Dodaj do ulubionych

Kim jest Leszek Miller?

IP: *.dialup.tiscalinet.it 08.03.01, 20:37
Ktos tu napisal ze to fachowiec. A z jakiej dziedziny? Bo ja nic o nim nie wiem.
Jakie ma wyksztalcenie, jaki zawod, czego dokonal w zyciu. Jakimi drogami dotarl
do tzw. naszej partii. Czy ma zone, dzieci, kim byli jego rodzice czy dziadkowie?
Genealogie Busha znamy na 1000 lat wstecz, jest podobno potomkiem Boleslawa
Chrobrego. Prawie wszystko wiemy o Clintonie i wielu innych politykach.
Dlaczego ktos kto pojawia sie prawie codziennie w TVP i chce byc premierem
Polski jest postracia tak enigmatyczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: ww Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.gv.wave.shaw.ca 09.03.01, 07:00
      Niedawno gdzies przeczytalem, ze podobno nie ma
      wyksztalcenia, ponoc jakas zawodowka. Najlepiej niech
      sam powie.
    • Gość: KOSUR Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: *.elb.pl 09.03.01, 07:14
      ...masz INTERNET ...trochę innej literatury...i trochę wysiłku - nikt za
      ciebie tego nie zrobi ....Myślałeś , że żart ci się uda ...a tu nic !
      Jeżeli tak dużo wiesz o Clintonie i Bushu ... to ja jestem tego
      ciekawy....czekam ...i wtedy otworzę twoją stronę !......
      • Gość: maly Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 63.232.252.* 09.03.01, 08:11
        Na tego imbecyla szkoda tracic czas. Jezeli ma wyksztalcenie to prawdopodobnie
        z autobiografii innego imbecyla lenina.
        • Gość: Jan Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 193.88.82.* 09.03.01, 09:14
          Oczywiscie tawariszcz Milleru ma ukonczona szkole politruków przy KC PZPR
          i nic pozatym. Fachowcem jest cala geba - byl w rzadach komunistycznych i jak
          oni rzadzili to do dzis Polacy nie moga sie pozbierac i posplacac dlugów.
          Ale Miller jako stary komunista kieruje sie leninowskim powiedzeniem, ze nawet
          kucharka moze rzadzic krajem oby tylko moznaby dierzyc za japu.
          • Gość: alek Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: *.ipsnet.it 09.03.01, 13:21
            Przyznam ze jestem rozczarowany. To wszystko co
            wiedza Polacy o glownym kandydacie na premiera?
            • Gość: tyu Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 157.158.68.* 09.03.01, 13:25
              Gość portalu: alek napisał(a):

&#62 Przyznam ze jestem rozczarowany. To wszystko co
              &#62 wiedza Polacy o glownym kandydacie na premiera?

Porównaj tę wiedzę z wiedzą o niejakim Buzku Jerzym lat temu 4. Ten dopiero
              wyskoczył jak królik z rękawa! (Pytanie na marginesie: czyj to był rękaw?)

• Gość: sms Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 10.2.3.44, 195.117.6.* 23.03.01, 07:57
          A Buzek jest profesorem i jakoś nie jest lepiej.
      • Gość: alek Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: *.ipsnet.it 09.03.01, 13:24
        To nie byl zart. Twarz Millera przewija sie na
        ekranach TVP od okolo 20 lat, ale po zastanowieniu
        stwiedzilem ze nic konkretnego nie wiemy o tym
        czlowieku.
        • Gość: Tola Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 172.30.254.1, 62.180.71.* 09.03.01, 13:32
          Podobno byl slusarzem - ale zastrzegam, ze nie jest to wiadomosc z pewnego
          zrodla (do potwierdzenia).
          • Gość: Tola Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: 172.30.254.1, 62.180.71.* 09.03.01, 13:34
            a na pytanie "Kim jest" - nie potrafie odpowiedziec
          • Gość: al Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 15.03.01, 14:50
            Mieszkajac w Lublinie spotkalem slusarza po zawodowce , ktory twierdzil, ze Miller skonczyl zawodowa razem
            z nim i pozniej marksizm i leninizm. Zalozyl partie moskiewska za nielegalnie przywieziony stamtad 1 mln $. Wyszla
            ksiazka na ten temat a prokuratura umorzyla sprawe.
          • Gość: zib Re:czytaj .... to będziesz wiedział.. IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 23.03.01, 08:52
            Miller t chrzestny Olka
    • Gość: ARTUR Re: Kim jest Leszek Miller? IP: 212.244.184.* 09.03.01, 13:35
      Na pewno żydem,o czym świadczy jego nazwisko i
      koligacje polityczne
      • Gość: alek Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.ipsnet.it 09.03.01, 13:41
        Miller to chyba nazwisko niemieckie a nie zydowskie?
        • Gość: jawey Re: Kim jest Leszek Miller? IP: 157.25.165.* 10.03.01, 12:56
          Nie wiecie kto to Miller ? To człowiek, któremu chce
          oddać głosy 44 procent dorosłego społeczenstwa. Nic
          to, że owe 44 procent nic nie wie lub nie pamieta o
          PRL, ale ONI mu ufaja. Nie tylko dlatego, że Miller
          jako premier uruchomi znów druk banknotów bez
          pokrycia. Przede wszystkim - ufają mu dlatego, bo
          wyczuwają w nim SWOJAKA, niedouczka i prostaka. I
          wydaje im sie, że pod rzadami Millera nadejdzie ICH
          czas, leni, obskurantów, wyznawców idei "czy sie stoi
          czy sie lezy, dwa tysiace sie nalezy".
          Polowe lat osiemdziesiatych spedzzilem na emigracji.
          I teraz znów mysle, czy na nastepne cztery lata
          kadencji SLD znow z Polski nie wyjechac.... Ale nie -
          ja przetrwam, bo inwestowalem w wiedze, w poprawianie
          samego siebie - nie zakladajac, ze mi sie cokolwiek
          nalezy. Przetrwam - choc nie mam praktycznie nic poza
          prostym mieszkaniem i emerytura na skale sredniej
          krajowej.... Najbardziej mi bedzie przykro patrzec na
          topniejace szybko nadzieje 43 procent "millerowcow" -
          bo ten jeden procent z pewnoscia uzyska korzysci od
          nowej wladzy... Kim jest Miller ? Za cztery lata
          bedzie to hasło impulsowe do tworzenia nowego
          slownika przeklenstw i inwentyw.
          • Gość: mirek Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.proxy.aol.com 17.03.01, 19:26
            leszek miller to cos najgorszego co mogla spotkac POLSKA wdrodze do demokracji
        • Gość: fuckir Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 22:20
          Gość portalu: alek napisał(a):

&#62 Miller to chyba nazwisko niemieckie a nie zydowskie?

Byłoby niemieckie gdyby miał na imię Hans.
    • Gość: Matrix Re: Kim jest Leszek Miller? IP: 157.25.86.* 10.03.01, 04:47
      Jak to kim ? Na jakim ty świecie żyjesz ?
      Zwykłym sowieckim szpiegiem i świnią na usługach moskwy, poza tym złodziejem i
      bandytą z pzpr-u. "płatny zdrajca pachołek rosji"
      • Gość: JA Re: Kim jest Leszek Miller? IP: 10.129.194.178, 212.76.33.* 15.03.01, 16:55
        Jak taki maleńki cialem i rozumkiem człowieczek może rzygnąć taką ilością jadu?
      • Gość: Sławek Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.artcom.pl 23.03.01, 15:10
        Gość portalu: Matrix napisał(a):

&#62&#62&#62&#62Matrix czy ty aby napewno nie masz na nazwisko Niesiołowski?świrze!

&#62 Jak to kim ? Na jakim ty świecie żyjesz ?
        &#62 Zwykłym sowieckim szpiegiem i świnią na usługach moskwy, poza tym złodziejem i
        &#62 bandytą z pzpr-u. "płatny zdrajca pachołek rosji"

• Gość: Leszek Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.lodz-radogoszcz.sdi.tpnet.pl 23.03.01, 19:50
        Gość portalu: Matrix napisał(a):

&#62 Jak to kim ? Na jakim ty świecie żyjesz ?
        &#62 Zwykłym sowieckim szpiegiem i świnią na usługach moskwy, poza tym złodziejem i
        &#62 bandytą z pzpr-u. "płatny zdrajca pachołek rosji"

Brawo!!! Ta wstętna świnia, jak i jej towarzysze z czerwonego, koryta powinni
        siedzieć w więzieniu.
        Leszek

• Gość: MacOtra Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.ipt.aol.com 10.03.01, 14:24
      Z tego co ja wiem o tej osobie, ma skonczone wyzsze studia (szkola partyjna
      przy dawnej KC - dla osob mlodszych i nie pamietajacych Komitet Centralny PZPR -
      dzisiaj miesci sie tam gielda warszawska). Rowniez tam zrobil doktorat, temat
      pracy doktorskiej to zapewne cos na wzor "jak rozwijac braterska pomoc pomiedzy
      dozgonnie przyjacielskim ZSRR i PRL?". Z takich tematow pisali oni doktoraty.
      Chcialbym zauwazyc ze obydwa kraje, dzieki Bougu juz nie istnieja, choc tak
      przynajmniej z pol naszego spoleczenstwa dalej chece pracowac w PRL a zarabiac
      jak w Stanach. Wiecie co jest ciekawe - nie jest wiadome praktycznie nic o
      nikim z przywodcow SLD. Czy wiecie jak na imie ma zona Marka Borowskiego i czy
      on w ogole jest zonaty? To jest taki przyklad pierwszy z brzegu. Tak w ogole
      nie wiemy nic o nich, ale najbardziej niezrozumiale dla mnie jest to, ze 44 %
      naszego spoleczenstwa w ciagu 10 lat zapomnialo, ze z PRL nawet po papier
      toaletowy nalezalo stac w kolejce. Ja takie rzeczy jeszcze pamietam, w chwili
      upadku komunizmu w Polsce mialem 14 lat. Jak mozna zapomniec to wszystko???????
      Moze ktos pomoze mi to zrozumiec.....
      • Gość: PLNiusz Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.pit.gda.pl 10.03.01, 15:36
        &#62 Tak w ogole
        &#62 nie wiemy nic o nich,

Rewelacja! - o milerze był kiedyś (rok temu) artykuł w
        wyborczej. Wygląda z niego na to, że Miler nikomu
        krzywdy nigdy nie zrobił, awansował bo awansował, a
        opozycją tak jakoś wtedy się nie interesował. No i
        oczywiście bezprawiem tego co partia wyczyniała też nie.
        Poza tym wiadomo, że był odbiorcą sławnej "pożyczki"
        dla PZPR z Moskwy, i że jest kawalerem oredru uśmiechu,
        który to order dzieci przyznały mu (!) za zakup
        drogiego sprzętu medycznego. Chociażby z tego powodu
        brak mi słów na określenie tej postaci. Kanalia to za
        mało.

&#62 ale najbardziej niezrozumiale dla mnie jest to, ze 44
        %
        &#62 naszego spoleczenstwa w ciagu 10 lat zapomnialo, ze z
        PRL nawet po papier
        &#62 toaletowy nalezalo stac w kolejce. Ja takie rzeczy
        jeszcze pamietam, w chwili
        &#62 upadku komunizmu w Polsce mialem 14 lat. Jak mozna
        zapomniec to wszystko???????
        &#62 Moze ktos pomoze mi to zrozumiec.....

Hej MacÓtra! Czuję to samo, tylko nie wiem komu
        przylać. Chyba tym co się podobało stanie w kolejce po
        papier toaletowy. A pamiętasz - były jeszcze talony na
        buty i bijatyki w kolejkach po 250g mięsa, albo
        microcytrynki od Fidela. Raz w roku widziałem na stole
        parówki. Banany - kiedyś na Boże Narodzenie. No i te
        chińskie, ortalionowe kurtki w kolorze kaka. Gdyby nie
        to że miałem trochę starszego kuzynostwa, chodziłbym w
        połatanych łachmanach (ale czystych). Najbardziej żal
        mi rodziców - wykonywali mało wtedy cenioną "pracę
        umysłową" w związku z tym ich dorobek nijak nie
        przystaje do włożonego w pracę wysiłku.

plniusz@yahoo.com
        • Gość: Vladimir Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 23:03
          Racja .Krótka retrospekcja przeszłości z możliwością odtworzenia emocji i
          uczucia trudów jakie wówczas trzeba było ponosić,być może poprawiła by
          percepcję co niektórym.
          • Gość: Gajus Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.leszno.sdi.tpnet.pl 10.03.01, 23:58
            Tylko z prawej strony nie ma zadnego faceta z jajami
            ktory by to wszystko przypomnial. W cywilizowany,
            prosty, dobitny sposob. Tu tkwi sila millera i jemu
            podobnych usmiechnietych, ustawionych i cynicznych
            towarzyszy.
            • Gość: mariusz Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 05:15
              Witam Panowie!!!. Moi poprzednicy w dyskusji
              doskonale ujeli to co ja zawsze myslalem o tym
              kmiocie millerze. Wyjechalem z Polski dosyc dawno , a
              tego zatwardzielca nazwiska i "pyska" nie moge
              zapomniec. Niezrozumiale jest jak ponad 40% ludzi
              moze byc tak zaslepionymi, czy ta tzw."obecna bieda"
              w kraju przerosla ta z lat 80 tych? Czy rzeczywiscie
              ludzka pamiec jest tak zawodna? Pamietam dokladnie
              czasy kiedy w skapach regalu uginaly sie od "NICZEGO"
              panie zamiast perel nosily wisiory toaletowe na
              szyjach. Prawdopodobnie czas nadszedl by cofnac sie
              do lat 80 tych, wowczas byc moze nastapi
              opamietanie... . Jezeli ten glupek legitymuje sie
              doktoratem tzn. ze my dyskutanci tego forum musimy
              byc przynajmniej docentami habilitowanymi.
              Jezeli ten komuch zostaniemy skompromitowani w oczach
              swiata. Miller nikomu nie rzycze zle - za wyjatkiem
              tobie gnido!!!!!!!!!!!!!!!!! czerwona. GO TO HELL.
              • Gość: andrzej Do Mariusza IP: 9.67.96.157, 212.106.172.* 11.03.01, 05:27
                Panie docencie habilitowany.Ten "kmiot" zdobyl w DEMOKRATYCZNYCH!!!(chyba pan
                pamieta ze jest demokracja)wyborach poparcie ponad 120tys.wyborcow.Zaden
                nawiedzony oszolom z AWS nawet sie do tej granicy nie zblizyl.Nie bede tu juz
                wspominal o niejakim Buzku.
                • Gość: mariusz Re: Do Andrzeja IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 08:24
                  Panie Andrzeju! Oczywiscie ,ze pamietam o demokracji.Nie tej, ktora zafundowal
                  nam miller z reszta bandy w latach 80 tych. Prawdopodobnie my wszyscy (na tym
                  forum)bylibysmy jako ruchomy cel podczas polowania , zeby bylo bardziej
                  humanitarne przebrano by nas za niedzwiedzie - nieprawdaz?.
                  Pozwole sobie zauwazyc , ze nie mowimy o Panu Buzku , lecz o millerze. Zycze
                  milego dnia.
                  Doskonale pamietam jak ich ochroniarze (jednostki ZOMO palowaly studentow ,nie
                  tylko oczywiscie)mam nadzieje, ze Pan tego nie zapomnial.
                  • Gość: PLNIusz Re: Do Andrzeja IP: *.pit.gda.pl 11.03.01, 11:32
                    Zgadzam się z przedm. Niestety demokracja pozwala aby miller mógł dalej działać.
                    Tyle że jego popularność nie oznacza wcale że jest dobrym politykiem. Panie
                    Andrzeju, jaki jest polityczny dorobek millera? Jakaś propozycja czy plan
                    reformy? Jakaś charytatywa może? Oczywiście nic z tego. Miller to b. zręczny
                    demagog posługujących się w swych wypowiedziach najprymitywniejszymi środkami -
                    tj. czystą złośliwością i zawoalowanymi inwektywami. Do tego dokłada kilka
                    frazesów i już mu biją brawo. Bo przecież kopnąć poublicznie kogoś w dupę to
                    się jak najbardziej podoba - ogół Polaków wykazuje w demokracji mentalność
                    cyrkową, albo rodem z jarmarku.
                • Gość: Bon Jovi Re: Do Mariusza IP: *.gazeta.pl 15.03.01, 12:48
                  Gość portalu: andrzej napisał(a):

&#62 Panie docencie habilitowany.Ten "kmiot" zdobyl w DEMOKRATYCZNYCH!!!(chyba pan
                  &#62 pamieta ze jest demokracja)wyborach poparcie ponad 120tys.wyborcow. Zaden
                  &#62 nawiedzony oszolom z AWS nawet sie do tej granicy nie zblizyl.Nie bede tu juz
                  &#62 wspominal o niejakim Buzku.

Płażyński miał więcej!
              • Gość: PLNiusz Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.pit.gda.pl 11.03.01, 11:25
                &#62 Pamietam dokladnie
                &#62 czasy kiedy w skapach regalu uginaly sie od "NICZEGO"
                &#62 panie zamiast perel nosily wisiory toaletowe na
                &#62 szyjach.

O tak, te wisiory z papieru ściernego, to jest to...
                A pochód pierwszomajowy w parę dni po czarnobylu pamiętasz? - wszystkie polskie
                dzieci grzecznie w nim uczestniczyły, no i piły z łaski partii jodynkę - ale jak
                już było po wszystkim. Podziękujmy millerom za te kilka dni milczenia w imię
                uległości wobec towarzyszy z Moskwy, za które zapłacą nasze dzieci.

• Gość: parys Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.kat.forthnet.gr 11.03.01, 12:12
                  no palanty dosc ona/nu przed monitore czas na spacer .
                  wypierdalajcie do waszych dzielnicowych klech po nastepne instrukcje.
                  i nie zapomnijcie nalozyc na te wasze kurewsko/katolickie baniaki jakis
                  kask aby jakis wyksztalcony &#60demokratycznie&#62 katolik-oszolom wam nie
                  przypierdolil,bo nie wiem jak tam bedzie z leczeniem, bo teraz nie ma pieniedzy
                  ani na leczenia, na nic nie ma sa tylko na renowacje tych bur...i.
                  • Gość: PLNiusz Re: Parys, sk... IP: *.pit.gda.pl 11.03.01, 13:13
                    ...orzystaj ze swoich rad i idź się przewietrzyć.
                    • Gość: mariusz Re: Parys, sk... IP: *.nas1.san-francisco1.ca.us.da.qwest.net 11.03.01, 15:49
                      No wlasnie... . To na co bylo cie stac. Spowinowacony
                      z lesiem?, moze ukonczony ten sam uniwersytet-
                      przynajmniej zasob slownictwa o tym swiadczy, a poza
                      tym ten szyk u ukladaniu zdan. Czyzby kolejny
                      towarzysz z doktoratem zaraz po zawodowce........ .
                      • Gość: PLNiusz Re: Parys, sk... IP: *.pit.gda.pl 11.03.01, 16:12
                        Gość portalu: mariusz napisał(a):

&#62 Czyzby kolejny
                        &#62 towarzysz z doktoratem zaraz po zawodowce........ .

Chyba tak, popatrz na jego adres - jakiś niedobitek greckich komunistów...
                        • radca Re: Wyksztalcenie ? 11.03.01, 16:42
                          Podobno Gomulka mial 4 klasy szkoly podstawowej,a jak
                          umial gadac.

radca
                          • Gość: PLNiusz Re: Wyksztalcenie ? IP: *.pit.gda.pl 12.03.01, 13:16
                            radca napisał(a):

&#62 Podobno Gomulka mial 4 klasy szkoly podstawowej,a jak
                            &#62 umial gadac.

Ale tylko o rzepaku łozimym... "A teraz coś z zupełnie innej beczki"...
                            O czym można porozmawiać z millerem? Może ktoś już rozmawiał?
                            Czy on coś lub kogoś lubi? Czy porządny człowiek może millerowi podawać rękę?
                            (mam dylemat co będzie jak zostanie premierem)
                            • Gość: Indris Re: Wyksztalcenie ? IP: 213.135.34.121, 213.135.34.30, 213.135.34.* 12.03.01, 13:27
                              Gość portalu: PLNiusz napisał(a):
                              (...)
                              &#62 O czym można porozmawiać z millerem? Może ktoś już rozmawiał? (...)

Z Millerem (przeważnie) rozmawiają dziennikarze Polskiego Radia w "Sygnałach Dnia" w każdy wtorek o 7:20 rano
                              Można posłuchać i zauważyć różnicę między nim a np. Krzaklewskim. (Chodzi mi TYLKO o sposób wypowiadania
                              się)
                              • Gość: PLNiusz Re: Wyksztalcenie ? IP: *.pit.gda.pl 12.03.01, 13:44
                                &#62 Z Millerem (przeważnie) rozmawiają dziennikarze Polskiego Radia w "Sygnałach
                                Dnia" w każdy wtorek o 7:20 rano
                                &#62 Można posłuchać i zauważyć różnicę między nim a np. Krzaklewskim. (Chodzi mi
                                TYLKO o sposób wypowiadania się)

Dzięki, tylko czemu tak wcześnie...
                              • Gość: PLNiusz Re: Wyksztalcenie ? IP: *.pit.gda.pl 12.03.01, 14:06
                                Gość portalu: Indris napisał(a):

&#62 Można posłuchać i zauważyć różnicę między nim a np. Krzaklewskim. (Chodzi mi
                                TYLKO o sposób wypowiadania
                                &#62 się)

Nie bój się, nie uważam żeby Krzaklewski mógł stanowić jakąś korzystną
                                alternatywę dla millera.
      • Gość: slawek Kim jest Leszek Miller (do MacOtra) IP: *.artcom.pl 23.03.01, 15:22
        Gość portalu: MacOtra napisał(a):

&#62 Z tego co ja wiem o tej osobie, ma skonczone wyzsze studia (szkola partyjna
        &#62 przy dawnej KC - dla osob mlodszych i nie pamietajacych Komitet Centralny PZPR
        &#62 -
        &#62 dzisiaj miesci sie tam gielda warszawska). Rowniez tam zrobil doktorat, temat
        &#62 pracy doktorskiej to zapewne cos na wzor "jak rozwijac braterska pomoc pomiedzy
        &#62
        &#62 dozgonnie przyjacielskim ZSRR i PRL?". Z takich tematow pisali oni doktoraty.
        &#62 Chcialbym zauwazyc ze obydwa kraje, dzieki Bougu juz nie istnieja, choc tak
        &#62 przynajmniej z pol naszego spoleczenstwa dalej chece pracowac w PRL a zarabiac
        &#62 jak w Stanach. Wiecie co jest ciekawe - nie jest wiadome praktycznie nic o
        &#62 nikim z przywodcow SLD. Czy wiecie jak na imie ma zona Marka Borowskiego i czy
        &#62 on w ogole jest zonaty? To jest taki przyklad pierwszy z brzegu. Tak w ogole
        &#62 nie wiemy nic o nich, ale najbardziej niezrozumiale dla mnie jest to, ze 44 %
        &#62 naszego spoleczenstwa w ciagu 10 lat zapomnialo, ze z PRL nawet po papier
        &#62 toaletowy nalezalo stac w kolejce. Ja takie rzeczy jeszcze pamietam, w chwili
        &#62 upadku komunizmu w Polsce mialem 14 lat. Jak mozna zapomniec to wszystko???????

&#62 Moze ktos pomoze mi to zrozumiec.....

To jest właśnie największy problem oszołomów-bez końca wpie.. się do przeszłości
        miast patrzeć w przyszłość.Powoływanie jakichś Nizińskich,piepszonych IPN`ów oraz
        innych powalonych instytucji.Mam 22 lata i mam w dupie to co było 50 lat
        temu.Opamiętajcie się wreszcie prawicowi fanatycy.Przestańcie do k.. tak
        NIENAWIDZIEĆ innych niż wy DRODZY CHRZEŚCIJANIE.

• Gość: jan Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.rury.sdi.tpnet.pl 15.03.01, 12:06
      WIJKSZEGO DEBILSTWA I IDIOTYZMSW DAWNO NIE S#YSZA#EM.MY&LA#EM ,/E LUDZIE DZIEL!
      SIJ NA M!DRYCH I G#UPICH A OKAZUJE SIJ /E DZIELA SIE NA ALKA I INNYCH.
      • Gość: yarkooo Re: Kim jest Leszek Miller? IP: 212.14.54.* 15.03.01, 16:28
        Alek nie przejmuj się debilami, którzy zapomnieli ile "dobrego" zrobiły dla
        nich czerwone wieprze, a teraz chcą żeby jeszcze jeden z nich był naszym
        prezydentem...zaraz powiedzą że za rządów komuny było mniejsze bezrobocie i
        takie inne pierdoły, które jakiś inny debil napisał a oni powtarzają, tylko
        zapomnili kto zdefraudował nasze pieniążki na emerytury...bo chyba nie
        ta "wspaniała" PZPR..??? a tak miedzy nami to lesiu najprawdopodobniej skończył
        WUML (dla niewtajemniczonych wyjaśniam Wieczorowy Uniwersytet Marksizmu i
        Leninizmu), to nie żart poważnie takie coś istniało, kończyli go tacy goście co
        przeważnie tylko podstawówkę ledwo skończyli...!!! i co Ty na to...???
        • Gość: Filon Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.03.01, 17:39
          Przeczytałem wszystkie teksty na jego temat. I zastanawiam sie, skąd on i jego
          partia ma poparcie 44%, skoro tu na forum, na ok.100 wypowiedzi nie znalazłem
          żadnej pozytywnej o jego osobie. Czas więc panie Leszku odejść.Musi się znaleźć
          nowy przywódca bez naleciałości komunistycznych,który odmłodzi lewicę, bo
          inaczej tę partię czeka marny los.
          • Gość: karo Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.unregistered.formus.pl 23.03.01, 07:44
            Kim jest Pan Miller dowiemy się jak obejmie władzę.Dopisze do życiorysu prwedę
            o demokracji.
          • Gość: karo Re: Kim jest Leszek Miller? IP: *.unregistered.formus.pl 23.03.01, 07:48
            Kim jest Pan Miller dowiemy się jak obejmie władzę.Dopisze do życiorysu prawdę
            o demokracji.
    • Gość: Robek TOTALNYM DUPKIEM! IP: 172.30.254.1, 62.180.71.* 23.03.01, 15:06
      Mając w końcu upragnioną wolność, 44% społeczeństwa może na niego głosować w
      wolnych wyborach, natomiast ja mogę publicznie stwierdzić ŻE JEST TOTALNYM
      DUPKIEM!! smile

PS. Jak widzę jego głupawy uśmieszek i słucham żartów rodem z PRL to mnie szlag
      trafia. Chyba też muszę obiecać wszekim nierobom że od dziś mogą nie pracować,
      i tak ich z pracy nikt nie wyrzuci a nawet dostaną podwyżkę.
    • Gość: Robek Interes się kręci IP: 172.30.254.1, 62.180.71.* 23.03.01, 15:16
      Jeszce jedno dla tych co nie mogą zrozumieć dlaczego wielu przedsiębiorców
      popiera Millera. Miller zapowiedział już że aby pobudzić wzrost gospodarczy
      będą przyznawane ulgi inwestycyjne. Kto będzie decydował o przyznaniu ulgi?
      Oczywiście nowa władza czyli koledzy towarzysze z SLD którzy już wkrótce
      poobstawiają ministerstwa. A ze "swoimi" można się zawsze dogadać, przecież
      ulgi starczy dla dwojga. No i tak się interes kręci.
      • Gość: Jacek Ale kto to jest? IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.01, 21:56
        Przeczytalem wszystkie wypowiedzi i dalej nie wiem.
        O buzku wiadomo, ze byl pracownikiem naukowym w Gliwicach, O Walesie-wiadomo,
        Kwasniewskiego tez rozpracowano. Ale kto to jest ten MIller?
        Dyzma, czy jaki diabel?
        • ethanol Re: Ale kto to jest? 23.03.01, 23:13
          Miller to "prawdziwy mezczyzna ktorego poznaje sie po
          tym jak konczy, a nie jak zaczyna"
          • Gość: JOLA Re: Ale kto to jest? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.03.01, 23:29
            ZGADZAM SIĘ Z TOBĄ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka