Dodaj do ulubionych

wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek"....

18.04.05, 20:43
pogadamy sobie w kulturze i spokoju, wezcie pod uwagę , że moim doradcą jest
aryjczyk....
Obserwuj wątek
    • enemy-at-the-gate Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 20:46
      miało być :
      wzywam wszystkich " davidożerców" na pojedynek....
      • hymen Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 21:28
        Jak chcesz się pojedynkować z wszystkimi na raz?
        • enemy-at-the-gate Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 21:59
          tak, albowiem nie ma aktualnie nacji na swiecie ktora bylaby w stanie stawic
          czola davidom , ...co nie znaczy, że was nie lubimy....
          zawsze stać nas na środki odwetowe ....
        • d.nutka1 Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 22:05
          hymen napisał:

> Jak chcesz się pojedynkować z wszystkimi na raz?

czy to nie ja 3 lata temu napisałam: ale bez symultanki proszę?
          niestety
          nie posłuchano mojej prośby
          i przeszłam frontalny atak wszystkich na mnie jedną

jednak
          ku naszemu wspólnemu dobru
          aryjczyk, pewnie nie jeden,minie wspierał w tamtej symultance
          • wqrwiony Re: wzywam wszystkich "davidożerców na pojedynek" 18.04.05, 22:08
            zgłaszam się
          • karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:08
            • d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:11
              czy Aryjczyk może być Żydem i "dawidożercą" jednocześnie?
            • enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:20
              zacznijmy od malego intermezzo..

nibelungenweb.de/
              • karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:22
                Dalej nie otrzymalam odpowiedzi. Ktos wzywal do walki i zwial.
                • enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:25
                  jam tu, czekam....
                  odzywka "zwiał" kojarzy mi się, ześ nie rycerz, jeno chłopo-najemnik jakichs...
                  • karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:35
                    ja mam dalej to samo pytanie. Jakis szkielet aryjski zmartwychstal po 3000 lat i
                    doradza. Sensacja archeologiczna.
                    Link z Nibelungami nie da sie przebadac. Buttony nie funkcjonuja.
                    • enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:41
                      boś czlekiem malego ducha i sprzet masz z przed 3000 laty....
                      nie dworuj sobie z aryjczykow ,,,davidy z uznaniem przyjęli nasz proposal
                      pojednania...
                      a jakiej nacji jesteś waść...(?)
                      domyslam sie , żeś mutant nadwislanski...choć, wiele o was slyszalem, ale why
                      not nie pogadać...co, tam u was w ciemnogrodzie ?....
                      szalom
                      • karmin-cynober Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:47
                        Davidy tez pare tysiaczek maja. Kogo ty nazywasz aryjczykiem. Lud aryjski o
                        Zydach w tamtych czasach nigdy nie slyszal.
                        Moze cos pomyliles ? Aryjski, Aramejski ?
                        • enemy-at-the-gate Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 23:00
                          nic nie mylę, gadam z rozmyslem.. nawiazuję do pewnego hist-epizodu , w ktorym
                          naduzyto pojecie aryjczykow do kreacji antydavidowej krucjaty ... czyt.
                          hollocaustu...
                          temat zbyt powazny i dramatyczny, by polemizowac na tym forum, ktore
                          generalnie zajmuje sie tematami na wskroś błachymi , by nie rzec urągajacych
                          powadze zycia... ot, taki polemiczny poziom w polsce macie....zresztą sejm,
                          niewiele rozni sie od tego poziomu...

macie szansę poprawy intel-poziomu poslugując się mysleniem aryjsko-
                          davidowym...
                          szalom
                          • d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 23:04
                            enemy-at-the-gate napisał:

>
                            > macie szansę poprawy intel-poziomu poslugując się mysleniem aryjsko-
                            > davidowym...
                            > szalom

a ja już chciałam napisać, że ten wątek to ściema jakaś
                            • rycho7 aryjskosc Bucefala w rydwanie Ra 18.04.05, 23:28
                              d.nutka1 napisała:

> a ja już chciałam napisać, że ten wątek to ściema jakaś

Yntelektualysta na zakonczenie poda nam moze jakies definicje. Na przyklad
                              holocaust ludow Kanaan miedzy Mojzeszem a Davidem. Albo aryjskosc Bucefala po
                              kontaktach z Katarzyna.
                          • wqrwiony pie..sz 18.04.05, 23:08
                            • enemy-at-the-gate Re: pie..sz 18.04.05, 23:13
                              tum cie czekał...boli cię wielkość gatunku aryjsko-davidowego , prawda ?
                              nie dziwię się, intelektualnie smutne postacie z nad wisla-river...
                              • rycho7 selekcja do aliji 18.04.05, 23:37

> intelektualnie smutne postacie z nad wisla-river...

Byli tacy, ktorzy zwracali uwage, iz narodowcy wybrani z USA nie chcieli aby
                                Palestyne zasiedlil niewlasciwy material ludzki. Ponoc poswiecili ilosc na
                                rzecz jakosci. Ten ton wskazuje na tego rodzaju kregi narodowcow.
                                • enemy-at-the-gate Re: selekcja do aliji 18.04.05, 23:53
                                  davidy to dumny , suwerenny wielki naród Israela..!!!
                                  nie rozumiem co masz na mysli mowiąc " materiał ludzki"....
                                  moze wy, mutanty nadwislanskie myslicie w tych kategoriach, ale musze was
                                  rozczarowć - helmuty z davidami dawno sie pojednali.. i nie łudzcie się ,że wy
                                  polit-intryganci nas skłócicie...zabawiajcie sie z weissrussland und ukraine...
                                  niestety taki jest dzisiaj polit-orient mądrali z msz-tu....
                                  postepujcie tak dalej, a pewnego dnia popadniecie w kolejny, juz nawet nie wiem
                                  ktory rozbior...
                                  i na to zasluzyliscie swoim polit-debilizmem...
                                  • rycho7 jasne 19.04.05, 08:53

> davidy to dumny , suwerenny wielki naród Israela..!!!

Dziekuje za wyjasnienie. Nie bylo to jasne w poprzednich postach.

> nie rozumiem co masz na mysli mowiąc " materiał ludzki"....

Nadwislanska biedota. A rozumiesz, jak wynika z Twojej odpowiedzi doskonale.
                                    Udajesz, ze ja nie wiem, ze Ty udajesz.

> moze wy, mutanty nadwislanskie myslicie w tych kategoriach

Tych, to znaczy jakich?

, ale musze was
                                    > rozczarowć - helmuty z davidami dawno sie pojednali..

Ja wiem, ze Ty wiesz, ze ja wiem. Pojednanie mowisz? No to mow.

> i nie łudzcie się ,że wy
                                    > polit-intryganci nas skłócicie...

A po co wtracac sie do tego co robi sie samo?

> zabawiajcie sie z weissrussland und ukraine...

Wyczuwam brak argumentow. Te ujawniaja ocean kompleksow.

> niestety taki jest dzisiaj polit-orient mądrali z msz-tu....

Z Syria nie graniczymy.

> postepujcie tak dalej, a pewnego dnia popadniecie w kolejny, juz nawet nie
                                    wiem
                                    > ktory rozbior...

Tak to widac z Izraela? Nienawisc zalewa oczy.

> i na to zasluzyliscie swoim polit-debilizmem...

O tym z Toba nie ma sensu dyskutowac. Zydowskich nienawistnikow u nas
                                    zatrzesienie.
                                  • kropekuk Ten mutant nie wie nawet, ze to nie USA zezwolily 25.04.05, 21:16
                                    na osadnictwo zydowskie w Brytyjskim Dominium na Bliskim Wschodzie... I tyle.
                              • brzytwas Re: pie..sz 18.04.05, 23:51
                                boli mnie, że istnienie takich palantów jak ty wzmaga metabolizm jełopów znad
                                mazowieckich łąk. "Wielkość" hieno davidów których jesteś przedstawicielem,
                                polega na perfidii wykorzystującej do perfekcji mechanizm prowokacji.
                                • wqrwiony to ja pisałem 18.04.05, 23:53
                                  wqrwiony, bo nie wiem czemu nie mogłem zalogować się na ten nick, jak bym był
                                  hieno jełop znad wisły to bym rzucił podejrzenie na hieno davidów
                                  • wqrwiony już się wszystko wyjaśniło 26.04.05, 01:17
                                    pijany byłem
                  • d.nutka1 Re: wyjasnij co ruzumiesz pod slowem Aryjczyk. 18.04.05, 22:38

> jam tu, czekam....
                    > odzywka "zwiał" kojarzy mi się, ześ nie rycerz, jeno chłopo-najemnik
                    jakichs..
                    > .

na to wygląda, ze ten tylko pikolo jest
    • rycho7 żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smakoszy 18.04.05, 23:31
      Ciekawe, kto zacz ta pacyna "wrog tego co w gaciach", jajcarz barani.
      • marianna.rokita enemy zglaszam sie jako boczna garda :) 18.04.05, 23:33
        z boku bejzbolem bede walic antydavidow smile
        • rycho7 nieprzemyslany wybor 18.04.05, 23:40
          marianna.rokita napisała:

> z boku bejzbolem bede walic antydavidow smile

Matka krola Dawida nie byla Zydowka. Jego wrogowie nijak nie mogliby byc
          antysemitami. Czyzbys sie zalapala za niewlasciwe poplecznictwo?
      • llukiz Re: żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smak 18.04.05, 23:41
        absurdum osiąga poziom nie spotykany w kręgach kręglaży buńczucznych
      • dachs Re: żercy pieczonych jaj baranich, pojedynek smak 25.04.05, 21:42
        rycho7 napisał:

> Ciekawe, kto zacz ta pacyna "wrog tego co w gaciach", jajcarz barani.

smierdzi kropekukiem
        • kropekuk Czy ty zawsze na innych musisz projektowac swe 26.04.05, 01:38
          WLASNE PRZYWARY? Tak sie sklada, ze posluguje sie tylko jednym nickiem.
    • patience Davidy zeszly z linii strzalu 25.04.05, 21:34
      Teraz jest wojna przeciwko heretykom i bezbożnym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka