Gość: Sala IP: *.pai.net.pl 16.08.02, 22:53 Melduje poslusznie, ze najlepsze szabesy sa w Łodzi.Szczegolnie w gminie. Szalom Szabat ! Sala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miriamfirst Re: Melduje posłusznie 16.08.02, 22:55 )))))) szalooom! Sali i wszystkim. M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Melduje posłusznie, a poza tym IP: *.pai.net.pl 16.08.02, 22:59 Kciuk w gore to wspanialy watek!!!!!!! Sala Odpowiedz Link Zgłoś
miriamfirst Re: Melduje posłusznie, a poza tym 16.08.02, 23:01 Gość portalu: Sala napisał(a): > Kciuk w gore to wspanialy watek!!!!!!! > Sala Na interes jest zawsze czas i miejsce, trzeba tylko wiedzieć z kim (GW) Słowa Maurycy Welt Piotrkowska 90 )) M., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: Melduje posłusznie, a poza tym IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 23:56 miriamfirst napisała: > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > Kciuk w gore to wspanialy watek!!!!!!! > > Sala > > > Na interes jest zawsze czas i miejsce, trzeba tylko wiedzieć z kim (GW) > Słowa Maurycy Welt Piotrkowska 90 > > )) > > M., Jestem uzależniony od tego. Dzisiaj tez oglądałem. "Bo do więzienia wsadzę za obelgi! Gdzie są dowody, że pieniądze które mi dałeś na Lipsk są pańskie a nie moje? Co?" Słowa Maurycy Welt Piotrkowska 90 Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Melduje posłusznie, a poza tym IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.02, 23:59 Gość portalu: Perła napisał(a): > miriamfirst napisała: > > > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > Kciuk w gore to wspanialy watek!!!!!!! > > > Sala > > > > > > Na interes jest zawsze czas i miejsce, trzeba tylko wiedzieć z kim (GW) > > Słowa Maurycy Welt Piotrkowska 90 > > > > )) > > > > M., > > Jestem uzależniony od tego. Dzisiaj tez oglądałem. > "Bo do więzienia wsadzę za obelgi! Gdzie są dowody, że pieniądze które mi dałeś > > na Lipsk są pańskie a nie moje? Co?" > > Słowa Maurycy Welt Piotrkowska 90 > > Perła > ja też jestem "uzalezniona" - "CICHO! Bo dowięzienia wsadzę za obelgi!A policją pan nie strasz! Gdzie sa dowody, że pieniądze, które dałeś mi pan w czeku na Lipsk, są pańskie, a nie moje - CO?!" Miriam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Melduje posłusznie/ja z prosba IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 16.08.02, 23:42 Gość portalu: Sala napisał(a): > Melduje poslusznie, ze najlepsze szabesy sa w Łodzi.Szczegolnie w gminie. > Szalom Szabat ! > Sala Sala, pol krolestwa i reke krolewicza za pozadny przepis na szczupaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Szczupak juz jest na widelcu IP: *.pai.net.pl 17.08.02, 00:06 Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. A jaki chcesz przepis jaski? Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Szczupak juz jest na widelcu IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 17.08.02, 00:21 Gość portalu: Sala napisał(a): > Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. > A jaki chcesz przepis jaski? > Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? Merci. Ja w ogole lubie, jak Ci nie sprawi klopotu (za duzo) to kazdy by sie przydal. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: Szczupak juz jest na widelcu 17.08.02, 00:26 Gość portalu: jaski napisał(a): > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. > > A jaki chcesz przepis jaski? > > Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? > Merci. Ja w ogole lubie, jak Ci nie sprawi klopotu (za duzo) to kazdy by sie > przydal. Ja tez jestem zainteresowana kazdym szczupakiem. Pisz przepisy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam ____________________co jecie kochani?szczupaczka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:30 _helga napisała: > Gość portalu: jaski napisał(a): > > > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. > > > A jaki chcesz przepis jaski? > > > Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? > > Merci. Ja w ogole lubie, jak Ci nie sprawi klopotu (za duzo) to kazdy by s > ie > > przydal. > > > Ja tez jestem zainteresowana kazdym szczupakiem. Pisz przepisy! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: ____________________co jecie kochani?szczupac IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 17.08.02, 00:33 Gość portalu: Miriam napisał(a): > _helga napisała: > > > Gość portalu: jaski napisał(a): > > > > > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > > > Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. > > > > A jaki chcesz przepis jaski? > > > > Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? > > > Merci. Ja w ogole lubie, jak Ci nie sprawi klopotu (za duzo) to kazdy > by s > > ie > > > przydal. > > > > > > Ja tez jestem zainteresowana kazdym szczupakiem. Pisz przepisy! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ____________________co jecie kochani?szczupac IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:37 Gość portalu: jaski napisał(a): > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > _helga napisała: > > > > > Gość portalu: jaski napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: Sala napisał(a): > > > > > > > > > Melduje poslusznie ze rozpracowywuje tego szczupaka. > > > > > A jaki chcesz przepis jaski? > > > > > Duszony, smazony, z grilla ? Czy jak? > > > > Merci. Ja w ogole lubie, jak Ci nie sprawi klopotu (za duzo) to > kazdy > > by s > > > ie > > > > przydal. > > > > > > > > > Ja tez jestem zainteresowana kazdym szczupakiem. Pisz przepisy! > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam ________________dowcipy nad szczupaczkiem IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:36 A znacie ten dowcip? Może nie wszyscy... -Mojsze wstawaj, spóźnisz się do szkoły - budzi syna matka. Mojsze nie ma zamiaru wstawać, naciąga na głowę kołdrę. -Musisz wstać - woła matka -Nie chcę - odpowiada Mojsze - nauczyciele mnie nie lubią, dzieci mi dokuczaja - nie pójdę! -Mojsze, musisz iśc do szkoły!!! na to on -Podaj mi choć jeden powód dla którego mam tam pójść. -Masz pięćdziesiąt dwa lata i jesteś dyrektorem tej szkoły! - odpowiada matka pozdro M., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: "Szczupak" IP: *.pai.net.pl 17.08.02, 00:39 no qrde szukam tego szczupaka. Rysopis znam. Miejsce pobytu tez. Kwestia zatrzymania podejrzanego jest kwestia minut. Dzieki ofiarnej wspolpracy spoleczenstwa udalo nam sie zatrzymac "Szczupaka" Jak wam sie podoba taka stylistyka? List gonczy wyslalam. Nawet Helgi spytalam mailem. A teraz powaznie szczupak bedzie z akilka minut. Calusy Sala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ________________dowcipy nad szczupaczkiem IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.02, 00:40 w szpitalu leży pobity facet. Lekarz pyta: - dlaczego żona pana nie odwiedza? - też w szpitalu leży - a to przykre - kiedy to ona zaczęła. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Szczupak zatrzymany - jest pierwszy przepis IP: *.pai.net.pl 17.08.02, 00:43 SZCZUPAK SMAŻONY 1kg oczyszczonego szczupaka, sol; DO PANIEROWANIA : jajko, tarta bułka lub mąka; DO SMAŻENIA : 2-3 łyżki masła lub innego tłuszczu Szczupaka pokrajać na równe kawałki, posolić i odstawić na ok. 1 godzinę. Następnie obetrzeć rybę z soli bibułą i każdy kawałek maczać w rozbitym jajku, a następnie w tartej bułce lub mące. Na patelni rozgrzać masło lub innego tłuszczu, kłaść rybę na wrzący tłuszcz i zrumienić najpierw z jednej, potem z drugiej strony. Jeżeli smażymy rybę w całości, to musimy ją ponacinać na grzbiecie wzdłuż dużych ości, aby się lepiej usmażyła. Do smażonej ryby podaje się zazwyczaj zieloną sałatę lub kwaszoną kapustę przyprawioną oliwą i cukrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Melduje posłusznie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.02, 01:01 Jaski qrka znalazlam ci ten przepis!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re: Melduje posłusznie IP: *.chicago-24rh15rt.il.dial-access.att.net 17.08.02, 01:07 Gość portalu: Sala napisał(a): > Jaski qrka znalazlam ci ten przepis!!! Do nozek padam. Szupak w lodowce siedzi i tylko wyciagnac drania pozostaje. Akcja przeprowadzona wzorowo. Awanse przy najblizszej promocji generalskiej. A tak powaznie dzieki. A tak jeszcze powzniej, jak znajdziesz inne rownania chemiczne, bede czekal na donosik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sala Re: Melduje posłusznie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 17.08.02, 01:10 A to mi przyslij kawalek, bo zjem ekran przez tego szczupaka... )) Odpowiedz Link Zgłoś