Dodaj do ulubionych

_____"Powieś się" nie jest spamem ale krytyka tak!

31.05.05, 17:23
Re: To najlepsze co mogło mi się zdarzyckochani a
jabbur 31.05.2005 11:14 + odpowiedz
Przestań spamować. Jeżeli masz jakiś problem to
napisz do forum.abuse
To tak działa smile
j/a
Obserwuj wątek
    • rycho7 katolicka obluda 31.05.05, 19:58
      bezrobotny11 napisał:

> Re: To najlepsze co mogło mi się zdarzyckochani a
      > jabbur 31.05.2005 11:14 + odpowiedz
      > Przestań spamować. Jeżeli masz jakiś problem to
      > napisz do forum.abuse

Haszu, w koncu na wlasnej skorze przekonales sie czym jest w Polsce katolicka
      obluda. Moge Ci wspolczuc. I to wszystko co moge zrobic. Ciebie nie przekonam
      do niczego bo nie mam takiego zamiaru. Funkcyjnych z GW nam od dawna za nic.
      Real do Ciebie dociera.
      • karlin Hmmm 31.05.05, 21:27
        rycho7 napisał:

> Real do Ciebie dociera.
        --------------------------------------------

Wiedziałem, że ktoś mu musi za tę pisaninę płacić.

Haszu, nie przejmuj się. Oby tylko nie wpadli na pomysł przymusowych wizyt u
        portalowego psychoanalityka "Maszproblemtoporozmawiamy".

smile
    • grabinia26 Kilka definicji. 31.05.05, 22:24
      Spamowanie to zakładanie 5 wątków na ten sam temat:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24561174
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24560588
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24559969
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24548661
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=24548123
      Natomiast pisanie zbrodnia o nieuprzejmym sformułowaniu "idź się powieś" to
      histeria.
      • hasz0 [...] 01.06.05, 07:57
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • hasz0 Zrozumiałaś już tchórzliwa mendo definicję siebie? 01.06.05, 11:04
          Napisz jakąs sprośność albo obelgę
          - z przyjemnością chamko sobie ulżę!

Dam pełen upust swej antygnidowej histerii.
          Bo to ty tchórzliwa gnido jesteś jej przyczyną!
          Mam nadzieję, że nie zbrzydła ci rola obleśnego bezargumentowego rzepa watkow
          haszowanych. Nie zawiedź mnie.
          • abprall Re: Zrozumiałaś już tchórzliwa mendo definicję si 01.06.05, 11:10
            hasz nie wzbudzaj się, daj jej zielona kartę...
            www.nichtlustig-shop.de/200/cgi-bin/shop.dll?AnbieterID=2
            -------------------
            pieprzone cywile
            • hasz0 _____ a w jakim kierunku? 01.06.05, 11:16
          • centre.gravity Re: Zrozumiałaś już tchórzliwa mendo definicję si 01.06.05, 11:21
            oj moher, moher. kobieta delikatnie zwraca ci uwage, ze popadasz w histerie, a
            ty wyzywasz ja od mend i chamek. a tak wzdychasz do kultury na forum. chcesz
            kultury, zacznij od siebie, stary skretynialy histeryku.
            • hasz0 Ociężałość policz swe porazki w polemikach prowadz 01.06.05, 11:45
              onych z mojej strony w kulturalny sposób!
              Zliczyłeś?
              Poniewaz okazałeś się w nich sztandarowym przykładem małego chama,
              obrażaniem rekompensujacego swe braki intelektualne, potwierdzane i
              dokumentowane na F. za kazdym razem w niesprowokowanych z mojej strony
              zaczepkach z twej strony i to poniżej dopuszczalnego i akceptowanego u obytych
              osób poziomu - dorobiłes się u mnie określenia-tłumaczenia twego nicka,
              który sam sobie tak trafnie wybrałeś.
              Na poczatek ustap miejsca w komunikacji miejskiej ciężarnej kobiecie.
              Potem zrozum tekst, pisany przez starszego, inteligentniejszego i
              kulturalniejszego od ciebie
              - co chcę osiągnąć, na co uczulić tych co zrozumieją takst i intencje, do kogo
              to jest skierowane.
              Nie rób się obrońcą kobiet, których nigdzie nie napadam, Ociężalcze osrodkowy!
              Jeśli jesteś hasz0 to się przyznaj, bo uprawiałeś ten sam proceder co ta pacyna,
              wpieprzałeś się w rozmowę z wrodzona sobie ociężałością, nawet w obrzucaniu
              mnie inwektywami. Nie stac cie nawet na porządną i celna obelgę młody,
              centralny niemrawcze i mentalny apatyku.

centre.gravity napisał:

> oj moher, moher. kobieta delikatnie zwraca ci uwage, ze popadasz w histerie,
              a > ty wyzywasz ja od mend i chamek. a tak wzdychasz do kultury na forum.
              chcesz > kultury, zacznij od siebie, stary skretynialy histeryku.
              • centre.gravity Re: Ociężałość policz swe porazki w polemikach pr 01.06.05, 11:57
                niepoprawny, egocentryczny,pyszalkowaty bufonie. nauczyles sie robic wrzawe
                wokol swojej nedznej postaci, a zaatakowany podkulasz ogon i wrzeszczysz,jaki
                to jestes pokrzywdzony, zakladasz watki wokol swojego ego i wydaje ci sie, ze
                jestes pepkiem swiata. nie koncentruj sie w tym wypadku na mnie (nie jestem
                zadna z pacyn ze slowem hasz). ty skowyczaca kreaturo, obrazasz ludzi, ktorzy
                spokojnie usiluja ci wytlumaczyc, ze przesadzasz.
                twoje przechwalki, dotyczace wlasnej osoby sa zabawne, mozesz je kontynuowac,
                troche humoru nikomu nie zaszkodzi.

>Nie rób się obrońcą kobiet, których nigdzie nie napadam, Ociężalcze osrodkowy!

kogo w tym watku nazwales menda, gnida i chamica, stary, chamowaty sklerotyku??
                • hasz0 Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 12:12
                  Grabinia956 to jakas kobieta?

Powinna więc napisać w pierwszych słowach swego listu;
                  - "Jestem tu nowa!"

Ty, młodziku! nie fikasz, nie brykasz, nie zaczepiałes hasza - tylko poważnie
                  pisałeś i piszesz na poważne tematy w przeciwieństwie do... jak wy to nazywacie
                  teraz "zbowidowca"?

Tchórzliwą Mendą nazwałem pacynkę,przypuszczalnie te samą oosbę - haszo,
                  hasz00 i tp.

I Uwaga skoncentruj sie znowu:
                  chodzi mi o zwrócenie uwagi na przewrotne administrowanie, cenzurowanie i
                  banowanie.
                  Przewrotność to nawyk odwracania sytuacji napadany jest karany a spamujący
                  i przeszkadzający inwektywny cham chroniony.
                  Spróbuj objąć całość spraw - obejmując również przyczynę nie tylko skutek,
                  nawet jeśli reakcja jest przesadzona zdaniem tych którzy nie widzą
                  tego jako stymulowanego procesu.
                  Wiem, ze nie odniesiesz sie do meritum - za inwetywy moje szczere gratulacje!
                  • rycho7 Hasz0 z prawem na bakier 01.06.05, 12:20
                    Widze Haszu, ze jawnie Twoje problemy wynikaja z Twojego stosunku do prawa. Czy
                    Twj nick jest chroniony prawnie? Jak nie to po co jojczysz? MORALISTA JESTES
                    JEDYNIE DLA SIEBIE.
                    • hasz0 Re: Hasz0 z prawem na bakier 01.06.05, 12:25
                      Taaaaaa...
                      Przykład z nazwą Wedel był bardzo moralny.
                      A falandyzację da się przetłimaczyć na język nowego własciciela?
                      • rycho7 Hasz0a prawo Kalego 02.06.05, 09:15
                        hasz0 napisał:

> Taaaaaa...
                        > Przykład z nazwą Wedel był bardzo moralny.

Przyklad lamania prawa nie jest dowodem przeciwko prawu. Twoje rozumowanie jest
                        niestety bardzo cieniutkie i bardzo tendencyjne. Masz prawna ochrone swego
                        nicka czy nie masz? Rozumiesz to co pisze? Czy jak zwykle wystarcza Ci Twoje IQ?

> A falandyzację da się przetłimaczyć na język nowego własciciela?

Czy ja mam sie tlumaczyc z falandyzacji? W takim razie Ty wytlumacz sie z
                        wyroku Sanhedrynu i Pilata. Czy to Twoje powyzsze zdanie mam jakikolwiek sens w
                        dyskusji? Czy jedynie macisz aby nic nie bylo jasne?
                        • hasz0 ______________Hasz0a prawo Kalego - NIC PodobnegO! 02.06.05, 10:11
                          Otóż tak! Nich odsapnę bo spodziewałem się łatwego, "niestarego kretyna"
                          i "niemohera", który sam mnie wyręcza w szukaniu na niego kija!
                          A tu masz Ci los znów mi zsyła - nieznosnego w zwodzeniu na intelektualno
                          storotestamentowe lub srediowieczne manowce Pana R7!

Po 1. Primo - wiesz, ze z powodów empatycznych, ekstrawertycznych,
                          intencjonalnych i interpretacyjnych nie wywołałem antytrollowej histerii
                          4-watkowej - z powodów egotycznych!!!!

Chciałem w tym szambonurkowaniu - przyznasz szczerze, ze latam nad a nie pod
                          trollistymi pacynująccymi odorem i zgnilizna fekaliami - zwrócić uwagę na
                          przewrotną rolę adminów w błądzącej w wybiórczości gawiedzi!

Tobie szczególnie trudno wyjaśnic moje motywy z powodów, które sam wyłuszczasz
                          w każdej wypowiedzi na rózne sposoby - więc je pominę...

Wedel o ile pamietam nie zakończył się wyrokiem skazujacym dla nowych
                          właścicieli.
                          Nikt nawet nie smiał, w czasach hurraoptymistycznej prywatyzacji,
                          zaliczyć tego incydentu do - jak piszesz - "Przyklad(u) lamania prawa".

Więc hamuj oskarżenia o cieniutkość i tendencyjność.
                          Jak wiesz zrezygnowałem - sprawdzić to możesz w tym wątku - nie pisałem jej
                          tylko, że mnie obraża nieświadomie, proponując mi role donosiciela
                          manipulatorów!

Więc oczywiście bynajmniej absolutnie mogłem od Hgrabini taka ochrone - w duchu
                          prawa wybiórczego z jakiego korzystają inni popularni dykutanci - mieć!

Znikajace niewygodne watki i posty dla znajomków - tak świetnie obrazują
                          mechanizmy kreujace polska rzeczywistość!

A mnie się rozchodzi by adminom szło o rugowanie trolli i pacyn.
                          Tak prosto to można załatwić. Jak? - wielu już to podnosiło nie raz!
                          No i cóż?
                          Więc nie chodzi o dyskusje ale o pożądany obraz dyskusji i kompromitowanie
                          trollami ujawniających krętactwa. Tak tez gdy stanąłem w obronie RM
                          przed paskudną zsynchronizowaną nagonką - zarobiłem nowy przytdomek mohera
                          - co dziwne tez od Ciebie - a taki się starasz być merytoryczny!
                          Nie zrozumiałes, że broniłem a nie popierałem RM?
                          Pamiętam, jaki słowopotop wypuściłeś po jednym moim słowie
                          dołączonym do nazwy naszego obywatelstwa - katolik.

Pozdrawiam w nadziei, że mnie przestaniesz kopać ale szanować
                          jako wychowanemu niegdyś w polskiej obyczajowości i kulturze!
                          • rycho7 protokol rozbieznosci 02.06.05, 23:20
                            hasz0 napisał:

> nie wywołałem antytrollowej histerii
                            > 4-watkowej - z powodów egotycznych!!!!

Tak twierdzisz, sprawy nadmiernie nie sledze, totez kompetentnie sie nie
                            wypowiem. Na czuja, to Twoja prywata.

> Chciałem w tym szambonurkowaniu - przyznasz szczerze, ze latam nad a nie pod
                            > trollistymi pacynująccymi odorem i zgnilizna fekaliami

Nurkuje sie nad dniem. W przeciwnym przypadku jest to kopalnictwo podmorskie.
                            Ale to drobiazg. Jestes zamieszany w kradziez roweru.

> - zwrócić uwagę na
                            > przewrotną rolę adminów w błądzącej w wybiórczości gawiedzi!

Nie admin lecz cenzor. Trzymajmy sie slow, ktore sa ogolnoludzkie. Po
                            przetlumaczeniu na inne jezyki znacza to samo i nie wymagaja opisu, co sie
                            kryje pod dana przenosnia. Cenzorow nalezaloby wspolczesnie rozstrzeliwac.
                            Ulatwiloby to rozsztrzygniecia. Niestety kara smierci ...

> Tobie szczególnie trudno wyjaśnic moje motywy z powodów, które sam wyłuszczasz
                            > w każdej wypowiedzi na rózne sposoby - więc je pominę...

Ja Ci wspolczuje i sie z Toba solidaryzuje. Fakt Twego zabanowania niestety
                            przeoczylem. Mialem zajety czas i sadzilem, ze wyjechales lub spowazniales.
                            Stad brak mojej reakcji. Kajam sie z tego powodu.

> Wedel o ile pamietam nie zakończył się wyrokiem skazujacym dla nowych
                            > właścicieli.
                            > Nikt nawet nie smiał, w czasach hurraoptymistycznej prywatyzacji,
                            > zaliczyć tego incydentu do - jak piszesz - "Przyklad(u) lamania prawa".
                            >
                            > Więc hamuj oskarżenia o cieniutkość i tendencyjność.

Nic nie bede hamowal. Kacza perspektywa przedmurka mnie nie interesuje. Prawo
                            zlamano. Powiedzenie tego nie wymaga odwagi. Wiec mowie bez poczucia
                            bohaterstwa.

> Ochrone nicka "Hasz0" przed wszelkimi mozliwymi kombinacjami proponowała mi
                            > Ghrabinia 26, by uciąć kompromitujaca dyskusję o banowaniu poszkodowanego a
                            > ukrywaniu i ochronie trolli.

Nie myslalem o technologii "ochrony". Tego typu rozwiazanie wymaga zalozenia z
                            Twojej strony nieetycznych ciagow akcja-reakcja.

> Jak wiesz zrezygnowałem - sprawdzić to możesz w tym wątku - nie pisałem jej
                            > tylko, że mnie obraża nieświadomie, proponując mi role donosiciela
                            > manipulatorów!

To Cie obraza inaczej. Wymaga od Ciebie analizy wlasnych zachowan. Sprawdzenia
                            czy rzeczywiscie jestes pempkiem swiata. Horror.

> Znikajace niewygodne watki i posty dla znajomków - tak świetnie obrazują
                            > mechanizmy kreujace polska rzeczywistość!

W czasie pogrzebu JPII, lezacego jeszcze zywego, tego nie dostrzegales w
                            stosunku do takich Twoich wrogow jak ja. Ja nawet specjalnie wtedy sie tym nie
                            przejalem. Z przyjemnoscia utwierdzilem sie w swoim zdaniu i
                            scierpialem "kare". Ty jak zwykle nie dostrzegasz, ze lamanie zasad (prawa)
                            zawsze w koncu osiaga wszystkich. Swoich tez. Doswiadczyli tego nawet Jagoda,
                            Jezow i Beria.

> A mnie się rozchodzi by adminom szło o rugowanie trolli i pacyn.

Tworzysz fikcje prawna. Formalnie nie ma zadnych trolli i pacyn.

> Tak prosto to można załatwić. Jak? - wielu już to podnosiło nie raz!

Nigdy nie slyszalem, zadnych rozsadnych rozwiazan. Nierozsadne, to beltanie w
                            glowach.

> Więc nie chodzi o dyskusje ale o pożądany obraz dyskusji i kompromitowanie
                            > trollami ujawniających krętactwa.

Naiwny idealizm. Chodzi o nabijanie licznika klikniec portalu. Statystyki dla
                            reklamodawcow. Liczysz sie nie wiecej niz inne pacyny.

> Tak tez gdy stanąłem w obronie RM
                            > przed paskudną zsynchronizowaną nagonką - zarobiłem nowy przytdomek mohera
                            > - co dziwne tez od Ciebie - a taki się starasz być merytoryczny!

Przykro mi, ze jestes takim nimfomanem. Przepraszam, ze zadalem az taki bol.
                            Wydawalo mi sie, ze to nie za wielka obraza.

> Nie zrozumiałes, że broniłem a nie popierałem RM?

Wybacz ale takich watkow nie sledze. Grzyby zbieralem za mlodu. Teraz mam inne
                            zajecia.

> Pamiętam, jaki słowopotop wypuściłeś po jednym moim słowie
                            > dołączonym do nazwy naszego obywatelstwa - katolik.

Polak-katolik to wedlug mnie ogromna obraza polskiej historii. Upadek Polski
                            wiaze z kontrreformacja. Nie mam Twoich pogladow.

> Pozdrawiam w nadziei, że mnie przestaniesz kopać ale szanować
                            > jako wychowanemu niegdyś w polskiej obyczajowości i kulturze!

Nie odnosimy sie do tych samych obyczajow i kultury. To jasno wynika z
                            poprzedniego akapitu. Moge Ci przekazac "znak pokoju". Niestety dla mnie to
                            farsa. Roznimy sie. Kopanie po kostkach wynika z zaniechania dluzszych form
                            wypowiedzi. Oszczednosc czasu wymusza krotkie "kopniecia". Sam nie zniecheciles
                            do wyczerpujacych i dopracowanych wypowiedzi. Olewactwem.
                  • centre.gravity Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 12:23
                    > Tchórzliwą Mendą nazwałem pacynkę,przypuszczalnie te samą oosbę - haszo,
                    > hasz00 i tp.

swoj post umiesciles pod postem grabini, co jednoznacznie okresla do kogo jest
                    skierowany. doskonale, ze piszesz o przewrotnosci, przynajmniej masz swiadomosc
                    co to to znaczy, bo wlasnie wijesz sie jak piskorz, usilujac przewrotnie
                    wmowic, ze wyzwiska pod postem danej osoby wcale jej nie dotycza, tylko rzucasz
                    je tak sobie. z glowka pod moherowym berecikiem cos sie dzieje nie od dzis, to
                    wyraznie widac.

> Wiem, ze nie odniesiesz sie do meritum - za inwetywy moje szczere gratulacje!

inwektywy byly po to, bys zrozumial jak przyjemnie byc nimi obrzucanym. w twoim
                    przypadku maja jeszcze jedno zbawienne dzialanie - ostudzaja twoj zapal do
                    stosowania ich.
                    • hasz0 Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 12:32
                      Zawsze pozostawiam kreatywnej domyslności pewnym adwersarzom - powód
                      ustępowania im w dyskutach.

Uwaga! To będzie przechwałka.
                      Zas co do imponderabiliów typu - liśćie wiście
                      - nie odpuszczam!

Mohera nie noszę. Cos pomyliłeś jak zwykle. Nic nigdy nie plotę, nie wiję
                      i nie przyszywam jak Ty w tych postach.
                      • centre.gravity Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 12:41
                        przypominasz mi w tym momencie mojego starego nauczyciela matematyki,jeszcze z
                        liceum. nazwal jedna z dziewczyn w obecnosci calej klasy krowa, a gdy przyszla
                        do szkoly z matka, stwierdzil, ze wszyscy sie przeslyszeli, bo on nazwal ja
                        krolowa.
                        • hasz0 Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 12:48

Dobreeeeeee!
                          Polonista by na to nie wpadł!
                          __kr...owa!

