Dodaj do ulubionych

Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć PO CO nam prezydent? Co właściwie robi prezydent
Kwaśniewski dla kraju. Czy praca, którą wykonuje (nie wiem jaką właśnie) jest
adekwatna do kwot jakie wydajemy na urząd prezydencki? Uważam, że NIEPOTRZEBNY
jest.
Obserwuj wątek
    • Gość: gomez Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: *.solutions.net.pl 25.06.01, 00:00
      pare knotow legislacyjnych pan Kwasniewski
      zablokowal.jesli moge miec do niego pretensje to tylko
      o to ze jest za bardzo ugodowy a co za tym idzie za
      malo aktywny
    • Gość: noico Nasz kochany SZPARKOOKI prezydent IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
      Nasz obecny urzedujacy "magister" wychodzi z zalozenia,
      ze jak sie nic nie robi to nie mozna nic spier...
      (przepraszam - zepsuc). To pewnie to zapewnia mu takie
      poparcie, bo przeciez potrafi sie usmiechac, zna jakis
      tam jezyk, jest szczuply i przystojny (a nie to juz
      bylo). To on trzyma z lewica, ale nie kluci sie z
      prawica, to nawet zrobi sobie zdjecie z jakims biskupem
      czy Papiezem. Jak trzeba to sie przemoze i pojedzie do
      Rzymu.
      Poza tym jego zona otworzy gdzies jakas fundacyjke,
      bankiecik, pojedzie z cukierkami do dzieci do szpitala
      i tak dalej.
      (I jak tu mowic ze nic nie robi?)
      Ludzie to lubia i z pewnoscia potrafia mu wybaczyc
      problemy z lewa czy prawa golenia, czy z jego slaboscia
      do "wody".

Pozdrawiam kochanego szparkookiego prezydenta.
      Haslo dnia:
      PREZYDENT KTORY LACZY A NIE DZIELI
      (cokolwiek to znaczy, fajnie to brzmi, moze to nowy
      konkurent TPSA?)
      • Gość: noico Re:Jeszcze jedno IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
        I ktoz jak nie on potrafi tak pieknie PRZEPRASZAC.
        • Gość: davide14 Re:Jeszcze jedno IP: 10.0.5.* / 193.193.130.* 25.06.01, 00:00
          Panie noico, ziejesz pan nienawiscia do naszego kochanego prezydenta. Powinno
          sie pana usunac z forum, a w najlepszym razie ignorowac. Jak mozna mowic takie
          rzeczy o panu Kwasniewskim. Ja nie wiem nawet, czy to nie jest karalne. Wiec
          strzez sie pan.
          • Gość: davide14 Re:Jeszcze jedno IP: 10.0.5.* / 193.193.130.* 25.06.01, 00:00
            A wlasciwie, to gdzie sa te cholerne drzwi ...
          • Gość: noico Re:Jeszcze jedno IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: davide14 napisał(a):

> Panie noico, ziejesz pan nienawiscia do naszego
            kochanego prezydenta. Powinno
            > sie pana usunac z forum, a w najlepszym razie
            ignorowac. Jak mozna mowic takie
            > rzeczy o panu Kwasniewskim.
            JAKIE RZECZY????

>Ja nie wiem nawet, czy to nie jest karalne. Wiec
            > strzez sie pan.

NA SYBERIE MNIE WYWIOZA?????
    • Gość: Ars Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      Sam pomysł wydaje się być nonsensem.
      Uwidacznia się tu nie myśl przewodnia w postaci zlikwidowania stanowiska
      Prezydenta, co w ogóle jest nie na miejscu w cywilizowanym świecie, lecz jakaś
      utajniona złość w stosunku do P.Kwaśniewskiego co jest dla mnie przynajmniej
      dziwne. Człowiek obyty, wykształcony, dużo jeżdzi po świecie przypominając
      innym o Polsce. Co w tym złego? Z pewnością nie wprowadza zamętu, jak robili to
      jego poprzednicy. Chwała mu za to.
      Należałoby się raczej zastanowić nad rujnującym gospodarkę faktem, mianowicie -
      posiadaniem ogromnej ilości partii politycznych na domiar złego finansowanych z
      bydżetu, to karygodne marnotrastwo ludzkich i państwowych pieniędzy.
      W dodatku powoduje to globalne waśnie pomiędzy nimi, co sławy Polsce z
      pewnością nie przysparza. Zostawiłbym tylko i wyłącznie 3 partie polityczne, a
      jakie? o tym winno zdecydować społeczeństwo. Resztę do solidnej pracy ale już
      za swoje własne pieniądze. Co tu jednak mówić na próżno, jest jak jest, na
      lepsze czasy się nie zanosi a wręcz odwrotnie. W tej sytuacji garną się na te
      stołki bo i jest się o co bić, za kilkudzięsięciotysięczne miesięczne gaże,
      podczas gdy znaczna większoś tych którzy na nich głosowali ledwo łata koniec z
      końcem pracując za marne 1.000 zł. albo jeszcze mniej. A bezrobotnych przybywa
      z miesiąca na miesiąc. Tak, tak, z tej mąki chleba już nie będzie.

Pozdrawiam.
    • Gość: Ars Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
      Sam pomysł wydaje się być nonsensem.
      Uwidacznia się tu nie myśl przewodnia w postaci zlikwidowania stanowiska
      dziwne. Człowiek obyty, wykształcony, dużo jeżdzi po świecie przypominając
      innym o Polsce. Co w tym złego? Z pewnością nie wprowadza zamętu, jak robili to
      jego poprzednicy. Chwała mu za to.
      Należałoby się raczej zastanowić nad rujnującym gospodarkę faktem, mianowicie -
      posiadaniem ogromnej ilości partii politycznych na domiar złego finansowanych z
      bydżetu, to karygodne marnotrastwo ludzkich i państwowych pieniędzy.
      W dodatku powoduje to globalne waśnie pomiędzy nimi, co sławy Polsce z
      pewnością nie przysparza. Zostawiłbym tylko i wyłącznie 3 partie polityczne, a
      jakie? o tym winno zdecydować społeczeństwo. Resztę do solidnej pracy ale już
      za swoje własne pieniądze. Co tu jednak mówić na próżno, jest jak jest, na
      lepsze czasy się nie zanosi a wręcz odwrotnie. W tej sytuacji garną się na te
      z miesiąca na miesiąc. Tak, tak, z tej mąki chleba już nie będzie.

Pozdrawiam.
      • Gość: Perła Re: Prezydent Kwaśniewski i Ars IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
        Ars napisał:

"Sam pomysł wydaje się być nonsensem."

Pomysł utrzymywania prezydentów darmozjadów - tak

"Uwidacznia się tu nie myśl przewodnia w postaci zlikwidowania stanowiska
        dziwne."

Dlaczego dziwne?

"Człowiek obyty,"

Przepraszam, niedowidzę: otyły????

"wykształcony,"

Nawet z dyplomem magistra. Sam to mówił. Prawdę!

"dużo jeżdzi po świecie przypominając
        innym o Polsce."

Za nasze pieniądze pijany występuje PUBLICZNIE na cmentarzu Polskich PATRIOTÓW.
        Przypomina "o Polsce", a jakże.

"Co w tym złego? Z pewnością nie wprowadza zamętu, jak robili to
        jego poprzednicy. Chwała mu za to."

Nie wprowadza zamętu ten, który NIC nie robi!

"Należałoby się raczej zastanowić nad rujnującym gospodarkę faktem, mianowicie -

posiadaniem ogromnej ilości partii politycznych"

Chcesz zakazu administracyjnego?

"na domiar złego finansowanych z
        bydżetu, to karygodne marnotrastwo ludzkich i państwowych pieniędzy."

Zgadzam się. PP Kwaśniewski ustawę o finansowaniu partii poparł bez mrugnięcia
        oka. A ponoć ma prawo weta.

"W dodatku powoduje to globalne waśnie pomiędzy nimi, co sławy Polsce z
        pewnością nie przysparza."

Sławy Polsce nie przysparza prezydent, który NIC nie robi cały dzień.

"Zostawiłbym tylko i wyłącznie 3 partie polityczne, a
        jakie?"

Zgadnę: SLD, UP, i jako opozycja Partia Emerytów i Rencistów.

"o tym winno zdecydować społeczeństwo. Resztę do solidnej pracy ale już
        za swoje własne pieniądze."

A te trzy mogą już pracować niesolidnie za nasze pieniądze.

"Co tu jednak mówić na próżno, jest jak jest, na
        lepsze czasy się nie zanosi a wręcz odwrotnie."

Ponad połowa Polaków głosowała na PP Kwaśniewskigo po raz drugi. To chyba są
        zadowoleni.

"W tej sytuacji garną się na te
        z miesiąca na miesiąc. Tak, tak, z tej mąki chleba już nie będzie."

Dlatego PP Kwaśniewski potroił ilość urzędników w swojej kancelarii w
        porównaniu do PP Wałęsy aby zwalczać bezrobocie.

• Gość: svea Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: 194.181.230.* 25.06.01, 00:00
      jest niepotrzebny, bo nie ma swojego zdania, stara sie przypodobać a to
      zagranicy, a to lewicy lub prawicy, mało zgłasza ustaw mogących nam ułatwić
      życie,<>
    • Gość: tyu Re: Prezydent Kwaśniewski POTRZEBNY jest. Do Perły IP: *.BMJ.net.pl 25.06.01, 00:00
      Z jakąż radością przyjmuję twój kolejny wykwit!
      Mniejsza o jego sens - moi przedmówcy, choćby Indris (nie mogę przecież cały
      czas popierać Luzera, bo znów dam ci asumpt), odpowiedzieli ci już
      wystarczająco. Arsa popieram w I akapicie, II to już utopia.
      Radosne jest to, że NIE JEST TO WĄTEK MAVERICKA!!! (Czyżby uciszon skutecznie?!
      Trzymajmy kciuki!)
      Ale poza tym - strasznie uwodzisz dziewczyny, które pojawiają się w MOICH
      wątkach, albo MNIE do siebie zapraszają. Ja nic nie sugeruję, nie grożę, nie
      straszę, nie...
      sad((( !!!!
      • Gość: Perła Re: do tyu IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
        Gość portalu: tyu napisał(a):

> Z jakąż radością przyjmuję twój kolejny wykwit!
        > Mniejsza o jego sens - moi przedmówcy, choćby Indris (nie mogę przecież cały
        > czas popierać Luzera, bo znów dam ci asumpt), odpowiedzieli ci już
        > wystarczająco. Arsa popieram w I akapicie, II to już utopia.
        > Radosne jest to, że NIE JEST TO WĄTEK MAVERICKA!!! (Czyżby uciszon skutecznie?!
        >
        > Trzymajmy kciuki!)
        > Ale poza tym - strasznie uwodzisz dziewczyny, które pojawiają się w MOICH
        > wątkach, albo MNIE do siebie zapraszają. Ja nic nie sugeruję, nie grożę, nie
        > straszę, nie...
        > sad((( !!!!

tyu, wszystko zrozumiałem, ale to:
        sad((( !!!!
        co to jest, do diabła?
        • Gość: Luzer Re: do tyu IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> tyu, wszystko zrozumiałem, ale to:
          > sad((( !!!!
          > co to jest, do diabła?

Nie mów mu, Tyu! Jemu strasznie zależy na tej informacji. Mnie molestował w tej
          sprawie chyba przez pięć kolejnych postów, dedukuję zatem, że owa informacja jest
          dlań sporo warta - może więc postawi za nią po flaszce (nie, flaszka to mało, po
          dwie!) owej, sławionej przez niego "Perły"??? Informacja w dzisiejszych czasach
          ma swoją cenę, Perełko! wink))
          • Gość: Perła Re: do Luzera IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
            Gość portalu: Luzer napisał(a):

> Gość portalu: Perła napisał(a):
            >
            > > tyu, wszystko zrozumiałem, ale to:
            > > sad((( !!!!
            > > co to jest, do diabła?
            >
            > Nie mów mu, Tyu! Jemu strasznie zależy na tej informacji. Mnie molestował w tej
            >
            > sprawie chyba przez pięć kolejnych postów, dedukuję zatem, że owa informacja je
            > st
            > dlań sporo warta - może więc postawi za nią po flaszce (nie, flaszka to mało, p
            > o
            > dwie!) owej, sławionej przez niego "Perły"??? Informacja w dzisiejszych czasach
            >
            > ma swoją cenę, Perełko! wink))

tyu mi podpadł i to strasznie. Ale z niego numer jest. Z Perłą zadarł. Już go nie
            lubię. On jak baba się zachował. A i Ty Luzer też widzę przeciw mnie!? To spisek
            jest.

ps. jeszcze pożałujesz tego:
            wink))
            właśnie
            • Gość: tyu Re: do Luzera i Perły IP: *.BMJ.net.pl 26.06.01, 00:00
              Luzer! Wszystko w porządku. Księgę szyfrów zdążyłem spalić, a popiół na wszelki
              wypadek zjadłem.

Perła! Piszesz: "tyu mi podpadł i to strasznie. Ale z niego numer jest. Z Perłą
              zadarł. Już go nie lubię. On jak baba się zachował. A i Ty Luzer też widzę
              przeciw mnie!? To spisek jest." Itd - same pogróżki!
              1. Ty mi też - i wiesz czym: z tyu zadarłeś!
              2. Po czym baba babę poznaje?! (w tym wypadku myląc się zresztą srodze!)
              3. "Et tu luser contra me?" Kiedyż to on był "pro te", Cezarze Perło?
              4. A zarzekałeś się, że nie wyznajesz spiskowej teorii dziejów.
              • Gość: Adams Re: Do Perły IP: 192.168.1.* / 213.76.128.* 27.06.01, 00:00
                Perła . Jak będziesz potrzebował pomocy to głosno krzycz . Ja jestem z Pruszkowa a dla
                równowagi mam sporo znajomków takze w Wołominie . Skrzyknie się mocną grupę i huzia na
                lewusów . Mam prosbę . Wytrzymaj jeszcze trochę , bo wybory coraz blizej a jest jeszcze
                trochę kasy do wyrwania . Brak czasu .Rozumiesz
                • Gość: Perła Re: Do Adamsa IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
                  Gość portalu: Adams napisał(a):

> Perła . Jak będziesz potrzebował pomocy to głosno krzycz . Ja jestem
                  > z Pruszkowa a dla
                  > równowagi mam sporo znajomków takze w Wołominie . Skrzyknie się mocną
                  > grupę i huzia na
                  > lewusów . Mam prosbę . Wytrzymaj jeszcze trochę , bo wybory coraz b
                  > lizej a jest jeszcze
                  > trochę kasy do wyrwania . Brak czasu .Rozumiesz

Adams, dzięki przyjacielu, jak mozesz to skocz do wątku "Czy Perła to nadal Perła
                  jest???". Na sam koniec. Tam bojownik o socjalizm Al, Twego spotkania oczekuje.
                  Ja już osiłkowi wytłumaczyłem w czym rzecz, ale to takie niełapiące jest (jak to
                  lewicowiec), że może od Proszkowa załapie, co trzeba poważnie a co żartem. Cześć.
                • Gość: Al Re: Czy Perła na forum potrzebny jest IP: 192.168.1.* / 212.244.50.* 27.06.01, 00:00
                  Odpowiadając na tak zadane pytanie nalezy odpowiedzieć: jest zbędny (póki co). Może lekki urlopik. I
                  to nie taki dwudniowy i łażenie po krzakach przed byle jakim programikiem. Czuj się jakbys mial
                  napisać cos powaznego. Potem możesz pseudo zmienić np. na Carlsberg, będzie pasować do
                  Berga.
                  • Gość: Perła Re: Al IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
                    Gość portalu: Al napisał(a):

> Odpowiadając na tak zadane pytanie nalezy odpowiedzieć: jest zbędny (póki co).
                    > Może lekki urlopik. I
                    > to nie taki dwudniowy i łażenie po krzakach przed byle jakim programikiem. Czu
                    > j się jakbys mial
                    > napisać cos powaznego. Potem możesz pseudo zmienić np. na Carlsberg, będzie pas
                    > ować do
                    > Berga.

Przegiąłeś, Al. Drań z Ciebie wylazł straszny. Przeczyczaj to co napisałeś
                    powyżej X100 (ostanie zdanie X1000). Może zrozumiesz, że po tak długiej
                    znajomości, świństwo publiczne zrobiłeś mi.
                    • Gość: Al Re: Perle. Perle IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 27.06.01, 10:41

> Przegiąłeś, Al. Drań z Ciebie wylazł straszny. Przeczyczaj to co napisałeś
                      > powyżej X100 (ostanie zdanie X1000). Może zrozumiesz, że po tak długiej
                      > znajomości, świństwo publiczne zrobiłeś mi.

Pardon bo poszlo po raz drugi niepotrzebnie. Przyznaję się drań jestem straszny. Matki straszą moją
                      osobą wszystkie dzieci po prawej stronie Wisły. Drań jestem i wylazł on ze mnie. A jak swiństwo jest - to
                      rekawicą w pysk daj. Prezydent potrzebny i Jolanta jego co wczoraj w Kazimierzu u Wołka była też, a ty nie
                      ani żadna muza twoja.
                      P.S. Słyszałem, że emigrujesz do Izraela. Napisz kiedy mam wpasć z kwiatami na lotnisko.
                • Gość: Al Re: Czy Perła na forum potrzebny jest IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 27.06.01, 10:33
                  Odpowiadając na tak zadane pytanie nalezy odpowiedzieć: jest zbędny (póki co). Może lekki urlopik. I
                  to nie taki dwudniowy i łażenie po krzakach przed byle jakim programikiem. Czuj się jakbys mial
                  napisać cos powaznego. Potem możesz pseudo zmienić np. na Carlsberg, będzie pasować do
                  Berga.
    • jacek#jw Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest 25.06.01, 00:00
      Witaj Perło,

Nie wdając się w głębokie analizy urząd prezydenta powstał, gdyż taka była
      potrzeba chwili, wzorce były gdzieś w Europie, chcieliśmy nawiązać do tradycji
      (tych przedwojennych). Kolejne lata działalności prezydentów to
      odzwierciedlenie tego, co działo się w strukturach władzy na przestrzeni
      ostatnich lat. Niemal każdy, kto dostrzegł, że coś się złego dzieje w państwie
      proponował tworzenie nowych struktur, które miałyby z tym walczyć (nowe urzędy,
      komisje, stanowiska). Urząd prezydenta powiela to zjawisko i jest co raz
      większy, nie bacząc, że to co robi jest powieleniem tego wszystkiego, co już
      istnieje. Sam p. Kwaśniewski jest popierany(?) przez ponad połowę wyborców,
      niestety ja należę do tej drugiej połowy i bardzo nad tym ubolewam. Ubolewam,
      gdyż nie widzę najmniejszych szans na zmianę tych tendencji. Ponadto styl tej
      prezydentury jest dość bezbarwny, nie wnosi nic pozytywnego do naszego życia
      publicznego i jest wyrazem zasady "nie narażam się nikomu". A ograniczenie
      rozdmuchanych struktur władzy to jedno z podstawowych celów w najbliższej
      przyszłości z mojego punktu widzenia.

Pozdrawiam
      Jacek
      • Gość: jerry44 Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: *.karen.com.pl 25.06.01, 00:00
        Jako młody pragmatyk , nie będę wdawał się w merytoryczne oceny prezydentury
        Pana Kwaśniewskiego. Stwierdzić należy natomiast, czy to się komu podoba czy
        nie , że Klan Kwaśniewskich będzie piastował ten zaszczytny urząd jeszcze około
        piętnastu lat , a może dłużej, bo pociecha zdolną jest i na mur beton dyplom
        dostanie , a jeśli wdzięk i zdolności po Mamie odziedziczyła to dużo dłużej.
        Dlatego też Ci obywatele którym Prezydent solą w oku bywa, niech już dziś
        zwieraja szeregi i petycje do Sejmu piszą , bo bez aneksu do konstytucji się
        nie uda smile

jerry
    • Gość: Indris Re: po co jest prezydent IP: *.ibspan.waw.pl 25.06.01, 00:00
      Sensem prezydentury jest możliwość hamowania zbyt rozbuchanych pomysłów większości
      parlamentarnej, o ile ta większość jest niezbyt wyraźna. Akurat Kwasowi to się kilka razy udało i za
      każdym prawie razem jego weto było zgodne z opinią większości społeczeństwa. Czyli instytucja
      prezydentury może utrudnić parlamentowi działanie przeciw społeczeństwu.
    • Gość: Adams Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: 192.168.1.* / 213.76.128.* 25.06.01, 00:00
      Ja bym poszedł dalej. Po cholerę nam tyle ministersrw , urzędów centralnych , komitetów itp.
      To są dopiero koszty . A to dopiero początek . Jak wejdziemy ( nie daj Boze ) do UE to się
      zacznie. Sam urząd Prezydenta RP mi nie przeszkadza . Osoba która go piastuje owszem. Zeby
      było jasne jego poprzednik równiez . Moze gdy na ich miejscu zasiądzie ktos z odpowiednią
      klasą stracą sens wątki takie jak ten .
    • Gość: paul Re: Prezydent NIEPOTRZEBNY jest IP: 203.202.95.* 25.06.01, 00:00
      Droga Perlo - odpowiadam!

Urzad przeydenta jest niepotrzebny jako taki, bez wzgledu na to, kto go
      sprawuje. Podobnie jak instytucja senatu.
      • Gość: jaro Re: Prezydent POTRZEBNY jest... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.06.01, 00:00
        chociażby po to żeby witać gości, uczestniczyć w bankietach i tym podobnych
        imprezach, natomiast zdecydowanie powinno się zlikwidować pomysł pana Cioska
        czyli senat.
        • Gość: rolmops Re: Prezydent POTRZEBNY jest... IP: 217.11.134.* 25.06.01, 00:00
          zgadzam sie - kwach twoje miejsce to piach
    • Gość: PolAm Re: Prezydent Kwaśniewski NIEPOTRZEBNY jest IP: *.157.61.27.Dial1.Washington1.Level3.net 25.06.01, 00:00
      Jak jest to jest potrzebny. Jak nie bedzie potrzebny
      to go nie bedzie.

To takie oczywiste.
    • Gość: Luzer Re: Prezydent Kwaśniewski... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

> Czy mógłby mi ktoś powiedzieć PO CO nam prezydent? Co właściwie robi prezydent
      > Kwaśniewski dla kraju. Czy praca, którą wykonuje (nie wiem jaką właśnie) jest
      > adekwatna do kwot jakie wydajemy na urząd prezydencki? Uważam, że NIEPOTRZEBNY
      > jest.

A po co Brytyjczykom królowa? A paru prezydentów, którzy jednak jakoś obijają się
      po świecie?...
      Natomiast otwartym pozostaje zagadnienie czy nam eksprezydent W. POTRZEBNY był?
      Moim zdaniem, akurat on powinien zostać złożony w Sevres pod Paryżem jako wzorzec
      nieprzydatności.

• Gość: Perła Re: Prezydent Kwaśniewski... IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00

>
        > > Czy mógłby mi ktoś powiedzieć PO CO nam prezydent? Co właściwie robi prezy
        > dent
        > > Kwaśniewski dla kraju. Czy praca, którą wykonuje (nie wiem jaką właśnie) j
        > est
        > > adekwatna do kwot jakie wydajemy na urząd prezydencki? Uważam, że NIEPOTRZ
        > EBNY
        > > jest.
        >
        > A po co Brytyjczykom królowa? A paru prezydentów, którzy jednak jakoś obijają s
        > ię
        > po świecie?...
        > Natomiast otwartym pozostaje zagadnienie czy nam eksprezydent W. POTRZEBNY był?
        >
        > Moim zdaniem, akurat on powinien zostać złożony w Sevres pod Paryżem jako wzorz
        > ec
        > nieprzydatności.
        >

Zostawmy Prezydenata W. na boku litościwie. Ale dziura w budżecie jest. To może
        by tak monarchię K. obalić?
        • Gość: Luzer Re: Johnny Walker, Jack Daniels... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

> To może by tak monarchię K. obalić?

Nie wiem, czy akurat monarchię, ale u nas zimno,
          deszcz... COŚ bym obalił...

• Gość: scan Re: Johnny Walker, Jack Daniels... IP: *.home.net.pl 25.06.01, 00:00
            Od razu wychodzą z Ciebie te zachodnie miazmaty. A może coś bardziej swojskiego.
            I Gabrielowi pomożesz.
            • Gość: Luzer Re: Johnny Walker, Jack Daniels... IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00
              Gość portalu: scan napisał(a):

> Od razu wychodzą z Ciebie te zachodnie miazmaty. A
              może coś bardziej swojskiego
              > .
              > I Gabrielowi pomożesz.

A co byś polecał, Scanito?
              I kto to jest Gabriel - archanioł??? I on pędzi polską
              wódkę? No, no...

• Gość: scan Re: Johnny Walker, Jack Daniels... IP: *.home.net.pl 25.06.01, 00:00
                Nie namawiam,nie polecam bo to zły nałóg. Ale tak sobie miedzy skanerem i Forum
                się miotając sączę czystą z sokiem horteksowskim. Czym łatam dziurę w budżecie
                i Gabriela Janowskiego zadowalam,Kwaśniewskiego nie obalam. Gdyby wiedzieli,
                biedaczkowie.Choć Kwaśniewski mogłby tu być do kompanii.A i LWał też był
                zasłużony na tym polu.
          • Gość: Perła Re: Johnny Walker, Jack Daniels... Luzer i IQ jego IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00

>
            > > To może by tak monarchię K. obalić?
            >
            > Nie wiem, czy akurat monarchię, ale u nas zimno,
            > deszcz... COŚ bym obalił...
            >

Luzer!!!!!!! Jesteś niesamowity!!!!!!! Ja JW popijam właśnie. Niebezpieczny
            jesteś; wiesz o tym?
            • Gość: Luzer Re: Johnny Walker, Jack Daniels... Luzer i IQ jego IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

> Gość portalu: Luzer napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Perła napisał(a):
              > >
              > > > To może by tak monarchię K. obalić?
              > >
              > > Nie wiem, czy akurat monarchię, ale u nas zimno,
              > > deszcz... COŚ bym obalił...
              > >
              >
              > Luzer!!!!!!! Jesteś niesamowity!!!!!!! Ja JW popijam właśnie. Niebezpieczny
              > jesteś; wiesz o tym?

Jasne, zwłaszcza jak wypiję i prowadzę samochód. A co do czynności, którą właśnie
              wykonujesz, to cholernie Ci zadroszczę. Wypij przynajmniej za moje zdrowie...

• Gość: Perła Re: Johnny Walker, Jack Daniels... Luzer i IQ jego IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00

> Gość portalu: Perła napisał(a): \
                >
                > > Gość portalu: Luzer napisał(a):
                > >
                > > > Gość portalu: Perła napisał(a):
                > > >
                > > > > To może by tak monarchię K. obalić?
                > > >
                > > > Nie wiem, czy akurat monarchię, ale u nas zimno,
                > > > deszcz... COŚ bym obalił...
                > > >
                > >
                > > Luzer!!!!!!! Jesteś niesamowity!!!!!!! Ja JW popijam właśnie. Niebezpieczn
                > y
                > > jesteś; wiesz o tym?
                >
                > Jasne, zwłaszcza jak wypiję i prowadzę samochód. A co do czynności, którą właśn
                > ie
                > wykonujesz, to cholernie Ci zadroszczę. Wypij przynajmniej za moje zdrowie...
                >

Zdrowie Luzera i pięknych Pań. Szczególnie Róży, Miriam i Ewunii.
                • Gość: Luzer Re: Do Perły, w uczuciach zmiennego jak pogoda na Opolszczyźnie IP: 195.114.186.* 25.06.01, 00:00

> Zdrowie Luzera i pięknych Pań. Szczególnie Róży, Miriam i Ewunii.

Ach ty Don Juanie, w posąg Komandora DRAPANY! Co nowe to piękne, tak? A o BEATCE
                  to już nie pamiętasz Casanovo, whisky po nocach żłopiący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Bij sie w piersi! Ale tak, żebym w Opolu słyszał!

• Gość: Perła Re: Do Luzera obłudnika IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.01, 00:00

>
                    > > Zdrowie Luzera i pięknych Pań. Szczególnie Róży, Miriam i Ewunii.
                    >
                    > Ach ty Don Juanie, w posąg Komandora DRAPANY! Co nowe to piękne, tak? A o BEATC
                    > E
                    > to już nie pamiętasz Casanovo, whisky po nocach żłopiący!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    > !!
                    > Bij sie w piersi! Ale tak, żebym w Opolu słyszał!
                    >

O nie, Luzer. To Ciebie Beatka drapać chciała! A mnie do Miriam ciągnie bo Ewunia
                    milczy. Róża Luce przeznaczona (wedle Alowego rozdzielnika. Szkoda, że ten Al jak
                    panienka z pensji na mnie obrażony jest!). Żałuj, że Roztocza nie znasz. Po
                    powrocie Lublin mierny zdaje być się. Diavolo! ile mam pracy w implementacji
                    różnych rzeczy.

ps. Czy Żydówka mezalians popełni ze mną? Jak myślisz? Bo lubię Ją coraz bardziej.
                    • Gość: Luzer Re: Do znanego na forum wszetecznika, Perły IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.06.01, 00:00

> O nie, Luzer. To Ciebie Beatka drapać chciała!

Fałsz, mój Perło. Nikogo drapać nie chciała. Użalała się tylko nad Tobą, a Ty sam
                      o drapanie się dopominałeś - poczytaj sobie swój post: Jaśnie Pana własne słowo!

> A mnie do Miriam ciągnie bo Ewunia milczy.

Aha, dlatego Cię do drugiej ciągnie, bo pierwsza milczy!!! Ostatnim takim
                      cynikiem w uczuciach był chyba niejaki M. Wołodyjowski - nieważne która, byle
                      była!

> Róża Luce przeznaczona (wedle Alowego rozdzielnika.

Hm, a co na to Róża? Jakoś nie tryska na forum entuzjazmem z tej przyczyny! A w
                      ogóle - czy ona coś wie o tej swojej Nemezis?

> ps. Czy Żydówka mezalians popełni ze mną? Jak myślisz? Bo lubię Ją coraz bardzi
                      > ej.

Nie wiem czy popełni, ale że mezalians, toć i prawda!

• Gość: jerry44 Re: "Serce roscie patrząc na te czasy" Do Perły i Luzera IP: *.karen.com.pl 25.06.01, 00:00

>
                        > > O nie, Luzer. To Ciebie Beatka drapać chciała!
                        >
                        > Fałsz, mój Perło. Nikogo drapać nie chciała. Użalała się tylko nad Tobą, a Ty s
                        > am
                        > o drapanie się dopominałeś - poczytaj sobie swój post: Jaśnie Pana własne słowo
                        > !
                        >
                        > > A mnie do Miriam ciągnie bo Ewunia milczy.
                        >
                        > Aha, dlatego Cię do drugiej ciągnie, bo pierwsza milczy!!! Ostatnim takim
                        > cynikiem w uczuciach był chyba niejaki M. Wołodyjowski - nieważne która, byle
                        > była!
                        >
                        > > Róża Luce przeznaczona (wedle Alowego rozdzielnika.
                        >
                        > Hm, a co na to Róża? Jakoś nie tryska na forum entuzjazmem z tej przyczyny! A w
                        >
                        > ogóle - czy ona coś wie o tej swojej Nemezis?
                        >
                        > > ps. Czy Żydówka mezalians popełni ze mną? Jak myślisz? Bo lubię Ją coraz b
                        > ardzi
                        > > ej.
                        >
                        > Nie wiem czy popełni, ale że mezalians, toć i prawda!

Panie i Panowie
                        Jestem głęboko wzruszony. Jak pięknie, jak zgodnie i nie o polityce.
                        Porozumienie ponad podziałami jest możliwe !!!!!
                        Co z tego, że zaczynamy od gorzały , co prawda przedniej gorzały smile,
                        kiedy dalej to już o Pięknych Kobietach rzecz idzie. Ducha filaretów
                        zbudziliście . "Hej uzyjmy żywota...." . Śpiewaj z radości Muzo poetów.

Pozdrawiam zawołaniem innego pijanego artysty " Hey show me the way
                        to the next whiskey bar "
                        Ps. pytanie dla młodszych : który to wielki człowiek wypowiedział te słowa?
                        jerry
                        • Gość: Al Re: IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 25.06.01, 00:00
                          O pijanice nocne (ach ten posmaczek sliweczki wędzonej u Danielsa, niam niam) zazdrosć mnie
                          przepełnia.
                          Ale do rzeczy:
                          Jak mozecie nie popierać krajowego przemysłu?
                          A dla Jerry''ego: nie wiem na miły Bóg kto to powiedział ale mogę na nasze przetłumaczyć:

Hej, pokażta mi drogę
                          gdzie siwuchą schlać się mogę

Pozdrawiam.

• Gość: Adams Re: IP: 192.168.1.* / 213.76.128.* 25.06.01, 00:00
                            Chłopy drogie ! Przecierz wam wątroba wysiądzie od tej gorzały . Tylko WINO .
                        • sceptyk Re: The Doors 25.06.01, 00:00
                          The Doors: Alabama Song (Whiskey Bar)

pozdr
                          sc-k

PS. Czy przez to moge sie zaliczyc teraz do mlodziezy? Nie odrzucil bym takiej
                          oferty.
                          • Gość: jerry44 Re: The Doors IP: *.karen.com.pl 25.06.01, 00:00
                            sceptyk napisał(a):

> The Doors: Alabama Song (Whiskey Bar)
                            >
                            > pozdr
                            > sc-k
                            >
                            > PS. Czy przez to moge sie zaliczyc teraz do mlodziezy? Nie odrzucil bym takiej
                            > oferty.