Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 22:26 Podobno były premier ma kandydować na przezydenta naszego miasta ! ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild za bardzo lewacki? 22.06.02, 22:31 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Podobno były premier ma kandydować na przezydenta naszego miasta ! ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Buzek - prezydentem Częstochowy !? 22.06.02, 23:15 V.C.,ja słyszałem,że Jaskiernia ma być w "Twoim mieście"! Zastępcami mają być ci z banku,co to ukradli i uciekli pod skrzydła SLD! Pozostali,to urzędnicy z woj.urz. do spraw ekologii.!Znasz kto tam jest szefem? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Buzek - prezydentem Częstochowy !? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 22.06.02, 23:37 bykk napisał(a): > V.C.,ja słyszałem,że Jaskiernia ma być w "Twoim mieście"! Nie ... Oficjalnym kandydatem jest na razie aktualny prezydent Mr Maras z teamu SLD > Zastępcami mają być ci z banku,co to ukradli i uciekli pod skrzydła SLD! Bagsik i Gąsiorowski !? > Pozostali,to urzędnicy z woj.urz. do spraw ekologii.! Znasz kto tam jest szefem? > hej! Nie znaju Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: V.C 22.06.02, 23:46 V.C,widzę ,że masz mało wiadomości!Szkoda! Popytaj ludzi!Ja bywam,pamiętaj "BYWAM" w Częstochowie i wiem dużo więcej jak Ty!Bywam właśnie tam gdzie pisałem śLIMAKOWI,jeśli to Twój krajan! Nie opowiadaj więc ludziom bzdur!!! Kto rządzi Częstochową?No kto? Powiedz WC nie wstydź się! Poczekaj jak ludzie(medalikarze) was z tego "piedestału" zwalą! Czyj się ViCe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Bykku ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 00:00 bykk napisał(a): > V.C,widzę ,że masz mało wiadomości!Szkoda! > Popytaj ludzi!Ja bywam,pamiętaj "BYWAM" w Częstochowie i wiem dużo więcej jak > Ty!Bywam właśnie tam gdzie pisałem śLIMAKOWI,jeśli to Twój krajan! > Nie opowiadaj więc ludziom bzdur!!! > Kto rządzi Częstochową?No kto? Powiedz WC nie wstydź się! Partia , rzekomo lewicowa pt. SLD . > Poczekaj jak ludzie(medalikarze) was z tego "piedestału" zwalą! > Czyj się ViCe! Nas ? Ja tam do SLD nie należę . PZDR , V.C. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: V.C.!!!! 23.06.02, 00:06 V.C.,no co Ty? Jaja ze mnie robisz? Przecie tak niedawno mówiłes,że Lreszek,że Pol,że ściskałeś rąsię itp.! Teraz nie pasuje? Powiem Ci szczerze,mam "śwagra" w Cze.,wiem jak u was działają układy! Słyszałeś np. o banku w Cz.???? pozdrawiam hej! Ps. ślub ostatni brałem właśnie w Cz.,takie życie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Bykku ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.06.02, 13:11 bykk napisał(a): > V.C.,no co Ty? > Jaja ze mnie robisz? > Przecie tak niedawno mówiłes,że Lreszek,że Pol,że ściskałeś rąsię itp.! > Teraz nie pasuje? Nie wiem czego w Cz-wie miałby szukać Jaskiernia . Przecież , gdyby nawet wygrał to musiałby zrezygnowac z funkcji posła , a gaża prezydenta naszego miasta jest niższa od uposażenia poselskiego . > Powiem Ci szczerze,mam "śwagra" w Cze.,wiem jak u was działają układy! Wiem , wiem . Przed 6 laty byłem ostatnią osobą , która dostała pracę w pewnej firmie , nie mającą owych układów > Słyszałeś np. o banku w Cz.???? W Częstochowie mamy kilkanaście banków ... > pozdrawiam > hej! > Ps. ślub ostatni brałem właśnie w Cz.,takie życie ! W którym kościele ? Toś Ty prawie Częstochowianin A nie chciałbyś kandydować na prezydenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Buzek - prezydentem Częstochowy !? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 18:39 Jak donosi pewien forumowicz z Forum Częstochowa , ex-premier , jadąc samochodem Alejami w naszym mieście - o mało nie rozjechał jego kolegi ... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do V.C. 26.06.02, 01:55 V.C,no i co,no i co,co było dalej? Ciekawa historia,ex,samochód,aleje(JPII?)kolega,czyj?ex,czy tego z f.cz.?)) Co do kandydatury na prez. u Was,to owszem chciałem,ale ponoć Twój "ziomek" ten z Zawodzia ma już zaklepane! Co do kościoła,to była wówczas taka kaplica gdzie teraz jest nowy kościół właśnie przy JP II,niedaleko dawnego salonu Forda(obecnie sklep,SAM,właściciela dobrze znam)! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: O Matko Boska !!! IP: *.klobuck.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 09:25 indris napisał(a): > To pierwszy narzucający się komentarz Buzek? A czamu nie? Fajny chłop. Krzywdy nikomu nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: O Matko Boska !!! 27.06.02, 09:30 Masz rację BUC-u z Kłobucka! Masz po prostu rację! hej! Ps. co na to Kamilek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Ale nie będzie rezydował na Czarnej Górze? IP: 145.237.1.* 27.06.02, 10:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Buzek - prezydentem Częstochowy !? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 09:38 ...buzek?- to ten nauczyciel ze szkoły parafialnej na Pułaskiego(dawny stadion SKRY przerobiony przez czarnych na parking i szkołe parafianą) ???????? LIMAK Ps...to on już przechta?... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot luter przebrzydły w Swietym Miescie??? 27.06.02, 10:01 Matka Boska, Hetmanka nasza nie dopusci do takiego zgorszenia...! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: luter przebrzydły w Swietym Miescie??? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 10:07 eliot napisał(a): > Matka Boska, Hetmanka nasza nie dopusci do takiego zgorszenia...! > Eliot ...chyba że pan prezydent wałęsa przypnie na powrót ikonę w klapę...jak Kordecki będzie bronił... czci...czci...czci...czcigodny Eliocie. LIMAK PS...kacyk mnie męczy po wczorajszym ...to się jąkam.... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: luter przebrzydły w Swietym Miescie??? 27.06.02, 10:15 Ulubiony,być kacykiem tyle lat,nie dziwne,że męczy!)) Twój byhaj. Ps. śLIMAK,mogę Cię pozdrawiać już?bo ten buhaj męczy!) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: luter przebrzydły w Swietym Miescie??? 27.06.02, 10:17 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Matka Boska, Hetmanka nasza nie dopusci do takiego zgorszenia...! > > Eliot > > ...chyba że pan prezydent wałęsa przypnie na powrót ikonę w klapę... Najswietsza Panienka raczej niekoniecznie chcialaby takiego meża... > PS...kacyk mnie męczy po wczorajszym ...to się jąkam.... > Chlodnego piwka probowales? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: luter przebrzydły w Swietym Miescie??? IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 10:30 eliot napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > eliot napisał(a): > > > > > Matka Boska, Hetmanka nasza nie dopusci do takiego zgorszenia...! > > > Eliot > > > > ...chyba że pan prezydent wałęsa przypnie na powrót ikonę w klapę... > > Najswietsza Panienka raczej niekoniecznie chcialaby takiego meża... > > > PS...kacyk mnie męczy po wczorajszym ...to się jąkam.... > > > > Chlodnego piwka probowales? > Eliot Eliocie Właśnie wysłałem umyślnego po MOCNE...język pali jak cholera...przed sobą mam folder : Grecja -Riwiera Olimpijska , hotel Pireia Mare z klimatyzacją , nad M. Egejskim- 14 dni HB...robię rezerwację...ooo wchodzi Pan Piwko.., o rany :- toz to miód... LIMAK Ps...bykk nie potrafi odróznic kacyka od kacyka , tak jak miny od miny... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: luter przebrzydły w Swietym Miescie??? 27.06.02, 11:04 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Eliocie > Właśnie wysłałem umyślnego po MOCNE...język pali jak cholera...przed sobą mam > folder : Grecja -Riwiera Olimpijska , hotel Pireia Mare z klimatyzacją , nad M > . > Egejskim- 14 dni HB...robię rezerwację...ooo wchodzi Pan Piwko.., o rany :- toz > > to miód... > LIMAK > Ps...bykk nie potrafi odróznic kacyka od kacyka , tak jak miny od miny... Riviera grecka, piwko, hotel, ech Koniu Ty masz marzenia... A jakiej laski tam nie ma... ? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. LIMAK na Riwierze Olimpijskiej ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 12:37 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > > > eliot napisał(a): > > > > > > > Matka Boska, Hetmanka nasza nie dopusci do takiego zgorszenia... > ! > > > > Eliot > > > > > > ...chyba że pan prezydent wałęsa przypnie na powrót ikonę w klapę... > > > > Najswietsza Panienka raczej niekoniecznie chcialaby takiego meża... > > > > > PS...kacyk mnie męczy po wczorajszym ...to się jąkam.... > > > > > > > Chlodnego piwka probowales? > > Eliot > > Eliocie > Właśnie wysłałem umyślnego po MOCNE...język pali jak cholera...przed sobą mam > folder : Grecja -Riwiera Olimpijska , hotel Pireia Mare z klimatyzacją , nad M > . > Egejskim- 14 dni HB...robię rezerwację... A w jakiej miejscowości ? Może Paralia albo Olympic Beach ? Kalimera LIMAKos ! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi To on jeszcze nie siedzi? :) 27.06.02, 10:24 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Podobno były premier ma kandydować na przezydenta naszego miasta ! ;-0 Z jednej strony współczuję, z drugiej się cieszę - zawsze mogło mu się zachcieć prezydentury w moim mieście. Nie, żebym bał się, że wygra, ale głupio by mi było nie iść głosować wiedząc, że mogę przeciwko niemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: To on jeszcze nie siedzi? :) IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 27.06.02, 10:34 bimi napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Podobno były premier ma kandydować na przezydenta naszego miasta ! ;-0 > > Z jednej strony współczuję, z drugiej się cieszę - zawsze mogło mu się zachcieć > > prezydentury w moim mieście. Nie, żebym bał się, że wygra, ale głupio by mi był > o > nie iść głosować wiedząc, że mogę przeciwko niemu... buzek dyspense od kodeksu karnego wybłagał sobie w watykanie...ja 30 lat temu przewidziałem taka możliwość i z Częstochowy sie wyniosłem... LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on jeszcze nie siedzi? :) 27.06.02, 10:45 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > buzek dyspense od kodeksu karnego wybłagał sobie w watykanie...ja 30 lat temu > przewidziałem taka możliwość i z Częstochowy sie wyniosłem... A więc to wszystko dzięki dyspensie. Skoro tak, to nie dziwię się, ża akurat na prezydenta Częstochowy się porywa - to pewnie część pokuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: To on jeszcze nie siedzi? :) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 12:39 bimi napisał(a): > Gość portalu: LIMAK napisał(a): > > > buzek dyspense od kodeksu karnego wybłagał sobie w watykanie...ja 30 lat t > emu > > przewidziałem taka możliwość i z Częstochowy sie wyniosłem... > > A więc to wszystko dzięki dyspensie. Skoro tak, to nie dziwię się, ża akurat na > > prezydenta Częstochowy się porywa - to pewnie część pokuty. Dlaczego pokuty ? Częstochowa to zacny gród Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: To on jeszcze nie siedzi? :) 27.06.02, 12:43 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > A więc to wszystko dzięki dyspensie. Skoro tak, to nie dziwię się, ża akurat > > na prezydenta Częstochowy się porywa - to pewnie część pokuty. > > Dlaczego pokuty ? Częstochowa to zacny gród Nie no jasne. Ale macie tam niezły klasztor - Buzek dostanie za pokutę rozbudować go do rozmiarów najnowszej bazyliki i to będzie jego pokuta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: To on jeszcze nie siedzi? :) IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 12:53 bimi napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > A więc to wszystko dzięki dyspensie. Skoro tak, to nie dziwię się, ża > akurat > > > na prezydenta Częstochowy się porywa - to pewnie część pokuty. > > > > Dlaczego pokuty ? Częstochowa to zacny gród > > Nie no jasne. Ale macie tam niezły klasztor - Buzek dostanie za pokutę rozbudow > ać > go do rozmiarów najnowszej bazyliki i to będzie jego pokuta Na szczęście teren wzgórze klasztorne ograniczają solidne mury obronne , więc byłby problem z tą rozbudową . No chyba ,że powstanie Jasna Góra 2 Tylko ciekawe co na to Licheń ? Odpowiedz Link Zgłoś
led3 Re: Buzek - prezydentem Częstochowy !? 27.06.02, 12:50 a ja mam pytanie do przyszłego prezydenta Pana Buzka. jaki jest ulubiony teatrzyk jego córki? bo jaka jest jej ulubiona książeczka tośmy się dowiedzieli z epoki Pana Premiera Buzka. to pouczające co czytają i w co się bawią nasze dzieci. LED Odpowiedz Link Zgłoś
led3 Re: Buzek - prezydentem Częstochowy !? 27.06.02, 12:53 reszta 'w rozumie'-jak przy dodawaniu bez kalkulatora. LED Odpowiedz Link Zgłoś