Dodaj do ulubionych

MILY PANIE DOKU

IP: *.man.polbox.pl 28.06.02, 16:40
Mily Panie Doku,
jestem w Warszawie. Przypominam, iz jestem Panu winien wodke. Proponuje spotkac
sie jak najpredzej poniewaz, tu w stolicy spedze teraz niestety tylko kilka dni.
Mieszkam u Rodzicow, stosunkowo centralnie. Zatem do Panskiej dyspozycji.
Prawdopodobnie w niedziele/poniedzialek wyjade z dziecmi na wakacje (rejon
morza Srodziemnego). Wroce za trzy, cztery tygodnie. Wowczas tez jestem do
Panskich uslug.
Preferuje jednak spotkanie w najblizszych dniach. Najchetniej jeszcze wieczorem.
Prosze o szybka odpowiedz, gdyz jednoczesnie - w tak krotkim czasie zamierzam
spotkac sie y moim Bratem, Don Carpio ,Nurni, Anty, oczywiscie Luka i Panna
Kunka.
Moj telefon w watku "Achtung...)
Prosze o kontakt.

Euromir
Obserwuj wątek
    • wesoly3 Re: MILY PANIE DOKU 28.06.02, 21:49
      daj pan tez w ryj temu doku
    • Gość: Perła o doku jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 00:27
      Nie chciałbym się wcinać w Pana post do doku, ale muszę poinformować, iz doku
      dopiero w poniedziałek do "pracy" zjawi się i odpowie właśnie.

pozdrawiam z sympatią

Perła
      • Gość: Mobius Re: o doku jest IP: 195.56.183.* 29.06.02, 02:15
        Miły doku? - koń by sie uśmiał. Pan wybaczy Euromirze. Już kiedyś wyśpiewano:
        "przyjaciół nikt nie bedzie mi wybierał
        wrogów poszukam sobie sam..."
        jednak przestajac z tym typem chcąc niechcąc
        wystawia sobie Pan świadectwo sam.
        pozdr. mobi
        • Gość: EUROMIR Re: o doku jest IP: *.man.polbox.pl 29.06.02, 02:46
          Szanowny Panie Mobius,
          moj wybor i moja odpowiedzialnosc.
          Mam nadzieje, ze mi Pan wybaczy, iz o zezwolenie na spotkania - z kim chce -
          nie bede - nawet Szanownego Pana pytal.
          Swiadectwo - w Panskich oczach - przeze mnie, sobie niepochlebnie wystawione
          rzecza - Pan wybaczy - nieco, w ogladanej przez nas sytuacji -ambiwalentne.

Na spotkaniu z panem Doku zalezy mi bardzo, gdyz to czlowiek - kazdy to powie -
          niepospolity. Czego - nie obrazajac Pana - z powodu nieznajomosci z Jego
          tekstami - nie moge o Panu powiedziec.
          Gdyby udalo sie Panu udowodnic swa obecnoscia (i dzialalnoscia) na Forum, iz
          nie mam racji - prosze powiadomic mnie tak, aby nie obrazac osob, ktore ja
          sobie - z powodow byc moze dla Pana calkowicie niezrozumialych - jednak
          niepomiernie cenie.

Euromir
          • Gość: AndrzejG Re: o doku jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 05:24
            Tym wystąpieniem urosłeś w moich oczach Panie Euromirze
            i nie w tym rzecz , czy ja się zgadzam z doku , czy też nie.
            Przeciwstawił się Pan jednemu z powodów uwiądu forum-
            personalnych wycieczek do kontrdyskutantów, często z pominięciem
            istoty sprawy o jakiej się dyskutuje , co bardzo zniechęca do dyskusji
            i skutkuje zamilknięciem bądź wycofaniem się atakowanych.
            Nie wyobrażam sobie forum składającego się z 'kółek wzajemnej adoracji'

Andrzej

• Gość: Janusz Re: o doku jest IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.06.02, 10:01
              Słusznie. TWA funkcjonuje tu oststnio jakby mniej, ale jednak.
              Pan Euromir ma jak mniemem do spełnienia ciekawą misję. Chciałby pogodzić Doku
              i Lukę. Efektów tegoż bardzom ciekaw.
              Pozdrawiam

Janusz
              • Gość: # Re: o doku jest IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.06.02, 10:32
                Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Słusznie....Efektów tegoż bardzom ciekaw.
                > Pozdrawiam
                >
                > Janusz

Szwedzkie najazdy wzbogacily skokowo nasze poczucie patriotyzmu.
                Masy chlopskie sprzymierzyly sie z krolem. Magnaterie zas podzielily na
                wyrazne czytelne obozy. Na 123 lat przed Targowica, ktora jak wiemy,
                tez dzielac Polakow na dwa czytelne obozy, spowodowala utrate niepodleglosci
                tez na wlasnie 123 lata.

Jesliby misja EUROMIRA spowodowala nawrocenie jednego magnata
                i jego odstapienie od Targowiczan... ?

To i Luka by podarowal dlug! W co nie watpie.

• Gość: siedem w kwestii technicznej: IP: *.tgory.pik-net.pl 29.06.02, 11:22
                  doku kiedys był w sobotę
                  chyba nawet 2 razy

ale po poludniu
                  proponuje monitorowanie forum do 17

7,11
                • Gość: siedem no chyba ze chcecie tel. no. IP: *.tgory.pik-net.pl 29.06.02, 11:23
                  do administratora sieci w której doku spedza wolne chwile [???]

7,12
                  • Gość: # Re: no chyba ze chcecie tel. no. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.06.02, 11:44
                    .....oby Doku nie wystraszyl sie

z powodu niedostatku kondycji...

Ja mam sprawdzony lancuch genow zwierzecych na wyzwalanie
                    sie z uspienia pod wplywem alkoholu!

Wrecz przeciwnie! U mnie zaczynaja brac gore roznicowe geny ludzkie,
                    przekazujac mi do swiadomosci - stany swiadomosci wyzszej, uduchowionej,
                    zbieranej nieraz latami we wspolpracy podswiadomosci obu polkul i nawet starego
                    mozdzku - siedliska emocji, ktore ja tylko sublimuja i ezotyruja
                    medialnie zaprzegajac najlepsze cechy lancuhow genow zwierzecych
                    - traktowanych jedynie jako ciag informacji HGCD, czy jakos tak...

Profesor medycyny przyjaciel wtajemniczy mnie w test wykluczajcy podatnosc na
                    alkoholizm! Wystarczy pic 3 m-ce non stop. Jesli nie zostanie sie alkoholikiem
                    - masz geny w porzadku. Indianie ich nie mieli!

Ja testowalem sie kilka razy! Dla pewnosci.Jestem zdrow!
                    • Gość: AndrzejG Re: no chyba ze chcecie tel. no. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 11:48
                      > Profesor medycyny przyjaciel wtajemniczy mnie w test wykluczajcy podatnosc na
                      > alkoholizm! Wystarczy pic 3 m-ce non stop. Jesli nie zostanie sie alkoholikiem
                      > - masz geny w porzadku. Indianie ich nie mieli!
                      >
                      > Ja testowalem sie kilka razy! Dla pewnosci.Jestem zdrow!

Ile?
                      Rok?
                    • Gość: siedem Re: no chyba ze chcecie tel. no. IP: *.tgory.pik-net.pl 29.06.02, 11:51
                      Gość portalu: # napisał(a):

> Profesor medycyny przyjaciel wtajemniczy mnie w test wykluczajcy podatnosc na
                      > alkoholizm! Wystarczy pic 3 m-ce non stop. Jesli nie zostanie sie alkoholikiem
                      > - masz geny w porzadku. Indianie ich nie mieli!

alkoholizm nie jest prawie niczym związany z alkoholem. tak jak uzaleznienie od
                      hazardu nie ma nic wspólnego z pieniędzmi. "dziwny jest ten świat". ponoć w uesa
                      przeprowadzono experyment na pijących: dostali super domki a w nich super
                      babeczki, super wypłaty a nawet super wystrzyżone trawniki - dalej pili [wiem ze
                      nie na temat]

7,08
                      • Gość: # Dwie odpowiedzi w jednym IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.06.02, 13:16
                        Pije sie cale ludzkie zycie, jesli nie jest sie alkoholikiem!
                        To proste. Alkoholik musi zostac albo "suchym alkoholikiem"
                        albo przestaje by czlowiekiem!

Te domki, trawniki i babki to jak najbardziej na temat!!!!

Wygrana wszystkich pienidzy i wszelkich mozliwych wygranych oraz fantow
                        swiata - nie uleczy hazardzisty z hazardu!
                        • Gość: AndrzejG Re: Dwie odpowiedzi w jednym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.02, 13:38
                          > Wygrana wszystkich pienidzy i wszelkich mozliwych wygranych oraz fantow
                          > swiata - nie uleczy hazardzisty z hazardu!

bingo!
                          • Gość: EUROMIR Panie Dooooku... IP: *.man.polbox.pl 29.06.02, 23:29
                            Szanowny Panie Doku,
                            w dalszym ciagu niecierplwie oczekuje na Panski telefon. Przypominam, iz numer
                            znajdzie Pan w watku "Achtung#.

Pozdrowienia :

Euromir
                            • Gość: Mobius Re: Doku w podroży IP: 195.56.183.* 30.06.02, 10:36
                              z cyklem wykładów o dokumunizacji
                              mobi
                            • Gość: doku Jestem. Zaraz dzwonię. IP: *.mofnet.gov.pl 01.07.02, 13:29
                              • Gość: # Tylko nie uciekaj z pracy... na oczach podatkoforu IP: *.wroclaw.tpnet.pl 01.07.02, 13:34
                              • Gość: siedem Ej! IP: *.tgory.pik-net.pl 01.07.02, 13:52
                                Euromir Euromirem ale ile można wisieć na telefonie za nasz szmal?

wiesz ile teraz kosztuje minuta na "mobile"? 2PLN! Luka licz mu!

7,55
          • Gość: SAdfA Re: o doku jest IP: *.97.hostpool.rsmi.com 01.07.02, 19:11
            Gość portalu: EUROMIR napisałcryinga):

> Szanowny Panie Mobius,
            > moj wybor i moja odpowiedzialnosc.
            > Mam nadzieje, ze mi Pan wybaczy, iz o zezwolenie na spotkania - z kim chce -
            > nie bede - nawet Szanownego Pana pytal.
            > Swiadectwo - w Panskich oczach - przeze mnie, sobie niepochlebnie wystawione
            > rzecza - Pan wybaczy - nieco, w ogladanej przez nas sytuacji -ambiwalentne.
            >
            > Na spotkaniu z panem Doku zalezy mi bardzo, gdyz to czlowiek - kazdy to powie -
            >
            > niepospolity. Czego - nie obrazajac Pana - z powodu nieznajomosci z Jego
            > tekstami - nie moge o Panu powiedziec.
            > Gdyby udalo sie Panu udowodnic swa obecnoscia (i dzialalnoscia) na Forum, iz
            > nie mam racji - prosze powiadomic mnie tak, aby nie obrazac osob, ktore ja
            > sobie - z powodow byc moze dla Pana calkowicie niezrozumialych - jednak
            > niepomiernie cenie.
            >
            > Euromir

a ty euromir to jestes filozof.

• Gość: LIMAK MIŁy?____Rzeczywiście ciężki dzień_______nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 01.07.02, 14:15

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka