Dodaj do ulubionych

Fryzjer dla psów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:42
Pilnie poszukuję fryzjera dla pieska. Podobno jest w Tarnobrzegu. Proszę o
namiary, adres, telefon.
Obserwuj wątek
    • Gość: razdwa Re: Fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 08:57
      Lub w pobliżu Tarnobrzega
      • Gość: gol Re: Fryzjer dla psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 10:23
        Jedynym i doskonałym fryzjerem dla piesków w Tbg jest pani Ula, która ma swój
        zaklad na ul. Kosciuszki na parterze (stary hotel pracowniczy), blok stoi
        wlasciwie przy Moniuszki, ale adres ma Kosciuszki.
    • Gość: msd Re: Fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 11:13
      idż do weterynarza, np. na Sienkiewicza w bloku u p.Sech jest w poczekalni
      podany adres
      • Gość: kkk Re: Fryzjer dla psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 13:38
        504998943 ul. Kosciuszki 40 dawny hotel robotniczy kolo Szkoły handlowej
        • Gość: J.w. Re: Fryzjer dla psów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.07, 15:10
          To jest blok naprzeciwko bloku z biurami SM Siarkowiec.Trzea zadzwonić i umówić sie na dzień igodzinę
    • Gość: psica Re: Fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 19:21
      Polecam,bardzo fajna fryzjerka,ma dobre podejście do czworonogów,super
      strzyże,fryzura do pozazdroszczenia.
      • Gość: psiak Re: Fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 17:32
        ja też polecam
    • Gość: je Re: Fryzjer dla psów IP: 80.48.35.* 08.02.07, 23:09
      Byłem w Nowej Dębie - dobrze, ale Pani Ula nie gorsza i na miejscu, mój pudel był nie do poznania [podrywały mnie miłe, jaki piękny ....].
      Polecam ul. Kościuszki dawny hotel TPBP parter [dla miejscowych kiedyś to był lokał Samoobrony Pana Kośli].
      Pozdrawiam Panią Ulę.
      • Gość: kika Re: Fryzjer dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:25
        dodam że dobrze strzyże i ceny ma do zaakceptowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka