martin.aero Re: ti amo..... 04.08.05, 09:19 members.aol.com/Profondo75/tiamo.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Te, lotnik 04.08.05, 09:44 Mów za siebie, OK? Ja wiem, co mówię. Sam. Mawiałem to dość często, ale pierwszy raz w życiu powiedziałem to szczerze. Czuję się świetnie ze swoją nowo odkrytą szczerością. )) Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Te, lotnik 04.08.05, 09:53 pocałuj mnie w dupę dęty bufonie....zakapiorze.... ------------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Zagadka jest, do kogo adresowałem ten post? 04.08.05, 10:00 Otóż proste koncepcje typu Patience czy M.R. niestety, jak kulą w płot. Życie bywa nieco bardziej złożone - i ciekawsze przez to)) Całuski dla Ciebie - Ty wiesz)) Odpowiedz Link Zgłoś
blanka_lock Re: Zagadka jest, do kogo adresowałem ten post? 04.08.05, 10:33 jenisiej napisał: > Otóż proste koncepcje typu Patience czy M.R. Całuski dla Ciebie - Ty wiesz)) Raczej do M.R.-ale przestała pisywać i dzięki o niebiosa! Całuski śliczny.........palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Chomoczówka, chomiczówka? 04.08.05, 10:44 blanka_lock napisała: > Całuski śliczny.........palancie! I dla Ciebie - nawzajem)) Odpowiedz Link Zgłoś