gini 29.05.05, 21:11 Zmienilam sobie sygnaturke , a te co wstawilam to sciagnelam bezczelnie od Bykka, ale tak mi se spodobala , ze nie moglam sobie odmowic. Bykku wybaczysz, i tak nie masz innego wyjscia. A jak prywata to prywata hej Bykku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
landkarte Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 21:13 a kogo to obchodzi? napisz bykk@gazeta.pl i nie zawracaj glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 21:20 landkarte napisał: > a kogo to obchodzi? napisz bykk@gazeta.pl i nie zawracaj glowy. Napisz do gini<->gazeta.pl i nie zawracaj głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
gini ReDzieki Landkarte!!! 29.05.05, 21:27 Jak to milo miec stalego wielbiciela. Po dwoch minutach juz byl odzew. A ja biedna zakompleksiona szara myszka myslalam, ze w niebyt ten watek pojdzie . No coz zaczelam wierzyc w siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 21:28 najlepiej spadaj stąd bo jestes juz nudna jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 21:41 amigosan napisała: > najlepiej spadaj stąd bo jestes juz nudna jak flaki z olejem EE tam nie moge, Ci zrobic takiej przykrosci. A nudna jestem byc moze , tak krawiec kraje jak mu materii staje, wiesz same landkarty i amigosany , a w dodatku amigosan sie zalogowal jako kobitka ))) Trzym sie amigosanka. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 21:43 nie jestem pod tym wzgledem gorszy od samozwańca Luki. Jego niskośc też za babę na tym forumie robi. Hi hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Uwaga prywata !!! 29.05.05, 22:09 amigosan napisała: > nie jestem pod tym wzgledem gorszy od samozwańca Luki. > Jego niskośc też za babę na tym forumie robi. Hi hi hi. Ty mnie interesujesz , a i mam pytanko przy okazji , jak z nasza kolacja w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: ja bym 30.05.05, 01:56 andrzejg napisał: > 'to Cię torbą zabije' > dał w jenej lini Trzeba było wytłumaczyć dlaczego. Domyslenie sie tego przekracza jej możliwości intelektualne. S. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Snajper 30.05.05, 08:33 snajper55 napisał: > andrzejg napisał: > > > 'to Cię torbą zabije' > > dał w jenej lini > > Trzeba było wytłumaczyć dlaczego. Domyslenie sie tego przekracza jej możliwości > > intelektualne. > > S. Intelektualisto moja ulubiona, przeciez napisalam w poscie wstepnym, ze sciagnelam od Bykka , sciagnelam znaczy sie skopiowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 No widzisz, miałem rację. ______nt 30.05.05, 11:21 andrzejg napisał: > 'to Cię torbą zabije' > dał w jenej lini > > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: No widzisz, miałem rację. ______nt 30.05.05, 11:24 snajper55 napisał: > andrzejg napisał: > > > 'to Cię torbą zabije' > > dał w jenej lini > > > > > > A. > > Naturalnie, jakas tam racje zywnosciowa, po sniadanku snjperka jest to i glos dala. Odpowiedz Link Zgłoś