Gość: Nyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:13 Chodzi mi o piosenkę lecącą podczas napisów końcowych i początkowych ktoś zna tytuł i wykonawcę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astir Re: Ciało 03.07.06, 22:15 ...nie wiem, czy na temat ale teraz w trójce o ciele właśnie gadają. że niby ważne że niby nie zauważamy się fizycznego na codzień no i że niby też dysonanse różne mentalnie wyczyniamy podczas poznania tegoż. nie wiem...pewnie rację mają jak to zawsze wtedy, gdy ludzie mądrzy ekspertowi z sobą gadają ale audycja chyba właśnie się skończyła i melodii jakoś specjalnie ekscytującej nie wyłapałam. ale jakby co - wątek podnoszę i pozdrawiam, Nyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nyna Re: Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 18:21 nie za bardzo mi pomogłaś ale dzięki ze chociaż zainteresował Cię temat również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Ciało IP: *.chello.pl 04.07.06, 18:28 Śpiewa pewnie Roger Waters, który jest autorem całości (do spółki z Ronem Geesinem). Co do tytułu, to może "Give Birth To A Smile", ale tu trochę strzelam, bo film oglądałem bardzo dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nyna Re: Ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 14:56 dzieki sprawdzę to Odpowiedz Link Zgłoś