hasz0 30.05.05, 12:36 rozgrzane dziewczyny na lody ale w maliny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karlin Dziewczyny ze śmietanki czy sorbeton? 30.05.05, 12:53 Dobrze jest wszystko zwalić na upał.... Odpowiedz Link Zgłoś
drf Bicycle Liberation Front ;) 30.05.05, 12:52 najlepiej ochlodzic sie wiaterkiem na rowerku... nonplatonic.com/blf/bikesandsex.html BicycleLiberationFront Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ### Loda Halama ### 30.05.05, 14:15 Loda Halama wolała tańczyć na scenie, tak jak ja z pomponami, tu na forum )))))))) Lepsze to niż "dola na hali", nie #? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ### Loda Halama ### ____CO NIE? No nie? 30.05.05, 14:43 Wu Wracłaaawiuu muwi sje zamiast: - nie? Haszu! - co nie? Haszu! w Lublinie: no nie? Haszu! w Katowicach: pra? Haszu! nowoczesniej ja? Haszu! zagadka: gdzie się mówi: - nieprawdaż? Haszu! - nieprawda? Haszu! - prawda? Haszu! - ano? Haszu! - ńjy? Haszu! - czyż nie? Haszu! - azaliż nie? Haszu! .... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ### Loda Halama ### ____CO NIE? No nie? 30.05.05, 17:45 hasz0 napisał: > Wu Wracłaaawiuu muwi sje zamiast: - nie? Haszu! > > - co nie? Haszu! > > w Lublinie: > > no nie? Haszu! > > w Katowicach: > > pra? Haszu! > > nowoczesniej > ja? Haszu! > > zagadka: > gdzie się mówi: > > - nieprawdaż? Haszu! > - nieprawda? Haszu! > - prawda? Haszu! > - ano? Haszu! > - ńjy? Haszu! > - czyż nie? Haszu! > - azaliż nie? Haszu! > .... > # proszę powiedzieć, gdzie tak mówią? Często używam zwrotu "prawda" , sprawdzę, czy zgadza się z twoją teorią )) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś