marianna.rokita 28.06.05, 07:17 Zajrzyj do poczty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenisiej Re: Czesc piekny :) 28.06.05, 07:24 marianna.rokita napisała: > Zajrzyj do poczty. O rany, opanuj się. Jesteś Śliczna i wspaniała, nie histeryzuj. Zdzwonimy się. Całuski szczere, Śliczna Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita :( 28.06.05, 07:58 Upilam sie,zalalam smutki wszelakie. A zaraz ruszam do roboty. O rany ((( Dziekuje Myszku)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita ooooo :))))) 28.06.05, 08:04 Tylko mi nie mow do kogo jestes podobny Nie lubie jak mi kto tlumaczy ze ten facet jest podobny zalozmy do Brada Pitta, bo kazdy czlowiek jest odrebna indywidualnoscia Tez nie lubie sluchac,ze jestem skrzyzowaniem Streidsand, Kelly + niejakiej Brooke z ulubionego serialu mojej mamy "Moda na sukces?))) Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mężczyz 28.06.05, 08:14 -y jako komplement. Pobrzmiewa to troszeczkę unowocześnieniem płci. Mężczyzna powinien być "piękny" jak lustro, w którym przegląda się prawdziwa piekność. Ma byc po prostu czysty i niepachnący. Oraz musi pionowo i stabilnie stać oprawiony w gustowne obramowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mę 28.06.05, 08:24 Pachnacy i czysty i stojacy stabilnie? EEEEEEEEEEEEEEEE! A inteligentny,czuly, boski,czyli piekny wewnetrznie? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mę 28.06.05, 08:42 marianna.rokita napisała: > Pachnacy i czysty i stojacy stabilnie? EEEEEEEEEEEEEEEE! > A inteligentny,czuly, boski,czyli piekny wewnetrznie? > > hę? > Mania mężczyzna musi być boski i 'bosch_ky', bo inaczej całe życie sama będziesz musiała kłódki przepiłowywać. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mę 28.06.05, 08:46 Spoko spoko klodki mi juz nie straszne A urżnelam sie na rzewnie,ale dzisiaj nie z powodow damsko-meskich, i se siedze i wpatruje sie w wiersz i zamierzam sie ululac doszczetnie na smutno Wot durak a nje żjenszczina Zdarowie Między nami nic nie było! Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, Nic nas z sobą nie łączyło Prócz wiosennych marzeń zdradnych; Prócz tych woni, barw i blasków Unoszących się w przestrzeni, Prócz szumiących śpiewem lasków I tej świeżej łąk zieleni; Prócz tych kaskad i potoków Zraszających każdy parów, Prócz girlandy tęcz, obłoków, Prócz natury słodkich czarów; Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów, Z których serce zachwyt piło, Prócz pierwiosnków i powojów Między nami nic nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Asnyk zamiast śniadania ? /nt 28.06.05, 08:51 -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita zapomnialas ze w nocy jadlam obiad:) 28.06.05, 08:54 dokladnie Asnyk i flaszeczka A potem do roboty. Opisam ja w watku Pacyniarza Uuuuu ! Alez bedzie artystycznie Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 _______Ale ładny wiersz napisałaś po pijaku! 28.06.05, 08:53 Asnyk? A moze Jastrun? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Ewa wygrala toster :)to Asnyk :) 28.06.05, 08:55 A ja sie musze zwlec Postawic na nogi Zegnaj Adamie Asnyk Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mę 28.06.05, 08:56 marianna.rokita napisała: > Spoko spoko klodki mi juz nie straszne A urżnelam sie na rzewnie,ale dzisiaj > > nie z powodow damsko-meskich, i se siedze i wpatruje sie w wiersz i zamierzam > sie ululac doszczetnie na smutno > > Wot durak a nje żjenszczina Zdarowie > > Między nami nic nie było! > Żadnych zwierzeń, wyznań żadnych, > Nic nas z sobą nie łączyło > Prócz wiosennych marzeń zdradnych; > > Prócz tych woni, barw i blasków > Unoszących się w przestrzeni, > Prócz szumiących śpiewem lasków > I tej świeżej łąk zieleni; > > Prócz tych kaskad i potoków > Zraszających każdy parów, > Prócz girlandy tęcz, obłoków, > Prócz natury słodkich czarów; > > Prócz tych wspólnych, jasnych zdrojów, > Z których serce zachwyt piło, > Prócz pierwiosnków i powojów > Między nami nic nie było! poczekaj do zmierzchu, poezja pacyniarza jest niemniej piękna , szczególnie gdy natchnieniem jest księżyc i muzyka świerszczy forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25676561&a=25743143 Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Mamy czas, co nie? ;-) 28.06.05, 09:14 Mów do mnie jeszcze... Za taką rozmową tęskniłem lata... Każde twoje słowo słodkie w mem sercu wywołuje dreszcze - mów do mnie jeszcze... Mów do mnie jeszcze... ludzie nas nie słyszą Słowa twe dziwnie poją i kołyszą, Jak kwiatem, każdem słowem twem się pieszczę - Mów do mnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita teraz tak :) Przelozylam robote na popoludnie :) 28.06.05, 09:16 jeśli zechcesz odejść ode mnie nie zapominaj o uśmiechu możesz zapomnieć kapelusza rękawiczek notesu z ważnymi adresami czegokolwiek wreszcie - po co musiałbyś wrócić wracając niespodzianie zobaczysz mnie we łzach i nie odejdziesz jeśli zechcesz pozostać nie zapomnij o uśmiechu wolno ci nie pamiętać daty moich urodzin ani miejsca naszego pierwszego pocałunku ani powodu naszej pierwszej sprzeczki jeśli jednak chcesz zostać nie czyń tego z westchnieniem ale z uśmiechem Odpowiedz Link Zgłoś
pulitzerka Re: "Piękny" w ogóle bynajmniej nie pasuje dla mę 28.06.05, 12:05 marianna.rokita napisała: > urżnelam sie dzisiaj > > nie z powodow damsko-meskich, i zamierzam > sie ululac doszczetnie na smutno Domyslam sie, ze z powodu klopotów prawnych? No, masz ich troche, z tego co tu czytalam, chyba nawet sporo więcej niz troche. Bylo skorzystac z mojej oferty, kiedy wyciagnelam do Ciebie reke, nie uchlewalabys sie teraz na smutno po nocach. Niemniej trzymaj sie, jak masz jeszcze czego. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Droga Owco, mam taką hipotezę roboczą... 28.06.05, 08:57 ...że jesteś w mylnym błędzie. > Mania mężczyzna musi być boski i 'bosch_ky', bo inaczej całe życie sama > będziesz musiała kłódki przepiłowywać. Otóż jest na tym najgorszym ze światów kilka osób, które wiedzą, co to jest brzeszczot. Niewykluczone, że to nam w genach przekazali przodkowie, którzy dobierali się do tych żelaznych stringów, w które odziewano damy przed oddaleniem się na kolejną krucjatę. Całuski - także ciepłe i szczere Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Droga Owco, mam taką hipotezę roboczą... 28.06.05, 09:34 jenisiej napisał: > ...że jesteś w mylnym błędzie. > > > Mania mężczyzna musi być boski i 'bosch_ky', bo inaczej całe życie sama > > będziesz musiała kłódki przepiłowywać. > > Otóż jest na tym najgorszym ze światów kilka osób, które wiedzą, co to jest > brzeszczot. Niewykluczone, że to nam w genach przekazali przodkowie, którzy > dobierali się do tych żelaznych stringów, w które odziewano damy przed > oddaleniem się na kolejną krucjatę. Dzięki,że te stringi żelazne zezłomowano ), a w ich miejsce wymyślono koronki. Dam głowę, że koronki to też pomysł mężczyzny. > Całuski - także ciepłe i szczere również ciepłe i serdeczne czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Droga Owco, mam taką hipotezę roboczą... 28.06.05, 10:21 Chyba tak Ale heklowanie to juz babska sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Droga Owco, mam taką hipotezę roboczą... 28.06.05, 10:44 marianna.rokita napisała: > Chyba tak Ale heklowanie to juz babska sprawa Koronka ci z pupy nie spadnie. hehehe dobre,nie? - ale ... to też facet wymyślił koniakow.com/konkurs_metro.php czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Jenisiej do ciezkiej anielki 28.06.05, 08:48 chcialbys zebym histeryzowala z twojego powodu Buuuzi ))) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Jenisiej do ciezkiej anielki 28.06.05, 09:01 marianna.rokita napisała: > chcialbys zebym histeryzowala z twojego powodu Ja tam się na tym nie znam, ale moje ego w zasadzie nie ma nic przeciwko takiej koncepcji. Całuski))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Jenisiej do ciezkiej anielki 28.06.05, 09:15 Ja wiem, ze yyyy... to Twoje to jest NASZE ego nie ma nic przeciw Całuski Śliczny )) Odpowiedz Link Zgłoś