marianna.rokita 03.07.05, 01:01 Agentem rezydentem Normalnie placze ze smiechu ))))))))))))))))))))) poland.indymedia.org/pl/2005/07/14973.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marianna.rokita Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:09 No czytaj calosc Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:18 Ok, nie zauważyłam, że on taki długi. To jest dobre : Marianna R jest znana jako seksualna rekordzistka świata i została zatrudniona przez wywiad izraelski dawno temu – ma odpowiadać za werbowanie kobiet – przynęt dla izraelskiego wywiadu w Polsce. O Marianno, nie ze mną te numery, nie próbuj mnie werbować. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:21 eva8a ,musisz troche odczekac a ja sie pojawie, to z serii rotfl... rotfl.junkyard.name/FunnyPics/woistderhund.gif------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:22 qrwa ten walniety lap... rotfl.junkyard.name/FunnyPics/woistderhund.gif Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:21 Alez Ewuniu przeciez,ty juz jestes daaaawno zwerbowana Jestes agnetem i nawet o tym nie wiesz. Rani wyje ze smiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ty jesteś tym Adamem B.? /nt 03.07.05, 01:25 Czy mogę podać nr konta ? A to, to już zupełny odlot ,, Marianna – zainteresowana polityką tymczasem marzy aby zostać polską Ciccioliną i już w kolejnych wyborach – dzieki rozgłosowi na który liczy – startować do parlamentu. Można prześledzić jak popularna jest to osoba – i że naprawdę ma duże szanse – szczególnie w dużych miastach." -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Ewa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 03.07.05, 01:28 To jest odlot : "Nie pytajcie się mnie skąd są te informacje ani kim jestem – w każdym razie i tak wyjeżdzam z Polski więc mnie nie znajdą. Nie mogę więcej o tym i do większej liczby osób napisać bo to jest naprawdę niebezpieczne – wszystkie listy z tą historią wysyłam przez proxy z kawiarenki internetowej. I nigdy nie napiszę inaczej – to nie są żarty – Ci ludzie naprawdę mówili o dokonaniu kilku zabójstw działaczy antymuzułmańskich żeby wzbudzić nienawiść do muzułmanów w Europie – więc na mnie wydaliby wyrok śmierci bez zmrużenia okiem. Po prostu myślałem najpierw że to uczciwi ludzie kochający wolność – a nie agenci obcych wywiadów " Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk ZNOW sie ten czubek KOSMITOW boi???? 03.07.05, 01:29 Czy - dla odmiany - chcie im possac antenki? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ZNOW sie ten czubek KOSMITOW boi???? 03.07.05, 01:30 O matko boska !!!!!!!!!!! Kropekuk - tak zaraz wpadnie czubek,ktory to napisal, jesli to jakis stad i powie, ze to wysmiewamy celem odwrocenia uwagi DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Wroce za chwile, tylko naladuje czubek parasola 03.07.05, 01:32 trucizna. Trzeba sie zabrac za to prowokacyjne utrupianie Muzulmanow czy anty- Muzulmanow, wsio rawno Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wroce za chwile, tylko naladuje czubek paraso 03.07.05, 01:33 Dobrze. Najlepsze kastety sa na Placu Zawiszy DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: ZNOW sie ten czubek KOSMITOW boi???? 03.07.05, 01:43 Czubek od kosmitów, albo Bogdan Gasiński, ten od talibów w Klewkach. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ZNOW sie ten czubek KOSMITOW boi???? 03.07.05, 01:44 Klewki przy tym leza DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Ewa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 03.07.05, 01:32 Skoro w grę wchodzą zabójstwa, proszę o skreślenie mnie z listy tajnych współpracowników. Nie chcę mieć z wami nic wspólnego, nie chcę się potem ukrywać i włóczyć po kawiarenkach internetowych. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ewa :ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 03.07.05, 01:32 Ihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
canaris.jr Re: Ewa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 03.07.05, 01:36 popełniłas błąd szkoleniowy nawiązujac koresp-kontakt z postmanami... ale ciagle widzę cie jako dobrego kandydata do współpracy... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ewa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD 03.07.05, 01:38 TAK JEST GENERALE CANARIS.JR!!!!!!! <ROTFL> Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:12 spotkały sie dwie wariatki.... -------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:14 Chcialabym miec takie dragi,jak ten co to wymyslil < ROTFL > Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk To nie dragi - to paranoja maniakalna ;) 03.07.05, 01:27 Czyzby JERZY SLAWOMIR M. - jakbym rozpoznawal jego styl. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To nie dragi - to paranoja maniakalna ;) 03.07.05, 01:28 O jezu..........placze ze smiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:49 to chyba jakies grzybki..... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:52 no i wyszło na to, że monik to schizo Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:52 Monik ty tez ? O Boze!!!! No nie mow,ze to ty )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:55 ja oczywiście to jedna ze zwerbowanych przez Ciebie - zeznania wyciągnięte oczywiście jak zwykle siłą Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:58 Ona werbuje bardzo podstępnie, nawet nie wiem kiedy wpadłam w zastawioną sieć. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:59 To byl podstep godny Stirlitza Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:00 Szkoda, że na konto jeszcze mi nic nie wpływa. Nie sądzicie chyba, że będę pracować społecznie. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:00 a ja pomiętam....mnie to zwerbowała podczas rozmowy o jej przyszłej kampanii prezydenckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:01 Nie Moniko,to bylo wtedy, jak "wof'fhdj;lASKDP[FSDGGHJHNTH5247EDQEDFD252555" - TO JEST NAPISANE KODEM. LATWO ROZSZYFRUJESZ Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:04 ale to dopiero w poniedziałek, oddałam enigmę do naprawy Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:02 Ona jest przebiegła, rozmowę na ogół zaczyna o kotach. Ja jestem psiara i kociara, więc wiedziała jak mnie podejść. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:53 Nazwałaś Kropka Hansem, a ja mam inne skojarzenia. To wypsz wymaluj Lejb R. ,,W całą sprawę zaangażowany jest również biznesman Lejb R – który prowadzi interesy w Wielkiej Brytanii, Francji i w Polsce." -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:53 qrwa jakas monika pierożek na forumie sie pojawiła.. a ja całował moje sliczne w pierożek.... ----------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 01:56 całuj dalej, nie krępuj się Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Oto jak zostalam :) 03.07.05, 02:00 Monika zaraz syckim naskarze! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Aaa to Ciebie Boski wybral na miss foruma. 03.07.05, 02:04 Co masz wspolnego z ta forumowa Chatą Mari? Bo ja sie juz boje Maryski. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Aaa to Ciebie Boski wybral na miss foruma. 03.07.05, 02:05 No ja przy urodzie Moniki wysiadam. Sorry nie bede sie osmieszac stawaniem do zawodow. Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Aaa to Ciebie Boski wybral na miss foruma. 03.07.05, 02:05 a ja Maryśkę to lubię a ten, kto napisał ten linkowany tekst chyba też lubi ją palić. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Przeraza mnie. 03.07.05, 02:10 Kropekuk to Adam B. i jeszcze Marcus Crassus to razem 5 agentow. Strach sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Nie odwracaj od siebie uwagi ! 03.07.05, 02:12 Udawanym przerazeniem ! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Przeraza mnie. 03.07.05, 02:15 Myślę Pacyniarzu, że Kropekuk to ktoś inny. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25964266&a=25964807 -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: upss wpadka! 03.07.05, 02:24 marianna.rokita napisała: > No dobrze.Tak. To byl Kropekuk. Paulina, mnie nie wciągniesz w żadne rozgrywki agenturalne. Mam słabą pamięć i gadam przez sen, wszystko wypaplam )) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owca! Kim jestes? Przyznaj sie! /nt 03.07.05, 02:49 pacyniarz napisał juz siem strasznie bojem, bo nie pamiętam kim jeśtem. Chiba mnie jakimis grzibami napaśli na imieninach )) czarna-owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: upss wpadka! 03.07.05, 02:44 Wiem,wiem,juz twoja kandydatura zostala odrzucona Wyjawilas przez sen kim jest Sina Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz No dobrze. Czyli Adam B. To Patience? 03.07.05, 02:22 Boje sie. Jakie Mossad stosuje najczesciej metody likwidacji? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: No dobrze. Czyli Adam B. To Patience? 03.07.05, 02:24 Zdejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
7em ktos mi rabnal pomysl 03.07.05, 02:15 oczywiscie artykul sklada sie w 90% z majakow, ale rdzen czyli spostrzezenie ze za ełrodżichadem kryja sie cuchnace żydki nie jest nowe i smiem twierdzic, ze pierwszy wyczulem smrod gnijacej cebuli z tej witryny. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: ktos mi rabnal pomysl 03.07.05, 02:18 Tak sie zgina dziob pingwina Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: ktos mi rabnal pomysl 03.07.05, 02:22 > Tak sie zgina dziob pingwina moze i sie zgina. zaczyna sie od ełrodżichad a skonczy sie na obozach dla muzułman. my jednak wytepimy brunatna zydowska zaraze zanim wzrosniw sile. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: 7em przyznaj sie: jestes w siatce. /nt 03.07.05, 02:24 Tak! On to Ali ! Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Chemiczny czy G.?? /nt 03.07.05, 02:42 ja jednak bede zdania ze zydki z elrodzichadu sa refundowane z zewnatrz. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk O obozy dla Muslimow sami bedziecie blagac 03.07.05, 02:42 Gdy UK i inne panstwa starej Europy beda wam za ich utworzenie i utrzymanie placic (jasne, ze mowa o obozach przejsciowych dla uchodzcow). Odpowiedz Link Zgłoś
patience Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo... 03.07.05, 03:03 Czy jak mu tam, to marianna. Ona mnie kocha. Bez wzajemnosci, ale tego nie rozumie i uwaza, ze to moj dziecinny kaprys. A jako paranoik typowy nie wykluczalam, ze z tej milosci mnie postanowila przypromowac na FZP w typowy dla siebie sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:06 Alez oczywiscie,ze cie kocham. Zaraz ci wysle 90 000 0000 listow milosnych Chcesz? I nie kaprys ze nieDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nie jestem Eldodo! Ani Empleado ! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:08 Milczenie jest potwierdzeniem, wiec juz sle DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:11 po ostatnim twoim ataku milosnym wpisalam wszystkie twoje adresy email na liste antyspam. Te o ktorych wiem, rzecz jasna. A skrzynke pocztowa mozna ustawic jeszcze tak, by odbierala majle wylacznie od osob, ktore ja wpisze na liste. Czyli w tej wojnie odnioslam zwyciestwo. Skrzynka jest MOJA Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:13 och kurka wodna mysle jak to obejscDDDDDDDDDD Twoja mowisz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:16 Tak. ZWYCIEZYLAM WOJNE TRZYLETNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wlasnie dlatego wydawalo mi sie ze ten eldodo 03.07.05, 03:17 A taki WAL!!!!!!!! Bedzie 30 letnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz A nie mozesz jej na powrot pokochac? 03.07.05, 03:10 Zobacz jak sie przymila. A Ty nic. Bez serca. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A nie mozesz jej na powrot pokochac? 03.07.05, 03:11 Rzucila mnie! Rzucila! Hlip Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: A nie mozesz jej na powrot pokochac? 03.07.05, 03:13 Nie moge. Boje sie jej bardziej niz Gini. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A nie mozesz jej na powrot pokochac? 03.07.05, 03:15 Hlip ((((((((((((((((((((( HLIP(((((((((((((((((((((( Ide wybrac dla siebie smierc. Wroce za chwile Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ja wprawdzie tez. Ale Ty dlaczego??? /nt 03.07.05, 03:18 Wybralam sobie smierc. Oczywiscie jest to tajne. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja wprawdzie tez. Ale Ty dlaczego??? /nt 03.07.05, 03:20 Bo jestem hetero. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ja wprawdzie tez. Ale Ty dlaczego??? /nt 03.07.05, 03:22 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD No ja wczoraj odkrylam ,ze tez jestem hetero Zartuje Ze wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja wprawdzie tez. Ale Ty dlaczego??? /nt 03.07.05, 03:23 To bardzo dobrze. Tak trzymacDDD Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Ja wprawdzie tez. Ale Ty dlaczego??? /nt 03.07.05, 03:41 No ale jak chcesz zrobie wyjatek ONLY FOR YOU DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ale Gini bedzie miec ubaw jak se to pokopiuje)))))))))))))))))))) Ihiiiiiiiiiiiiiiiii! No przeciez juz cie obcalowywalam jako Jenisiej Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Juz wiem. 03.07.05, 03:24 Wysyla Ci lisciki milosne i nie mozesz sie opedzic?? Ale to nieszkodliwe w sumie. No trudno - atrakcyjnosc ma swoja cene. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Juz wiem. 03.07.05, 03:50 Ale mnie to wpienia do nieprzytomnosci. Szczesliwie opracowalam w koncu caly system hydrauliczno pocztowy. Ma 5 stopni, wiec powinno wystarczyc, a w razie zagrgozenia atomowego mam jeszcze bunkier. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz I garsoniere. :)))) 03.07.05, 12:06 > Ale mnie to wpienia do nieprzytomnosci. Szczesliwie opracowalam w koncu caly > system hydrauliczno pocztowy. Ma 5 stopni, wiec powinno wystarczyc, a w razie > zagrgozenia atomowego mam jeszcze bunkier. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: I garsoniere. :)))) 03.07.05, 12:11 A w razie pilnej konieczności można uciec na skuterze. -------------------------------------------- subtelna, normalna jednostka biologiczna ewa8a Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Poszukiwany gruppenführer Wolf 03.07.05, 04:06 Hehe, nie czytałem całego wątku - może już ktoś na to wpadł. Wiadomo, że tu od kilku lat działa grupa Wolf (linki na życzenie). Wreszcie się wydało, kto za tym stoi! Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Eee tam, nie licytujmy się;) 03.07.05, 04:22 Zdradzałaś mnie wielokrotnie, coś muszę czasem robić z nudów. Ale i tak się kochamy, co nie? Mam nadzieję Odpisz, proszę - nie wiem, jak sprawy stoją. > Masz caluska, a co;-D A Ty trzy)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Eee tam, nie licytujmy się;) 03.07.05, 04:32 O zdrajca Walek wezme ! Nie ma buzi )) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Droga Marianno, nie przy ludziach, proszę 03.07.05, 04:52 marianna.rokita napisała: > O zdrajca Ja Ci to wszystko wyjaśnię. To nie jest tak, jak myślisz. To koleżanka po prostu i czasem rozmawiamy na tematy zupełnie obojętne. > Walek wezme ! Auu, daj spokój! Czy chcesz przekreślić to wszystko jednym gestem? Choćby wczorajszą noc? Byłbym niepocieszony > Nie ma buzi )) Nie wiem, jak to przyjmiesz, ale ja, jak zawsze, przesyłam Ci gorrrące Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Droga Marianno, nie przy ludziach, proszę 03.07.05, 04:54 Myszku a co to znaczy,ze ja kochasz? He? I oddawaj walek! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Tak? 03.07.05, 05:02 Masz awanture w krzynce! Ale mnie boli glowa! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej A co na to NATO? NATO na to nic;) 03.07.05, 05:07 marianna.rokita napisała: > Masz awanture w krzynce! Trudno, bywa > Ale mnie boli glowa! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Aspirynkę polecam Całuski, Śliczna)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: A co na to NATO? NATO na to nic;) 03.07.05, 05:08 Juz myslalam ze bedziesz chcial mi wymasowac glowke, a tu aspirynka )) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej No wiesz, ja też się czuję średnio 03.07.05, 05:12 marianna.rokita napisała: > Juz myslalam ze bedziesz chcial mi wymasowac glowke, a tu aspirynka )) Też przydałby mi się masaż. Główki. Całuski)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: No wiesz, ja też się czuję średnio 03.07.05, 05:15 To kto komu bedzie masowal ? )) Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Dobranoc Państwu 03.07.05, 05:25 marianna.rokita napisała: > To kto komu bedzie masowal ? To są intymne sprawy, ustalimy w zaciszu buduaru. > )) )) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Dobranoc Państwu 03.07.05, 05:28 No Myszku, nie tak mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Eee tam, nie licytujmy się;) 03.07.05, 04:40 sprawy maja sie dobrze i we wlasciwym kierunki zmierzaja. Rozmawialam z konikiem w sprawie biletow na Star Wars i powiedzial ze zalatwi Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Poszukiwany gruppenführer Wolf 03.07.05, 04:10 Myszku Zaraz ci cos napiszeBuzi )) Twoja Mata Hari Odpowiedz Link Zgłoś