piq 01.08.05, 00:52 ...to pozdrawiam Ciebie i Messję i życzę najserdeczniej miodowego wspólnego życia. piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk Niczego nie przesądzajac 01.08.05, 01:30 chcialbym jednak dodac, ze wiadomosc o mojej smierc wydaje sie byc przedwczesna. Ale za zyczenia oczywiscie dziekuje. I wzajemnie wiele miodu w zyciu zycze. Jestem pewien, ze Messja do podziekowan sie dolacza. Odpowiedz Link Zgłoś
lisekrudy Re: Niczego nie przesądzajac 01.08.05, 01:32 Korzystajac z okazji, ze sie pojawiles: Sie masz, Sceptyku! Lisek Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Niczego nie przesądzajac 01.08.05, 01:41 Lisku, odwzajemniam powitanie! Mimo wczesnej pory postanowilem godnie udac sie do lozka. Pomysle sobie przed snem o chlodzie. sc-k Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 01.08.05, 13:45 sceptyk napisała: > chcialbym jednak dodac, ze wiadomosc o mojej smierc wydaje sie byc przedwczesna > . > > Ale za zyczenia oczywiscie dziekuje. I wzajemnie wiele miodu w zyciu zycze. > Jestem pewien, ze Messja do podziekowan sie dolacza. tak, dolaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 18:22 Ohyda. Żeby chłop z chłopem ... . Nawet jeżeli jest to osoba duchowna ... . Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:14 stan.borys napisał: > Ohyda. > Żeby chłop z chłopem ... . > Nawet jeżeli jest to osoba duchowna ... . trzeba bylo sie powstrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:15 Odpowiadasz antkowi goczalowi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:23 allegro.con.brio napisał: > Odpowiadasz antkowi goczalowi. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:29 Długo by opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:34 allegro.con.brio napisał: > Długo by opowiadać. a w jednym zdaniu to jakiego typu to persona? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:39 allegro.con.brio napisał: > Stary ubek. a mialam wrazenie, ze tylko prymityw. Odpowiedz Link Zgłoś
klops.s Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 22:58 messja napisała: > > a mialam wrazenie, ze tylko prymityw. Ucieszylas sie, ze nareszcie ktos swoj ? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 23:00 klops.s napisał: > messja napisała: > > > > > a mialam wrazenie, ze tylko prymityw. > > Ucieszylas sie, ze nareszcie ktos swoj ? nie sadz mnie wedlug siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
klops.s Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 23:05 Jakbys troche pomyslala, to bys wiedziala, ze to nie o mnie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Niczego nie przesądzajac 02.08.05, 23:06 klops.s napisał: > Jakbys troche pomyslala, to bys wiedziala, ze to nie o mnie chodzi. nie jestes prymitywem? swietnie sie wiec maskujesz Odpowiedz Link Zgłoś
kurwa.wedrowniczka Może chcesz się dowiedzić całej prawdy 02.08.05, 22:15 o twoim sceptyku? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Bylem pewien, ze jestes 02.08.05, 23:26 ku.. stacjonarna. Popatrz, czlowiek cale zycie sie uczy... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Nie chce Ci przerywac pasjonujacej konwersacji 03.08.05, 00:02 ale pozwol, ze zloze raz jeszcze zyczenia samych miekkich dywanow pod nogami, bron Boze przeciagow i mnostwo slodyczy na nowej drodze zycia. M Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:24 piq napisał: > ...to pozdrawiam Ciebie i Messję i życzę najserdeczniej miodowego wspólnego > życia. > > piotr Bzdura. Sceptyk całe zycie bał sie kobiet. Nie sądze aby na 'stare lata' zbzikował. Odpowiedz Link Zgłoś
klops.s Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:25 Myslisz, ze Messja to kobieta ? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:28 klops.s napisał: > Myslisz, ze Messja to kobieta ? Będziesz miał z kuzynem temat do rozważań... W końcu przyjdzie ciulisty z flaszką i tak do białego rana, dziewczyny. Rozważania... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:32 allegro.con.brio napisał: > > Będziesz miał z kuzynem temat do rozważań... W końcu przyjdzie ciulisty z > flaszką i tak do białego rana, dziewczyny. Rozważania... pannienskie wieczory? przytulnie to u was. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:25 amigosan napisała: > piq napisał: > > > ...to pozdrawiam Ciebie i Messję i życzę najserdeczniej miodowego wspólne > go > > życia. > > > > piotr > Bzdura. Sceptyk całe zycie bał sie kobiet. Nie sądze aby na 'stare lata' > zbzikował. prosze, ile znawcow tematu nagle sie znalazlo zwierza sie wam na forum, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:32 messja napisała: > prosze, ile znawcow tematu nagle sie znalazlo > zwierza sie wam na forum, czy co? Nie, zeby zaraz sie zwierzał, ale nie ukrywał, ze jedyne sukienki które go obchodza to sukienki duchownych Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:34 amigosan napisała: > messja napisała: > > prosze, ile znawcow tematu nagle sie znalazlo > > zwierza sie wam na forum, czy co? > Nie, zeby zaraz sie zwierzał, ale nie ukrywał, ze jedyne sukienki które go > obchodza to sukienki duchownych etam. zmyslasz. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:36 > messja napisała: > > prosze, ile znawcow tematu nagle sie znalazlo > > zwierza sie wam na forum, czy co? > Nie, zeby zaraz sie zwierzał, ale nie ukrywał, ze jedyne sukienki które go > obchodza to sukienki duchownych Hm... W takim razie messja to zakonnica, a Sceptyk ja zdesakralizuje. Siebie przy okazji tez) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:38 patience napisała: > > Hm... W takim razie messja to zakonnica, a Sceptyk ja zdesakralizuje. Siebie > przy okazji tez) > ale glupoty opowiadasz. rozumiem, ze jestes czerwona, ale nawet jak na czerwona to zamadre niebylo. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:39 patience napisała: > Hm... W takim razie messja to zakonnica, a Sceptyk ja zdesakralizuje. Siebie > przy okazji tez) Desekralizacja im nie zaszkodzi. Gorzej by było gdyby messja okazała się dwunastolatkiem albo dzieweczka w wieku Aisy Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:42 amigosan napisała: > patience napisała: > > Hm... W takim razie messja to zakonnica, a Sceptyk ja zdesakralizuje. Sie > bie > > przy okazji tez) > Desekralizacja im nie zaszkodzi. Gorzej by było gdyby messja okazała się > dwunastolatkiem albo dzieweczka w wieku Aisy wasze dowcipy za to sa nawet ponizej poziomu dwunastolatka. nawet takiego, ktory sie nacpal... Odpowiedz Link Zgłoś
klops.s Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 22:54 Zakonnice bywaja malo urodziwe, moze doznac wstrzasu, gdy ja zobaczy. A tych mankamentow raczej nie nadrobi intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Sceptyku, jeśli to prawda... 02.08.05, 23:02 klops.s napisał: > Zakonnice bywaja malo urodziwe, pewna jestem, ze Sceptyk garsciami zechce czerpac wiedze z twoich doswiadczen Odpowiedz Link Zgłoś
piq Jest mi osobiście przykro, Pacjencjo,... 03.08.05, 00:23 ...że bierzesz udział w tym spektaklu durnoty po stronie honorowych obywateli Odchodów Starych: autosana, klopa i innej swołoczy. Tym bardziej, że napisałem o tobie kilka (niedużo) ciepłych słów w twoim wątku o Romanowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Mi jeszcze bardziej 03.08.05, 01:27 Bo nie znalazlam uprzejmego sposobu zeby cie poinformowac, ze moze jest ci milo poczuc sie moim tatusiem, ale jednak nim nie jestes... Poczułes sie Ałtorytetem Moralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
piq Wiesz przecież, że nie mogę ani trochę... 03.08.05, 01:40 ...poczuć się twoim tatusiem, bo z mniej więcej tego samego my rocznika, a poza tym bym cię inaczej wychował Z tego samego pokoleniowego powodu nie mogę być Ałtorytetem Moralnym. Wyraziłem tutaj moje uczucie przykrości, bo wydaje mi się, że w wątku dla (domniemanych?) narzeczonych raczej nie powinno im się dokopywać. Nawet gdyby dokowski żenił się ze swoją 14-latką, też bym mu życzył wszystkiego najlepszego, choć pewnie mniej serdecznie niż Messji i Sceptykowi, którego lubię od dawna. Sądzę, że kwestia sutann czy hunwejbinówek jest tu całkowicie drugorzędna. Takie jest moje odczucie i nie zamierzałem cię pouczać. Odczułem tylko pewien, nazwijmy to, smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
piq PS 03.08.05, 01:46 te kilka (mało) miłych słów jest gdzieś pod koniec dużej dwuczęściowej krowy, którą wypisałem w odpowiedzi marqowi - gdziś w okolicy twojego habermasizmu. Jeśli masz czas i ochotę, zajrzyj. Chętnie poznam twoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: PS 03.08.05, 02:01 Okiej, ale zajrze potem. Teraz sie rozzloscilam. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Nie wiem. Wyobraznia ludzka nie zna granic.. 03.08.05, 02:00 O ile sie nie myle, to messja rozpoczela ta zabawe zainspirowana pewnym watkiem slubnym, a sceptyk i cala reszta ja podchwycili, i wszyscy oprocz ciebie sie swietnie bawia. Po drugie, nie mam ochoty ci specjalnie tlumaczyc o dobrych obyczajach, tylko poprosze bys mi sie odwzajemnil za to, ze nigdy nie probowalam cie pouczac w jakich watkach, z kim i na jakich zasadach masz przestawac. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Nie wiem. Wyobraznia ludzka nie zna granic.. 03.08.05, 22:18 patience napisała: > O ile sie nie myle, to messja rozpoczela ta zabawe zainspirowana pewnym watkiem > slubnym, a sceptyk i cala reszta ja podchwycili, i wszyscy oprocz ciebie sie > swietnie bawia. to nie tak. ty i twoi koledzy wyraznie nie wiecie na czym dobra zabawa polega. przekroczyliscie granice dobrego smaku i albo jestes bardzo glupia jesli tego nie dostrzegasz, albo na tyle masz wypaczony smak, ze kiedy ktos cie wyzwie od ostatniej dopiero "dobrze sie bawisz". Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Moja droga 03.08.05, 23:18 Nie pouczaj Patience, gdzie jest granica dobrego smaku, bo ona jej nie przekroczyla. Jak zdazylam sie zorientowac, nie jestes dziewica forumowa i nieraz musialas widziec, ze nad zabawa na ogol traci sie kontrole. Wiecej nie mam ochoty na ten temat dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Moja droga 04.08.05, 00:05 hehe messja to zdecydowanie nie dziewica tylko Smoczyca, Postrach Adminow oraz Specjalistka Odwracania Kota Ogonem. Ma wielkie zeby w paszczy i je chetnie pokazuje nawet jesli nie musi) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moja droga 04.08.05, 15:10 patience napisała: > hehe messja to zdecydowanie nie dziewica tylko Smoczyca, Postrach Adminow oraz > Specjalistka Odwracania Kota Ogonem. Ma wielkie zeby w paszczy i je chetnie > pokazuje nawet jesli nie musi) pochlebia mi, ze az tak bardzo sie mnie boisz, ale twoje uczucia do mnie to slaby wykret na niczym nieuzasadniony, chamski atak. zreszta nie tylko mnie twoje zachowanie rozczarowalo. jesli chociaz czasami myslisz - zastanowisz sie w przyszlosci zanim wejdziesz ze sloma w butach na salony. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moja droga 04.08.05, 15:06 lady_hawk napisała: > > Nie pouczaj Patience, gdzie jest granica dobrego smaku, bo ona jej nie > przekroczyla. nie pouczam - stwierdzilam fakty. > > Jak zdazylam sie zorientowac, nie jestes dziewica forumowa i nieraz musialas > widziec, ze nad zabawa na ogol traci sie kontrole. nie zalezy mi na kontroli "zabawy", ale jesli ktos mnie kopie bez powodu po kostkach to wale prosto w leb. > > Wiecej nie mam ochoty na ten temat dyskutowac. trzeba sie bylo wiec wogole nie odzywac. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Moja droga 04.08.05, 21:33 lady_hawk napisała: > > > > Ja cie lubie. jestem wzruszona Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Nie masz powodu do wzruszenia 04.08.05, 22:52 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > Ja cie lubie. > > jestem wzruszona bo nie wiesz za co ciebie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Nie masz powodu do wzruszenia 04.08.05, 22:53 lady_hawk napisała: > > bo nie wiesz za co ciebie lubie wzruszylam sie na wszelki wypadek Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nie masz powodu do wzruszenia 05.08.05, 18:53 I slusznie sie wzruszasz. Masz pelne szanse na kolejna superstar aquanetu. Wszyscy cie beda lubili)) Odpowiedz Link Zgłoś
patience messjo messjo pokaz kly...;))) 04.08.05, 21:57 Ty nie walisz w leb. Ty zioniesz ogniem, odgryzasz glowe, przejezdzasz sie jak walec drogowy, przerabiasz na nalesnik, rwiesz pazurami na strzepy, przezuwasz... Tylko za to ze ktos na ciebie popatrzy. A co dopiero jak popatrzy dwa razy...)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja niezdarna pejszyn w roli ofiary 04.08.05, 22:09 patience napisała: > Ty nie walisz w leb. Ty zioniesz ogniem, odgryzasz glowe, przejezdzasz sie jak > walec drogowy, przerabiasz na nalesnik, rwiesz pazurami na strzepy, > przezuwasz... Tylko za to ze ktos na ciebie popatrzy. A co dopiero jak popatrzy > dwa razy...)) i kto tu odwraca kota ogonem? to nie dlatego, ze na ciebie spojrzalam wyglupilas sie tekstem o zakonnicy. jesli juz jestesmy przy temacie kto pierwszy spojrzal to zauwaze jeszcze, ze do tej pory twoje watpliwe zarty dotyczace wesela calkiem ignorowalam bo byly tylko malo smieszne. teraz nie tylko bylas malo zabawna ale i bylas obrzydliwa. watpie by jakikolwiek wilk czy smok by sie na ciebie polaszczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
patience hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:12 rozbawiasz mnie. Lubie swiry. Z panem Jozefem tez bardzo chetnie wymieniam uwagi i nigdy sie na niego nie obrazilam. Ty jestes rownie dobra jak pan Jozef)) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:16 Co by tam nie pisać, wymienianie żartów wątpliwej jakości z prymitywem typu amigosan to prawie jak wesołe szczebiotanie z Kretynem52. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:22 za to z messja to w ogole wykracza poza zakres zartow bo messja sie zna na zartach dokladnie tak samo jak Pan Jozef. Najpierw zaklada watek zeby sie z kogos naigrywac, a potem gulgocze z wielkim oburzeniem o dobrym smaku. Wypisz wymaluj Pan Jozef)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:31 patience napisała: > za to z messja to w ogole wykracza poza zakres zartow bo messja sie zna na > zartach dokladnie tak samo jak Pan Jozef. Najpierw zaklada watek zeby sie z > kogos naigrywac, a potem gulgocze z wielkim oburzeniem o dobrym smaku. Wypisz > wymaluj Pan Jozef)) nim ty i twoi koledzy weszliscie do akcji nikt z powodu mojego watku nie poczul sie urazony. poza tym zapomnialas, ze nie tylko ja jestem zniesmaczona twoim poczuciem humoru. wyglada wiec na to, ze i autor tego watku i sceptyk i allegro jak jeden maz to tez "pan jozef". Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:37 patience napisała: > za to z messja to w ogole wykracza poza zakres zartow bo messja sie zna na > zartach dokladnie tak samo jak Pan Jozef. Najpierw zaklada watek zeby sie z > kogos naigrywac, a potem gulgocze z wielkim oburzeniem o dobrym smaku. E, porównywanie tego z wypowiedziami JZ to gruba przesada. Wątek o ślubie wyszedł jej całkiem nieźle, i stanowić może swego rodzaju parafrazę tego, co regularnie dostarczała nam nasza Królowa Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:38 allegro.con.brio napisał: > E, porównywanie tego z wypowiedziami JZ to gruba przesada. Wątek o ślubie > wyszedł jej całkiem nieźle, i stanowić może swego rodzaju parafrazę tego, co > regularnie dostarczała nam nasza Królowa Forum. Choć może przez te plamy na słońcu postrzegasz to inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 22:45 allegro.con.brio napisał: > E, porównywanie tego z wypowiedziami JZ to gruba przesada. nie znam pana jozefa, ale nie o to przeciez chodzi czy naprawde w czymkolwiek pejszyn kogokokolwiek przypominam. zabraklo jej argumentow i jednoczesnie odwagi by przeprosic za niesmaczny zart. zrobil wiec klasyczny wybieg malych ujadaczy: udala ze nie rozumie o czym mowie Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 23:20 jestes naprawde wyjatkowo bezczelna Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 17:36 lady_hawk napisała: > > jestes naprawde wyjatkowo bezczelna no patrz a myslalam, ze sie zaprzyjaznimy Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 18:45 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > > > jestes naprawde wyjatkowo bezczelna > > no patrz a myslalam, ze sie zaprzyjaznimy Alez oczywiscie! Ja cie naprawde bardzo lubie ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:49 lady_hawk napisała: > messja napisała: > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > jestes naprawde wyjatkowo bezczelna > > > > no patrz a myslalam, ze sie zaprzyjaznimy > > Alez oczywiscie! Ja cie naprawde bardzo lubie ))))) lubisz ludzi, ktorzy twoim zdaniem sa wyjatkow bezczelni? to poniekad tlumaczy twoja sympatje dla braku smaku u pejszyn. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 13:04 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > messja napisała: > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > > > jestes naprawde wyjatkowo bezczelna > > > > > > no patrz a myslalam, ze sie zaprzyjaznimy > > > > Alez oczywiscie! Ja cie naprawde bardzo lubie ))))) > > lubisz ludzi, ktorzy twoim zdaniem sa wyjatkow bezczelni? to poniekad tlumaczy > twoja sympatje dla braku smaku u pejszyn. Nie dorastasz do intelektu i poczucia smaku, ktore ma Patience. Lubie cie za bezczelosc i inne jeszcze cechy, ktorych teraz wymieniac nie bede, bo po slubie (jesli oczywiscie Pan Mlody do wyznaczonej daty nie zapomnie, ze to mial byc jego slub, tez) dobrze zloisz mu tylek. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 13:31 lady_hawk napisała: > > > > > > > > no patrz a myslalam, ze sie zaprzyjaznimy > > > > > > Alez oczywiscie! Ja cie naprawde bardzo lubie ))))) > > > > lubisz ludzi, ktorzy twoim zdaniem sa wyjatkow bezczelni? to poniekad > tlumaczy > > twoja sympatje dla braku smaku u pejszyn. > > > Nie dorastasz do intelektu i poczucia smaku, ktore ma Patience. zapewne, ale ze twoje poczucie smaku i ocena inteligencji zmienia sie w zaleznosci od autora "zartu" to jakos nie zalezy mi by... "dorastac" > Lubie cie za bezczelosc i inne jeszcze cechy, ktorych teraz wymieniac nie bede, alez nie zaluj sobie. przekonana jestem, ze ty dorastasz do "poczucia smaku" i "inteligencji" pejszyn > > bo po slubie (jesli oczywiscie Pan Mlody do wyznaczonej daty nie zapomnie, ze > to mial byc jego slub, tez) dobrze zloisz mu tylek. nie wspominalam nic o wyznaczonej dacie, a poza tym tylek pejszyn do skopania w zupelnosci mi wystarczyl Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 13:40 > > nie wspominalam nic o wyznaczonej dacie, Czyli OKLAMALAS NAS! To bylo tylko zawiadomienie, ze postanowilas udostepnic.... Jestem rozczarowana. a poza tym tylek pejszyn do skopania w > > zupelnosci mi wystarczyl oj klamczuszka! klamczuszka! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 13:56 lady_hawk napisała: > > > > nie wspominalam nic o wyznaczonej dacie, > > Czyli OKLAMALAS NAS! slusznie sie domyslalam, ze inteligencja "dorastasz" do pejszyn Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 14:03 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > > > > > nie wspominalam nic o wyznaczonej dacie, > > > > Czyli OKLAMALAS NAS! > > slusznie sie domyslalam, ze inteligencja "dorastasz" do pejszyn > Oklamalas nas, powtarzam. Jaka jest twoja inteligencja? Nie mow mi, ze to inteligencja I N A C Z E J..... O rety! Ty jestes I D E A L! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 14:06 lady_hawk napisała: > > > Czyli OKLAMALAS NAS! > > > > slusznie sie domyslalam, ze inteligencja "dorastasz" do pejszyn > > > > > Oklamalas nas, powtarzam. > Jaka jest twoja inteligencja? > Nie mow mi, ze to inteligencja I N A C Z E J..... > O rety! Ty jestes I D E A L! tja. to tej pani juz podziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 03:04 allegro.con.brio napisał: > E, porównywanie tego z wypowiedziami JZ to gruba przesada. Wątek o ślubie > wyszedł jej całkiem nieźle, i stanowić może swego rodzaju parafrazę tego, co > regularnie dostarczała nam nasza Królowa Forum. tez uwazam ze watek o slubie jej niezle wyszedl, ale bym nie nazwala szczegolnie wytwornym ani samego pomyslu, ani realizacji. Ale na wakacje w sam raz. Bardzo sie rozbawilam ze osoba, ktora zalozyla watek, zeby sie z kogos ponabijac, gulgocze z oburzenia, ze sie z niej rowniez nabijaja... A wniosek z tego taki, ze do zakladania watkow parafrazujacych lub parodiujacych kogokolwiek przydaje sie odrobina autoironii, dystansu do siebie, a przede wszystkim mniej spizow i brazow. Bo to sie konczy tak, ze autorka, zamiast blyszczec dowcipem, zatupuje swoj wlasny watek i zionie jadem. Dlatego podobienstwo do Pana Jozefa jednak dostrzegam... Rzeczona parafrazowana Krolowa zachowala sie o niebo lepiej, bo nie przybyla z tasakami, mimo, ze by miala powod, no nie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 17:42 patience napisała: > allegro.con.brio napisał: > > > E, porównywanie tego z wypowiedziami JZ to gruba przesada. Wątek o ślubie > > wyszedł jej całkiem nieźle, i stanowić może swego rodzaju parafrazę tego, > co > > regularnie dostarczała nam nasza Królowa Forum. > > tez uwazam ze watek o slubie jej niezle wyszedl, ale bym nie nazwala szczegolni > e > wytwornym ani samego pomyslu, ani realizacji. Ale na wakacje w sam raz. Bardzo > sie rozbawilam ze osoba, ktora zalozyla watek, zeby sie z kogos ponabijac, > gulgocze z oburzenia, ze sie z niej rowniez nabijaja... A wniosek z tego taki, > ze do zakladania watkow parafrazujacych lub parodiujacych kogokolwiek przydaje > sie odrobina autoironii, dystansu do siebie, a przede wszystkim mniej spizow i > brazow. rozumiem wiec, ze gdybym na chwile (oczywiscie tylko w teorii) zeszla do twojego poziomu i nazwala cie tania, stara a na dodatek jeszcze i brudna ku.wa, czy cos rownie "dowcipnego" odrobina autoironii i dystansu do siebie pozwolilaby ci sie dolaczyc do wspolnych zartow z siebie? skoro "zart" zartowi rowny tylko dlatego, ze ty nazwalas to zartem... to czemu nie? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 18:39 > rozumiem wiec, ze gdybym na chwile (oczywiscie tylko w teorii) zeszla do > twojego poziomu i nazwala cie tania, stara a na dodatek jeszcze i brudna ku.wa, Mam wrazenie ze wlasnie nazwalas. W takim razie badz uprzejma podlinkowac ten moj poziom. Post, w ktorym nazwalam ciebie "tania... " - dalej mi przez gardlo nie przejdzie. Za grube wiazki puszczasz, jak na moj gust. > czy cos rownie "dowcipnego" odrobina autoironii i dystansu do siebie > pozwolilaby ci sie dolaczyc do wspolnych zartow z siebie? Taki stek wyzwisk ktore tu powyzej puscilas nazwalam kiedykolwiek zartem!!!? Niesamowite, badz uprzejma w takim razie podlinkowac post, w ktorym to robie... > skoro "zart" zartowi rowny tylko dlatego, ze ty nazwalas to zartem... > to czemu nie? Oczywiscie. Czemu nie. Pod warunkiem ze podlinkujesz post w ktorym to nazywam zartem... PS, do allegro. A nie mowilam? Pan Jozef w spodnicy)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:16 patience napisała: > > rozumiem wiec, ze gdybym na chwile (oczywiscie tylko w teorii) zeszla do > > twojego poziomu i nazwala cie tania, stara a na dodatek jeszcze i brudna > ku.wa, > > > Mam wrazenie ze wlasnie nazwalas. W takim razie badz uprzejma podlinkowac ten > moj poziom. Post, w ktorym nazwalam ciebie "tania... " - dalej mi przez gardlo > nie przejdzie. Za grube wiazki puszczasz, jak na moj gust. > > > > czy cos rownie "dowcipnego" odrobina autoironii i dystansu do siebie > > pozwolilaby ci sie dolaczyc do wspolnych zartow z siebie? > > > Taki stek wyzwisk ktore tu powyzej puscilas nazwalam kiedykolwiek zartem!!!? > Niesamowite, badz uprzejma w takim razie podlinkowac post, w ktorym to robie... > > > > skoro "zart" zartowi rowny tylko dlatego, ze ty nazwalas to zartem... > > to czemu nie? > > Oczywiscie. Czemu nie. Pod warunkiem ze podlinkujesz post w ktorym to nazywam > zartem... > dziekuje pejszyn. nie mam wiecej pytan. a twoj dialog z kolegami w dalszej czesci watku potwierdza moje obawy, ze twoj post gdzie wykazalas wyjatkowo mialkie poczucie humoru nie byl wypadkiem przy pracy. ty poprostu taka jestes. aha. gratuluje "sily" argumetnowtylko czy aby udalo ci sie kogokolwiek przekonalas, ze taka jak ciebie moznaby zwyka "k..wa"obrazic? nie odpowiadaj. przemysl sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 15:06 > aha. gratuluje "sily" argumetnowtylko czy aby udalo ci sie kogokolwiek > przekonalas, ze taka jak ciebie moznaby zwyka "k..wa"obrazic? Ano, faktycznie zaczynam rozumiec dlaczego rozmaici panowie zastanawiali sie czy aby na pewno jestes kobieta? ) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 20:36 patience napisała: > > Ano, faktycznie zaczynam rozumiec dlaczego rozmaici panowie zastanawiali sie cz > y > aby na pewno jestes kobieta? > ) > serio dopiero teraz? jeszcze niedawno twierdzilas, ze jestem zakonnica Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 21:53 > serio dopiero teraz? jeszcze niedawno twierdzilas, ze jestem zakonnica Dialogow rowniez nie kapujesz? Chodzi tu o cos takiego co sie nazywa zwiazek przyczynowo- skutkowy oraz wyciaganie wnioskow z twierdzen podawanych przez poprzednikow, w tym ciebie. Popracuj nad takim dialogiem: 1. A oglasza ze bierze slub z B. 2. C podaje, ze B sie interesuje wylacznie sukienkami duchownych. 3. D stwierdza ze w takim razie A to zakonnica. Gwoli sprawiedliwosci, D moglaby powiedziec rowniez, ze w takim razie A to ministrant, a slub odbedzie sie w Holandii. Ale nie chcialo mi sie za bardzo dokuczac Sceptykowi Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 07.08.05, 13:07 patience napisała: > > serio dopiero teraz? jeszcze niedawno twierdzilas, ze jestem zakonnica > > Dialogow rowniez nie kapujesz? Chodzi tu o cos takiego co sie nazywa zwiazek > przyczynowo- skutkowy oraz wyciaganie wnioskow z twierdzen podawanych przez > poprzednikow, w tym ciebie. Popracuj nad takim dialogiem: > > 1. A oglasza ze bierze slub z B. > 2. C podaje, ze B sie interesuje wylacznie sukienkami duchownych. > 3. D stwierdza ze w takim razie A to zakonnica. > dzieki za wyjasnienia. teraz wszystko jasne. C to wlasnie to samo wiarygodne zrodlo od ktorego slyszalam, ze jestes stara, brudna (ty juz wiesz co). nie mowilam ci tego wczesniej bo nie chcialam ci dokuczac. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk dyskrecja, 07.08.05, 13:37 messja napisała: > patience napisała: > > > > serio dopiero teraz? jeszcze niedawno twierdzilas, ze jestem zakonn > ica > > > > Dialogow rowniez nie kapujesz? Chodzi tu o cos takiego co sie nazywa zwia > zek > > przyczynowo- skutkowy oraz wyciaganie wnioskow z twierdzen podawanych prz > ez > > poprzednikow, w tym ciebie. Popracuj nad takim dialogiem: > > > > 1. A oglasza ze bierze slub z B. > > 2. C podaje, ze B sie interesuje wylacznie sukienkami duchownych. > > 3. D stwierdza ze w takim razie A to zakonnica. > > > > dzieki za wyjasnienia. teraz wszystko jasne. C to wlasnie to samo wiarygodne > zrodlo od ktorego slyszalam, ze jestes stara, brudna (ty juz wiesz co). > nie mowilam ci tego wczesniej bo nie chcialam ci dokuczac. > > to nie jest twoja mocna strona. domagam sie zebys nad tym popracowala. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 07.08.05, 14:43 messja napisała: > patience napisała: > > > > serio dopiero teraz? jeszcze niedawno twierdzilas, ze jestem zakonn > ica > > > > Dialogow rowniez nie kapujesz? Chodzi tu o cos takiego co sie nazywa zwia > zek > > przyczynowo- skutkowy oraz wyciaganie wnioskow z twierdzen podawanych prz > ez > > poprzednikow, w tym ciebie. Popracuj nad takim dialogiem: > > > > 1. A oglasza ze bierze slub z B. > > 2. C podaje, ze B sie interesuje wylacznie sukienkami duchownych. > > 3. D stwierdza ze w takim razie A to zakonnica. > > > > dzieki za wyjasnienia. teraz wszystko jasne. C to wlasnie to samo wiarygodne > zrodlo od ktorego slyszalam, ze jestes stara, brudna (ty juz wiesz co). > nie mowilam ci tego wczesniej bo nie chcialam ci dokuczac. Acha. W takim razie czy mozesz przedstawic tok wnioskowania A, ktory doprowadzil ja do stwierdzenia, ze D=C i to w zakresie przekraczajacym w/w dialog? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Patience ! 07.08.05, 14:57 jak Ty – osoba inteligentna, z poczuciem humoru możesz brać udział w żenujących pyskówkach z kimś takim ? Olej to po prostu i nie odpowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Patience ! 07.08.05, 18:37 ewa8a napisała: > jak Ty – osoba inteligentna, z poczuciem humoru możesz brać udział w > żenujących pyskówkach z kimś takim ? Olej to po prostu i nie odpowiadaj. nie trzeba bylo rzucic tym kolem ratunkowym zanim pejszyn "inteligentnie" zazartowala? teraz to jej nawet brzytwa nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 07.08.05, 18:30 patience napisała: > > Acha. W takim razie czy mozesz przedstawic tok wnioskowania A, ktory doprowadzi > l > ja do stwierdzenia, ze D=C i to w zakresie przekraczajacym w/w dialog? > a gdzie ja mowilam, ze D=C?) od tych plam na sloncu coraz wieksze bzdury opowiadasz. pejszyn schowaj sie, albo zrob cos wreszcie bo juz mi cie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 18:42 rozumiem wiec, ze gdybym na chwile (oczywiscie tylko w teorii) zeszla do > twojego poziomu i nazwala cie tania, stara a na dodatek jeszcze i brudna ku.wa, > Zeszlas duzo nizej, moja droga. I pograzasz sie z kazdym postem. Nie umiesz odpuscic? To kolejny plus u mnie Z taka werwa, to ty spora garderobe i wszystkie dywany w godzine jezykiem wytrzepiesz. Ze dwa razy w tygodniu. Moze i nie odchodzac od kompa )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:19 lady_hawk napisała: > Zeszlas duzo nizej, moja droga. I pograzasz sie z kazdym postem. Nie umiesz > odpuscic? Nie pouczaj mnie, gdzie jest granica dobrego smaku, bo ja jej nie przekroczylam. Jak zdazylam sie zorientowac, nie jestes dziewica forumowa i nieraz musialas widziec, ze nad zabawa na ogol traci sie kontrole. Wiecej nie mam ochoty na ten temat dyskutowac. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:31 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > Zeszlas duzo nizej, moja droga. I pograzasz sie z kazdym postem. Nie umie > sz > > odpuscic? > > > Nie pouczaj mnie, gdzie jest granica dobrego smaku, bo ja jej nie > przekroczylam. > > Jak zdazylam sie zorientowac, nie jestes dziewica forumowa i nieraz musialas > widziec, ze nad zabawa na ogol traci sie kontrole. > > Wiecej nie mam ochoty na ten temat dyskutowac. > > > > Kiedy kogos sie cytuje, nalezy podac autora. Malo eleganckie jest przypisywanie sobie cudzych tekstow. Ale skad to mozesz wiedziec..... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:39 lady_hawk napisała: > Kiedy kogos sie cytuje, nalezy podac autora. Malo eleganckie jest przypisywanie > > sobie cudzych tekstow. Ale skad to mozesz wiedziec..... nie smalabym przypisac sobie zadnej z twojej zlotych mysli. mialam tylko nadzieje, ze wciaz pamietasz wlasne slowa. jesli sie pomylilam - zechciej wybaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:42 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > > Kiedy kogos sie cytuje, nalezy podac autora. Malo eleganckie jest > przypisywanie > > > > sobie cudzych tekstow. Ale skad to mozesz wiedziec..... > > nie smalabym przypisac sobie zadnej z twojej zlotych mysli. mialam tylko > nadzieje, ze wciaz pamietasz wlasne slowa. jesli sie pomylilam - zechciej > wybaczyc. > Oczywiscie, ze pamietam. Dlatego cie upomnialam. Klopoty z pamiecia, to nie moja specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 12:46 lady_hawk napisała: >> Oczywiscie, ze pamietam. no wlasnie, wiec jakby powiedziala "elgencka" pejszyn nie masz sie czego bulgotac Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 13:36 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > >> Oczywiscie, ze pamietam. > > no wlasnie, wiec jakby powiedziala "elgencka" pejszyn nie masz sie czego > bulgotac Patience jest jeszcze dowcipna, wiec znalazlaby pewno inne okreslenie, zeby ze mna polemizowac w takiej sprawie. Ale, jak juz napisalam, twoja wiedza jest fragmentaryczna bardzo. Zamiescilas moje slowa, jako swoja odpowiedz, na publicznym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 06.08.05, 14:00 lady_hawk napisała: . > > > > no wlasnie, wiec jakby powiedziala "elgencka" pejszyn nie masz sie czego > > bulgotac > > > Patience jest jeszcze dowcipna, wiec znalazlaby pewno inne okreslenie, zeby ze > mna polemizowac w takiej sprawie. dobrze sie maskuje skubanaPP > > Ale, jak juz napisalam, twoja wiedza jest fragmentaryczna bardzo. Zamiescilas > moje slowa, jako swoja odpowiedz, na publicznym portalu. > ale w twoim poscie twoje slowa jeszcze caly czas sa? nie zbralam ich czasem? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Juz dobrze kochaniutka 06.08.05, 14:07 messja napisała: > lady_hawk napisała: > > . > > > > > > no wlasnie, wiec jakby powiedziala "elgencka" pejszyn nie masz sie > czego > > > bulgotac > > > > > > Patience jest jeszcze dowcipna, wiec znalazlaby pewno inne okreslenie, ze > by > ze > > mna polemizowac w takiej sprawie. > > dobrze sie maskuje skubanaPP > > > > > Ale, jak juz napisalam, twoja wiedza jest fragmentaryczna bardzo. Zamiesc > ilas > > moje slowa, jako swoja odpowiedz, na publicznym portalu. > > > > > ale w twoim poscie twoje slowa jeszcze caly czas sa? nie zbralam ich czasem? Gonisz w pietke. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Juz dobrze kochaniutka 06.08.05, 20:39 > > Gonisz w pietke. dzieki za info. bez ciebie napewno bym tego niezauwazyla > papatki mowi sie trudno Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: hehe tylko kibicki;)) 04.08.05, 23:16 Patience, ona dostala tylko carte blanche. Troche musi byc bez skrupulow, ot taka bezrefleksyjna pyskatka. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 02:51 Tez tak mysle, ale ona mnie rozsmiesza, ma takie siano w glowie ze jest absolutnie bezkonkurencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hehe tylko kibicki;)) 05.08.05, 17:44 patience napisała: > Tez tak mysle, ale ona mnie rozsmiesza, ma takie siano w glowie ze jest > absolutnie bezkonkurencyjna "siano w glowie", "swir" to napewno sa te argumenty ktore maja roznic niezwykle wysublimowane poczucie humoru pejszyn od przyslowiwego pana jozefa? ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet hehe skąd wiedziłeś, że to czytam :? n/t :D:D:D:D: 05.08.05, 18:12 pacyniarz napisał: > > Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet o zakonnice poszło? 05.08.05, 18:24 pacyniarz napisał: > czytam i szukam , czyżby ten wpis wywolał aż takie zawirowanie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=27168438&a=27251254 Jeszcze przez tę zakonnice wybuchnie III wojna światowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Starsza jest ta messja od wegla 05.08.05, 18:31 forumowo rzecz biorac, a żółć jej sie leje z pyska strumieniami. Nawet z zamknietego. Na fof gdzie nie spojrzec tam wku..ona messja. I teraz tu przylazla z dowcipem odwrotnie proporcjonalnym do ilosci wylewanej żółci. Wyglada jak osoba notorycznie zapominajaca o braniu tabletek oslabiajacych dzialnie negatywnych skutkow klimakterium. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Starsza jest ta messja od wegla 05.08.05, 18:46 Ano, mysle ze ona troche nie kontaktuje, na tej zasadzie ze najpierw wymysla sobie jakies urazy, a potem sie za te urojone urazy msci. Uwazam ze to cena jaka sie placi za forum bez cenzury, ale czemu nie? To kompletna egzotyka, w realu nie ma sie na ogol kontaktu z takimi osobami, a poza tym jak sie wygulgocza tutaj, to ich otoczenie bedzie mialo spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Starsza jest ta messja od wegla 05.08.05, 18:55 patience napisała: > Ano, mysle ze ona troche nie kontaktuje, na tej zasadzie ze najpierw wymysla > sobie jakies urazy, a potem sie za te urojone urazy msci. Uwazam ze to cena jak > a > sie placi za forum bez cenzury, ale czemu nie? To kompletna egzotyka, w realu > nie ma sie na ogol kontaktu z takimi osobami, a poza tym jak sie wygulgocza > tutaj, to ich otoczenie bedzie mialo spokoj. czytałam w tę i we w tę i nie mogłam złapać sedna konfliktu. Pacyniarz mi wytłumaczył jednym słowem (w końcu facet i czuje pismo nosem!) "klimakterium", teraz rozumiem i tę złość i tę żółć u messji Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Starsza jest ta messja od wegla 05.08.05, 19:23 dobrze wycelowalas, to ten post o zakonnicy. Ona sobie cos wokol niego uroila, ale zdaje sie ze to faktycznie zjawisko klimakteryjne przewlekłe Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Starsza jest ta messja od wegla 05.08.05, 20:47 patience napisała: > dobrze wycelowalas, to ten post o zakonnicy. Ona sobie cos wokol niego uroila, > ale zdaje sie ze to faktycznie zjawisko klimakteryjne przewlekłe Pati, a może messja dostała od sceptyka ... kosza i dlatego tak fuka za tę zakonnicę ) Dla niej Furta do zakonu otwarta ))))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=27168438&a=27168834 aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Sugerujesz terapeutyczna funkcje foruma? :) /nt 05.08.05, 20:39 > a poza tym jak sie wygulgocza > tutaj, to ich otoczenie bedzie mialo spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Sugerujesz terapeutyczna funkcje foruma? :) / 05.08.05, 20:50 pacyniarz napisał: > > > a poza tym jak sie wygulgocza > > tutaj, to ich otoczenie bedzie mialo spokoj. > Pacyniarzu chyba nie miałeś na myśli Aquanetu jako ten najlepszy środek terapeutyczny? ))))) Tu jak zacznie kołysać to dopiero można nabawić się choroby morskiej aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet Re: Hmm... I to aquanet pisze??? /nt :) 05.08.05, 21:55 pacyniarz napisał: a co, mało mnie tu taki jeden terapeutycznie wykołysał, właśnie ) A jeżeli Aqua ma być terapią, to słodkości prawdziwych Ci życzę, powaga aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
aquanet A teraz aquanet tak napisał :) 06.08.05, 12:47 pacyniarz napisał: > Pacyniarzu, pamiętaj! Broń Patience jak niepodległości, ja wyruszam na podbój kosmosu pozdrówki aquanet Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: A teraz aquanet tak napisał :) 06.08.05, 13:02 aquanet napisała: > pacyniarz napisał: > > > > > Pacyniarzu, pamiętaj! Broń Patience jak niepodległości, rotfl ciekawe od kiedy "niepodleglosc" jest synonimem prostactwa Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Sugerujesz terapeutyczna funkcje foruma? :) / 06.08.05, 15:14 > Pacyniarzu chyba nie miałeś na myśli Aquanetu jako ten najlepszy środek > terapeutyczny? ))))) Tu jak zacznie kołysać to dopiero można nabawić się > choroby morskiej Taki mam wniosek z kontaktu wstepnego, ze jednak pan Jozef gora. On jest tworczy lingwistycznie, nie tylko z kupami hipopotama i niskimi czolkami jamochlonowymi, ale rowniez z nikami tworzacymi same w sobie hipervirtual reality, na przyklad abprallocees. Messja jest nietworcza, puscila mi post z damami lekkich obyczajow, to pokontynuowalam, a tu nastepny tez z damami lekkich obyczajow. Nietworcze to, troche sie zniechecilam. Mialam troche nadzieje ze sie wzbogacimy o damska wersje Pana Jozefa, ale chyba nic z tego nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Tak, ewidentnie szkoda. 06.08.05, 19:15 Ale Czy to tak naprawde oryginalny Pan Jozef? Czy tylko jedna z wielu poszywek? Strasznie prowokuje co poniektorych ostatnio. Jakiegos dziwnego przyspieszenia nagle dostal. Az zmusil t0ga do wiekszej aktywnosci. Ale u messji jedna rzecz jest godna podziwu. Nieustajace wku..enie mianowicie. Trzeba chyba bardzo pielegnowac taki stan, wkladajac w to duzo wysilku. Jestem pod duzym wrazeniem tak w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Tak, ewidentnie szkoda. 06.08.05, 20:37 pacyniarz napisał: > Ale Czy to tak naprawde oryginalny Pan Jozef? Czy tylko jedna z wielu poszywek? > Strasznie prowokuje co poniektorych ostatnio. Jakiegos dziwnego przyspieszenia > nagle dostal. Az zmusil t0ga do wiekszej aktywnosci. Ale u messji jedna rzecz > jest godna podziwu. Nieustajace wku..enie mianowicie. Trzeba chyba bardzo > pielegnowac taki stan, wkladajac w to duzo wysilku. Jestem pod duzym wrazeniem > tak w sumie. lal! powieksza sie liczba moich fanow Odpowiedz Link Zgłoś
pacyniarz Nie ukrywam, ze licze po zapisaniu do klubu 06.08.05, 21:47 Na legitymacje z pieczatka oraz plakat firmowy na sciane. Odpowiedz Link Zgłoś
piq klop i aknosan,... 03.08.05, 00:36 ...otwarto dyskotekę w pakamerze w waszych ulubionych Odchodach Starych. Nie może was tam zabraknąć. Dyskotekę osobnik, podający się za hrabiego Amadee de Jajeśnica, znany tu jako "centre.gravity", nazwał "Windsor" z właściwym sobie wyczuciem formy (i treści żołądka). Proponuję, żeby aknosan zrobił klopowi zdjęcia, koniecznie idiotenaparatem i opublikował fotoreportaż w miejscowym organie, najlepiej pod tytułem "Klop w Windsorze". Za wierszówkę kupicie sobie na spółkę tanie winko. Podzielcie się z panem hrabią. No to teraz won. Odpowiedz Link Zgłoś
amigosan Re: klop i aknosan,... 03.08.05, 07:11 piq napisał: > ...otwarto dyskotekę w pakamerze w waszych ulubionych Odchodach Starych. Nie > może was tam zabraknąć. Dyskotekę osobnik, podający się za hrabiego Amadee de > Jajeśnica, znany tu jako "centre.gravity", nazwał "Windsor" z właściwym sobie > wyczuciem formy (i treści żołądka). > > Proponuję, żeby aknosan zrobił klopowi zdjęcia, koniecznie idiotenaparatem i > opublikował fotoreportaż w miejscowym organie, najlepiej pod tytułem "Klop w > Windsorze". Za wierszówkę kupicie sobie na spółkę tanie winko. Podzielcie się z > > panem hrabią. > > No to teraz won. Hey pikuś. Za KGB tego forum sie uważasz? Nie, to chyba za wysokie progi. Za stójkowego raczej z takimi manierami Odpowiedz Link Zgłoś