7em 16.05.05, 09:35 www.softballjunk.com/slowpitchbats.htm?ovchnVR&ovcpn=overture&ovcrn=demarini+softball+bat&ovtac=PPC&OVRAW=bat% 20demarini%20softball&OVKEY=demarini%20softball%20bat&OVMTC=content 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka A możesz to streścić? 16.05.05, 09:37 Za długi ten link, nie chce mi się czytać... Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: A możesz to streścić? 16.05.05, 09:59 działa nawet ten fragment czerwony. dzis poczulem sie zmeczony babraniem sie w postach kaczogłowej, marianny i innych korespondentek trybuny ludu urbana, w poszukiwaniu jakiegos wartosciowego posta. napisz, błagam, chocby o francuskich indochinach. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Noooo... To samo mnie męczy 16.05.05, 10:09 Przez tydzień napisałem może ze trzy posty... Forum Eqhibicjonet jakoś mnie nei pociąga, w toalecie lubię siedzieć sam. No, ale masz tu coś do poczytania, akurat dzisiaj wypada rocznica powstania w Wandei, buntu normalnych ludzi przeciw rewolucyjnym szumowinom: www.wandea.org.pl/powstanie-wandei.htm Odpowiedz Link Zgłoś