Gdyby była bardziej kobieca i dojrzalsza obraziła by sie za "królową".
                          Urodziłeś sie w stanie wojennym?
                          Musiał to być ostatni matematyk, mężczyzna w liceach w Polsce.
                  • grabinia26 Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 14:16
                    Oj hasz0, hasz0 - do histerii widzę, że trzeba jeszcze dodac obsesję. Wszędzie
                    wietrzysz wrogów i podszywki. Jeśli ktokolwiek udaje twój nick poprostu zgłoś
                    to na abuse zamiast bogu ducha winnych forumowiczow obrzucac stekiem wyzwisk.
                    Nigdzie w netykiecie nie jest napisane, żebym musiała gdziekolwiek anonsować
                    się, ze jestem nowa. Każdy kto chce sobie sprawdzic historię mojej aktywności
                    na forum może skorzystać z wyszukiwarki. Jeśli mu to oczywiscie jest do czegos
                    potrzebne.
                    Jesli będziesz wciąż zamiast dyskusji preferował histeryczno-obsesyjne napaści
                    na innych to zapracujesz sobie nie tylko na bana na nick ale i na bana na IP. I
                    pretensje będziesz mógł miec tylko do siebie.
                    • hasz0 Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 14:41
                      Cóż posłucham Twojej rady podwojnie czyli wybiórczo.

Twoim zdaniem ja preferuję
                      > histeryczno-obsesyjne napaści
                      > na innych?

Tyle obserwacji z tysięcy postów?

Na abuse nie zgłaszam z kilku powodów.
                      1.
                      Nie lubię sztucznych reguł bo działanie wg nich nic nie daje do myślenia innym
                      a wręc przeciwnie - uładza prawdziwy obraz zamiataniem pod koberec.
                      To oczywista analogia do sytuacji politycznj w Polsce.
                      2.
                      Nie mam konta pocztowego - może się mylę ale pewnie tak się to zgłasza.
                      3.
                      Nie wypunktowaŁBYM, nie wycyzelowaBYM, nie uścisliłBYM
                      o co mnie naprawdę biega.

To ostan_tnie szczególnie mi lezy na ektrawertycznym sercu
                      bo jakos nie czuję by mnie tu większość czuła.
                      Im nardziej mnie oceniają w swoim lustrze tym bardziej mnie rę_nce
                      opadowywują!
                      Obsesja, histeria, napaść, kretynizm, moheryzm, katolandyzm, nazim,
                      ksenofobia a ostanio apele o POPRAWNOŚĆ itp.
                      No sama powiedz jacy to psycholodzy od 7 (pardon SIEDEM) bolesci?
                      Nie jestes tu NOWA?
                      • grabinia26 Re: Bravo! Jak się skoncentrujesz to potrafisz! 01.06.05, 15:34
                        > Nie jestes tu NOWA?
                        bardzo żadko pisuję, zdecydowanie częśćiej czytam.
                        > Nie mam konta pocztowego - może się mylę ale pewnie tak się to zgłasza.
                        To nie jest jakiś wielki problem. Myslę, ze mozna poszukac jakiegoś numeru
                        telefonu i nawet zadzwonić w tej sprawie. Zresztą jak chcesz to ja chętnie
                        napisze w tej sprawie do abuse i nick, który ma udawać inny zostanie z
                        pewnością zablokowany. Jeseli chcesz to, to zrobię -uważam, że uzywanie nicków,
                        które mają udawać inny nie jest w porządku.
                        > Twoim zdaniem ja preferuję
                        > > histeryczno-obsesyjne napaści
                        > > na innych?
                        >
                        > Tyle obserwacji z tysięcy postów?

NIe, to wniosek z twoich dwóch ostatnich postów, skierowanych do mnie.
                        > No sama powiedz jacy to psycholodzy od 7 (pardon SIEDEM) bolesci?
                        Dlaczego od razu psycholodzy? Jesli ktoś w odpowiedzi na post taki jak mój
                        pisze: "ty chamko", "ty gnido" etc etc to nietrudno zauważyć, że emocje
                        przerosły treść.
                        Mam napisac teraz na abuse w sprawie "haszo"?
                        • hasz0 Widzę, ze można z Tobą prowadzić spokojna i rzeczo 01.06.05, 16:50
                          wa rozmowę.
                          Haszo i hasz00 niech sobie piszą do woli i co chcą.
                          Jestem przeciwny jakiejkolwiek cemnzurze,
                          ale nie jakiejkolwiek wolności słowa!
                          Są sposoby na każdego chama.
                          Przeciez widzisz, że sie wyciszył bez abuse i banowania!
                          I o to mi chodziło. O to by inni zobaczyli co pisze, kim jest
                          i jak łatwo można taką szmatę załatwić nie zniżając sie do jego poziomu.

Gdy się pojawią(-wi) wiedzą tak jak i ci, którzy mnie znają z więcej niż dwu
                          postów że wpierw zagotuje się w srodku gdy przeczyta ma ripostę, niż odwazy się
                          podjąć nową zaczepkę na jakimkolwiek poziomie.

Wycinanie ich wypowiedzi a tym bardziej banowanie mnie przez nic nie
                          rozumiejących adminów tylko zniekształca obraz "wychowywania" pacyn i trolli.
                          To są też ludzie i odczuwają emocje. Wierz mi.
                          A na emocjach mało się kto zna lepiej ode mnie. Pozdrawiam.
                          Poza tym nie zauważasz w ogóle albo udajesz - wielu podtekstów.
                          • hasz0 Re: Widzę, ze można z Tobą prowadzić spokojna i r 01.06.05, 16:57
                            bydgosc napisał:

> jeszcze raz go tu wrzuc..... skopiujemy sobie

prosze, ale rob to szybko:

zapomnij
                            o pisaniu na temat Rokity na forach, przeciez ta szmata Rokita
                            sama jest adminka na tych forach gdzie nie ma napisane kto sie
                            nimi opiekuje ! nie napisza ze opiekuje sie seksrekordzistka no
                            nie ? Ona za to gruba kase kosi od stycznia! Wtedy na jej rzecz
                            wylali z Aquanetu profesjonalna aeske !Zapytaj ludzi kiedy
                            zniknela aeska. Mafik tez ma zawieszenie na rzecz mlodego Krola z
                            Wprostu na Prasie i Mediach.

Krzysiek

• hasz0 ___________________________________Czekając na sen 01.06.05, 22:57
                              Z iloma osobami rozmawiałem?

co się stało z haszo?

dlaczego bliźniaczo skrzetnie unikały nicki meritum sprawy choć taki nacisk
                              kładłem
                              na głebsze sprawy?

skąd absurdalna sugestia, że obrażałem nieznaną ale przyjazną mi damę?

no i ta propozycja zabanowania haszopacynek przez obrazaną ale nie obrazoną damę
                              by zbagatelizować przewrotność adminów jest zaskakująca

pytania o kondycję czwartej władzy i jej rolę w podwyższaniu standardów
                              dyskusji politycznych wstydliwie zmilczę

• centre.gravity Re: ___________________________________Czekając n 01.06.05, 23:01
                                obrazales hasz, tylko na koniec zrobiles z krowy krolowa.
                                • hasz0 piszesz jako centrum pacynek?czy jako obrażana ale 01.06.05, 23:06
                                  nie obrażona dama? gdyby ktoś się temu dziwił
                                  to twe wyjaśnienie jest aż nadto wystarczające...
                                  No chyba , że ktoś niezdawał matematyki a maturze z braku mężczyzn
                                  w gronie.

centre.gravity napisał:

> obrazales hasz, tylko na koniec zrobiles z krowy krolowa.
                                  • grabinia26 Re: piszesz jako centrum pacynek?czy jako obrażan 02.06.05, 00:12
                                    > nie obrażona dama? gdyby ktoś się temu dziwił
                                    Nie poczułam się obrażona ponieważ zrozumiałam, że wyzwiska pojawiły się wraz z
                                    podejrzeniem, że jestem ową wspomnianą pacynką. A nie jestem. Oczywiście nie
                                    podobają mi sie takie wyzwiska, pod czyim kolwiek adresem byłyby kierowane.
                                    Pacynek nie lubię bo dezorganizują rozmowę a przecież właśnie rozmowa na forum
                                    jest najważniejsza.
                                    • hasz0 ____Jesli więc uważasz że dezorganizują rozmowę TO 02.06.05, 08:01
                                      _____________D_L_A_C_Z_E_G_O________________ na miły bór

NIE upominasz wpierw Pana Centre_Gravity, który jak rzep niesprowokowany
                                      ani razu przeze mnie, włazi od dawna w wszelkie możliwe wątki z wyzwiskami po
                                      mym adresem typu "moher", "stary kretyn" itd. nie próbując odnieść się do
                                      do meritum prowadzonych z kimś innym przeze mnie dysput.

Gdy zacząłem akcję odwetową, ale dopiero wtedy, gdy oblazły mnie jak wszy
                                      pacynki haszo, hasz00, a000000, centre gravity i parę innych próbując
                                      uniemożliwić obronę przed haniebnymi ataki na to co Polakowi drogie
                                      - nagle się pojawiłaś udając, że nie wiesz w czym rzecz.

Dowodzisz tego i teraz nie wspominając słówkiem o tolerantach, postępowcach,
                                      zjednoczonych socjalistach z esbeckim i komunistycznym rodowodem, których
                                      przewrotny dysonans między głoszonymi sloganami i skłonnością do obrzucania
                                      ________bogobojnych,_________ honorowych_________ patriotów
                                      powtarzanymi inwektywami przygotowanymi przez byłych politruków i ich dzieci
                                      ustawionych jak anypolskie tuby w polskojęzycznych mediach.

Ten teatr wojny ideologicznej i sprzyjania antypolskim siłom w oprawie
                                      tolerancji i europejskości połaczony z zatraceniem polskich żywotnych interesów
                                      trwa. Przynoszący w maskach tolerantów i liberałów zatrute owoce polskim
                                      dzieciom. Kazda próba porozmawiania w sposób rzeczowy i spokojny o tym, że
                                      nawet w Rumunii szczepi sie dzieci przeciw grożnym endemiom a w Polsce rząd ma
                                      je głeboko w dumie, że prawo chroni mafię nadal - wczoraj w Szczecinie sąd
                                      uniewinnił mafię paliwową i podarował jej miliony z przekretów gdy rząd odbiera
                                      pieniądze na ogrzewanie olejem i gazem głodnym już dzieciom nie oferując dla
                                      ich rodziców miejsc pracy.

To Cię nie interesuje w moich postach! To że centre gravity włącza się do
                                      szeregu pacynek z sztandarowym wyczytanym z gazety słusznym argumentem -
                                      "moher". Ze admini ślepi na treść, przewrotnie, jak przystało na
                                      tradycje wybiórczej - obrony komunistów i esbeków przed karą i promowania ich
                                      na idoli - banują mnie a nie pacynki i trolle?

Kim jesteś Grabini Dwudziesta Szósta? Nieczułym propagandzistą wychowanym
                                      w kulturze "wieszatieli" znanych z historii walki o polskie imponderabilia?

Też uważasz, ze "powiesić" dyskutanta to zwykła obycznaja njeuprzejmost?
                                      • hasz0 ___________________________Centregravity pamietasz 02.06.05, 08:20
                                        kto napisał pierwszy w tekscie swego postu treść sygnaturki Hgrabini26?

"nie warto
                                        dyskutowac z idiota, bo najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem
                                        pokona doswiadczeniem"

P.S
                                        Skracam o brakujace litery poczatek tekstu
                                        egiska metoda by dokonczyć pytanie w tytule.
                                        Odpowiadam co już zauważył AG zawsze na końcu wątku itd itd.

P.S.2
                                        Nadal uważasz po tej udokumentowanej, głownie z Twojej inicjatywy
                                        wymianie zdań, że rozmawiasz ze starym kretynem?

P.S.3
                                        Jesli tak - to na jakiej pozycji sam się ustawiasz choć młody i aspirujacy do
                                        mądrego i umiejącego ocenić starszych, jeśli skompromitowałeś się
                                        wielokrotnie wcześniej i kilka razy w tym wątku, tez głównie z Twojej własnej
                                        inicjatywy, - i to co gorsza przez bądź co bądź - starego kretyna?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka