urbanowa 11.09.05, 23:13 polazles juz spac? tu nikogo nie ma tylko ty, gdzie wymylo reszte? twoja na zawsze urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:16 nie wymylo, nie wymylo... czekam co mi perla napisze na moja uwage o zamykaniu Aquanetu Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:20 nasampierw, musiałbym wiedzieć gdzie to napisałaś. Wybacz, ale nie śledzę wpisów Twych właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:22 Swoich postow tez nie ogladasz? To odpowiedz na twoj post wlasnie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28903883&a=28906881 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:31 słabą masz głowę tak jak niepradność w dziennikarstwie. Wybij z głowy to sobie w końcu. Żebym nie wiem jak, to i tk ządnych szans w tym zawodzie nie masz. Przekonałaś zresztą sama się, że nie nadajesz do tego się. Adasia nikt nie prosił o coś. Wystarczyło, że napisałaś 6 tys. postów w roku tym, aby rozwalić forum to. I życie swoje. No, chyba, że na emaryturze jesteś już, bo pracujący człowiek nie jest w stanie napisać w ciągu 8 miesięcy 6 tys postów właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:38 perla napisała: > Wystarczyło, że napisałaś 6 tys. postów w roku > tym, aby rozwalić forum to. I życie swoje. Forum to ? Jak to miło, ze troszczysz się o Patience. I o forum to.Właśnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:44 Nie martw sie, wcale nie mam zamiaru byc dziennikarzem. Ani tobie ani Miriam etatu nie odbiore Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:47 Chyba nie chcesz powiedzieć, że ten cudaczek jest dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: owszem jest - gazetki szkolnej .... 11.09.05, 23:52 i szuka dojscia do perly, bedzie zdjecie? to moze i ja udziete tez , wlasnie! urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: owszem jest - gazetki szkolnej .... 11.09.05, 23:59 cos nadawal o rozmowach osobistych z Adasiem. Tu jest moje pytanie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28903883&a=28906881 Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty to mitoman.... 12.09.05, 00:03 moj przyjaciel rozsiewa informacje jakoby byl pracownikiem gw. przyznam, ze szczerze mnie to zdziwilo, bo nie sadzilem, ze w redakcji moga trzymac jakies tapczany, wymagajace naprawy. napisalem nawet w tej sprawie na forum moderacja i otrzymalem krotka, zwiezla odpowiedz forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26124080&a=26156211 Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty aneks 12.09.05, 00:09 patrzecie jak to sie ludziom w glowie przewraca ! zawodowki jeszcze nawet nie zaczal (podobno zdal jednak egzamin wstepny, gratulacje przyjacielu, jestem z ciebie dumny!) a juz wyobraza sobie, ze jest pracownikiem najwiekszej gazety w polsce ! nie spiesz sie tak perlo ty moja, spokojnie....nauczyles sie fachu, skonczysz zst (zasadnicza szkole tapicerska w systemie zaocznym) pozniej liceum – teraz to tylko kwestia roku, matura i moze jakies studia – mechanika sprezyn, budowa tapczanow, zarzadzanie i marketing w przemysle tapicerskim ? tylko nie mysl o polonistyce, bo kiepem jestes i taki juz zostaniesz. ps przepraszam przyjacielu za te gorzka prawde, ale ktos w koncu musial ci to powiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: to mitoman.... 12.09.05, 00:10 perlisty napisał: > moj przyjaciel rozsiewa informacje jakoby byl pracownikiem gw. przyznam, ze > szczerze mnie to zdziwilo, bo nie sadzilem, ze w redakcji moga trzymac jakies > tapczany, wymagajace naprawy. napisalem nawet w tej sprawie na forum moderacja > i otrzymalem krotka, zwiezla odpowiedz > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26124080&a=26156211 mysli ze jak od czasu do czasu zabiera krzesla aby uzupelnienić wysiedziala derme to zaraz jest pracownikiem gw. urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: to mitoman.... 12.09.05, 00:11 otoz to moja urbanowo. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa tchórz go oblecial 12.09.05, 00:18 perlisty napisał: > otoz to moja urbanowo. > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 i uciekl, ale ma chlop wziecie - trzy baby na jednego perle. urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: to mitoman.... 12.09.05, 00:22 witaj perlista tylko twoją menpauzą tłumaczę pytanie takie. Jeteś zbyt prymitywna abyś zrozumiała cokolwiek. Pytać czy ja pracownikiem GW jestem )))))))))) Trzeba wyjątkowej debilki jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: to mitoman.... 12.09.05, 18:57 przyjacielu, a coz to znaczy ,,my w GW’’ ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=26094332&a=26123042 czy nie uroiles sobie przypadkiem, ze jestes pracownikiem gazety wyborczej ? a moze ja zle rozszyfrowalem ten skrot ? o jakim adasiu wspominasz ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=28903883&a=28905979 takich napoleonow jak ty jest na peczki w zakladach zamknietych. wez sie w garsc chlopie, zejdz na ziemie i nie fantazjuj. wyborcza sie do ciebie nie przyznaje, adasia wprawdzie nie pytalem, ale przy twoim poziomie umyslowym mozesz co najwyzej znac jakiegos adasia z samoobrony. co do mojej plci, mozesz miec rozne podejrzenia, bo ja w przeciwienstwie do ciebie zalatwiam swoje potrzeby pod debami bardzo dyskretnie. ot, taki wstydliwy jestem wlasnie. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:47 patience napisała: > Nie martw sie, wcale nie mam zamiaru byc dziennikarzem. tralala, marzysz o tym. Niestety, pióra brak jest )) Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Perla !!!! 12.09.05, 00:33 perla napisał: > patience napisała: > > > Nie martw sie, wcale nie mam zamiaru byc dziennikarzem. > tralala, marzysz o tym. Ja MAM zawod, perla... etap marzen mam za soba, w odroznieniu)) > Niestety, pióra brak jest )) Nie brak. Mam swietne pioro, ale wole uzywac klawiature. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla !!!! 12.09.05, 00:36 patience napisała: > Nie brak. Mam swietne pioro, ale wole uzywac klawiature. > no, gratuluję, iż szarpnęłaś na dobrą klawiaturę się. Pomogło? Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perla spac nie mozesz? 12.09.05, 00:41 perla napisał: > patience napisała: > > > Nie brak. Mam swietne pioro, ale wole uzywac klawiature. > > > > no, gratuluję, iż szarpnęłaś na dobrą klawiaturę się. Pomogło? mowiles juz dobranoc! twoja urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:22 patience napisała: > nie wymylo, nie wymylo... czekam co mi perla napisze na moja uwage o zamykaniu > Aquanetu alez on ma powodzenie, wszystkie czekaja na niego ! perloooooooooo, ale tylko ja na zawsze twoja urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:26 Martwi mnie tylko to 5,5. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:32 owca.zielona napisała: > Martwi mnie tylko to 5,5. wrocil do nas , bo my ladne dzieuchy, ale tylko ja jestem jego jedyna, wlasnie urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:35 urbanowa napisała: > owca.zielona napisała: > > > Martwi mnie tylko to 5,5. > > wrocil do nas , bo my ladne dzieuchy, > > ale tylko ja jestem jego jedyna, wlasnie > > urbanowa Moja Urbanowo, mniej wibratora używaj a więcej rozumu o ile taki jeszcze został właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:41 Perło, ty chyba zbyt często odwiedzasz sexshopy. Czy tam też sprzedają takie wydłużające nakładki ? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:45 owca.zielona napisała: > Czy tam też sprzedają takie > wydłużające nakładki ? widocznie wiesz o czym piszesz właśnie. Współczuję... Ech... pacynki, co za ścierwo ludzkie to jest... Zero odwagi co by pod własnym nickiem pisać. Takie nic... Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:53 Nerwowa jakaś jesteś Perełko właśnie. Złość piękności szkodzi właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perła to bardzo ładna mężczyzna ! 11.09.05, 23:42 perla napisał: > urbanowa napisała: > > > owca.zielona napisała: > > > > > Martwi mnie tylko to 5,5. > > > > wrocil do nas , bo my ladne dzieuchy, > > > > ale tylko ja jestem jego jedyna, wlasnie > > > > urbanowa > > Moja Urbanowo, mniej wibratora używaj a więcej rozumu o ile taki jeszcze został > > właśnie. > wilbra to taka farba do skory byla kiedys wlasnie. nie wiem co to ten wibrator uswiadom mnie bom nieobeznana w tych wibratorach, tak jak ty. twoja na zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa zzielenialas z zazdrosci o perle? nt :] :] :] 11.09.05, 23:36 owca.zielona napisała: > Martwi mnie tylko to 5,5. Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: zzielenialas z zazdrosci o perle? nt :] :] 11.09.05, 23:45 Zzieleniałaś ? Od razu zaznaczam, że z czarną nie mam nic wspólnego. Jestem nowa na tym forum. Przystanęłam tu na chwilę, bo podobno jeden z forumowiczów posługuje się jakimś dziwnym narzeczem. Jestem zafascynowana właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: zzielenialas z zazdrosci o perle? nt :] :] 11.09.05, 23:52 owca.zielona napisała: > Jestem > nowa na tym forum. )))) a teraz podokazujcie na ile świństwo ludzkie pozwala wam. Dobrej nocy pacynki Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Perło wróć !!!!!!!!!!! 11.09.05, 23:54 Dlaczego zaraz dobranoc ? Zostań jeszcze chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Perlo to nie swinstwo 11.09.05, 23:56 perla napisał: > owca.zielona napisała: > > > Jestem > > nowa na tym forum. > > )))) > > a teraz podokazujcie na ile świństwo ludzkie pozwala wam. > Dobrej nocy pacynki mu cie kohamy , a ty uciekasz urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
owca.zielona Re: Perlo to nie swinstwo 11.09.05, 23:59 Jestem skłonna nawet przymknąć oko na 5,5 w porywacg 6. Zalety ducha Perły potrafią wynagrodzić tę ułomność. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:22 urbanowa napisała: > polazles olala... Lubisz to "owa" w nicku... Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: Perla !!!! 11.09.05, 23:29 perla napisał: > urbanowa napisała: > > > polazles > > olala... > Lubisz to "owa" w nicku... perlo nie kapejszyn, jaka owa? blaznujesz? twoja urbanowa Odpowiedz Link Zgłoś
drf wrazenie 11.09.05, 23:51 ...nieslychanie wyuzdanej orgii slow ale adam michnik? perla ty MICHNIKIEM NIE JESTES!-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierla [...] 12.09.05, 00:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna OOooooo! ktoś Cię dowartościował :D:D:D:D 12.09.05, 10:47 Ciekawe, co tu zostało wykoszowane. Zapewne były to eleganckie, jak przystało na gentelmena, majacego wysokie mniemanie o sobie, słowa. A może Parła coś Ci się ulało, albo znów odkręciłeś kurek ze ściekami. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: OOooooo! :D:D:D:D 12.09.05, 10:56 owca_czarna napisała: > > Ciekawe, co tu zostało wykoszowane. Zapewne były to eleganckie, jak przystało n > a > gentelmena, majacego wysokie mniemanie o sobie, słowa. A może Parła coś Ci się > ulało, albo znów odkręciłeś kurek ze ściekami. > > czarna_owca Ooooooooo sorry Pierła, teraz dojrzałam, że to Ty, a za co Ciebie wycięto? Pewnie napisałaś/łeś prawdę, a prawda w oczy kole. Tym sposobem wiemy, że Perła też kabluje. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
drf OOooo00000000000000oo! :D:D:D:D 12.09.05, 11:26 OCZYSZCZANIE WODY to NIE SZCZANIE DO NIEJ.... PERLA Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perły!:)) 12.09.05, 14:33 Witam. Perła, Ty ramolu, gdzięś był jak Cie nie było , hę? Ty paprotko, Ty stokrotko, Ty kaczeńcu z łąk Roztocza, Ty BUCALU!!! Daj Ci Boże zdrówka, bo łodemnie dostaniesz kopa w dupsko, o! pozdrawiam serdecznie hej! Odpowiedz Link Zgłoś