Dodaj do ulubionych

No i co z tego

02.07.05, 01:26
ze sie nie mozna zalogowac?

Prasa klamie.
Obserwuj wątek
    • straszna_noc Wrecz lże!!!!!!! n/t 02.07.05, 01:28
      • bolizab Bal maskowy na aquanecie 02.07.05, 01:46
        Pani (?) pieprzyk jest uroczy.
        Tylko prosze maseczki nie zdejmowac.
        • owca_czarna Re: Bal maskowy na aquanecie 02.07.05, 01:59
          bolizab napisał:

> Pani (?) pieprzyk jest uroczy.
          > Tylko prosze maseczki nie zdejmowac.

no tak , hehehehehe big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin:
    • pacyniarz Akwanetu nie dotyczy. Bo to arystokracja. /nt 02.07.05, 01:28

• straszna_noc Polazlam na inne fora 02.07.05, 01:29
        wygloscic tez kilka prawd jedynych i slusznych smile)))))))))))))))
    • bolizab Ekipa remontowa 02.07.05, 01:30
      dwoi sie i troi.
      Ja ich sobie nawet wyobrazam - w kuszacych strojach roboczych, dziewczyny
      malowniczo umazane smarem, z olbrzymimi kluczami francuskimi tu podkreco, tam
      dadza pary.
      Moze jakies fotki z imprezy?
      Giwi,eela,kropka?
      • straszna_noc Fotki mowisz? hmmmm 02.07.05, 01:32
        • bolizab Ta jest 02.07.05, 01:33
          W obszernym kombinezonie na gole cialo. Uuuuh.
          • straszna_noc O rani ! Łejt ! n/t 02.07.05, 01:34
          • pacyniarz Gdzie te fotki?? Dawac mi tu zaraz... 02.07.05, 01:37
            W kombinezonie czy bez...
            • owca_czarna Re: Gdzie te fotki?? Dawac mi tu zaraz... 02.07.05, 01:38
              pacyniarz napisał:

> W kombinezonie czy bez...

... czy bez... hehehehe
              • bolizab I wszystko sie wydalo 02.07.05, 01:40
                Pacyniarz jest leniem bez wyobrazni.
                • owca_czarna Re: I wszystko sie wydalo 02.07.05, 01:41
                  bolizab napisał:

> Pacyniarz jest leniem bez wyobrazni.

tym "czy bez"...okazalo się że idzie na łatwizne
                  • straszna_noc no dawac fotki bo ja tu intensywnie mysle ..... 02.07.05, 01:43
                    jakby hmmm.....
                  • bolizab reszta moze sobie 02.07.05, 01:43
                    tylko poczytac nocne wyglupy pacynek
                    • straszna_noc bozie :) wspulciujem :) bietni ! n/t 02.07.05, 01:44
                  • pacyniarz Niestety mam wyobraznie. Musze sie przez to 02.07.05, 01:48
                    czesto pod kocyk chowac. sad
                    • bolizab Nie chce sobie tego wyobrazac nawet n/t 02.07.05, 01:49
                    • owca_czarna Re: Niestety mam wyobraznie. Musze sie przez to 02.07.05, 01:52
                      pacyniarz napisał:

> czesto pod kocyk chowac. sad

to masz wybujałą wyobraźnię, pacynkarzu. Szczególnie to przydatne, gdy przy
                      balsku ksiezyca i cykaniu świerszczy wiersze układasz smile)

czarna_owca
                      • pacyniarz Oj tak. Erotyki szczegolnie. /nt 02.07.05, 01:56

• owca_czarna Re: Niestety mam wyobraznie. Musze sie przez to 02.07.05, 01:53
                      pacyniarz napisał:

> czesto pod kocyk chowac. sad
                      >

hihihi a dlaczego musisz siem pod kocyk chowac smile)))))))))))))))))) <pokazał język>
                    • straszna_noc Re: Niestety mam wyobraznie. Musze sie przez to 02.07.05, 01:55
                      razem z raczkami ?
                      • pacyniarz Chyba, ze "Wieczor ze Strasznom Nocom" 02.07.05, 01:59
                        W Polonii 1 ogladam. smile
                        • straszna_noc Ihiohiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! 02.07.05, 01:59
                          Nazywa sie "Co za szok " ?
                          big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                          • pacyniarz Wprawdzie lepsza bylaby"Noc ze Strasznym Wieczorem 02.07.05, 02:05
                            Ale w sumie: tak dobrze i tak dobrze. smile
                • pacyniarz Brak kombinezonu wyobraznie wspomaga. 02.07.05, 01:45
                  Wienc bez insynuancji proszem.
                  • owca_czarna Re: Brak kombinezonu wyobraznie wspomaga. 02.07.05, 01:47
                    pacyniarz napisał:

> Wienc bez insynuancji proszem.

jak to ciało wygladałoby w kombinezonie, roboczym smile ?

czarna_owca
                    • bolizab Jesli ktos potrzebuje ze wspomaganiem n/t 02.07.05, 01:47
                      • pacyniarz Ktos tu zanadto filozofuje w kwestii braku odziezy 02.07.05, 01:54
                        Bez kombinezonu i juz. Wlasnie.
                        • bolizab Remont bez odziezy to niehigieniczne 02.07.05, 01:55
                          i niezgodne z przepisami BHP.

pacyniarz napisał:

> Bez kombinezonu i juz. Wlasnie.
                          >
                          • pacyniarz Nieprawda. Wystarczy kask. Znasz sie na BHP 02.07.05, 02:03
                            Jak kura na pieprzu. Ot co.
                            • bolizab Pracowalem w Hucie Warszawa 02.07.05, 02:09
                              Przeszlem przeszkolenie. Tam to bylo goraco.
                              • owca_czarna Re: Pracowalem w Hucie Warszawa 02.07.05, 02:12
                                bolizab napisał:

> Przeszlem przeszkolenie. Tam to bylo goraco.

w hutach pracuja się we fartuchach, ale nie w takich jak wystepował manki eks...
                                • straszna_noc fartuszek Profumo 02.07.05, 02:15
                                  zapodac? Jak nazywa go kropekuk ?

Jakby poszedl do huty w takim fartuszku, to by mu sie szybko zgrilowala ta
                                  morlinka baby big_grin

Juz zaluje!!!!!!!!!!!!!
                                • bolizab To bal maskowy i prosze maseczek 02.07.05, 02:15
                                  cudzych zwlaszcza nie uchylac. W Hucie byl posilek z wkladka!
                              • pacyniarz Taaak? To jak sie wydzialy nazywaja? Szybciutko. 02.07.05, 02:15
                                Po kolei. Numery.
                                • bolizab Dysk sformatowany n/t 02.07.05, 02:16
                                  • pacyniarz Aaa sciemniasz. Bo widzisz, ja tam bylem starszym 02.07.05, 02:20
                                    wytapiaczem.
                                    • owca_czarna to w fartuchu paradpwałeś wytapiaczu a nie 02.07.05, 02:23
                                      pacyniarz napisał:

> wytapiaczem.
                                      >

kombinezonie i kasku smile
                                      • pacyniarz No co Ty - bez. Tzn. bez kombinezonu. /nt 02.07.05, 02:24

• owca_czarna Re: Ktos tu zanadto filozofuje w kwestii braku od 02.07.05, 01:56
                          pacyniarz napisał:

> Bez kombinezonu i juz. Wlasnie.
                          >

Chyba nie masz mnie na mysli smile ja siem do tego nie przyznaję.
                          • pacyniarz A cos remontujesz aktualnie? :) /nt 02.07.05, 02:01

• owca_czarna filozofowanie mialm na mysli :) 02.07.05, 02:05
                              pacyniarz napisał:
                              • pacyniarz IIIIIIIIIIIIIhihihihihihihihi :))))))) 02.07.05, 02:08
                                Ale sie obsmialem. smile
                                • owca_czarna Re: IIIIIIIIIIIIIhihihihihihihihi :))))))) 02.07.05, 02:09
                                  pacyniarz napisał:

> Ale sie obsmialem. smile

jaki to zwierz się obsmiewał po pachy, hę? smile) znasz to?
                                  • pacyniarz Nie. Dawaj. :) 02.07.05, 02:13

• owca_czarna Re: Nie.:) 02.07.05, 02:18
                                      pacyniarz napisał:

nie mogę sobie przypomnieć sad i dlatego pytam ciebie, napisałeś, że się
                                      obśmialeś i tak mi sie skojarzyło, bo tamten zwierz też się wiecznie obśmiewał
                                      ... po pachy. Tylko nie pamietam jaki to był zwierz crying

czarna_owca
                                      • pacyniarz Norka? /nt 02.07.05, 02:23

• owca_czarna :D:D:D:D:D:D:D taaaaaaaaaak :) 02.07.05, 02:25
                                          pacyniarz napisał:

dziękuje, skleroza nie boli
                                          • pacyniarz Idem spac. Owieczko baw siem ladnie z pacynkami 02.07.05, 02:30
                                            Wypraw swojom ekipe sadowniczom. I do zobaczyska. smile
                                            • owca_czarna Re: Idem spac. Owieczko baw siem ladnie z pacynka 02.07.05, 02:32
                                              pacyniarz napisał:

