marianna.rokita Re: jak zawsze 05.04.05, 21:44 U mnie aktualnie Kazaa odpalona i sciagam Akurat teraz klasyke,bo bardzo lubie i nie ukrywam wcale,ze sie znam And now: Lady in red -Chris de Burgh Don't answer me -Alan Parson Project A jak mam lepszy humor leci "Ciagnik"albo polski hip hop (wstyd sie przyznac) Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: jak zawsze 05.04.05, 21:48 A jak mam lepszy humor leci "Ciagnik"albo polski hip hop (wstyd sie przyznac) tez bym sie wstydzil. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: jak zawsze 05.04.05, 21:49 )))))))))))))))))))))))))))))))))))) nie widac,ze sie wstydze))))) ??????????????? W kazdym razie ukladania w szufladach w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
nick.kertiz Re: jak zawsze 05.04.05, 22:47 też lubię muzykę klasyczną, nawet dawną, organową a odpowiedziałem tak, jak odpowiedziałem, ponieważ był to mój pomysł na odpowiedź zwięzłą Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk LADY IN RED 05.04.05, 23:22 Music & Lyrics : Chris de Burgh I've never seen you looking so lovely as you did tonight I've never seen you shine so bright I've never seen so many men ask you if you wanted to dance They're looking for a little romance, given half a chance I have never seen that dress you're wearing Or the highlights in your head that catch your eyes I have been blind The lady in red is dancing with me cheek to cheek There's nobody here, it's just you and me, It's where I wanna be But I hardly know this beauty by my side I'll never for get, the way you look tonight Odpowiedz Link Zgłoś
gnievko1968 Re: LADY IN RED 05.04.05, 23:36 marianna.rokita napisała: > wiecej prosze: ) > Idz na stadion pilkarski w czasie meczu Legii i pobij nowy rekord Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Co za niedorobiona podroba. Ale trzesc ta sama: 06.04.05, 00:34 www.gazetazydowska.pl/?111101212pl13101412131513146&ofst=1 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ja slucham to - wbrew pozorom Ajrysze spiewaja to 06.04.05, 00:37 na pogrzebach: www.ireland-information.com/irishmusic/dannyboy.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ja dziś w TV obejrzałem film o lekarzach... 05.04.05, 22:00 ... zbrodniarzach, którzy odzukali rodzeństwo, aby zabawić się w przeszczepianie fragmentów płuc siostrze chorej na mukowiscydozę. Biorca tych płuc nie przeżył, a dawcy - jej brat i siostra - ciężko odchorowali swój altruizm. Film pokazał, jak lekarze oszukują ludzi, aby dostać zgodę na skomplikowane zabiegi. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ja dziś w TV obejrzałem film o lekarzach... 05.04.05, 22:01 ))))))))))))))))))))))))))) U mnie dla odmiany teraz mozartowskie Dies irae Odpowiedz Link Zgłoś
obcesowy Re: Ja dziś w TV obejrzałem film o lekarzach... 05.04.05, 22:11 Jak lubisz rockowego wykopa to proponuję "Dies Irae" zespołu Evereve i w ogóle całą płyte Regret z bardzo ciekawą przeróbką "House of the Rising Sun", Animalsów Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Kto, czego aktualnie slucha? 05.04.05, 22:09 1) "Requiem" Mozarta (całe) 2) Adagio z III Symfonii Bethovena 3) "Serenadę melancholijna" Czajkowskiego 4) "Valce triste" Sibeliusa (nie jestem pewien, czy się tak pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kto, czego aktualnie slucha? 05.04.05, 22:15 Requiem dzisiaj przerabialam Aktualnie Chris de Burgh Jesli chodzi o Czajkowskiego jest to jeden z moich ulubionych kompozytorow)))))) Ach ta Martha Argerich w Polsce.... i winylowe plyty Ps.Znajdz Alan Parson Project "Don't answer me " i wstaw mi na serwerek Musze sobie walnac sygnaturke)))))))))) Calusyyy wielkieee Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Kto, czego aktualnie slucha? 05.04.05, 23:01 Calypso vintage songs from the Carribean Odpowiedz Link Zgłoś
obcesowy Re: Kto, czego aktualnie slucha? 06.04.05, 00:01 Israel Kamakawiwo'ole - E Ala E Odpowiedz Link Zgłoś
piq bombowy zapomniany kapitalny... 06.04.05, 00:33 ...Bill Withers (jeśli ktoś słyszał "Ain't no sunshine when she's gone", to skojarzy, ale miał stos fajniejszych piosenek), trochę Otisa Reddinga, Coltrane'a, Davisa i pieśni mozarabskich (dla niezorientowanych to pieśni chrześcijańskie w manierze mocno orientalnej arabsko-żydowskiej - z południowego zachodu Hiszpanii). Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita a co dzisiaj ? 06.04.05, 22:55 u mnie ..... Lacrimosa, Tuba Mirum, Dies irae - Requiem Mozart w przerwie ulubiony Rachmaninow koncert 1 Odpowiedz Link Zgłoś
piq Mahalia Jackson kilka razy +... 06.04.05, 23:34 ...Sarah Vaughan w repertuarze bylejakim (ale jak ona to śpiewała), Karolina Styła (mam taką płytkę, dziewczynka miała 18 lat - dobrze się zapowiada, śpiewa po swojemu, fajnie bardzo. To córka gitarzysty R. Styły). + Górecki + Hendrix. Dużo teraz słucham, bo siedzę w domu i grypię. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Mahalia Jackson kilka razy +... 06.04.05, 23:37 Teraz: u mnie niesmiertelna,ulubiona Barbra Streisand )))))) Somewhere Odpowiedz Link Zgłoś