Dodaj do ulubionych

Problem z facetem

16.02.25, 23:29
Mam 22 lata, mój facet 23. Zawsze widywaliśmy się rzadko, bo ja studiuje w innym mieście. On ostatnio dostał dobrą pracę w biurze w Krakowie, więc byłam z tego powodu szczęśliwa. Dlaczego ? Otóż jego tata ma z nim dziwne relacje -zauwazylam to po długim czasie. Non stop musi miu się meldować, dzwonią do siebie kilka razy dziennie, aby powiedzieć, że np zkald już obiad lub wraca z pracy. Rozumiałam to gdy mieszkali razem, ale teraz mój partner wyjechał do innego miasta. Nadal jest to samo - nie ma czasu aby ze mną pogadać bo ciągle jest na łączach. Dodatkowo jak wracał do rodziców na weekend to i tak wyznaczyli mu jasną godzinę, o której ma się stawić - inaczej byłoby na niego źli, a maksymalny czas godzinowy kiedy może se ze mną widzieć to 23. Nawet nie może u mnie nocować - mieszkam sama od 3 lat - bo nie. Kiedy pyta mnie o jakąś radę to i tak słucha się tylko taty. Najgorsze jest to, że jak mieszkał z rodzicami i był z nimi 24/7 to i tak na naszych randkach (widujemy się raz w tygodniu) ciągle z nimi prowadził konwersacje. Mimo, że chodzę z nim już 5 lat, to on nadal nie wie czy chce ze mną być - nigdy nie zaproponował mieszkania razem , Baa! Nawet nie rozmawiamy o przyszłości, bo ,, nikt nie może jej przewidzieć ,,
Co mam z nim zrobić? Rozmawiałam z nim, ale on uważa, że to normlane
Nie chcę się z nim rozchodzić bo naprawdę go kocham xx
Obserwuj wątek
    • mav.2000 Re: Problem z facetem 03.03.25, 14:02
      Słaby ten facet, może Ty go kochasz, ale czy on ? Wątpię.
      • obrotowy dobry kandydat na pantoflarza 03.03.25, 17:18

Panna jeszcze tylko nie odkryla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka