sas15 28.04.05, 11:44 info.onet.pl/1088937,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lala.laleczna Bez histerii, katolu ;-D To była aborcja, tylko 28.04.05, 12:26 ciupinkę spóźniona. Każda kobieta ma prawo robić ze swoim brzuchem, co jej się podoba - to chyba oczywiste?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Lala - nie mow az tak niemadrze,na wiecej cie stac 28.04.05, 14:56 Sam uwazam, ze aborcja to antykoncepcja dla ciemniakow (choc jestem przeciwko jej prawnemu zakazowi). Tu zas mamy - choc zabrzmi to makabrycznie - do czynienia ze "zrzeczeniem sie dziecka" dla najgorszej holoty. Mnie w takich przypadkach (naprawde nie spotykanych w Europie Zachodniej) przeraza nieswiadomosc tych ludzi - czemu nie zostawia noworodka w szpitalu wraz z podpisanymi dokumentami o zrzeczeniu sie praw rodzicielskich, gotowego do adopcji przez pare, czekajaca latami w adopcyjnej kolejce, marzaca o takim maluchu? I mysle, ze dojrzale i inteligentne polskie damy - takie jak ty, lala - mialyby na tym polu wiele do praktycznego zdzialania... Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna No cóż. Istnieje całkiem spora liczba feministek, 28.04.05, 15:06 które chcą złagodzenia ustawy "antyaborcyjnej" - czyli żeby "na żądanie" i "bez ograniczeń czasowych". Pod hasłem "mój brzuch to moja sprawa". A moje posty, konsekwentne w tej materii od lat, mają uświadomić tej części naszego społeczeństwa, że właśnie taki sposób myślenia jest ciemnogrodem. Na równi z kiszeniem efektów takiej spóźnionej aborcji w beczkach. Bo, oczywiście, jedynym rozwiązaniem jest antykoncepcja. I gdyby krzyś pod tym kątem redagował swoje posty (zamiast iście błazeńskiego zadęcia pseudoapostolskiego), to miałby pełne poparcie nie tylko moje. Odpowiedz Link Zgłoś
patience No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katoliczek 28.04.05, 19:24 ... ktore zamiast serca maja kamienie. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:14 patience napisała: > ... ktore zamiast serca maja kamienie. Pierwsza - patience. > > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:26 lala.laleczna napisała: > patience napisała: > > > ... ktore zamiast serca maja kamienie. > > Pierwsza - patience. > > Ona ma gołębie czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:38 owca_czarna napisała: > lala.laleczna napisała: > > > patience napisała: > > > > > ... ktore zamiast serca maja kamienie. > > > > Pierwsza - patience. > > > > > Ona ma gołębie Szkoda, że zamiast mózgu. > > czarna_owca > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 12:49 lala.laleczna napisała: > owca_czarna napisała: > > > lala.laleczna napisała: > > > > > patience napisała: > > > > > > > ... ktore zamiast serca maja kamienie. > > > > > > Pierwsza - patience. > > > > > > > > Ona ma gołębie > > Szkoda, że zamiast mózgu. > > > > czarna_owca > > reasumując, bo wprowadziałaś małe zamieszanie. mówiłyśmy o sercu: skoro nie rozumiesz, że za 270 zł nie da sie żyć, to Ty masz ptasi móz, a Patience gołębie serce uhahahah Koniec, Kropka, Amen ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Chyba coś ci się pomyliło. Cały czas chodzi mi o 02.05.05, 12:55 komentowany artykuł, opisujący spóźnioną aborcję. Skąd ci się wzięła ta kwota? Może po prostu pomyliły ci się komentowane artykuły? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna LALO.LALECZNA!!!!!!!! 02.05.05, 13:08 lala.laleczna napisała: > komentowany artykuł, opisujący spóźnioną aborcję. Skąd ci się wzięła ta kwota? > Może po prostu pomyliły ci się komentowane artykuły? Lalo!!!! w artykule tym był jeszcze jeden akapit!!!!!!!!!!! Cenzura onetu wycięła go!!!!! Było w nim napisane, ze rodzina ta żyła skromnie za 270 zł i nie zgłosiła do pomocy społecznej, że potrzebuje wyprawkę dla dziecka!!!!!! Słowo, wstyd im się chyba zrobiło po tym jak napisali,że za 270 zł mozna skromnie żyć, mając dzieci w wieku szkolnym!!1 czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Trudno, żebym wiedziała, co jest w ocenzurowanym 02.05.05, 13:44 tekście! A patience, swoją drogą, z tym katolicyzmem bardzo przesadza. Trudno mieć respekt dla zalet umysłowych osoby, która z uporem maniaka twierdzi, że jestem katoliczką, podczas gdy ja apeluję o używanie środków antykoncepcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
centre.gravity Re: Trudno, żebym wiedziała, co jest w ocenzurowa 02.05.05, 13:49 katoliczce tez czasem zdarzy sie powiedziec cos madrego. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: No cóż. Istnieje całkiem spora liczba katolic 02.05.05, 13:06 owca_czarna napisała: > > reasumując, bo wprowadziałaś małe zamieszanie. mówiłyśmy o sercu: skoro nie > rozumiesz, że za 270 zł nie da sie żyć, to Ty masz ptasi móz > czarna_owca > aborcji 'tajnej' na życzenie też sie za 270zl nie zrobi chyba, że u baby z ptasim mózgiem albo gołębim sercu albo obydwia organy razem wzięte w jednym ciele Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Laluniu jestes ponizej wszelkiej krytyki! 28.04.05, 19:27 Skopiowalam sobie twoja wypowiedz.Tak jak i ta broniaca pedofili sprzed kilku mcy......... Odpowiedz Link Zgłoś
lala.laleczna Re: Laluniu jestes ponizej wszelkiej krytyki! 02.05.05, 12:14 marianna.rokita napisała: > Skopiowalam sobie twoja wypowiedz.Tak jak i ta broniaca pedofili sprzed kilku > mcy......... I co z tego, że skopiowałaś, panienko? Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Re: Zrobiono z nas potwory. 28.04.05, 19:12 Ludzie wyluzujcie troszke: info.onet.pl/1089229,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś