enemy-at-the-gate 18.04.05, 20:43 pogadamy sobie w kulturze i spokoju, wezcie pod uwagę , że moim doradcą jest aryjczyk.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
enemy-at-the-gate Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 20:46 miało być : wzywam wszystkich " davidożerców" na pojedynek.... Odpowiedz Link Zgłoś
hymen Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 21:28 Jak chcesz się pojedynkować z wszystkimi na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 21:59 tak, albowiem nie ma aktualnie nacji na swiecie ktora bylaby w stanie stawic czola davidom , ...co nie znaczy, że was nie lubimy.... zawsze stać nas na środki odwetowe .... Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 22:05 hymen napisał: > Jak chcesz się pojedynkować z wszystkimi na raz? czy to nie ja 3 lata temu napisałam: ale bez symultanki proszę? niestety nie posłuchano mojej prośby i przeszłam frontalny atak wszystkich na mnie jedną jednak ku naszemu wspólnemu dobru aryjczyk, pewnie nie jeden,minie wspierał w tamtej symultance Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 22:08 zgłaszam się Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:11 czy Aryjczyk może być Żydem i "dawidożercą" jednocześnie? Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:20 zacznijmy od malego intermezzo.. nibelungenweb.de/ Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:22 Dalej nie otrzymalam odpowiedzi. Ktos wzywal do walki i zwial. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:25 jam tu, czekam.... odzywka "zwiał" kojarzy mi się, ześ nie rycerz, jeno chłopo-najemnik jakichs... Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:35 ja mam dalej to samo pytanie. Jakis szkielet aryjski zmartwychstal po 3000 lat i doradza. Sensacja archeologiczna. Link z Nibelungami nie da sie przebadac. Buttony nie funkcjonuja. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:41 boś czlekiem malego ducha i sprzet masz z przed 3000 laty.... nie dworuj sobie z aryjczykow ,,,davidy z uznaniem przyjęli nasz proposal pojednania... a jakiej nacji jesteś waść...(?) domyslam sie , żeś mutant nadwislanski...choć, wiele o was slyszalem, ale why not nie pogadać...co, tam u was w ciemnogrodzie ?.... szalom Odpowiedz Link Zgłoś
karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:47 Davidy tez pare tysiaczek maja. Kogo ty nazywasz aryjczykiem. Lud aryjski o Zydach w tamtych czasach nigdy nie slyszal. Moze cos pomyliles ? Aryjski, Aramejski ? Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 23:00 nic nie mylę, gadam z rozmyslem.. nawiazuję do pewnego hist-epizodu , w ktorym naduzyto pojecie aryjczykow do kreacji antydavidowej krucjaty ... czyt. hollocaustu... temat zbyt powazny i dramatyczny, by polemizowac na tym forum, ktore generalnie zajmuje sie tematami na wskroś błachymi , by nie rzec urągajacych powadze zycia... ot, taki polemiczny poziom w polsce macie....zresztą sejm, niewiele rozni sie od tego poziomu... macie szansę poprawy intel-poziomu poslugując się mysleniem aryjsko- davidowym... szalom Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 23:04 enemy-at-the-gate napisał: > > macie szansę poprawy intel-poziomu poslugując się mysleniem aryjsko- > davidowym... > szalom a ja już chciałam napisać, że ten wątek to ściema jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 aryjskosc Bucefala w rydwanie Ra 18.04.05, 23:28 d.nutka1 napisała: > a ja już chciałam napisać, że ten wątek to ściema jakaś Yntelektualysta na zakonczenie poda nam moze jakies definicje. Na przyklad holocaust ludow Kanaan miedzy Mojzeszem a Davidem. Albo aryjskosc Bucefala po kontaktach z Katarzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: pie..sz 18.04.05, 23:13 tum cie czekał...boli cię wielkość gatunku aryjsko-davidowego , prawda ? nie dziwię się, intelektualnie smutne postacie z nad wisla-river... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 selekcja do aliji 18.04.05, 23:37 enemy-at-the-gate napisał: > intelektualnie smutne postacie z nad wisla-river... Byli tacy, ktorzy zwracali uwage, iz narodowcy wybrani z USA nie chcieli aby Palestyne zasiedlil niewlasciwy material ludzki. Ponoc poswiecili ilosc na rzecz jakosci. Ten ton wskazuje na tego rodzaju kregi narodowcow. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-at-the-gate Re: selekcja do aliji 18.04.05, 23:53 davidy to dumny , suwerenny wielki naród Israela..!!! nie rozumiem co masz na mysli mowiąc " materiał ludzki".... moze wy, mutanty nadwislanskie myslicie w tych kategoriach, ale musze was rozczarowć - helmuty z davidami dawno sie pojednali.. i nie łudzcie się ,że wy polit-intryganci nas skłócicie...zabawiajcie sie z weissrussland und ukraine... niestety taki jest dzisiaj polit-orient mądrali z msz-tu.... postepujcie tak dalej, a pewnego dnia popadniecie w kolejny, juz nawet nie wiem ktory rozbior... i na to zasluzyliscie swoim polit-debilizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 jasne 19.04.05, 08:53 enemy-at-the-gate napisał: > davidy to dumny , suwerenny wielki naród Israela..!!! Dziekuje za wyjasnienie. Nie bylo to jasne w poprzednich postach. > nie rozumiem co masz na mysli mowiąc " materiał ludzki".... Nadwislanska biedota. A rozumiesz, jak wynika z Twojej odpowiedzi doskonale. Udajesz, ze ja nie wiem, ze Ty udajesz. > moze wy, mutanty nadwislanskie myslicie w tych kategoriach Tych, to znaczy jakich? , ale musze was > rozczarowć - helmuty z davidami dawno sie pojednali.. Ja wiem, ze Ty wiesz, ze ja wiem. Pojednanie mowisz? No to mow. > i nie łudzcie się ,że wy > polit-intryganci nas skłócicie... A po co wtracac sie do tego co robi sie samo? > zabawiajcie sie z weissrussland und ukraine... Wyczuwam brak argumentow. Te ujawniaja ocean kompleksow. > niestety taki jest dzisiaj polit-orient mądrali z msz-tu.... Z Syria nie graniczymy. > postepujcie tak dalej, a pewnego dnia popadniecie w kolejny, juz nawet nie wiem > ktory rozbior... Tak to widac z Izraela? Nienawisc zalewa oczy. > i na to zasluzyliscie swoim polit-debilizmem... O tym z Toba nie ma sensu dyskutowac. Zydowskich nienawistnikow u nas zatrzesienie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ten mutant nie wie nawet, ze to nie USA zezwolily 25.04.05, 21:16 na osadnictwo zydowskie w Brytyjskim Dominium na Bliskim Wschodzie... I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
brzytwas Re: pie..sz 18.04.05, 23:51 boli mnie, że istnienie takich palantów jak ty wzmaga metabolizm jełopów znad mazowieckich łąk. "Wielkość" hieno davidów których jesteś przedstawicielem, polega na perfidii wykorzystującej do perfekcji mechanizm prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wqrwiony to ja pisałem 18.04.05, 23:53 wqrwiony, bo nie wiem czemu nie mogłem zalogować się na ten nick, jak bym był hieno jełop znad wisły to bym rzucił podejrzenie na hieno davidów Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:38 enemy-at-the-gate napisał: > jam tu, czekam.... > odzywka "zwiał" kojarzy mi się, ześ nie rycerz, jeno chłopo-najemnik jakichs.. > . na to wygląda, ze ten tylko pikolo jest Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smakoszy 18.04.05, 23:31 Ciekawe, kto zacz ta pacyna "wrog tego co w gaciach", jajcarz barani. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita enemy zglaszam sie jako boczna garda :) 18.04.05, 23:33 z boku bejzbolem bede walic antydavidow Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 nieprzemyslany wybor 18.04.05, 23:40 marianna.rokita napisała: > z boku bejzbolem bede walic antydavidow Matka krola Dawida nie byla Zydowka. Jego wrogowie nijak nie mogliby byc antysemitami. Czyzbys sie zalapala za niewlasciwe poplecznictwo? Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smak 18.04.05, 23:41 absurdum osiąga poziom nie spotykany w kręgach kręglaży buńczucznych Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smak 25.04.05, 21:42 rycho7 napisał: > Ciekawe, kto zacz ta pacyna "wrog tego co w gaciach", jajcarz barani. smierdzi kropekukiem Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Czy ty zawsze na innych musisz projektowac swe 26.04.05, 01:38 WLASNE PRZYWARY? Tak sie sklada, ze posluguje sie tylko jednym nickiem. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Davidy zeszly z linii strzalu 25.04.05, 21:34 Teraz jest wojna przeciwko heretykom i bezbożnym. Odpowiedz Link Zgłoś