galba 19.07.02, 08:33 od jutra, 2 tygodnie, patriotycznie – w kraju, Galba PS. To wyżej to odpowiedź na pytania: od kiedy, jak długo i gdzie będę odpoczywał od trudów szarego, Forumowego życia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luka Re: Cześć IP: *.k.mcnet.pl 19.07.02, 10:11 galba napisał: > od jutra, > 2 tygodnie, > patriotycznie – w kraju, > > Galba > > PS. To wyżej to odpowiedź na pytania: od kiedy, jak długo i gdzie będę > odpoczywał od trudów szarego, Forumowego życia. Cholera, to teraz dopiero będzie na Forum szaro... Szaro-czerwono... Miłego wypoczynku, Imperatorze. luka Odpowiedz Link Zgłoś
davout_ Re: Cześć 19.07.02, 10:15 galba napisał: > od jutra, > 2 tygodnie, > patriotycznie � w kraju, > > Galba > > PS. To wyżej to odpowiedź na pytania: od kiedy, jak długo i gdzie będę > odpoczywał od trudów szarego, Forumowego życia. Przyjemnego urlopowania życzę. Ja po urlopie nie mogę dojść do siebie . Co za idiota wymyślił pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: Cześć IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.02, 10:23 Miłego wypoczynku To odpoczniemy razem ja też od jutra i też patriotycznie Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dezercja! /nt ...i tyle /teraz nt IP: *.tgory.pik-net.pl 19.07.02, 10:38 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 paszol won! IP: 202.108.191.* 19.07.02, 13:23 zaraz, chwileczke... to zazdrosc jeno... no... kawiarenki internetowe? laptopik? palm pilocik? nic? naprawde? niech to diabli nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Cześć 19.07.02, 19:25 galba napisał: > od jutra, > 2 tygodnie, > patriotycznie – w kraju, > > Galba > > PS. To wyżej to odpowiedź na pytania: od kiedy, jak długo i gdzie będę > odpoczywał od trudów szarego, Forumowego życia. Z trudem tłumioną zazdrością życze miłego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: Cześć IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 29.07.02, 04:14 Ja już wróciłem z "nieptriotycznej" Grecji...i Ciebie też witam. LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: Cześć_______witam barwy tęczy 29.07.02, 06:45 Witam i pozdrawiam! A czy na nurniego będę mogła nadal popatrzeć? Tak tylko-z kącika. danka.jp Odpowiedz Link Zgłoś