Gość: k. IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 13.09.01, 22:32 Żeby rozwiązać kwestię arabsko-palestyńską. Oni są najlepsi i jako nieliczni mogli tego dokonać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MOSZE TAK SAMO TY.....MAX ???? IP: *.inter.net.il 14.09.01, 07:06 Gość portalu: k. napisał(a): > Żeby rozwiązać kwestię arabsko-palestyńską. > Oni są najlepsi i jako nieliczni mogli tego dokonać. MOZE PRZESTANIESZ SIE WYGLUPIAC O TAKIEJ TRAGEDJI. UZYWASZ WSZYSTKIE LITERY I IMIONA. BADZ SAMYM I CIEBIE POSZANOJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Mosze to nie Max IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 07:09 w Bialymstoku jest z pewnoscia o wiele wiecej internautow niz tylko Max /adres jest tez inny -> max raczej nie ma sdi/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Mosze to ....(nie) Max IP: 194.90.236.* 14.09.01, 08:30 Gość portalu: Blong napisał(a): > w Bialymstoku jest z pewnoscia o wiele wiecej internautow niz tylko Max > /adres jest tez inny -> max raczej nie ma sdi/ MOZNA PRZECIEZ ZMIENIAC KAWIARENKI INTERNET.... ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max do Mosze - wyluzuj sie! IP: *.net.bialystok.pl 14.09.01, 10:46 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > w Bialymstoku jest z pewnoscia o wiele wiecej internautow niz tylko Max > > /adres jest tez inny -> max raczej nie ma sdi/ > > MOZNA PRZECIEZ ZMIENIAC KAWIARENKI INTERNET.... ) Chłopie! wiesz co? to mozesz kazdemu powiedziec! mowie! to nie ja to Pan k.! Ale musi być jakis powod ze kojarzy Ci sie ta wypowiedz ze mną! Pytam sie jaki? Zacytauj chociaz jedną moją wypowiedz ktorą uwazasz za niesłuszną z Twojego punktu widzenia! Ps. wykład moich poglądów politycznych narazie daruje ale jak trzeba bede rad je wypowiedziec! ja wcale nie chce unikac dyskusji, wrecz przeciwnie! Pozdrawiam! max bialystock :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max do Mosze - wyluzuj sie! IP: *.net.bialystok.pl 14.09.01, 10:46 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > w Bialymstoku jest z pewnoscia o wiele wiecej internautow niz tylko Max > > /adres jest tez inny -> max raczej nie ma sdi/ > > MOZNA PRZECIEZ ZMIENIAC KAWIARENKI INTERNET.... ) Chłopie! wiesz co? to mozesz kazdemu powiedziec! mowie! to nie ja to Pan k.! Ale musi być jakis powod ze kojarzy Ci sie ta wypowiedz ze mną! Pytam sie jaki? Zacytauj chociaz jedną moją wypowiedz ktorą uwazasz za niesłuszną z Twojego punktu widzenia! Ps. wykład moich poglądów politycznych narazie daruje ale jak trzeba bede rad je wypowiedziec! ja wcale nie chce unikac dyskusji, wrecz przeciwnie! Pozdrawiam! max bialystock :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max o przepraszam! dwa razy poszło IP: *.net.bialystok.pl 14.09.01, 12:18 nie wiem jak u innych ale u mnie to połaczenie z gazetą jest tak kwasiarskie ze szkoda gadac! ciągle jakies przeładowywania danych tak jakby archiwiziwali na magentofonie od commodore64 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Mosze to ....(nie) Max 14.09.01, 14:15 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Blong napisał(a): > > > w Bialymstoku jest z pewnoscia o wiele wiecej internautow niz tylko Max > > /adres jest tez inny -> max raczej nie ma sdi/ > > MOZNA PRZECIEZ ZMIENIAC KAWIARENKI INTERNET.... ) Ja też myślę, że to nie Max. Przynajmniej nie ten od Białegostoku i od Rothbarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terek Fałszywy trop maxa IP: *.chello.pl 14.09.01, 21:16 Max zazdrości na tym Forum kilku osobom, że nie jest Żydem. No cóż, Wiekuisty mu nie pobłogosławił, ale czy musiał? Max nie docenił też inteligencji Żydów i sprawności intelektualnej funkcjonariuszy Mossadu. Sprawcy tragedii i tak zostaną wykryci: gdyby nimi byli Żydzi, oznaczałoby to dla nich Shoah w ekstremalnym wydaniu. Czy tego chce max. Niestety chyba tak. Ale ten trop jest fałszywy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max do oszczercy Tereka! IP: 168.143.112.* 14.09.01, 21:29 Gość portalu: Terek napisał(a): > Max zazdrości na tym Forum kilku osobom, że nie jest Żydem. No cóż, Wiekuisty > mu nie pobłogosławił, ale czy musiał? > > Max nie docenił też inteligencji Żydów i sprawności intelektualnej > funkcjonariuszy Mossadu. > > Sprawcy tragedii i tak zostaną wykryci: gdyby nimi byli Żydzi, oznaczałoby to > dla nich Shoah w ekstremalnym wydaniu. Czy tego chce max. Niestety chyba tak. > Ale ten trop jest fałszywy do kogo to mówisz do Pana k. czy do mnie? Oszuscie! zacznij czytac co pisze ok? i co to znaczy "Czy tego chce max. Niestety chyba tak." mow za siebie chcesz dyskutowac? napisz o czym! z wielką checia wymienie swoje i poczekam na Twe ! ale mam nadzieje ze bez oszczerczych insynuacji i pomowien! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojo!!!! Re: Nienawiść rasowa zalewa ci oczy ! pojebalo kolege --Bialystok !! IP: 213.8.144.* 14.09.01, 21:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max WOJO powiedz cos na temat segregacji etnicznej! bo ja jestem przeciw! IP: 168.143.112.* 14.09.01, 21:53 podaj mi chociaz jedną moja wypowiedz ktora uwazasz za rasistowska??????????? Bo ja Twoich znajde tony!!!! a moze pomyliles osoby? co? zacznij wreszcie czytac co dana osoba pisze! a w Bialymstoku mieszka ponad 250 000 ludzi! rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Re: WOJO powiedz cos na temat segregacji etnicznej! bo ja jestem przec IP: 213.8.144.* 14.09.01, 23:52 Gość portalu: max napisał(a): > podaj mi chociaz jedną moja wypowiedz ktora uwazasz za > rasistowska??????????? > Bo ja Twoich znajde tony!!!! > > a moze pomyliles osoby? co? zacznij wreszcie czytac co > dana osoba pisze! a w Bialymstoku mieszka ponad 250 > 000 ludzi! rozumiesz? nie chcialem urazic lokalnych patriotow ,wiesz Bialystok daleko od Warszawy ,centrum ,moze kolega niedoinformowany i myli Mosad z Hamas . Jesli chodzi o rasizm to szukaj go gdzie indziej . To co pisze o Arabach ,terrorystach jest ogolnie dostepne ,czesciowo znane . Naturalnie nie kazdy Arab to terorysta to jasne . Czesto sami cierpia od nich . Ale nie ma tam demokracji ,rzadza mafie i klany ,a dominuje religia -islam i jego ekspansja . Islam ma zwyciezyc ,w to wierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max WOJO mowi do kogo? do Pana k. czy do mnie? PONAWIAM PYTANIE! IP: *.net.bialystok.pl 15.09.01, 00:04 > > podaj mi chociaz jedną moja wypowiedz ktora uwazasz za > > rasistowska??????????? nazwales mnie rasista dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! Re: WOJO mowi do kogo? do Pana k. czy do mnie? PONAWIAM PYTANIE! IP: 213.8.144.* 15.09.01, 07:07 Gość portalu: max napisał(a): > > > podaj mi chociaz jedną moja wypowiedz ktora uwazasz za > > > rasistowska??????????? > > > nazwales mnie rasista dlaczego? Sorry , ze nie wyrazilem sie jasno od poczatku . Wszystkie moje wypowiedzi w tym watku byly tylko do "k" ,oczywiscie ..(Bialystok i wmieszanie Mosadu w to co zrobili Arabowie). Nie do ciebie !!!!!!!!!!!!!!MAX , moje uszanowanie , pozdrawiam WOJO!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max do WOJO - THX! IP: 212.33.85.* 15.09.01, 12:21 Gość portalu: WOJO!!!! napisał(a): > Gość portalu: max napisał(a): > > > > > podaj mi chociaz jedną moja wypowiedz ktora uwazasz za > > > > rasistowska??????????? > > > > > > nazwales mnie rasista dlaczego? > > Sorry , ze nie wyrazilem sie jasno od poczatku . > Wszystkie moje wypowiedzi w tym watku byly tylko do "k" ,oczywiscie ..(Bialys > tok > i wmieszanie Mosadu w to co zrobili Arabowie). > Nie do ciebie !!!!!!!!!!!!!!MAX , moje uszanowanie , pozdrawiam WOJO!!!! ok! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Bardzo Szanownego Pana WOJO!!! prosze o przeczytanie tych wątków! IP: *.net.bialystok.pl 15.09.01, 00:13 po kolei osoba po osobie! czy orientujesz sie do kogo wysyłasz tekst ktory napisales? :] PS. Panie! zlituj sie! niesamowite! mów jak do słupa! a ten swoje! POMOCY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max o czym Ty mowisz? chcesz poznac moje poglady na temat - rasizm? IP: 168.143.112.* 14.09.01, 21:43 jestem libertarianinem! czy aby ci sie nie mylą nicki???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scan Re: o czym Ty mowisz? chcesz poznac moje poglady na temat - rasizm? IP: *.home.net.pl 14.09.01, 22:13 Spokoju, chłopaki. Ten K. to niejaki Karol z Białegostoku. Kolega Viriego i Krzysia. Max mimo wszystko takich kretynizmów nie pisze. Scan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol k. - karol czep się................ IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 12:25 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Prosze forumowiczy o przeczytanie postów w tym wątku! one mowią ... IP: *.net.bialystok.pl 14.09.01, 23:20 kto jest kim! Nieprawdopodobna sciema i manipulacja... poprostu straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kropek Bronię Maxa IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 14.09.01, 23:46 Max ma, jak na mój gust, dość dziwne poglądy, ale na pewno nie rasistowskie. Terek, lubię Twoje wypowiedzi, ale nie te na temat Maxa. Powinniście jakoś dojść ze sobą do porozumienia, któryś z Was powinien zaproponować rozejm. Mnie się też kiedyś nie udało dojść do porozumienia i po prostu przestałem gościa zauważać. Do dziś mu się ta sprawa odbija, ale jak na razie nie dałem się sprowokować. Może tędy droga. Pozdrawiam obu panów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max rozejm? ja jestem gotow w kazdej chwili! IP: *.net.bialystok.pl 14.09.01, 23:59 ten wątek podniosłem z zalem po ponownym ataku na mnie! Ja moge zrozumiec ze Terekowi mogła sie pomylic osoba ze mną! juz jeden podszywal sie pode mnie tym samym nickiem i po krotkiej przerwie zasypany zostalem oskarzeniami w stylu " to ty zmieniasz taak poglady? " ale pewnych rzeczy nie jestem w stanie zniesc! PS. coz poglady moze i dziwne... PS. z rozejmu wykluczam wymiane poglądów bo lubie ostre argumenty i jezeli ktos uwaza ze kogos obrazilem niech powie mi! lukrowac pewnych postaw nie mam zamiaru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3kropek Teraz kolej na drugą stronę IP: 10.0.207.* / 212.191.188.* 15.09.01, 00:29 To bardzo dobrze, że jesteś gotów do rozejmu. Dobrze, żeby teraz odezwał się Terek. Moją oceną Twoich poglądów nie musisz się przejmować, bo de gustibus... i tak dalej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: K. - kretyn z Białegostoku ? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 14:37 A może jednak wywiad mongolski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do k. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 19:24 Mossad zrobił Ci pranie mózgu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vivi Izrael na tej tragedii skorzysta ale to pewnie nie mosad ! IP: *.biaman.pl 15.09.01, 21:03 Izrael na tej tragedii skorzysta ale to pewnie nie mosad ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EOF Re: Izrael na tej tragedii skorzysta ale to pewnie nie mosad ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 21:18 Gość portalu: vivi napisał(a): To jest prawie tak pewne, jak to ze spora grupa politykow zasiadajaca w knesejmie nie byla/jest jego tajnymi agentami (Mossadu). Jeden nawet nawet zostal premierem (Ehud Barak) - przyp. GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Jak mozna by bylo... IP: *.barak.net.il 16.09.01, 07:12 Gość portalu: vivi napisał(a): > Izrael na tej tragedii skorzysta ale to pewnie nie mosad ! Jak mozna by bylo wrocic tydzien temu i zeby Izrael "nie wykorzystal" i zeby tyle ludzi nie zgubili ich zycie i tylko Izrael pozostal w walce przeciw terroru i caly swiat nadal siedzial spokojnie... AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viv pokój IP: *.biaman.pl 16.09.01, 22:03 to sie nazywa pokój- to znaczy nie AMEN tylko nikt do nikogo nie strzela i z domu niw wyrzuca. U was pokój to dzień dobry - żygać się chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P@P@J Re: Nie zdziwiłbym się jak by się okazało że to Mosad winien... IP: *.o1.com 28.10.01, 03:16 Gość portalu: k. napisał(a): > Żeby rozwiązać kwestię arabsko-palestyńską. > Oni są najlepsi i jako nieliczni mogli tego dokonać. Niestety nie zdziwisz sie, to sie nigdy nie wyda. Odpowiedz Link Zgłoś