> Wypraw swojom ekipe sadowniczom. I do zobaczyska. smile

dobranoc, masz fajnie, też wolałabym swoje pierożki zakleić smile)
                                              • pacyniarz Z wisienkamy :))) /nt 02.07.05, 02:34

• owca_czarna Re: Z wisienkamy :))) /nt 02.07.05, 04:02
                                                  pacyniarz napisał:

>
                                                  >

huraaaaaaaaa 4.03 - ukochane objęcie Morfeusza smile)
                                • bolizab Jaaaasne. Do filozofowania 02.07.05, 02:10
                                  kombinezon niepotrzebny.
                    • pacyniarz Dobre cialo - dobrze :)) /nt 02.07.05, 01:50

• straszna_noc Dlaczego ciebie boli zab? n/t 02.07.05, 01:59
      • bolizab dlatego ze dziejegrzechu byly zajete n/t 02.07.05, 02:02
        • straszna_noc czyje? n/t 02.07.05, 02:09
        • pacyniarz To powinno przejsc klasyki: 02.07.05, 02:12
          Pyta jedna pacynka druga: dlaczego ciebie boli zab - bo dziejegrzechu byly zajete. smile)))))))))))))
          • straszna_noc IHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 02.07.05, 02:13
            HAAHAAAAHAAHAHAAHAHAAAAAHAHAHAAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            CUDNE PACYNIARZ!!!!!!!!!!!!!!!11
          • bolizab Kojarzysz - reszta nie n/t 02.07.05, 02:13
            • straszna_noc ja nie kojarze? no, no, no! 02.07.05, 02:16
              zaraz ci pogroze kozikiem!
              • straszna_noc Re: ja nie kojarze? no, no, no! 02.07.05, 02:29
                zwizualizowalas te gola babe w kombinezonie ?
                • bolizab One mi tak przed oczami lataja wte i 02.07.05, 02:31
                  wewte. Tfu.
                  • straszna_noc Re: One mi tak przed oczami lataja wte i 02.07.05, 02:33
                    FUUUUUU! Napij sie troche ! Bedzie tak duzo ,ze sie zamaza !!!!
                • pacyniarz Kazda baba pod kombinezonem jest gola. 02.07.05, 02:33
                  Mimo wszystko. Niestety. Wlasnie.
                  • bolizab Idz spac. i niech ci sie przysnia 02.07.05, 02:47
                    te baby. W kombinezonach. W kieckach. W koszulach nocnych. Gole.
                    • straszna_noc Re: Idz spac. i niech ci sie przysnia 02.07.05, 02:50
                      Nie chce!A po co mi ?
                      Jenisiej w watku powyzej juz sie rozebral !

Zaraz sie teaz robiore i polatam bez skafandra po forum big_grin
                      • bolizab niech ci sie przysnia 02.07.05, 02:54
                        kazdemu wedle smaku i upodoban. Tylko to mialem na mysli. Jak ktos lubi
                        Eskimosow to czemu nie.
                        • straszna_noc Re: niech ci sie przysnia 02.07.05, 02:57
                          Pod warunkiem ze,zydowskich eskimosow smile
                          • bolizab A widzialas Eskimosa z taaakim nosem? 02.07.05, 02:58
                            Przez chwile liczba wpisow byla taka ladna. Ale przepadlo.
                            • straszna_noc Re: A widzialas Eskimosa z taaakim nosem? 02.07.05, 03:02
                              TO samo pisalam w watku jenisiejowi jak zblizalismy sie do tej liczby......
                              • bolizab rano nas wykosza wykosza i nawet na oslej 02.07.05, 03:14
                                slad nie zostanie. Wszyscy porzadni forumowicze ktorzy uwierzyli forumowej
                                policji zgrzytaja zebami z zazdrosci. Albo po raz pierwszy zrobili sobie
                                odstawke od forum
                                • straszna_noc Re: rano nas wykosza wykosza i nawet na oslej 02.07.05, 03:19
                                  jasne ze pojdziemy na osla. I to w postaci ukrytej smile
                                  Zeby nikt nie widzial sabotazu smile
                                  • bolizab Dobranoc 02.07.05, 03:23
                                    Ktos spi zeby czuwal ktos
                                    • straszna_noc Re: Dobranoc 02.07.05, 03:25
                                      Dobranoc spij dobrzesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka