Dodaj do ulubionych

Jasio w sklepie...

IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:08
Jasio wszedł do sklepu po chleb rzekł do siebie:
- zapłace jak bede mógł! (trudności płatnicze no tego - przelewy itp Vatu nie
zwrócili... )
- a niech mnie tylko próbują ukarać! podam właściciela do sądu za lincz!
niech mnie k... poda do sądu i wsadzi do pierdla za kradzież chleba! a co!

a Jasio uwielbia robić takie interesy! a wie że w mafii panuje wieksza
moralność w biznesie niż jest w legalnej polityce i prawie! i o zgrozo liczy
sie tam dane słowo! Jasia przeraza wizja mafii biorącej pogłówny za usługe
ochrony na tym osiedlu - czy może być aż tak bezwzgledna?
Obserwuj wątek
    • Gość: snajper Wild robi zakupy. IP: *.acn.waw.pl 10.08.02, 16:24
      Wild poszedł do sklepu i prosi właściciela: daj mi bochenek chleba i serek, a
      ja Ci zapłacę później. Właściciel się zgodził. Sytuacja powtózyła się
      następnego dnia, i jeszcze następnego. Po pewnym czasie właściciel się
      zdenerwował, bo Wild nadal długu mu nie oddawał, i poprosił sąsiadów dresiarzy
      o pomoc. Ci poszli do Wilda i Wilda pobili. Czy Wild ma prawo mieć do nich
      pretensję ? Czy policja obserwująca pobicie powinna interweniować ? Czy
      dresiarze powinni być sądzeni ?

Snajper.
      • Gość: wild a kiedy przeprosisz własciciela za mnie? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:28
        Gość portalu: snajper napisał(a):

> Wild poszedł do sklepu i prosi właściciela: daj mi bochenek chleba i serek, a
        > ja Ci zapłacę później. Właściciel się zgodził. Sytuacja powtózyła się
        > następnego dnia, i jeszcze następnego. Po pewnym czasie właściciel się
        > zdenerwował, bo Wild nadal długu mu nie oddawał, i poprosił sąsiadów
        dresiarzy
        > o pomoc. Ci poszli do Wilda i Wilda pobili. Czy Wild ma prawo mieć do nich
        > pretensję ? Czy policja obserwująca pobicie powinna interweniować ? Czy
        > dresiarze powinni być sądzeni ?
        >
        > Snajper.

Wykład o kolektywisycznej odpowiedzilności zbiorowej by snajper @ nazis w
        innych wątkach ...

• Gość: snajper Kiedy odpowiesz na moje pytania ? (n/t) IP: *.acn.waw.pl 10.08.02, 16:40
          > Gość portalu: snajper napisał(a):
          >
          > Wild poszedł do sklepu i prosi właściciela: daj mi bochenek chleba i serek, a
          > ja Ci zapłacę później. Właściciel się zgodził. Sytuacja powtózyła się
          > następnego dnia, i jeszcze następnego. Po pewnym czasie właściciel się
          > zdenerwował, bo Wild nadal długu mu nie oddawał, i poprosił sąsiadów dresiarzy
          > o pomoc. Ci poszli do Wilda i Wilda pobili. Czy Wild ma prawo mieć do nich
          > pretensję ? Czy policja obserwująca pobicie powinna interweniować ? Czy
          > dresiarze powinni być sądzeni ?
          >
          > Snajper.

• Gość: wild a czym jest nazistowska odpowiedzialność zbiorowa? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:44
            Gość portalu: snajper napisał(a):

> > Gość portalu: snajper napisał(a):
            > >
            > > Wild poszedł do sklepu i prosi właściciela: daj mi bochenek chleba i serek
            > , a
            > > ja Ci zapłacę później. Właściciel się zgodził. Sytuacja powtózyła się
            > > następnego dnia, i jeszcze następnego. Po pewnym czasie właściciel się
            > > zdenerwował, bo Wild nadal długu mu nie oddawał, i poprosił sąsiadów dresi
            > arzy
            > > o pomoc. Ci poszli do Wilda i Wilda pobili. Czy Wild ma prawo mieć do nich
            > > pretensję ? Czy policja obserwująca pobicie powinna interweniować ? Czy
            > > dresiarze powinni być sądzeni ?
            > >
            > > Snajper.
            >

intelektualny dresiarzu
          • Gość: wild a czy Snajper kradnąc ma wyrzuty sumienia? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:49
            • Gość: snajper A czy Wild kradnąc i mordując ma wyrzuty sumienia? IP: *.acn.waw.pl 10.08.02, 18:42
              • Gość: wild a czy Snajper karze kolektyw czy sprawce napadu? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 18:49
                a czy Snajper rząda grzywny za czyny z przyszłości i je uważa taką grzywne
                racjonalne?smile
          • Gość: wild Snajper - kradniesz cudze dobra materialne? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:51
          • Gość: wild wiszący S.:"słusznie odbieram kare za zabójstwo"? IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 10.08.02, 16:53
            nie! on tylko rżnie głupa! smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka