Gość: anty IP: *.slupsk.tpnet.pl 23.08.02, 13:27 Zwłaszcza, że i tak za księdza Robaka przebrany po F się snuje. anty-kretyn Ale obiecaj, że przebieranki tylko w piątki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty Re: Dobra, LIMAK wracaj już od Kamedułów. Kto za IP: *.slupsk.tpnet.pl 23.08.02, 14:48 o onże juz na Kulturze. I niech mu na zdrowie idzie anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Dobra, LIMAK wracaj już od Kamedułów. Kto za IP: *.wroclaw.tpnet.pl 23.08.02, 14:50 I jest juz wyrazna poprawa czy chwilowa czas pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Dobra, LIMAK wracaj już od Kamedułów. Kto za IP: *.slupsk.tpnet.pl 23.08.02, 14:57 Gość portalu: # napisał(a): > I jest juz wyrazna poprawa czy chwilowa czas pokaze Mam nadzieje, że już tak zostanie i nawet piątkowe sesje nie będą potrzebne. W sumie jak merytorycznie pisze to zawsze dyskutant sensowny, polemizować z poglądami zawsze można gdy sensownie wyrażone. pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty A mówiłem, nie pijcie przed weselem IP: *.farm-frites-dwa.pl 27.08.02, 10:00 a prosiłem, przynajmniej nie za wiele.... i co śLIMAKU ? - anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: A mówiłem, nie pijcie przed weselem IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.08.02, 11:12 Gość portalu: anty napisał(a): > a prosiłem, przynajmniej nie za wiele.... > > i co śLIMAKU ? - anty Ktory to LIMAK a ktory Anty? Czasami przychodzi mi mysl, ze wszyscy forumowicze to ta sama osoba. Dopiero spotkania libacyjno-refleksyjne z trzema znaczniejszymi z nich wyzwolily mnie na kilka niedluzacych sie wielogodzin z absurdu. Noz ale fatum dziala: Vist "zmarl" zarzaz po spotkaniu EUROMIR zjawia sie jak jaka "forumowa zjawa" i pisze tylko o Kunce moze to ona sama? ostatni zas Borsuk po spotkaniu napisal tylko "trylogie samobojcza" Przestrzegam pozostale nicki przed spotkaniami ze mna, chyba ze maja zapasowe tozsamosci forumowe tzw. "zycia" w grach internetowo-komputerowych, - w nadmiarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Najnowsza kiecka LIMAKA to Rapana, co niektórzy IP: *.slupsk.tpnet.pl 27.08.02, 11:35 już A na Y przekręcają. A prosiłem by przebieranki do piątków ograniczył, co by jeszcze może do strawienia było. Wątek podniosłem ku przestrodze by naiwnej wiary w śLIMAKI nie więcej nie okazywać pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Najnowsza kiecka LIMAKA to Rapana, co niektór 27.08.02, 12:50 Anty,ja jestem za,może być w przebraniu,ale niech tylko wydali oświadczenie, że już nigdy nikogo nie zakapuje! pozdrawiam Cię hej! Ps. do Hasz-a Hasz,a ja Ci się nie dam ogolić,noszę zarost od przed wojny))(nie pamiętam której! Życie mam jedno. pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
rapana bykku , alechś ty głupi_______NT 27.08.02, 12:54 bykk napisał: > Anty,ja jestem za,może być w przebraniu,ale niech tylko wydali oświadczenie, > że już nigdy nikogo nie zakapuje! > pozdrawiam Cię > hej! > Ps. do Hasz-a > Hasz,a ja Ci się nie dam ogolić,noszę zarost od przed wojny))(nie pamiętam > której! > Życie mam jedno. > pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
rapana Kalas-anty ...czytaj____________nt 27.08.02, 13:01 Gość portalu: anty napisał(a): > już A na Y przekręcają. A prosiłem by przebieranki do piątków ograniczył, co by > > jeszcze może do strawienia było. Wątek podniosłem ku przestrodze by naiwnej > wiary w śLIMAKI nie więcej nie okazywać > > pozdr anty brakuje ci ślimaka mój drogi kalas-anty? zobacz do słownika nic się nie zmieniło może słoność wody pozdrowienia dla twoich debilków.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty I znowu wyjdziesz śLIMAKU na Kapuchę Żałosną IP: *.slupsk.tpnet.pl 28.08.02, 08:32 gdy ktoś się wk...i i nieco mocniej przyłoży. Po co? Masochista - donosiciel? pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty I będzie: Maas, ratunku bo 7 mie klockiem zdzielił IP: *.farm-frites-dwa.pl 28.08.02, 10:11 Jak sie czujesz Wojowniczy.slimak-ninja to idź na Świat i przyp.....l komuś z wzajemnością. anty - 48000 razy posolony Odpowiedz Link Zgłoś
wir1 kalas-anty jesteś śmieszny__________nt 28.08.02, 10:14 Gość portalu: anty napisał(a): > Jak sie czujesz Wojowniczy.slimak-ninja to idź na Świat i przyp.....l komuś z > wzajemnością. > > anty - 48000 razy posolony Odpowiedz Link Zgłoś