merrigold 27.08.05, 02:26 to naprawde zachwostka, na kogo zagloasowac zgodnie ze swym sumieniem. Ona jedna byla niezalezna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
v.ci Re: po odejsciu Szyszkowskiej powstala proznia mo 27.08.05, 02:29 Może na Podrzyckiego ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: kto zacz Podrzycki? 27.08.05, 02:37 Przewodniczniczący WZZ "Sierpień'80" i Polskiej Partii Pracy . Zebrał 123.000 podpisów . Komitet PPP zarejestrował listy we wszystkich okręgach . Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold Re: kto zacz Podrzycki? 27.08.05, 02:45 na Partie Pracy zaglosuje. dzieki. Czy masz link do jego kampanii? Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: kto zacz Podrzycki? 27.08.05, 02:48 Mam tylko link do strony PPP : www.partiapracy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold sprawdzilam, glosuje na niego! 27.08.05, 02:54 on jest najblizszy moim idealom. Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci Re: sprawdzilam, glosuje na niego! 28.08.05, 21:27 Podrzycki o programie wyborczym [2005-08-28 Praca, Godność i Sprawiedliwość - wokół tego hasła koncentruje się program wyborczy kandydata na prezydenta Daniela Podrzyckiego. Lider Polskiej Partii Pracy, deklaruje, że jego priorytetem "będzie zapewnienie rozwoju gospodarczego Polski, który zagwarantuje tworzenie nowych miejsc pracy". Kandydat opowiedział się za wprowadzeniem 35-godzinnego czasu pracy z zachowaniem dotychczas osiąganej płacy. Wśród postulatów programowych Podrzycki wspomniał o weryfikacji procesów prywatyzacyjnych, renacjonalizacji majątku sprywatyzowanego z naruszeniem prawa, działaniach na rzecz zwolnienia emerytów i rencistów z podatku dochodowego od osób fizycznych, wycofaniu polskich wojsk z Iraku, likwidacji powiatów, stworzeniu ustawowych gwarancji dla osób bezrobotnych Mówiąc o sprawach światopoglądowych kandydat PPP opowiedziała się za poszanowaniem praw wszystkich mniejszości, prawem do bezpłatnej antykoncepcji i aborcji oraz neutralnością światopoglądową państwa. źródło : www.lewica.pl Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold Re: sprawdzilam, glosuje na niego! 28.08.05, 23:28 podspisuje sie pod jego haslami wszystkimi konczynami. kim on jest z wyksztalcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: sprawdzilam, glosuje na niego! 28.08.05, 23:58 merrigold napisał: > podspisuje sie pod jego haslami wszystkimi konczynami. kim on jest z > wyksztalcenia? M I T O M A N E M !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul a Ty , merrigold ? :) 29.08.05, 00:50 merrigold napisała: > Naiwna istoto, w ciagu paru minut postanowiłaś głosować na awanturnika politycznego marzącego o władzy. Tak naprawdę jedynym jego prawdziwym programem jest żądza władzy. Napisałem najłagodniej jak mozna wiec nie wysilaj sie i nie używaj wyrazów których znaczenia nie rozumiesz, dobra ? www.wyborczy.pl/index.php?akcja=artykul&id=1088&sekcja=wybory2005 "Daniela Podrzyckiego znam osobiście i wielokrotnie miałem okazje z Nim podyskutować w bardzo luźnej atmosferze. I bardziej uniwersalnego ideowo polityka nie znam. Tam, gdzie wiatr zawieje, tam i jest Podrzycki. Czy na prawicy, czy na lewicy, centrum - nie ważne! Nie jest prawdą,że On nie ma ścisle sprecyzowanych poglądów. On ma poprostu wszystkie możliwe poglądy! Co do Szyszkowskiej to wypada tu postać i ze spuszczoną głową pomilczeć 5 minut, bo to jest najbardziej wymowna ocena tej kandydatki." www.nowalewica.org.pl/index.php?subaction=showcomments&id=1123129218&archive=&start_from=&ucat=1& Odpowiedz Link Zgłoś
merrigold Re: a Ty , merrigold ? :) 29.08.05, 01:42 Hasla Podrzyckiego wydaja sie podobne do tychze Szyszkowskiej. ja jeszcze nie zadecydowalam na kogo glosowac, tylko sie rozpytuje o niego, a informacji mam malo. Kim on jest z wyksztalcenia? Czy wiesz? Jesli zawodowym politykiem, czyli nikim, to na pewno na niego nie zaglosuje. Nie wiem czy on byl kiedys na prawicy, na razie widze, ze ma hasla, ktore mnie przekonuja. Mysle, teraz prawica jest w Polsce na topie, wiec gdyby byl karierowieczm, to bylby raczej prawicowy, chyba ze chodzi o konkurencje. Hasla Szyszkowskiej sa najbardziej humanitarne i postepowe jakie widzialam u kandydatow. ja sie pod tymi haslami podpisuje. ----- Kandydaci na PREZYDENTA RP• Kampania prof. Szyszkowskiej Trudno mówić o solidarności, gdy mamy małą grupę bogatych i wielką rzeszę ludzi biednych i głodujących. Na pewno robotnicy by nie strajkowali, gdyby wiedzieli, że w rezultacie tych strajków zostaną zamknięte fabryki, będzie niedostatek i głód – powiedziała prof. Szyszkowska i dodała, że nie wstydzi się słowa „socjalizm”.Podczas kampanii wyborczej prof. Szyszkowska będzie mówić o konieczności dyskusji o tym, jaki powinien być w Polsce ustrój społeczny, gospodarczy i polityczny. Czesław Janik, szef sztabu wyborczego kandydatki, oświadczył, że dotychczas żaden z jej rywali nie odpowiedział na zaproszenie do rzeczowej dyskusji na ten temat. – Dla większości ważniejsza jest odpowiedź na pytanie „czyja Polska?” – mówił. Prof. Szyszkowska od początku była przeciwniczką wojny w Iraku i opowiada się za wycofaniem polskich wojsk z tego kraju. – Nie mam wątpliwości co do tego, że mamy do czynienia z nowym językiem propagandy. Mówi się o misji pokojowej i szerzeniu demokracji, a tak naprawdę, prowadząc tę haniebną wojnę, realizujemy interesy amerykańskie – oceniła. Lewicowa kandydatka opowiada się również za wycofaniem Polski z militarnych struktur NATO. POPRZYJ KANDYDATURĘ PANI SZYSZKOWSKIEJ ,PRZYŁĄCZ SIĘ DO AKCJI ZBIERANIA PODPISÓW , POBIERZ LISTĘ kraj.racja.kamelot.pl/szysz/podpisy Odpowiedz Link Zgłoś