Dodaj do ulubionych

_______________________E._________________________

03.09.05, 23:11
The End
of Aqua_net.

Obserwuj wątek
    • maniekxxxx Re: _______________________E.____________________ 04.09.05, 16:08
      Jak zdrowie?Masz jeszcze te urojenia?
      • hasz0 Re: _______________________E.____________________ 04.09.05, 20:03
        maniekxxxx napisał:

> Jak zdrowie?Masz jeszcze te urojenia?

Szczerze? Jakie tam urojenia jesli stuknę w kolano młoteczkiem
        i Mankowi od razu z przodu wyskakują 4 "x"
    • abprall Re: _______________________E.____________________ 04.09.05, 20:11
      hasz0 - weż kąpiółkę ,albo prysznic i przestań dupy zawracać , rzuć jakis temat
      do pogadaniu a nie grafiko-performance cip'sztoku...
      powiem ci szczerze , wqrwiasz mnie , boś dotąd jeszcze nic dorzecznego nie
      wykrzusił , ale lubie ciebie qtasie...masz szczescie ,że lubię świrów...ale
      wszystko ma swoje granice ....(są granice , których przekraczać nie wolno -
      cytat z generała w dekrecie o stanie , nie,nie tyminskim , tylko wojennym)...
      ---------------
      pieprzone cywile
      • hasz0 ______________________E.______tam______________ 05.09.05, 11:23
        Dobra! Ze mna jak z dzieckiem.
        Też Cię lubię, boś nie kameleon, ani piskorz
        nadwykształcony a takie gady - jak wiesz - gadki o argumentach za nic mają.

A argumenty, wydawałoby się, w dysputach ludzi jako tako kształconych
        kształconych niezbędne, włąsnie takie piskorze maziasto-śliskie czy barwno-
        oportunistyczne kameleony nagminnie mylą z krasomówstwem retoryki Dody albo co
        gorsza - oratorskimi wytryskami parab'ó'l erudycyjnych Wojewódzkiego!

Kontrargumentów - próżno u nich szukać! Argumentów przeciwnych do podważenia
        racji przedstawianych przez oratora - ni śladu!

Hasza głos, który co rusz, w iluż to już watkach tak bezrozumnie i hucpiarsko
        wykpiwnanych, nakłania do własciwych metod rozmowy i postępowania z oponentem,
        okazał sie tyle już razy głosem wołającego na pustyni.. nie znajdującego wśród
        kup miałkiego zgrzytajacego piachu w trybach słów - najmniejszego
        śladu "przekrojonego" Kamyczka!

To się wziąłem za draznienienie długimi mazowieckimi bolowymi kreskami
        by zmienić naganne postępowanie i antyracje propagowane wulgarnie przez tych
        pseudo-oratorów ukrytych za obmierzłą pacyną.

Nadkształceni zbyt wąsko potrzebują drażnienia długokreskowego by pobudzić
        nieużywane zwoje i przygotowac ich do wyjasnienia
        czym argument jest!
        I tak w polityce argument słuzy do walki z opozycja o władzę.
        Teraz np. atakują Wrzodaka psudokontrargumentem że kłamie w sprawie ujawnienia
        poparcia SLD, PO i PiS złamania Konstytucji i wysłania na smierć 17 polskich
        zołnierzy myląc świadomie relacje między jego hasłowo przedstawionym
        rozumowaniem a rzeczywistością odpowiadającą co do faktu i liczby prawdzie.
        Syntaktycznie biorąc niewłasciwie odnoszą relacje zachodzące między samymi
        składnikami rozumowań Wrzodaka i prawnicze meandry zawijkowe
        konstytucjonalistów i celowo pomijają relację do adresata rozumowania, który
        raz się zająknął zahaczając o prawdę - pamietacie lapsus prezia uzasadnieniu
        agresji? Nie? No to znaczy, że za mało kreskowałem smile...
        _______________________________________obrona suwerenności kraju,
        _______________________________________interes ogółu,
        _______________________________________solidarność społeczna,
        _______________________________________powinności państwa (oprócz podatkowej)
        _______________________________________skuteczne i sprawiedliwe prawo
        _______________________________________demo...sensu dobra, prawdy i piekna?
        _______________________________________unikanie zwyrodnialstwa i upadku
        moralnego?

Bo np. w takiej w matematyce argument oznacza albo dziedzinę zmiennej
        niezależnej funkcji albo liczbę φ będącą wartością kąta w trygonometrycznym
        zapisie liczby zespolonej z = |z|(cos φ + isin φwink...

Zaś w logice (czy np. w prawie) jest to zdanie będące przesłanką dowodu.
        Mianem tym określa się również w logice określoną technikę czy konstrukcję
        słowną, celem której jest wyjaśnienie jakiegoś problemu.

Wyróżniające mowę danej osoby, ukształtowane pod wpływem jej przynależności
        partyjnej, czy tradycji rodzinnej lub politycznej przeszłości rodziców,
        wykształcenia - czasem zbyt wąskiego, gustu stylistycznego - bywa oderwanego od
        1000-letnich korzeni narodu - słowa rozpoznawcze nie pasują swoimi
        makaronizmami, rusycyzmamii czy germanizmami do ducha pięknego polskiego
        języka, szargają go i ranią słuchaczy lub czytelników.

Dobra radą, lekiem i terapią w internecie okazało sie na to haszowe kreskowanie
        - wiele pacyn znikło a pacyny takie jak hasz"o" czy hasz00 jeśli nawet nie
        zanikły okresowo to pojawiajac się zawstydzone uzywają przyzwoitego jezyka.

I jak tu, powiedz! nie kreskować?...........................?

U autorów dzieł literackich ogół idiolektów (jakichś konkretnych cech) składa
        się na ich indywidualny styl np. artystyczny. Idiolekt jest więc częścią
        składową stylu pisarskiego danego autora.

Zależność języka i idiolektu przedstawia się następująco:

idiolekt --> składnik, przykład, konkret
        styl --> sposób organizacji składników

• rycho7 podziekowania dla Hasza 05.09.05, 12:19
          hasz0 napisał:

> Kontrargumentów - próżno u nich szukać! Argumentów przeciwnych do podważenia
          > racji przedstawianych przez oratora - ni śladu!

Bedac doswiadczonym dysputami z Haszem pragne wymigac sie "jak wyzej" od trudu
          ocierania sie o meritum.

Chcialbym jednak serdecznie podziekowac Haszowi za pomoc w zrozumieniu aktualnej
          polskiej rzeczywistosci. Dzieki ponad rocznym bijatykom nareszczie dzis
          zrozumialem na czym polegal i polega blad polskiej transformacji. Oczywiscie ta
          jak i inne madrosci zachowam dla siebie. W pierwszym rzedzie dlatego aby uniknac
          jalowych sporow i kwiecistosci stylu beztresciowosci Besserwisera Hasza. Ponadto
          moze madrosc ta zamienie na pieniadze dla siebie. Nie bede robil Haszowi
          przykrosci uszczesliwiajac go. Takoz nie bede tak zly dla reszty Polakow.

Cel mojego poobytu na forum osiagnalem. Postaram sie tu nie bywac. Moge Ci
          przyslac sol abys odmoczyl odciski z pokopanych kostek.

Polecam Ci Haszu wczorajsza moja "dyskusje" o dzieleniu na rowne trzy polowki
          wzdluz Rio Grande. Cymes przedwyborczego prognostyka dla wchodzacych w spolki z
          [xe]liberalami. Wrogi sztab wyborczy czegos takiego by nie wymyslil. A potem
          narzekaja na "przypadkowy narod".

Wpisuje sie w niniejszym watku zgodnie z haszystowskim ni w piec ni w dziewiec.
          • patience Osiagnales stan ZROZUMIENIA? 05.09.05, 12:25
            A to moje gratulacje. Ja nie osiagnelam. Nie wierze w Oświecenie. Wierze w
            zasade nieoznaczonosci Heisenbergawink
            • rycho7 Re: Osiagnales stan ZROZUMIENIA? 05.09.05, 12:50
              patience napisała:

> A to moje gratulacje. Ja nie osiagnelam. Nie wierze w Oświecenie. Wierze w
              > zasade nieoznaczonosci Heisenbergawink

Ale w zasade wierzysz. Ja tez doszedlem wlasnie do czegos takiego jak zasada
              Heisenberga polskiej transformacji. Czy ta zasada nic Ci nie wyjasnia?

Widzisz ja jestem inzynierem, nie tak jak Ty udawanym prawnikiem od ciala
              stalego. Totez wazne jest dla mnie zanim zajme sie sterowalnoscia czy cos jest
              obserwowalne. First things first. Osiagnalem stan obserwowalnosci stochastycznej
              zgodnie z zasada Heisenberga. W naukach spolecznych zaludnionych wolnymi
              elektronami.
              • hasz0 _____ stan ZROZUMIENIA contra stan OLSNIENIA______ 05.09.05, 13:03
                Chcialbym jednak serdecznie podziekowac Haszowi za pomoc w zrozumieniu aktualnej
                polskiej rzeczywistosci. Dzieki ponad rocznym bijatykom nareszczie dzis
                zrozumialem na czym polegal i polega blad polskiej transformacji. Oczywiscie ta
                jak i inne madrosci zachowam dla siebie. W pierwszym rzedzie dlatego aby uniknac
                jalowych sporow i kwiecistosci stylu beztresciowosci Besserwisera Hasza. Ponadto
                moze madrosc ta zamienie na pieniadze dla siebie. Nie bede robil Haszowi
                przykrosci uszczesliwiajac go. Takoz nie bede tak zly dla reszty Polakow.

#: Proszę.

Cel mojego poobytu na forum osiagnalem. Postaram sie tu nie bywac. Moge Ci
                przyslac sol abys odmoczyl odciski z pokopanych kostek

#: Dziękuję, nie. Przyda się bardziej Tobie!

P.S.
                Wiem, ze prośba o link do Rio Grande i podziale na 3 połówki nie na miejscu
                ale...
                • hasz0 ___Czy to tu? - bo nic tam jeszcze nie czytałem!/n 05.09.05, 13:05
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28515774
                  • rycho7 tu 05.09.05, 13:18
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28453112&a=28453112
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka