Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 09.07.02, 07:53 www.csaubc.com/express/entertainment/games/flash/unique_iq_tests.swf dla zachety dodam mój wynik - 59 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hiacynt Re: test na inteligencję IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 07:59 Gość portalu: siedem napisał(a): > <a href="www.csaubc.com/express/entertainment/games/flash/unique_iq_test > s.swf"target="_blank">www.csaubc.com/express/entertainment/games/flash/unique_i > q_tests.swf</a> > dla zachety dodam mój wynik - 59 > > 7,00 0 - 60 0 - 100 0 - OO słaba zanęta Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: test na inteligencję IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 08:08 94. Przy czym od testow pamieciowych nie zmieniajac pozycji myszki klikalem bez namyslu, ze zniecierpliwienia Moglbym prowadzic duza f-me!! Ale nie moglbym udowodnic tw. Fermata w 60 s. O niezlym wyniku zdecydowal chyba czas i wlasciwe ustawienie myszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem nie przykładacie sie IP: *.tgory.pik-net.pl 09.07.02, 08:17 Gość portalu: # napisał(a): > udowodnic tw. Fermata w 60 s. O niezlym wyniku zdecydowal chyba czas i wlasciwe > ustawienie myszki! i tyle 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: nie przykładacie sie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 08:21 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: # napisał(a): > > > udowodnic tw. Fermata w 60 s. O niezlym wyniku zdecydowal chyba czas i wla > sciwe > > ustawienie myszki! Haszu, zachęciłeś mnie - 145 ale ja jestem zawodowcem no i mój angielski kulejący Hiacynt > > i tyle > 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Hiacynt i 7: mam sie testowac powaznie ? mam IQ163 IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 08:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Haszu :) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 08:53 Gość portalu: # napisał(a): Haszu, przemilczę mój IQ realny ja jestem zawodowcem, dla mnie specjalny test, by trzeba było opracować. Wynik podałem tak sobie, nie przywiązując do niego wagi. Inteligencja to jest wiele czynników, a przecież naszą inteligencję widać na forum. W jaki sposób argumentujemy, jak polemizujemy, jak logicznie swoje racje przedstawiamy. Ci którzy piszą na forum, codziennie piszą test na inteligencję. Ale o czym ona świadczy? Jest wiele rzeczy równie ważnych dla CZŁOWIEKA Wybacz, ale na twojej inteligencji poznałem się jako jeden z pierwszych, (piszę to najzupełniej poważnie), . Kiedyś na[pisałem, Twoja błyskotliwość + moja precyzja słowa i forum jest nasze - )) pozdrawiam ciebie Haszu i pozdrawiam Siódemkę który założył ten WĄTEK KWIETNY pewnie o tym nie wiedząc Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ¥ Re: test na inteligencję IP: 195.136.61.* 09.07.02, 08:38 134 punkty, ale pewnie jest w tym troche przypadku bo niezbyt dobrze rozróżniam kolory. Dla pocieszenia 7 dodam jeszcze że w moim pierwszym tescie na inteligencje (ale takim czarno-bialym) tez zdobylem podobną do twojej ilość punktów. W moim drugim tescie za to miałem 147 punktów, wniosek z tego taki że testów na inteligencje też trzeba się nauczyć (wiem że to kompletna bzdura ale tak jest). Sądzę że jakbym tak dłużej potrenował, jak ta szczeniara z serialu "Klan" to napewno bym poprawił swój wynik. Tylko czy poprawiłbym inteligencje? PS. Nie wierzmy w te testy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Jestes szczesciarzem ... i ...---------. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 08:46 ...bo wygrales los zycia jako 1 z bilionow plemnikow, miliardow jaj i wyaborcjowanych zarodkow! A najsurowszy test inteligencji to Twoje dotychczasow zycie! Ile bledow popelniles w miliardach decydujacych momentow? Mogles np. nie nauczyc sie ssac! Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: test na inteligencję - 133 09.07.02, 08:50 To żaden test na inteligencję, bo niby co on ma wykazać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # kto z nas madrzejszy jak kazda tut. polemika... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 08:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: kontestator Dżak! /nt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 09:12 Gość portalu: siedem napisał(a): > 7,30 dodałbym bezpartyjny fachowiec, niezależny Hiacynt ps. Jacku bez urazy, ale to są ci chadzający własnymi ścieżkami i czasmi przechodzący na drugą stronę ulicy, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: kontestator Dżak! /nt 09.07.02, 09:57 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > ps. Jacku bez urazy, ale to są ci chadzający własnymi ścieżkami > i czasmi przechodzący na drugą stronę ulicy, prawda? > A i owszem Hiacyncie, podobnie jak Tumisia, Tete i inne Twoje acetonki, jak Hiacynt, Borsuk i Hasz, jak wiele, wiele innych nicków - osób. Wszyscy oni, nie wyłączając mnie zapewne, przechodzą czasami na drugą stronę ulicy. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: kontestator Dżak! /nt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 09.07.02, 10:28 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > ps. Jacku bez urazy, ale to są ci chadzający własnymi ścieżkami > > i czasmi przechodzący na drugą stronę ulicy, prawda? > > > > A i owszem Hiacyncie, podobnie jak Tumisia, Tete i inne Twoje acetonki, jak > Hiacynt, Borsuk i Hasz, jak wiele, wiele innych nicków - osób. Wszyscy oni, nie > > wyłączając mnie zapewne, przechodzą czasami na drugą stronę ulicy. > > Pozdr / Jacek "dobre samopoczucie" inaczej odebrałem pozdrawiam Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: kontestator Dżak! /nt 09.07.02, 10:48 > "dobre samopoczucie" inaczej odebrałem > > pozdrawiam > > Hiacynt A dwuznacznie miało być . Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: kontestator Dżak! /nt IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 09.07.02, 20:37 TEst 100,zrobiony byle jak.Zdziwiona kobieta to ja,ale zdziwienie kieruję do Perły.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba 61! IP: 213.17.161.* 09.07.02, 10:34 Przy 3 pytaniu szlag mnie trafił i zacząłem skakać po myszce, zważywszy na to - wynik jest całkiem zadowalający. Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem źle się odżywiasz IP: *.tgory.pik-net.pl 09.07.02, 10:39 mózg potrzebuje do 20 razy wiecej cukru, białka i minerałów niż taka, dajmy na to wątroba. ale zawsze to 3 punkty więcej 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: źle się odżywiasz - błąd 09.07.02, 10:46 Gość portalu: siedem napisał(a): > mózg potrzebuje do 20 razy wiecej cukru, białka i minerałów niż taka, dajmy na > to > wątroba. > > ale zawsze to 3 punkty więcej > 7,40 To tylko sygnał: nie wysyłaj totka w tym tygodniu. Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Sluchajcie, sluchajcie...znaczy czytajcie nieczyta IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 11:05 ........co sie porobilo? ...ja wzrokowiec napisalem "sluchajcie"! Otoz temperatura mozgu musi byc utrzymana scisle na jednym poziomie z odchylka jak w najlepszym ukladzie klimatyzacjnym 0.5 *C a moze wlasciwiej 0.1 *C. Przelom wiekszy od czasow da Vinci nastapil niedawno w anatomii a wlasciwiej fizjologii. Otoz w naczyniach w mozgu krew czasami plynie odwrotnie!!!!!!!!!! To odkryto dlugo po "podwojnej helisie" a nawet po "genomie ryzu"!!! Krew przy znacznym przegrzaniu organizmu - hiper... odwraca swoj bieg w naczyniach mozgowych!!!! Chlodzenie od czola! I tego nie zauwazono do niedawna. Stad wystarczy zmoczyc czolo by odczuc komfort mimo przegrzania konczyn o kilka stopni a skory o kilkanascie. Madrosc ludowa (polska) wyprzedzila o wieki superprofesjonalistow medycyny naukowej i praktyznej: "panna z mokra glowa", "nie w ciemie bity", czy "goraca glowa". To samo z ekonomia i gospodarka... "zlom polski", "prymitywny ciemniak na wsi" i przekonanie o zbawiennym obcym kapitale, bankach i walucie... i jednolitej kulturze globalnej i uzgodnionej pop-poplitycznie historii plemion zebatocznych, byle nacji i polskiej nacji oraz krwiozerczych i bezwzglednych potomkow wikingow oraz kalmukow. No krew chyba mi plynie odwrotnie...najpierw pisze potem mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: notromo slowo sie rzeklo... test sie wykonalo... IP: 202.108.191.* 09.07.02, 12:34 rezultat: minus dwadziescia piec dzwonie na pogotowie nostromo p.s. bemolu kochany, nie dawaj mi podpowiedzi sam wiem ze musze do europy lub jeszcze dalej do buenos aires... Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: slowo sie rzeklo... test sie wykonalo... 09.07.02, 12:57 Gość portalu: notromo napisał(a): > bemolu kochany, nie dawaj mi podpowiedzi > sam wiem ze musze do europy lub jeszcze dalej do buenos aires... lub jeszcze dalej, to już chyba Galapagos. A Bemol kochany podnosi poprzeczkę testu a nie podpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Arg. syndrom metafora metafor Buenos euro adieu/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 09.07.02, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
nurni siemdziesiat losiem 09.07.02, 20:07 po 6-7 pytaniu zaczalem ostre strzelanie wygralem czy to drugie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG 101 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.02, 20:49 Za pierwszym razem , ale po małym treningu myślę że się poprawię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balzer 82 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 20:54 Za pierwszym razem. Moze dojde do 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: przy pierwszym podejsciu :( IP: *.duke-energy.com 09.07.02, 21:34 107, ale to chyba jest w systemie imperialnym (brytyjskim). W metrycznym to chyba bedzie ze dwa razy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag drugie podejscie :) IP: *.duke-energy.com 09.07.02, 22:29 149 ! Jeszcze nie jestem E.T. P.S. Czas chyba nie ma znaczenia, bo tym razem zajelo mi to ze 4 razy dluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 117 IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 21:38 pierwsze podejscie Nie wiem jak to sie ma do czasu na zastanawianie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: possesed 303! Oh maj Gott! IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 09.07.02, 21:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 126 (2), 134 (3) IP: *.client.attbi.com 09.07.02, 22:22 hehe , to sie powtarza do lipy taki test.(drugi test + disturbig phone call) pytanie, sprawdzian dla tych co maja podobne jaka maska sie wam pokazala i co pisze o mensa trzeci raz 134, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chyba wiecej sie nie da! Kto zrobi wiecej? IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 00:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To jest max, czas nie jest istotny. IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 00:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I to by bylo na tyle, kobieca ispiracja! IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 02:17 204 kto zrobi wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni pas________________________________nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.07.02, 02:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOZNA JESZCZE WIECEJ !! kto poda wartosc? IP: *.client.attbi.com 13.07.02, 18:38 Ale nie 303 jak papas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał 85, ale na końcu tylko strzelałem ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.02, 22:40 Nie lubię testów z ograniczonym czasem. Ostatnie pytania potraktowałem ulgowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem złej baletnicy przeszkadzają instrukcje /nt <- (: IP: *.tgory.pik-net.pl 10.07.02, 07:26 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk złej baletnicy to H..iacynt przeszkadza /nt IP: 195.15.57.* 10.07.02, 11:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem tak przy okazji IP: *.tgory.pik-net.pl 10.07.02, 11:30 zabawne jest jak Hiacynt pojawił się na forum by zemsty na Perle dokonać. jak dotad widac tylko po to. ciebie dłużej nie było a wracajac z miejsca lądujesz w ringu z Kwiatkowskim. A na mnie # gada, że serce z kamienia mam [czy jakoś tak] ad ślimaka 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: tak miedzy nami 10.07.02, 21:04 Tak miedzy nami, skoro nikt tego nie czyta, to ja mam inna teorie pojawienia sie Hiacynta. On po prostu chcial 'przezyc to jeszcze raz'. Ten swoj wirtualny grajdolek kwiecisty. I ataki na Perle bylo tylko pretekstem do nieustannego, tasiemcowego cytowania z przeszlosci, rozpamietywania uczestnikow i rozczytywania sie w tekstach o muszkach, trawkach i wiosenkach (sraly muszki, bedzie wiosna, bedzie trawka wyzej rosla). Nie mogl tego czytac sam, na boku (choc zapewne robil to, gdyz niektore z listow znal chyba na pamiec), bo Big Brother rozgrywa sie wszakze wobec publicznosci. Ale ten Kwiatkowski to faktycznie zajadly jakis. Mnie by sie nie chcialo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem coś tu jest na rzeczy :) /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 11.07.02, 07:32 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulbek Aj kik ess! 167 za pierwszym razem! (n/t) IP: *.dcs.ed.ac.uk 10.07.02, 12:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Test #a na inteligencje: Podziwiasz Hasza?/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.07.02, 14:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Odp.:Tak! - Wynik? No to zgadnijcie. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 10.07.02, 14:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moze jakis jeszcze jeden tescik IP: *.client.attbi.com 10.07.02, 20:47 ten mi sie calkiem spodobal. Ciekawe an ile intuicja moze pomagac w podejmowaniu decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackers 125 ale po pijaku... IP: *.w.club-internet.fr 10.07.02, 23:52 ...chyba sie nie liczy bo te qrewskie mni siem dublowaly.... Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: 125 ale po pijaku... 11.07.02, 01:08 Liczy sie, liczy. Jak to w zyciu - najwazniejsze jest szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ML Re: test na inteligencję IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.02, 00:51 110 ale stac mnie na wiecej ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper 131, ale o świcie. ;)) IP: *.acn.waw.pl 11.07.02, 07:41 Gość portalu: siedem napisał(a): > <a href="www.csaubc.com/express/entertainment/games/flash/unique_iq_test > s.swf"target="_blank">www.csaubc.com/express/entertainment/games/flash/unique_i > q_tests.swf</a> > dla zachety dodam mój wynik - 59 > > 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Test na inteligencję - 125! IP: *.waw.cdp.pl 11.07.02, 14:28 Ha, calkiem niezle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Test na inteligencję - 125! IP: 195.15.57.* 11.07.02, 15:48 W zyciu, poza szczesciem, rowniez bardzo wazne jest, aby byc z siebie zadowolony(a). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alk Re: 100 - do Tumisi IP: *.chello.pl 11.07.02, 16:30 Bez zastanawiania się, w rozpaczliwej wersji "Polak potrafi". I Polka też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: 100 - do Tumisi IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 19:36 Powinnam jeszcze poćwiczyć?Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sciąga IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 21:06 1 2 2 1 3 12 4 4 6 1 7 5 8 1 9 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Re: sciąga IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 21:14 Bez ściagi 127.Ćwiczyć dalej?Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: sciąga IP: *.client.attbi.com 11.07.02, 22:41 Raczej jej nie uzywaj bo to mylna podpucha. Ale nie sadze by gorna granice 204 mozna bylo przekroczyc. Pare rad. Nie sugeruj sie. Na kolorach przymknij oczy i patrz poza ekran w dal. To sie otworzy podswiadomosc. powodzenia Rysy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Poprawiam się. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 11.07.02, 23:53 143 .Koniec testów.Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumisia Do Rysy. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 07:59 Wstałam rano i tak sobie myslę,że pomimi wczorajszych ćwiczeń i osiagnięcia wyniku 153,to w dalszym ciągu nie wiem czy podświadomośc mi się otwiera czy nie? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: Do Rysy. IP: *.client.attbi.com 14.07.02, 23:57 Ja nie lubie pospiechu w mysleniu. Sadze ze istnieje olbrzymia roznorodnosc pomiedzy ludzmi w sposobach myslenia. Ich analitycznych zdolnosci, w mozliwosciach ougolniania spostrzezen i wyciagania wnioskow. Sadze ze glowny czynnk tej roznorodnosci to czas jaki kos jest w stanie przeznaczyc na koncentracje na wybranym zagadnieniu. Problem ktory sie sobie wybiera do rozwazan powinien byc natomiast godny by glowe nim sobie zaprzatac. Zmagam sie teraz z zagadnienimi swiaddomosci i jej sztuczna maszynowa reprezentacja. "Komputer nigdy nie bedzie ludziom podobny gdyz ludzie maja potrzeby." to czasto slyszana teza. Jakie sa podstawowe potrzeby swiadomosci a ktorych komplikacji powstaja nasze dazenia kierujace strumien mysli? Ja doszedlem do wniosku ze podstawoym dazeniem swiadomosci jest BYĆ Przeciwstawna jej oczywistoscia ktora wisi nad rozwazaniami jest LUDZIE UMERAJĄ Rozpisanie tego na konkretne warunki brzegowe warunkuje caly szereg procesow ktore bardziej wyraziscie wylaniaja sie z zagadkowego wnetrza ludzkich osobowosci. Moj system ktory programuje nie ma tej smiertelnej ograniczonosci. Zreszta poprzez przeszczp mozgu do zgodnego tkankowo ciala, przygotowanego z sysntetycnie naprawionymi telomerami zaminionej jadrami zygoty ludziom moze i to ograniczenie uda sie ominac. Zaniechalem dzilan w bio-kierunku gdyz bardzij minie pochlania sztuczna myslaca swidomosc. Sadze ze roznice sa ale najwieksza z nich efektywny to czas ktory poswiecimy na koncentracja nad wybranym i jak bardzo mozemy sie temu celowi dedykowac. Zyczac koncentracji. Pozdrawia Rysy Odpowiedz Link Zgłoś