debilek 18.08.02, 05:26 Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzys52 _Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FUUU! IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 05:54 Zatem zglos sie wiec do Septyka po pomoc. Septyk (jak samo jego imie wskazuje) uwielbia babranie sie w fekaliach. Przewinie cie jak nalezy. .. :::: debilek napisał: > Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 PS_Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FUUU IP: *.proxy.aol.com 18.08.02, 06:00 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > Zatem zglos sie wiec do Septyka po pomoc. Septyk (jak samo jego imie wskazuje) uwielbia babranie sie w fekaliach. Przewinie cie jak nalezy. > PS....A zdjecie opublikuje oczywiscie. Bys mogl zesrac sie ze smiechu po raz drugi. W ten sposob i Septyka znow cos milego spotka. .. > :::: > > debilek napisał: > > > Nie publikujcie swoich zdjec w internecie tak jak Kagan. Gdy zobaczylem > > Kagana to zesralem sie ze smiechu. Oszczedzcie mi tego! > > Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PS_Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU 18.08.02, 06:13 Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym czasie bo bede mial problem. p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie tak nadawac kiedy chcecie? Odpowiedz Link Zgłoś
debilek Re: PS_Tak czy owak jestes zesrany debilek :(( FU 19.08.02, 04:26 debilek napisał: > Jesli juz koniecznie musisz to wyslij. Dobrze ze uprzedzasz. Przygotuje sobie > nocnik. Powiedz tylko Krakenowi zeby nie wysylal swojego zdjecia w tym samym > czasie bo bede mial problem. > > p.s. Macie tam w wariatkowie jakies limity na wypisywanie glupot czy mozecie > tak nadawac kiedy chcecie? > > No to jak jest z tymi limitami na pisanie glupot? Odpowiedz Link Zgłoś