Dodaj do ulubionych

80 % homoseksualistów to niewierni kochankowie

IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 18:14
Przed chwilą jeden z homoseksualistów biorących udział w programie Ewy Drzyzgi
z TVN-u pt.Rozmowy w toku , stwierdził że 80 % homoseksualistów preferuje
przelotne znajomosci i nie przywiazuje żadnej wagi do stałości tych zwiazków .
Te szczere wyznanie potwierdza że tzw. legalizacja zwiazków homoseksualnych ,
do której tak usilnie zmierzają feministki z SLD , jest pomysłem poronionym
i nie potrzebnym .
Obserwuj wątek
    • bykk Re: do Wikula 05.09.02, 18:35
      Witaj!
      Wikul,dla mnie osobiście,to nawet jak te pedały byliby wierni na stówę,
      to legalzacja ta jest bez sensu. Przecie to wbrew naturze!
      Właśnie jeden taki mówi,że bardzo silnie przeżył zdradęsmile)!
      pozdrawiam Cię
      hej!
      • Gość: pollak Re: do Wikula IP: *.whitehouse.gov 05.09.02, 19:48
        bykk napisał:

> Właśnie jeden taki mówi,że bardzo silnie przeżył zdradęsmile)!

płakał?
        • Gość: Vika Oj, jesu,jesu... IP: *.ewave.at 05.09.02, 19:59
          jakie to smutne...przezyl...zdrade...
          Szkoda,cholera!jednego zboczka byloby mniej jakby nie przezylsmile
        • bykk Re: do Wikula 05.09.02, 20:19
          Hej,Pollaksmile)!
          Czy płakał,to więcej niż płacz,chwila zadumy,oczy się błyszczące zrobiły,
          łamany głos,gdyby ktosik włączył w danej chwili na ten program,pomyślałby
          że mu dziecko zabili,jeszcze chwiala i ja bym się rozpłakałsmile)!
          pozdrawiam
          hej!
          • ziutek007 Re: do Wszystkich 05.09.02, 20:26
            Eeeetam sad
            Glupio gadacie. A gdzie wszechobecna milosc chrzescijanska????
            Dla niewtajemniczonych: to znaczy do wszystkich i wszystkiego smile
      • Gość: wikul Re: do Bykka IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 20:23
        bykk napisał:

> Witaj!
        > Wikul,dla mnie osobiście,to nawet jak te pedały byliby wierni na stówę,
        > to legalzacja ta jest bez sensu. Przecie to wbrew naturze!
        > Właśnie jeden taki mówi,że bardzo silnie przeżył zdradęsmile)!
        > pozdrawiam Cię
        > hej!

To znaczy że oglądałeś . Czy zwróciłes uwagę na osobnika którego Ewa
        przedstawiła jako socjologa a który też okazał się homoseksualista .
        Zastanowiło mnie dlaczego próbuje dezawuowaćich trafne i zgodne spostrzeżenia
        pozostałych że zaledwie co piąty marzy o stałym związku . Wydaje mi sie że
        było mu niezręcznie że tylu z nich poluje na "towarki" , co wieczór na innego .
        Co oczywiście nijak nie pasuje do porównań homo,- i hetero,-.
        • ziutek007 Re: do Wikula 05.09.02, 20:31
          Gość portalu: wikul napisał(a):

> bykk napisał:
          >
          > > Witaj!
          > > Wikul,dla mnie osobiście,to nawet jak te pedały byliby wierni na stówę,
          > > to legalzacja ta jest bez sensu. Przecie to wbrew naturze!
          > > Właśnie jeden taki mówi,że bardzo silnie przeżył zdradęsmile)!
          > > pozdrawiam Cię
          > > hej!
          >
          >
          > To znaczy że oglądałeś . Czy zwróciłes uwagę na osobnika którego Ewa
          > przedstawiła jako socjologa a który też okazał się homoseksualista .
          > Zastanowiło mnie dlaczego próbuje dezawuowaćich trafne i zgodne spostrzeżenia
          > pozostałych że zaledwie co piąty marzy o stałym związku . Wydaje mi sie że
          > było mu niezręcznie że tylu z nich poluje na "towarki" , co wieczór na
          innego .
          > Co oczywiście nijak nie pasuje do porównań homo,- i hetero,-.
          • Gość: wikul Re: do Ziutka IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 20:40
            Znam to z autopsji , ale w zasadzie się z tego wyrasta , żeni , itp. a 80 %
            pederastów tak do końca .
      • Gość: dorota Re: do Wikula IP: *.csk.pl / *.csk.pl 05.09.02, 20:39
        jak widze feministeke z SLD broniaca prawa homoseksualistow, to mysle ze
        szkoda bylo glosow jej wyborcow, ona nawet nie wie jakie jest bezrobocie w jej
        wojewodztwie, ze dzieci gloduja, a cudzymi d***** sie zajmuje, niech sie
        zacznie leczyc z pozytkiem dla nas wszystkich a nie glosi jakies banaly,
        przynajmniej ostatnio sie zamknela, dlatego nie glosuje do sejmu na kobiety (
        przykro mowic ale wiekszosc z nich zajmuje sie nie tym co trzeba tylko jest
        wykorzystywana przez facetow, do zglaszania tematow zastepczych,
        SLODKIEIDIOTKi, jest kilka co bardzo cenie i gdyby byly w moim okregu to bym na
        nie zaglosowala.
        • Gość: V.C. Re: do Wikula IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 20:42
          A więc , Wikul , nie daj się przypadkiem skusić na romans z gejem wink

Twój chłopak zdradzi Cię przy pierwszej lepszej okazji wink
          • Gość: polalk Re: do Wikula IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.09.02, 20:45
            Gość portalu: V.C. napisał(a):

> A więc , Wikul , nie daj się przypadkiem skusić na romans z gejem wink

Co to jest gej?
          • Gość: wikul Re: do V.C. IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 20:55

> A więc , Wikul , nie daj się przypadkiem skusić na romans z gejem wink
            >
            > Twój chłopak zdradzi Cię przy pierwszej lepszej okazji wink

Po pierwsze tak jak pollak nie używam tego określenia bo wydaje mi sie
            obraźliwe dla pederastów a po drugie nie wiem o co ci chodzi . Ahaaaaaa !
            W jakimś wątku przyznałeś się że jesteś , cytuję z pamięci : Jestem gejem i się
            tego nie wstydzę V.C. , więc może to przestroga , ale źle zaadresowana .
            • Gość: V.C. do Wikula IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.09.02, 21:19

> Gość portalu: V.C. napisał(a):
              >
              > > A więc , Wikul , nie daj się przypadkiem skusić na romans z gejem wink
              > >
              > > Twój chłopak zdradzi Cię przy pierwszej lepszej okazji wink
              >
              >
              > Po pierwsze tak jak pollak nie używam tego określenia bo wydaje mi sie
              > obraźliwe dla pederastów a po drugie nie wiem o co ci chodzi .
              Ahaaaaaa !
              > W jakimś wątku przyznałeś się że jesteś , cytuję z pamięci : Jestem gejem i
              się
              >
              > tego nie wstydzę V.C. , więc może to przestroga , ale źle zaadresowana .

Pamięć wybiórcza ?

Od kiedy to podpisuje się V.C ( bez kropki po "C" ) i piszę nie z
              Czestochowy , lecz z "qdnet.pl" ?

Skoro tak bardzo interesuje Cie ta tematyka , to może jednak nie jest Ci
              całkiem obca ?
              • Gość: wikul Re: do V.C. IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 22:31

> Gość portalu: wikul napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: V.C. napisał(a):
                > > > A więc , Wikul , nie daj się przypadkiem skusić na romans z gejem ;-
                > > > Twój chłopak zdradzi Cię przy pierwszej lepszej okazji wink
                > > Po pierwsze tak jak pollak nie używam tego określenia bo wydaje mi sie
                > > obraźliwe dla pederastów a po drugie nie wiem o co ci chodzi .
                > Ahaaaaaa !
                > > W jakimś wątku przyznałeś się że jesteś , cytuję z pamięci : Jestem gejem
                > i
                > się
                > > tego nie wstydzę V.C. , więc może to przestroga , ale źle zaadresowana .
                > Pamięć wybiórcza ?
                >
                > Od kiedy to podpisuje się V.C ( bez kropki po "C" ) i piszę nie z
                > Czestochowy , lecz z "qdnet.pl" ?
                >
                > Skoro tak bardzo interesuje Cie ta tematyka , to może jednak nie jest Ci
                > całkiem obca ?

Najpierw mnie zaczepiasz próbując dowcipkować na mój temat a potem wpadasz w
                swięte oburzenie że nie niedostrzegam kropki za twoimi literkami .
                Nie bądź śmieszny towarzyszu V.C.
                A ta tematyka rzeczywiście mnie interesuje , gdyby nie , nie zakładałbym tego
                wątku .
                PS Jak sprawdzisz listę wpisów na tamtym wątku to zobaczysz że jest kropka
                (albo przecinek) .
        • Gość: wikul Re: do Doroty IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 20:45
          Gość portalu: dorota napisał(a):

> jak widze feministeke z SLD broniaca prawa homoseksualistow, to mysle ze
          > szkoda bylo glosow jej wyborcow, ona nawet nie wie jakie jest bezrobocie w
          jej
          > wojewodztwie, ze dzieci gloduja, a cudzymi d***** sie zajmuje, niech sie
          > zacznie leczyc z pozytkiem dla nas wszystkich a nie glosi jakies banaly,
          > przynajmniej ostatnio sie zamknela, dlatego nie glosuje do sejmu na kobiety (
          > przykro mowic ale wiekszosc z nich zajmuje sie nie tym co trzeba tylko jest
          > wykorzystywana przez facetow, do zglaszania tematow zastepczych,
          > SLODKIEIDIOTKi, jest kilka co bardzo cenie i gdyby byly w moim okregu to bym
          na
          > nie zaglosowala.

Jestem mile zaskoczony , bardzo rozsądny głos . Nie płeć powinna decydować
          a wartości i umiejetności . Ale są warościowe kobiety i jeżeli marzy im się
          kariera polityczna to niech próbują ale bez jakiś preferencji .
        • ziutek007 Re: do Doroty 05.09.02, 21:09
          Gość portalu: dorota napisał(a):

> jak widze feministeke z SLD broniaca prawa homoseksualistow, to mysle ze
          > szkoda bylo glosow jej wyborcow, ona nawet nie wie jakie jest bezrobocie w
          jej
          > wojewodztwie, ze dzieci gloduja, a cudzymi d***** sie zajmuje, niech sie
          > zacznie leczyc z pozytkiem dla nas wszystkich a nie glosi jakies banaly,
          > przynajmniej ostatnio sie zamknela, dlatego nie glosuje do sejmu na kobiety (
          > przykro mowic ale wiekszosc z nich zajmuje sie nie tym co trzeba tylko jest
          > wykorzystywana przez facetow, do zglaszania tematow zastepczych,
          > SLODKIEIDIOTKi, jest kilka co bardzo cenie i gdyby byly w moim okregu to bym
          na
          >
          > nie zaglosowala.
          2.Ze kobiety nie otrzymaly naleznej im parlamentarnej reprezentacji? Dlaczego?
          3.Ze homoseksualizm jest wbrew Bogu (a jesli, to ktoremu? smile? Dlaczego?

Czy moglabys sprecyzowac swoj punkt widzenia?
          Z gory dziekuje i czekam na dalsza - oczywiscie - rownie inspirujaca dyskusje smile
          Z powazaniem
          Ziutek
    • Gość: Sala Pytanie do Doroty IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 05.09.02, 22:37
      Na kogo glosujesz?To bardzo prywatne pytanie ale prosze powiedz mi ktora
      strona ?
      Sala
    • Gość: wikul Re: 80 % homoseksualistów to niewierni kochankowi IP: *.acn.waw.pl 05.09.02, 23:48
      Pozwoliłem sobie skopiować interesujacy głos z zagranicy na temat . Czy nas to
      czeka ?

Przyzwyczajanie do widoku gejów
      Autor: Gość: Stefan, Chicago IP: *.CHCGILGM.covad.net
      Data: 11-08-2002 00:18
      --------------------------------------------------------------------------------
      To prawda - od dłuższego czasu zaczyna sie obecność gejów w mediach
      spowodowana koniecznością zmiękczania naszego środowiska (czytaj - normalnych)
      Otóż oni żądają równouprawnienia.
      Bo co? Czy dlatego, ze wolą stosunek doodbytniczy ma ich jakoś wyróżniać?
      Jestem gejem i proszę mnie zatrudnić gdyż inaczej będzie to dyskryminacja!
      W Chicago geje teraz walczą o specjalne ubezpieczenia gdyż po stosunku
      doodbytniczym maja krwawienia z kiszki stolcowej.
      O to chodzi, aby wyróżniać i specjalnie traktować facetów z krwawiącym
      odbytem?
      Żądamy tolerancji i równouprawnienia dla gejów - oni nie szkodzą nikomu!
      Wobec tego zacznijmy żądac również:
      pierwszeństwa zatrudniania w ogrodach zoologicznych, lecznicach
      weterynaryjnych dla zoofilów,
      w krematoriach, domach pogrzebowych, kostnicach - nekrofilów a w
      przedszkolach i żłobkach - pedofilów.
      No może nie tak od razu, ale w przyszłości? Kto wie, przecież to takie
      ludzkie. A broń Boże dyskryminować! Można jedynie uznawać równouprawnienie!!!
      Działajmy powoli ale stale, dostaniemy dotacje z Unii Europejskiej, sami się
      przy tym uzywimy (niezłe pensje) a coż że boli krwawiąca kiszka stolcowa?
      Pożałujcie mnie bo jestem taki obolały doodbytniczo!
      Tfu!
      Stefan

• Gość: Sala Re: 80 % homoseksualistów to niewierni kochankowi IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 00:29
        Nie wiem. Nie mam pojecia..
        Pewnie kiedys...
    • Gość: krzys52 a cos o wiernosci tych 60proc. homo. w sutannach? IP: *.proxy.aol.com 06.09.02, 01:56
      bo jesli wymienione statystyki dotycza ich w podobnym stopniu to grzeszy
      czarownictwo podwojnie: homoseksualizmem oraz niewiernoscia, czy raczej
      rozwiazloscia.
      Moze porozmawiajmy o twoich autorytetach moralnych, Wikul.
      ..
      K.P.
      ..
      PS....Chyba podniose jakis interesujacy watek. Specjalnie dla ciebie, Wikulku.
      • Gość: pollak Re: a cos o wiernosci tych 60proc. homo. w sutann IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.02, 02:06
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> bo jesli wymienione statystyki dotycza ich w podobnym stopniu to grzeszy
        > czarownictwo podwojnie: homoseksualizmem oraz niewiernoscia, czy raczej
        > rozwiazloscia.
        > Moze porozmawiajmy o twoich autorytetach moralnych, Wikul.
        > ..
        > K.P.
        > ..
        > PS....Chyba podniose jakis interesujacy watek. Specjalnie dla ciebie, Wikulku.

Biedny Krzyś.
        • Gość: Sala Re: a cos o wiernosci tych 60proc. homo. w sutann IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.09.02, 02:20
          Oj biedny Krzys. Ty ! Pollak ja sie tym razem z Toba zgadzam.
          Bo ten palant obraza posrednio papieza!

I jest nietolerancyjny wobec homoseksualizmu.
          Dlaczego? Jakis komplex macho?
          • krzys52 a cos o wiernosci tych 60proc. homo. w sutannach? 06.09.02, 02:38
            Gość portalu: Sala napisał(a):

> Oj biedny Krzys. Ty ! Pollak ja sie tym razem z Toba zgadzam.
            > Bo ten palant obraza posrednio papieza!
            >
            > I jest nietolerancyjny wobec homoseksualizmu.
            > Dlaczego? Jakis komplex macho?
            ..
            ::::::::
            Zbyt szybko przeskakujesz do konkluzji. Wszystkie Twoje wnioski sa bledne.
            Ponadto nie jestem Twoim tatusiem, bys wyrazac sie mogl(a) o mnie -
            per "palant".
            ..
            K.P.
            ..
            PS....czy ten "pai. pai." nie jest przypadkiem z Lodzi?
      • Gość: wikul Do pośmiewiska forumowego - Kretyna 52 IP: *.acn.waw.pl 06.09.02, 16:58

> bo jesli wymienione statystyki dotycza ich w podobnym stopniu to grzeszy
        > czarownictwo podwojnie: homoseksualizmem oraz niewiernoscia, czy raczej
        > rozwiazloscia.
        > Moze porozmawiajmy o twoich autorytetach moralnych, Wikul.
        > PS....Chyba podniose jakis interesujacy watek. Specjalnie dla ciebie, Wikulku.

Odwal sie ode mnie , infantylny , masochistyczny , palancie , bez honoru i
        godności . Szwendasz się po wszystkich forach jak menda po owłosieniu łonowym .
        Krytykowany i opieprzany na wszystkich wątkach czujesz sie jak ryba w wodzie .
        Nie mógłbyś zasnąć nie utytławszy sie w błocie , urynie , pomyjach lub gównie .
        Plwam na ciebie zdegenerowany wyjebku .
        • Gość: krzys52 ___Alez Bracie w Chrystusie____ IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 00:53
          Ja oczywiscie bardzo przejmuje sie wszystkim tym co na moj temat maja do
          powiedzenia tacy poczciwi katolicy jak ty. Ty oraz tobie podobni skladacie sie
          na konstrukcje tego kosciola katolickiego w Polsce, ktory od dawna jest mi sola
          w oku. Kosciola klamcow, TKM, zlodziei, bluzniercow, malwersantow, zboczkow,
          pedofili, obludnikow, hipokrytow, oszustow, naciagaczy, kaplanow nygusow,
          kolaborantow, wydrwigroszy i cwaniaczkow, itp. itd. - a wszystkich oczywiscie
          honorowych bardzo, oraz dumnych z tego powodu. Z kodeksem Boziewicza w dodatku,
          w kieszeni, oraz z katechizmem w drugiej.
          A ja za toba chodzil bede Wikulku albowiem nie tylko ty pierwszy probowales
          uprzykrzac mi zycie, ale dla mnie jestes najgorszym brudem ktory w naszym
          narodzie tkwi i od wiekow nie pozwala mu na oderwanie pyska od gleby. Takich
          jak ty nalezy niszczyc wszelkimi dostepnymi sposobami a glownie poprzez
          niszczenie twojej ostoi - kosciola kat. To dzieki takim jak ty sprowadzany
          bedzie kk do parteru. Az do skutku. By tobie podobne tluki i koltuneria odwazyc
          sie mogli na podnoszenie lbow jedynie anonimowo - na internecie. A i to w
          strachu.
          ..
          K.P.
          ..
          ..

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
          >
          > > bo jesli wymienione statystyki dotycza ich w podobnym stopniu to grzeszy
          > > czarownictwo podwojnie: homoseksualizmem oraz niewiernoscia, czy raczej
          > > rozwiazloscia.
          > > Moze porozmawiajmy o twoich autorytetach moralnych, Wikul.
          > > PS....Chyba podniose jakis interesujacy watek. Specjalnie dla ciebie, Wiku
          > lku.
          >
          >
          > Odwal sie ode mnie , infantylny , masochistyczny , palancie , bez honoru i
          > godności . Szwendasz się po wszystkich forach jak menda po owłosieniu
          łonowym .
          > Krytykowany i opieprzany na wszystkich wątkach czujesz sie jak ryba w wodzie .
          > Nie mógłbyś zasnąć nie utytławszy sie w błocie , urynie , pomyjach lub
          gównie .
          > Plwam na ciebie zdegenerowany wyjebku .
          • Gość: wikul Do pośmiewiska forumowego - Kretyna 52 IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 18:27
            Nie należysz do naszego narodu ani prawdopodobnie do żadnego innego , chyba że
            do najbardziej wściekłych i tępych , ortodoksyjnych somalijskich muzułmanów .

O nich to bowiem Oriana Fallaci (ateistka) napisała :
            ...Czasami zamiast ich widziałam obrazek dla mnie symboliczny (a więc
            doprowadzający do wściekłości) jak ten wielki namiot , którym latem zeszłego
            roku somalijscy muzułmanie znieważyli i obsrali , i spotwarzyli na trzy miesiące
            plac przed katedrą we Florencji . W moim mieście ...Namiot postawiono obok
            pięknego pałacu arcybiskupów. ...A do tego żółte strugi moczu , który
            bezcześciły mury baptysterium . (Cholera ! Ale maja zasięg ci synowie Allaha !
            Jak to możliwe żeby trafić w obiekt oddzielony ogrodzeniem , oddalony o prawie
            dwa metry od ich narządów moczowych ?) . Żółte strugi uryny , smród gówna ,
            które zagradzało wejście do kościoła San Salvatore al Vescovo - wspaniałego
            koscióła romańskiego (z 1000 roku) , który stoi na zapleczu placy katedralnego ,
            a którego synowie Allaha zamienili w sracz . ...
            ...Ludzie tacy jak ja mają kłopoty z deklaracją : "Ja-nie-mam-nic-wspólnego-z-
            Kosciołem-Katolickim" . Mam , i to jeszcze jak . Czy mi sie to podoba czy nie .
            A jakbym miała nie mieć ? Urodziłam się w krajobrazie pełnym kościołów ,
            klasztorów , Chrystusów . Madonn , świętych . Pierwszą melodią , jaką
            usłyszałam , przychodząc na świat , była muzyka dzwonów . Dzwonów katedry Santa
            Maria del Fiore , którą w Epoce Namiotu sagłuszało wycie muzeina . To w tej
            muzyce , w tym krajobrazie sie wychowałam . To przez tę muzykę i przez ten
            pejzaż , nauczyłam się , co to jest architektura , rzeźba , co to malarstwo ,
            sztuka . To przez ten Kościół (nastepnie odrzucony) , zaczęłam zadawać sobie
            pytanie , co to jest Dobro , co to jest Zło , na Boga ...
            ...Przy całym moim laicyzmie , przy całym moim ateizmie , jestem tak
            przesiąknieta kultura katolicką , że stanowi ona wręcz część mojego sposobu
            wyrażania się . O Boże , mój Boże , Dzięki Bogu , na Boga , Boże mój , Jezus
            Maria , Matko Przenajświętsza , Chrystus tu , Chrystus tam . Te słowa
            przychodzą mi do głowy tak spontanicznie , że nawet nie zauważam kiedy je
            wymawiam lub piszę . ...

Ale to napisał człowiek myślący , a mnie nic do osobistych poglądów , wierzeń
            czy zapatrywań . A ty jesteś gorszy od tych ciemnych , tępych muzułmanów ,
            wychowanych w innym kręgu kulturowym bo srasz na własna kulturę . A więc
            jesteś ćwok , cham , bęcwał , degenerat i woda na młyn odwetowców . Won !
            • Gość: V.C. USA : entuzjazm środowisk homseksualnych IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 19:59

New York Times: Śluby i Obchody
              Kiedy kilka dni temu wielki i prestiżowy amerykański dziennik New York Times
              ogłosił, że począwszy od pierwszego września 2002 zamieszczać będzie gejowskie
              ogłoszenia matrymonialne, działacze praw człowieka i liderzy organizacji LGTB
              wpadli w entuzjazm. Joan Garry, przewodnicząca wpływowej Gay & Lesbian Alliance
              Against Defamation powiedziała, że decyzja ta jest "decydująca w walce o
              równouprawnienie". Osobom, nieobeznanym z amerykańską historią i tradycją
              wydawać się to może grubą przesadą. Chodzi w końcu tylko o ukazującą się każdej
              niedzieli rubrykę gazetową, zatytułowaną "Weddings" (Śluby), która w
              przyszłości uzupełniona ma byś o słowo "Celebrations" (Obchody). Członkowie
              amerykańskiej high society będą więc odtąd obwieszczać o swych związkach
              małżeńskich i partnerskich w rubryce o nazwie "Weddings/Celebrations". To
              wszystko.

To wszystko - a jednak tak wiele. Jedno małe słówko "Obchody" oznacza bowiem w
              konserwatywnych Stanach Zjednoczonych rewolucję obyczajową. Ogłoszenia
              matrymonialne w New York Times są tradycją, liczoną w dziesiątkach lat. Zawsze
              też traktowane były jako barometr stanu amerykańskiej elity. W książce "Bobos -
              styl życia nowych elit", dziennikarz David Brooks opisuje zmiany, jakim rubryka
              ogłoszeń matrymonialnych w NYT ulegała w powojennych dziesięcioleciach.
              Najpierw, otwarta była ona wyłącznie dla dzieci białych, bogatych rodzin
              protestanckich. Informacje o zawartym małżeństwie uzupełniano genealogią
              rodzinną i listą ekskluzywnych klubów do których należeli nowożeńcy. Dopiero w
              latach sześćdziesiątych wolno było na łamach New York Times ogłaszać się
              katolikom i Żydom, jeszcze później Latynosom, Czarnym i Azjatom. Wzmianki o
              szlachetnym pochodzeniu zastąpiły notki o tytułach akademickich, odznaczeniach
              i sukcesach zawodowych.

Przyglądając się tej ewolucji, można istotnie dojść do wniosku, że
              słowo "Obchody" jest wielkim zwycięstwem homoseksualnego ruchu emancypacyjnego,
              ponieważ umożliwia poinformowanie opinii o związkach nie usankcjonowanych
              formalnie, nie objętych kodyfikacją prawną ani religijną. W niektórych stanach
              USA, np. w Kalifornii, pary jednopłciowe mogą już zawierać związki na mocy
              ustawy. Gdzie indziej - na przykład w New York City - uznawane są związki
              zalegalizowane gdzie indziej, lecz nie można ich zawierać. W piętnastu stanach
              USA ważne są jeszcze kuriozalne "sodomy laws", czyli przepisy zabraniające
              seksu analnego i oralnego.

Można być pewnym, że jedno małe słowo na stronie niedzielnych ogłoszeń w New
              York Times nie wyplewi z ludzkich umysłów homofobii. Ale jest ono dowodem na
              anachroniczność dyskryminacji ze względu na orientację seksualną. Wielkie
              zwycięstwo dla małego słowa.

Na podst. SZ opracował Krystian Piotrowicz

źródło : www.innastrona.pl
            • Gość: krzys52 __Do Pedofilskiego Duchownego kk - Wikula IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 22:45

O nich to bowiem Oriana Fallaci (ateistka) napisała :
              (...)
              ..
              smile))
              Hehe, Szkoda tylko ze ty i tacy jak ty zmieszaliscie ja ze wszystkim mozliwym
              gownem - na inne okazje. Bo jesli o mnie idzie to zawsze mialem dla niej
              szacunek, a nie tylko dla podparcia chwilowych tez, dla potrzeby uzycia jej -
              obludniku.
              ..
              ..
              > Ale to napisał człowiek myślący , a mnie nic do osobistych poglądów , wierzeń
              > czy zapatrywań . A ty jesteś gorszy od tych ciemnych , tępych muzułmanów ,
              > wychowanych w innym kręgu kulturowym bo srasz na własna kulturę . A więc
              > jesteś ćwok , cham , bęcwał , degenerat i woda na młyn odwetowców . Won !
              ..
              :::::
              Zgadza sie. Ja rzeczywiscie pluje na wasza kulture: twoja oraz taka wlasnie.
              Dajesz nieustajacy jej popis. Z tym tylko, ze tej twojej kultury to ja nie
              utozsamiam z kultura polska. Reprezentowane przez ciebie koltunstwo, chamstwo,
              buta - to tylko ta najbrzydsza czesc polskiej kultury. Ale to zdecydowanie nie
              to samo.
              ..
              Czy jestes Dominikaninem czy tez Redemptorysta?
              ..
              K.P.
              • Gość: wikul Do pośmiewiska forumowego - Kretyna 52 IP: *.acn.waw.pl 07.09.02, 23:48
                Kompromitujesz się coraz bardziej wypisując coraz wieksze brednie psycholu .
                Nie czujesz i nie widzisz swojej śmieszności żałosna kreaturo ?
                • Gość: krzys52 Do Pedofilnego Duchownego z Kosciola Kat. - Wikula IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 00:10
                  wszystkie przystajace do ciebie okreslenia nie mieszczasie w tytule, ale z cala
                  pewnoscia jestes z tej zlodziejsko pedofilskiej bandy. Zbyt zaciekle ich
                  bronisz - by moglo byc inaczej, gownolizie.
                  ..
                  K.P.
                  • Gość: wikul Do pośmiewiska forumowego - Kretyna 52 IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 00:43

> wszystkie przystajace do ciebie okreslenia nie mieszczasie w tytule, ale z
                    cala
                    >
                    > pewnoscia jestes z tej zlodziejsko pedofilskiej bandy. Zbyt zaciekle ich
                    > bronisz - by moglo byc inaczej, gownolizie.
                    > ..
                    > K.P.

Nieustannie sie kompromitujesz , zakuta pało , nikogo nie bronię , tylko
                    próbuję ci uświadomić jaki masz wredny charakter , pozbawiony godności , honoru
                    i ambicji .
                    • Gość: krzys52 ___Pedofilny Ksieze Katolicki, Wikule. Zlodzieju. IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 00:56
                      az otrzasa mnie z obrzydu toba, ale i tak bede cie przesladowal. To jest moj
                      patriotyczny i humanistyczny obowiazek, bo i narodu jestes zakala oraz
                      ludzkosci. Choc na dzis wystarczy tej wymiany.
                      Zbyt wysoki jestes dla mnie poziom, w zwiazku z czym - honor za duzy.
                      ..
                      K.P.
                      ..
                      PS....Tobie moze wydawac sie, ze mi ublizasz i dotykasz mnie, ale dla mnie
                      jestes tylko kretynskim gnojkiem, szczylem - z za plotu - obrzucajacym
                      przechodnia wyzwiskami.
                      • Gość: debilek O Kr52 cała prawda IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 01:35
                        • Re: O Kr52,cala prawda
                        debilek 18-08-2002 05:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Rucha się Kagan z Kr52 i ten co jest walony w dupe czyli Kr52 co
                        chwila
                        przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kagan do niego: PRZESTAŃ BO
                        MI ZĘBY
                        WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kr52 znów zaczyna
                        rytmicznie odchylać
                        głowe do tyłu, więc Kagan po raz drugi zwraca mu uwage: NO
                        PRZESTAŃ BO MI TO
                        PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się jeszcze
                        raz.Więc Kagan
                        pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE BYĆ.Na
                        to Kr52 :
                        STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK
                        ROZEPNIJ.

• Gość: wikul Re: O Kr52 cała prawda IP: *.acn.waw.pl 08.09.02, 01:41
                          Gość portalu: debilek napisał(a):

> • Re: O Kr52,cala prawda
                          > debilek 18-08-2002 05:09 odpowiedz na list odpowiedz
                          cytując
                          >
                          > Rucha się Kagan z Kr52 i ten co jest walony w dupe czyli Kr52
                          co
                          >
                          > chwila
                          > przechyla rytmicznie głowe do tyłu.A Kagan do niego: PRZESTAŃ
                          BO
                          >
                          > MI ZĘBY
                          > WYBIJESZ,i dalej go jedzie w dupe, a Kr52 znów zaczyna
                          > rytmicznie odchylać
                          > głowe do tyłu, więc Kagan po raz drugi zwraca mu uwage: NO
                          > PRZESTAŃ BO MI TO
                          > PRZESZKADZA, i jedzie go dalej. Sytuacja powtórzyła się
                          jeszcze
                          > raz.Więc Kagan
                          > pyta się: CO SIĘ DZIEJE STARY POWIEDZ MI BO TAK NIE MOŻE
                          BYĆ.Na
                          > to Kr52 :
                          > STARY, ALBO MI WYJMIJ KOSZULE Z DUPY, ALBO MI KOŁNIERZYK
                          > ROZEPNIJ.

To by wiele wyjaśniało , zwłaszcza stan zdrowia psychicznego tego homoida .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka