Dodaj do ulubionych

Opera - pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 18:13
Jak w operze wyczyścić pamięć podręczną?
Próbowałem różnych sposobów i nie znalazłem. Historię już wiem ale z pamięcią podręczną sobie nie poradziłem. Przecież nie potrzeba mi tych wszystkich zapisów na twardym dysku. Po jakimś czasie zaczną zajmować troszkę miejsca.

robert
Obserwuj wątek
    • if_ona Re: Opera - pytanie 07.12.03, 18:20
      Gość portalu: robert napisał(a):

> Jak w operze wyczyścić pamięć podręczną?
      > Próbowałem różnych sposobów i nie znalazłem. Historię już wiem ale z pamięcią p
      > odręczną sobie nie poradziłem. Przecież nie potrzeba mi tych wszystkich zapisów
      > na twardym dysku. Po jakimś czasie zaczną zajmować troszkę miejsca.
      >
      > robert

W Operze 7.03 plik / preferencje / historia i cache / opróżnij teraz

Ewentualnie sprawdź w pomoc / o Operze ściezkę dostepu do cache i wyczyść
      samodzielnie :)
    • Gość: kk Re: Opera - pytanie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 07.12.03, 19:04
      www.privacyeraser.com/ z tej strony scigasz program Privacy Eraser Pro on idealnie czysci opere program ma długi trial 30 dni tylko tam w tym programie na zakładce Bowsers ....Zakładka Browsers ma podzakładke Opera zaznaczasz na niej wszystko i wciskasz Qick Clean...
      • Gość: robeert Re: Opera - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:12
        Dzięki za szybką odpowiedź. Wgrałem Operę 7.21pl i tam nie mogę znaleść podanej ścieżki.
        Wolałbym nie ściągać następnych programów. Bardziej pasowałby mi kasowanie danych na dysku
        Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź
        robeert
        • Gość: robeert Re: Opera - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:25
          Dzięki już znalazłem
          :))
    • Gość: robeert Re: Opera - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.03, 19:27
      Dzięki już znalazłem
      :)))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka