Dodaj do ulubionych

Papież odmówił spotkania z molestowanymi

IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 26.07.02, 15:50
To znaczy że nie są dopuszczeni nawet w tej grupie 300 tysięcznej.
Pewnie tak bo może by chcieli krzyczeć albo płakać i nie ze szczęścia.
Imprezka dorosłych dla dorosłych zwłaszcza tych wielkich, polskich.
Cyniczne to wszystko a dzieci naiwne biorą wszystko ale do czasu.
Dorosłość leczy z hipokryzji.
Obserwuj wątek
    • Gość: OzRM Skad wiesz? IP: *.rdu.bellsouth.net 26.07.02, 17:50

W tym tlumie musial byc choc JEDEN molestowany. Gość portalu: Raszyr napisał
      (a):

> To znaczy że nie są dopuszczeni nawet w tej grupie 300 tysięcznej.
      > Pewnie tak bo może by chcieli krzyczeć albo płakać i nie ze szczęścia.
      > Imprezka dorosłych dla dorosłych zwłaszcza tych wielkich, polskich.
      > Cyniczne to wszystko a dzieci naiwne biorą wszystko ale do czasu.
      > Dorosłość leczy z hipokryzji.
      • Gość: Raszyr Re: Skad wiesz? IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 27.07.02, 20:11
        Nie wiem. Czy ktoś molestowany "przez" będzie chciał w tym uczestniczyć.
    • Gość: wild Raszyr zmień pieluchy dla swojego bobosa IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 26.07.02, 18:05
      bo płacze jak hipokryta! nie wstydz sie można też umyć! ~smile
      • Gość: Raszyr Re: Raszyr zmień pieluchy dla swojego bobosa IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 27.07.02, 20:07
        Swojego, jeżeli jesteś zdolny do posiadania dziecka wyślij w ministranty, moje
        dziecko juz duże, nigdy nie było w kościele i nie będzie-tak twierdzi w tej
        chwili, jego sprawa.
        • Gość: wild a pieluche samo zdjęło? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 27.07.02, 20:12
          zdolny jak Ojciec Raszyr? smile
          • Gość: krzys52 Przeciez Bog tak zdecydowal, Maxiu. Zapomniales? IP: *.proxy.aol.com 27.07.02, 23:03
            widze, ze rowerka nadal Ci nie zreperowano sad
            ..
            I pieluchy takze nie zdjeto sad
            • Gość: wild Twój Bóg Absurd z całą pewnością zabronił Ci...<:) IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 27.07.02, 23:12
              Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> widze, ze rowerka nadal Ci nie zreperowano sad
              > ..
              > I pieluchy takze nie zdjeto sad

a mój pozwala dupe myć! kogo więc jest problem psychiczny "nieczyste myśli-
              brudna dupa" ? smile))))))
              • Gość: krzys52 Przeciez Nie Znasz sie na moim Bogu, Maxiu IP: *.proxy.aol.com 27.07.02, 23:17
                Gość portalu: wild napisał(a):

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
                >
                > > widze, ze rowerka nadal Ci nie zreperowano sad
                > > ..
                > > I pieluchy takze nie zdjeto sad
                >
                >
                > a mój pozwala dupe myć! kogo więc jest problem psychiczny "nieczyste myśli-
                > brudna dupa" ? smile))))))
                ..
                ..
                Mysle, ze powinien byl nakazac, przy czym tu akurat nie uzywam metafory.
                Chodzilo mi o Twoje autentyczne pieluchy ze sklepu z pieluchami. smile)))))))))))

• Gość: wild Krzysiu "Nieczyste Myśli"!! IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 27.07.02, 23:20

> Chodzilo mi o Twoje autentyczne pieluchy ze sklepu z pieluchami. smile)))))))))))

zakładaj mi! :>
                  • Gość: krzys52 Jestem Troskliwy po Prostu :O) IP: *.proxy.aol.com 27.07.02, 23:25

>
                    > > Chodzilo mi o Twoje autentyczne pieluchy ze sklepu z pieluchami. smile)))))))
                    > ))))
                    >
                    > zakładaj mi! :>
                    ..
                    ..
                    Na te ktore juz masz na sobie??!! =:i
                    ..
                    Moje pytanie dotyczylo zdejmowania. Az taka skleroza?!
                    • Gość: wild Krzysiu-JustFive - najpierw zdejmij stare pieluchi IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 27.07.02, 23:28
                      a póżniej umyj pupe i załóż drugą pieluche powtóżyć? smile
              • bykk Re: Raszyr! 27.07.02, 23:22
                To znaczy,że Ciebie nie wpuscili?
                Molestowany byłeś biedaczku? Przez kogo?
                Może przez tego z Olsztyna,z SLD???
    • Gość: krzys52 Mogli Pokrzyzowac Plany Wielebnych Pedofili IP: *.proxy.aol.com 27.07.02, 23:31
      przeciez takie "zloty mlodziezy" w tym wlasnie celu sa organizowane. By
      Pedofilski Kosciol mial w czym wybierac.
      Ci molestowani mogli obudzic uspiona czujnosc swietoszkowatej mlodziezy.
      ..
      K.P.
      • Gość: wild ktoś k... d... musi im myć jak nie Krzys to kto?? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 27.07.02, 23:42

> przeciez takie "zloty mlodziezy" w tym wlasnie celu sa organizowane. By
        > Pedofilski Kosciol mial w czym wybierac.
        > Ci molestowani mogli obudzic uspiona czujnosc swietoszkowatej mlodziezy.
        > ..
        > K.P.

> przeciez takie "zloty mlodziezy" w tym wlasnie celu sa organizowane. By
        > Pedofilski Kosciol mial w czym wybierac.
        > Ci molestowani mogli obudzic uspiona czujnosc swietoszkowatej mlodziezy.
        > ..
        > K.P.

• Gość: krzys52 Jakto kto?! __Maxio! :O) IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 00:49

>
          > > przeciez takie "zloty mlodziezy" w tym wlasnie celu sa organizowane. By
          > > Pedofilski Kosciol mial w czym wybierac.
          > > Ci molestowani mogli obudzic uspiona czujnosc swietoszkowatej mlodziezy.
          > > ..
          > > K.P.
          >
          > > ..
          > > K.P.
          >
          • Gość: wild a nie "ateistyczny" poparaniec kontroler myśli...? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 28.07.02, 00:53
            obsranych gównem które nie można zmyć bo od lat dziecinnych rodzice jego bali
            sie że poda do sądu za molestownie Krzysia pojeba? :>
        • Gość: krzys52 Nie tyle Idzie o Mycie lecz o Dawanie im Dup IP: *.proxy.aol.com 28.07.02, 01:42

> > ..
          > > K.P.
          ..
          ....
          ..Wiec nie bardzo rozumiem dlaczego tak sie rozsierdziles, Maxiu. Czyzby na to
          mycie? A co zlego w poslugiwaniu komus w potrzebie (starosc, choroba czy
          kalectwo).
          ....Ja o kandydatach do molestowania mowilem, Maxiu. Czyzbys poczuwal sie i do
          tego confusedi
          ..
          K.P.
          >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka