patience 03.07.05, 16:39 ...old, republican values. A do tego syjonistka polska oraz Piata Kolumna. Do takich wnioskow dochodze. Czegoz to historia z ludzmi nie robi... Ale neokonsi prawicowi by mnie tez ze swojego zebrania wyrzucili. Przeeebane) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wesoly33 Re: Nie masz latwo krotko mowiac :)) /nt 04.07.05, 06:41 kibuc helcia czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
galba Narcyzm 04.07.05, 09:53 Naprawdę myślisz, że jesteś tak ciekawą postacią by zakładac wątek o samej sobie? Po auto-donosach do Żydo-Forum i reklamowaniu tychże tutaj myślałem, że już nic bardziej żałosnego nie będziesz w stanie wykombinować. G. > ...old, republican values. A do tego syjonistka polska oraz Piata Kolumna. Do > takich wnioskow dochodze. Czegoz to historia z ludzmi nie robi... Ale neokonsi > prawicowi by mnie tez ze swojego zebrania wyrzucili. Przeeebane) > Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Narcyzm 04.07.05, 16:50 to chodzi raczej o byt ksztaltujacy swiadomosc. Jest w tym pewien humorystyczny wydzwiek. Ale tego nie lapiesz, bo nie masz swiadomosci. W zwiazku z czym byt ci jej nie uksztaltowal. Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: Narcyzm 04.07.05, 18:35 Jak myslisz patience - może galbie zamiast bytu wykształtował sie odbyt? Jego swiadomośc taka dziwna troche. wala Odpowiedz Link Zgłoś
stormy_weather Re: Narcyzm 04.07.05, 18:40 po czeskie "veduci odbytu" to "kierownik zbytu" ....najczesniej w lodenicach (stoczniach) ja ten szyld na gabinetach administracji widział... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Narcyzm 04.07.05, 19:20 Poniekad to interesujace ktory z elementow swiatopogladowych przeszkadza w zrobieniu porzadnej, nieuczciwej kariery partyjnej w ktorejkolwiek z istniejacych w Polsce partii? A u tych ktorzy zrobili taka kariere, to bum sie chetnie dowiedziala, ktory z elementow swiatopogladu im pomogl najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś