Dodaj do ulubionych

Zaczynaja podnosci glowy

IP: *.unl.edu 02.07.02, 21:15
Kilka dni temu Navratilowa, potem George Michael, dzisiaj Tom Cruise.
Krytyka imperializmu amerykanskiego i imperium zla zaczyna nabierac na sile.
Zacznijmy sluchac tych glosow.
Obserwuj wątek
    • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:19
      Gość portalu: Imagine napisał(a):

> Kilka dni temu Navratilowa, potem George Michael, dzisiaj Tom Cruise.
      > Krytyka imperializmu amerykanskiego i imperium zla zaczyna nabierac na sile.
      > Zacznijmy sluchac tych glosow.

Słyszysz głosy? Mogę polecić Ci doskonałego egzorcystę.
      • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 21:25
        Gość portalu: luka napisał(a):

> Gość portalu: Imagine napisał(a):
        >
        > > Kilka dni temu Navratilowa, potem George Michael, dzisiaj Tom Cruise.
        > > Krytyka imperializmu amerykanskiego i imperium zla zaczyna nabierac na sil
        > e.
        > > Zacznijmy sluchac tych glosow.
        >
        > Słyszysz głosy? Mogę polecić Ci doskonałego egzorcystę.

Swoje znajomosci wsrod czarnego pedalstwa racz wasci wykorzystac na swoim ciele.
        Ja juz wyroslem z tego dawno.
        • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 21:31

> Swoje znajomosci wsrod czarnego pedalstwa racz wasci wykorzystac na swoim ciele
          > .
          > Ja juz wyroslem z tego dawno.

Oj, drogi demonie Ima-dżinie, pomyliłeś mnie z kretynem52 - negrowskie pedalstwo
          to jego działka.
          Ale mimo to cieszę się, że przynajmniej Ty, jak twierdzisz, wyrosłeś z zadawania
          się z homoseksualnymi Murzynami.
          • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 21:57

>
            > > Swoje znajomosci wsrod czarnego pedalstwa racz wasci wykorzystac na swoim
            > ciele
            > > .
            > > Ja juz wyroslem z tego dawno.
            >
            > Oj, drogi demonie Ima-dżinie, pomyliłeś mnie z kretynem52 - negrowskie pedalstw
            > o
            > to jego działka.
            > Ale mimo to cieszę się, że przynajmniej Ty, jak twierdzisz, wyrosłeś z zadawani
            > a
            > się z homoseksualnymi Murzynami.

Ciesz sie wasc i podazaj mym sladem. Rzuc tych rozpustnikow w sutannach.
            • Gość: j Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: 212.180.248.* 02.07.02, 21:59
              ???????????????????????????????
            • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:01

> Ciesz sie wasc i podazaj mym sladem. Rzuc tych rozpustnikow w sutannach.

Dlaczego mam stosować chwyty dżudo wobec księży????
              • Gość: Andrzej Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 22:16

>
                > > Ciesz sie wasc i podazaj mym sladem. Rzuc tych rozpustnikow w sutannach.
                >
                > Dlaczego mam stosować chwyty dżudo wobec księży????

Bo sie sami nie odczepia a perswazja nie dziala. Chyba zes wasci juz tak
                zmolestowan, ze i swiata poza nimi nie widzisz.
                Na wieki wiekow, Imagine.
                • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:40
                  Gość portalu: Andrzej napisał(a):

> Bo sie sami nie odczepia a perswazja nie dziala.

Musieliby się najpierw przyczepić - tak jak Ty, duchu z butelki po spirytusie.

> Chyba zes wasci juz tak
                  > zmolestowan, ze i swiata poza nimi nie widzisz.

Hej, Jędrusiu, miałeś randkę z kretynem52, że tak ględzisz w kółko o tym samym? A
                  może odkryłeś w sobie zainteresowanie przedstawicielami tej samej płci? Wiesz,
                  wygląda na to, iż masz obsesję na tym punkcie...

> Na wieki wiekow, Imagine.

Sieg Heil, Ima-dżinie.
                  • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 22:45

> Gość portalu: Andrzej napisał(a):
                    >
                    > > Bo sie sami nie odczepia a perswazja nie dziala.
                    >
                    > Musieliby się najpierw przyczepić - tak jak Ty, duchu z butelki po spirytusie.
                    >
                    > > Chyba zes wasci juz tak
                    > > zmolestowan, ze i swiata poza nimi nie widzisz.
                    >
                    > Hej, Jędrusiu, miałeś randkę z kretynem52, że tak ględzisz w kółko o tym samym?
                    > A
                    > może odkryłeś w sobie zainteresowanie przedstawicielami tej samej płci? Wiesz,
                    > wygląda na to, iż masz obsesję na tym punkcie...
                    >
                    > > Na wieki wiekow, Imagine.
                    >
                    > Sieg Heil, Ima-dżinie.

Nie piandrol lukaszu, bo wiekszego antyhomo na tym forum nie znajdziesz.
                    • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:48

> Nie piandrol lukaszu, bo wiekszego antyhomo na tym forum nie znajdziesz.

Od Ciebie czy ode mnie?
                      • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:20

>
                        > > Nie piandrol lukaszu, bo wiekszego antyhomo na tym forum nie znajdziesz.
                        >
                        > Od Ciebie czy ode mnie?

A co ? Juz Cie przekabacili i na parady chodzisz z cala rodzina ? Nie
                        przypuszczalem luka, ze tak szybko wymiekniesz. Powodzenia w Europedalowni.
                        • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:24

> A co ? Juz Cie przekabacili i na parady chodzisz z cala rodzina ?

Nie - chronię swoje dziecko przed obleśnymi obrazami z rynsztoka.

> Nie
                          > przypuszczalem luka, ze tak szybko wymiekniesz.

I słusznie - ponieważ się mylisz.

> Powodzenia w Europedalowni.

Chyba nie zostawicie nas samych sobie i jednak otworzycie drugi front?

PS. Skąd znasz moje imię, przyjazny duszku?
                          • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:28

>
                            > > A co ? Juz Cie przekabacili i na parady chodzisz z cala rodzina ?
                            >
                            > Nie - chronię swoje dziecko przed obleśnymi obrazami z rynsztoka.
                            >
                            > > Nie
                            > > przypuszczalem luka, ze tak szybko wymiekniesz.
                            >
                            > I słusznie - ponieważ się mylisz.
                            >
                            > > Powodzenia w Europedalowni.
                            >
                            > Chyba nie zostawicie nas samych sobie i jednak otworzycie drugi front?
                            >
                            > PS. Skąd znasz moje imię, przyjazny duszku?

O jakim imieniu mowisz, wolszczaninie. Dla mnies luka. Nic nie wiem o innej
                            ksywie.
                            • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:31

> O jakim imieniu mowisz, wolszczaninie. Dla mnies luka. Nic nie wiem o innej
                              > ksywie.

Przetrzyj przekrwione ślipia i spojrzyj post wyżej.
                              • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:38

>
                                > > O jakim imieniu mowisz, wolszczaninie. Dla mnies luka. Nic nie wiem o inne
                                > j
                                > > ksywie.
                                >
                                > Przetrzyj przekrwione ślipia i spojrzyj post wyżej.
                                Sorry, teraz doszlo do mnie zem odkryl twoje lukaszowe imie. wole jednak luke.
                                • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:41

> Sorry, teraz doszlo do mnie zem odkryl twoje lukaszowe imie. wole jednak luke.

Przyznaj po prostu, że sprawdziłeś moją teczkę, ubeku.
                                  • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:42

>
                                    > > Sorry, teraz doszlo do mnie zem odkryl twoje lukaszowe imie. wole jednak l
                                    > uke.
                                    >
                                    > Przyznaj po prostu, że sprawdziłeś moją teczkę, ubeku.

Tak, byla zaraz za "bolkowa".
                                    • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:49

> Tak, byla zaraz za "bolkowa".

Na niego też donosiłeś?
    • Gość: borsuk Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.02, 22:40
      same tuzy mysli politycznej.
      Jak ja bylem w Twoim wieku Imagine, to robili to Marina Vlady i Yves Montand.
      • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 22:44
        Gość portalu: borsuk napisał(a):

> same tuzy mysli politycznej.
        > Jak ja bylem w Twoim wieku Imagine, to robili to Marina Vlady i Yves Montand.

To juz nie mam szansy Ci zaspiewac sto lat ? Widze, ze jednak nic nie rozumiesz z
        tego co dzieje sie na zachod od Mississippi.
        Pozdr. Imagine.
        • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 22:47

> To juz nie mam szansy Ci zaspiewac sto lat ?

Na to zawsze jest czas - ale stoooooooooo lat, stoooooooooo lat, borsuku.

> Widze, ze jednak nic nie rozumiesz z
          > tego co dzieje sie na zachod od Mississippi.

Na szczęscie Ciebie mamy na podorędziu - na pewno uświadomisz nas, o czym
          plotkują mniej lub bardziej przygasłe gwiazdy na firnamencie Hollywood.
          • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:24

>
            > > To juz nie mam szansy Ci zaspiewac sto lat ?
            >
            > Na to zawsze jest czas - ale stoooooooooo lat, stoooooooooo lat, borsuku.
            >
            > > Widze, ze jednak nic nie rozumiesz z
            > > tego co dzieje sie na zachod od Mississippi.
            >
            > Na szczęscie Ciebie mamy na podorędziu - na pewno uświadomisz nas, o czym
            > plotkują mniej lub bardziej przygasłe gwiazdy na firnamencie Hollywood.

No problem luka, dla ciebie wszystko, rodaku w wlasnej woli.
            Na ucho Ci powiem, ze my na Zoliborzu takich jak ty to posylalismy po piwo.
            • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:29

> No problem luka, dla ciebie wszystko, rodaku w wlasnej woli.

No, myślę. Znasz jednak mores.

> Na ucho Ci powiem, ze my na Zoliborzu takich jak ty to posylalismy po piwo.

Na Żoliborzu to przeflancowali hołotę z odległych wiosek, więc nic dziwnego, że
              chamstwo maniery myliło z manierką.
              • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:34

>
                > > No problem luka, dla ciebie wszystko, rodaku w wlasnej woli.
                >
                > No, myślę. Znasz jednak mores.
                >
                > > Na ucho Ci powiem, ze my na Zoliborzu takich jak ty to posylalismy po piwo
                > .
                >
                > Na Żoliborzu to przeflancowali hołotę z odległych wiosek, więc nic dziwnego, że
                >
                > chamstwo maniery myliło z manierką.

Zato Wola to arystokratyczna dzielnica ze az huczy. W pochodzie zawsze was
                najwiecej bylo, ze szturmowkami.
                • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:37

> Zato Wola to arystokratyczna dzielnica ze az huczy. W pochodzie zawsze was
                  > najwiecej bylo, ze szturmowkami.

Dlatego właśnie tak ZOMO nas ścigało - pamiętasz te dni równie dobrze jak ja,
                  pracowałeś przecież jako konfident SB.
                  • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:39

>
                    > > Zato Wola to arystokratyczna dzielnica ze az huczy. W pochodzie zawsze was
                    >
                    > > najwiecej bylo, ze szturmowkami.
                    >
                    > Dlatego właśnie tak ZOMO nas ścigało - pamiętasz te dni równie dobrze jak ja,
                    > pracowałeś przecież jako konfident SB.

Tak, pamietam jak na Zytniej mnie wyrzuciles z pracy, a na Wilczej skopales kilku
                    studentow. Teraz pamietam.
                    • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:45

> Tak, pamietam jak na Zytniej mnie wyrzuciles z pracy,

Zgadza się, za tępotę - nie potafiłeś nawet podsłuchać, o czym rozmawiają Twoi
                      koledzy, więc donosiłeś na swojego kota.

> a na Wilczej skopales kilku
                      > studentow. Teraz pamietam.

Tak, rzeczywiście, ale był numer - zapomniałeś tajnego esbeckiego hasła i również
                      dostałeś niezły łomot! To właśnie od tamtego czasu poprzewracało Ci się tak w
                      głowie.
                      • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:46

>
                        > > Tak, pamietam jak na Zytniej mnie wyrzuciles z pracy,
                        >
                        > Zgadza się, za tępotę - nie potafiłeś nawet podsłuchać, o czym rozmawiają Twoi
                        > koledzy, więc donosiłeś na swojego kota.
                        >
                        > > a na Wilczej skopales kilku
                        > > studentow. Teraz pamietam.
                        >
                        > Tak, rzeczywiście, ale był numer - zapomniałeś tajnego esbeckiego hasła i równi
                        > eż
                        > dostałeś niezły łomot! To właśnie od tamtego czasu poprzewracało Ci się tak w
                        > głowie.

OK. luka. musze spadac. do nastepnego watku.
        • Gość: Mag Na zachod od Mississippi IP: *.duke-energy.com 02.07.02, 23:06

> Widze, ze jednak nic nie rozumiesz z
          > tego co dzieje sie na zachod od Mississippi.

Na zachod od Mississippi pada deszcz smile
          • Gość: Imagine Re: Na zachod od Mississippi IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:21
            Gość portalu: Mag napisał(a):

>
            > > Widze, ze jednak nic nie rozumiesz z
            > > tego co dzieje sie na zachod od Mississippi.
            >
            > Na zachod od Mississippi pada deszcz smile

Oho, ktos nas szpieguje z Teksasu. Lepiej zamilczmy.
    • Gość: Michał Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 22:52
      Z dobrobytu pomieszało im się w głowach.
      Ponadto antyamerykanizm jest modny wśród szczeniaków i mozna wycisnąć kasę od
      antyglobalistów.
      • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:22
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Z dobrobytu pomieszało im się w głowach.
        > Ponadto antyamerykanizm jest modny wśród szczeniaków i mozna wycisnąć kasę od
        > antyglobalistów.

Ty tam lepiej nie wchodz na teren polityki, bo luce tak zamieszasz po moich
        wykladach, ze mu nawet borsuk nie pomoze.
        • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:32

> Ty tam lepiej nie wchodz na teren polityki, bo luce tak zamieszasz po moich
          > wykladach, ze mu nawet borsuk nie pomoze.

To nie wykłady, tylko bełkot zaćpanego po uszy narkomana.
          • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:36

>
            > > Ty tam lepiej nie wchodz na teren polityki, bo luce tak zamieszasz po moic
            > h
            > > wykladach, ze mu nawet borsuk nie pomoze.
            >
            > To nie wykłady, tylko bełkot zaćpanego po uszy narkomana.

Przyjedz wasci kiedys to ci pokaze jakim cpun. Swietszego na zachod od Mizuri
            ze swieca nie znandziesz.
            • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:38

> Przyjedz wasci kiedys to ci pokaze jakim cpun. Swietszego na zachod od Mizuri
              > ze swieca nie znandziesz.

Nie sądzę, bym zamierzał zwiedzać meliny na przedmieściach - ale za paroszenie
              dziękuję.
              • Gość: Imagine Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.unl.edu 02.07.02, 23:41

>
                > > Przyjedz wasci kiedys to ci pokaze jakim cpun. Swietszego na zachod od Miz
                > uri
                > > ze swieca nie znandziesz.
                >
                > Nie sądzę, bym zamierzał zwiedzać meliny na przedmieściach - ale za paroszenie
                > dziękuję.

Na tydzien czym namiot bogaty, potem ruszaj na zachod. prochu strzelniczego
                dodam i konia. przybite ?
                • Gość: luka Re: Zaczynaja podnosci glowy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 23:50

> Na tydzien czym namiot bogaty, potem ruszaj na zachod. prochu strzelniczego
                  > dodam i konia. przybite ?

Z dziką rozkoszą.
    • Gość: Mag A teraz kilka liczb... IP: *.duke-energy.com 03.07.02, 19:11
      Tom Cruise pewnie przechodzi kryzys wieku sredniego: rozwiodl sie w ub. roku,
      znalazl sobie mlodsza, choc nie ladniejsza, wczoraj skonczyl 40 lat, a na
      dodatek dwa jego ostatnie filmy nie zrobily wiekszego wrazenia ("Vanilla Sky"
      mialo fatalne recenzje i takiez zly dochod, a "Minority Report" pomimo dobrych
      recenzji jakos nie zachecilo ludzi do ogladniecia - ledwie zarobil 21 mln;
      nawet dzieciecy "Lilo and Stitch" juz przyniosl wiecej). Jednym slowem - czas
      na publicity, dobre czy zle, byle by o nas mowili (i generowali dochod). Czy
      moglbys, Andrzejku, sciagnac te okragle okularki Lennonka i popatrzec na swiat
      tak po prostu - normalnie ?
      • Gość: Imagine Re: A teraz kilka liczb... IP: *.unl.edu 03.07.02, 21:14
        Gość portalu: Mag napisał(a):

> Tom Cruise pewnie przechodzi kryzys wieku sredniego: rozwiodl sie w ub. roku,
        > znalazl sobie mlodsza, choc nie ladniejsza, wczoraj skonczyl 40 lat, a na
        > dodatek dwa jego ostatnie filmy nie zrobily wiekszego wrazenia ("Vanilla Sky"
        > mialo fatalne recenzje i takiez zly dochod, a "Minority Report" pomimo dobrych
        > recenzji jakos nie zachecilo ludzi do ogladniecia - ledwie zarobil 21 mln;
        > nawet dzieciecy "Lilo and Stitch" juz przyniosl wiecej). Jednym slowem - czas
        > na publicity, dobre czy zle, byle by o nas mowili (i generowali dochod). Czy
        > moglbys, Andrzejku, sciagnac te okragle okularki Lennonka i popatrzec na swiat
        > tak po prostu - normalnie ?

Patrze tak normalnie Mag, i zgroze widze. To nie jest kraj, za ktorym tesknilem.
        Nie dziwie sie, ze Ty nic nie widzisz co sie dzieje wokol Ciebie. Bo taka jest
        wiekszosc. Czy Ty nie dostrzegasz, co robia z nas media, jak nas strasza, co robi
        z nas technologia, czy Ty nie widzisz, ze niedlugo bedziemy kupa miesa
        naszpikowana microchipami, kartami kredytowymi, cellularami ? Co Ty Mag widzisz w
        tym trendzie dobrego. Tak sie usmiechasz jakbys kompletnie byla znieczulona
        na to co sie dzieje. Po Twoim Enronie, ktorego tak bronilas, posypaly sie inne
        kliki, ale wedlug Ciebie to wszystko w porzadku. Armia mami ludzi patriotyzmem
        a w gruncie rzeczy tu chodzi o ochrone wlosci megakorporacji na Bliskim Wschodzie.
        Ty tego nie widzisz jak w balona nas robia ? Dziwie sie jak mozna brac zycie
        w ten sposob i do tego jeszcze usprawiedliwiac tych drani. Nie wiem, ja chyba
        odbieram na innych falach. Widzialas w jednym z ostatnich wydan magazynu TIME
        posiadlosc w ktorej mieszka kardynal Bostonu ? Wartosc 130 milionow dolarow.
        A widzialas posiadlosc CEO z Worldcom ? Bron ich wiecej, bo tak, oni zasluzyli na
        to co maja, jeszcze im dobrowolnie wysylaj swoja dzialke i przykrywaj pierzynka,
        by sie nam nie przeziebili. Oj Mag, moze Ty zaloz okulary lepiej.
        Ale Cie rozumiem, w tym upale w Teksasie juz nie jednemu sie ....
        Pozdr jak zwykle serdecznie dla mej serdecznej przyjaciolki Mag, Imagine.
        • Gość: Imagine na chwile jeszcze IP: *.unl.edu 03.07.02, 21:16
          Stara sowiecka metoda. Jak ktos krytkuje system to pewnie psychicznie chory
          albo w jakims kryzysie. To o Tomie Cruise.
          Gratuluje Mag.
          • datsh minority raport ? 03.07.02, 21:30
            mind control ?
            • Gość: Imagine Re: minority raport ? IP: *.unl.edu 03.07.02, 21:31
              datsh napisał(a):

> mind control ?

A masz jeszcze nadzieje ze nie ?
        • Gość: jaski Re: A teraz kilka liczb.../Imagine IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 04.07.02, 06:12
          Zaiste godne to i sprawiedliwe co napisales. Jestesmy banda psow zebrzacych o
          ochlap z panskiego stolu, albo raczej malp, bo jeszcze nauczyli nas klaskac i
          pisk podnosic kiedy trzeba.Tylko co? Gory Skaliste i czerwona partyzantka? Nie
          uda sie. Wiesz, kiedys Wielki Elepstryk jedna madra rzecz powiedzial, pewnie
          przypadkiem : ROBTA SWOJE. Tego swiata i tak we dwoch nie zmienimy(no moze
          jeszcze z paru by doszlo), wiec jedno co zostaje to znalezc sobie jakies kolko
          zainteresowan. Zreszta popatrz na tubylcow, jacy oni happy sa, moze to jest
          sposob. Zycie lepsze, bo bezbolesne. A w ogole to olac to i na piwo!!!!!!!
        • Gość: Mag Re: A teraz kilka liczb... IP: *.duke-energy.com 05.07.02, 16:21

> Po Twoim Enronie, ktorego tak bronilas, posypaly sie inne
          > kliki, ale wedlug Ciebie to wszystko w porzadku.
          Klamiesz, nigdy nie bronilam Enronu - powiedzialam, ze sie dobrze stalo.

> Widzialas w jednym z ostatnich wydan magazynu TIME
          > posiadlosc w ktorej mieszka kardynal Bostonu ? Wartosc 130 milionow dolarow.
          Znam doskonale te posiadlosc smile Mieszkalam po drugiej stronie ulicy przez wiele
          lat i chodzilam tam codziennie na spacery, poniewaz ta posiadlosc - seminarium,
          siedziba arcybiskupstwa i samego arcybiskupa, jest otwartym parkiem bez murow czy
          bram. Grywalam nawet w tenisa na ich kortach, bo tez byly otwarte dla
          okolicznych mieszkancow. Nie watpie, ze jest tyle warta, bo zajmuje wiele
          hektarow na szczycie gory w (teraz) bogatej dzielnicy Bostonu. Ale kiedys to
          byly pola i dzielnica ubogich emigrantow irlandzkich. I jeszcze cos Ci powiem:
          zamieszkalam w tamtej okolicy, kiedy jeszcze nie bylo tam tak bogato. Z trudem,
          bo nie bylo mnie stac, kupilam stary dom ,ktory wyremontowalam i kiedy ceny
          poszly w gore, sprzedalam go z BARDZO dobrym zyskiem. I nie musialam nikogo
          prosic o pozwolenia, dawac lapowek, biegac za urzednikami, meldowac sie,
          tlumaczyc, itp. W Polsce mialam jedno wielkie g..., bo mam problemy z wtykaniem
          lapowek. A tutaj dorobilam sie (niezle) swoja wlasna, ciezka praca. A jak Ci
          sie nie podoba tutaj, to wracaj, skad przyszedles, po co masz sie torturowac
          zyciem w miejscu, ktorego nie lubisz.

> Oj Mag, moze Ty zaloz okulary lepiej.
          Dziekuje, mam wyjatkowo dobry wzrok.

> Ale Cie rozumiem, w tym upale w Teksasie juz nie jednemu sie ....
          U was w Nebrasce tez nie lepiej.

> Pozdr jak zwykle serdecznie dla mej serdecznej przyjaciolki Mag, Imagine.
          Pozdrowienia dla Imagine od Reality.
    • marcelin Wyzwolić świat z panowania imperialistów amerykańs 04.07.02, 00:50
      Wszyscy ludzie postępu i kultury łączą się w głosie
      sprzeciwu przeciw amerykańskiej dyktaturze pieniądza i
      zniewalaniu świata pseudowolnościowymi ideami.
      Marcelin
      • Gość: luka Re: Wyzwolić świat z panowania imperialistów amerykańs IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.07.02, 01:11
        marcelin napisał(a):

> Wszyscy ludzie postępu i kultury łączą się w głosie
        > sprzeciwu przeciw amerykańskiej dyktaturze pieniądza i
        > zniewalaniu świata pseudowolnościowymi ideami.
        > Marcelin

Tak, masz rację!
        [na stronie]
        Pani Zuzanno, relanium, 15 cm, szybko!
        • Gość: zuzanna Re: Wyzwolić świat z panowania imperialistów amerykańs IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 04.07.02, 06:14
          donosze iz relanium sie skonczylo, jest tylko denaturat, podac?
          • kokabura Re: Wyzwolić świat z panowania imperialistów amerykańs 04.07.02, 07:08
            A ja bym proponowal odstrzelic jakiegos amerykanskiego turyste.. niech skur... siedza u siebe.. po co nam oni.
            zlamie se taki noge nanaszym chodniku i przylsa lotniskowiec zeby nam ulice wyrownac bombami.. olowiem ich...
            niech siedza u siebie.. kto ich prosil do tasnca.. a to relanium towyscie sami zezarli a teraz se denaturatem sami
            popijscie..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka