murphy.lee 28.07.05, 12:07 Co robić, co robić ?!!! Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haszo Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 28.07.05, 15:28 murphy.lee napisała: > Co robić, co robić ?!!! > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > Skandal ! nie, nie prawda, to ty masz HIV-a a nie on Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec [...] 28.07.05, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 28.07.05, 15:39 niezlomny.prawicowiec napisał: > haszo napisał: > > > murphy.lee napisała: > > > > > Co robić, co robić ?!!! > > > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > > > Skandal ! > > > > > > nie, nie prawda, to ty masz HIV-a a nie on > > hasz to wielonickowa czerwona gnida z HIV-em. Ma go po swoim ojcu. Stary (b. > członek PZPR) gwałcił go regularnie A co do meritum to autorytety twerdzom, że Pan Poseł Ziobro nie jest jakims tam pedałem, tylko chłopcem z zasadmi ! Odpowiedz Link Zgłoś
camrutt Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 21.08.05, 22:12 wieonikowy debil, tu jako "niezlomny.prawicowiec" nasrał jak zwykle: >A co do meritum to autorytety twerdzom,że Pan Poseł Ziobro nie jest jakims tam >pedałem, tylko chłopcem z zasadmi ! Podniecasz się , stara czerwona cioto , co ci zreszta pozostało . Pomarszcz sobie freda , śmierdzielu . Odpowiedz Link Zgłoś
palnick Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 28.07.05, 22:01 murphy.lee napisała: > Co robić, co robić ?!!! > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > Skandal ! ------------------ (...) Rozumiem, że nie jest Pan zwolennikiem PiS-u i braci Kaczyńskich. Piotr Tymochowicz: - Akurat przyjaźnię się z Michałem Kamińskim i z innymi ludźmi z PiS-u. Tu nie chodzi o mój prywatny stosunek do Kaczyńskich. Natomiast równie kuriozalne są dla mnie wypowiedzi do prasy posła Ziobro. Niedawno powiedział on "Faktowi", że źródłem zachowań pedofilskich jest homoseksualizm i należy z równą mocą tępić homoseksualizm, jak i pedofilię. I kto to mówi?! No przecież nie ma chyba w Polsce człowieka, który by nie wiedział, jakie preferencje ma pan Ziobro. To już nie jest śmieszne, to tak, jak mówią Rosjanie: "i straszno, i smieszno". (...) www.wnp.pl/nowyprzemysl/2449_0_98_6_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 29.07.05, 10:25 palnick napisał: > murphy.lee napisała: > > > Co robić, co robić ?!!! > > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > > Skandal ! > ------------------ > (...) > Rozumiem, że nie jest Pan zwolennikiem PiS-u i braci Kaczyńskich. > > Piotr Tymochowicz: > > - Akurat przyjaźnię się z Michałem Kamińskim i z innymi ludźmi z PiS-u. Tu nie > chodzi o mój prywatny stosunek do Kaczyńskich. Natomiast równie kuriozalne są > dla mnie wypowiedzi do prasy posła Ziobro. Niedawno powiedział on "Faktowi", że > > źródłem zachowań pedofilskich jest homoseksualizm i należy z równą mocą tępić > homoseksualizm, jak i pedofilię. I kto to mówi?! No przecież nie ma chyba w > Polsce człowieka, który by nie wiedział, jakie preferencje ma pan Ziobro. To > już nie jest śmieszne, to tak, jak mówią Rosjanie: "i straszno, i smieszno". > (...) > > www.wnp.pl/nowyprzemysl/2449_0_98_6_0.html Tymochowicz powiedział publicznie to o czym cała opinia publiczna wie. Myślę, że pan poseł Ziobro powinien odłozyć na chwilę kosmetyki i ciuszki ogłosić publicznie niebanalny rodzaj swoich preferencji seksualnych. PS Ależ On jest słodki ... . Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 01.08.05, 09:55 palnick napisał: > murphy.lee napisała: > > > Co robić, co robić ?!!! > > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > > Skandal ! > ------------------ > (...) > Rozumiem, że nie jest Pan zwolennikiem PiS-u i braci Kaczyńskich. > > Piotr Tymochowicz: > > - Akurat przyjaźnię się z Michałem Kamińskim i z innymi ludźmi z PiS-u. Tu nie > chodzi o mój prywatny stosunek do Kaczyńskich. Natomiast równie kuriozalne są > dla mnie wypowiedzi do prasy posła Ziobro. Niedawno powiedział on "Faktowi", że > > źródłem zachowań pedofilskich jest homoseksualizm i należy z równą mocą tępić > homoseksualizm, jak i pedofilię. I kto to mówi?! No przecież nie ma chyba w > Polsce człowieka, który by nie wiedział, jakie preferencje ma pan Ziobro. To > już nie jest śmieszne, to tak, jak mówią Rosjanie: "i straszno, i smieszno". > (...) > > www.wnp.pl/nowyprzemysl/2449_0_98_6_0.html No to jakie w "koncu" preferansy ma Pan Ziobro ? Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 01.08.05, 14:30 palnick napisał: > murphy.lee napisała: > > > Co robić, co robić ?!!! > > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > > Skandal ! > ------------------ > (...) > Rozumiem, że nie jest Pan zwolennikiem PiS-u i braci Kaczyńskich. > > Piotr Tymochowicz: > > - Akurat przyjaźnię się z Michałem Kamińskim i z innymi ludźmi z PiS-u. Tu nie > chodzi o mój prywatny stosunek do Kaczyńskich. Natomiast równie kuriozalne są > dla mnie wypowiedzi do prasy posła Ziobro. Niedawno powiedział on "Faktowi", że > > źródłem zachowań pedofilskich jest homoseksualizm i należy z równą mocą tępić > homoseksualizm, jak i pedofilię. I kto to mówi?! No przecież nie ma chyba w > Polsce człowieka, który by nie wiedział, jakie preferencje ma pan Ziobro. To > już nie jest śmieszne, to tak, jak mówią Rosjanie: "i straszno, i smieszno". > (...) > > www.wnp.pl/nowyprzemysl/2449_0_98_6_0.html Dotąd pofejrzewałem Pysia Zbysia od pedrylstwo, ale po tekście Tymochowicza mam pewność ! Odpowiedz Link Zgłoś
7em bo ja np myslalem 29.07.05, 10:49 ze schorzenie - pedalstwo, jest dla bolszewickich jełopów wyżej niezdrowo się onanizujących nad fotką ziobrowskiego, czymś co jest powodem do dumy... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: bo ja np myslalem 29.07.05, 10:57 7em napisał: > ze schorzenie - pedalstwo, jest dla bolszewickich jełopów wyżej niezdrowo się > onanizujących nad fotką ziobrowskiego, czymś co jest powodem do dumy... > > 5040 Daj spokój bo Ci kręgosłup wyschnie ... . Odpowiedz Link Zgłoś
7em powiedz ty mi 29.07.05, 12:57 czy wy w tych pedałklubach rozmawiacie o polityce. czy taki ziobro to dupa gorszej kategorii, taki podpedał? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Katolik wie jak trza. 30.07.05, 13:42 Dobrze głosować to znaczy głosować za życiem, za rodziną i za przykazaniami Bożymi - naucza ks. abp Kazimierz Majdański. Za rodziną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Katolik wie jak trza. 31.07.05, 18:47 niezlomny.prawicowiec napisał: > Dobrze głosować to znaczy głosować za życiem, za rodziną i za przykazaniami > Bożymi - naucza ks. abp Kazimierz Majdański. > > Za rodziną !!! Ale przeca Zbysio nie urodzi ... . Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Katolik wie jak trza. 05.08.05, 14:50 terenia.nasweter napisała: > niezlomny.prawicowiec napisał: > > > Dobrze głosować to znaczy głosować za życiem, za rodziną i za przykazania > mi > > Bożymi - naucza ks. abp Kazimierz Majdański. > > > > Za rodziną !!! > Ale przeca Zbysio nie urodzi ... . Ja sie natenrzy to poże przeprze ! Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: powiedz ty mi 09.08.05, 13:55 7em napisał: > czy wy w tych pedałklubach rozmawiacie o polityce. czy taki ziobro to dupa > gorszej kategorii, taki podpedał? > > 5040 10 sierpnia, Gdańsk Wystawa druków II obiegu oraz pamiątek z czasów walki o demokrację, Wojewódzka i Miejska Biblioteka Publiczna w Gdańsku 13-14 sierpnia, Gdańsk Motława, Zawody Wędkarskie "Z Wałęsą na rybach", KZ "S" Stoczni Gdańskiej 14 sierpnia, Gdańsk Długi Targ, Międzynarodowy Mecz Sumo Polska - Japonia oraz Światowy Turniej Sumo o Puchar XXV-lecia "S", zawody uświetnione obecnością wielokrotnych zdobywców Mistrzostw Świata, walki pokazowe sumo kobiet 14 sierpnia, Gdańsk Plac Solidarności, plenerowe widowisko teatralne, przygotowane przez Misto Gdańsk, z okazji obchodów 25-lecia "Solidarności" pt. "Zapis". Widowisko będzie jednym z głównych wydarzeń składających się na tegoroczne imprezy przygotowywane na obchody XXV-lecia podpisania Porozumień Sierpniowych i powstania NSZZ "Solidarność". Scenariusz widowiska oparty jest na twórczości Zbigniewa Herberta (utwory poetyckie i szkice literackie). Temat tego poetyckiego spektaklu, bazując na wydarzeniach sprzed 25 lat, przedstawia fenomen solidarności ludzkiej obecny w zachowaniach człowieka w różnych sytuacjach. Na telebimach - fragmenty filmów dokumentalnych z tamtych lat, a na niebie - zadziwiające efekty pirotechniczne 14 sierpnia, Gdańsk Graffiti na Okopowej. Cykl ośmiu artystycznych murales o tematyce Sierpnia 1980. Miejsce - filary węzła Okopowa, przy wjeździe do Gdańska trasą "warszawską". Autor Piotr Szwabe - twórca Otwartej Galerii Malarstwa Ściennego - Węzeł Kliniczna, jedynej takiej w Europie 15 sierpnia, Gdańsk - Sopot - Gdynia XII Maraton Solidarności, Festyn w Gdyni (młodzieżowe biegi uliczne, koncert piosenek Jacka Kaczmarskiego i występ zespołu Leszcze) - stadion MOSiR. Otwarcie Wystawy "S" w gdyńskim Muzeum Miasta 16 sierpnia, Gdańsk Dwór Artusa. O godz. 16.30 odbędzie się wręczenie nagrody im. Aliny Pienkowskiej. Do nagrody nominują dziennikarze zajmujący się służbą zdrowia 20-26 sierpnia, Gdańsk III Międzynarodowy Festiwal "Godność i Praca", organizowany przez Pomorski Instytut Demokratyczny. W programie: debaty i dyskusje, konkurs filmowy, rzeźbiarski, plastyczny, pokazy filmowe 20-28 sierpnia, Gdańsk Ratusz Głównego Miasta, Wielka Sala Wety, Wystawa "Pokaz znaczków podziemnych 1981-1989" 26 sierpnia, Toruń Otwarcie wystawy materiałów archiwalnych IPN i grafik satyrycznych Jacka Fedorowicza w Muzeum Okręgowym. Czynne do 30 września 26 sierpnia, Grudziądz Muzeum Miasta Grudziądza, wystawa okolicznościowa poświęcona grudziądzkiej "Solidarności", koncert muzyki poważnej na dziedzińcu grudziądzkiego Ratusza, po mszy św. 26 sierpnia, Łódź Seminarium „XXV lat NSZZ » Solidarność «w regionie łódzkim” we współpracy z Instytutem Historii Uniwersytetu Łódzkiego i IPN 26 sierpnia, Wrocław Na rynku odbędzie się koncert folkowo-rockowy nawiązujący do przesłania narodów Europy Wschodniej uchwalonego podczas Zjazdu "S" w Gdańsku w 1981 r. W koncercie wezmą udział zespoły z Czech, Węgier, Białorusi, Ukrainy i Polski. Na telebimach - fragmenty koncertu Jacka Kaczmarskiego oraz filmów dokumentalnych z tamtych czasów 27 sierpnia, Toruń Piknik toruński na bulwarze Filadelfijskim z konkursami i występem zespołu Raz, Dwa, Trzy; odsłonięcie tablicy pamiątkowej poświęconej ludziom "Solidarności" 27-28 sierpnia, Szczecin Uroczystości NSZZ "S" Szczecin - festyn, wystawa, seminarium, odsłonięcie pomnika Ofiar Grudnia '70 29-30 sierpnia, Gdańsk Aula Wydziału Prawa UG, konferencja historyków „Solidarność dla przyszłości”, w programie m.in. promocja albumu „ » Solidarność «- droga do wolności 1980- 2005”, debata z udziałem m.in. Vaclava Havla i Zbigniewa Brzezińskiego, zorganizowana przez IPN i Miasto Gdańsk 29 sierpnia, Warszawa Muzeum Narodowe, wystawa „ » Solidarność «, początek drogi: sierpień 1980 - grudzień 1981”. Wystawa fotograficzna zorganizowana przez Polską Agencję Prasową, Muzeum Narodowe w Warszawie i Stołeczną Estradę, pod patronatem prezydenta Warszawy Lecha Kaczyńskiego. 29-31 sierpnia, Warszawa, Gdańsk Konferencja „From » Solidarność «to freedom”, zorganizowana przez Fundację Centrum „Solidarności” i Instytut Lecha Wałęsy. Wezmą w niej udział m.in. Lech Wałęsa, Aleksander Kwaśniewski, J. M. Barroso, Siergiej Kowaliow 30 sierpnia, Gdańsk Hala Olivia, zjazd NSZZ "S". Uczestnikami będzie około 3,5 tys. gości z kraju i z zagranicy, w tym przedstawiciele Międzynarodowej Konfederacji Wolnych Związków Zawodowych, Światowej Konfederacji Pracy, Europejskiej Konfederacji Związków Zawodowych, Międzynarodowej Organizacji Pracy 30 sierpnia, Gdańsk Hala Olivia, koncert z okazji 25 rocznicy powstania NSZZ "Solidarność" - "Honor jest Wasz Solidarni", wg scenariusza Jerzego Bielunasa. W koncercie wystąpią m.in. Andrzej Seweryn, Zbigniew Zapasiewicz, Krystyna Janda, Anna Maria Jopek, Jan Peszek, Kinga Preis, Iwona Lorenc, Wojciech Młynarski, Jan Pietrzak 31 sierpnia, Gdańsk Plac Solidarności, uroczysta msza święta (godz. 12.30) 31 sierpnia, Gdańsk Plac Solidarności, podpisanie aktu erekcyjnego pod budowę Europejskiego Centrum "Solidarności" (godz. 16.30) 31 sierpnia, Gdańsk Plac Solidarności, plenerowe widowisko muzyczne z okazji obchodów XXV- lecia "Solidarności" (godz. 20.15) 31 sierpnia, Gdańsk Plac Solidarności, koncert symfoniczny (godz. 20.30). Jan A. P. Kaczmarek - wykonanie utworu finałowego na uroczystość 31 sierpnia 2005. Podczas koncertu zabrzmi po raz pierwszy utwór symfoniczny z udziałem solistów, specjalnie zamówiony przez marszałka woj. pomorskiego Jana Kozłowskiego Sierpień, Gdańsk Wystawa "Drogi do wolności" - zdjęcia (ekspozycja plenerowa) osób urodzonych 31 sierpnia 1980 r. Sierpień, Wrocław W centrum miasta (skrzyżowanie ul. Świdnickiej i Piłsudskiego) prezentacja instalacji "Przejście 1977-2005" rzeźbiarza Jerzego Kaliny, przedstawiająca 14 postaci z brązu wchodzących i wychodzących z podziemi. 9 września, Gorzów Wielkopolski Otwarcie wystawy „25 lat » Solidarności «” (muzeum Spichlerz) 9-10 września, Gdynia Festiwal Kultur Świata "Okno na świat", klub Ucho. Koncert "Przesłanie tolerancji i solidarności". Udział zadeklarowali wstępnie m.in. perski muzyk Jahiar Azim Irani z zespołem, Mamadou Diouf z Senegalu, Jose Torres, Milo Kurtis, Ikenga Drummers. Szczególnie atrakcyjnie zapowiada się koncert pochodzącej z Londynu jamajskiej grupy Twinkle Brothers z towarzyszeniem góralskiej kapeli Trebunie Tutki 9-10 września, Gdańsk Konferencja "Miasto 1980-2005-2030". Władze Unii Metropolii Polskich i Związku Miast Polskich planują debatę o przyszłości miasta polskiego 17-18 września, Jasna Góra Pielgrzymka Ludzi Pracy 7 października, Gdańsk Kościół Mariacki, Świętokrzyska Golgota, oratorium poświęcone Janowi Pawłowi II (kompilacja fragmentów Pisma świętego z tekstami śpiewów regionalnych i poezją). Autor: Zbigniew Książek, dyrygent: Piotr Rubik, soliści: Joanna Słowińska, Bogna Woźniak, Maciej Miecznikowski, Janusz Radek 8 października, Gdańsk Konferencja naukowa "Społeczeństwo obywatelskie - nowe imię solidarności". Organizatorzy: Metropolita Gdański, Gdańskie Seminarium Duchowne 10 października, Toruń Ogólnopolska konferencja naukowa poświęcona "Solidarności" w Instytucie Historii i Archiwistyki UMK 10 listopada, Łódź Wystawa w Muzeum Tradycji Niepodległościowych. Ekspozycja pamiątek związkowych (zdjęcia, gazetki, znaczki itd.) z okresu 25-lecia "S" ziemi łódzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: powiedz ty mi 21.08.05, 13:03 7em napisał: > czy wy w tych pedałklubach rozmawiacie o polityce. czy taki ziobro to dupa > gorszej kategorii, taki podpedał? > > 5040 Takich czerwonych jak ty walimy w dupę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pusty.smiech Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 10:47 7em!!! Zwrot "bo ja np myslalem" użyty przez Ciebie w tytule wątku, nawet z użyciem czasu przeszłego, to i tak WIELKIE nadużycie! Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 10:53 a tak poza tym masz cos do napisania? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
pusty.smiech Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 12:04 7em napisał: > a tak poza tym masz cos do napisania? W przeciwieństwie do Ciebie, kiedy nie mam nic do powiedzenia, to milczę! A pleść bzdury i na dodatek twierdzć, że się myśli to - jak już mówiłem - poważne nadużycie. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 12:15 ja sie tylko grzecznie pytam czemu lewicowe tumaństwo uwielbiajace wszelkie odmiany wynaturzeń w tym pedalstwo burzy sie nagle gdy jeden prawy czlowiek postanowil zobaczyc jak to jest byc pedałem. czy mozesz mi odpowiedziec? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 13:13 7em napisał: > ja sie tylko grzecznie pytam czemu lewicowe tumaństwo uwielbiajace wszelkie > odmiany wynaturzeń w tym pedalstwo burzy sie nagle gdy jeden prawy czlowiek > postanowil zobaczyc jak to jest byc pedałem. > > czy mozesz mi odpowiedziec? > > 5040 Skąd wiesz, że Zbigniew Ziobro jest pederastą ?! Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: bo ja np myslalem 01.08.05, 19:38 piszac w tytule pod jednym z kilkuset swoich ników robisz taka sugestie a ja sie tylko domyslam i poprawine ja odczytuje. jeszcze raz tym razem przystepniej stawiam moje pytanie. od lat przekonujesz ze walenie w dupe jest trendy, euro, cool i postepowe dlaczego wiec odmawiasz ziobrowi tej odrobiny uczucia bycia na fali? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: bo ja np myslalem 02.08.05, 09:31 7em napisał: > piszac w tytule pod jednym z kilkuset swoich ników robisz taka sugestie a ja si > e tylko domyslam i poprawine ja odczytuje. jeszcze raz tym razem przystepniej s > tawiam moje pytanie. od lat przekonujesz ze walenie w dupe jest trendy, euro, c > ool i postepowe dlaczego wiec odmawiasz ziobrowi tej odrobiny uczucia bycia na > fali? > > 5040 > Ja mu, wielonickowcu, niczego nie odmawiam. Ciągnie druta Lutkowi D. czy innemu zboczuniowi - to jego i tylko jego sprawa. PS Ostatnio logowałeś się jako hasz0 i niezlomny.prawicowiec. Skąd to "siem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
7em odpełźnij 02.08.05, 13:32 upośledzona glisto na wpół wystająca z psiej dupy. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?!! 03.08.05, 11:10 Co na to synod ? A zwłaszcza o. Rydzyk Tadeusz. Odpowiedz Link Zgłoś
lala-laleczna Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 03.08.05, 11:25 niezlomny.prawicowiec napisał: > Co na to synod ? > A zwłaszcza o. Rydzyk Tadeusz. Też by wam kazał odpełnąć ))) Odpowiedz Link Zgłoś
murphy.lee Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 03.08.05, 15:11 To sprawa jego seksualnych potrzeb. Nam nic do tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: bo ja np myslalem 21.08.05, 18:33 7em napisał: > a tak poza tym masz cos do napisania? > > 5040 > > A kto ci smyku pozwolił się tu wpisywać ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: bo ja np myslalem 04.08.05, 18:43 7em napisał: > ze schorzenie - pedalstwo, jest dla bolszewickich jełopów wyżej niezdrowo się > onanizujących nad fotką ziobrowskiego, czymś co jest powodem do dumy... > > 5040 Morda w kubeł, zboczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
camrutt Re: bo ja np myslalem 21.08.05, 22:04 blackout.9491 napisał: > Morda w kubeł, zboczku ! Spie..j czerwony pedale . Ty "myślałeś" ? Chyba żartujesz zaHIViona cioto, kto w to uwierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: bo ja np myslalem 22.08.05, 15:02 camrutt napisała: > blackout.9491 napisał: > > > Morda w kubeł, zboczku ! > > > Spie..j czerwony pedale . Ty "myślałeś" ? Chyba żartujesz zaHIViona cioto, > kto w to uwierzy. camrutt ty zboczona komunistyczna suko ! Odpowiedz Link Zgłoś
gh10 Re: Czy to prawda, że Zbigniew Ziobro jest ... ?! 03.08.05, 17:35 murphy.lee napisała: > Co robić, co robić ?!!! > Jak Mu pomóc ? Może Pan Jarosław by coś mu podpowiedział ? > Skandal ! Pan Jaroslaw najpierw niech odpowie jak to bylo z PC i Zalewskim, Glapinskim. Glapinski, prawa reka Jarka w 92 bedac ministrem do wspolpracy gospodarczej z zagranica (jakos tak to sie nazywalo) wprowadzil pierwszy koncesje. Pierwsza koncesja byla na import paliw. Ta pierwsza koncesje w IIIRP dostala firma SOLO ze Szczecina, ktora powstala dwa tygodnie wczesniej. CPN czy CIECH dostal pol roku pozniej!!! Malo tego. SOLO dostalo wylacznosc na import paliw z Finlandii, ktory to import na mocy umowy miedzynarodowej podpisanej jeszcze przez Rakowskiego byl BEZCLOWY! F-ma SOLO figuruje do dzis w skladzie udzialowcow J&S! Fajnie. Macie wyobraznie jaki to byl szmal. A dzialalnosc PC na warszawskiej WOLI, a Telegraf? Ziobro i jego sklonnosci to nie nasz problem. To problem Populizmu i Socjalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojoxx Atak na Ziobro , atakiem na ojca Rydzyka 04.08.05, 03:05 Liberalne media zaatakowaly posla Ziobro.Zarzut homoseksualizmu w tym naszym Ciemnogrodzie moze zniszczyc kazdego polityka . Chodzi jednak o Ojca Rydzyka .Ziobro niekiedy kilka razy w miesiacu gosci w rozmowach niedokonczonych na antenie Radia Maryja , jest ulubiencem ojca Dyrektora , ktory wyspiewuje na temat posla najwyzsze pochwaly i wyrazy uwielbienia .Wy chcecie zniszczyc Ojca Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
blackout.9491 Re: Atak na Ziobro , atakiem na ojca Rydzyka 04.08.05, 10:04 wojoxx napisał: > Liberalne media zaatakowaly posla Ziobro.Zarzut homoseksualizmu w tym naszym > Ciemnogrodzie moze zniszczyc kazdego polityka . > Chodzi jednak o Ojca Rydzyka .Ziobro niekiedy kilka razy w miesiacu gosci w > rozmowach niedokonczonych na antenie Radia Maryja , jest ulubiencem > ojca Dyrektora , ktory wyspiewuje na temat posla najwyzsze pochwaly i wyrazy > uwielbienia .Wy chcecie zniszczyc Ojca Rydzyka. A co nas obchodzą te dwa pedały ?! Odpowiedz Link Zgłoś
watt0 Ziobro jak Ziobro, ale ten Cimoszko !!! 05.08.05, 01:55 www.cimoszenko.info/obrazy/deputat.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Nie damy ukrzywdować Pana Posła Ziobera !!! nt 05.08.05, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
janosik6 ja wien ze ziobro jest ZERO ..ale ze pedal ? 07.08.05, 04:01 tak powiedzial kiedys leszek nillerek busha debila kundelek ... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pisdziarro Re: Nie damy ukrzywdować Pana Posła Ziobera !!! n 08.08.05, 08:45 Fakt. Zaganiacza to On praktycznie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Nie damy ukrzywdować Pana Posła Ziobera !!! n 08.08.05, 11:31 camille_pisdziarro napisał: > Fakt. Zaganiacza to On praktycznie nie ma. To znaczy, że "lala" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś