witaj kretynie52, dawno nie widzieliśmy się. Pytanie mam: jak mogłeś > podrabiać mnie na forum lubelskim? Takie info mam. Nieładnie, to że kretynem52 > jesteś to nie znaczy, że świnią masz też być. A przciecież mimo Twojego > kretynizmu52 to jednak ja lubiłem Cię. Szkoda, że tak postąpiłeś... > > Perła Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Kretyn52 - won chamie z Forum 09.07.02, 01:59 Nawet nie wiem o czym tam bredzisz, bo Twych, pozal sie Boze, 'przemyslen' juz od dawna nie czytuje. Ale na wszelki wypadek - won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Perła, jakiś krzyś52 vel kretyn53 grasuje. OLAĆ GO IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 09:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła świnia52 jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 02:23 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...tylko tym razem do palucha z lewej nogi. A toz ci zaambarasowanie, oj, oj. > .. > Gdyby nie to, wpadlbys moze Kozia Glowo na pomysl, ze akurat Ty nie do > podrobienia jestes. Nawet bym sie nie staral. W matolstwie ktore uprawiasz - ni > e > do podrobienia jestes po prostu. I tu przyznaje Ci glowke kapusty. Albo i dwie. > > Jetes bowiem bezkonkurencyjny. > ....Czy przy okazji nie spadlo Ci cos na leb? Takie bzdury mozna wygadywac tylk > o > w stanie kompletnego zamroczenia. Pokaz no jezyk Perla? Bo w glowce chlupie Ci > glosniej niz zazwyczaj? No i galy bardzo wybaluszasz... > ....Acha, skoro juz tak uparles sie, ze bedziesz robic takze za Miriam to moze > te > poufne wiadomosci wykrzykujcie do siebie bezposrednio - przez sciane. Kogo to > obchodzi, idioto. > .. > Jak zwykle, serdecznie > K.P. > .. > .. > kretynie52, przyznałeś się postem tym. Świnią52 dla mnie od dzisiaj jesteś. Nie robi się rzeczy takich. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 W zartach za orczyk zlapales, chlopcze? IP: *.proxy.aol.com 09.07.02, 02:56 Bo to tutaj swiadczy o tym, ze Ci zwieracz puscil, Perla. Czy Ty doprawdy az tak serio traktujesz te przebierance? Gdzie ta Twoja zimna molojecka krew? Zeby az taki cham z Ciebie wylazl... No, no, nie spodziewalem sie. Choc wiedzialem, zes niezly burak jest i prostak. Taz to kolejne zaambarasowanie, oj. .. Takis katolik, i wierzacy podobno nawet, a przed zalozeniem tego watka do ksiedza pewnie nie udales sie po porade. Ze wszystkim latacie do ksiedza niedolegi ale gdy o szkalujace przedsiewziecia, o wzajemne obrzucanie sie gownem idzie to o ksiedzu nie pamieta sie, co? .. W najblizsza sobote masz sie udac Perla do spowiedzi. .. Juz ja wiem kogo wypytac czy byles ) .. Popraw sie Perla, popraw. K.P. .. .. .. Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > ...tylko tym razem do palucha z lewej nogi. A toz ci zaambarasowanie, oj, > oj. > > .. > > Gdyby nie to, wpadlbys moze Kozia Glowo na pomysl, ze akurat Ty nie do > > podrobienia jestes. Nawet bym sie nie staral. W matolstwie ktore uprawiasz > - ni > > e > > do podrobienia jestes po prostu. I tu przyznaje Ci glowke kapusty. Albo i > dwie. > > > > Jetes bowiem bezkonkurencyjny. > > ....Czy przy okazji nie spadlo Ci cos na leb? Takie bzdury mozna wygadywac > tylk > > o > > w stanie kompletnego zamroczenia. Pokaz no jezyk Perla? Bo w glowce chlupi > e Ci > > glosniej niz zazwyczaj? No i galy bardzo wybaluszasz... > > ....Acha, skoro juz tak uparles sie, ze bedziesz robic takze za Miriam to > moze > > te > > poufne wiadomosci wykrzykujcie do siebie bezposrednio - przez sciane. Kogo > to > > obchodzi, idioto. > > .. > > Jak zwykle, serdecznie > > K.P. > > .. > > .. > > > > kretynie52, przyznałeś się postem tym. Świnią52 dla mnie od dzisiaj jesteś. Nie > > robi się rzeczy takich. > > Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: zdemaskowanie Hiacynta jest IP: *.acn.waw.pl 09.07.02, 03:10 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko > insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusiłes > mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów > zostawiłeś tu, nieprawdaż? > O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dalszej > kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy > załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne było. > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. Nie > dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu był. > Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiście. > Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. > A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie > jednej? > LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako kobieta > tu, i komunistą jest > tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób > snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Polaków > o zbrodnie na Żydach > Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, że > grzańca umie zrobić. > Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem > ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? > Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludzi za > poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruchu > sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludzi w > brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. I te > zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jacku. > > Perła Ty Perła naprawdę osiągnęłeś poziom małego chłopca. Chłopca, co to jak w dupę dostanie, to przez chwilę jedynie pamięta a potem znowu podskakiwać zaczyna. Znów ci się na brykanie zebrało ? No, pomachaj do mamusi, to jest do Miriam. Przez okno patrzy i podziwia podskoki chłoptasia. Ach, jaka ta moja Perła odważna, jaka bohaterska. A wy chuligani zostawcie moją Perełkę w spokju. Bo zejdę do was i was na baczność postawię !!! Nie ruszajcie mojego dzidziusia !!! Znów odważnego udajesz ? A jak za słowa wypowiedziane trzeba będzie odpowiedzialność ponieść, to znomu Miriam wyślesz, aby za ciebie oczami swieciła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: zdemaskowanie Hiacynta jest snajper:))) IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 09:53 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko > > insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusił > es > > mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów > > zostawiłeś tu, nieprawdaż? > > O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dal > szej > > kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy > > > załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne b > yło. > > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. > Nie > > dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu b > ył. > > Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiśc > ie. > > Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. > > A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie > > jednej? > > LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako ko > bieta > > tu, i komunistą jest > > tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób > > snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Pol > aków > > o zbrodnie na Żydach > > Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, ż > e > > grzańca umie zrobić. > > Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a pow > iem > > ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? > > Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludz > i za > > poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruc > hu > > sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludz > i w > > brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. > I te > > zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jac > ku. > > > > Perła > > Ty Perła naprawdę osiągnęłeś poziom małego chłopca. Chłopca, co to jak w dupę > dostanie, to przez chwilę jedynie pamięta a potem znowu podskakiwać zaczyna. Zn > ów > ci się na brykanie zebrało ? No, pomachaj do mamusi, to jest do Miriam. Przez > okno patrzy i podziwia podskoki chłoptasia. Ach, jaka ta moja Perła odważna, ja > ka > bohaterska. A wy chuligani zostawcie moją Perełkę w spokju. Bo zejdę do was i w > as > na baczność postawię !!! Nie ruszajcie mojego dzidziusia !!! Znów odważnego > udajesz ? A jak za słowa wypowiedziane trzeba będzie odpowiedzialność ponieść, > to > znomu Miriam wyślesz, aby za ciebie oczami swieciła ? W każdym mężczyźnie drzemie - chłopiec. W Tobie też. I cała rzecz w tym, że kobieta powinna to zobaczyc, i uszanować. O takim chłopięctwie mówił szeroko Steven Spielberg. I widzisz są związki, gdzie nikt nikomu - "dupę nie daje". Wyobrażasz sobie, czy nie bardzo? A Tobie zazdrość, bo twoja pani znowu ma humory, opieprzyła za całokształt, nie patrzy na ciebie, a jak patrzy - to jak na palanta, znudzona do mdłości. W lokóweczkach na główce, albo tzw Dzidzi-Piernik? Zazdrośc ci snajper, że ja do Perły mówie, Perełka, Tomeczku, a on do mnie - tez tak samo, że patzrymy sobie w oczka jak dwa wierne psiaki, a Tobie zadrośc bo jak Twoja baba Ci wrzaśnie nad uchem: śmiecie wynieś, na forum znowu, skaranie boskie z chłopem, pożytku z niego żadnego! To ci zazdrość, że może być inaczej, że ja na Niego, jak na chłopczyka, co bryka, a On na mnie, jak na dziewczynkę i buciki zawiąże a ja Mu herbatki przyniosę z ciasteczkem, rodzynkami i migdałami. A zazdrość - nie wystawia Ci laurki. Współczuwam z Toba, zwłaszcza że jakieś reszteczki prób ataków, że mamy z Perełka i z Tomeczkiem (tak, tak) nieczyste sumienia, odpowiadam, że mamy czyste i NIE BOIMI SIĘ DNIA BIAŁEGO. Cytat - zgadnij z czego? zapolska to pisała, bo Ci łeb pęknie a nic nie wymyślisz, Felicjanie Dulski... Pozdrawiam, spokojnie, sczęśliwie i antyzawałowo Miriam A wieczorem burgund! A co! A potem... no tutaj zamilczę tatktownie, bo tutaj snajper nie chcę wyrżnąć w Twoje męskie kompleksy, wszak ten komp Twoj to czegoś przedłużenie, a ja trzeba przedłużacza używać - to Wiesz, pewnie można. Ale to już nie to samo, jak mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Miriam o imionach IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:18 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Zazdrośc ci snajper, że ja do > Perły mówie, Perełka, Tomeczku, a on do mnie - tez tak samo, że patzrymy sobie > w > oczka jak dwa wierne psiaki, a Tobie zadrośc bo jak Twoja baba Ci wrzaśnie nad > uchem: śmiecie wynieś, na forum znowu, skaranie boskie z chłopem, pożytku z nie > go > żadnego! Cały list do Snajpera to twoja druga, ta szpetna twarz. Można by polemiozować, sądzę że ona jest twoją pierwszą twarzą. Twojej drugiej twarzy na imie STRACH. Wówczas się łasisz do każdego, gdy zbytnio nabroisz. Miriam, list od Tyu jest na forum od do Ciebie. W sprawie twoich kłamstw. Czy zaczniesz mówić do Tyu po imieniu? Swój stary chwyt spróbujesz zastosować? A może beczkę soli wspomnisz przyjaciółko? Nie sądzę żeby działało. Podobnie jak wspominanie rodziny. Twoje kłamstwo pozostało - chciałaś by Tyu NISZCZYŁ Carminę. Perła poszedł jak W DYM, jak pisze Tyu. A Tyu pisał z Carminą. Napisałaś, że Tyu prawdę powie. On już raz napisał, ale poczekam na twój list do niego. Chyba, że esemesa chcesz mu wysłać? Dlaczego napadłaś na wątek Tyu, Czy najważniejsze jest niewidoczne dla oczu? Gdyż Carminy piosenkę Tyu zacytował i miło z nią rozmawiał. Nie mogłaś tego znieść Miriam. *** Again and again You're chasing a dream... (...) Johny B. how much there is to see Just open your eyes and listen to me... Straight ahead a green light turns to red Oh, why can't you see, oh, Johny B? *** /Hooters, Johny B./ z dedykacją od Carminy Tyu napisał do CArminy: Dzięki, Carmino! I tak oto nadeszło to "inne więcej". Nastrojowe. Sugerujące, by wreszcie otworzyć oczy na to, co jest tak blisko, a nie tylko: z klapkami na oczach - do przodu... Chyba Ty też tak to odbierasz? (...) Jeno wyjmij mi z tych oczu szkło bolesne - obraz dni które czaszki białe toczy przez płonące łąki krwi. Jeno odmień czas kaleki, zakryj groby płaszczem rzeki, zetrzyj z włosów pył bitewny, tych lat gniewnych czarny pył Tylko nie traktuj tego, proszę, zbyt dosłownie! Tego "wyjmowania". Myślę, że spokojnie dam sobie radę sam. Nie takie rzeczy człowiek przeszedł - i przetrwał... Chyba znasz ten ból? Pozdrawiam. tyu ------------------ Tyu miło napisał do Carminy, a wcześniej Carmina do Tyu, postanowiałaś go UKARAĆ. Napisałaś haniebny list, wspólnie z Perłą napadliście na piękny wątek Tyu. Nie będę wklejał twojego listu, zaczynał się posłuchaj mnie synku, po drodze było niewyżycie seksualne, wymioty, agencja i erotyczne gierki kwiaty dla żony na koniec. Brakuje słów. Hiacynt ps. odpowiedz na list Tyu, i powiedz perle, by mojego imienia nie używał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Hiacynta o imionach jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:49 Tomek jestem. A twoje imię z forum znam. Podałeś kiedys rozmarzony w watku kwietnym. widzisz jak ci sie podkładam. Nazwiesz mnie zaraz klamca i zażądasz cytatu. A ja archiwum nie znam. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Jest snajper:))) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 09.07.02, 14:06 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Gość portalu: snajper napisał(a): > > > Ty Perła naprawdę osiągnęłeś poziom małego chłopca. Chłopca, co to jak w dupę > > dostanie, to przez chwilę jedynie pamięta a potem znowu podskakiwać zaczyna. > > Znów ci się na brykanie zebrało ? No, pomachaj do mamusi, to jest do Miriam. > > Przez okno patrzy i podziwia podskoki chłoptasia. Ach, jaka ta moja Perła odwa > > żna, jaka bohaterska. A wy chuligani zostawcie moją Perełkę w spokju. Bo zejdę > > do was i was na baczność postawię !!! Nie ruszajcie mojego dzidziusia !!! Znów > > odważnego udajesz ? A jak za słowa wypowiedziane trzeba będzie odpowiedzialno > > ść ponieść, to znomu Miriam wyślesz, aby za ciebie oczami swieciła ? > > W każdym mężczyźnie drzemie - chłopiec. W Tobie też. I cała rzecz w tym, że > kobieta powinna to zobaczyc, i uszanować. O takim chłopięctwie mówił szeroko > Steven Spielberg. Nie o TAKIM >chłopięctwie<. > I widzisz są związki, gdzie nikt nikomu - "dupę nie daje". Wyobrażasz sobie, czy > nie bardzo? Ależ oczywiście. Nawet sobie nie muszę wyobrażać. Piszę w takich wątkach. > A Tobie zazdrość, bo twoja pani znowu ma humory, opieprzyła za całokształt, nie > patrzy na ciebie, a jak patrzy - to jak na palanta, znudzona do mdłości. > W lokóweczkach na główce, albo tzw Dzidzi-Piernik? Zazdrośc ci snajper, że ja do > Perły mówie, Perełka, Tomeczku, a on do mnie - tez tak samo, że patzrymy sobie w > oczka jak dwa wierne psiaki, a Tobie zadrośc bo jak Twoja baba Ci wrzaśnie nad > uchem: śmiecie wynieś, na forum znowu, skaranie boskie z chłopem, pożytku z nie > go żadnego! > To ci zazdrość, że może być inaczej, że ja na Niego, jak na chłopczyka, co bryka > a On na mnie, jak na dziewczynkę i buciki zawiąże a ja Mu herbatki przyniosę z > ciasteczkem, rodzynkami i migdałami. A zazdrość - nie wystawia Ci laurki. Niczego ci nie zazdroszczę. Szczególnie nie zazdroszczę tej publicznej afektacji, która mnie się sztuczna i reżyserowana wydaje. Ja się ze swoimi uczuciami do mojej Pani na Forum nie obnoszę, bo i po co. Aby komuś udowodnić, że jest mi wspaniale ? Jeśli musiałbym to udowadniać, to znaczyłoby, że wspaniale nie jest. To, co jest między dwojgiem, między dwojgiem zostać powinno. A wasze obnoszenie się z uczuciami kojarzy mi się ekshibicjonizmem. > Współczuwam z Toba, zwłaszcza że jakieś reszteczki prób ataków, że mamy z Pereł > ka i z Tomeczkiem (tak, tak) nieczyste sumienia, odpowiadam, że mamy czyste i > NIE BOIMI SIĘ DNIA BIAŁEGO. Cytat - zgadnij z czego? zapolska to pisała, bo Ci > łeb pęknie a nic nie wymyślisz, Felicjanie Dulski... To wspaniale. Dobrze wiedzieć, że jesteści czyści. w swoich oczach. Tylko że inni troszkę inaczej was oceniają. > Pozdrawiam, spokojnie, sczęśliwie i antyzawałowo > > Miriam > A wieczorem burgund! A co! A potem... no tutaj zamilczę tatktownie, bo tutaj > snajper nie chcę wyrżnąć w Twoje męskie kompleksy, wszak ten komp Twoj to czegoś > przedłużenie, a ja trzeba przedłużacza używać - to Wiesz, pewnie można. Ale to > już nie to samo, jak mówią. Wszędzie Miriam kompleksy widzisz. Szczególnego rodzaju przede wszytstkim. Jakieś problemy ? Nie martw się. Tylu jest specjalistów; jakoś ci pomogą. Pozdrawiam. PS. Co to jest (są ?) Dzidzi-Piernik ? Pytam bez ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Czy Sympatycznych Okresow Tez Dostajesz, Perla? IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 00:41 W takim razie bardzo to ladnie z twojej strony, bo niedlugo ptaszeta zaczna siadac na tobie - az obsiada. A ty bedziesz je karmil. Na wrazie czego juz teraz kup sobie jakis srodek czyszczacy (wiem, ze mydla to ty nie uzywasz, ale za to stronisz od wody). .. Jak zwykle serdecznie K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt zasłużyłeś na to Perła IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 06:57 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko > insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusiłes > mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów > zostawiłeś tu, nieprawdaż? > O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dalszej > kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy > załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne było. > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. Nie > dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu był. > Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiście. > Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. > A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie > jednej? > LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako kobieta > > tu, i komunistą jest > tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób > snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Polaków > o zbrodnie na Żydach > Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, że > grzańca umie zrobić. > Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem > ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? > Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludzi za > poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruchu > sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludzi w > brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. I te > zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jacku. Perła Piszesz o Tyu i Snajperze, ortodoksyjny komunista i odkorowany filosemita. że to jest moje towrzystwo. Tak, poglądy ich są bardzo odległe od moich, ale jeden i drugi mają zasady. Właśnie ta odległość poglądów, dodaje WIARYGODNOŚCI temu co piszemy. Twoje towarzystwo to Bykk i Sceptyk. są ogłupieni przez ciebie. Moje towarzystwo mi odpowiada, w walce z tobą, w walce z rakiem który toczy forum, z gangreną. Twoje towarzystwo, to grupa Wolf - bertoldi, - wzajemnie się szantażujecie swoimi świństwami, kto o kim wie więcej - jenisej, siodło, srebro, wild2, bertoldi i nicki łódzkie. Szkoda, że nie zacytowałeś tego MOJEGO BANDYCKIEGO postu. Nikt nie wie cóż takiego napisałem, co spowodowało taką reakcję. Przytaczam go: Re: o II WOJNIE FORUMOWEJ jest Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 08-07-2002 10:08 adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- miriamfirst napisał(a): > dzień dobry, rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z osobą pracująca w > dziale "pomocy" w Gazecie. Wysłałam list. Użyję wszelkich mozliwości aby > ujawniono IP. Wszelkich. Obiecano mi ustosunkowanie się do sprawy, więc czekam. > Miriam Bardzo się cieszę, mnie jeszcze interesują co najmniej dwa twoje wątki AUTORSKIE. Stoik wie jakie. Hiacynt ------------------------------------------------ Bardzo celnie trafiam, Miriam histeryczna reakcja świadczy o tym. Poskarżyła się tobie telefonicznie? Bez komentarza. A może kilka słów, Miriam wie jakie listy pisała, w jakich wątkach. Niech ci powie Perła. Zadzwoń do niej jeszcze raz, pewnie jakiś film kręci fabularny, a może to było wczoraj, dzisiaj pewnie jeden z dwóch dokumentalnych. Tyu nazawał ciebie Papkinem, Snajper który uważnie czyta listy, napisał: - zasłużyłeś sobie Perła na to, co ciebie spotyka od Hiacynta. I tak jest Perła. On widzi co się dzieje, on widzi jak strasznie przegrywasz, ale tłumacząc mnie pisze - ZASŁUŻYŁEŚ SOBIE NA TO PERŁA. Oczywiście wykorzystuję swoją przewagę, jesteś słabeuszem intelektu. Miotasz się Perła. Wykorzystuję swoją przewagę Perła, ale robie tak z prostej przyczyny - jesteś damskim bokserem. Jest to konieczne. Wojownik Perła. Pusty śmiech. Napisałem ,że Miriam jest bardziej inteligentna od ciebie - jakże strasznie ciebie to dotknęło? Ja przecież stwierdziłem oczywisty fakt, wszyscy to widzą. Strasznie czuły jesteś na swoim punkcie, dotąd być może wygrywałeś, nie wiem. Ale to nie jest taka sobie polemika. To jest REAL Perła. Jesteście ucieleśnieniem ZŁA forumowego i realnego. Czasami, przychodzi wasze opamiętanie, a może strach? Raczej strach. Przedwczoraj Miriam cały dzień obrażała Tete. Ja napisałem list o hawku łódzkim. Cóż się dzieje? Miriam się przymila do Tete. Ty jesteś dokłądnie taki sam. Pamiętasz jak Snajper pisał o siwym szczylku? Kto widzi, że te zmiany nastrojów, to jest zwykły strach, że to nie jest szczere? Wasze przymilanie się to jest strach połączony z nawykami. I tak Perła was oszczędzam, znaczniewięcej mógłbym cytować. Mam na imię Jacek, ale nie jesteś upoważniony, by mojego imienia używać na forum. Nikt tak do mnie nie pisze. Te tanie chwyty sobie daruj Perła. Miriam zna moje nazwisko, czy aby spróbować uwiarygodnić swoje plugastwa, posłużysz się nim? Orange pisał nie tak dawno, by oszczędzać Miriam, by już skończyć. Widać jak się mylił. Jesteście dobraną parą. Hawk i ty, swoim pisaniem dodatkowo kompromitujecie Miriam. Dlatego piszę, że wy ją kompromitujecie, a nie ona was, bo ona jest najmłodsza, z waszego dobranego towarzystwa. Życie jeszcze przed nią, myślę że może mieć udane życie artystycznie. Nie myśl, że to pisanie forumowe nie odbije się na jej życiu, ona się miesza real z wirtualem. Napisałem, że żyje w świecie lalek. Tak jak małym dziecio nie służy telewizja, czy grutalne gry komputerowe, tak właśnie Miriam nie służy forum. Ona obraza i stara się zniszczyć ludzi realnych, nie wirtulnych. Ona sobie nie zdaje sprawy z tego. Czy rzeczywiście, aż tak bardzo jesteście nieszczęsliwi w swoim realu? Z każdego listu Hawka to przebija. Wiem, że to Miriam pociąga za sznureczki, że wami kieruje, ale Perła - czy ty masz swój rozum? Czy tak widzisz swoją rolę w życiu i na forum? Czy tak chronisz swoją towarzyszkę życia? Tak o sobie piszecie, i o swojej miłości wzajemnej. Perła, to nie jest normalne. Czy tego nie widzicie? Piszecie bardzo wiele rzeczy realnych o sobie, o wzajemnych relacjach. Uważam to za ekshibicjonizm, rozpoczął się on u Sułtana. Wtedy właśnie, mimo swoich poglądów, mimo tego że na forum walczyłem i to bardzo z Tyu, stanąłem przy nim. Miriam, na oczach swojego przyjaciela Tyu, EKSHIBCJONISTYCZNIE roznmawiała z tobą. To Miriam OBCIĄŻA, ciebie nie, jaki jesteś widać. To był początek nieśmiertelnego Perły i jego dwulicowej dziewczyny, niedługo minie rok. Podejmowaliście kilkakrotnie decyzje odejścia z forum, w ostatnich tygodniach. To można wyczytać w waszych listach. Nawet po przedwczorajszej kolejnej kompromitacji. Co was trzyma na forum? Czy tacy ślepi jesteście? Hiacynt ps. Perła, Sceptyk uważa, że coś o nim pisałem. Czy twoja to robota? Sceptyk kłamcą zostanie, co wówczas od niego usłyszysz? czy taką sztamę trzymacie - Perła, Sceptyk i fajny Bykk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: zasłużyłeś na to hiacynt IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:16 Ojojoj! Co to się z Hiacyntem znowu porobiło! Wstaje o świcie, wkłada kalesony, wypija maślankę, potem Water Clozet i - do komputera. Podczytuje to, co ja piszę do Tete i komentuje, biedak. Niech ma, ja mu na to pozwalam. POZWALAM! Permisja tu jest dla tych praktyk. Ja "podczytałam" twoj list do Tumisi - no lizanie ozorem podłogi przed zażenowana tym kobietą. To było - żenujące hiacynt. Zenada. Cały twoj domniemany styl - diabli wzięli. Żenada. Popiskiwałeś jak szczeniaczek zorientowany sado-maso. kwiliłeś dyszkancikiem. Skad ty się wziąłeś? kto cie sklonował? jakiś frustrat? Zespoły Dr Jekylla i Mister Hyda miotaja na przemian tobą, a ty jak pijany taczasz od postu do postu, tu zakwilisz do jakiejś panny, tam zacytujesz, bo już na nic cie nie stac, istniejesz tak sobie, urodzileś i koniec na tym twojego zyciorysu. Pieprzysz bez sensu, ja już cie nie czytam. Wyławiam tylko słowa Miriam, Perła i - nie czytam. Nie moge. To wbrew naturze. Ale ty jesteś właśnie- wbrew naturze. Pamiętam, że zapiałeś na mój post o łące, mnie i Rivce, jakeśmy się położyły. W podtekstach piania czuło się pytanie : i co dalej na tej łące było? Hiperwentylacja i strużka sliny Twojej się sączyła. Ty jestes - zboczony! Zboczeniec jesteś, co w windzie uprawia voyeryzm ( podglądactwo, głupku, bo pewnie nine wiesz) i ekshibicjonizm. Tylko panie, którym sie objawiasz pytają: i z czym do gości? Stąd to forum u ciebie. Kolejny palant. Ale przed snajperem. Jednak snajper nie jest zboczeńcem. Przynajmniej takie wrażenie sprawia. życze miłego dnia i owocnej pracy w archiwach i może bys tak juz poszedł do tego kiosku? Miriam)))) Gość portalu: Hiacynt napisał(a): ) Gość portalu: Perła napisał(a): ) ) ) Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko ) ) insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusił ) es ) ) mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów ) ) zostawiłeś tu, nieprawdaż? ) ) O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dal ) szej ) ) kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy ) ) ) załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne b ) yło. ) ) Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już ) ) onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. ) Nie ) ) dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu b ) ył. ) ) Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiśc ) ie. ) ) Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. ) ) A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie ) ) jednej? ) ) LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako ko ) bieta ) ) ) ) tu, i komunistą jest ) ) tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób ) ) snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Pol ) aków ) ) o zbrodnie na Żydach ) ) Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, ż ) e ) ) grzańca umie zrobić. ) ) Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a pow ) iem ) ) ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? ) ) Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludz ) i za ) ) poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruc ) hu ) ) sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludz ) i w ) ) brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. ) I te ) ) zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jac ) ku. ) ) ) Perła ) ) Piszesz o Tyu i Snajperze, ortodoksyjny komunista i odkorowany filosemita. ) że to jest moje towrzystwo. Tak, poglądy ich są bardzo odległe od moich, ) ale jeden i drugi mają zasady. Właśnie ta odległość poglądów, dodaje ) WIARYGODNOŚCI temu co piszemy. Twoje towarzystwo to Bykk i Sceptyk. ) są ogłupieni przez ciebie. Moje towarzystwo mi odpowiada, w walce z tobą, ) w walce z rakiem który toczy forum, z gangreną. ) ) Twoje towarzystwo, to grupa Wolf - bertoldi, - wzajemnie się szantażujecie ) swoimi świństwami, kto o kim wie więcej - jenisej, siodło, srebro, wild2, ) bertoldi i nicki łódzkie. Szkoda, że nie zacytowałeś tego MOJEGO BANDYCKIEGO ) postu. Nikt nie wie cóż takiego napisałem, co spowodowało taką reakcję. ) Przytaczam go: ) ) ) Re: o II WOJNIE FORUMOWEJ jest ) Autor: Gość portalu: Hiacynt ) Data: 08-07-2002 10:08 adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl ) ------------------------------------------------------------------------------- ) - ) miriamfirst napisał(a): ) ) ) dzień dobry, rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z osobą pracująca w ) ) dziale "pomocy" w Gazecie. Wysłałam list. Użyję wszelkich mozliwości aby ) ) ujawniono IP. Wszelkich. Obiecano mi ustosunkowanie się do sprawy, więc cz ) ekam. ) ) Miriam ) ) Bardzo się cieszę, mnie jeszcze interesują co najmniej ) dwa twoje wątki AUTORSKIE. Stoik wie jakie. ) ) Hiacynt ) ------------------------------------------------ ) ) ) Bardzo celnie trafiam, Miriam histeryczna reakcja świadczy o tym. ) Poskarżyła się tobie telefonicznie? Bez komentarza. ) A może kilka słów, Miriam wie jakie listy pisała, w jakich wątkach. Niech ci ) powie Perła. Zadzwoń do niej jeszcze raz, pewnie jakiś film kręci fabularny, ) a może to było wczoraj, dzisiaj pewnie jeden z dwóch dokumentalnych. ) ) Tyu nazawał ciebie Papkinem, Snajper który uważnie czyta listy, napisał: ) - zasłużyłeś sobie Perła na to, co ciebie spotyka od Hiacynta. ) I tak jest Perła. ) On widzi co się dzieje, on widzi jak strasznie przegrywasz, ale tłumacząc mnie ) pisze - ZASŁUŻYŁEŚ SOBIE NA TO PERŁA. Oczywiście wykorzystuję swoją przewagę, ) jesteś słabeuszem intelektu. Miotasz się Perła. ) Wykorzystuję swoją przewagę Perła, ale robie tak z prostej przyczyny ) - jesteś damskim bokserem. Jest to konieczne. ) Wojownik Perła. Pusty śmiech. ) ) Napisałem ,że Miriam jest bardziej inteligentna od ciebie ) - jakże strasznie ciebie to dotknęło? Ja przecież stwierdziłem oczywisty fakt, ) wszyscy to widzą. Strasznie czuły jesteś na swoim punkcie, dotąd być może ) wygrywałeś, nie wiem. Ale to nie jest taka sobie polemika. ) To jest REAL Perła. Jesteście ucieleśnieniem ZŁA forumowego i realnego. ) Czasami, przychodzi wasze opamiętanie, a może strach? Raczej strach. ) Przedwczoraj Miriam cały dzień obrażała Tete. Ja napisałem list o hawku łódzkim ) . ) Cóż się dzieje? Miriam się przymila do Tete. Ty jesteś dokłądnie taki sam. ) Pamiętasz jak Snajper pisał o siwym szczylku? ) Kto widzi, że te zmiany nastrojów, to jest zwykły strach, że to nie jest ) szczere? Wasze przymilanie się to jest strach połączony z nawykami. ) I tak Perła was oszczędzam, znaczniewięcej mógłbym cytować. ) Mam na imię Jacek, ale nie jesteś upoważniony, by mojego imienia używać na foru ) m. ) Nikt tak do mnie nie pisze. Te tanie chwyty sobie daruj Perła. Miriam zna moje ) nazwisko, czy aby spróbować uwiarygodnić swoje plugastwa, posłużysz się nim? ) Orange pisał nie tak dawno, by oszczędzać Miriam, by już skończyć. ) Widać jak się mylił. Jesteście dobraną parą. Hawk i ty, swoim pisaniem dodatko ) wo ) kompromitujecie Miriam. Dlatego piszę, że wy ją kompromitujecie, a nie ona was, ) ) bo ona jest najmłodsza, z waszego dobranego towarzystwa. Życie jeszcze przed ni ) ą, ) myślę że może mieć udane życie artystycznie. Nie myśl, że to pisanie forumowe n ) ie ) odbije się na jej życiu, ona się miesza real z wirtualem. Napisałem, że żyje w ) świecie lalek. Tak jak małym dziecio nie służy telewizja, czy grutalne gry ) komputerowe, tak właśnie Miriam nie służy forum. Ona obraza i stara się zniszcz ) yć ) ludzi realnych, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt lubię takie pisanie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:27 Gość portalu: Miriam napisał(a): > Ojojoj! Co to się z Hiacyntem znowu porobiło! Wstaje o świcie, wkłada kalesony, > > wypija maślankę, potem Water Clozet i - do komputera. > Podczytuje to, co ja piszę do Tete i komentuje, biedak. Niech ma, ja mu na to > pozwalam. POZWALAM! Permisja tu jest dla tych praktyk. > Ja "podczytałam" twoj list do Tumisi - no lizanie ozorem podłogi przed zażenowa > na > tym kobietą. To było - żenujące hiacynt. Zenada. Cały twoj domniemany styl - > diabli wzięli. Żenada. Popiskiwałeś jak szczeniaczek zorientowany sado-maso. > kwiliłeś dyszkancikiem. > Skad ty się wziąłeś? kto cie sklonował? jakiś frustrat? > Zespoły Dr Jekylla i Mister Hyda miotaja na przemian tobą, a ty jak pijany > taczasz od postu do postu, tu zakwilisz do jakiejś panny, tam zacytujesz, bo ju > ż > na nic cie nie stac, istniejesz tak sobie, urodzileś i koniec na tym twojego > zyciorysu. Pieprzysz bez sensu, ja już cie nie czytam. Wyławiam tylko słowa > Miriam, Perła i - nie czytam. Nie moge. To wbrew naturze. Ale ty jesteś właśnie > - > wbrew naturze. Pamiętam, że zapiałeś na mój post o łące, mnie i Rivce, jakeśmy > się położyły. W podtekstach piania czuło się pytanie : i co dalej na tej łące > było? Hiperwentylacja i strużka sliny Twojej się sączyła. Ty jestes - zboczony! > > Zboczeniec jesteś, co w windzie uprawia voyeryzm ( podglądactwo, głupku, bo > pewnie nine wiesz) i ekshibicjonizm. Tylko panie, którym sie objawiasz pytają: > i > z czym do gości? Stąd to forum u ciebie. Kolejny palant. Ale przed snajperem. > Jednak snajper nie jest zboczeńcem. Przynajmniej takie wrażenie sprawia. > > życze miłego dnia i owocnej pracy w archiwach i może bys tak juz poszedł do teg > o > kiosku? Lubię takie twoje listy Miriam, twoje i twojej Perły. Swiadczą o jednym, o waszej bezsilności i waszych porażkach. Nikt wam nie zabrania podczytywania moich listów, ale komentowanie i zaśnmiecanie tamtego wątku, gdy piszę list OSOBISTY jest WSTRĘTNE w waszym stylu. Nawzajem się zatruwacie sobą, nie umiecie się uwolnić od wzajemnej toksyczności. każdy dzień to coraz większa kompromitacja Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: lubię takie pisanie IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:38 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Nikt wam nie zabrania podczytywania moich listów, > ale komentowanie i zaśnmiecanie tamtego wątku, > gdy piszę list OSOBISTY jest WSTRĘTNE Ależ Hiacynt, ty nie robisz nic innego. Wszystkie moje listy osobiste komentujesz. I Miriam też. Nazywasz to ekshibicjonizmem. To TY wstretny jesteś z tym podglądactwem. Perła ps. przegrywasz na całej lini i coraz wieksza kompromitacja dla ciebie tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt perła IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:49 Gość portalu: Perła napisał(a): > ps. przegrywasz na całej lini i coraz wieksza kompromitacja dla ciebie tu jest kompromitację widać dysponujesz małym zasobem słownictwa powtarzasz za mną ale w ten sposób się nie rozwijasz perło toczysz się Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt co było dalej IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:35 Gość portalu: Miriam napisał(a): > W podtekstach piania czuło się pytanie : i co dalej na tej łące > było? Hiperwentylacja i strużka sliny Twojej się sączyła. Ty jestes - > zboczony! > Zboczeniec jesteś, co w windzie uprawia voyeryzm ( podglądactwo, głupku, bo > pewnie nine wiesz) i ekshibicjonizm. Tylko panie, którym sie objawiasz pytają: > i > z czym do gości? Stąd to forum u ciebie. Forum dla ciebie to wasz EKSHIBICJONIZM, poczytaj sułtana, co tam pisałaś z perłą. Pisałem o waszym ekshibicjonizmie, a ty pojawiasz się z oglądactwem. Projekcja miriam, jeszcze napisz o SUPERENERGII twjego wojownika. To właśnie jest żenada, to potwierdzanie na każdym kroku jaki ten perła jest męski. To jhest podejrzane. Na koniec o ślinieniu, twój list do mnie po łące. Któż to się ślinił? • Re: Miriam kończą się wakacje -szczęśliwy ten... do Hiacynta adres: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl Gość portalu: Miriam 19-08-2001 22:49 Hiacyncie spełniłeś moją prosbe i zapachniałes intensywnie. Przyjaciółka ma męża, któremu niekoniecznie przypadło do gustu "kładzenie się" na trawie. Kierowcą jest także znajomy i wyraźnie trzyma z Mężem Rivki - tak ona ma na imię. Rivka. A więc pozostałysmy odrębne i jednocześnie mentalnie zbratane. Byliśmy na polanach widokowych. Bardzo pieknie było. Widzieliśmy "cake home''s" czyli śliczne (to dźwięczące słowo jest absolutnie a propos) domki w Międzygórzu.Ukochany jest ostatnio dość rozhisteryzowany więc nie biorę serio jego uwag )) Pocałunki przyjmuję od kwiatów - zawsze. Zwłaszcza czułe - zwłaszcza hiacyntowe...Moje revanche to równiez pocałunki - Miriam --------------------- teraz widać wyraźnie, jakie to było chore. Ja do kogoś napisałem, że go lubię, to perłę wysłałaś by wątek zapaskudził. Zło w czytej postaci perłowomiriamowe. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła ubek jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:25 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > ps. Perła, Sceptyk uważa, że coś o nim pisałem. Czy twoja to robota? > Sceptyk kłamcą zostanie, co wówczas od niego usłyszysz? czy taką sztamę > trzymacie - Perła, Sceptyk i fajny Bykk ? To zdradza Twój sposób rozumowania. Podejrzenia tylko, podejrzenia... Klasyka wychowania ubeckiego. Spiski, knowania i zmowy. Tak ludzi postrzegasz. SB. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: ubek jest IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:33 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > > > > ps. Perła, Sceptyk uważa, że coś o nim pisałem. Czy twoja to robota? > > Sceptyk kłamcą zostanie, co wówczas od niego usłyszysz? czy taką sztamę > > trzymacie - Perła, Sceptyk i fajny Bykk ? > > To zdradza Twój sposób rozumowania. Podejrzenia tylko, podejrzenia... Klasyka > wychowania ubeckiego. Spiski, knowania i zmowy. Tak ludzi postrzegasz. SB. Poiczekam na Sceptyka. A ty się dalej chowasz za spódnicą. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Do Hiacynta, nieslusznie Hiacytatem zwanym 09.07.02, 01:15 Hiac...etc., wlasnie zobaczylem znow ten watek, na samej gorze watkow zreszta (lekko perluje sobie), przejrzalem - jak zwykle pobieznie - pare listow i nagle - olsnienie! Wylozyles czarno na bialym (zakladam standardowe ustawienie kolorow), ze Perla to Miriam, a Miriam to Perla. Jakzez ja sie moglem przedtem nie polapac. Chocby sam rodzaj nickow - Perla wszak zenska, tak jak Aba, Teta, nie mowiac juz o Karminiea. A Miriam - coz, konczy sie na spolgloske - jak Snajpem, czy Kretym (52, zreszta). Dzieki Ci jednak, ze nie postawiles kropki na i; stond mam uczucie, ze choc z Twoja pomoca, ale jednak sam na to wpadlem. wdzieczny sceptyk PS. W ktoryms z watkow/listow cos wspominales o mojej predyspozycji do ujawniania priwow, czy jakos tak. Nie bardzo chce mi sie szukac, a i tez nie mam takich kwalifikacji ku temu jak Ty. Prosilbym Cie zatem, abys mi mi wskazal na ten Twoj list. Sadze, ze powinno przyjsc Ci to bez trudu, jako ze jak sam wspominales pamiec do pisanego slowa masz doskonala, a ponadto - co ktos juz zauwazyl - sam zbyt duzo od siebie nie piszesz, tak ze chyba wlasne slowa odszukasz bez wysilku. Wdzieczny bende. Pa. PS. A ten Pierdolti, nad czym tak sie glowisz, to oczywiscie... Ha, ha. Nie ma cos za nic. Jak mi wskazesz swoj (hia)cytat to zdradze tajemnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do SCEPTYKA o kłamstwie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 05:57 sceptyk napisał(a): > PS. W ktoryms z watkow/listow cos wspominales o mojej predyspozycji do ujawnian > ia priwow, czy jakos tak. Nie bardzo chce mi sie szukac, a i tez nie mam takich > kwalifikacji ku temu jak Ty. Prosilbym Cie zatem, abys mi mi wskazal na ten Two > j list. Sadze, ze powinno przyjsc Ci to bez trudu, jako ze jak sam wspominales > pamiec do pisanego slowa masz doskonala, a ponadto - co ktos juz zauwazyl - > sam zbyt duzo od siebie nie piszesz, tak ze chyba wlasne slowa odszukasz bez > wysilku. > Wdzieczny bende. Pa. zacytuj ten mój list w którym pisałem, że masz predyspozycje do ujawniania PRIVÓW ? Ja mogę ci powiedzieć od razu, NIGDY NIE NAPISAŁEM takiego zdania, ani zdania w podobnym SENSIE. Nasza stoczona Perła ciebie podpuściła? On wypowie wszystko. Miriam do takich zadań ma hawka i właśnie perłę. Może powinieneś przjrzeć cały wątek, na początku wątku epitafium bardzo się udzielałeś, jest trochę TWOICH listów. Prawda? Może w końcu na oczy przejrzysz? Zostaniesz KŁAMCĄ jeżeli mnie nie zacytujesz. Zbyt wierzysz Perle. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Wyjasniam - z anielska cierpliwoscia IP: 62.167.178.* 09.07.02, 10:59 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): (...) > zacytuj ten mój list w którym pisałem, że masz predyspozycje > do ujawniania PRIVÓW ? > > Ja mogę ci powiedzieć od razu, NIGDY NIE NAPISAŁEM takiego zdania, > ani zdania w podobnym SENSIE. > > Nasza stoczona Perła ciebie podpuściła? On wypowie wszystko. Miriam do takich > zadań ma hawka i właśnie perłę. Może powinieneś przjrzeć cały wątek, na początk > u > wątku epitafium bardzo się udzielałeś, jest trochę TWOICH listów. Prawda? > > Może w końcu na oczy przejrzysz? > > > > Zostaniesz KŁAMCĄ jeżeli mnie nie zacytujesz. Zbyt wierzysz Perle. > > > Hiacynt Z anielska cierpliwoscia, choc lekko wqrwiony, wyjasniam: W Watku 'Nick Perla', zalozonym przez Hiacynta w zeszlym roku, a zaktualizowanym obecnie, znajduje sie ponizszy list: Re: do Sceptyka adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl Gość: HIacynt 20-06-2002 22:52 (...) Sceptyk może z Bykkiem privy opublikować to jest specjalność pseudoobserwatorów Hiacynt ----------------- Oczywiscie mozesz powiedziec, ze piszac 'Sceptyk' miales na mysli nie mnie, ale kogos innego. Sadze, ze byloby to wiarygodne wytlumaczenie. Ja nie zareagowalem wowczas, na goraco, bo mialem wiele innych spraw na glowie. Ale pamietalem. I troche mi to doskwieralo. Podkreslam, troche jedynie, bo w Tym swoim rozdawaniu razow i machaniu cepem na oslep mnie sie dostalo stosunkowo niewiele. Natomiast chce oswiadczyc, ze na swe wlasne potrzeby zmienam Twoj nick. Tez bedzie zaczynal sie fonetycznie na gloske 'h', ale pisac sie bedzie inaczej. I jest znacznie krotszy. W dodatku zlamany. Kwiat oczywiscie. Z wybiorcza pamiecia. Serdeczne prozdrowienia Sceptyk (klamca zreszta) PS. Oczywiscie nie znalazlbym tego w Forumowym morzu gdyby nie pomoc Bykka, ktory poprosil swa zone, a ta z kolei zwrocila sie do Jaszczembia, ta do Miriam, ktora polecila Perle szukac. Tak, ze sie obudzilem rano i przy poduszce juz lezal gotowy wydruk. Bingo! PS.2. A tak przy okazji, to chcialbym sie Ciebie zapytac - czy to moze rada miasta Klodzka nadala Ci przywilej moralnej oceny ludzi i orzekania, ze ktos jest klamca, albo nie jest. Jesli tak, to oswiadczam, ze w Klodzku nie mieszkam, a wiec jurysdykcji tego zacnego grodu nie podlegam i Twe oceny mam w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do nieświeżego Sceptyka IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 11:29 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Z anielska cierpliwoscia, choc lekko wqrwiony, wyjasniam: > > W Watku 'Nick Perla', zalozonym przez Hiacynta w zeszlym roku, a zaktualizowany > m > obecnie, znajduje sie ponizszy list: > > Re: do Sceptyka adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl > Gość: HIacynt 20-06-2002 22:52 > > (...) > > Sceptyk może z Bykkiem privy opublikować > to jest specjalność pseudoobserwatorów > > Hiacynt > > ----------------- > > Oczywiscie mozesz powiedziec, ze piszac 'Sceptyk' miales na mysli nie mnie, ale > kogos innego. Miałem na myśli właśnie ciebie Sceptyku, ale dlaczego po prawie miesiącu odgrzewasz nieżwieźą sprawę? Zmieniłeś sens naszej rozmowy:: • Olsnienie. I pomysl. sceptyk@poczta.gazeta.pl 20-06-2002 22:05 (...) Zas do Hiacynta - kolejna sugestia. Wydaj wlasnym sumptem ksiazke - zbior co ciekawszych watkow z Waszym udzialem. (...) Uprzedzam, ze z zaproszenia - jako pomyslodawcy nalezy mi sie - nie skorzystam. (...) Re: do Sceptyka adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl Gość portalu: HIacynt 20-06-2002 22:52 Sceptyk może z Bykkiem privy opublikować, to jest specjalność pseudoobserwatorów ------------ na to Sceptyku napisałeś, bym nie lekceważył waszych privów. Tak było? Proponowałeś mi wydanie książki, a ja tobie opublikowanie privów z akcentem padającym na słowo pseudoobserwatorów. Kłamiesz więc pisząc, że "PS. W ktoryms z watkow/listow cos wspominales o mojej predyspozycji do ujawniania priwow, czy jakos tak. " nigdzie nie pisałem o twojej predyspozycji do ujawniania privów i niczego takiego nie sugerowałem, Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Masz racje. Biedroneczki sa w kropeczki IP: 62.167.178.* 09.07.02, 12:29 Biale jest czarne, zolte jest zielone, biedroneczki sa w kropeczki, a Hiacynt ma zawsze racje. Twoja opinia, o mojej (i Bykka) publikacji privow byla w liscie nie do mnie, ale do Tete. Mnie dales bezposrednio inna odpowiedz. A o lekcewazeniu moich privow ponizej. Jestes duren. Wycofuje sie zatem po tej niefortunnej probie nazwania rzeczy po imieniu, jako ze dzentelmeni o faktach nie dyskutuja. Przepraszam. Milo bylo. W miare. Podtrzymuje swa niezaleznosc od moralnej jurysdykcji klodzkiej. sc-k ----------------------------------- Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > na to Sceptyku napisałeś, bym nie lekceważył waszych privów. Tak było? ----------------------------- I nie lekcewaz naszych privow. Mamy z Bykkiem czarna teczke okrutnie pekata. To dopiero bedzie jak prawda ujrzy swiatlo dzienne. Ale to jeszcze nie teraz. Wtedy jak uznam za stosowne. A poki co, drzyjcie! Ale wiedz, ze moja cierpliwosc jest na granicy wytrzymalosci. Raz, dwa i ... polowa. I od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Sceptyk w kropeczki IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 12:58 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > Jestes duren. A ty Sceptyku jesteś dupkiem. Uzasadnię to. Możesz przeciwko mnie występować gdzie chcesz i kiedy chcesz, w jakimkolwiek wątku. MOżesz czdepiać się wszystkiego i pisać wszystko. Ale nie udawaj BEZSTRONNEGO obserwatora. I o to chodziło w moim liście, że utrzymujecie kontakty z Perłą, Ty i Bykk, a Bykk spotyka się realnie z naszą parą. Więc nie udawajcie OBIEKTYWNYCH obserwatorów. jeżeli mi radzisz wydać książkę, to ja tobie i Bykkowi radzę - wydajcie książkę ze swoich prywatnych kontaktów z Perłą. Piszecie privy, czy telefonujecie? być może jestem durniem dla ciebie, ale ciebie uważam za palanta Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk To moj ostatni post w tej sprawie IP: 195.15.57.* 09.07.02, 16:24 Szanowny Hiacyncie, Jestes niezrownowazonym facetem, gonionym jakas dziwna obsesja. Wytworzyles sobie swiatek wirtualny, ktory Ci sie jakos w lepetynce w swiat realny zamienil, po czym ktoregos dnia banieczka mydlana pekla, a Ty latasz po forum i chccesz wskazac winnych pekniecia tejze. A tez i ich ukarac, inwektywami obrzucajac. Przy okazji, mianowales sie nadetym straznikiem wirtualnego swiatka, takom meska westalka, jedynym sprawiedliwym tej waszej wirtualnej grupki towarzyskiej, przekomicznej wzajemnom adoracjom i nieudolnie maskowanym poczuciem wyzszosci. Niestety, prawda jest taka, ze - jak juz pisalem - watki tak przez Ciebie uluibione sa grafomanskie, a niedawno przyszlo mi na mysl nadzwyczaj wprost trafne porownanie, ze Wy tworzycie(liscie) Forumowy Big Brother z udzialem drobnomieszczanstwa, majacego sie za 'sfere wyzsza'. Rozdzielasz opinie i swiadectwa moralnosci. Ten klamie, a ten nie klamie, ten dobry, a ten zly. Puknij sie megalomanie w glowe. I nie uzurpuj sobie praw, ktorzych nie posiadasz. Mozesz swoja babcie oceniac, a od pana Sceptyka sie odpieprz. W tej biezacej dyskusji z Toba doszedlem do wniosku, ze jestes nieuczciwym kretaczem, na rozmowy z ktorym szkoda czasu. Napisales, ze Sceptyk i Bykk moga opublikowac swoje privy. Jakbys to napisal wprost do mnie, w klotni, ot, moze uznalbym to za malo elegancki argument. Ale nie. Ty to napisales o nas w osobie trzeciej, w odpowiedzi innej dyskutantce. A jak ktos przeczyta jedynie ten list? Po czym zaprzeczyles, ze cokolwiek takiego, czy nawet zblizonego, pisales kiedykolwiek. No to ja musialem beznadziejnie glupio tracic czas aby wykazac, ze jednak napisales. Wtedy Ty, bez zmruzenia oka oswiadczasz, ze to znaczy co innego niz jest napisane. Jesli w ten sam sposob postepowales z innymi adwersarzami, to wspolczuje im, ze stracili z takim kretaczem tyle czasu. Rzucasz blotem, sadzac, nie bez racji, ze cos sie zawsze przylepi. Aczkolwiek Twe stwierdzenia, ze jestem w stalym kontakcie pozaforumowym z Perla nie sa jako takie obrzucywaniem blotem (wrecz przeciwnie, cenie sobie polityczne poglady Perly), ale w kontekscie Twoich misternie budowanych oskarzen sa. Doprowadzasz do tego, ze sie musze tlumaczyc. Ale przedtem sie spytam: na jakiej podstawie twierdzisz (bo twierdzisz), ze utrzymuje kontakty pozaforumowe z Perla i w zwiazku z tym nie jestem zdolny do bezstronnych opinii? Odpowiedz mi - TU i TERAZ - bo doszlo do absurdu, ze przed takim glupkiem jak Ty sie musze tlumaczyc, jakie masz dane ku temu by pisac, ze te korespondencje utrzymuje i ona mnie inspiruje do zabierania glosu? A teraz, durniu blotem rzucajacym powiem Ci, ze ostatnia korespondencje z Perla (na ktora w sumie zlozylo sie moze z 5 listow) wymienilem jakies pol roku temu. Telefonicznie zas z nim w zyciu nie rozmawialem. Niestety, przypominasz mi jako zywo komunistow, ktorzy tez zawsze twierdzili, ze za kazda niezalezna mysla czy opinia musi ktos stac. Zwlaszcza z zewnatrz. Bo ludzie nie moga wszak byc krytyczni wobec Partii sami z siebie. Wszak Partie, czyli tu Hiacynta, kazdy kocha i wierzy im bezgranicznie. W tym idiotycznym sporze jaki prowadzicie na setki postow, nudzac cale Forum, myslalem, ze o cos chodzi. Teraz widze, choc sadze oczywiscie po sobie jedynie, ze chodzi glownie o to, ze Ty, udajac jedynego sprawiedliwego, rzucasz blotem, a ludzie musza sie przed tym bronic, udowadniajac ze nie sa wielbladami. Moralista za piec groszy. Z poczuciem humoru z pol grosza. Tfuj. Coz za nudne i napuszone indywiduum! W dodatku niuczciwy. Wysylam Cie na Osla Lawke. Tam Twe miejsce w wirtualu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: To moj ostatni post w tej sprawie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:01 Gość portalu: sceptyk napisał(a): > W tym idiotycznym sporze jaki prowadzicie na setki postow, nudzac cale Forum, > myslalem, ze o cos chodzi. Teraz widze, choc sadze oczywiscie po sobie jedynie, > ze chodzi glownie o to, ze Ty, udajac jedynego sprawiedliwego, rzucasz blotem, > a ludzie musza sie przed tym bronic, udowadniajac ze nie sa wielbladami. właśnie o tym pisałem Miriam i Perłą bronią się przed jedynym sprawiedliwym Hiacyntem udowadniają, że nie są wielbłądami przeczytaj listy z wieczoru i dzisiejszej nocy chociaż i tak nic nie trafi do ciebie możesz byc nieobiektywny ale nie udawaj takiego Hiacynt ps. Bykk też był tak obiektywny jak ty, latał z białą płachtą po forum a potem z Podlasia pisał listy. w wątku epitafium do Danutki, póki mnei nie było wpisałeś około 20 listów, czy KTOŚ CI TO WYTYKAŁ? czy pisałem, że możesz sobie książkę wydać? o czym wy pisaliście w tym wątku sobie przypomnij? mnke nie byuło na forum cztery miesiące wróciłem na króko bo kłamano i obrażano reszta twojego tekstu z rozlicznymi ocenami mojej osoby wylądowała w śmietniku jesteś dupkiem Hiacynt Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete czy nie ma wyjścia ? IP: *.telan.pl 09.07.02, 07:52 Są sytuacje, w których ludzie nie potrafią się zrozumieć - bo nie słuchają tego co mają sobie nawzajem do powiedzenia - czekają jedynie na koniec wygłaszanego monologu - by zaprezentować własny. Wtedy przydaje się mediator. To nie jest możliwe na forum. A więc nie jest możliwe wzajemne zrozumienie. Komfort - bo można napisać wszystko i nie być odpowiedzialnym za nic. Może nie wszyscy pamiętają - o co ta wojna ...? W tym wątku pojawiło się mnóstwo osób. Wiele z nich przestało uczestniczyć w dyskusji - z różnych powodów - niektórzy pewnie zdegustowani ciągłym powracaniem do tego samego - nierozwiązywalnego. Cieszę sie, że zostałam "zaliczona" do przyjaciół Hiacynta. Razem ze Snajperem i Tyu. Myślę, że znalazłoby się więcej osób, które doceniają jego postępowanie w tej sprawie. To, że nie angażują się bezpośrednio - nie oznacza, że tak nie jest. Nie każdy czuje się na siłach - lub widzi sens - by brać udział w "wojnie". Potok obrzydliwych słów Perły. Jak czujecie się wszyscy goście Korzeni Dębu, Chatki, Błękitnego Nieba, Wyspy lub Underground ? Kubły pomyj, nieustanny potok szamba ... Witek napisał, że porozumienie jest niemożliwe. Miał chyba rację. Może być tylko więcej epitetów, kłamstw, oszczerstw. tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Do Tete."Im bardziej Puchatek zaglądał, IP: *.slupsk.tpnet.pl 09.07.02, 09:03 tym bardziej nikogo nie było." Maski nadużywane jestestwem się stają. Gdy ostatnią zedrzesz, NICOŚĆ się objawi. Ach te szantażyki słodziuchne, te szabasy, menory, rozumiesz kochana, my razem, słuchaj co JA mówię...Gdy odmowa już usłużny szabesgoj pędzi z flekowaniem. Cóż robota jak robota, pewnikiem dobrze wynagradzana, inaczj dureń dodatkowo. Choć Jedna poza zasięgiem szanse ma by o sobie stanowić. Argumentum "och nie naciskajcie bo może wydam, bo znudzonam" czy też "my osłanialiśmy twój odwrót, pogonie wszelakie myląc, bez nas cię zagryzą" już nie do użycia. pozdr anty Coż, małpy w prawdziwym zoologu godniejsze polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witekjs _____ czy nie ma wyjścia ?_____OPCJA ZEROWA_______ IP: *.chello.pl 09.07.02, 09:59 Szanowni Państwo. Wielokrotnie próbowałem sugerować, niestety nie wystarczająco konsekwentnie, zaniechanie dalszych prób wykazywania słuszności swoich postaw. Rezygnacja z potrzeby "zwycięstwa" jest jedyną, według mnie możliwością zakończenia dalszego ranienia się wzajem. Dawno już zdajemy sobie sprawę, że w tych warunkach i w pogarszającej się, z postu na post możliwości znalezienia kompromisu, jedynym rozwiązaniem może być natychmiastowe zaniechanie wytykania sobie czegokolwiek i przekonywania o swojej racji, dobrych intencjach lub działaniu wynikającym z czyjegoś niewłaściwego, w przeszłości zachowania. Nigdy nie jesteśmy w stanie odtworzyć do końca wszystkich motywów lub chwilowych nastrojów, które powodowały taką a nie inną ripostę z naszej strony.Pamiętajmy, że na nasze zachowanie wpływały, emocje, niemożliwe do weryfikacji przypuszczenia, urazy, niezręczne zwroty, wahania nastroju i wreszcie czynniki zewnętrzne z naszego realnego życia. Mamy zupełnie inne doświadczenia, charaktery i potrzeby, które w kompletnie różny sposób próbujemy realizować, również w forum. Nie jesteśmy w stanie zmienić swojej natury w wyniku krótkiego obcowania z kimś zupełnie nieznanym w Forum. Nie możemy o tym zapominać. Nie powinniśmy również oczekiwać tego od innych. Wszyscy jesteśmy dorosłymi, w pełni już ukształtowanymi ludżmi. To wszystko jest podstawową przyczyną niemożności naszego pełnego porozumienia.Nic tego nie zmieni.Okazało się, że wszyscy oczekiwaliśmy od nszego spotkania w Forum zbyt wiele. Wszyscy też, w ogromnej wiekszości czegoś zupełnie innego. Stąd nasze rozczarowania. Pozostaje zaakceptowanie tego, bez względu na to co będzie konsekwencją uświadomienia sobie tych wniosków, wynikających z trudnych doświadczeń w nowym dla wszystkich, witrualnym świecie. Pozostanie lub odejście z Forum. Jestem przekonany, że powinniśmy za wszelką cenę zmusić się do zaniechania jakichkolwiek nieprzyjaznych wypowiedzi dotyczacych problematyki poruszanej w tym wątku. Z wyrazami szacunku.Witek Odpowiedz Link Zgłoś
nurni czy nie ma wyjścia _OPCJA ZEROWA do Witka__ 09.07.02, 16:17 po raz kolejny twierdze ze nie masz racji o ‘zwyciestwie’ mowy byc nie moze to jasne od poczatku tak zwazywszy z kim okolicznosc mamy jak i o co tu chodzi niezwyciezeni sa ciolek52 multilimak jaszczomb i sympatyczna para ten typ po prostu tak ma kompromis o ktorym piszesz wydaje sie byc dobrym rozwiazaniem niestety tylko wydaje sie poki gowno52 tworzy swoje watki z ktorych uciekamy widzac kto zacz poty wszyscy sa zadowoleni oczywista poza madrym 52 daremnie podbijajacym swoje gowno sympatyczna para + lady golab na posylki trudnosc jakas maja w TWORZENIU prawdziwa frajde znajduja w niszczeniu innych sporo to mowi prawda? umiesz czytac na pewno widzisz... niszczyc mnie czy Ciebie mozna niemal do woli przezyjemy a inni? a nowi? punkt krytyczny to moment ataku na innych tych troche slabszych to ich najwiekszy blad prponowana przez Ciebie rezygnacja z wykazywania cudzej nikczemnosci jest moze ladna i madra ale dla mnie kapitulancka mysle sobie ze kiedys ktos ‘zwyciezy’ tym ‘kims’ bedzie pamiec i dobre imie tych ktorych orydynarnie kopano i dalej sie to robi a bronic sie juz nie moga albo sil nie maja wiesz dla mnie to calkiem niezla wymowka by przywalic komus w leb brzydko prawda? pewno ladniej o etyce prawic zapominajac do kogo ta melodia suma doswiadczen zebranych na forum /znacznie krotszych od Twoich/ mowi mi jedno wobec niektorych to strata czasu ---------------------------------------- zrobilem sobie urlop od forum okazalo sie ze da sie zyc na dworcu wschodnim napadaja na ludzi jakis obcych moze przyjezdnych na forum druzyna zgnilego pierscienia kopie sobie tez jakis obcych Carmine czy Abe czy znanych mi ale niekoniecznie lubianych Danke Tyu czy Snajpera mam spory problem z uzasadnieniem dlaczego mnie to tak wqrwia nie przekonam Cie chyba o swoich ‘racjach’ widze pierwsze przymiarki do Tete tu pewno bedzie mi troche latwiej uzasadnic zeby tylko jescze mi sie chcialo tlumaczyc dalej pisales cos o doroslosci praprzyczynie trudnosci porozumienia wolalbym zebys raczej cos o dojrzalosci tyle ze o czym tu pisac prawie godzine czytalem caly watek chyba zaden nie sluzyl tak ‘poznaniu’ jak ten troche tylko tytul nie trafiony miast o wojnie forumowej winno byc: ‘oblezenie piaskownicy’ pozdrawiam nurni nie rezygnujmy z nazywania rzeczy po imieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Nurniego I Witka o końcu wojny IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:31 nurni napisał(a): > po raz kolejny twierdze > ze nie masz racji > > o ‘zwyciestwie’ mowy byc nie moze > to jasne od poczatku > tak zwazywszy z kim okolicznosc mamy > jak i o co tu chodzi Ten wątek jwest przeładowany, założyłem nowy. Miriam i Perła ciemna strona forum w tym wątku będzie o wszystkim, w tym o końcu wojny Hiacynt ps. Właśnie Chciałem ci Witku wytłumsaczyć, dlaczego nie masz racji, nowy cel ataku chorej z nienawiści pary z hawkiem w tle - Tumisia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete do Witka IP: *.telan.pl 09.07.02, 18:36 Drogi Witku, kiedy czytam posty (Miriam, Perły i L-Hawk) z ostatnich dni wprost nie mogę uwierzyć, że można posunąć się tak daleko w obrzucaniu innych obelgami i zakłamywaniu faktów. I naiwnie (może) sądzę, że inne osoby, które to czytają - nie mają żadnych wątpliwości. Jeśli tak jest - to dlatego, że Hiacynt, Borsuk i Snajper są nieustępliwi i konsekwentni. Kiedyś - w "kwietnych wątkach" pojedyńcze wycieczki traktowane były pobłażliwie, kwitowane śmiechem ale śmiech stawał się coraz bardziej gorzki gdy okazywało się, że to wcale nie są przypadkowe wejścia, że pod podszewką płaszczy "wpadających z wizytą" siedzi coś niedobrego, okrutnego. Nie mają już płaszczy. Witku, ja też jestem zniechęcona - ale kompromis ? Rozumiem emocje, urazy, niechęci - ale trzeba przyjąć odpowiedzialność za własne słowa. Czy nie pisałeś kiedyś o tym ? Większość ludzi skłonna jest wybaczać nawet paskudne rzeczy ale musi uwierzyć ... I tak było przez pewien czas. Pamiętasz ? Po gradobiciu - bywały pogodne dni. Ale jeśli gradobicie powtarzało się zbyt często - coraz trudniej było uwierzyć w dobre intencje. Teraz już nie gradobicie. Każde słowo to kamień, niszczy nawet przeszłość a jeśli nie rozniesie w pył - to wykrzywi, spaskudzi. Hiacynt, Borsuk i Snajper - bronią zasad, a broniąc Carminy, Abe, Tumisi - bronią dobrego imienia nas wszystkich, którzy witaliśmy się rano w pogodę-niepogodę a nocą snuliśmy wesołe i smutne opowieści. Czy napisałam bardzo negatywnie ? Większość moich postów w tym wątku nie jest zbyt agresywna - a jednak oberwałam. Witku, pozdrawiam Cię serdecznie )tete > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk o niewinnej lady hawk IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.02, 10:21 Jakos mi umknela wczoraj dyskusja pomiedzy tete a lady_hawk. A szkoda bo piekne kwiatki tam sa do przeczytania: Lh skarzy sie : „Na jakiej podstawie ta glista miala czelnosc tak napisac? Carmina - ossa- odessa- torquemada. Przeciez to jedna osoba! „ A dlaczego na jakiej podstawie rzuca lh takie straszne oskarzenia? Lh ma na to odpowiedz: „ No wlasnie dlatego, ze te kanaliowe nicki do niej mi pasuja. Zabron mi tak myslec. Naturalnie lh wie, ze wyrzadzona krzywda musi byc naprawiona Lh: ”teraz specjalnie dla Tete: tak glupia, bo wtedy doszlo do mnie, ze wcale Abe to nie musi byc Jenisej. I trzba bylo to wyjasnic. Zeby nie bylo krzywdy.” Ciekaw jestem czy przeprosilabys Carmine, gdyby okazalo sie , ze Torquemada to Miriam, a odessa to Perla. A to bardzo piekna mysl. Zabron mi tak myslec. Lh docenia intecligencje bertoldiego: „Na bertoldiego to carmina za malo zdolna/lotna.” Nie lotnosci potrzeba zeby cudze wiersze jako swoje cytowac, tylko bezczelnosci i silnej wiary, ze inni sa jeszcze glupsi. Bo glupia jestes tak piramidalnie, ze nawet sprzecznosci w swoim wlasnym pisaniu nie widzisz. Bo zdania oskarzajace Carmine i to co teraz cytuje, od dwoch roznych osob tylko pochodzic moga Lh: „Ja nie czytam w myslach, jak Hiacynt. Zwlaszcza, ze ani nie widze autora, ani on do mnie nie mowi - nie znam czlowieka. Odnosze sie tylko do tego, co napisane. Tez drukiem.” I za pisaniem odessy i Torquemady widzisz Carmine i za pisaniem Odessy i Torquemady zwalczasz Carmine. Bo nikt Ci nie zabroni tak myslec. Ale nie przeszkadza Ci to pisac „ Nie widze autora, ani on do mnie nie mowi” Schizofrenia? To moze przypadek dla Witka byc. Jesli nie to: zalosna jestes i wstretna. Gdzies tam napisalas : „ Borsuk, przy calej mojej "niecheci" do Ciebie jest tyle lubienia, ze nie wierze, ze te slowa kierowales do mnie.” Ja Cie bardzo prosze, jezeli jest jeszcze w Tobie troche czlowieczenstwa to przestan mnie lubic. Bo mi jest wstyd, ze taki ktos moze mnie lubic. To mnie zenuje, choc nic na to nie moge poradzic. A te slowa kieruje do Ciebie. I bede je ciagle kierowal. Az wreszcie przestaniesz mnie lubic. Oby jak najszybciej, bo mi sie na mdlosci zbiera Borsuk P.S. To juz nie do lady?_hawk, bo ona juz tylko we wlasne majaki wierzy, ale do innych uczestnikow forum. Kiedy jeszcze korespondowalem z Carmina, bardzo ja bolalo oskarzenie o antysemityzm. Napisala wtedy do mnie, ze nie tylko antysemitka nie jest, ale ma powody, zeby nia nie byc, i ze kiedys mi to wyjasni. Niestety, z uplywem czasu, korespondencja sie urwala i powodow do dzis nie znam. Ale to juz chyba mniej wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk Borsuczku! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 16:31 Ja Cie kocham! To wszystko z tego powodu. Niedoceniona i niezauwazona Lady_hawk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk Re: Borsuczku! IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.02, 23:54 Tego sie obawialem. I tak Cie nie poloze w bruzde. na najblizszych dziesiec lat wszystkie terminy zajete, a potem przechodze w stan spoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła POWAŻNA prośba do Hiacynta jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:30 Hiacynt, muszę napisać do tyu post właśnie. Bądź tak dobry i zacytuj jego post do mnie, jak o Tumisi pisał. To było między listopadem a styczniem. Potrzebne mi to jest. A dla Ciebie to pestka taki cytat jest. Będę wdzięczny... Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: POWAŻNA prośba do Hiacynta jest IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:36 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt, muszę napisać do tyu post właśnie. Bądź tak dobry i zacytuj jego post > do mnie, jak o Tumisi pisał. To było między listopadem a styczniem. Potrzebne > mi to jest. A dla Ciebie to pestka taki cytat jest. Będę wdzięczny... > > Perła mogę pocytować monologi wasze cóż tam u kwietnej grupie wolf KŁAMCO Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: POWAŻNA prośba do Hiacynta jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:40 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Hiacynt, muszę napisać do tyu post właśnie. Bądź tak dobry i zacytuj jego > post > > do mnie, jak o Tumisi pisał. To było między listopadem a styczniem. Potrze > bne > > mi to jest. A dla Ciebie to pestka taki cytat jest. Będę wdzięczny... > > > > Perła > > > > mogę pocytować monologi wasze > > cóż tam u kwietnej grupie wolf KŁAMCO > > Hiacynt > To ty kłamco jesteś bo piszesz, że wszystko o archiwum wiesz. A postu tyu znaleść sie nie chce, bo to niewygodna sytuacja jest. Kompromitujesz sie coraz bardziej. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: POWAŻNA prośba do Hiacynta jest IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:43 Gość portalu: Perła napisał(a): > Hiacynt, przesadziłeś właśnie. Post do Miriam bandytyzmem jest. Bo tylko > insynuacje zawiera z ktorych trudno wytłumaczyć sie. Ale postem tym zmusiłes > mnie. Ujawnie cie Hiacynt. Polska to mały kraj jest, a ty za dużo śladów > zostawiłeś tu, nieprawdaż? > O co ci chodzi właściwie? Powinieneś wdzięczny mi być. Oszczędziłem ci dalszej > kompromitacji własnie. Twoje wygibasy udające taniec w jakieś niby piwnicy > załosne były. Twoje opalanie tłustego dupska na jakies wyspie niesmaczne było. > Twoje chuchanie w czerwone dlonie w jakieś chatce smutne było. A już > onanizowanie sie pod jakims debem odwrócilo twoja uwage od myslenia głową. Nie > dziw sie, ze musiałem skończyć z tym i opamietac cię. Bo wstyd wielki tu był. > Nikt ci tak nie skopał "dupy" na forum tym, jak ja. Merytorycznie oczywiście. > Za słaby na mnie jesteś. Nie wyczuwasz empatii u adwersarza swego. > A teraz chcesz za moją dobroć zemścic się. I z kim ty walczycz w drużynie > jednej? > LIMAK - "oszalały demon" jak borsuk nazwał go. Facet co loguje się jako kobieta > > tu, i komunistą jest > tyu - ortodoksyjny komunista, ale uczciwy na swój sposób > snajper - odkorowany filosemita. specjalizacja - Jedwabne i oskarżanie Polaków > o zbrodnie na Żydach > Tete - tu nic złego powiedziec nie mogę. Znam Ją rok i tylko tyle wiem, że > grzańca umie zrobić. > Gratuluję towarzystwa. D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem > ci kim jesteś". To prawda jest. Powiedzieć? > Ale ja ciebie zdemaskowałem czemu taki jesteś. Bo kiedyś w SB byłeś i ludzi za > poglądy niszczyłeś. Potem nie przeszedłeś weryfikacji i teraz w kiosku Ruchu > sprzedajesz. Co na pewno intratniejszym zajęciem jest, niz niszczenie ludzi w > brudnych komendach SB. Ale upodobania zostały i na forum wyżyć sie chcesz. I te > zamiłowania co, kto i kiedy powiedział. typowy ubek z Pana jest, Panie Jacku. Perła Piszesz o Tyu i Snajperze, ortodoksyjny komunista i odkorowany filosemita. że to jest moje towrzystwo. Tak, poglądy ich są bardzo odległe od moich, ale jeden i drugi mają zasady. Właśnie ta odległość poglądów, dodaje WIARYGODNOŚCI temu co piszemy. Twoje towarzystwo to Bykk i Sceptyk. są ogłupieni przez ciebie. Moje towarzystwo mi odpowiada, w walce z tobą, w walce z rakiem który toczy forum, z gangreną. Twoje towarzystwo, to grupa Wolf - bertoldi, - wzajemnie się szantażujecie swoimi świństwami, kto o kim wie więcej - jenisej, siodło, srebro, wild2, bertoldi i nicki łódzkie. Szkoda, że nie zacytowałeś tego MOJEGO BANDYCKIEGO postu. Nikt nie wie cóż takiego napisałem, co spowodowało taką reakcję. Przytaczam go: Re: o II WOJNIE FORUMOWEJ jest Autor: Gość portalu: Hiacynt Data: 08-07-2002 10:08 adres: *.klodzko.sdi.tpnet.pl -------------------------------------------------------------------------------- miriamfirst napisał(a): > dzień dobry, rozmawiałam dzisiaj telefonicznie z osobą pracująca w > dziale "pomocy" w Gazecie. Wysłałam list. Użyję wszelkich mozliwości aby > ujawniono IP. Wszelkich. Obiecano mi ustosunkowanie się do sprawy, więc czekam. > Miriam Bardzo się cieszę, mnie jeszcze interesują co najmniej dwa twoje wątki AUTORSKIE. Stoik wie jakie. Hiacynt ------------------------------------------------ Bardzo celnie trafiam, Miriam histeryczna reakcja świadczy o tym. Poskarżyła się tobie telefonicznie? Bez komentarza. A może kilka słów, Miriam wie jakie listy pisała, w jakich wątkach. Niech ci powie Perła. Zadzwoń do niej jeszcze raz, pewnie jakiś film kręci fabularny, a może to było wczoraj, dzisiaj pewnie jeden z dwóch dokumentalnych. Tyu nazawał ciebie Papkinem, Snajper który uważnie czyta listy, napisał: - zasłużyłeś sobie Perła na to, co ciebie spotyka od Hiacynta. I tak jest Perła. On widzi co się dzieje, on widzi jak strasznie przegrywasz, ale tłumacząc mnie pisze - ZASŁUŻYŁEŚ SOBIE NA TO PERŁA. Oczywiście wykorzystuję swoją przewagę, jesteś słabeuszem intelektu. Miotasz się Perła. Wykorzystuję swoją przewagę Perła, ale robie tak z prostej przyczyny - jesteś damskim bokserem. Jest to konieczne. Wojownik Perła. Pusty śmiech. Napisałem ,że Miriam jest bardziej inteligentna od ciebie - jakże strasznie ciebie to dotknęło? Ja przecież stwierdziłem oczywisty fakt, wszyscy to widzą. Strasznie czuły jesteś na swoim punkcie, dotąd być może wygrywałeś, nie wiem. Ale to nie jest taka sobie polemika. To jest REAL Perła. Jesteście ucieleśnieniem ZŁA forumowego i realnego. Czasami, przychodzi wasze opamiętanie, a może strach? Raczej strach. Przedwczoraj Miriam cały dzień obrażała Tete. Ja napisałem list o hawku łódzkim. Cóż się dzieje? Miriam się przymila do Tete. Ty jesteś dokłądnie taki sam. Pamiętasz jak Snajper pisał o siwym szczylku? Kto widzi, że te zmiany nastrojów, to jest zwykły strach, że to nie jest szczere? Wasze przymilanie się to jest strach połączony z nawykami. I tak Perła was oszczędzam, znaczniewięcej mógłbym cytować. Mam na imię Jacek, ale nie jesteś upoważniony, by mojego imienia używać na forum. Nikt tak do mnie nie pisze. Te tanie chwyty sobie daruj Perła. Miriam zna moje nazwisko, czy aby spróbować uwiarygodnić swoje plugastwa, posłużysz się nim? Orange pisał nie tak dawno, by oszczędzać Miriam, by już skończyć. Widać jak się mylił. Jesteście dobraną parą. Hawk i ty, swoim pisaniem dodatkowo kompromitujecie Miriam. Dlatego piszę, że wy ją kompromitujecie, a nie ona was, bo ona jest najmłodsza, z waszego dobranego towarzystwa. Życie jeszcze przed nią, myślę że może mieć udane życie artystycznie. Nie myśl, że to pisanie forumowe nie odbije się na jej życiu, ona się miesza real z wirtualem. Napisałem, że żyje w świecie lalek. Tak jak małym dziecio nie służy telewizja, czy grutalne gry komputerowe, tak właśnie Miriam nie służy forum. Ona obraza i stara się zniszczyć ludzi realnych, nie wirtulnych. Ona sobie nie zdaje sprawy z tego. Czy rzeczywiście, aż tak bardzo jesteście nieszczęsliwi w swoim realu? Z każdego listu Hawka to przebija. Wiem, że to Miriam pociąga za sznureczki, że wami kieruje, ale Perła - czy ty masz swój rozum? Czy tak widzisz swoją rolę w życiu i na forum? Czy tak chronisz swoją towarzyszkę życia? Tak o sobie piszecie, i o swojej miłości wzajemnej. Perła, to nie jest normalne. Czy tego nie widzicie? Piszecie bardzo wiele rzeczy realnych o sobie, o wzajemnych relacjach. Uważam to za ekshibicjonizm, rozpoczął się on u Sułtana. Wtedy właśnie, mimo swoich poglądów, mimo tego że na forum walczyłem i to bardzo z Tyu, stanąłem przy nim. Miriam, na oczach swojego przyjaciela Tyu, EKSHIBCJONISTYCZNIE roznmawiała z tobą. To Miriam OBCIĄŻA, ciebie nie, jaki jesteś widać. To był początek nieśmiertelnego Perły i jego dwulicowej dziewczyny, niedługo minie rok. Podejmowaliście kilkakrotnie decyzje odejścia z forum, w ostatnich tygodniach. To można wyczytać w waszych listach. Nawet po przedwczorajszej kolejnej kompromitacji. Co was trzyma na forum? Czy tacy ślepi jesteście? Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła pomyliło ci się Hiacynt IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 10:52 To nie ten cytat jest. Zgłupiałeś już. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: pomyliło ci się Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 11:48 Gość portalu: Perła napisał(a): > To nie ten cytat jest. Zgłupiałeś już. Myślałem Hiacynt żeś mądrzejszy jest. Jutra nie ma kretynie! Jak byś to zrozumiał to byś wiedział. A co ty mi tu imputujesz, że ja coś z Miriam ustalam. Miriam niezależna jest. Miriam jest śliczna. Miriam jest wyjątkowa. Co Ty myślisz, że ja tak jak ty z Karolem czy też tam z Carminą posty ustalam? A skoro jutra nie ma to nie będziesz miał do kogo pisać idioto. Pierdolę to forum, zgraję łobuzów, Polaków, Żydów, Niemców i innych takich. Jak już byś tak chciał wiedzieć Hiacynt to ci powiem: pierdolę to wszystko! Bo wam się pojebało nieźle. Wciskacie się w ten grajdoł i to wasze życie jest. A real to nie żarty są. Prawica, lewica, itd, itp. co mnie to kurwa mać obchodzi? A teraz ci powiem i tej bandzie matołów: pieprzycie ciągle to samo i nikt z was nie ma odwagi napisać tego co najważniejsze w życiu jest. Bo nie wiecie co tak naprawdę najważniesze jest. Bo jak byś debilu tak naprawdę wiedział co cię spotkac może to zamkąłyś pysia swego. I mi tu morałów nie pierdolił. Tak, tak, zaraz zaczniesz obnosić się z obrażoną miną po tym pierdolonym forum jaki skrzywdzony to ty jesteś. Przez Perłę oczywiście. Jutra nie ma! Jasne? Bo jak jutro jest to znaczy, że mnie nie ma. Ja sobie żyłem jak żyłem a teraz jutra nie ma. I spierdalaj mi tu z tą całą Carminą i tak w ogóle. Perła - prawdziwa do dzisiaj. Perła, Czy Kryska do ciebie nie dzwoniła? albo jenisej? grupa WOLF została uśpiona? Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: pomyliło ci się Hiacynt IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 17:02 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > To nie ten cytat jest. Zgłupiałeś już. > > Myślałem Hiacynt żeś mądrzejszy jest. Jutra nie ma kretynie! Jak byś to zrozumi > ał > to byś wiedział. A co ty mi tu imputujesz, że ja coś z Miriam ustalam. Miriam > niezależna jest. Miriam jest śliczna. Miriam jest wyjątkowa. Co Ty myślisz, że > ja > tak jak ty z Karolem czy też tam z Carminą posty ustalam? A skoro jutra nie ma > to > nie będziesz miał do kogo pisać idioto. Pierdolę to forum, zgraję łobuzów, > Polaków, Żydów, Niemców i innych takich. Jak już byś tak chciał wiedzieć Hiacyn > t > to ci powiem: pierdolę to wszystko! Bo wam się pojebało nieźle. Wciskacie się w > > ten grajdoł i to wasze życie jest. A real to nie żarty są. Prawica, lewica, itd > , > itp. co mnie to kurwa mać obchodzi? A teraz ci powiem i tej bandzie matołów: > pieprzycie ciągle to samo i nikt z was nie ma odwagi napisać tego co > najważniejsze w życiu jest. Bo nie wiecie co tak naprawdę najważniesze jest. Bo > > jak byś debilu tak naprawdę wiedział co cię spotkac może to zamkąłyś pysia sweg > o. > I mi tu morałów nie pierdolił. Tak, tak, zaraz zaczniesz obnosić się z obrażoną > > miną po tym pierdolonym forum jaki skrzywdzony to ty jesteś. Przez Perłę > oczywiście. Jutra nie ma! Jasne? Bo jak jutro jest to znaczy, że mnie nie ma. J > a > sobie żyłem jak żyłem a teraz jutra nie ma. I spierdalaj mi tu z tą całą Carmin > ą > i tak w ogóle. Perła - prawdziwa do dzisiaj. > > > > > Perła, > > Czy Kryska do ciebie nie dzwoniła? albo jenisej? > > grupa WOLF została uśpiona? > > Hiacynt > > Być może dzwonili. Ale nikt tak nie przedstawił się. A kim oni są? wtedy ci odpowiem, jak mi powiesz kim jenisej i Kryska są. O ile wiesz oczywiście. Bo ja nie wiem. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk 601 jest IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 17:43 Gość portalu: Perła napisał(a): > Trwa II Wojna Forumowa właśnie. Powodem wybuchu spór o to kto pierwszy wywołał > jest. Walczy Miriam&Perła kontra Hiacynt i Wątki Kwietne. Watki Kwietne > poniosły straszliwą klęskę podczas I Wojny Forumowej. Ich wojska pobite i > zdemoralizowane zostały. Część zaginęła w tej nieszczęsnej wojnie, część do > dzisiaj u psychoanalityków leczy się. Część jako pacynki działa. Kwietne Wątki > zemstę knuły. Na pierwszy ogień tyu wysłali. Perła złapawszy go, 25 batów w > gołą dupę na kobiercu kazał wymierzyć mu. Tyu LIMAKA na pomoc wezwał. Obaj mają > > wiele cech wspólnych. Zamiłowanie do komunizmu właśnie. Ale łączy ich > przedewszystkim to, iż tyu (jak sam napisał) mentalność kobiety ma. A LIMAK > często loguje się jako kobieta właśnie (vide: basia39, xeni). LIMAK dobrym być > może wojownikiem jest, z tym, że armie myli często i w Kwietne Wątki wali. > Hiacynt widząc, że LIMAK bije w kogo popadnie, a tyu ślini się do niego bo > myśli, iż to kobieta (xenia) jest, Snajpera na pomoc wezwał. Nie wiadomo czy to > > też i ręka zadrżała a może i broń niezbyt dobra była i odrzut duży miała, > grunt, że Snajper podbite oko ma. Radiotelegrafistka Tete w kółko nadaje: "tu > Wisła, Wisła - Carmina, Carmina słyszysz mnie? słyszysz?!" Doprowadzony do > furii nieudolnością armii swej, Hiacynt "dokumenty" zebrał i do Miriam i Perły > udał się. Miriam i Perła wysłuchali go cierpliwie acz niechętnie. Następnie > wykazali mu bazsensownoœæ argumentów jego. Hiacynt dokazywać poczał, > wiec Perła > za ucho go wział i za drzwi wyprowadził. Hiacynt odgraża się, że forum poskarży > > się i list napisze, donos znaczy się. > Wojna trwa, privy grzeją się, mimo, iż bykk do flaszki wszystkich zwołuje a > Sceptyk kółko wszystkim na głowie pokazuje. > Epilog pewnie taki będzie, że przyjdzie gajowy Marucha (Adaś Michnik znaczy > się), i wszystkich wyrzuci z lasu właśnie. A jak nie Adaś to ja sie w końcu > wkurwię i rozpierdolę forum to. W necie tylko nekrolog będzie. "Tu forum kiedyś > > było, ale się zbyło. Pisali tu głównie degeneraci, obłąkani, psychopci, tyu, > chorzy zboczeńcy. Pogrzeb odbył się ku ogólnej radości netu. Internaucie - > pochyl głowę i uœmiechnij się!" > > Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk 602 - Tete do Hiacynta - cytat, podsumowanie i for IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 18:17 CYTAT: >Hiacynt >Autor: Gość: tete IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl >Data: 09-07-2002 16:42 >D_nutka napisała: "pokaż mi swoich przyjaciół a powiem >ci kim jesteś". Na forum także. >Ciemna strona mocy nie daje żyć nawet ledwo rozkwitłym wątkom o niczym (czyli >herbacianym czyli kwietnym). >Upał straszny a długi wątek nie chce się otworzyć. >pozdrawiam Cię serdecznie, )tete • Miriam i Perła - ciemna strona forum Gość: Hiacynt, 09-07-2002 16:22 • Hiacynt Gość: tete, 09-07-2002 16:42 ecast PODSUMOWANIE: 1. Watek nie musi byc kwietny, zeby byl o niczym 2. Watek o niczym lapie 600 postow - na luzie, a jakie zaangazowanie! 3. Perla-autor wygrywa w konkursie na najliczniejszy watek. 4. Hiacynt - skupil wokol siebie liczne grono wielbicieli (sorry Perla) PRZEWIDYWANIA Watek dojdzie do 1000 jesli transfer pozwoli, bo przeciez jeszcze nie wszyscy wszystkim wszystko powiedzieli. Jak tylko transfer danych sie poprawi - watek dojdzie Odpowiedz Link Zgłoś
witekjs Re: _____ czy nie ma wyjścia ?_____OPCJA ZEROWA__ 09.07.02, 22:26 Drogi Nurni, Hiacyncie i Tete. Jak widać od wielu godzin, z drugiej strony nie ma najmniejszej reakcji na moją propozycję. Czytając Was mozna odnieść wrażenie, że istnieją poważne wątpliwości co do tego czy stoję po stronie tych co bronią zasad, lub czy nawołuję do kompromisu z ludzmi, którzy każdym słowem dowodzili, że nigdy o żadnym kompromisie nie myślą, czy rezygnuję z nazywania rzeczy po imieniu. To dziwne, bo wygląda na to, że druga strona znacznie dokładniej czytała moje posty, dotyczące naszego współżycia, w wątkach Epitafium dla d_nutki, Kryteria zabawy i tym. Nie ma konieczności stałego wymieniania nicków, aby kogoś lub jakąś sprawę bronić lub z kimś lub jakimiś postawami się nie zgadzać. Z różnych postów wyczuwam, że Snajper również lepiej mnie rozumie. W dalszym ciągu obstaję za tym aby zaniechać utarczek słownych a szczególnie jakichkolwiek inwektyw. Właściwie wszystko w tych kilku wątkach zostało powiedziane. Z drugiej strony usłyszeliśmy różnego rodzaju formy obrony, sprzeciwu i agresji. Nie ma dla mnie najmniejszej wątpliwości, że nie istnieje możliwość przekonania "trójprzymierza", że ich postępowanie jest niewłaściwe.Im również trudno przekonać kogokolwiek z nas. Osoby mniej lub bardziej postronne, bez wątpienia mogły wyrobić sobie własne zdanie i wybrać jeden lub dugi model postępowania w Forum. Czasami, nawet wyrażnie deklarując swoje poparcie. Chyba niewiele więcej można uzyskać w tej zaskakująco przykrej, wirtualnej wojnie. Uważam, że w jakiś cywilizowany sposób musimy sie rozstać, choćby po prostu zamilknąć. Pozdrawiam. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: _____ czy nie ma wyjścia ?_____OPCJA ZEROWA__ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.02, 00:00 witekjs napisał(a): > Uważam, że w jakiś cywilizowany sposób musimy sie rozstać, choćby po prostu > zamilknąć. > Pozdrawiam. Witek > Tylko nie to. A zresztą ciekawe kto wytrzyma dłużej to milcznie. Może jakis konkursik? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Czy nie ma wyjścia ? Modyfikacja opcji zerowej. IP: *.acn.waw.pl 10.07.02, 03:24 witekjs napisał: > Drogi Nurni,Hiacyncie i Tete. Jak widać od wielu godzin, z drugiej strony nie ma > najmniejszej reakcji na moją propozycję. Czytając Was mozna odnieść wrażenie, że > istnieją poważne wątpliwości co do tego czy stoję po stronie tych co bronią > zasad, lub czy nawołuję do kompromisu z ludzmi, którzy każdym słowem dowodzili, > że nigdy o żadnym kompromisie nie myślą, czy rezygnuję z nazywania rzeczy po > imieniu. To dziwne,bo wygląda na to, że druga strona znacznie dokładniej czytała > moje posty, dotyczące naszego współżycia, w wątkach Epitafium dla d_nutki, > Kryteria zabawy i tym. Nie ma konieczności stałego wymieniania nicków, aby kogoś > lub jakąś sprawę bronić lub z kimś lub jakimiś postawami się nie zgadzać. Z > różnych postów wyczuwam, że Snajper również lepiej mnie rozumie. > W dalszym ciągu obstaję za tym aby zaniechać utarczek słownych a szczególnie > jakichkolwiek inwektyw. Właściwie wszystko w tych kilku wątkach zostało > powiedziane. Z drugiej strony usłyszeliśmy różnego rodzaju formy obrony, > sprzeciwu i agresji. Nie ma dla mnie najmniejszej wątpliwości, że nie istnieje > możliwość przekonania "trójprzymierza", że ich postępowanie jest niewłaściwe.Im > również trudno przekonać kogokolwiek z nas. Osoby mniej lub bardziej postronne, > bez wątpienia mogły wyrobić sobie własne zdanie i wybrać jeden lub dugi model > postępowania w Forum. Czasami, nawet wyrażnie deklarując swoje poparcie. Chyba > niewiele więcej można uzyskać w tej zaskakująco przykrej, wirtualnej wojnie. > Uważam, że w jakiś cywilizowany sposób musimy sie rozstać, choćby po prostu > zamilknąć. > Pozdrawiam. Witek Witaj Witku ! Zgadzam się z Twoją diagnozą, choc nie do końca. Piszesz, że nie ma możliwości przekonania >trójprzymierza<, że ich postępowanie jest niewłaściwe. Mam odmienne zdanie. Według mnie oni dobrze zdaje sobie sprawę z obrzydliwości swojego postepowania. Oni po prostu należą do osób, którym takie postepowanie sprawia przyjemność. Możesz komuś, kto się nie myje i brzydko pachnie zwrócić na to uwagę i liczyć na poprawę. Ale jeśli ktoś taki swym smrodem się szczyci... Zostaje go omijać dużym łukiem. I to by się mogło zgadzać z Twoim postulatem zamilknięcia. Jednak i tutaj pozwolę sobie na małą korektę. Rzeczywiście, powiedziano tu już chyba wszystko. I dużo więcej już się teraz nie powie. TERAZ. Bo zamilknięcie nie może być definitywne. Każdy wybryk naszej grupy Wolf musi być kontrowany szybko i bezwzględnie. Każde kolejne chamstwo musi spotykać się ze zdecydowanym odporem. Trudno, co najwyżej będzie III, IV, V i kolejna wojna forumowa. Trudno, najwyżej znów trzeba będzie użyć tych samych cytatów, dochodząc w kolejnym wątku do tysiąca postów. Ale nie można według mnie zostawiać niegodziwości bez odpowiedzi. Ja innego wyjścia nie widzę. Pozdrawiam Cię serdecznie, Witku. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Dlaczego Tak Bronisz Zlodziei i Pedofili, Hiacku? IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 00:46 no i tego gowna na scianie... . Masz w tym jakis interes? .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do kretyna52 tu jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 00:58 kretynie52 alias świnio52, to nie ten wątek jest. Pomyliło ci się. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Twoje wyzwiska kalafiorem mi wisza, bos glup IP: *.proxy.aol.com 10.07.02, 01:09 To tobie pomylilo sie, Barania Glowo. Ten post adresowany jest do archiwalnej gnidy Hiacka. Post do ciebie - powyzej. No ale czego spodziewac sie mozna po takim kretynie jak ty. .. A skoro mowa juz o swiniach - pozdrow swych rodzicow. Od kogos takze ci bliskiego... Czyli nie ode mnie. .. K.P. Gość portalu: Perła napisał(a): > kretynie52 alias świnio52, to nie ten wątek jest. Pomyliło ci się. > > Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni wyzwiska kalafiora52 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:13 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > pozdrow swych rodzicow. widzisz pedryl52 tak to jest jak sie takie rzeczy gada to dostaje sie w dupe w twoim wypadku dzwiga ja szyja a potem za ofiare nietolerancji robisz i placzesz ze wszyscy chca cie wypierdolic z forum z forum nie mysl sobie za duzo nikt tu jeszcze cudzych rodzicow nie obrazal no to zaistniales posepny qtasie wklejam sobie twoja odzywke do archiwum popelniles blad nurni bym zapomnial kumpla znalazles Kir sie kaze wolac mowi o tobie per krzysio taki zgrywus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni tak to zdecydowanie nie ten watek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 01:08 wyczules gdzies ciolku52 zapach gowna to czego tu szukasz sprawdz swoje watki gowniane moze znalazles nowa przyjaciolke pardon przyjaciela a tymczasem sp_____aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do sceptyka jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 01:08 Sceptyk, nie jestem hipokrytą i cieszę się z Twojego starcia z Hiacyntem. Bo przynajmniej Ty Wiesz jaki to kłamca jest i bezsensowne bzdury wypisuje tu. Potwierdzam wszystko co napisałeś odnosnie kontaktów naszych. Hiacyntem nie przejmuj sie. To mu po SB zostało właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Jest do Perly 10.07.02, 01:25 Poniewaz powiedzialem, ze juz pisac w tym watku nie bede, to jedyne co moge zrobic to machnac renkom i dzwiek wydac: eeee tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Hiacynt jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 10:21 Hiacynt, list napiszę, o Tobie i Twoich KŁAMSTWACH tu. Boisz się? Niepotrzebie - to ku przestrodze ma być. I w celach wychowawczych Hiacynta też. Bo przy mnie szansę masz na ukształtowanie prafidłowe się. Perła ps. twój szpetny donosik w formie nowego wątku olany jak widzę przez forum został. Nie licząc naiwnej Tete. Bo Tete boi sie ciebie, bo wyczuwa essmaństki charakter twój i podpaść ci nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk Hiacynt jest perfidnym manipulatorem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 11:19 I smrodem tego forum. Rzucil oskarzenia na Abe i Poznan. A teraz to ja widze, skoro dziala tutaj jako lustrator to rownie dobrze mogl byc jenisejem. Palme pierszenstwa w manipulowaniu ma bez watpienia carmina, ktora wszystkich omotala jak pajeczyca. Ja mysle, ze powinno byc wam glupio w stosunku do mnie, gdybyscie mieli choc odrobine dobrego smaku i poczucia przyzwoitosci. M. byla niesmiala choc w sadach stanowcza. Geneza pojawienia sie l_h zostala wyjasniona. Przejrzalam archiwum. Zraz po atakach carminy dolaczyl do niej Vist i jakby doksztalcony w manipulacjach prze bieglych zmienil ton wypowiedzi. Czy dziwne, ze dostrzegajac manipulacje, jakim ulegacie odpowidzialam piszac o robakach sypiacych sie spod spodnicy? Te robaki to manipulowanie. Ale jak kukielki poddaliscie sie temu. Czy chcecie sie dziwic, ze ktos gremialnie atakowany reaguje kontratakiem? Ja nie lubie byc ofiara. Snajper: ja nie mam sie czego wstydzic za bertoldiego. Jesli po kilku postach zamilkliscie to wasza slabosc. A Miriam ani Perla z bertoldim nic wspolnego nie mieli. Hiacynt to klamca, oszczerca, smrod forumowy i nic wiecej. Zegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk O KURZU IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 10:33 Poszlam za rada Tete i poczytalam, co tez takiego l-h wypisywala, zeby zasluzyc sobie na wizerunek jaki zaczela kreowac carmina. o oto o kurzu:Znowu kurz probujesz wznosic Carmino? Po co? Autor: lady_hawk@poczta.gazeta.pl Data: 22-11-2001 16:43 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: Carmina napisał(a): > No nie mogłam , nie mogłam sie oprzec, zeby nie zajrzec. I dobrze zrobilam, bo > tu > sie gangster wdarł. Bo to zły gangster jest i ten szyk taki dziwny ma. I wywija > . > Spokojnych ludzi nęka obsesyjnie. Ciekawa autoprezentacja moja droga. Nareszcie! Nad wejsciem na joy sticku nastroszone > ptaszysko, no tak, stwory w modzie, ale tu...no nie - w dziobie - perla wielka > do > udławienia. To po co nosisz ze soba takie szkarady? > Ale...nie, to nie ptaszysko, tylko ktos cień rzuca. Szpony > zakrzywione, dziób gruby. Tyle swiatla w Tobie, czyj cien moze je zaslonic? Jak? > Ach, któz to? A, tak, juz wiem, tylko spokojnie trzeba, > zeby nie zdenerwowac, to przypadek kliniczny, nawet pare przypadkow na raz, > rowniez syndrom Dr Jekyll and Mr. Hyde. Czyli Me, Myself and I. Ale dialog był > tak naturalny, doprawdy. Moze niedlugo nawet lady na hawka spojrzy uwodzicielsk > o. > Perłe z gardła hawkowi wyciagnie i po głowce sie pogłaszcze. Bez komentarza. Mroczne sa Twoje klimaty Carmino. A ja wlasnie dalam sie namowic na karminowa pomadke od YSL. Po przeczytaniu tego, co napisalas pomyslalam, ze moze bedzie gorzka. Ale nie. Rozjasnia twarz. Podobno czerwien znowu w modzie. Szlachetnie dojrzala. Pozdrawiam z karminowym usmiechem hawka. Dotad byl cytat. Jeszcze jakis czas "szlachetny" Borsuku przezywalam swoje "przykro mi" bez jakiegokolwiek komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk GORZKIE GODY CARMINY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 10:41 Gorzkie gody Lady.H Autor: Gość: Carmina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl Data: 22-11-2001 13:05 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- lady_hawk napisał(a): > Kazdy z wlasnym siedziskiem, to i ja tez. > Niestety na chwile tylko. > Ot zycie. No nie mogłam , nie mogłam sie oprzec, zeby nie zajrzec. I dobrze zrobilam, bo tu sie gangster wdarł. Bo to zły gangster jest i ten szyk taki dziwny ma. I wywija. Spokojnych ludzi nęka obsesyjnie. Nad wejsciem na joy sticku nastroszone ptaszysko, no tak, stwory w modzie, ale tu...no nie - w dziobie - perla wielka do udławienia. Ale...nie, to nie ptaszysko, tylko ktos cień rzuca. Szpony zakrzywione, dziób gruby. Ach, któz to? A, tak, juz wiem, tylko spokojnie trzeba, zeby nie zdenerwowac, to przypadek kliniczny, nawet pare przypadkow na raz, rowniez syndrom Dr Jekyll and Mr. Hyde. Czyli Me, Myself and I. Ale dialog był tak naturalny, doprawdy. Moze niedlugo nawet lady na hawka spojrzy uwodzicielsko. Perłe z gardła hawkowi wyciagnie i po głowce sie pogłaszcze. Re: Ptasi cien znowu? Autor: Gość: ladyhawk IP: *.tele2.pl Data: 27-11-2001 13:24 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- carmina napisał(a): > lady_hawk napisał(a): > > > Witajcie, > > macie nade mna te przewage, ze mozecie spedzac na forum duzo wiecej niz ja > > > czasu. > > Witku, czy aby przywolywane maksymy, jesli stosowane samotnie, nie prowadz > a do > > zdobycia przewagi formy nad trescia? > > Oj pracowity mam dzien dzisiaj, to znowu nie pobede... > > serdecznosci. > > To cienie szponiaste pzryjaciół w chatce muszą szukać, żenada. Jakby mało było > innych wątków. Zaraz zaczna nawzajem sie zapraszac: hawku, pozwol! Alez nie, > ladies first! buahahahahaha W przerwach kawowych... Autor: lady_hawk@poczta.gazeta.pl Data: 05-12-2001 11:19 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- niektórzy krążą nad dnia informacjami, by znaleźć kącik, co w nim da się przycupnąć.... Re: W przerwach kawowych...herbatka krztusi Autor: Gość: ladyhawk IP: *.tele2.pl Data: 05-12-2001 13:56 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- lady_hawk napisał(a): > niektórzy krążą nad dnia informacjami, by znaleźć kącik, co w nim da się > przycupnąć.... > ) zakrztusilam sie herbatka u Tumisi. 36 stron mam wydrukowane w dwoch kolumnach, szostka moi kochani.... Hiacyncie! zanalizowac co Ty piszesz? Ludzieeeeeeeeee! gadam do siebie...... do jutra uloze ostatnie swoje slowo -------------------------------------------------------------------------------- witekjs napisał(a): > Gość portalu: ladyhawk napisał(a): > > > Droga Myszko! > > Nareszcie ktos sie do mnie normalnie odezwal. > > Zbulwersowaly mnie komentarze i uwagi, jakie przy herbatce byly wyglaszane > . > > Nie bede zakladac osobnego watku, zeby sie pozegnac. > > Nie bede przepraszac Carminy, jak sobie tego Hiacynt zazyczyl. Oj napewno > nie! > > Natomiast skladam jej uklony i gratulacje, bo wszystkich niewygodnych z fo > rum > > sie pozbyla. > > Nic tu po mnie. > > Good luck. > _______________________________ > Czyżby zgliszcza niczego Cię nie nauczyły? > Czy Ty sądzisz, że można próbować Twarzyć nowe "dwory", może trzeci, z nową gło > wą? > Wydaje mi się,że zarówno Carmina jak i Miriam miały czas żeby zastanowić się na > d > tym jakie ofiary wiążą się z takimi rywalizacyjnymi postawami. > Tu, w chatce nie spotykasz samotnego bezwolnego tłumu ,może do przejęcia...? > Tym tonem nie można już rozmawiać w Forum. > Są pewne konwencje, których trzeba przestrzegać, nawet będąc kobietą. > Od miesięcy nie zgadzamy się z postawami dominacji,bezwzględnej rywalizacji,wal > ki. > Wszyscy marzyliśmy o stworzeniu miejsca czy miejsc, życzliwych spotkań i wymian > y > mysli poważnych i błachych. > Zbyt wiele dramatycznych błędów popełniono.Teraz Ty się zastanów i bądż jeśli > chcesz i gdzie chcesz.Nikt Cię nie wyrzuca i NIKOGO, również nowych > onieśmielonych forumowiczów. > Pozdrawiam.Witek > A co ja mam do tworzenia "nowych dworow"? Sugerujesz, ze ja za spodnica sluzacej sie kryje? A na jakiej podstawie oceniasz, ze cos bylo bledem? Czy jenisej byl czyims "bledem" czy parszywa kreacja, ktora miala skompromitowac kogos z tego forum? Czy wiadomo juz, kto to byl? Czy ktos sie przyznal? Za Twoja sprawa l_h sie pojawila Witku. Bo mi zarzuciles, ze sprawil Ci przykrosc tekst M. podpisany - a ja nic takiego przypomniec sobie nie moge. Jak mam obrywac, to chociaz za swoje! Jesli ja w odpowiedzi na niskiego lotu napasc odcielam sie a za chwile juz mnie w sercu zabolalo, ze moze za ostro zareagowalam i w privie napisalam do Was, ze ta osoba MOJE UCZUCIA RANI, tylko Borsuk probowal mnie przekonac,ze nie mam racji. W privie napisalam, co czuje. Na forum to bylby atak. Witku, bardzo Cie lubie i bardzo szanuje. Wracam do "Zdziwienie moje jest wiellkie", zeby pare zdan na temat wiadomy napisac. Pozdrawiam, M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ladyhawk O OBRAZANIU I POCZATKU WOJNY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 10:54 cZY nie byla to proba zlagodzenia agresywnego zachowania ? > Mroczne sa Twoje klimaty Carmino. > A ja wlasnie dalam sie namowic na karminowa pomadke od YSL. Po przeczytaniu teg > o, > co napisalas pomyslalam, ze moze bedzie gorzka. Ale nie. > Rozjasnia twarz. > Podobno czerwien znowu w modzie. Szlachetnie dojrzala. > > Pozdrawiam z karminowym usmiechem hawka. Ale na to carmina: Nieciekawa zaczepka. Szminka cioci juz raz była. Nudne. Chyba wykorzystam opcje "ignore" na tę postac dziobatą. Bo coz moze wymyslic cień? Żałosne. I oto chamska odpowiedz na poawyzszy post: Dlaczego tylko obrazac umiesz, Carmino? Autor: lady_hawk@poczta.gazeta.pl Data: 22-11-2001 18:58 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Radosna teraz? Nie ja jedna zostalam przez Twoja naderudycje dotknieta. Szkoda, ze tego "ignore" na Lady_hawk nie wlaczylas wczesniej. A dotknela mnie tym tak, az lzy polecialy. Tylko, ze ja nie z tych placzliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt chłopobaba Bertoldi IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 11:12 Gość portalu: ladyhawk napisał(a): > cZY nie byla to proba zlagodzenia agresywnego zachowania ? > > > Mroczne sa Twoje klimaty Carmino. > > A ja wlasnie dalam sie namowic na karminowa pomadke od YSL. Po przeczytani > u teg > > o, > > co napisalas pomyslalam, ze moze bedzie gorzka. Ale nie. > > Rozjasnia twarz. > > Podobno czerwien znowu w modzie. Szlachetnie dojrzala. > > > > Pozdrawiam z karminowym usmiechem hawka. > > > Ale na to carmina: > > Nieciekawa zaczepka. Szminka cioci juz raz była. Nudne. Chyba wykorzystam > opcje "ignore" na tę postac dziobatą. Bo coz moze wymyslic cień? Żałosne. > > I oto chamska odpowiedz na poawyzszy post: > > Dlaczego tylko obrazac umiesz, Carmino? > Autor: lady_hawk@poczta.gazeta.pl > Data: 22-11-2001 18:58 + odpowiedz na list > + odpowiedz cytując > > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Radosna teraz? > Nie ja jedna zostalam przez Twoja naderudycje dotknieta. > Szkoda, ze tego "ignore" na Lady_hawk nie wlaczylas wczesniej. > > > Jastrząb - dziobata postać, cień Miriam. jeżeli IP zopstaną odsłonięte, zobaczymy czy z Łodzi hawk nie pisał. > A dotknela mnie tym tak, az lzy polecialy. > Tylko, ze ja nie z tych placzliwych. Jaki ten chłopobab bertoldi delikatny Hiacynt ps. chłopobab bertoldi - hawk podaje się za kobietąę, ale nasza perła forumowa pisała, że bertoldi ma głos mężczyzny może jeszcze wąsik się sypnął Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk bezkorzonkowy Hiacynt 10.07.02, 11:33 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: ladyhawk napisał(a): > > > cZY nie byla to proba zlagodzenia agresywnego zachowania ? > > > > > Mroczne sa Twoje klimaty Carmino. > > > A ja wlasnie dalam sie namowic na karminowa pomadke od YSL. Po przecz > ytani > > u teg > > > o, > > > co napisalas pomyslalam, ze moze bedzie gorzka. Ale nie. > > > Rozjasnia twarz. > > > Podobno czerwien znowu w modzie. Szlachetnie dojrzala. > > > > > > Pozdrawiam z karminowym usmiechem hawka. > > > > > > Ale na to carmina: > > > > Nieciekawa zaczepka. Szminka cioci juz raz była. Nudne. Chyba wykorzystam > > opcje "ignore" na tę postac dziobatą. Bo coz moze wymyslic cień? Żałosne. > > > > I oto chamska odpowiedz na poawyzszy post: > > > > Dlaczego tylko obrazac umiesz, Carmino? > > Autor: lady_hawk@poczta.gazeta.pl > > Data: 22-11-2001 18:58 + odpowiedz na list > > + odpowiedz cytując > > > > > > -------------------------------------------------------------------------- > ----- > > - > > Radosna teraz? > > Nie ja jedna zostalam przez Twoja naderudycje dotknieta. > > Szkoda, ze tego "ignore" na Lady_hawk nie wlaczylas wczesniej. > > > > > > > > > Jastrząb - dziobata postać, cień Miriam. > jeżeli IP zopstaną odsłonięte, zobaczymy > czy z Łodzi hawk nie pisał. Nie ujawnia. Ale napisalam wlasnie do Pani Sikory, zeby podano informacje, czy bylo lodzkie logowanie. Bo IP, z ktorych pisalam nie chcialabym pokazac, bo wiedzielibyscie, gdzie pracowalam. A ta wiedza, takim smrodom jak Hiacek potrzebna nie jest. > > A dotknela mnie tym tak, az lzy polecialy. > > Tylko, ze ja nie z tych placzliwych. > > Jaki ten chłopobab bertoldi delikatny > > Hiacynt > > ps. > > chłopobab bertoldi - hawk podaje się za kobietąę, > ale nasza perła forumowa pisała, że bertoldi ma głos mężczyzny > może jeszcze wąsik się sypnął > BO Perla wiedzial, ze bertoldi to byly same cytaty. Z Szekspira, na przyklad. Intrygowales w tym forum dosc dlugo. Kto ty jestes? Hiacynt maly. Jaki znak twoj? KRWAWE GALY. ITD. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu MODUS VIVENDI. Do wszystkich 10.07.02, 12:46 Do wszystkich - to chyba bezpieczne sformułowanie. Ostatnio bywało tak, że gdy pisałem do Miriam - odzywał się Perła, gdy do Perły - Miriam albo zgoła Luka. Albo zgoła odzywał się Scan, który teraz... No właśnie - gdzie się podział Scan?! Zdawało mi się (ale może TYLKO zdawało), że coś go tu ostatnio brak, chociaż tyle osób pięknie go prosi... Tak, czy inaczej - takie potraktowanie sprawy kończyło dyskusję - nie tylko dlatego, że odpowiedzi były nie na temat i nie od adresata moich kwestii. Teraz - każdy ewentualny odpowiadający będzie pisał za siebie. O co mi chodzi? W czym rzecz? Ano w tym, że po powrocie na Forum nie mogę nadążyć z czytaniem tego wątku. Tyle tego - a wciąż przyrasta. Ale przyrasta głównie MASA, nie treść. I w tym, że czytając świeżym, a w każdym razie - nieco odświeżonym okiem - widzę, jak bardzo wyjaławia udział w takiej dyskusji. Nie, nie twierdzę, że jest to dyskusja o niczym! To dyskusja o sprawach FUNDAMENTALNYCH - takich, jak przyjaźń, lojalność (zarówno wobec przyjaciół, jak i wrogów), uczciwość - po prawa człowieka niemal. A jednak - dyskusja taka traci sens w sytuacji, gdy ktoś - n-ty raz przekonywany, że popełniał świństwa - odpowiada w stylu "a w Ameryce biją Murzynów". Na przykład chęć dojścia do prawdy (utopijną, czy nie, to już inna sprawa) tłumaczy obsesjami seksualnymi, czy frustracją szukającego. Spotkało to po wielekroć Hiacynta, Snajpera, mnie... nawet Tete! O CZYM TU JESZCZE DYSKUTOWAĆ?! Z KIM?! Myślę, że wertowanie archiwów przez Hiacynta dało bardzo wiele. Nawet, jeśli nie postawiło pewnych "kropek nad i". I myślę, że pewne fakty nie wrócą, a jeśli będą usiłowały wrócić - inny będzie odzew na nie. NIE BĘDZIE JUŻ bezkarnego zaszczuwania ludzi - także nowych, czy kontrowersyjnych. Jesteśmy GRUPĄ, nie samotnymi jednostkami - nawet, jeśli nigdy nie rozmawialiśmy ze sobą poza Forum i NAWET, jeśli widzimy kogoś szczutego po raz pierwszy. Ten szczuty TEŻ JEST JEDNYM Z NAS - WŁAŚNIE DLATEGO, ŻE JEST SZCZUTY. TERAZ JUŻ TO WIEMY - i jest nas zbyt wielu, by ponownie mogło dojść do tego, co zrobiono Abe, Carminie, czy Vistowi. A "rozpirzanie"? Co z nim? Co? Śmiać się! TAK ŚMIAĆ SIĘ - DOSŁOWNIE! Śmiech to straszna broń, nawet wobec chama, który w połowie tylko zrozumie dlaczego się z niego śmieją. Śmiech i - opcja "ignore"! Nerwy - na wodzy. A w potrzebie - "dał nam przykład pan Euromir, jak zwyciężać mamy". Chodzi mi oczywiście o wątek "Samowola Euromira" - i uratowanie dyskusji pozornie już nie do uratowania. Ale myślę też, podobnie jak np. Witek, że kto chciał - zorientował się dawno, o co tu chodzi. Kto nie chce - nikt go do tego nie zmusi. Popieram gorąco wniosek Witka o koniec i "opcję zerową". To, że popieram jego wniosek wraz z poprawką Snajpera, jest oczywiste. Dowodzi tego wszysto, co napisałem powyżej. Skończmy. Świat jest zbyt piękny, by dać się wmanewrowywać w dyskusje, które już tylko wewnętrznie pustoszą. Jeśli "druga strona" bodaj cokolwiek z tej dyskusji zrozumiała - zastosuje się, gdyż jest to rozwiązanie korzystne i dla nich. TAKĄ WŁAŚNIE opcję zerową między nami dwoma od dawna proponuję Perle. A skoro - jak wynika z postów - Perła i Miriam, to niewzruszona jednia, gdzie jedno odpowiada za drugie i vice versa - proponuję to dziś również Miriam. Może DZIĘKI TEMU, gdy KIEDYŚ znikną dawne blizny, może będziemy w stanie znów rozmawiać jak ludzie? Na razie - nie widzę szans. Na razie - róbmy swoje. Każdy - swoje. A jeśli ktoś tego chce - obserwujmy się nawzajem, byle z daleka. Wyciągajmy wnioski. Może rzeczywiście ludzie potrafią się zmienić na tyle, że KIEDYŚ znów staną się dla siebie nawzajem wiarygodni? Jako wciąż niepoprawny optymista - wierzę w taką możliwość. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Do Tyu. 10.07.02, 13:36 Nie probuj, ptaszyno wywrocic na lewa strone tego, co napisalam. Ciekawa jestem jakie "prawdy" wyciagnal z archiwum Hiacynt? Jak Carmina byla zaszczuwana? Probowaliscie udowodnic, ze to jakas meczennica czy wyrocznia. Troche nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: MODUS VIVENDI. Do tyu jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 13:57 tyu napisał(a): > NIE BĘDZIE JUŻ bezkarnego zaszczuwania ludzi Jestem Ci wdzieczny za słowa te. Odbieram je jako obronę mojej osoby. Bo któż inny jak nie ja jestem tu zaszczuwany od kilku tygodni. Perfidnie i bezwględnie. Ze stekiem kłamst. Zawsze wiedziałem, że dobry chłopak jesteś tyu. I Hiacyntowi powiesz, że przesadził w esesmaństwie tu. I zaszczuwaniu ludzi spokojnych. pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła obalenie MITU jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 14:02 Hawk opisała "popisy" Carminy tu. Hiacynt od właśnej broni padł. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Perła ps.Hiacynt, list o Tobie napisze, i twojej manipulacji ludźmi tu. Ujawnię Cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła wynik wojny jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 20:15 Hiacynt przegrał po ciosie lady_hawk właśnie. Uciekł z forum po prostu. No i dobrze. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: o II WOJNIE FORUMOWEJ jest 23.07.02, 01:04 z trudem ale otworzyło się. Jakby ktoś nie wiedział to informuję, że po dzisiejszym dniu koniec wojny jest. Mogą jeszcze jakieś pojedyńcze wyskoki co najwyżej być. Hiacynt SKOMPROMITOWAŁ sie zupełnie działając jako pacynka właśnie. Pozrawiam wszystkich obserwatorów. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper O II >WOJNIE< FORUMOWEJ. IP: *.acn.waw.pl 23.07.02, 02:52 perla_ napisał: > z trudem ale otworzyło się. Jakby ktoś nie wiedział to informuję, że po > dzisiejszym dniu koniec wojny jest. Mogą jeszcze jakieś pojedyńcze wyskoki co > najwyżej być. Hiacynt SKOMPROMITOWAŁ sie zupełnie działając jako pacynka > właśnie. Pozrawiam wszystkich obserwatorów. > > Perła To jest jedynie Twoje nieobiektywne zdanie. Ty skompromitowałeś się już dawno temu i nie przeszkadzało Ci to spokojnie egzystować na Forum. Snajper. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt LIST KONIECZNY na koniec wątku IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:23 Od początku wojny wiedziałem, kto stoi za pacynkami, które walczyły przede wszystkim ze mną oraz z Abe. Z bezwzględnymi pacynkami, prawdziwymi, a nie niby "pacynką" typu Boaaa. Wątek o "Hiacyncie prześladowcy" i wszelkie listy różnych nocnych nicków, a na koniec długie atakowanie mnie przez Srebro, na wielu wątkach, są w archiwum. Trwało to kilka miesięcy i na tym polegały prawdziwe działania pacynek i o takich nickach należy mówić pacynki. Na koniec nastąpił atak na mnie Bertoldiego i zmęczony odszedłem z forum. Nie zamierzałem tego ujawniać, to były stare sprawy, nie myślałem, iż wojna tak się rozwinie, że będzie tak długa. Oto mój pierwszy list po czteromiesięcznej nieobecności na forum. Czy to JEST LIST WOJENNY??? • do Perły Gość portalu: Hiacynt 13-06-2002 Gość portalu: Perła napisał(a): ) Ja Carminę przeprosiłem za posty złe a Ona te przeprosiny przyjęła. Nie rozumiem ) jak osoby trzecie mogą mi to wypominać, skoro ja wybaczyłem Carminie ) niesłuszne oskarżenie a Carmina mnie nieelegancki posty. To nasza sprawa jest. Dokładnie tak było, wątek "OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest", Carmina napisała list do Ciebie, zacytuję - jestem znany z tego, Od Carminy do Perły Gość portalu: Carmina 03-12-2001 15:49 Perła, bardzo ciężko zniosłam Twoje ataki. Ale teraz czuje szczerosc Twoich słow, wagę okoliczności i - przeprosiny przyjmuję . Różnią się one od wielu innych na tym forum. Czuję, że coś znaczą. Może to przeczytasz. Może nie. Ja na razie też straciłam chęć do pisania, wątki z Burano jakoś tu teraz nie pasują. Jeśli kiedyś jeszcze cos napiszę, kubek grzanego miodu znajdzie sie i dla Ciebie, jesli zajrzysz. Teraz przyszłam tylko, by Ci powiedzieć, że już urazy nie żywię. I rozumiem więcej niż myślisz. Powodzenia. Perła -------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt LIST KONIECZNY na koniec wątku ciąg dalszy IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 09:24 Kilka dni temu na forum szalał "thelordofpower" oraz "jamjestszatan" Ja wiedziałem od pierwszego listu jaki jest cel tej akcji, lord w końcu napisał: Abe i Hiacynt zostaną zniszczeni, typowa wojna psychologiczna. Ujawniłem eksperymentatora pisząc jako Boaaa. Na forum aktualności - Teatrum niegodziwości: Cel pseudonaukowy Intrygant zawodowy Emocjami ludzi gra w kości. Eksperymentator napisał jeszcze kilka listów i zniknął. Nie osiągnąłbym tego pisząc jako Hiacynt. Pisząc eksperymentator mam na myśli kilka osób, kóre w tym uczestniczyły, ale działania bezpośrednio obiążają jedną. To była brutalna wojna. Grożono mi osobiście, próbowano szantażować, obrażano na wszelkie możliwe sposoby, wszelkimi dostępnymi słowami. Wiem kto był przy mnie i tym osobom wyraziłem swoje ubolewanie, że podpisałem kilka listów jako Boaaa. Snajper i inni wiedzą, jaka to była wojna. Szczerze przepraszam Tete, która czuje się zawiedziona, tym bardziej w kontekście tego, co pisała o czystości na forum. Jest mi bardzo przykro. Muszę zaznaczyć, byłem po wielekroć bardziej brutalnie atakowany, niż cokolwiek napisał złośliwego Boaaa. Dlatego też, nie widzę najmniejszego powodu, bym musiał się tłumaczyć przed wrogami, przed innymi sztucznymi nickami, przed Hiacyntem_prawdziwym. Nie chcę się tłumaczyć ponownie, ale w pewnych momentach słowa Boaaa wypowiadane przez Hiacynta, nie odniosłyby skutku. Myślę, że czas zkończyć wojnę. Nie chcę ujawniać innych spraw, myślę, że wystarczy. Dzisiaj wszystkim służę swoją osobą. Jutro wyjeźdzam na kilka tygodni. Gdy chciałem zakończyć przedłużającą się wojnę i napisałem na forum, że jeszcze cztery dni będę walczył, to można odszukać w archiwum kto i jak mnie zaatakował. Dzisiaj jestem na forum. Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
tyu LIST (CZY KONIECZNY?) do Hiacynta 23.07.02, 09:49 Hiacyncie! To, co sądzę o Boaaa itp, napisałem już w innym wątku, popierając rozumowanie Snajpera. Myślę, że to, co napisałeś TUTAJ wystarczy, jako usprawiedliwienie. Dzięki za docenienie także mojej obecności przy Tobie - mimo, że nie zawsze była ona tak zauważalna, jak - w nieco innych okolicznościach - sam chciałbym. Mam tylko uwagę co do "powszechnego zapomnienia": o włamaniach i wirusach, czy o dręczeniu ludzi (Abe!) listami podpisanymi sfałszowanymi nickami jej przyjaciół. Dla mnie WŁAŚNIE TO było największą podłością. Na drugim miejscu - świadome - planowe i zbiorowe - dręczenie ludzi na Forum, bez względu na to, kto to czynił, na trzecim dopiero - używanie nicków-masek, pacynek. Definicję pacynki rozumiem tak, jak Ty. Czy Maksio albo Limak ze swoimi 555 nickami, nawet jeśli denerwującymi, są pacynkami? Życzę Ci dobrego wypoczynku (jeśli tylko wyjeżdżasz wypocząć) i - POWROTU na Forum. Powrotu w dwóch charakterach: trudnego, ale lojalnego partnera dyskusji oraz - miecza Damoklesa... Pozdrawiam Cię. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła to jak to jest? IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 00:34 kończymy? Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: o II WOJNIE FORUMOWEJ jest IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.07.02, 04:09 Ty się od Limaka od... i mordy sobie nim nie wycieraj.. LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieperła Ależ to okrutne PIERDOŁY SĄ!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.03, 19:50 A wydawałoby się, że piszący te pierdoły to dorośli ludzie są. A tu masz babo placek - piaskownica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła oczywiście, że rację masz bo Hiacynt... IP: *.zin.lublin.pl 02.06.03, 19:56 pierdołą jest Odpowiedz Link Zgłoś